Witte glanzende keuken

Witte glanzende keuken: 10 ontwerptips voor binnenhuisinrichting

Hangende keukenkasten, wit geverfd en bedekt met glanzende vernis, maken de keuken helder en vrolijk, visueel vergroot ze de ruimte. Volledig wit of ingelijst door bloemen, witte keuken is elegant en mooi. De keuken ziet er geweldig uit met zijn glans en heldere kleuren. Mooie elegante stoelen zetten de witte kasten en eettafel op tafel, die kan worden afgezet met marmer.

Nieuwe keukens: witte glans en verschillende tinten

De witte glanzende keuken heeft de tand des tijds doorstaan, omdat hij altijd schoon, fris en elegant is. In essentie zijn twee woorden voldoende om zo'n keuken te beschrijven - schoon en fris.

Witte kleur werd geassocieerd met sanitaire voorzieningen en gezondheid, en voor een bevolking die het leven riskeerde in de toestand van een fatale epidemie van influenza wereldwijd, was de zuiverheid van het huishouden van uitzonderlijk belang

Vooral in de jaren 1920 en 1930 was wit over het algemeen de enige kleur die werd aangeboden door fabrikanten van binnen- en keukenmeubelen. Henry Ford parafraserend, je kunt elke kleur kiezen, met de enige voorwaarde - dat het wit zal zijn. En het was logisch. Natuurlijk zijn de tijden sindsdien veranderd, maar de witte glans is nog steeds in de trend. Modder heeft geen kans om zich in zo'n keuken te verstoppen.

De verkoop van witte keukenaccessoires - koelkasten, kachels en spoelbakken - overtrof de verkoop van alle andere kleuren.

Witte kleur staat regelmatig bovenaan de lijst met de populairste keukenkleuren in de jaarlijkse beoordeling van de Amerikaanse nationale vereniging van fabrikanten van keuken- en badkamerproducten. Met name in 2013 gaf 67% van de respondenten aan de witte kleur te hebben gekozen.

Dus het wit weigert eenvoudigweg uit de mode te raken:

 • De universele, eenvoudige schoonheid van witte interieurs van keukens of woonruimten laat geen zorgen over de presentatie.
 • Een persoon voelt zich goed en kalm in een omgeving van witte tonen.
 • Psychotherapeuten adverteren met positieve vloeistoffen van witte kleur - het symboliseert geluk, onschuld en zuiverheid.
 • Helderwitte en zelfs glanzende kleuren reflecteren licht en zelfs kleine keukens zien er ruim uit.

En met dit alles, zou men witte kasten niet als zwart-wit moeten beschouwen. Deuren en behuizing van kasten creëren schaduw en meubels worden overschaduwd door tientallen gradaties van grijs, wat de compositie volume en schoonheid geeft.

De witte kleur is neutraal - elke kleur ziet er geweldig uit in combinatie met wit

Veelkleurige lampen, meubelbeslag en tegelaccenten "komen tot leven" in het kader van witte details. Witte kleur is geschikt in de keuken van elke stijl. Dit is de standaardkleur voor elke fabrikant en het is uw bondgenoot bij het kiezen van het juiste product - u kunt eenvoudig witte kasten, tegels, aanrechten, kranen, gootstenen en apparaten vinden in elke stijl en elke prijs.

Witte kasten, werkbladen en apparatuur vormen de perfecte achtergrond voor uw favoriete kleuren. Wat huishoudelijke apparaten betreft, dezelfde trend: ondanks het feit dat roestvrij staal al meer dan tien jaar gedomineerd is, komen vandaag opnieuw witte spullen naar voren. Daarnaast introduceren fabrikanten varianten van witte kleuren zoals gepolijst email, dat eruitziet als wit glas.

Witte keuken is ondenkbaar zonder een wit aanrechtblad voor Carrara-marmer, keramisch graniet. Dit is al duizenden jaren de belangrijkste keukenstijl - vandaar dat het er goed uitziet in uw keuken.

Hier zijn er verschillende opties:

 • Massieve oppervlakken en werkbladen "onder kwarts" zijn oogverblindend wit.
 • Wit laminaat bespaart u 50% in vergelijking met stenen werkbladen.
 • Bovendien kunt u op de markt objecten vinden die gemaakt zijn van wit beton.

Keuken: witte glans met achtergrondverlichting (video)

Alternatieve keuken: witte hoogglans top, onderste cappuccino-glans

De keuken is misschien niet helemaal wit, maar bevat extra tinten. U kunt bijvoorbeeld roestvrijstalen apparaten of zelfs zwarte apparaten in een witte keuken hebben. Alleen als u besluit een extra groot apparaat of een meubel van een andere kleur te kiezen, moet u de grootte ervan goed inschatten zodat de witte kleur nog steeds de overhand heeft.

Afgewerkte afwerkingsmaterialen zijn uitstekend voor de witte keuken:

 • hout Het is een uitstekende setting voor witte keukens. Houten vloeren of een houten snijtafel is wat je nodig hebt!
 • glas ziet er vooral schoon uit in de witte keuken. Glazen deuren van de bovenkasten zijn traditioneel de overhand voor alle modellen.
 • Roestvrij staal neutrale kleur, maar je moet dit voorzichtig in de witte compositie invoeren, vooral in de studio. In sommige gevallen kan de introductie van metalen onderdelen de keuken en de aangrenzende woonruimte ongemakkelijk maken. Maar de ventilatiedoos is gemaakt van roestvrij staal of vernikkelde staafrails en rails zijn glamoureus en past goed bij wit.

Zeer mooie warme bruine tinten in combinatie met wit. Het cappuccino-marmer heeft een glad oppervlak en is versierd met fijne patronen. De neutrale tinten combineren warme beige tonen met honing, boter en een luxueuze en gezellige compositie. De bruine steen verspreidt het licht zachtjes, waardoor het een ideale oplossing is voor elk interieur - van de traditionele gang tot de moderne, luxe badkamer.

Bruine kleur vereist crèmetinten en beige om de overgang naar wit te verzachten. Koffiekleuren geven meestal het gewenste uiterlijk aan dergelijke keukens

Als je in de keuken een bruine kleur binnengaat, hoef je geen helderwitte glanzende kleur te kiezen voor kluisjes. Ze moeten crème of beige zijn, omdat alleen wit en bruin er te hard uitzien.

Ontwerp van tweekleuren glanzende keuken (video)

Hoe ziet de witte glanskeuken er uit in het interieur?

De keukens zijn ontworpen voor eten, drinken en gezelligheid, ze praten ook veel over onze smaak en voorkeuren.

Je moet de keuken inrichten, rekening houdend met de stijl van de rest van je huis, vooral als je een open lay-out hebt met zones die in elkaar overgaan. Het keukeninterieur mag dus niet in strijd zijn met het interieur van andere delen van het huis. Prioriteit wordt meestal gegeven aan een functionele ruimte waarin het gemakkelijk te werken is en dat visueel aantrekkelijk zou zijn. Een goed ontworpen keuken kan zelfs oplopen tot 7% ​​van de waarde van een huis of appartement.

Het zou niet zo moeten zijn dat het kleurontwerp van de keuken er geweldig en flamboyant uitziet, maar daarin zou je psychologisch ongemakkelijk zijn.

Het is niet aan te raden om glanzende deuren in de keuken te hebben, als u gevoelig bent voor netheid, en u hebt kleine kinderen die het altijd met vuile vingerafdrukken zullen versieren.

Houd er altijd rekening mee dat de keuken moet worden verlicht door natuurlijk licht, het moet altijd reflecterende oppervlakken hebben

Glazen kastgevels en open planken helpen je om het juiste object gemakkelijk te vinden in een witte glanzende keuken. Een andere trend - het mixen van oude materialen met moderne decoratie. Het teken van tijd is de opkomst van multifunctionele keukens. Wandkasten worden tafels en werkbladen en ontwerpers ontwikkelen innovatieve manieren om de vrije ruimte te maximaliseren.

Vaak op witte glanzende keukens zie je objecten met groene en cranberryrode kleuren. Deuren geschilderd in meer neutrale tinten, zoals salie, krijt en grijs, gecombineerd met een warmere kleur van de centrale tafel, geeft de keuken een moderne uitstraling die lang in de mode zal blijven.

Gekleurde wanden en accessoires zien er geweldig uit in de schittering van wit of op een houten achtergrond, ze kunnen vrij goedkoop worden bijgewerkt of worden veranderd in nieuwere en modernere kleuren

Als u deuren en laden vervangt, kunt u zelfs de meest verouderde keuken updaten, zonder zelfs de kasten schoon te maken. Nog een eenvoudige optie voor vervanging - hoekladen en een extra diep ladesysteem. Om de oude keuken bij te werken, kan het ook voldoende zijn om het glas in lood of het beschadigde werkblad te vervangen, deuren met nieuwe handvatten te voorzien en nieuwe verlichting te geleiden.

Witte glanzend witte keukens: een goede keuze voor compacte kamers

Alles wat gezegd is, wordt nog urgenter voor miniatuurkeukens, die zelfs niet bij de eettafel passen. In dit geval reflecteren de eigenschappen van witte glanzende oppervlakken het felle licht van het raam, sprankelen en maken de ruimte ruim (in ieder geval niet de ruimte stelen), het meest geschikt.

Witte glanzende keuken in deze versie betekent het gebruik van een witte hoek-spoelbak en witte hoekkasten met een schuin verticaal oppervlak dat een hoek van 45 graden vormt met beide muren die in een rechte hoek convergeren

Dit geeft extra ruimte voor het plaatsen van keukengerei en stelt ons in staat om de nutteloze ruimte van de hoek te gebruiken. Sommige mensen houden ook niet van hoeken, omdat ze meestal in de schaduw staan ​​en de mogelijkheid creëren voor irrationeel gebruikte ruimte.

Hoekwit glanzende keuken in het interieur (video)

Witte keukens zijn altijd trendy en stijlvol. Zoals de ontwerpers zeggen, is de witte kleur elegant, zelfvoorzienend, perfect gecombineerd met alle anderen, en brengt een persoon ook psychologisch comfort, de keuken ziet er schoon en opgeruimd uit. Het is mogelijk om niet te worden beperkt tot de witte kleur, maar om zachte tinten warme tonen te gebruiken - beige, bruin of roze. Zeer mooie witte, romige keuken met verschillende soorten koffie - ze verzamelen altijd goede recensies en verkopen goed.

Elegante glans fascineert met zijn textuur, effectieve glans en heldere kleuren, dus vond hij toepassing in het modieuze ontwerp van het keukeninterieur.

Fans van buitengewone oplossingen in de moderne stijl, die gelijke tred houden met de tijd, het materiaal gebruiken voor het decoreren van keukengevels en een mooie en stijlvolle sfeer in de kamer krijgen.

Maak kennis met alle voor- en nadelen van gloss, use cases en arrangementen, en maak kennis met praktisch advies over keuze, dat kunt u uit dit artikel.

Het grote voordeel van het materiaal ligt in de mogelijkheid om een ​​uniek chique interieur te realiseren, waardoor de keuken een favoriete plek wordt voor het hele gezin en door de gasten wordt gewaardeerd.

Het geheim van glanzend succes ligt in de volgende verdiensten:

 • Door zijn structuur reflecteert het oppervlak lichtstralen, waardoor je de ruimte visueel kunt vergroten, diepte en uitstraling kunt toevoegen. Dit is relevant voor zowel grote als kleine gebieden, omdat de ruimte ruimer lijkt;
 • Dit ontwerp past perfect bij de meeste moderne stijlen, zoals hightech, modern en een breed scala aan producten die aan elke voorkeuren voldoen. Gladde, glanzende details onderstrepen het gekozen ontwerp en passen perfect bij trendy meubels;
 • De onzuiverheden die verschijnen, kunnen eenvoudig worden gereinigd met een niet-agressief reinigingsmiddel, er is geen speciale inspanning nodig voor het reinigen;
 • Langdurig behoud van de nieuwheid van kleur, zelfs met tijdglans vervaagt niet en verliest zijn verzadiging niet;
 • Glanzende gevels zijn veilig voor het milieu, bevatten geen schadelijke onzuiverheden. Als u dik plastic aanbrengt voor decoratie, kunt u uzelf beschermen tegen de precipitaten van formaldehyde, die kenmerkend zijn voor spaanplaatplaten;
 • De elegantie en feestelijkheid van uw keuken op elk moment, omdat de glans er ongelooflijk esthetisch uitziet, dus u hebt een goede eetlust en een goed humeur.

De toekomstige eigenaars moeten, voordat ze de modieuze gevels verwerven, klaar zijn en de nadelen ervan hebben. Op het oppervlak van de keuken zullen onaangename dingen zoals vingerafdrukken, vetvlekken en waterdruppels duidelijk zichtbaar zijn.

De sterkte van de glans is ook laag, sterke deuken en diepe krassen vereisen vervanging van het gehele onderdeel. Maar als u zich niet schaamt voor het uitbuitingsproces en u bent klaar voor een toonbaar interieur voor een bepaalde spaarzaamheid en nauwkeurigheid, raden we u aan om nader kennis te maken met de stilistische richtingen van de toekomstige keuken met behulp van glans.

Voor welke stijl in het interieur past een glanzende gevel van de keuken

Bij het ontwerpen van een ontwerp, is het belangrijk om rekening te houden met alle details, niet om overmatig schijnen van de kamer toe te staan. Dat is de reden waarom het gebruik van een glanzend spanplafond onaanvaardbaar is.

Het is ook niet aan te raden om een ​​gladde keramische tegel op de vloer of muren te leggen. U zou de voorkeur moeten geven aan natuursteen, laminaat, hout of het materiaal imiteren.

U moet rekening houden met deze nuances voor een harmonieuze combinatie van moderne stijlen, waaronder glans.

De stijl wordt gekenmerkt door duidelijke, strikte lijnen, de juiste geometrische vorm. De gevel van de keuken is belangrijk om een ​​monofoon te maken, met rechte of afgeronde contouren.

Het ontwerp is streng, zonder de aanwezigheid van decor en patronen, met een minimale hoeveelheid accessoires. Voor de basiskleur worden twee kleuren genomen en de derde accentuering.

Meestal is de hoofdkleur niet helder - wit, grijs, zwart, bruin, beige. Verdun de tinten rood, blauw, groen, geel, oranje.

U kunt bijvoorbeeld het tafelblad of de schort een extra accent geven. Stijl moet dergelijke materialen op harmonieuze wijze combineren in decoratie, zoals plastic, glas, staal met natuurlijk hout, keramische tegels en steen.

Huishoudelijke apparaten, bij voorkeur ingebouwd, voor beknoptheid, eenvoud en functionaliteit van stijl.

Modern heeft het beste uit de klassieke elementen en hightech gehaald, dus het is geschikt voor liefhebbers van het traditionele interieur, maar ook voor moderne trends.

Deze stijl ziet er goed uit in grote keukens en ziet er ook geweldig uit in een kleine ruimte. De verschillen zijn alleen in het aantal fittingen en de vorm van de headset.

Glanzende gevel van de keuken is geselecteerd met duidelijke, beknopte vormen, voor visuele uitvergroting van de ruimte. Welkom stalen onderdelen, duurzaam gehard glas.

Voor gemak en praktische bruikbaarheid, de keuken is voorzien van moderne apparatuur, ingebouwde kappen. De aanwezigheid van een decor is minimaal, het is noodzakelijk om overbelasting met kleine details uit te sluiten.

High-tech stijl is ideaal voor ruime kamers. De ruimte is rationeel, ergonomisch ontworpen, met behulp van complexe ontwerpen, waar geen onnodige details zijn, er bijna geen decor is.

Afwerking imiteert beton of staal, de boom en steen passen in harmonie. De gevel is gekozen glanzend, met een duidelijke symmetrische vorm en rechte lijnen, hoeken.

Voor high-tech ontwerpers nemen als basiskleuren zoals wit, zwart, grafiet, zilver, beige, grijs-wit. Neutrale kleuren zagen er niet saai uit, het werd verdund met een felrood, karmozijnrood of geel accent, en gebruik ook de getextureerde variant.

Deze extravagante stijl is meer een industriële ruimte, een restaurantkeuken of een technisch laboratorium. Niettemin heeft hij ook veel bewonderaars.

In het interieur blijven communicatie en constructies zichtbaar. Afwerking gedeeltelijk bewaard in de oorspronkelijke vorm, bijvoorbeeld baksteen of beton. Gevels zijn gemaakt van zwart glanzend of staal.

Top boxes vervangen open schappen. Van de kleur is relevant zwart, kaki, bruin, grijs, wit. Vaak zijn er heldere elementen van rood, oranje, geel.

De keuze van de stijl hangt af van de individuele voorkeuren van de eigenaar, wat meer naar zijn zin is en bijna niets beperkt is. De volgende stap is de selectie van materiaal om een ​​spectaculaire glans te creëren, omdat het belangrijk is dat de toekomstige keuken lang heeft gediend en niet verloren is gegaan in de loop van glans en nieuwheid.

De subtiliteiten van de materiaalkeuze voor de vervaardiging van een glanzende gevel

De moderne productie van glanzende keukens is gemaakt van verschillende materialen. De belangrijkste eisen die aan hen worden gesteld - kwaliteit, duurzaamheid, aantrekkelijk uiterlijk en milieuvriendelijkheid.

Kunstmatige materialen zijn goedkoper dan natuurlijke materialen en de eigenschappen zijn zo duurzaam en veilig. Om het glanzende effect te bereiken, kunt u een film van pvc, plastic of glas gebruiken. Laten we elke variant in meer detail bekijken.

De filmgevel is gemaakt met behulp van speciale technologieën, gebaseerd op de platen van vezelplaat, die vochtbestendigheid, sterkte en veiligheid voor anderen hebben.

Meubilair is relatief goedkoop qua kosten en zeer esthetisch. Een grote verscheidenheid aan kleuren stelt u in staat om elke wens te realiseren, inclusief het maken van een film volgens de schetsen van de klant.

Glanzende pvc-folie voor de keuken kan marmer, email, textiel nabootsen en u kunt het ontwerp van elke vorm en bocht ontwerpen. Na verloop van tijd vervaagt de decoratie niet en blijft deze lang mooi.

Stijlvolle glans kan worden verkregen met behulp van plastic. Productietechnologie is eenvoudig: op basis van spaanplaat of MDF past blad van kunststof onder invloed van de pers en hoge temperaturen.

Aldus wordt een tamelijk betrouwbare universele verbinding verkregen, gekenmerkt door een lange levensduur en weerstand tegen een vochtige omgeving. Plastic kan de nieuwigheid lang behouden, maar bij blootstelling aan direct zonlicht is het vatbaar voor burn-out.

Daarom is het belangrijk om een ​​dergelijke gevel op de juiste manier van heldere stralen af ​​te plaatsen of een strak gordijn voor de keuken aan te schaffen.

Heavy-duty gehard glas heeft zijn voordelen, waaronder betrouwbaarheid, duurzaamheid en veiligheid. Glas is onschadelijk voor de gezondheid, niet giftig en geeft geen geuren af.

Bij een dergelijke afwerking zijn er geen krassen en ruwheid en de verhoogde luchtvochtigheid is geen probleem. Verschillende ontwerptechnieken worden gebruikt om de individualiteit van de behuizing te organiseren, bijvoorbeeld, glas kan gekleurd of transparant zijn, met de toepassing van fotodruk, decoratieve vinylfilm.

Populaire kleuroplossingen voor een glanzende keuken: hoe vindt u geschikte opties?

Om een ​​kleurenpalet voor de keuken te kiezen, moet u eerst de kamer analyseren, als er voldoende licht is, aan welke kant de ramen naar buiten komen, om de schaal warm te maken of koele tonen toe te voegen.

Deskundigen adviseren om de meest voordelige kleurencombinatie te gebruiken - donker, helder of helder.

De witte glanzende keuken is goed voor kleine kamers. Een lichte schaduw in harmonie met de spiegelstructuur van de gevel zal een origineel idee creëren dat de gecomprimeerde ruimte visueel uitbreidt, vult met lichtheid en luchtigheid.

Black gloss is een gedurfd, extravagant idee, ontworpen om te verrukken en te shockeren met elegantie. Een glanzend zwarte gevel met gepatineerd goud of zilver komt dicht in de buurt van een elegante klassieker. Keuken van zwart glas kan worden verdund met stalen elementen.

Zwart-wit combinatie moet correct worden geformaliseerd. De dominantie van zwart is actueel in een ruime keuken, het zal mysterie en mysterie geven. Het overwicht van wit ziet er het beste uit in een kleine keuken, voegt meer licht en lucht toe.

De rode glanzende façade oogt glamoureus, modieus en verrassend helder. Een intense schaduw animeert het interieur, maar als het in grote hoeveelheden wordt gebruikt, raakt het snel vermoeid. Rood is goed in harmonie met lichte tinten, pastel of beige en ook met wit.

Aanbevelingen voor de verzorging van glanzende oppervlakken

Om een ​​glanzende keuken in perfecte netheid te houden is niet eenvoudig, het zal noodzakelijk zijn om bepaalde dagelijkse inspanningen toe te passen, omdat het materiaal vrij wispelturig is.

Wanneer u weggaat, moet u proberen mechanische schade uit te sluiten, om krassen te voorkomen. Meubilair moet zo worden geplaatst dat het zo min mogelijk zonlicht ontvangt, anders zal de glans zijn verzadiging verliezen.

Het is onaanvaardbaar om schurende stoffen te gebruiken, u moet ook een borstel opzij zetten met stijve borstelharen. U kunt de afwerking polijsten met speciale was of pasta die voor dit doel is ontworpen. Naleving van deze regels zal de levensduur van de keuken verlengen, het frisse uiterlijk en de schoonheid lang behouden.

Schort voor de keuken: echte foto's, soorten schorten. Ontwerp van een kleine keuken: echte foto's, ideeën en manieren.

Keuken 19.01.2017 - Opmerkingen over het item Design corner kitchen (real photo) are disabled.

Schort voor de keuken (meer dan 70 foto's). Het schort verwijst naar het gedeelte van de muur dat zich boven de gootsteen, de kachel en ook het werkoppervlak in de keuken bevindt.

Ideeën van keukenontwerp in Chroesjtsjov (90 echte foto's). Om de opties voor de keukens in Chroesjtsjov duidelijk te demonstreren.

Foto van echt interieurs. Methoden van zonering keuken - woonkamer. . Ontwerp keuken woonkamer: de basismethoden van bestemmingsplannen (echte foto).

Gerelateerde artikelen

Schort voor de keuken: echte foto's, soorten schorten. Ontwerp van een kleine keuken: echte foto's, ideeën en manieren.

Keuken 19.01.2017 - Opmerkingen over het item Design corner kitchen (real photo) are disabled.

Schort voor de keuken (meer dan 70 foto's). Het schort verwijst naar het gedeelte van de muur dat zich boven de gootsteen, de kachel en ook het werkoppervlak in de keuken bevindt.

Ideeën van keukenontwerp in Chroesjtsjov (90 echte foto's). Om de opties voor de keukens in Chroesjtsjov duidelijk te demonstreren.

Foto van echt interieurs. Methoden van zonering keuken - woonkamer. . Ontwerp keuken woonkamer: de basismethoden van bestemmingsplannen (echte foto).

4 Techniek voor een kleine keukenset. 5 Tips om ruimte te besparen. 6 Keuken set voor een kleine keuken (echte foto).

Keukenontwerp in Chroesjtsjov (meer dan 150 echte foto's). Meer lezen. Design hoekkeuken: echte foto's, stijlen, kleur.

Een lichte of donkere horizontale strook zal de ruimte vergroten, waardoor deze ruimer wordt. Keukens 6 vierkante meter echte foto's.

Glanzende keuken in ontwerp (meer dan 70 echte foto's)

Glanzende glanzende oppervlakken geven de keuken een spectaculaire uitstraling en trekken de aandacht van liefhebbers van luxe en glamour. Dergelijke gevels hebben hun voor- en nadelen, die de moeite waard zijn om te verkennen, en een beslissing nemen om ermee op te houden.

 • De keuken neemt visueel toe.
 • De ruimte lijkt lichter door de reflectie van het licht door de gevels.
 • Grote keuze aan kleuren.
 • Esthetische uitstraling, zelfs donkere kleuren, die bij matte uitvoeringen vies en somber lijken.
 • Glanzende coatings zijn eenvoudig schoon te maken.
 • De gevels zijn niet helemaal praktisch - ze laten vlekken, vlekken, vlekken en vingerafdrukken achter.
 • Gevoelig voor mechanische invloeden.
 • Vereis regelmatig vegen om de soort te behouden - tot 2 keer per dag.
 • Zorg wordt uitgevoerd door gespecialiseerde middelen, de gebruikelijke wasmiddelen zijn niet geschikt.

Naast algemene voor- en nadelen hebben keukens met glanzende gevels kenmerken door het materiaal van de fabricage:

 • Het meest praktische en economische materiaal is plastic (postforming). Bestand tegen huishoudelijke chemicaliën en hoge temperaturen. Minus is de onherstelbaarheid van krassen en kleine gebreken.
 • PVC-folie is een plus, een lage prijs en gemakkelijk te reinigen met huishoudelijke reinigingsmiddelen. Tegens, kan doorbranden en exfoliëren onder invloed van hoge luchtvochtigheid en temperatuur.
 • Geschilderde gevel, beschermd door een laag vernis. Kleine gebreken kunnen gecorrigeerd worden, maar weggebakken kan onzorgvuldig gevormd worden. De kosten zijn hoger dan in de twee voorgaande gevallen.

Elegant uiterlijk wanneer de bovenste planken en kasten glanzend zijn en de onderste planken mat.

Glans kan aanwezig zijn in alle moderne stijlen - loft, modern, hightech, enz. De enige voorwaarde is om na te denken over de vorm van de headset, zodat de glans niet overbodig lijkt.

Gladde glanzende gevels perfect gecombineerd met natuurlijke materialen - een reeks hout, natuursteen. Prachtig glazen hoeken op glanzend meubilair.

Glanzende en matte gevels - vergelijking

Matte oppervlakken zijn minder plakkerig en praktischer. Ze hebben de voorkeur als er kleine kinderen of dieren in het huis zijn. Min - ze wassen ook moeilijker, hoewel ze minder vaak moeten worden schoongemaakt dan glanzende. Velen geloven dat het matte oppervlakken zijn die een thuiscomfort bieden.

Glans creëert een atmosfeer van glans en moderne technologie. Het is ideaal voor high-tech stijl. Glanzende oppervlakken, hoewel ze vaker moeten worden gewassen, maar gemakkelijker worden gewassen. Van de pros - glanzende keuken lijkt lichter en ruimer dan mat.

Zorg voor glanzende gevels vereist een aanzienlijke inspanning en tijd. Wassen en polijsten oppervlakken zijn elke dag nodig voor een dergelijke keuken. In het ideale geval - na elke bereiding. Naleving van de zorgregels zal zorgen voor de lange service van de headset en de perfecte look.

In bedrijf is het wenselijk om krassen en kleine beschadigingen te voorkomen. Overmatige vochtigheid in de keuken kan leiden tot zwelling van MDF en daaropvolgend barsten of schilferen van de coating.

Om meubels te rangschikken, moet ervoor worden gezorgd dat direct zonlicht niet op de glanzende gevel valt - dit kan leiden tot vervaging en glansverlies.

Niet wassen met gewone huishoudelijke afwasmiddelen en schuurmiddelen, harde borstels. De beste oplossing is een oplossing voor waszeep of een glasreiniger.

Geschikte vloeibare wasmiddelen, die "voor glanzende oppervlakken" aangeven, betekenen voor het afwassen.

In het geval van acrylcoatings, is het de moeite waard eraan te denken dat het wassen te gecontra-indiceerd is met een vochtige doek. Maak de vochtige huishouddoekjes goed schoon. Na het wassen moet het oppervlak worden gepolijst met een zachte doek van microfiber om vlekken te verwijderen en glans te geven.

Voor polijsten worden speciale pasta's of wassen soms gebruikt voor glanzende gevels. Poetsmiddelen met was werken als antistatica. Zonder chemicaliën kunt u het doen zonder een stoomreiniger te gebruiken.

Tip! Om de tijd voor verzorging en reiniging te minimaliseren, is het wenselijk om de selectie in lichtere tinten te stoppen, omdat donkere en sappige kleuren meer onderscheidend zijn. Handgrepen kiezen bij voorkeur groot, zodat huishoudens bij het openen van de kasten minder vaak voor de deuren zelf gaan.

Kleuroplossingen (echte foto's)

Voor modern glanzend keukens wordt gekenmerkt door een enorme kleurvariëteit. Elke kleur creëert zijn eigen sfeer en sfeer.

Witte kleur breidt het visuele gebied uit en de keuze voor een witte glanzende keuken is ideaal voor kleine ruimtes. Kleur is goed in alle stijlbeslissingen - van klassiekers en barok tot minimalisme en hi-tech, en wordt gecombineerd met andere kleuren. Op een witte achtergrond zien verchroomde details er fantastisch uit, hij past goed bij hout en glas.

Kleur wordt als praktisch beschouwd - hoewel het merkbaar is en eventuele vlekken, maar ze zijn gemakkelijker te verwijderen, terwijl ze nog vers zijn. Plus - vingerafdrukken en watervlekken op een witte achtergrond zijn minder opvallend.

Zwart in een glanzende versie drukt niet omdat het in mat is en verlaat de kamer vrij helder. Deze keuken ziet er voortreffelijk uit.

Zwart kan worden gecombineerd met elke vrolijke kleur - zeg, oranje. Hiermee kunt u interessante en kleurrijke interieurs maken. Modern en technologisch oogt een combinatie met metaalkleuren en chromen details.

Naar de keuken zag er stijlvol uit, overdrijf het niet met zwart. En het is de moeite waard eraan te denken dat zwart veel tinten heeft - zowel warm als koud, en warme en koude tinten zien er slecht uit in hetzelfde interieur.

Beige kleur geeft een atmosfeer van rust en comfort. Het karakter van het interieur wordt bepaald door de geselecteerde tint beige - het kan koffie zijn met melk, karamel, gelig of grijs-beige, enz.

Voor de keuken is beige ideaal: het is warm en veroorzaakt verrukkelijke associaties. Kijk goed in deze zwart-witinterieurs in deze kleur, niet zelden combinaties. De meest succesvolle combinaties zijn met bruin met verschillende gradaties van contrast, metallic grijs, rood, groen, blauw of blauw.

Rood is een intense kleur: het kan het interieur revitaliseren, maar het drukt ook, en snel banden, als het te veel is. Het past goed bij lichte kleuren - wit, beige, grijs.

Helder rode kleur wordt geassocieerd met de keuken in een moderne stijl. Rustige tinten - claret, kersen, terracotta kunnen aanwezig zijn in het klassieke ontwerp van de keuken of in het interieur van de landelijke stijl.

Groene kleur zorgt voor een gevoel van frisheid, kalmte en rust, kalmeert het gezichtsvermogen. De keuken kan worden ingericht met een puur groene kleur van verschillende tinten (alle groene tinten worden gecombineerd) of in combinatie met wit, zwart, beige, grijs, roze of paars, geel of oranje.

Afhankelijk van de schaduw en combinatie met andere kleuren, kan de groene glanzende keuken in een van de moderne stijlen worden gemaakt - hightech, minimalisme, techno, en in klassieke stijl, landelijke stijl of modern.

Het ziet er helder en zonnig uit. Geweldig voor kamers met uitzicht op de schaduwkant, kleine keukens. De gele kleur is praktisch, geschikt voor het decoreren van keukenschorten en werkbladen. Heldere kleuren geschikt voor de keuken in een van de moderne stijlen.

Succesvolle combinatie van warme geeltonen met bruine, oranje, roodachtige kleuren. Koude kleuren (bijvoorbeeld citroen) worden gecombineerd met groen, blauw, blauw, zilver en grijs. De combinaties met wit of zwart zullen er goed uitzien.

Violet is een nobele, voortreffelijke kleur, die een atmosfeer van rust creëert. Heldere en donkerpaarse gevels creëren soberheid in het interieur van de keuken, gedempte tinten voegen gezelligheid toe en heldere lila geeft frisheid en helderheid. Kleur is goed geschikt voor de keukens van minimalisme, hightech, avant-garde richtingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 6 = 3