Keuken in beige tonenfoto

Beige keuken in de binnenlandse foto

Beige kleuren in de inrichting van de keuken zijn al lang klassiekers geworden. Deze kleur geeft tegelijkertijd het interieur, de strengheid en zachtheid. De schakeringen van de beige zijn enorm, dus je kunt gemakkelijk de juiste toon kiezen. Deze kleur is populair als basis, waartegen de decoratieve elementen bijzonder helder lijken. Hier zijn enkele foto's van de beige keuken in het interieur van het appartement. En nu meer over de kleur en de toepassing.

Beige keuken in beige tonen in een moderne stijl

Beige kleur als dominant in de afwerking - een moderne trend, relevant in 2017. Deze schaduw is eenvoudig genoeg om te gebruiken, omdat hij met de meeste kleuren wordt gecombineerd, een dergelijk interieur is moeilijk genoeg om te bederven met een onnauwkeurige combinatie. Er zijn ook tegenstanders die hem saai vinden. Hoe waar is dit?

Dus een beetje over de kleur zelf. In het hart van de beige zijn twee kleuren: lichtbruin en wit. Klassiek beige is niet van toepassing op het warme of koude kleurenpalet, dus dit is een uitstekende basis voor elk interieur.

Verschillende tinten beige in het ontwerp van de keuken

Licht beige interieur in de keuken

Sommige beige tinten vereisen echter nog een voorzichtiger houding. Er zijn koude tonen met een mengsel van grijs of groenig en warm met de toevoeging van een gouden of roze tint. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van beige tinten:

Afhankelijk van de tintkeuze, moet u niet alleen de helderheid, maar ook de "temperatuur" van andere kleuren kiezen.

Karamelbeige in het interieur van een kleine keuken

De combinatie van beige en groen in het interieur van de keuken

Tarwe beige in het interieur van de keuken

Belangrijk! Naar de keuken in beige tinten ziet er niet al te koud uit, je kunt geen grijze tinten aan de noordkant gebruiken. Het is beter om voorkeur te geven aan karamel of perzik.

Let op de kwaliteit van niet alleen natuurlijke, maar ook kunstmatige verlichting. Voor beige kleuren in het interieur is het beter om een ​​lamp met geel licht kiezen - fluorescerende lamp blauwe en witte spectrum is te "cool" kamer.

Combinaties van beige in het interieur van de keuken

Interessant, maar beige - een van de weinige kleuren waarin je de keuken volledig kunt versieren van decoratie tot meubels. Om meubels niet te laten samensmelten met de vloer en muren, is het aanbevolen om verschillende tinten te gebruiken om te spelen op het contrast van beige en koffie of chocoladetonen. Het is normaal om vensters, werkbladen en afzonderlijke delen van een keukenset te onderscheiden. Lichte kleuren moeten overgelaten worden aan de vloer en muren.

De combinatie van beige en wit in het interieur van de keuken

Donkere beige kleur in het interieur van de keuken

Belangrijk! Hoe kleiner het gebied van de keuken, hoe minder opvallend het contrast zou moeten zijn. Wenge in combinatie met beige ziet er bijvoorbeeld alleen goed uit in ruime kamers.

Voor moderne keukens in loftstijl is een combinatie van crème en grijs, met name de metaaltinten, perfect. Dit kleurduo is redelijk rustig en praktisch, het is geschikt voor keukens van alle groottes. Het ziet er goed uit grijze vloer in combinatie met beige muren.

Crème met rood - een optie voor de vetgedrukte tekst. Het is belangrijk om het niet te overdrijven met vurige tinten. Gebruik ze als decoratieve elementen. Bordeaux als een donkerdere en vreedzamere schaduw van rood ziet er goed uit in gordijnen en als ornament op behang. Zo'n combinatie draagt ​​een geest van aristocratie.

Keuken in beige en rode kleur

Beige combineert perfect met tinten groen en blauw. Deze natuurlijke kleuren worden vaak gebruikt om kamers in ecostijl en hightech-stijl te decoreren. Voor de eerste variant overweegt groen, terwijl voor de tweede variant - blauw.

Paars voegt aan het interieur een sfeer van mysterie en originaliteit toe in één fles. U kunt beige delicate lavendel tint trimmen of het aangaan van het interieur sappige bosbessen of amethist kleuren als een accent. Kijk hoe het eruit zal zien in het keukeninterieur van 2017, je kunt op de foto.

Een complexe, maar ongelooflijk effectieve combinatie: beige en zwart. Meest gebruikte kleuren: "nat asfalt" en grijs-leisteen.

Belangrijk! Zwart is een te actieve kleur. Gebruik het zorgvuldig - in lijnen en ornamenten. Beige moet dominant blijven.

De combinatie van beige en wit is een van de meest populaire kleurenoplossingen. Wit en zijn tinten worden vaak gebruikt in de vorm van tafelbladen, gordijnen of behang. Deze tandem wordt meestal gebruikt in kleine kamers, waar donkere tinten gewoon niet op hun plaats zijn.

Voor- en nadelen van de keuken in beige kleur

Beige in het interieur van de keuken is niet alleen erg populair geworden, en dat is waarom:

 • Neutrale schaduw is perfect te combineren met andere kleuren, niet verdrinken en niet onderbreken, dus het is geschikt voor elk interieur.
 • Het past goed in kleine keukens, waardoor ze ruimer en verser worden.
 • Beige telt meer dan een dozijn tinten, die met een bekwame combinatie elke keuken doen herleven.
 • Rustige en aangename kleuren irriteren de ogen niet, kalmeren en brengen comfort en warmte in de atmosfeer van de kamer. Koffie en bruine tinten zien er erg smakelijk uit.

Er zijn niet veel nadelen in de run, maar het is het vermelden waard:

 • Het wordt erg snel vuil, dus je moet elke dag schoonmaken.
 • Populariteit speelt een wrede grap - je zult niemand verrassen met beige.

Belangrijk! Naar de keuken ziet er niet banaal uit, combineer beige met heldere en niet-standaard kleuren, wees niet bang om te experimenteren.

Beige is al neutraal, maar in de Provence wordt het zelfs nog meer shabby en witachtig. Kies de beige dichter bij lichte houtachtige kleuren. Gebruik natuurlijk hout of fineer in de afwerking van de headset. De deuren van de lockers kunnen worden versierd met glazen inzetstukken of in plaats daarvan kunnen ze linnen of katoenen gordijnen gebruiken - net als in een dorpshuis. De gerechten komen hier naar voren en vormen een volwaardig onderdeel van het interieur.

De muren zijn afgewerkt met beige stucwerk of zijn bedekt met behang van dezelfde tint met een klein onopvallend patroon. Neutraal beige kan worden verdund met terracotta en steenrood.

Dining headsets kan worden gedaan in een contrasterende kleur, met behulp van donker hout tinten of chocolade wengé en lichte kleuren. Het ziet er in deze context mooi uit, een combinatie van wit en crème. Idealiter, als de eettafel en stoelen overlappen in kleur en textuur met een aanrecht op het keukenschort.

Donkere gordijnen kunnen worden gebruikt voor gordijnen. Als de keuken klein is, stop dan bij de lichtgordijnen. Patronen op textiel kunnen worden gehandhaafd in terracotta, rode en rode tinten. De Provençaalse geest geeft echter het beste een lavendelkleur weer in combinatie met een romige kleur - combineer deze tinten.

Beige keuken in klassieke stijl

In de klassieke versie van het interieur van de keuken kunt u alleen beige tinten gebruiken. Een volledig monofone kamer ziet er alleen goed uit als deze klein is. Voor ruime keukens zijn zelfs kleine insluitingen van andere kleuren van vitaal belang. De meest populaire combinatie in de klassiekers: beige en bordeaux. In dit geval worden donkerrode kleuren hoofdzakelijk gebruikt in textielelementen.

Het klassieke interieur, ondanks de overvloed aan heldere kleuren, veel minder gemak en gratie dan in dezelfde Provence. Houten serie headset ziet er onhandig - kleuring niet opslaan in een van de tinten beige gordijnen al te zwaar en duur tegel schort voegt onnodige stijfheid. Gebruik in het interieur vaak houten panelen voor wanddecoratie en decoratieve hoekkussens. Ontmoet vaak het houtsnijwerk op de details van hout.

Op een beige achtergrond zien de Wenge en andere donkere houtsoorten er spectaculair uit. Donkerbruin versierde werkbladen en een dinerset. Mooi uiterlijk en de omgekeerde optie - een crème top (of bekleding van stoelen) en donkere uitgesneden poten.

Moderne ontwerprichtingen in het interieur kunnen van buitenaf radicaal van elkaar verschillen, maar u kunt een aantal veelvoorkomende functies vinden. Een daarvan is het gebruik van beige tinten.

De headset combineert comfort, gemak, minimalisme in decoratie en moderne technologie. Moderne trends, soms zelfs uitgedrukt in een futuristische stijl, zijn terug te voeren op glanzende oppervlakken, strikte geometrische lijnen. Beide opties zijn relevant in 2017. Behalve beige zijn er ook andere populaire kleuren: grijs, metallic, zwart, bordeauxrood, wit, sappige tinten groen, felblauw. Werkbladen zijn vaak gemaakt van glas of hebben een glanzend oppervlak.

Bij de decoratie van muren wordt bijna geen behang of gips aangebracht, het oppervlak is in geschikte kleuren geverfd. Vaak worden de muren gecombineerd: een van hen is gemaakt in een contrast en een helderdere kleur tegen een kalm beige dominant. Dit accent kleur kan in combinatie met een schort of decoratieve elementen van het interieur: textiel, vazen, schalen, enz. Kan worden gebruikt als pastel kleuren en rijker accent muren :. Bourgondië, karmijn-rood, turkoois en zelfs zwart.

In plaats van de muur kan de kleurenfocus worden verschoven naar het platform. Overigens worden keramische tegels voor de decoratie steeds minder gebruikt. Het meest populaire glas (glanzend, mat, in kleur, met fotodruk, etc.), het originele uiterlijk en de spiegel. Maar het is de moeite waard om te begrijpen dat ze in de keuken heel vaak moeten worden gewassen.

In moderne, vooral minimalistische stijlen worden gordijnen of jaloezieën gebruikt in plaats van gordijnen op ramen. Het is handig en compact.

Moderne ideeën over het gebruik van beige in het interieur van de keukens zijn behoorlijk divers. Zelfs als u nog niet eerder het ontwerp hebt gebruikt, kunt u beginnen met de schakeringen van de beige, omdat de kans dat u deze kleur met een onjuiste combinatie of een mislukte verhouding bederft uiterst klein is.

Beige keukenontwerp: 70+ echte foto-interieurs

Degenen die een harmonieuze, vredige, gezellige keuken willen, kiezen vaak een beige kleurenpalet. Dit is een universele kleur die voor elke stijl kan worden gebruikt, maar ook in combinatie met verschillende kleuren, zowel helder als ontspannen.

Ongeacht of de zonnige kant van de kamer of niet, de schaduw van beige past in ieder geval. Velen geloven echter dat dit een saaie kleur is. Daarom, om echt niet zo te worden, is het de moeite waard om enkele geheimen van succesvol interieurontwerp te kennen. Dit is wat later zal worden besproken.

Combinatie van beige met andere kleuroplossingen

Beige verwijst naar universele en tegelijkertijd zelfvoorzienende kleuren. Zelfs de afwezigheid van een ander palet zal het interieur niet saai en eentonig maken. Dit is het belangrijkste voordeel van de beige kleur.

Met andere kleuren en tinten combineert het echter ook perfect, waardoor u originele notities kunt maken in het ontwerp van de keuken. Het hele geheim is dat beige, ruwweg gezegd, een verdunde bruine kleur is, die op zijn beurt wordt beschouwd als een mengsel van alle kleuren, behalve zwart. Daarnaast heeft beige veel tonen, zowel koud als warm, die in combinatie een uniek interieur kunnen creëren.

De meest populaire en succesvolle combinatie is het beige-bruine kleurenschema. Een dergelijk interieur zal worden gevuld met comfort en harmonie, rust. Het is belangrijk om de juiste tinten te kiezen, omdat ze niet altijd relevant kunnen zijn en er goed uitzien. In dit geval is het de moeite waard om je te wenden tot de natuur of om te koken. Het kan bijvoorbeeld koffie met melk, wengehout en ongebleekt canvas, cacao- en stromatten zijn.

Als de keuken klein is, is het beter om uit de donkere bruine tint te weigeren en een lichtere te pakken. De kleur van wenge heeft de voorkeur voor grote, ruime kamers, anders zal het kleine gebied nog meer visueel verminderen. Die kleur, die donkerder is, wordt gebruikt voor gordijnen, eethoek, werkbladen, details van de headset.

Wit-crème combinatie wordt ook vaak gebruikt, waardoor het interieur aristocratischer wordt. Gezien het feit dat een dergelijk gamma licht is en in wezen vergelijkbaar is met de versie van een monochroom beige oplossing, zal het hier ook niet zonder toevoeging van texturen en textuur zijn, en bovendien is het de moeite waard om verschillende tonen te gebruiken. Wit is het beste om af te maken, maar de headset en accessoires moeten in een beige palet worden opgehaald.

Een praktisch modern ontwerp van de keuken zal een combinatie van crèmekleur en metaalgrijs zijn. Dit past ook in het retro-ontwerp met het gebruik van versleten onderdelen. De combinatie in dit geval kan absoluut worden gekozen. Het zal geschikte grijze gordijnen en behang samen met een beige reeks zijn, en geschikte meubels in metaalkleuren op een romige achtergrond.

Beige is ook in harmonie met groen. Meestal wordt een dergelijk interieur gemaakt in een ecologische stijl, maar meer moderne technologische stijlen met het gebruik van glanzende oppervlakken zijn mogelijk.

Groen in combinatie met beige kan zowel verzadigd als meer ontspannen zijn. Kies bij voorkeur een groenstel op een beige achtergrond. Bovendien kan de keuken volledig in een beige palet worden gemaakt en groen wordt verdund met individuele details of aangevuld met interessante accessoires in deze sleutel.

Zeer stijlvolle beige-zwarte keuken. Het belangrijkste bij deze keuze is om het niet te overdrijven met zwarte kleur, zodat de kamer niet erg somber en donker is. Het is beter om enkele donkere accenten te maken, bijvoorbeeld een tafelblad, stoelen, wanddecoratie.

De beste combinaties zijn die gemaakt door de natuur zelf. De azuurblauwe zee en het zandstrand zijn perfect in harmonie. Hier en in het ontwerp van de keuken zal een uitstekende oplossing het gebruik van beige en blauw of blauw zijn. Een mooie beige hoofdtelefoon kijkt op een blauwe achtergrond. Tegelijkertijd moet je onthouden dat de blauwe kleur verwijst naar de koude tonen, dus beige moet warm kiezen, zodat het interieur in balans is.

Welke stijl is geschikt voor een beige keuken?

Er is al gezegd dat de beige kleur universeel is, daarom is hij niet alleen gecombineerd met een verscheidenheid aan kleuren, maar ook geschikt voor elke stijl.

Klassieke stijl wordt vaak opgemaakt met beige details in het interieur, dus de beige keuken is de meest harmonieuze oplossing. Bovendien bevat dit ontwerp noodzakelijkerwijs elementen van hout, massieve meubels, zware gordijnen, dure tegels.

Zelfs een volledig eentonige keuken in de klassieke stijl ziet er voortreffelijk uit, maar combinaties, waaronder contrasterende kleuren, zijn ook mogelijk. Dit kan een wengé zijn of een rijke bordeauxrode kleur. Wenge wordt meestal gebruikt voor een headset en werkbladen, maar gordijnen, een eethoek en een patroon op een schort in zo'n palet worden verwelkomd in bordeauxrode kleur.

Want het land wordt gekenmerkt door alle natuurlijke, omdat het een rustieke, folk-stijl is. Deze boom, groen gras, zand, steen, zo beige doet het beste en wordt als de belangrijkste gebruikt. In dit ontwerp is het de moeite waard om meer houten meubels en onderdelen te gebruiken. Noble ziet er uit als een steen, bijvoorbeeld als een schort, of om het aanrecht in te lijsten.

Dit is een van de meest modieuze stijlen tot nu toe, waarbij de beige kleur ook perfect aanwezig kan zijn. Bij registratie wordt het gebruikt als achtergrond. Alle andere details worden geaccepteerd in het contrastpalet. De combinatie met rood, zwart en ook alle mogelijke sappige, bessen en verzadigde kleuren, inclusief neon, zal dichterbij komen.

Provence verwijst naar rustieke, maar tegelijkertijd verfijnde stijlen. Ondanks de eenvoud onderscheidt het ontwerp zich door zijn verfijning.

Hier, zoals in het land, zijn natuurlijke materialen welkom, inclusief hout en steen. Ook worden dunne lijnen, lijnen met patronen gebruikt. Glans in dit geval is ongepast.

Voor muren kunt u gewoon gips of behang met een patroon gebruiken. Harmonieus kijk inzetstukken gemaakt van bakstenen, bijvoorbeeld voor een schort. De eettafel kan van hout of gevlochten zijn. In de aanwezigheid van een stenen tafelblad, is de tafelversiering ook beter om uit steen te kiezen.

Monochrome samenstelling in de keuken is vrij zeldzaam. Meestal in het ontwerp zijn er extra kleuren die het interieur met interessante combinaties kunnen verdunnen. Inclusief zo'n neutrale kleur als beige wordt vaak alleen in bepaalde details gebruikt. Welke van hen is beter om in deze kleur te spelen? Laten we verder kijken.

Heldere monofone achtergrond ziet er altijd goed uit en biedt u de mogelijkheid meubels en accessoires te kiezen met een grote verscheidenheid aan kleuren en tinten. Blijf in dit geval niet bij slechts één toon stilstaan. De muren zien er niet dof en gezichtloos uit, het is beter om een ​​paar tonen te gebruiken of getextureerde omslagen op te pakken, misschien behang met een patroon.

Er wordt aangenomen dat de bodem altijd beter is om te presteren in een donkerder kleurenbereik, dat wil zeggen, inclusief seks. Het is praktisch en ziet er altijd goed uit. Een lichte vloer van natuurlijk hout of witte tegels is echter een uitstekende oplossing. Het voegt altijd verfijning toe en spreekt van de goede smaak van de eigenaar.

Bij het kiezen van een headset in de winkel, kunt u merken dat het beige tinten zijn die het vaakst worden gevonden. Dit is de meest voorkomende kleur, omdat het verwijst naar natuurlijke kleuren en onderdeel is van hout, steen en zelfs metaal.

Zo'n set op een contrasterende achtergrond ziet er zeer aantrekkelijk en mooi uit. En het is zeer effectief om in dit geval ook een zwarte achtergrond te gebruiken. Kalme mengsels met lichte wanden kunnen worden verdund met glazen inzetstukken, gebeeldhouwde deuren, panelen.

Hetzelfde kan gezegd worden over zacht meubilair. Het past perfect in het interieur in beige kleur. En de keuze van dergelijke meubels zal altijd de winkel met zijn verscheidenheid bevallen.

Verschillende accessoires en decoratieve objecten worden meestal gebruikt om het ontwerp interessante, heldere tonen te geven. In dit opzicht is het ongepast om beige kleuren in één kleur voor dergelijke elementen te gebruiken.

Het is beter om ze helderder en meer verzadigd te kiezen. Een uitzondering kan alleen zijn als deze al in het interieur is en er zoveel felle kleuren worden gebruikt, bijvoorbeeld muren, dan zijn de gordijnen in deze situatie beter geschikt beige.

In de keuken moet de techniek meestal minder opvallen, maar in geen geval mag het samengaan met de headset, om het ontwerp niet saai te maken. Als de headset bijvoorbeeld een warme beige tint heeft, ziet de techniek er geweldig uit in goud of brons.

Het is beter om een ​​techniek van zwarte of zilveren kleur te kiezen. Het is perfect toegestaan ​​en heeft een helder accent, bijvoorbeeld een kap of een koelkast met rode kleur. Voeg ze tegelijkertijd met de juiste kleurenschema-accessoires.

Hoe het niet te overdrijven met beige kleur tips

Wanneer u besluit een keuken uitsluitend in beige tinten te ontwerpen, is het belangrijk om deze niet te overdrijven met een palet van tinten. Allereerst is het ontoelaatbaar om meer dan 3-4 tinten beige te gebruiken. Het ziet er smakeloos uit.

De beste oplossing is het gebruik van texturen, patronen. U kunt behang kiezen met een groot of een klein patroon, afhankelijk van de stijl van de keuken, of u kunt een set kopen met origineel snijwerk, handgrepen met een interessante vorm.

Als het ontwerp andere kleuren toestaat, kan het interieur worden verdund met heldere accessoires. Het kunnen gordijnen zijn, een tafelkleed op tafel, kussens op de bank, stoelen. U kunt ook een foto of een heldere kroonluchter hangen. Als een optie, zal bij gebruik van natuurlijke materialen in het algemene landschap kamerplanten passen.

Dus, beige kleur is een van de meest populaire. Het verwijst naar een neutraal palet dat perfect overeenkomt met andere kleurenoplossingen. Het belangrijkste is om niet meer dan twee kleuren te gebruiken, anders ziet het er te onhandig en misplaatst uit.

5 Green Kitchen echte foto. Voordelen van groene kleur bij het creëren van een binnenkeuken. . Ontwerp van beige gerechten: 120+ echte interieurfoto's.

De schoonheid en het gemak van de keuken zijn van groot belang voor alle gezinsleden. . Als u dit palet voor meubels en gebruiksvoorwerpen hebt gekozen, zijn gordijnen beige.

Heldere kleuren, donkere, verzadigde kleuren - dit alles zal naar beneden versmallen, dus niet te ruime keuken. Melkachtige, beige, crème tinten zijn niet alleen visueel.

De keuken breidt zich tegelijkertijd uit en de tekortkomingen van een klein gebied zijn dat niet meer. Daarom moet de keuze worden gestopt op kleuren zoals wit, beige.

Keuken in het bruine palet: hoe de juiste stijloplossing kiezen. . Kies stoelen voor een kleine kamer in transparante of lichtbeige tinten.

6 Hoe de kleurverhoudingen correct worden verdeeld. 7 Zwart-witte keukenfoto. . Ontwerp van beige gerechten: 120+ echte interieurfoto's.

5 Green Kitchen echte foto. Voordelen van groene kleur bij het creëren van een binnenkeuken. . Ontwerp van beige gerechten: 120+ echte interieurfoto's.

De schoonheid en het gemak van de keuken zijn van groot belang voor alle gezinsleden. . Als u dit palet voor meubels en gebruiksvoorwerpen hebt gekozen, zijn gordijnen beige.

Heldere kleuren, donkere, verzadigde kleuren - dit alles zal naar beneden versmallen, dus niet te ruime keuken. Melkachtige, beige, crème tinten zijn niet alleen visueel.

De keuken breidt zich tegelijkertijd uit en de tekortkomingen van een klein gebied zijn dat niet meer. Daarom moet de keuze worden gestopt op kleuren zoals wit, beige.

Keuken in het bruine palet: hoe de juiste stijloplossing kiezen. . Kies stoelen voor een kleine kamer in transparante of lichtbeige tinten.

6 Hoe de kleurverhoudingen correct worden verdeeld. 7 Zwart-witte keukenfoto. . Ontwerp van beige gerechten: 120+ echte interieurfoto's.

Gezellige keuken - een site over ontwerp en reparatie van de keuken © 2017. Kopiëren van materialen van een site is alleen toegestaan ​​op aanwijzing van de actieve verwijzing naar een bron.

Keukenontwerp in beige tinten (foto)

Een enorm palet van beige tinten maakt deze kleur vaak ideaal voor het modelleren van het ontwerp van uw keuken.

Het kan anders verslaan - beige kan streng en zacht, gezellig en "speelse", warm en koel zijn, kan het voordelig benadrukken heldere informatie Headset. Als u, door het kleurbereik van de keuken te kiezen, de beige kleur koos, heeft u niet verloren.

Voors en tegens van de keuken in beige kleur

Waarom is beige zo populair en vaak gebruikt in het verfraaien van keukens?

Het antwoord is simpel - het heeft veel voordelen:

 • Dit is een universele kleur. Beige ziet er geweldig uit in elke stijl, of het nu gaat avant-garde, classicisme, minimalisme of de nu populaire hi-tech.
 • tinten beige afgespeeld, kunt u een warme, gezellige keuken te maken, omdat beige wordt geassocieerd bij mensen met een aangenaam smakende crème brulee, 's ochtends koffie, zoete karamel en andere watertanden "goodies".
 • Beige buren met andere kleuren in het interieur, gunstig benadrukken of dempen.
 • Zoals u weet zijn de lichtkleuren "vol", dus beige is de beste oplossing bij het ontwerpen van een kleine keuken. Visueel zal deze kleur de ruimte vergroten en ruimer maken.
 • Beige - neutrale kleur, hij gedraagt ​​zich sussend, stemt zijn gedachten af ​​op positief, wat belangrijk is voor de moderne mens.
 • Beige is geschikt voor zowel zonnige als lichte keukens, en voor schaduw en verstoken van zonnewarmte.
 • Met de selectie van bijbehorende kleuren en heldere accessoires die u zelf kunt verwerken, omdat de beige kleur in dit opzicht niet veeleisend is, met uitzondering van sommige kleuren.

Ja, de beige kleur in het interieur van de keuken heeft veel voordelen, maar het heeft een aantal nadelen die verloren gaan tegen de achtergrond van de voordelen:

 • Lichte kleur - cognac, maar omdat de beige keuken u dagelijks grondig moet reinigen. Zelfs de geringste donkere plek op de beige vloer springt onmiddellijk in het oog.
 • Veel mensen beschouwen beige als saai en oninteressant, Omdat het vaak wordt gebruikt in het ontwerp van keukens en interieurs van andere kamers. Maar zet er niet meteen een kruisje op.

Hier misschien en alle nadelen van de beige keuken. Mee eens, de voordelen zijn veel groter.

Beige wordt vaak gebruikt als basiskleur bij het maken van een binnenkeuken, dus vaak zijn de wanden van de keuken ook in een beetje beige.

Zoals we al hebben gezegd, is het palet van deze kleur veelzijdig en uitgebreid: de kleur van ivoor, koffie met melk, stro, crème brulee en anderen behoren tot de beige.

Als u een achtergrond in crèmetinten kiest, moet u eerst nadenken over hoeveel uw keuken is aangestoken:

 • Als de ramen aan de zonzijde staan, is het tussen 1000 tinten beige beter om koele kleuren te kiezen: bijvoorbeeld grijsachtig of olijfbeige.

 • Voor keukens met ramen aan de noordkant van het gebouw die slecht verlicht zijn, kiest u voor ivoorbehang, gesmolten melk en andere warme tinten.

Textuur is ook afhankelijk van het licht en de "heat" Keukens: fleece, met een bolle ornament behang is het beste om te kopen voor "northern" keukens, terwijl de gladde het behang zal kijken perfect in een goed verlichte keuken aan de zuidzijde.

Denk er bij het modelleren van het interieur aan of je een monochrome beige keuken nodig hebt, dat wil zeggen dat het volledige interieur van de kamer in dit geval strikt in beige tinten wordt uitgevoerd.

Als je dit precies wilt, is het de moeite waard om een ​​paar beige tinten te kiezen om de keuken gezellig te maken.

Bijvoorbeeld, behang moet anders van kleur zijn dan de keukenset of huishoudelijke apparaten, anders dreigt uw kookgevaar saai en niet-voorbereidend te worden. Kies een achtergrond die een beetje lichter of iets donkerder is dan de kleur van het meubilair in de keuken.

Als de keuken beige wordt ingesteld, is het niet nodig om te plakken over de muur behang flashy kleuren - ze absorberen alle beige, en de kamer zal zijn charme en charme verliezen.

Het interieur moet alles harmoniseren, inclusief de vloerbedekking moet worden gecombineerd met het hoofdkleurenschema.

Tip! Beige is goed te combineren met natuurlijke "natuurlijke" kleuren - hout, steen enzovoort. Daarom, als u de kleur van de vloerbekleding kiest, kiest u de kleuren, dan zult u zeker winnen.

De ideale variant van een vloerbedekking voor beige keuken - een laminaat in kleur van een vers gesneden hout. Hij zal de keuken warmte en comfort geven. De kleur van de boom hangt in dit geval af van de schaduw van het behang en het meubilair: met een lichte romige tinten, is een donkere boom goed gecombineerd, maar met donkere, integendeel, hij is licht.

Het ziet er goed uit in de beige keuken en lichte tegels, maar alleen als de keuken zonnig en warm is. Anders zal het bolwerk van koken en gezelligheid eerder denken aan de operatiekamer.

Afhankelijk van de kleur van het aanrecht en meubels, kunt u ook een marmeren tegel, grijs, beige of in sommige gevallen zelfs in de buurt van zwarte tinten kiezen.

Zoals we al zeiden, is de beige kleur in perfecte harmonie met natuurlijke kleuren, en daarom zal de kleur van steen of hout een win-win-optie zijn bij het kiezen van de kleur van het tafelblad.

Ziet er goed uit en het "werkveld" van donkere (tot zwarte), rode, oranje of rijke karamel schaduw.

Een schort voor een beige keuken kan zowel een gewone witte kleur hebben als sappig, fel oranje, rood en violet, op voorwaarde dat elementen van een dergelijke kleur zich in een interieur bevinden. Zulke originele inzetstukken maken de beige keuken licht en ongewoon, geven hem energie en leven.

Het keramische schort, porselein, kunstmatig verouderde oppervlakken ziet er ook goed uit.

Bij het kiezen van accessoires of mixer beige keuken richt zich vooral op de stijl van het interieur, als het - high-tech, en de wastafel en verbindingen en sanitair moet worden in een moderne stijl, de kleur van staal of chroom.

Als je keuken wordt uitgevoerd in een van de klassieke stijlen, zullen gele of koperen bronzen metalen oppervlakken er beter uitzien.

De kap moet als hulpelement in elke keuken aanwezig zijn. Maar het zou zo onopvallend mogelijk moeten zijn. Idealiter, als de kleur en stijl van het ontwerp, past het in de keuken set.

Als de keuken in een moderne stijl is gemaakt, kan de kap worden geïnstalleerd zonder onnodige elementen, eenvoudig, met duidelijke lijnen, metaalachtige kleur (als er geen mogelijkheid is om het te verslaan en het "onder de koptelefoon" te maken).

Voor klassieke stijlen, zullen kappen versierd met ornamenten, monogrammen, afgeronde vormen, met een koper en goudkleurig decor geschikt zijn.

In tegenstelling tot de kap, de koelkast en alle andere huishoudelijke apparaten voor beige keukens, is het beter om een ​​andere kleur te kiezen: massief beige is een borstbeeld.

Als je een beige keuken met heldere tonen wilt toevoegen, koop dan een koelkast met rode, blauwe of andere felle kleuren. In dit geval zal hij elk helder accent van de keuken "solderen" of aanvullen, bijvoorbeeld stoelen of werkbladen met dezelfde heldere kleur.

Als u de tederheid en warmte in de keuken wilt behouden, dan is uw keuze in dit geval een koelkast in witte of beige kleur.

Maar wees voorzichtig - de verkeerde kleur van de technologie kan de keuken bederven: een bleke of te gele beige tint kan de koelkast een "leeftijd" of "leeftijd" geven voor uw meubels.

Een stalen of zilveren koelkast moet worden genomen voor het geval er iets anders van dezelfde kleur in de keuken is. Anders zal het de charme en charme van het beige interieur vernietigen. Als de keuken in een klassieke stijl is gemaakt, is een te kopen zilveren koelkast ongewenst.

Natuurlijk kunnen beige meubels ook beige meubels zijn. Het belangrijkste is dat de kleur van de koptelefoon, tafel en stoelen in kleur verschillen van de kleur van de muren en de vloer, om niet in een geheel te versmelten. Maar ook gekleurd meubilair ziet er organisch uit.

Een zeer populaire moderne oplossing is een combinatie van "lichte bovenkant en donkere bodem". Natuurlijk is licht een beige, maar een donkere bodem kan afhankelijk zijn van uw kleurvoorkeuren. In het geval van beige keukens is donker bruin, zand, grijs of zwart, vaak violet, rood en andere kleuren.

Besteed aandacht aan de textuur en het materiaal waaruit het meubilair is gemaakt:

 • voor de keuken in de klassieke stijl is er niets beters dan houten tafels en stoelen;
 • voor moderne keukens passen glazen tafels of tafels "onder de steen" met een glanzend oppervlak;
 • in grote keukens zien knusse banken er goed uit;
 • stoelen in een klassieke of in historische stijl uitgevoerde keuken kunnen een paar kussens van een eenvoudige doek gooien.

De combinatie van beige in het interieur van de keuken

Beige kleur is "trouw" aan veel andere kleuren, harmonieert vaak harmonieus en aangenaam. Maar er zijn ook tinten waarmee de beige niet "vrienden wil zijn". Overweeg verschillende opties voor het combineren van kleuren.

 • Bruin en beige - een van de beste combinaties. In de keuken, gemaakt in dergelijke kleuren, wil je gewoon gaan zitten en een kop aromatische koffie drinken, een stukje chocolade bijten. Het maakt niet uit welke bruine kleur je moet kiezen - donker of licht.
 • Wit en beige - de beste optie, eenvoudig uit te voeren. Kies gewoon geen koele witte kleur, anders wordt de keuken ongemakkelijk.
 • Grijs en beige - een goede combinatie voor zowel klassieke interieurs als modern. Het onopvallende en delicate grijs past perfect bij het zachte beige.
 • Groen en beige - hier moet je voorzichtig zijn. Omdat een blonde niet past in elke groene tint en in een beige keuken, kun je niet altijd groen gebruiken. Als het groen zorgvuldig wordt geselecteerd, creëert dit een aangename omgeving voor het zomerbos of de weide. Anders ziet de keuken er vies uit (dit geldt in de eerste plaats voor onverzadigde groene bloemen).
 • Zwart en beige - Stijlvol en eenvoudig. De keuken, gemaakt in dergelijke kleuren, ziet er zeer helder en modern uit. Maar de hoofdregel bij het gebruik van dit kleurenschema is om de beige te domineren.
 • Rood en beige - de keuken in dit bereik, afhankelijk van de schaduw van rood, ziet er spectaculair en sappig uit, maar verliest niet zijn elegantie.
 • Oranje en beige - ook een goede combinatie, op voorwaarde dat de tinten correct zijn gekozen. Het is beter als er niet veel oranje is (als het een feloranje kleur heeft), maar dergelijke accenten zullen de beige keuken doen herleven.
 • Blauw en beige - een goede combinatie, als de blauwe tint hemels is. Donkerblauw, bijna blauw, kleur in combinatie met beige kan het best worden vermeden - in dit geval ziet het beige er vies en dof uit.

Ontwerpers schatten dat beige meer dan 1000 variaties kent, van bijna wit tot en met een donkere crème, die op verschillende manieren met andere kleuren worden gecombineerd.

Om fouten te voorkomen bij het kiezen van het kleurenschema voor de keuken in beige tinten, gebruikt u gekleurde cirkels en beoordeelt u hoeveel deze of die tint harmonieert met de gekozen kleuraccenten.

Houd daarbij rekening met het principe dat er aan de onderkant van de kamer meer donkere kleuren moeten zijn die lichter worden naar het plafond (vooral belangrijk voor een beige monochrome keuken).

En vergeet niet - de keuken in de kleur "beige" vereist dat het aangename kleine dingen had die het een gezellige en eigenaardige charme geven. Het kan een klok zijn met korrels of koffie, servetten met een afbeelding van een koffiekopje, een vaas met een warme "eetbare" afdruk of zachte kussens op stoelen met een patroon van aapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

24 − 22 =