Keukendeuren

DEUREN IN KEUKEN: ONTWERP, FOTO, PRIJZEN

Het traditionele materiaal dat wordt gebruikt bij de vervaardiging van goedkope deuren voor de keuken is hout, dergelijke fineermaterialen zijn gemaakt van gefineerde producten of van massief hout, maar als de reeks producten zich niet kan veroorloven om te kopen, worden fineren geprijsd door de middenklasse, respectievelijk meer toegankelijk. Ook zijn er veel vraag naar goedkope binnendeuren voor een keuken van economy class, waarvan het weefsel in feite bestaat uit een frame van hout, een MDF-voering en een filmbekleding. Het gaat om het type filmcoating dat afhankelijk is van de variëteit, dikte en prijs.

In de online winkel "Doors Inexpensive" kunt u de volgende variëteiten van deuren voor de keuken kopen:

In tegenstelling tot andere goedkope deuren die in de online winkel worden gepresenteerd, zijn gefineerde producten een natuurlijk houten doek gemaakt van grenen, gefineerd. Natuurlijk materiaal - fineer, wordt op twee manieren vervaardigd, de eerste is goedkoper, het gaat om de technologie van het lijmen van dunne houtplaten in blokken en het daaropvolgende zijdelings snijden van deze blokken, de tweede methode, draagt ​​de technologie om een ​​dunne laag uit hout te snijden. Om de kosten van producten, de basis en voering van deurbladen te verminderen, vaak goedkope houtsoorten gebruiken, zijn er dergelijke gefineerde producten, de economie is veel goedkoper dan, respectievelijk, die schilderijen waarin duurder hout wordt gebruikt voor het onder ogen zien. Tegelijkertijd zien alle fineerdeuren er erg mooi uit.

Foto van gefineerde deuren in het interieur van keukens

Op de onderstaande foto, in het interieur van de keuken, werd een gefineerd model "Sinai-3" met groot wit matglas getoond. Let op hoe harmonieus het eruit ziet met het algehele strikte interieur, dankzij de correct gekozen kleur van de wenge en het ontwerp van het canvas. Als u geïnteresseerd bent in dit model, dan kunt u kennis maken met de prijzen in de catalogus. Het is vermeldenswaard, de prijzen voor dit model zijn de goedkoopste.

De deur "Sinai-3. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

De deur, die op de foto in het interieur van de keuken wordt gepresenteerd, verwijst naar de fineerlijn van de Sinaï-modellen. Deze deur is in wengé-kleur geschilderd en heeft een smal matglas op het doek, dat verticaal is. Model "Sinai-1" met glas, past perfect in de moderne strakke stijl van de keuken.

De deur "Sinai-1. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Het model "Karat" met gebleekt eiken in glas in kleur, is goed voor diegenen die een moderne lichte keuken en natuurlijke materialen willen.

De deur "Karat. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Gelamineerde deuren zijn een uitstekende optie voor alle ruimtes, inclusief keukens. Producten zijn bedekt met een speciale film geïmpregneerd met synthetische harsen. Gelamineerde deuren kopen, zijn het meest winstgevend, omdat ze tot de meest goedkope economische opties behoren en met de juiste zorg vele jaren mee kunnen gaan.

Foto van gelamineerde deuren in binnenlands ontwerp van keukens

De interieurfoto van de keuken met de geïnstalleerde gelamineerde deur "C-15" in Italiaanse notenkleur, laat zien hoe origineel en goedkoop het mogelijk is om met dit model te ontwerpen.

De deur is C-15. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Voor degenen die een goedkope deur naar de keuken willen kopen, en de voorkeur geeft aan het klassieke interieurontwerp, raden we u aan om vertrouwd te raken met het gevoerde PVC-filmmodel "Lydia" met glas. Bekijk prijzen en koop een klassieke deur, dat kan in de algemene catalogus.

De deur "Lydia. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Als er een verlangen is, goedkoop om het algemene interieur van een gebouw van een keuken te veranderen, zal daarin de goedkope gelamineerde deur helpen. Op deze foto, in het interieur van de keuken, is een model "S-23" in de kleur van wengé geïnstalleerd.

Deur "S-23. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Correct geselecteerde deur voor de keuken, zal het volledige interieur aanvullen en versieren. De foto toont een strikt stijlvol model "S-8" met glas.

Deur "S-8. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Deuren bekleed met PVC-folie

De deuren, bekleed met PVC-folie, zijn gecoat met een duurzaam modern materiaal dat bestand is tegen temperatuur en klimatologische invloeden, dus het is een goede oplossing om ze in de keuken te kopen. Producten bedekt met PVC-folie zijn duurder dan gelamineerd, maar ze kunnen veel langer worden gebruikt.

De belangrijkste voordelen van producten met PVC-voering zijn:

1. Praktisch en in staat om zware belastingen te weerstaan.

2. Externe aantrekkelijkheid.

3. Gemak van zorg.

4. Lage prijs.

Deuren bekleed met PVC, in hun kwaliteiten kunnen alleen maar opleveren voor modellen van eco-verf.

Foto van de deuren van gevoerd pvc in het binnenlandse ontwerp van keukens

Op de foto is het model bekleed met PVC-film "Bohemia" met glas, in het interieur van een grote moderne keuken, met een harmonieus bij elkaar passende kleur. Om de prijzen te zien en een deur te kopen, is dit mogelijk in de algemene catalogus van deuren.

De deur "Bohemen. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

De nieuwste trends in het moderne keukeninterieur suggereren de installatie van deuren in zeer lichte of in contrast met donkere kleuren, zoals wengé of gebleekt eiken. Op de foto het model "Stephanie" met gebleekte eiken in glas in kleur, harmonieus geselecteerd op kleur en design naar het keukenmeubilair.

De deur "Stephanie. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

Het afdekken van dergelijke producten is een kunstmatige filmdikte van maximaal 0,8 mm, extern zeer vergelijkbaar met hout. Het materiaal waaruit deze coating is gemaakt begint alleen bij een temperatuur van 180 ° C te smelten. Dit maakt de deur absoluut veilig voor de gezondheid van mensen, vandaar de naam ecoshpon.

De producten hebben betrekking op ekoshponom, gemakkelijk te onderhouden en duurzaam, dus een van de beste oplossingen is om ze voor de keuken te kopen. Ze zijn niet bang voor vrijwel geen impact, maar krassen op de deur ekoshpon niet verzekerd, evenals een andere deur. Dergelijke gebreken kunnen echter gemakkelijk worden gecorrigeerd met een waspotlood van de juiste kleur. Dit geldt ook voor andere soorten goedkope deuren.

De deur "Sicilië-14. Geglazuurd »

✔ Alle prijzen in de catalogus

We hebben een enorm assortiment modellen die het ontwerp van uw keuken goed kunnen benaderen, maak uw keuze!

© 2017 Officiële online winkel "Voordelige deuren"

Een landhuis bouwen

Handige artikelen over de bouw en verfraaiing van het huis

De keuken heeft zich in de afgelopen decennia niet alleen ontwikkeld op de plek waar we eten koken, maar ook het kookcentrum van het hele gezinsleven. De keuken is vaak als een doorgangswerf, iemand komt binnen, iemand komt naar buiten. De keukendeur is altijd in beweging en is constant zichtbaar voor iedereen. En vanwege deze functies moet deze aan een aantal vereisten voldoen.

Vanwege de enorme frequentie van openende en sluitende deuren in de keuken, moeten ze licht en duurzaam zijn. Ze moeten onder andere gemakkelijk te openen zijn en net zo gemakkelijk sluiten en het voorzichtig doen, zonder irritante slaande bewegingen.

Helaas voldoen de deuren van massief hout vaak niet aan deze voorwaarden. Ze zijn erg zwaar en erg gemakkelijk in de keuken zijn gevoelig voor vervorming.

Hoewel het op het eerste gezicht lijkt, is de keuze van hout als materiaal voor de keukendeur ideaal, maar dat is het niet. Modernere binnendeuren van MFA-panelen voldoen aan alle vereisten.

Ze zijn licht, functioneel, extreem duurzaam en bestand tegen beschadiging, maar tegelijkertijd betaalbaar. Bovendien zijn ze, in tegenstelling tot de deuren gemaakt van hout, bestand tegen vocht en is het niet zo eenvoudig om ze te beschadigen. Hun voordelen zullen zich ongetwijfeld manifesteren in de keuken.

Hoe keukendeuren te openen

De deur kan zowel in de keuken als buiten worden geopend. Maar in overeenstemming met algemeen aanvaarde normen, verdient het nog steeds de voorkeur om de eerste oplossing te kiezen. Maar we moeten rekening houden met de locatie van de keukenkasten. Het openen van het deurblad van de keukendeur kan vrije toegang tot het meubilair erachter voorkomen.

Dit probleem kan worden opgelost door de methode te kiezen om het canvas aan de rechter- of linkerkant op te hangen. Als de deuren van de keukenkasten en de koelkast in dezelfde richting opengaan, zullen ze elkaar niet hinderen. Onze keuken zal nog functioneler zijn. Als, ondanks de pogingen om het doek aan deze of gene zijde op te hangen, het gewenste comfort en comfort nooit naar de keuken is gekomen, zullen we een andere oplossing moeten overwegen.

De keuken kan bij uitstek geschikt zijn voor de installatie van schuif- of vouwdeuren. Deze ontdekking vereist veel minder ruimte. De keukendeur met de doos moet minimaal 80 cm breed zijn. Dit is van groot belang voor het gemak in de keuken. Hoe breder de deur, hoe beter. Bij het installeren van een 90 cm brede of bicuspide deur, zullen we nog meer comfort creëren.

Betreed de keuken met boodschappen, breng gezinsmaaltijden door in de eetkamer of leef veel handiger, vergeet ook niet dat de deur naar de keuken geen stroomversnelling kan hebben.

De deur naar de keuken mag geen drempels hebben

Deze vereiste is ontworpen om u te beschermen tegen vallen, vooral gevaarlijk als u warm eten of drinken bij u hebt. En nog een belangrijke eis. Om een ​​constante luchtstroom in de keuken te garanderen, moet er een ruimte van minimaal 2,5 cm tussen de vloer en de onderkant van de deur zijn.

Een deur naar de keuken kiezen of een opening zonder deze versieren - praktische tips en inspirerende ideeën

Nog niet zo lang geleden, met een tekort aan bouwmaterialen en alleen de opkomende "wetenschap" van het interieurontwerp, stoorde de vraag van het hebben van een deur naar de keuken niemand. Dat was ze net. Nu, wanneer huurders van huizen met meerdere verdiepingen en eigenaren van privé-gebouwen veel mogelijkheden hebben om woonruimtes in te richten, wordt de noodzaak om een ​​keukendeur te installeren steeds vaker in vraag gesteld. En als het zo is, hoe maak je dan een keuze? Zo niet, hoe mooi en smaakvol om de deur te versieren?

Heeft u een deur naar de keuken nodig? ↑

Het bepalen van de noodzaak om een ​​keukendeur te installeren, zal helpen om alle voordelen van beschikbaarheid en afwezigheid grondig aan uw interieur aan te passen.

In deze ruimte vormt de deur een sleutelelement in het interieurontwerp

  • Minimaliseert de verspreiding van geuren, die niet altijd aangenaam zijn, in de hele woonkamer.
  • Biedt geluidsisolatie. Aan de ene kant kun je jezelf afsluiten van de drukte en het lawaai in andere kamers, als je in de keuken bijvoorbeeld besluit te werken of zelfs een dutje doet. Aan de andere kant, het maakt het mogelijk om de rest van het huishouden te beschermen tegen de geluiden van stromend water, het geluid van potten, cimbalen en andere geluiden.
  • Hiermee kunt u een compleet interieur creëren.
  • Scheidt de risicovolle zone van kinderen.

Om vreemde geuren te verwijderen, is het echter mogelijk en noodzakelijk om een ​​afzuigkap aan te schaffen, en om een ​​goede ventilatie van de kamer te verzekeren. Wat geluidsisolatie betreft, is dit meestal relevant voor kleine appartementen, waar alles dichtbij is. Maar in dit geval zal er vrijwel zeker ruimte worden bespaard.

Voordelen van het ontbreken van een keukendeur ↑

  • De mogelijkheid om geld te besparen. De opening van de opening vanwege het kleine oppervlak is soms goedkoper dan het installeren van een kwaliteitsdeurblad.
  • De ruimte sparen die nodig is om deze te openen. Dit is vooral belangrijk voor kleine ruimtes, waar elke centimeter waardevol is.
  • Het vermogen om herontwikkeling uit te voeren en het interieurontwerp radicaal te veranderen, waarbij bijvoorbeeld de keuken en woonkamer worden gecombineerd.

Let op: als uw keuken is uitgerust met een gasfornuis, moet de veiligheidsdeur altijd aanwezig zijn!

De optie om keuken en woonkamer te combineren

Materialen voor de vervaardiging van keukendeuren ↑

Keukendeuren behoren tot de categorie interroom en worden in een breed assortiment gepresenteerd. Echter, bij het kiezen van hen, is het noodzakelijk om niet alleen geleid te worden door de eigen voorkeuren, het interieurontwerp, maar ook door enkele kenmerken van de omheinde ruimte.

Voor de keuken worden gekenmerkt door: temperatuursveranderingen, hoge luchtvochtigheid, permanente vervuiling, bij het kookproces. En in kleine ruimtes, waar alles zich letterlijk op meerdere vierkante meters bevindt, is er een groot risico op een regelmatige druppel water en vet op de deur. Geïnstalleerd voor het raam, en in typische bouwhuizen, gebeurt het vaak, het moet ook bestand zijn tegen zonlicht.

Vettige vlekken op de keukendeur

Zo moet de keukendeur niet alleen bestand zijn tegen agressieve bedrijfsomstandigheden, maar ook aan regelmatig schoonmaken. Wat bieden fabrikanten ons?

Gemaakt van massief hout, zien dergelijke deurbladen er luxueus uit. Ze worden gekenmerkt door de originele textuur en een patroon gecreëerd door de natuur zelf. Dit maakt elk product uniek en ongelijk aan anderen. Deuren gemaakt van natuurlijk hout zijn relevant voor veel interieurs, zowel modern als historisch.

Canvas gemaakt van massief hout - solide en duur

Door de speciale structuur van het materiaal en het aanzienlijke gewicht onderscheiden de deurbladen van de array zich door uitstekende isolerende eigenschappen. Ze zijn in staat om het geluid te dempen en de warmte in de kamer te houden.

Hout blijft echter zodanig met al zijn inherente gebreken, en de deur van de reeks kan een aantal punten teleurstellen. Ten eerste kan het, onder invloed van hoge vochtigheid en temperatuurgradiënten, een lineaire vervorming ondergaan. Ten tweede, om voor het doek te zorgen, zijn speciale gereedschappen nodig: wassen, poetsmiddelen. In geen geval kan het niet met schurende huishoudelijke producten worden schoongemaakt! Ten derde, de hoge prijs van het product.

Let op! Deuren gemaakt van massief hout verschillen niet alleen in feite, maar ook in "visueel" gewicht, stevigheid. Om deze reden zijn ze meer geschikt voor ruime kamers, maar niet voor bescheiden appartementen.

Massief houten deur met draad en glazen inzetstuk

Maar als u uzelf het plezier van zo'n deur niet wilt ontzeggen, zult u zich zorgen moeten maken over de aanwezigheid in de keuken van een krachtige kap en hoogwaardige ventilatie om de levensduur van het canvas te verlengen.

Glasconstructies voor de decoratie van de deur ↑

Glazen deuren voor de keuken - dit is eerder een ontwerpbeweging dan een praktische oplossing. Ze bieden geen geluidsisolatie en verbergen niet wat er in de kamer gebeurt. Een bepaalde mate van visuele eenzaamheid kan alleen matglas of glas in lood geven. Vergeet niet het klassieke nadeel van dit materiaal - de overblijfselen op de glassporen uit de handen, die het esthetische uiterlijk van het ontwerp bederven en problemen toevoegen aan de gastvrouw.

Schuifglazen ontwerp

Wat zijn de voordelen van een dergelijk ontwerp van de deuropening? Ten eerste is alles dezelfde transparantie. Glazen canvas, dat licht doorlaat, kan besparen op het verlichten van het aangrenzende pand en de keuken visueel ruimer maken. Ten tweede zijn ze bestand tegen chemische aantasting, vocht en UV-stralen.

Glazen deuren maken het interieur "eenvoudiger"

Directe lijnen, matglas, gebrek aan decor - de perfecte combinatie voor een minimalistisch modern interieur

Als u bereid bent om regelmatig de zuiverheid van glazen deuren te handhaven, kunnen ze een echte decoratie voor uw huis worden. Deze oplossing is vooral belangrijk voor interieurs in een futuristische, minimalistische en hi-tech stijl.

De glijdende frameloze constructie versmelt bijna met de muren

MDF is een gecomprimeerde houten plaat. Verschillende harsen worden gebruikt als een bindmiddel van zijn elementen. MDF wordt veel gebruikt bij de fabricage van binnendeuren, omdat het wordt gekenmerkt door lage prijzen, weerstand tegen temperatuurveranderingen en grote mogelijkheden voor decoratie (in de fabriek). In dit geval heeft MDF een lage weerstand tegen mechanische beschadiging en, bij afwezigheid van een geschikte coating, tegen vocht.

Meestal is dit materiaal bekleed met een standaardbasis van gelijmde balken en aan de bovenkant is het bedekt met fineer, PVC-folie of eenvoudigweg in meerdere lagen geverfd.

Natuurlijk fineer is een dunne sectie van hout van een bepaald ras, met al zijn inherente eigenschappen en patroon. Kunstfineer is een technologisch verwerkt hout geïmpregneerd met harsen en "geverfd" voor dit of dat hout. Het is aanzienlijk inferieur aan de natuurlijke decoratieve coating in duurzaamheid, kwaliteit van toepassing en sterkte.

Bladen van natuurlijke fineerbladen

Deur gemaakt van kunstfineer

Maar als u de deur zuiver formeel in de keuken installeert en niet van plan bent om de deur actief te bedienen, dan is de gefineerde optie wat u nodig hebt.

Het ontwerp van een deurblad van gefineerd MDF

Een ander type decoratieve coating voor keukendeuren is een sterke PVC-film. Dergelijke doeken worden laminaat genoemd. Ze branden niet onder de stralen van de zon en zijn niet bang voor vocht, maar soepel totdat de film achter de gevoelige basis begint te liggen. Wacht op betrouwbare geluidsisolatie, een hoge graad van esthetiek en een lange levensduur van gelamineerde deuren is niet nodig.

Gelamineerde doeken zijn niet heel bijzonder

Types en kenmerken van keukendeuren ↑

Als je toch hebt besloten om de deur naar de keuken te installeren, neem je de tijd met de keuze. Onderzoek eerst de mogelijke opties en probeer ze uit in je interieur.

Draaideuren - een klassieker, waaraan iedereen van kinds af aan gewend is. Afhankelijk van de grootte van de opening, kunt u een of twee doeken installeren. De stijl van het interieur, de ruimte van de kamer en de kwaliteit van de verlichting zullen u vertellen of ze:

  • doof;
  • met glazen inzetstukken (tot ½ van de deurzone);
  • volledig gemaakt van glas.

Kwalitatieve draaideuren voldoen volledig aan alle eisen voor keukendeuren. Dan jij en de geluidsisolatie, en een barrière om te ruiken - alles dankzij de strakke pasvorm van het canvas aan het deurkozijn.

Draaideur met matglazen inzetstuk

Een succesvolle oplossing voor het interieur in de stijl van het land

Schuifconstructies (schuifdeuren) ↑

Een kenmerk van dergelijke structuren is de beweging van deurbladen in één vlak langs één of twee geleiders - de onder- en bovenkant.

Schuifmodel in Japanse stijl

Let op! Doorgaans weigeren ontwerpers de onderste geleiders, omdat stof en vuil zich ophopen in de rails, waardoor het moeilijk wordt het blad te verplaatsen.

Er zijn twee manieren om de deurcoupé te installeren. De eerste omvat het bevestigen aan de muur blootgesteld op het niveau van een horizontale balk met de daaropvolgende installatie van een gids erop. Het bevestigt het deurblad en monteert de eindrail in de deuropening. Indien gewenst kan een speciaal vergrendelingsmechanisme in de deur worden geïnstalleerd, waardoor het blad beter aan de muur of aan het andere blad wordt bevestigd.

Schuifdeur met één blad

Deze installatiemethode veronderstelt de volledige vrijgave van het deel van de muur waarlangs het blad beweegt. Deze regel wordt echter vaak omzeild, waardoor er een grotere opening is tussen de achterwand van het meubel en de muur.

Glazen inzetstukken kunnen worden geverfd met glas-in-loodverven

Schuifdeuren op de aangrenzende loggia

Glijdende gebrandschilderd glasstructuur

De tweede optie is de installatie van een schuifdeur binnen een muur of een gipsplaatstructuur. Daar gaat de opengaande deur open. Een interessante oplossing waarmee u de muur kunt vrijmaken voor het plaatsen van meubels en huishoudelijke apparaten, maar waarvoor meer geld en arbeid nodig is. We zullen de hele muur moeten reconstrueren of opbouwen. In een appartement van een gebouw met meerdere verdiepingen is dit volledig onmogelijk of moet je een groot aantal vergunningen verkrijgen bij de relevante autoriteiten.

Wanneer u het deurblad opent, verbergt het zich in de muur

Dat is de reden waarom schuifdeuren voor keukens meer wortel hebben geschoten in particuliere huizen. Ze vervullen perfect de functie van het verdelen van functionele zones in die gevallen waarin de keuken en woonkamer worden gecombineerd. De deuren-compartimenten zorgen voor een goede geluidsisolatie, zijn gemakkelijk in gebruik en veilig - het risico van knellen met je vingers is minimaal. Bovendien zal het concept niet toestaan ​​dat ze sluiten op het meest ongelegen moment.

De originele versie van de schuifconstructie. Loft of rustieke zal alleen profiteren van dergelijke brutaliteit!

Zacht en romantisch - precies het tegenovergestelde van de vorige versie

Vouwdeuren - constructies van het type "accordeon" en "boek" ↑

Net als bij glijdende ontwerpen, verschillen ze enigszins door het principe van openen. Als de eerste volledig naar de zijkant is overgegaan, tellen de harmonicadeuren compact op tot de breedte van slechts één samenstellend element. Het blad wordt bevestigd aan een vaste geleider aan de muur met behulp van speciale clips. Uiterlijk is het ontwerp meer een scherm dan een deur. Elementen van het doek kunnen doof zijn of versierd met glazen inzetstukken.

Zulke deuren besparen de ruimte van de keuken, omdat ze niet openzwaaien naar een bepaalde radius, maar ze verkleinen de opening zelf met ongeveer 10-15 cm, waarmee rekening moet worden gehouden. Een van de duidelijke voordelen van het installeren van vouwdeuren - originaliteit, gebruiksgemak en installatiegemak.

Ontwerp in de vorm van een accordeon

Maar de minnen zijn veel groter. Harmony-deuren zijn een tamelijk kwetsbare constructie en het gemak van het vouwen van de stof hangt direct af van de kwaliteit van de fittingen. Ze worden ook gekenmerkt door een slechte geluidsisolatie.

Opvouwbaar deurblad voor het in zones onderverdelen

Variaties van vouwdeuren zijn er niet zo veel. Structureel verschillen ze alleen in de breedte van de componentwebben en in hun aantal. Een van de meest populaire varianten is het deurboek, waarvan een blad uit slechts twee elementen bestaat.

Let op! Hoe minder doeken en hoe breder ze zijn, hoe betrouwbaarder het ontwerp is. Maar het kost meer ruimte bij het openen

Vouwdeuren - het is niets meer dan een decoratief scherm bij de ingang van de keuken.

Een deur naar de keuken maken zonder deur ↑

Als je om welke reden dan ook besluit om de keukendeur te verlaten, kun je je creatieve potentieel volledig realiseren terwijl je de resterende opening siert. En hier zijn er veel opties!

Een klassieke oplossing, relevant voor elke stijl en ruimte, ongeacht het gebied en de configuratie - de boog. Voor zijn apparaat is een metalen frame gemaakt, dat is bedekt met gipsplaat. De afgewerkte constructie is afgewerkt met elk geschikt materiaal - van verf tot steen.

Dit is belangrijk! Om te gipsplaten is het beter om te buigen, is het noodzakelijk om het te bevochtigen met water.

Boog in klassieke stijl

Een andere optie is om een ​​opening te maken voor complexe geometrie. En ook hier komen wireframetechnologie en gipsplaat te hulp. Als de afmetingen van de opening dit toelaten, dan kun je, naast de traditionele doorgang, schappen voor souvenirs of andere plezierige kleinigheden inrichten.

Keukenboog met planken

Boog met planken - uiterst ongewoon en spectaculair

Variant van een voorgestelde opening in de keuken

Let op! Maak het ontwerp af met achtergrondverlichting. Naast een extra lichtbron in het donker, zal het de rol van een bestemmings accent spelen.

Liefhebbers van textiel zullen het idee van het scheiden van de keuken met gordijnen leuk vinden. Kies gewoon die stoffen die minimaal vuil absorberen en gemakkelijk te reinigen zijn. Een belangrijk punt - om de beweging tussen kamers te vergemakkelijken, pak de gordijnen op met plectra.

Lichtgordijn in de deuropening

Grijze satijnen blind op de oogjes perfect passend in het interieur

Alternatieven voor weefsel kunnen van schroefdraad zijn voorzien, lintgordijnen. Ze zijn vaak versierd met decoratieve elementen zoals kralen, veren. Kies dit ontwerp van de deuropening, evalueer hun veiligheid voor uw kinderen en huisdieren, evenals uw wens om ze regelmatig te ontrafelen.

Heldere gordijnen-draden helpen de ruimte effectief te zones en vrolijken uw vrolijke "moraal" op

Draadgordijnen met decoratieve elementen

Voor klassieke interieurs kan het ontwerp van de opening met behulp van stucwerk zeer nuttig zijn. Modern stucwerk op basis van polyurethaan heeft duurzaamheid en een laag gewicht, wat belangrijk is voor eenvoudige installatie.

Stucwerk - een keuze voor een klassiek interieur

Polyurethaan en gipsvormen is bijna onmogelijk van buitenaf te onderscheiden

Het is gebruikelijk om een ​​deuropening te versieren zonder een steen of kunststeen. Met dit laatste kun je de ingang van de grot met succes simuleren. Het ziet er erg indrukwekkend uit.

Een grote boog, versierd met metselwerk

De kwestie van het inrichten van de deuropening in de keuken is belangrijk, van welke kant je kijkt. Een betrouwbare ontwerper kan een betrouwbare assistent worden bij het zoeken naar de meest succesvolle oplossing. Maar of er een origineel deurblad, een gezellig gordijn of iets anders is - het is aan jou.

Een selectie van videomateriaal over het onderwerp ↑

Ontwerpopties voor een deuropening zonder deur:

De nadelen van het gebruik van schuifdeuren:

2 keukenontwerpen met originele deuroplossingen

Laconië en gemakkelijke inflatie:

Heerlijke interieurmix:

Schort - een ontwerpelement dat steeds populairder wordt. Het siert niet alleen de keuken, maar beschermt ook het werkgebied tegen besmetting en spatten. Met hulp.

Hoe leg je een schort in de keuken met je eigen handen neer: de ontwerpkeuze en tips voor het leggen

De decoratie van keukenwanden is een uiterst fascinerende activiteit, maar geen gemakkelijke. De moeilijkheid ligt in het feit dat de meeste van hen zijn bedekt met meubels. Resterende.

Wanddecoratie in de keuken: ideeën voor heldere incarnaties

De keuken is de belangrijkste plek in het huis. Dit feit zal bevestigd worden door mannen, de weg naar het hart waarvan door de maag ligt, kan daarom deze kamer niet passeren. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

25 − 15 =