De moderne stijl van de de gordijnenfoto van de keuken

Meubilair portal

Gordijnen in de keuken - 100 foto's van nieuwe producten en ideeën voor het versieren van gordijnen in de keuken

Welk deel van het huis is het belangrijkste? Dat klopt - de keuken. Het is tenslotte waar iemand het grootste deel van de tijd doorbrengt, en daarom moet ze elke keer als je erin komt een lust zijn voor het oog. Maar naast schoonheid moet de ruimte goed worden verdeeld en georganiseerd, zodat alles functioneel en gemakkelijk is.

Helder behang, de eetlust opwekkend, zachte stoelen met dure stoffering, een ronde tafel met houtsnijwerk - dit zijn allemaal componenten van comfort. Maar één element in de keuken, je moet meer zorgvuldige aandacht besteden - dit zijn de gordijnen. Of het nu gaat om gewone tule, lichte katoenen gordijnen of elegante gordijnen, ze creëren een speciale charme en gezelligheid in de keuken.

Welke gordijnen zijn geschikt voor de keuken?

1. De belangrijkste eis is misschien dat ze het imago van de inrichting van het pand perfect aanvullen. Niet zwaarder en zonder dat, een kleine ruimte of andersom, de toch al ruime keuken niet uitgebreid.

2. Gordijnen moeten comfortabel en pragmatisch zijn. Na het koken van voedsel, is dit een dagelijks ritueel in elke familie, wat betekent dat de gordijnen de geuren en de deeltjes van voedsel zullen absorberen. Ze moeten worden gewassen en ze mogen hun ideale look niet verliezen.

3. Zoals hierboven vermeld, moeten ze de keukenruimte goed aanvullen. In een kleine keuken - lichte gordijnen, in grote - gordijnen zwaarder. We raden aan naar de gordijnen te kijken voor een kleine keukenfoto.

4. Het is noodzakelijk om de afmetingen van het raam in te schatten. Als er een balkon is, moet de toegang gemakkelijk zijn. In dit geval ziet u de gordijnenfoto in de keuken met een balkon.

5. We beoordelen correct en objectief op welke tonen we gordijnen nodig hebben. Warme tonen - breng kalmte en warmte naar de keuken, gordijnen van koudere tonen - geeft de ruimte soberheid en elegantie. U kunt het ontwerp van gordijnen in de keukenfoto waarderen.

6. Welnu, gordijnen moeten noodzakelijk functioneel zijn. Om niet tegen problemen aan te lopen, ga naar het raam en open het. Ook zouden ze, indien gewenst, zich volledig achter hen kunnen verbergen, wat er in de keuken gebeurt.

Overweeg sommige soorten gordijnen die in de keuken worden gebruikt

Tot op heden is dit de meest populaire optie in de appartementen. Ze wonnen de harten van vrouwen, hun functionaliteit, eenvoud en elegantie. Gemakkelijk om voor zichzelf te zorgen, passen in elk interieur, en relatief goedkoop voor de prijs, want voor hun vervaardiging laat een minimum aan materialen.

Ze hangen op speciale kroonlijsten, gemonteerd in de raamopening. In de open vorm zien ze eruit als een stevig canvas, in een gesloten toestand, als een netjes geassembleerde stof.

De belangrijkste voordelen van dergelijke gordijnen:

- Praktisch in gebruik;

- Ze hebben een breed scala aan functies;

- Geen speciale zorg nodig.

Japanse motieven of panelen op Windows

Japanse gordijnen enigszins inferieur in populariteit aan de Romein. Lichtgewicht stoffen, puur katoen, nobele bamboe - dat is waar de panelen van zijn gemaakt. Ze lijken qua uiterlijk op verticale jaloezieën, breed genoeg en lang, bijna op de vloer. Gemonteerd op een aluminium profiel. Past perfect in de keuken met grote ramen. Ze kunnen ook de ruimte opdelen in verschillende sectoren.

De voordelen van Japanse panelen:

- Niet kieskeurig in de zorg;

- Economisch verbruik tijdens productie.

Dergelijke gordijnen lijken op een rol behang. Alleen niet op papier, maar geweven. Hun functionaliteit is meteen begrijpelijk. Sluit het venster - u moet de rol afrollen, openen - andersom.

Geschikt voor ramen, zelfs de breedste. Je kunt meerdere rollen gordijnen op één venster laten hangen door te spelen met het kleurenschema en de textuur.

Voordelen van rolgordijnen:

- Eenvoudig schoon te maken en te gebruiken;

- Veel materiaal gaat niet over het maken ervan;

- Heel lang met de juiste zorg;

- Uitstekend zonwering beperken.

Eenmaal populair, maakten ze plaats voor nieuwere soorten. Maar toch verouderen de klassiekers niet en mensen hangen ze nog steeds in het appartement. Het beste passen ze, het zit in het keukeninterieur, want er is een maximum aan zonlicht. Het is de moeite waard om lichtgewicht stoffen te kiezen. Met de gordijnen een goede tandem, make-up de rolluiken.

Het is iets nobels en luxueus. Ziet er effectief uit met stoffen in monochrome kleuren. Ze hebben tenslotte veel variaties op kleine gordijnen en prints.

Oostenrijkse gordijnen - dit is een soort mengeling van Franse en Romeinse gordijnen. Geopenbaard, precies zoals de Romein. Maar van onderen zijn er lichte golven, dan komen Franse motieven in je op. Geschikt voor ramen van elke grootte, evenals de balkondeur.

Tijdloze klassieker. Ideaal voor het decoreren van lange ramen. Materiaal - lichte tule of gordijnstof. Op lengte, vaker net boven het niveau van de vensterbank.

Moderne versie van windows. Heel gemakkelijk, indien gewenst, verplaatsen. Bevestigd aan de ronde kroonlijst. Ziet er effectief uit, ziet er luchtig en niet zwaarder uit.

Gordijnen met lambrekijn en klassieke gordijnen

Klassieke lichte tule en glijdende zware gordijnen, helemaal geen optie voor de keuken. Maar bijna gewichtloze tule en een lichte, heldere lambrequin, precies wat je nodig hebt. Een soort groeten uit cafés uit de jaren '70.

Met één uiterlijke verschijning kunnen ze de landschappen van Afrika opwarmen en inspireren. En de geur die uit de bamboestokken komt, ontspant en kalmeert. Past perfect in elk ontwerp.

Hier kunt u een vlucht van uw verbeelding geven en verschillende soorten gordijnen samenstellen. Als gevolg hiervan krijgt u een ongewone, individuele decoratie van het interieur.

Elegante gordijnen voor een kleine keuken: kies een stijlvolle en praktische optie

Om zelfs een bescheiden kamer van 5-8 m². het leek belangrijk genoeg om omvangrijke meubels achter te laten, de muren en de vloer op de juiste manier in te richten, en ook zorg te dragen voor het kiezen van het juiste decor voor daglicht dat voorbijgaat.

Gordijnen in de keuken vervullen meestal meerdere functies tegelijkertijd: ze versieren de raamopening, beschermen tegen te intens zonlicht en buitenlandse visies, en corrigeren in sommige gevallen ook de visuele waarneming van de ruimte, waardoor de plafonds hoger worden en de ruimte zelf ruimer is.

Welke gordijnen zijn niet geschikt voor een kleine keuken?

Klassieke gordijnen "op de vloer", mooie volumineuze details, meerlaagse gordijnen en donkere gordijnen met rijke gordijnen kunnen een al kleine kamer van de keuken veranderen in een echte kast. Hetzelfde effect geeft heldere schilderijen met een groot patroon en een aanstekelijk ingewikkeld ornament.

Lambruck in een kleine keuken kan er goed uitzien, maar alleen als het om een ​​klein beknopt ontwerp gaat. Snoeren en cascades "stelen" een nuttig gebied, en gordijnen met een kleine donkere afdruk creëren een gevoel van stof.

Alle complexe ontwerpen en ingewikkelde vormen zijn helaas niet op hun plaats in een kleine ruimte.

De ideale keuze voor een compacte keuken is eenvoudig doorschijnend materiaal.

Hoe kun je het keukenraam van een klein formaat het beste decoreren?

Er zijn verschillende eisen aan het ontwerp van de raamopening:

 • Het vermogen om licht door te laten en voldoende luchtcirculatie te bieden;
 • Effectief ontwerp, in harmonie met andere objecten in de kamer;
 • Praktisch gordijnmateriaal dat gemakkelijk gewassen, snel gedroogd en een lange levensduur heeft.

Ideale stoffen voor keukengordijnen zijn: doorzichtige tule, ongedwongen chintz, praktisch vlas en luxe zijde, die wordt aanbevolen om te worden bedekt met een speciale impregnatie.

Ideaal als de ramen naar de server gaan, naar het westen of naar het oosten, en lastige buren en voorbijgangers de verhoogde aandacht niet lastig vallen.

Lichtgordijnen met groente- of fruitornament, een eenvoudig geometrisch patroon - de meest traditionele oplossing voor kamers die zijn ontworpen in de stijl van het platteland of de Provence.

Uitstekende monotone lichtgordijnen, die de kamer van de keuken visueel uitbreiden. Elimineer dergelijke gordijnen tegen een snelle burn-out, zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgehaald en voor extra bescherming van de kamer tegen de zon, rolluiken of praktische jaloezieën passen perfect.

Als het in de kamer belangrijk is om elke centimeter winstgevend te gebruiken, zullen praktische modellen met een lengte net boven het niveau van de vensterbank zeker een goede keuze worden.

Aan de ene kant zullen de gordijnen het mogelijk maken dat het raamvenster een spectaculair afgewerkt uiterlijk krijgt en aan de andere kant de ruimte van de vensterbank gebruiken voor huishoudelijke behoeften.

Het originele alternatief voor dergelijke gordijnen zijn gordijnen in de stijl van 'Cafe', die vooral geschikt zijn om op kleine ramen te kijken.

Kleine doeken worden ongeveer in het midden van het vensterblad bevestigd, zonder een kostbare plaats in te nemen, maar om de kamer betrouwbaar te verbergen voor het uiterlijk van voorbijgangers. Tegelijkertijd passeert de open bovenkant van de ramen perfect zowel de frisse lucht als een voldoende hoeveelheid licht.

Een gewichtloze transparante tule, een spectaculaire sluier en fijne kant worden beschouwd als de meest voordelige materialen voor het verfraaien van ramen in kleine kamers.

Tulle neemt een minimum aan ruimte in beslag, ziet er prachtig uit, past perfect in elke interieurstijl volgens stijl en geeft zonlicht beter weer dan andere materialen.

Als het niet nodig is de kamer te sluiten voor externe weergaven, kunt u in het ontwerp van het venster alleen de lengte van de tule beperken tot de vloer, de vensterbank of het midden van de muur onder het venster.

In andere gevallen vormen compacte Romeinse of rolluiken een uitstekende aanvulling op het elegante transparante gordijn.

Gordijngarens kunnen een echte uitkomst worden bij het ontwerp van een klein keukenraam. Lange rechte stroken vergroten de ruimte visueel, alsof ze het plafond 'oplichten', het licht binnenlaten, zeer gemakkelijk afslijten, de kamer een speciale gezelligheid geven en er goed uitzien.

U kunt het gaas anders versieren, bijvoorbeeld met behulp van een spectaculaire steek om de "noedels" in het midden van het venster of met een van de zijkanten te fixeren.

Extra functies in het ontwerp bieden een breed scala aan kleurenoplossingen: naast de gebruikelijke zwart-witopties zijn er spectaculaire combinaties van tinten met zachte of zeer contrasterende overgangen.

Vouwgordijnen, misschien wel de meest praktische oplossing voor het decoreren van een keukenraam. Met de ontwerpfuncties kunt u de hoogte van het stoffen web aanpassen, waardoor het nodige niveau van verduistering ontstaat.

Het materiaal van het product kan absoluut dicht zijn, het geeft een volledig verduisteringselement en als het ware semi-transparant zonlicht.

Romeinse jaloezieën bestaan ​​op harmonieuze wijze naast zowel gewichtloze tule als met massieve gordijnen van dichte materialen. En het allerbelangrijkste: in de gemonteerde vorm is de structuur compact onder het plafond geplaatst en neemt absoluut niet zo'n schaars gebied in beslag.

Een van de meest relevante ontwerpoplossingen bij het ontwerpen van ramen in huizen en appartementen - directe gordijnen, om ze aan de kroonlijst te bevestigen, de oogjes aan de bovenkant van de stof worden gebruikt.

Als de ronde kroonlijst direct onder het plafond wordt gemonteerd, helpen lange stroken stof om het plafond visueel "op te heffen". Letterlijk in één beweging kan de stof worden samengevoegd tot compacte vouwen aan de zijkanten van het raam en net zo gemakkelijk worden omgezet in een betrouwbare bescherming tegen onnodige verlichting en nieuwsgierigheid van voorbijgangers.

Tip! Het materiaal voor het ontwerp van het keukenraam kan willekeurig worden gekozen: om een ​​volledige verduistering van de stof tot een onopvallende calico of een effectieve "kop" te bieden.

Prachtige lambrequin kan effectief worden gecombineerd met dikke gordijnen en met gewichtloze gordijnen, waardoor het uiterlijk van het raam een ​​compleet en duur uiterlijk krijgt.

Niet altijd geschikt in een kleine kamer zijn brede gordijnen en tal van ronde plooien. Voor de keuken zijn lambrequins van een meer laconieke vorm meer geschikt, bijvoorbeeld, solide solide ontwerpen, waarvan de kleur beter is om te kiezen in toon met gordijnen of met meubels.

Oostenrijkse gordijnen met talrijke plooien - slingers op het raam zien er bijzonder spectaculair en prachtig uit, zodat ze optimaal zijn voor een keuken met een laconiek klassiek interieur.

Bijkomende voordelen van deze keuze: de Oostenrijkse gordijnen verzameld in het bovenste deel van het venster nemen een minimum aan ruimte in, en ze kunnen van elk materiaal worden genaaid: zijde, organza, satijn of zelfs goedkope kunststoffen.

Optimale keuze voor praktische hostesses: een compacte rol kan eenvoudig worden opgerold in het bovenste deel van de raamopening en is net zo eenvoudig in gebruik, waardoor de raamopening geheel of gedeeltelijk wordt afgedekt.

Het ontwerp zelf is eenvoudig, maar je kunt raamdecoratie spectaculairder maken door te experimenteren met kleuren, patronen en materialen.

Doekgordijnen kunnen mono- of veelkleurig zijn, geweven of geweven van stro- of bamboevezels. Meestal wordt een rolversie van gordijnen in de keuken gecombineerd met een transparant gordijn of sluier.

Vreemd genoeg kunnen strikte verticale jaloezieën op en in huis er meer dan gepast uitzien, hoewel in het interieur in de stijl van de Provence of barok, dit ontwerp niet te veel past.

Bamboe of houten jaloezieën maken de kamer comfortabeler en creëren een aangename schemering, zelfs op een warme zomerdag.

Modellen van stof en multimaterialen zullen tevreden zijn met een verscheidenheid aan kleurenoplossingen en ontwerp: de jaloezieën kunnen de vorm hebben van een lampenkap, of omgekeerd, de lengte naar de eigenlijke verdieping. Vooral indrukwekkend zijn modellen met een ongebruikelijke afdruk of fotoprint.

Ontwerpers beweren dat het voordeligst in een kleine keuken zal lichtgroene, lavendel, lilac of blauwe gordijnen kijken.

Het zijn deze kleuren die tegelijkertijd de ruimte opfrissen en de ruimte visueel uitbreiden. Gedempte tonen: citroen, pistache, crème, parelmoer passen perfect in elk interieur.

Doek met een bedrukking in de decoratie van ramen moet bijzonder voorzichtig worden gebruikt: een grote afbeelding zal zeker worden geaccentueerd in het interieur en visueel het toch al kleine venster verkleinen.

Een klein, onopvallend patroon creëert echter een gevoel van "stoffigheid". De optimale oplossing is om een ​​enkele kleur gordijnen te kiezen of een model met middelgrote print, strips, kleine kleuren.

Als je het canvas met gedempte kleuren wilt "herleven", kun je een heldere lambrequin, penselen, stokken en pony oppakken en een stof kiezen met een rijke textuur.

Enkele belangrijke tips voor het kiezen van gordijnen voor een kleine keuken

 • Win-win-opties in elke keuken - gordijnen in elke pastelkleuren. Als u een helder en origineel model wilt kiezen, is het wenselijk dat de toon en stijl van het weefsel overeenkomen met het ontwerp van het meubilair of de kleur van de muren.
 • Als de kamerramen naar het zuiden gericht zijn, of als u op de eerste verdieping woont, zijn strakke gordijnen voor de ramen eenvoudigweg noodzakelijk. Het kunnen zowel klassieke gordijnen zijn als compacte Romeinse of rolluiken.
 • Voor de bovenste verdiepingen is het vaak niet nodig om de ramen voorzichtig op te hangen. In dit geval kan een elegante sluier, een luxe organza of een originele tule in meerdere lagen worden gebruikt om het raam luxueus te versieren.
 • Van de juiste keuze van de kroonlijst, hangt het uiterlijk van de kamer in grote mate af. Voor een kleine keuken met lage plafonds zijn de plafondmodellen van kroonlijsten uitstekend, evenals lichtgewicht kunststof ontwerpen of gesmede metalen kroonlijsten, die zo dicht mogelijk bij het plafond moeten worden bevestigd.

Het volstaat om deze eenvoudige tips te volgen, en zelfs de kleinste keuken als gevolg van de succesvolle inrichting van de ramen zorgt voor een gevoel van gezelligheid en ongedwongen elegantie.

Kies gordijnen voor de keuken (103 foto's): ongewone modellen

De keuken is een speciale plaats in elk huis waar de hele familie verzamelt, eet, tv kijkt, communiceert en gasten ontvangt. Daarom moet het interieur tot in het kleinste detail doordacht zijn. Hang mooie keukengordijnen en ze voegen comfort, warmte en lichtheid toe. Bij de keuze worden vier factoren in aanmerking genomen:

Foto - 1 Gordijnen voor de keuken

Overweeg zeker de kenmerken van de keuken. Het wordt getest met stoom, vet, enz. Houd daarom rekening met de volgende vereisten:

 • functionaliteit - het textiel moet gemakkelijk bewegen en uit elkaar gaan, de keuken beschermen tegen de zon en nieuwsgierige ogen van de straat terwijl er voldoende licht en frisse lucht wordt overgeslagen;
 • praktisch - kies moderne materialen met speciale impregnering die vocht, stof en vuil afstoten, niet uitbranden en geen geurtjes opnemen.

Foto - 2 Gezellige keuken

Foto - 3 Lichtgordijnen voor de keuken

Foto - 4 Bescherming tegen de zon

We selecteren het ontwerp van gordijnen voor de keuken

Ideeën kunnen heel verschillend zijn, maar ontwerpers bieden twee win-winopties voor het kiezen van textiel:

Foto - 5 Originele ideeën voor een keukenraam

Nog een goed uitziende contrastgordijnen, maar dan moet dezelfde kleur worden gebruikt in het interieur van de keuken. Dit kan een tafelkleed, borden, een vaas met bloemen of een klok zijn.

Foto - 6 Eenvoudig en praktisch

U wilt dat het ontwerp van het raam modieus en ongebruikelijk is, wees dan niet bang om te experimenteren en de materialen te combineren.

Foto - 7 Onder de kleur van meubels

Experts beweren dat de meest handige en praktische voor keukenramen horizontale en verticale zonwering zijn. Ze kunnen eenvoudig worden geopend, gesloten en gemakkelijk worden gewassen.

Foto - 8 Onder de kleur van de muren

Maar de blinds worden altijd geassocieerd met de kantoorwerkomgeving. Gezelligheid in uw keuken voegt eenvoudige, stijlvolle rolstructuren toe.

Foto - 9 We selecteren onder de toon van de muren

Uitstekend uitziende Romeinse rollen.

Uitstekend uitziende Romeinse gordijnen in combinatie met lichte gordijnen.

Foto - 11 Keuken rode en witte gordijnen

Luxueuze Oostenrijkse, Engelse en Franse gordijnen zien er geweldig uit en vergroten visueel de ruimte.

Foto - 12 Originele stijlkeuken

Nadat je het ontwerp hebt gekozen, heb je de vraag: "Hoe mooi om de gordijnen op te hangen?" Er zijn veel opties om te repareren, maar je kunt het gebruiken:

We bieden u foto's van verschillende gewaagde en creatieve oplossingen.

Foto - 13 Gecombineerde materialen

Foto - 14 Ongebruikelijke korte lambrequins

Foto - 15 Praktisch en mooi

Foto - 16 Licht voor balkondeur

Foto - 17 blinds voor de keuken

Begrijpt u nog steeds niet hoe u gordijnen in de keuken kiest?

Foto - 18 Blinds voor de keuken

Laten we het verder begrijpen. Welke soorten monsters passen bij uw interieur en de grootte van de kamer? Als de keuken groot en licht is, zullen de lange gordijnen in de vloer er geweldig uitzien.

Foto - 19 Lichtgroene luiken

Aan twee vensters kunnen twee gordijnen van verschillende lengte worden opgehangen.

Foto - 20 rolgordijnen

Foto - 21 Lichtrollen

Als u grote panoramische ramen heeft, zal het prachtige textiel het hoogtepunt van het interieur zijn en de voortreffelijke smaak van de gastvrouw benadrukken.

Foto - 22 Heldere bloemen, gerold

Uitstekende uitstraling en korte producten voor de vensterbank.

Foto - 23 Rode rolluiken

Nieuwerwetse trends van 2017.

De nieuwigheid van dit jaar was de rode draad. De zon, die er doorheen gaat, creëert een interessant lichtspel in de keuken.

Dergelijke gordijnen scheiden vaak het werkgebied van de eetkamer. Met een rijk kleurenschema kunt u verschillende ontwerpideeën implementeren.

Foto - 24 Stijlvolle Romeinse keuken

Op een smal venster is het beter om asymmetrische gordijnen op te hangen. Een andere ideale pasvorm voor rol- en Romeinse producten. Lees meer over het ontwerp van gordijnen op kleine ramen.

Buitengewone modellen van gordijnen in de keuken

Moderne fabrikanten van textiel voor ramen bieden zoveel opties dat het moeilijk is om een ​​keuze te maken. Neem contact op met een specialist uit de catalogus van ThisDom en hij zal u helpen bij het ontwerpen of naaien van een exclusief auteursproduct volgens uw wensen. Besteed 5 minuten, bekijk de portfolio met meesters, vergelijk de prijzen en neem contact op met de professional die je het leukst vond.

Foto - 25 Origineel Romeins

Bekijk de video met interessante voorbeelden van textiel.

De echte meester is in staat om zeer complexe gordijnen te maken, bijvoorbeeld van draad (ook wel mousseline genoemd) of touw. Het interieur speelt met alle kleuren, als je verschillende kleuren en prachtige accessoires gebruikt.

Foto - 26 donkere vouwgordijnen

Er moet speciale aandacht worden besteed aan de 3D-gordijnen. U kunt een foto van elk onderwerp bestellen en genieten van heldere producten vol vitale energie.

Foto - 27 Gekleurde Roman

Of maak een werkelijk fantastisch interieur.

Foto - 28 Romeins met heldere klaprozen

Een klein venster is perfect gedecoreerd met asymmetrische gecombineerde of monochrome gordijnen.

Foto - 29 Combinatie van lichtschermen

Als je keuken wordt onderhouden in een strikt verfijnde stijl, dan heb je Griekse gordijnen nodig. Een strikt ontwerp en een eenvoudige stof zullen een onopvallend accent toevoegen aan het interieur.

Foto - 30 Romeinse en lichte gordijnen

Of misschien wilt u een venster in een rustieke stijl maken, omdat het warmte toevoegt, waardoor de situatie eenvoudig en thuis wordt.

Foto - 31 Gekleurd textiel

Klassieke gordijnen raken nooit uit de mode en creëren een speciale sfeer van plechtigheid. Ze worden aanbevolen voor gebruik in grote ruimtes, waarbij een lichte, vloeiende stof wordt gecombineerd met een zwaar tapijt, jacquard of zijde.

Foto - 32 Oostenrijkse gordijnen

Japanse gordijnen hangen meestal op een metalen richel en er worden gewichten vastgenaaid. Hierdoor is er geen enkele plooi op de stof. Ze zien er strikt uit, maar ze zijn alleen gemaakt van duur natuurlijk materiaal.

Foto - 33 Engelse stijl

Franse gordijnen zijn ideaal voor kleine en grote ramen. Een lichte, monofone stof maakt de kamer licht en voegt plechtigheid toe.

Foto - 34 keuken in Franse stijl

Bij het kiezen van producten in een hightech-stijl, geeft u de voorkeur aan transparant textiel.

Foto - 35 Originele clip met wasknijpers

In de populaire modernistische stijl, perfect gecombineerde gordijnen van transparante stof en meer dichte glanzende synthetische gordijnen past perfect. Gordijnen in landelijke stijl versieren het interieur van een kleine keuken en voegen landelijke warmte en gezelligheid toe.

Foto - 36 Licht op de stropdas

Gordijnen in loftstijl kwamen naar ons vanuit Amerika. Ze versieren ongebruikelijke interieurs die kunstmatig zijn gecreëerd, niet goed verzorgd en in de steek gelaten. Daarom mogen de producten geen versiering hebben. Deze stijl gaat uit van een eenvoudige stijl, neutrale kleuren en lichtheid van textiel.

Foto - 37 Op scharnieren

Zoals u al hebt begrepen, hangt de keuze van de gordijnen af ​​van het interieur van de keuken, de oppervlakte en de grootte van de ramen. In Chroesjtsjov, waar kitchenettes klein zijn, en smalle ramen zijn het beter om eventuele rolluiken of producten op te hangen in de stijl van het land. Weelderige jassen en gecombineerde gordijnen maken deze kamer nog minder visueel.

Foto - 38 oogjes

In een kleine keuken kan de dorpel worden gebruikt als extra werkoppervlak, dus gordijnen mogen niet interfereren.

Foto - 39 Clips voor gordijnen

Voor het dorpshuis kunnen "kleding" voor de ramen door uzelf worden genaaid. Besteed geen geld aan slimme gordijnen, want het textiel moet eenvoudig, leuk, praktisch en functioneel zijn. Bekijk de volgende video. Het zal u helpen bij het kiezen van het product voor uw datsja.

Een leuk hoogtepunt van het dorpshuis kunnen patchworkgordijnen zijn.

Foto - 40 Ringbevestiging

Gordijnen voor de keukenstudio moeten in harmonie zijn met het interieur van de hele kamer. Ze kunnen het raam versieren en het werkgebied scheiden van de woonkamer. Als er meerdere vensters in de gecombineerde ruimte zijn, hoeven ze niet op dezelfde manier te worden ingericht. Het belangrijkste is dat de gordijnen dezelfde stijl moeten hebben.

Foto - 41 Een ongebruikelijke oplossing

Zelfs in de keukens studio's zien er geweldige rol en Romeinse blinds.

Hoe gordijnen in de keuken te kiezen met een balkondeur

Als u een keuken heeft met een balkon, overweeg dan enkele functies bij het kiezen van textiel.

Foto - 42 Lange gordijnen in de vloer

 1. De stof moet de uitgang naar het balkon niet beletten. Lichte gordijnen moeten vrij langs de bar bewegen en niet aan de deur hangen.
 2. Kies vuurvaste materialen en hang ze om veiligheidsredenen op een afstand van 30 (en meer) cm van de plaat.

Bevestig producten beter op ringen of oogjes.

Foto - 43 Verschillende lengtes

Vaak wordt een raam met een balkon opgehangen met een combinatie van producten, zoals een rolgordijn, licht textiel en een strak gordijn. Dit is handig en mooi.

De belangrijkste vereisten voor stoffen voor gordijnen voor de keuken

Er zijn twee hoofdregels:

 • als de kamer een beetje zonlicht krijgt, is het beter om lichtgordijnen van tule, net, sluier, calico te kiezen;
 • Als er veel zonnen zijn, is het beter om dichte gordijnen van tapijt, zijde, vlas op te hangen of een dichte en transparante stof te combineren.

Foto's - 44 Elegant textiel voor panoramische ramen

Met kwaliteit en vorm van producten hebben we het uitgezocht. Nu beantwoorden we de vraag: "Hoe de kleur van gordijnen kiezen?"

Wees niet bang om tweekleurige of gestreepte stoffen te gebruiken.

Фото - 45 Modern voor de vensterbank

Moderne binnen- en buitenlandse fabrikanten produceren "dag-nacht" een groot aantal rolluiken op stofbasis. Ze zijn gemaakt van afwisselende stroken van dicht en transparant materiaal. Het is heel eenvoudig om ze te beheren. De ronde schacht is stevig bevestigd aan de bovenkant en u kunt de mate van natuurlijk licht in één beweging aanpassen. Kies witte en bruine producten, gekleurd of wit.

Foto - 46 Mooie combinatie van Romeinse gordijnen en licht textiel

Voor beige en voor de Bourgondische keuken, koop stoutmoedig gordijnen in een kooi.

Foto's - 47 Gordijnen van een draad

In het interieur van de gele keuken past perfect gordijnen met zonnebloemen of met klaprozen.

Foto - 48 Originele garenschermen

Het ontwerp van de blauwe keuken zal de 3d gordijnen met madeliefjes perfect doen herleven. De gemakkelijkste manier om textiel te kiezen voor een witte keuken. In een ruime kamer zien de producten uit één stuk er chic uit.

Foto - 49 Gordijnen van een gloeidraad in een kamer

Of schattige gekleurde gordijnen in landelijke stijl. Voor een lichte keuken kunt u gemakkelijk rolgordijnen, licht of zwaar textiel van welke kleur dan ook ophalen.

Foto - 50 asymmetrische gordijnen

Voor een zwarte en witte keuken kun je kiezen:

 • een grote kooi;
 • een strip;
 • een combinatie van transparant en dicht weefsel van verschillende kleuren.

Het belangrijkste ding dat in het interieur was ook deze kleur.

Foto - 51 Rolgordijnen op een smal venster

Stijlvol ziet eruit als een groene tint. Het werkt sussend en voegt een beetje zomer aan het interieur toe. Goed uitziende gordijnen van dergelijke kleuren:

Foto - 52 Romeinse gordijnen op een klein venster

Een tedere groenige mousseline siert het raam met een balkon. Als je een kleine keuken hebt, wees niet bang om het te versieren met fel textiel: rood, oranje, paars, lila. Deze gedurfde oplossing zal de ruimte visueel uitbreiden.

Foto - 53 Ongebruikelijke draad

Dezelfde kleuren zijn ook ideaal voor grote kamers met panoramische ramen, maar ze zijn beter te combineren met lichtgewicht monofone stoffen.

Foto - 54 Touwgordijnen

Frisse lucht in de keuken voegt blauwe gordijnen of kleuren van de zeegolf toe.

Foto - 55 Veelkleurige draden

Bruin textiel benadrukt de plechtigheid en het belang van de ruimte.

Foto - 56 Gordijnen 3d

Voeg een reactie toe

Naaigordijnen

Een kant-en-klaar gebouw afwerken met uw gereedschap in de kortst mogelijke tijd met hoge kwaliteit en

 • Uitvoeren van alle werkspectrums van de nulcyclus tot de turnkey Snel met gegarandeerde kwaliteit.

 • Ontwerp-projecten van appartementen, reparatie van appartementen en landhuizen op turn-key basis. Er is een brigade: finishers, el.

 • Een volledig complex van afwerking en technische werken voor de afwerking van appartementen wordt uitgevoerd door vakbekwame sp.

 • Ontwerp, decoratie van appartementen, huizen en commerciële gebouwen. Reparatie van het complex, gedeeltelijk.

  Gratis software voor huisontwerp

 • Welk programma om te kiezen voor keukenontwerp?

 • Ontwerp van plafonds van gipsplaat: meer dan 120 actuele ideeën, van imitatie van de sterrenhemel tot Afrikaanse savannes

  © 2007-2018 EtotDom - uitwisseling van orders voor gebouwen en reparaties

  Bij gebruik van de materialen van de site verplicht

  de voorwaarde is de aanwezigheid van een hyperlink naar de site: etotdom.com

  Weet je zeker dat je deze reactie wilt verwijderen?

  Weet je zeker dat je alle gebruikerscommentaren wilt verwijderen?

  Weet je zeker dat je de opmerking van de gebruiker wilt weigeren?

  Weet je zeker dat je de opmerking van de gebruiker wilt verplaatsen naar spam?

  Weet je zeker dat je de opmerking van de gebruiker naar de prullenbak wilt verplaatsen?

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  6 + 1 =