Bank in de gang

Banken voor voorkamer

Bij het inrichten van de gang is het noodzakelijk om dergelijke meubels te kiezen, waarbij het handig is om bovenkleding op te hangen, schoenen en andere accessoires te plaatsen. En je hebt natuurlijk een plek nodig waar je kunt gaan zitten om van schoen te veranderen of op andere familieleden te wachten. Een geweldige oplossing is een ruime en aantrekkelijke sofa.

Functies, voordelen en doel

Hal - een kamer waar mensen hun bovenkleding, schoenen uittrekken, tassen en andere accessoires achterlaten. Heel vaak verandert het in een voorraadkamer, dus om zo'n probleem te voorkomen, is het de moeite waard om een ​​kleine bank te kopen, die praktisch en functioneel is.

Hoe heet de bank voor de gang? Vanwege zijn kleine formaat en capaciteit, wordt het meestal een mini-bank genoemd.

Dergelijke banken zijn meestal ontworpen voor comfortabel aantrekken van schoenen en fungeren ook als een sieraad van een aantrekkelijk interieur. In het bijzonder kunnen ze worden gebruikt om dergelijke functies uit te voeren:

 • om ongebruikte schoenen op te bergen;
 • een aparte plaats om een ​​paraplu op te hangen;
 • om een ​​tas te plaatsen;
 • plaatsing van kleine items.

Om een ​​gezelligheid en schoonheid in de gang te creëren, moet u zich houden aan enkele regels voor het selecteren van dit type meubilair voor deze kamer:

 • De bank is niet alleen een klein banket, maar zou een ruim gebied moeten hebben voor het accommoderen van verschillende kleinigheden en comfortabele stoelen. Het beslaat een groot gebied, dus u moet de afmetingen ervan overwegen voordat u koopt. Zelfs een luxe bank zal je geen plezier doen als het het vrije verkeer belemmert en het grootste deel van het gebied beslaat.
 • Een spectaculair product ziet er niet mooi uit in de gang, gemaakt in de klassieke stijl. Het is noodzakelijk om een ​​model te selecteren voor het al bestaande interieur.
 • De bank voor de gang moet functioneel zijn en is op zijn plaats. Als de kamer al een stoeprand en een voetenbank heeft, is het niet nodig om een ​​bank te plaatsen.

Tegenwoordig is een breed scala aan banken voor de gang te koop. Ze verschillen in ontwerp, vorm, grootte, kleur, doel. Indien gewenst kunt u zelfs een model voor een individueel project bestellen. De ontwerper houdt rekening met uw wensen.

Afhankelijk van de vorm van het model zijn er verschillende hoofdtypen

Sofa-curbstone is een uitstekende optie voor de schoen, want deze heeft planken vanaf de bodem en een ruime doos en is ook uitgerust met een zachte en comfortabele stoel. Deze kast kan zelfs voor kleine ruimtes worden gekozen. Het is ideaal voor het opbergen van schoenen en een verscheidenheid aan accessoires.

De bovenste plank is bedoeld voor het opbergen van kleine spullen of kan worden versierd met een mooie bloempot.

Sofa-bank met een plek voor schoenen in uiterlijk lijkt op een gewone plank voor schoenen, maar heeft alleen noodzakelijkerwijs een zachte zitting op de top. Dit model bevat roosters van metaal onder een zachte zitting, waar u uw schoenen gemakkelijk kunt plaatsen.

Het bank-banket wordt gepresenteerd in de vorm van een kleine bank, die zowel met als zonder rugleuning kan zijn. Dit model neemt een kleine ruimte in beslag, het kan worden gebruikt om dingen op te slaan. Bijvoorbeeld, ongewone en stijlvolle looks banket in de vorm van een kist met een ruime doos binnen. Voor het afwerken van dergelijke modellen wordt ijzersmeedwerk of houtsnijwerk gebruikt.

Gesmede banken met een afgedekte stoel zijn erg gewild.

Voor kleine gangen zijn smalle banken ideaal, omdat ze niet veel ruimte innemen en de doorgang niet belemmeren. Moderne modellen kunnen zowel lage als hoge rug zijn. Boven de lage banken kunt u bovendien een plank ophangen voor het opbergen van kleine onderdelen of een spiegel. Modellen met een hoge rug zorgen voor maximaal comfort tijdens het zitten.

Gesmede banken in de gang worden gekenmerkt door elegantie en schoonheid. Ze dragen ons naar de Renaissance vanwege de aanwezigheid van luxe gedraaide poten. Dergelijke modellen zijn ideaal voor het belichamen van de stijl van barok, provence, country of classic. Ze bevatten geen dozen of planken, omdat hun hoofddoel is comfort en comfort tijdens het zitten, het inrichten van de kamer.

Voor liefhebbers van klassieke stijl is de ideale keuze een houten bank. Het past perfect in het interieur, gemaakt in modern of ekostyle. Zo'n bank zal harmonieus worden gecombineerd met andere meubels gemaakt van natuurlijk hout.

Breadboards gemaakt van hout zijn uitgerust met planken en laden. Ze worden vertegenwoordigd door een verscheidenheid aan modellen. U kunt kiezen voor een interessant bankmodular type met een aanvulling in de vorm van een kast of een mini-hal kopen met een spiegel en een tafel.

Omdat de gang meestal kleine afmetingen heeft, bieden de fabrikanten van gestoffeerde meubels sofa's van compact formaat. Ze kunnen worden ontworpen voor een of twee personen.

Grote vraag wordt gebruikt voor hoekopties waarmee u ruimte in de ruimte kunt besparen.

Kleine modellen zien er mooi en elegant uit en interfereren ook niet met het vrije verkeer. Ze hebben meestal een breedte van ongeveer een meter en een diepte van ongeveer 50 cm. Dergelijke afmetingen maken het handig om op de bank te zitten en nemen niet veel ruimte in beslag.

De bank in de kleine gang kan worden uitgerust met lage armleuningen of zonder hen.

Een perfecte keuze zal een frameloos model zijn. In een kleine ruimte past perfect een compacte halfronde bank.

Moderne fabrikanten van gestoffeerde meubelen bieden verbazingwekkende en ongebruikelijke bankmodellen voor de gang, met behulp van verschillende materialen. Dergelijke producten bevatten meestal een prachtig frame en een sterk veerblok. Bij het maken van het frame wordt metaal of hout gebruikt.

Sommige fabrikanten bieden gecombineerde frames, die zijn gemaakt van houten balken en spaanplaat.

Banken voor een hal van een natuurlijke boom dragen bij aan een gezelligheid en comfort. Ecologisch schoon materiaal wordt door velen gekozen. Natuurlijke tinten worden perfect gecombineerd met verschillende kleurontwerpen van gangen.

Modellen van metaal worden gekenmerkt door duurzaamheid en bruikbaarheid. Ze worden gepresenteerd in de vorm van een banket met een zachte zitting, die kan worden bekleed met natuurlijk of eco-leer. De metalen bank bevat ook planken voor het opbergen van schoenen, haken voor tassen en een compartiment voor het plaatsen van paraplu's.

De duur van de werking van gestoffeerde meubels hangt grotendeels af van de stoffering, bij het kiezen van welke men zich moet concentreren op uw inkomensniveau:

 • Het tapijtmodel zal een uitstekende keuze zijn voor de hal, omdat het wordt gekenmerkt door praktische bruikbaarheid en een lange gebruiksperiode.

 • Niet minder populair is een leren bank. Veel banken zijn bekleed met kunstleer, omdat het een charmante uitstraling heeft. Maar helaas verliest het zijn oorspronkelijke uiterlijk snel. Het kan heel gemakkelijk worden bekrast of bevuild, dus dit materiaal wordt niet aanbevolen voor gebruik in een huis met kleine kinderen of huisdieren.

 • Zittingen voor de banken die voor de gang zijn bedoeld, kunnen worden bekleed met verschillende stoffen: koppel, wol, katoen, suède of velours. Ze worden gekenmerkt door kracht en bruikbaarheid.

Een breed scala aan stijlvolle en aantrekkelijke banken in de gang stelt u in staat de beste optie voor iedereen te vinden. Om de juiste keuze te maken, moet u rekening houden met een paar nuances:

 • De bank staat in de gang, waar iedereen van de straat komt en zich uitkleed. Het materiaal van het product zal vaak vuil worden, dus het is de moeite waard om een ​​dergelijke bekleding te kiezen die gemakkelijk kan worden schoongemaakt of gewassen.
 • Vergeet niet dat de bank kan worden beschadigd door gespen schoenen of tassen. Daarom moet het sterk en praktisch zijn.
 • Omdat de gebruikelijke gangen klein zijn, moeten de afmetingen van de bank klein zijn. U kunt ruimte besparen door een model met een hoek of een tweezitter te gebruiken.

Om een ​​bank in de gang goed te kiezen, is het de moeite waard om aandacht te besteden aan de betrouwbaarheid en duurzaamheid van materialen, de sterkte van de structuur, de functionaliteit ervan.

De kleine bank ziet er geweldig uit in het ensemble met de kast. Gestoffeerde meubels worden gebruikt als een plaats om te wachten of opnieuw te trainen, en in de kast kunt u gemakkelijk uw topkleren, schoenen en diverse kleine dingen plaatsen.

Voor elke gang kunt u een compacte bank kiezen die niet veel ruimte in beslag neemt. Het belangrijkste is om zijn keuze te maken, te beginnen met de vorm van de kamer.

Voor een smalle en lange gang is een smalle bank met een extra lade voor een comfortabele plaatsing van de schoenen ideaal. Het is de moeite waard om modellen met een minimale hoeveelheid decor te kiezen, de nadruk moet liggen op eenvoud.

Als u het effect van "antiek" wilt bereiken, is het beter om een ​​gesmeed model te kopen met een stijlvolle gravure en dozen met metaal.

Voor een vierkante gang zijn er veel oplossingen. Je kunt een klassiek model plaatsen met een gezellige en grote sidushku, of een moderne bank met papegaaiduikers. De keuze van de kleuroplossing hangt af van het interieur van de kamer.

Sofa in moderne stijl is het waard om te kopen voor een rechthoekige gang. Ze kunnen licht gebogen lijnen hebben. Een dergelijk verfijnd element van het interieur zal het hoofdaccent zijn. De keuze van kleuren moet worden gedaan afhankelijk van welk effect u wilt creëren. Helder en effectief kijken banken van rode of oranje tinten. Om ingetogen interieurs te vertalen, zou u de voorkeur moeten geven aan pastelkleurige of donkere tinten.

Als de gang afgerond of niet-standaard is, is een ronde bank of een kleine poef perfect. Het interieur van de gang kan zowel klassiek als modern zijn.

Als de gang een diepe en brede nis is, kan deze worden gebruikt voor de indeling van de slaapkamerkast. Onder de comfortabele stoel zal een doos onder de schoenen worden geplaatst, en boven - een paar hangende kluisjes om verschillende kleinigheden op te slaan.

Heel interessant is een bank gemaakt van pallets.

Zulke stijlvolle en niet-standaard meubels zijn best mogelijk om zelf te maken. Een gedetailleerd productieproces wordt beschreven in de volgende video

Alle rechten voorbehouden, 14+

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk als u een actieve link naar onze site installeert.

Hoe kies je een bank in de gang: 3 belangrijke punten

Bovendien, decoreer de gang in het appartement kan een mooie en originele bank zijn.Als je een niet erg kleine gang hebt, dan zijn er meer manieren om het te gebruiken. Het zal niet alleen een kamer zijn waar mensen hun bovenkleding uittrekken, hun sleutels achterlaten en in de spiegel kijken. Indien gewenst kan er zelfs een eventueel extra bed op harmonieuze wijze worden geplaatst.

De basisvereisten: een bank in een vestibule

En in de keuken en in de hal - kamers die dat niet bijzonder hebben - misschien een gezellige sofa. Gestoffeerde meubels in deze kamers met de juiste selectie zullen uw verblijf in deze kamers nog comfortabeler maken. Maar er moet rekening worden gehouden met enkele vereisten voor een bank in de gang.

Bij het kiezen van een bank voor de gang, moet speciale aandacht worden besteed aan de kwaliteit en basiskenmerken

Besteed aandacht aan het volgende:

 • De bank moet gemakkelijk van vuil worden verwijderd. Straatmodder - dit zijn plaatsen die niet altijd gemakkelijk te verwijderen zijn, omdat het optimale de lederen bekleding zal zijn, die zelfs met eenvoudig warm zeepwater wordt gereinigd. Een leren bank is een ideale optie.
 • De bank mag niet de oorzaak zijn van de rommelige gang. In dit geval kan de bank de vorm hebben van een banket of een hoek. Gebruikelijke sofa's worden alleen in zeer grote gangen geplaatst.
 • Kleine gangen zijn alleen geschikt voor smalle modellen, waar het handig is om van schoen te wisselen of te zitten, aan de telefoon te praten.

Als dergelijke elementen nog steeds in de gang aanwezig zijn, is de smeedijzeren bank erg interessant. Een zachte zitting, maar een gesmede voet, in de gang in de Art Nouveau-stijl met zo'n bank, zal een volledige onderdompeling in het beeld zijn. Als je het op bestelling haalt, kost het je bovendien relatief goedkoop.

Zaalvorm en een bank voor de gang

Niet altijd, als u een bank in de gang zet, wordt deze kamer automatisch krap. In sommige gevallen is een hoekbank een goede oplossing, in andere gevallen een bank met een kast of een zeer smalle, meer decoratieve bank.

De bank moet worden gekozen rekening houdend met de grootte en functies van de gang

 • In een lange, nauwe gang verbergt een kleine, smalle bank met een schoenendoos alles wat niet voor de ogen mag zijn, en maakt de kamer gezelliger. Decoratie is niet nodig - de eenvoudigste vormen in zo'n ruimte zijn meer geschikt.
 • In de vierkante gang zijn veel opties. De klassieke oplossing is een bank in het midden van de kamer, met een moderne bank. Het kan worden aangevuld met Ottomanen, en soms zijn zelfs stoelen perfect geplaatst. De kleur moet in overeenstemming zijn met het interieur. Maar als de hal bijvoorbeeld wit is, in Scandinavische stijl, dan kun je een lichte bank nemen - blauw, met een overvloed aan schattige bankkussens. Maar van lichte kleuren in de gang is het beter om op te geven, onpraktisch.
 • In de rechthoekige gang heeft meubilair in moderne stijl de voorkeur. Lijnen licht gebogen, waardoor je het zicht verliest. Dit wordt meteen het hoogtepunt van het interieur. Je kunt veilig lichte tinten nemen, vandaag in mode wortelen, scharlakenrood, marsala, aubergine, smaragd.
 • Anteroom van niet-standaardvorm. Het kan een afgeronde gang zijn of een vestibule met een boog. Dat is wat niet erg overtuigend is, het is een ultramoderne stijl. Het is juister om een ​​ronde bank te nemen, die met kleine opgevulde ontlasting kan worden aangevuld. Muur versieren de foto's, de kast kan ook een straal kiezen. Bovendien een mini-kledingkast.
 • Entree, hal met een nis. Als de nis voldoende diep en breed is, waarom zet je de bank dan niet daar? En het kan een slaapbank zijn, waar kleine kluisjes boven op de rugleuning zijn en onder de zitting een schoenendoos. Deze optie zal geen rommel van ruimte zijn, dit is een multifunctioneel iets.

Als het gezin kleine kinderen of kinderen van alle leeftijden heeft en er zijn maar een paar kamers, kan een bank in de gang hun favoriete plek worden. Voorzie het dan van goede lokale verlichting, zodat de bank ook een leesplek kan worden. Als het handig en gezellig is, waarom niet?

Kleine banken voor voorkamer

Voor een kleine gang is het kiezen van een bank moeilijker. Maar hier zijn er opties. Vooral als je echt dergelijke meubels nodig hebt in deze kamer.

Mooi en stijlvol in het interieur van de gang ziet eruit als een compacte banklichtkleur

Wat zijn de selectiecriteria:

 • Stijlvolle combinatie van interieur en bank;
 • De bank moet lage armleuningen hebben of helemaal zonder;
 • Best een modieuze optie - frameloze sofa, veel ideeën over dit onderwerp bieden moderne fabrieken;
 • Een compacte halfronde sofa past letterlijk in elke kleine gang.

Goede, door klanten geteste banken bieden merken "Cascade", "Optimus". Als je niet echt zo'n merk bent, kun je een bank kopen en vervolgens focussen op analogen. Dit zijn mini-sofa's die er geweldig uitzien in moderne gangen.

Slaapbank: de gang kan ook een nieuw slaapgedeelte worden

Soms zijn dergelijke oplossingen zeer nuttig. Als de gang ruim is, kan er een extra bed worden geplaatst. De slaapbank is een bank van het Ottomaanse beeld, smal, met mooie kussens en dressoirs. In opgevouwen toestand neemt het heel weinig ruimte in beslag, en als u ontleedt, kunt u er meteen twee in bed leggen.

Voor een grote hal kunt u kiezen voor een functionele en praktische slaapbank

Als u een grote familie heeft, of gasten die de nacht in uw huis doorbrengen is niet ongewoon - een dergelijke bank zal u meer dan eens helpen.

Plaats een ladekast ernaast of een kast met een lamp, stilistisch of qua kleur afgestemd op de bank. Er zal een volledige gezellige hoek in de gang zijn. En als u het alleen dicht bij de ingang plaatst, kunt u het visueel isoleren door een rek, smal en klein. Het zal je het gevoel besparen dat je vlak voor de deur moet slapen.

Soorten banken in de gang (video)

De keuze van sofa's, sofa's, mini-sofa's in de gang van vandaag is geweldig. En als vroeger dergelijk meubilair in de gang als overbodig werd beschouwd, is het tegenwoordig gezellig, handig en praktisch. Om de warmste thuisomgeving te creëren - de beste optie.

Meubilair op de gang, aanbevelingen voor keuze en foto

De entree is een belangrijk onderdeel van de woonruimte van een woonhuis, appartement. Ondanks de korte verblijftijd daar, is het uiterst belangrijke esthetiek, functionaliteit van de gangmeubels. Als het theater met een hanger, dus het huis begint vanuit de gang, dus het ontwerp moet worden in de algemene stijl van de rest van de ruimte, handig voor de gastheren, gasten. Om van de gang het keurmerk van het appartement te maken, is dit de juiste selectie van de halmeubels, de functionele accommodatie. De sfeer wordt benadrukt door modulaire gangen, nuttige decor items - huishoudsters, paraplubak, console, spiegel.

De keuze van meubilair voor de gang is afhankelijk van de grootte, indeling. Correct geselecteerde set, die overeenkomt met de stijl, zal toelaten om de tekortkomingen van de kamer te corrigeren, wat perfect wordt weergegeven op de foto. In Chroesjtsjov zal een succesvolle oplossing nieuwe items zijn - modulair meubilair voor de gang. De individuele elementen zijn gemaakt in dezelfde stijl van de harmonieuze materialen. Met hun hulp kunt u rationeel passen in de ruimte van elke grootte, configuratie.

De basisset meubilair voor de gang omvat:

 • kledingkast voor bovenkleding;
 • planken, rekken voor hoeden, schoenen;
 • poef, bank, stoel of bank;
 • open hanger.

Kleine bank

Open hanger

Osmaans

kabinet

Vul de lijst met paraplubak, hanger, commode, console of een tafel in de hal, zoals in de foto. Het is belangrijk om een ​​permanente plaats te vinden voor sleutels, paraplu's, een hondenriem enzovoort. Voor dit doel is een kleine stoeprand, console of mini-plank in de gang, aangevuld met een paar haken, geschikt.

Zelfs rekening houdend met de voorwaarden die behoren tot Chroesjtsjov, is het noodzakelijk om ruimte te bieden voor een verscheidenheid van permanente of tijdelijke verblijf van een heleboel dingen - van sleutels, parasols te fietsen, kinderwagens, huishoudelijke apparaten (zoals een stofzuiger of föhn), die vaak in de ruimte van de hal gerechtvaardigd zijn. Als kleine dingen gemakkelijk plat zal gaan of staan, moet je op te slaan ruimer en betrouwbaar voor grote dingen, die zal helpen om een ​​selectie van foto's te kiezen.

Hiervoor gebruiken we:

 • massieve indoor garderobe, dressing: in een multi-compartimenten model mogen draaideuren, maar om de ruimte beter geschikt verzonken kast op te slaan. Maak enorme opslagcapaciteit onmerkbaar hulp ontwerp oppervlakken, in navolging van muren, spiegels uitbreiding van de ruimte, bijvoorbeeld, zoals in de foto;
 • borst, console, kaptafel: voor kleine items, documenten die vaak bij de hand moeten zijn, worden modellen met laden gebruikt. In de stijl van de Provence is een oude of kunstmatig verouderde commode geschikt, een elegante lichtconsole;
 • rekken: open schappen, geassembleerd in een klassieke uitvoering, zullen een uitstekend alternatief zijn;
 • een stoeprand met een schoen voor tijdelijke plaatsing en permanente opslag van schoenen. Het meest functioneel is een compacte galoshnitsa met vouwsecties, waarbinnen zich veel paar schoenen bevinden;
 • een bar met haken voor constant gebruikte kleding, en ook als een plek waar een doorweekte mantel of jas zal drogen voordat ze in een kast worden verborgen.

Ingebouwde kledingkast

Ladekast

Plank met haken

schappen

Kast met schoen

Overigens is het beter om een ​​fiets op een vrije muur te hangen, dus deze neemt minder ruimte in beslag en dient als decorelement.

Een plek waar je kunt zitten - een noodzakelijk handig meubelstuk in de gang. Als de ruimte je toestaat om tenminste een ontlasting te proppen - zorg er dan voor dat je hem neerzet. Vertrouw hierop, schoenen verwijderen / aantrekken, waar de tas gooien, tas, naar huis terugkeren, maar gewoon "op het pad gaan zitten". Voor een grootschalige kamer is een elegante bank. Zo'n niet-standaard meubelstuk in de gang ziet er luxueus uit, maar neemt te veel ruimte in beslag.

In een minder ruime kamer is het beter om iets interessants te kiezen. Een bank of bank zal bijvoorbeeld een bank perfect vervangen. Hij ziet er elegant uit in elke stijl - klassiek, provence, art deco. Nog steeds comfortabele stoelen zijn gemaakt van plastic, hout.

Als de ruimte groot genoeg is, zal een koffietafel geschikt zijn. In combinatie met zachte trekjes vormt het een gezellige rusthoek.

In Chroesjtsjov of een ruime hal van een chalet voor interieurontwerp, moet je op verantwoorde wijze benaderen. Voor meubels voor vestibules zijn er veel vereisten:

 • Ergonomie: gangmeubilair wordt gekenmerkt door dagelijks gebruik, dus het gemak, de compacte afmetingen en de hoge functionaliteit zijn belangrijk. Het meubilair mag de vrije doorgang naar de toegangsdeur, aangrenzende kamers, niet verstoren, dus modulaire structuren of mini-headsets zullen trouwens nuttig zijn;
 • praktisch: meubels in de gang moeten bestand zijn tegen vocht, vuil, temperatuurschommelingen, gemakkelijk afwasbaar, ruim, betrouwbaar;
 • Ontwerp: Mooie stijlvolle meubels in de hal, met inbegrip van de kasten, planken, console of commode met obuvnitsey, nachtkastje, moet voetenbank worden gecombineerd met decoratie van muren, het plafond, de vloer en het belangrijkste - net als de eigenaars.

Bovendien, de juiste maakte de situatie nog in de Chroesjtsjov corridor speelt in 2 delen verdelen - de ingang en de plaats van opslag, waarvan voorbeelden zijn afgebeeld. Voor de eerste plank in de hal is noodzakelijk voor kleine voorwerpen, paraplu's, spiegel, poef of een bank, hanger haak of staaf, paraplubak, voetstuk met obuvnitsey, voor de tweede relevante kast, rack console.

De omgeving en afmetingen van de ruimte

In een smal gebied moet op zijn minst een open kapstok op de muur passen, een stoeprand met een schoen. U heeft een eigen doodlopende weg, zal het walk-in closet, een rek of een kast, of waar u kunt een bank in de hal te regelen met een ruime lade voor opslag, bijvoorbeeld, zoals in de foto te maken. Modulaire gangen zijn een goede oplossing voor de gemiddelde gang. Een vierkante kamer biedt plaats aan een grote kledingkast, een elegantere console, een rek of hoekkast zal kleine planken vervangen.

De eenvoudigste manier om meubels in de gang te kiezen, is de juiste vorm van een groot gebied. Standaard miniset, die een galoshnitsa, een spiegel, een hanger bevat, zal de standaard aanvullen voor paraplu's, een stoeprand, een console. De kast in de kast zal de kledingkast of de muur in de gang vervangen, de poef is een elegante bank. Meubelgang wordt individueel geselecteerd. Iemand die probeert om ruimtes te openen, zal een enorme kast te nemen om het grondgebied van woonkamers, iemand als een console of een commode in een klassieke stijl, in plaats van een open rack. Voor sommigen is het belangrijk om een ​​uitgeruste plek te hebben voor schoenen en recreatie, die een bank, een bank zal zijn.

Voor het kopen van meubels gang, meet de kamer, denk aan de grootschalige opstelling van elementen op papier.

Recepties voor kleine gangen

Spreken van een kleine verkrampte Chroesjtsjov, de kwestie van rationele plaatsing ontstaat sterk. U wilt immers niet alleen de gang met de hamer slaan, maar een gezellig ontwerp maken. Gebruik hiervoor enkele tips:

 • de combinatie van de poef met de schoen: een lage trottoir wordt afgesloten met een kussen, of comfortabele laden worden in de gang onder de bank geplaatst. Zo'n oplossing zie je op de foto;
 • Hoekige constructies met compartimentdeuren zijn handig en functioneel;
 • light design laconieke vorm - een rek van metalen staven of transparant plastic, open compartimenten;
 • een open hanger voor kleding, tassen, paraplubak is meer geschikt dan een kleedkamer en een krukje - dan een bank;
 • je kunt in Chroesjtsjov onder het plafond langs de hele omtrek van de gang plaatsen en gesloten planken bouwen met de deuren van de coupé.

Open hanger

Poof schoenfabrikant

Rekken voor schoenen van metalen staven

Hoekkast in de gang

De prijs van meubilair hangt vaak af van het fabricagemateriaal. Het heeft op zijn beurt invloed op het uiterlijk, allerlei kenmerken - sterkte, slijtage, vochtbestendigheid, onderhoudsgemak, gevoeligheid voor mechanische schade. Natuurlijk speelt design ook een belangrijke rol. Nieuwe items uit de nieuwste collecties in de populaire stijl zijn duurder.

Voor vaak gebruikte meubels:

 • de meest praktische opties zijn van MDF, spaanplaat. In de regel is modulair meubilair voor de gang gemaakt van deze materialen, er is de toevoeging van plastic;
 • Gesmede meubels in de gang passen bij de oude richtingen, benadrukken modern design;
 • duurzame, mooie, dure gangen van massief hout zien er spectaculair uit in het klassieke interieur;
 • plastic meubilair van vestibules is beter geschikt voor decoratie in de stijl van loft-, fusion- of landelijke interieurs;
 • glas, spiegelinserts maken het ontwerp van de gang luchtiger, wat relevant is voor kleine ruimtes, bijvoorbeeld Chroesjtsjov.

Meubels spiegelen

Gesmede meubels

Massief houten meubels

Modulair meubilair voor de gang

Meubels ophalen in de gang, let niet alleen op het ontwerp, maar ook op de kwaliteit van materialen, assemblages, de betrouwbaarheid van bevestigingen, het soepel openen van dozen.

Functionele nieuwigheden van meubilair voor vestibules, decorobjecten maken het interieur completer:

 • klok, huishoudster;
 • lampen, schansen, staande lampen;
 • hoekstandaard voor paraplu's, bloemen, rekken;
 • ongewone galoshnitsa, hanger;
 • een bank, een bank voor een gang;
 • posters, foto.

Voor de hal is het ideaal om twee spiegels van verschillende grootte te hebben - klein bij de ingang en groot. Bij gebrek aan gelegenheid om een ​​spiegel op te hangen, die de hele afbeelding bedekt, aan de muur, kan deze op de deur van de kast van het compartiment worden geplaatst.

Als de modulaire hal niet paste en je besloot om alle onderdelen zelf te verzamelen, moet je de nieuwigheden van het interieur volgens de stijl combineren, waarbij je de functionaliteit herinnert. Uiteraard is de console in de stijl van de Provence waarschijnlijk niet een harmonieus geheel met een gestileerde plank in de gang, gemaakt van helder plastic. En in tegendeel, de garderobe van de coupé, de hoekkast of de kast met de klassieke stijl zal de gesmede meubels voor de gang gunstig afsteken - een standaard, een bank, een plank met een schoen, een hoekhanger.

Vintage stijl, Provence geschikt voor een kleine gang. Een heldere atmosfeer, gecombineerd met heldere accenten, maakt de ruimte visueel groter, lichter en luchtiger. Bank, hanger, paraplustandaard kan van metaal zijn. Een integraal onderdeel van de Provence is een ladekast of een console. Een stijlvol vintage meubelstuk in de gang (zoals op de foto) wordt een sieraad van het interieur, een functionele opbergplaats.

Over de klassieke stijl gesproken, je kunt zien dat de gangen worden gebruikt vanuit een reeks nobele tinten, lampen met gesmede delen, spectaculair textiel. In dit ontwerp ziet het ruime interieur er goed uit. In een kleine Chroestsjov ziet dit ontwerp er enigszins omslachtig en pretentieus uit. Het huis met een modern interieur benadrukt het meubilair van gangen in de stijl van hightech, minimalisme, loft. De foto toont de opvallende strakke vormgeving, waar er slechts een stoel of een bank, een paar planken en haken of hanger originele paraplubak.

Het meubilair in de gang vereist daarom speciale aandacht. Met zijn hulp kun je een kamer realiseren met elke stijl, een smalle gang in een Chroesjtsjov of een ruime hal aanpassen, de ruimte stijlvol en functioneel maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 26 = 27