Lavendel patroon

Hoe maak je een lavendel bloem, in fasen?

"Lavendel, berglavendel. " Ik herinner me de woorden van het beroemde lied van Sofia Rotaru. Dat is gewoon een liedje van te maken, zoals ze zeggen, kunnen woorden niet gooien, maar in feite is er geen berg lavendel. Deze bloem groeit alleen op de vlakten ūüôā

Sommige mensen houden niet van de geur van lavendel, het is erg irritant en volhardend. Gedroogde lavendelbloemen ruiken lange tijd en zijn een prachtig afweermiddel (maakt de mot bang).

Laten we de structuur ervan herinneren om een ‚Äč‚Äčlavendelbloem te tekenen:

Dunne lange stelen met dunne bladeren en kleine paarse bloemen op de top van de stengel.

Ik stel voor om een ‚Äč‚Äčvideo te bekijken hoe lavendel in fasen kan tekenen:

lavendel, dat is een populaire bloem. En het is niet moeilijk om te tekenen. Voor de zeer jonge, stel ik tekenen met een vel papier dat je een goede deuk in de armen en rond papier wad nat in blauwe verf nodig hebt, trek je een stam op een vel papier en teken een verfrommeld lavendel (ga gewoon lekker in de verf zetten op de plaat). Voor oudere kinderen is er een optie om lavendel te tekenen.

LiveInternetLiveInternet

 • Mijn creaties)) (40)
 • Borduren met linten (7)
 • Crazy quilts (3)
 • Bargello (3)
 • Lekkernijen (12)
 • Kruissteek (251)
 • Kerst ornamenten (11)
 • Decoupage (98)
 • Dagboek (7)
 • Idee√ęn (26)
 • Masterclasses (24)
 • Vond het geweldig! (48)
 • Het is handig! (15)
 • Hardanger (11)

Hans en Grietje http://data28.i.gallery.ru/albums/gallery/335165-5f1cb-98055293--u148ea.jpg.

Sommerg√§ste: Kunstvolle Bl√ľten und Paradiesv√∂gel im Kreuzstich 1 ..

Tattoo lavendel voor meisjes: lilac twig als een hymne van verfijning

Tatoeages van lavendel houden erg van vrouwen, omdat een zachte plant hun broosheid en vrouwelijkheid benadrukt. Flower thema - een van de meest populaire trends in de schilderkunst ondergoed, maar deze bloem geniet bijzondere aandacht van de fans van de tatoeage cultuur. Wat is de symbolische betekenis van het beeld van lavendel?

Deze eenvoudige pretentieloze plant met paarse bloemen hield en vereerde te allen tijde. Christenen geloofden dat lavendel heeft verstrekt haar bijkantoren Virgin, zodat ze de kleding een beetje Jezus Christus kon drogen. Als beloning hiervoor heeft de Maagd Maria de plant een geweldig aroma toegekend. In het katholieke geloof, wordt lavendel beschouwd als een sterke talisman tegen boze geesten, heksen en tovenaars. In Slaven beschermde de tak van deze plant ook baby's van het boze oog en duistere krachten.

In de antieke wereld werd de plant ook met eerbied behandeld. De Egyptenaren geloofden in zijn genezende eigenschappen en bereidde zich van bloemen op speciale helende bouillons. Een tak van lavendel werd door de oude Romeinen aan het bad toegevoegd om te worden gereinigd. Dit gras is ook een ontsmet terrein.

Bij de Franse soldaten symboliseerde het beeld van een lavendel liefde voor het geboorteland. Vandaag betekent de plant eeuwige liefde, geloof, een sterke gezondheid.

Astrologen adviseren om stil te staan ‚Äč‚Äčbij de keuze van lavendel voor tatoeages voor iedereen die is geboren onder het teken van Leo. De plant zal ze moed, vastberadenheid en kracht geven. Tatoeages van lavendel passen ook bij vrome mensen en bij degenen die hun geloof willen versterken.

Afhankelijk van de kleur heeft de tatoeage van lavendel een andere symbolische betekenis. Een afbeelding in blauwe tinten heeft bijvoorbeeld de voorkeur van romantische aard, die van avonturen en een zorgeloos leven houdt. Paarse bloemen weerspiegelen de innerlijke kalme en evenwichtige aard van de eigenaar. Een tatoeage met een donkere, donkere afbeelding van een bloem betekent mystiek en mysterie. Heldergroene plantenstengels duiden op een vrolijke open humeur, de wens om iets nieuws te leren.

Zowel jongens als meisjes geven de voorkeur aan de lavendelfiguur als een teken van eeuwige liefde voor hun tweede helft. Vaak worden dergelijke tatoeages gemaakt vóór de bruiloft, vooral de vertegenwoordigers van de sterkere seks. Het beeld van lavendel wordt ook gekozen door moedige, intelligente, rationele mannen.

Een vrouwelijke versie is een tattoo in waterverfstijl die meer op een foto lijkt. Zo'n naakttekening benadrukt op een positieve manier de tederheid en vrouwelijkheid van zijn bezitter. Vooral spectaculair, zal de tatoeage kijken naar de pols, ribben of rug.

Mannen geven de voorkeur aan tekeningen gevuld met betekenis of plot. In dit geval is elke stijl geschikt: van minimalisme tot afbeeldingen. De schets en de kleurenschaal spelen een belangrijke rol bij de interpretatie van het beeld. Op de handen van deze tatoeages zien er het beste uit, maar soms om bloemmotieven toe te passen, kies je voor benen.

Elke foto die op het internet voor een tatoeage wordt gekozen, kan een echt meesterwerk van de hedendaagse schilderkunst worden. Het belangrijkste is om geen fout te maken met de keuze van de meester.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 2