Mooie nieuwjaarstafel

Contents

Oudejaarsavond 2018

Altijd jaloers op mensen die weten hoe ze alles van tevoren moeten plannen. Het is zo cool, gezellig en goed dat je nu het menu van het nieuwe jaar 2018 gaat maken. Kijk door culinaire boeken, bezoek populaire blogs, reflecteer op de samenstelling van de gasten op oudejaarsavond. Denk goed na over je outfit, het huis versieren, serveren. Kortom, ik wil ook zo kunnen! En hier is mijn eerste poging om opties voor het nieuwjaarsmenu 2018 te verzamelen. Recepten met foto's - de handigste manier om snacks, salades, hoofdgerechten en desserts te kiezen. Beweeg uw muis over het recept dat u leuk vindt, klik op het sterretje en het recept zal worden toegevoegd aan de "Favorieten", die bij volgende bezoeken worden opgeslagen. Registratie is niet verplicht. Verzamel je beste nieuwjaarsmenu met de site "Easy Recipes".

Gevulde champignons met kaas en knoflook

Een populaire snack voor de nieuwjaarstafel. De champignons zijn gevuld met julienne (elementair in koken), bestrooid met kaas en gebakken in de oven gedurende 25 minuten.

Als je op zoek bent naar een manier om een ​​nieuwjaarsmenu te verzamelen, ga dan niet verder dan dit recept. Na het beheersen van zelfgemaakte zouten roze zalm, krijg je een kilo uitstekende snackvissen tegen een prijs van 300 gram gekocht!

Ik zou graag een pot met kaviaar op een oudjaarstafel willen zetten, maar om een ​​astronomische som te geven, want het steekt niet de hand op? Probeer een "valse kaviaar" te bereiden - het smaakt naar rood, vooral als je ons advies opvolgt, hoe je de meest tastbare overeenkomst kunt bereiken.

Snackcake van wafelcakes wordt gemaakt dat

Wat te koken voor het nieuwe jaar 2018? Het is tijd om na te denken over het nieuwjaarsmenu, zodat de vakantie niet als een verrassing wordt beschouwd. Ik raad aan een smakelijke, mooie snackwafelcake te maken, die een decoratie van de feesttafel zal worden.

Hij van haring in het Koreaans

De klassieke set nieuwe mayonaisesalades is nu in de mode om aan te vullen met ongewone snacks. Probeer heerlijke haring uit haring. De vis ervoor wordt vers ingevroren genomen. In combinatie met een marinade, aromatische kruiden, wortels en uien wordt een ongeëvenaarde snack verkregen.

Als je vervelen van traditionele salades zijn en je wilt in het menu van de New Year's op te nemen in 2018 iets van zulke dingen, maar als je kijkt naar de lijsten van ingrediënten in een toestand van verdoving, dan beginnen met "Anastasia" salade, het bestaat uit ham, kip, Chinese kool, ei pannenkoeken en Koreaanse wortels. De combinatie was zeer aangenaam naar de smaak. Salade blijkt dat veel, dus het is heel goed mogelijk om een ​​klein bedrijf te voeden.

Kip met appels

Als je droomt dat een heerlijke gebakken vogel met appels op de nieuwjaarstafel moet staan, hoef je niet te haasten om ganzen of eenden te vinden. De meest voorkomende kip blijkt heerlijk te zijn met appels en ziet er elegant feestelijk uit.

Zeer smakelijke kabeljauwlever salade

Vissalades zijn vooral relevant in het nieuwjaarsmenu 2018. En een van de meest heerlijke is de salade van kabeljauwlever. Klassieke bladerdeegsla, een speciale pikantheid is bevestigd aan krokante ingelegde komkommers.

Kip in bladerdeeg

We raden aan kip in een bladerdeeg te bakken. En zodat de kipfilet niet droog wordt, rollen we kaas erin met knoflook en groenten. Als gevolg hiervan krijgen we een smakelijke en ongebruikelijke snackschotel, die zowel warm als koud kan zijn.

Heerlijke salade van kers

Deze salade - een van de meest modieuze dit jaar en het zal zeker een sieraad worden van het nieuwjaarsfeest. Anders wordt het ook "Paddestoelen onder een bontjas" genoemd. In de samenstelling - gebakken champignons, aardappelen, eieren, gemarineerde komkommers, kaas, mayonaise. Eenvoudig voorbereiden, ook versieren. Gasten zullen blij zijn!

Profiteroles met ongezoete kaasvulling

Als je de gasten wilt verrassen met een ongewone snack, is het helemaal niet nodig om de hele dag kleine stukjes verschillende producten op spiesen te kneden. Bereid minuscule profiteroles met krabsalade. Bakken kan een paar dagen voor het nieuwe jaar zijn en voor het feest de vulling vullen.

Gevulde kippenbenen

Deze sappige kippenpoten, waarbinnen er geen steen is, maar er zijn veel, veel sappige, heerlijke vullingen, zullen op oudejaarsavond furore maken bij uw gasten. Bereid ze gemakkelijk voor. Je kunt van tevoren dingen doen en frituren voordat je het serveert.

Varkensvlees in zoetzure saus, zoals in een Chinees restaurant

Heerlijk warm gerecht voor een feestelijke tafel. De explosie van smaak, heldere, verzadigde kleuren. Een universeel recept - in plaats van varkensvlees kun je kip, vis of garnalen nemen.

Kip shish kebab met ananas teriyaki

Een geweldige manier om snel en zonder veel arbeid veel lekker, sappig eten met een tropische smaak en zoetzure smaak te bereiden. Het gerecht is vooral geschikt voor mensen die het nieuwe jaar in een landhuis vieren en een barbecue bereiden.

Nieuwe salade "Kerstboom"

Een nieuwe salade voor de nieuwjaarstafel met een originele samenstelling van ingrediënten, waarin een fruitige toon die zeer relevant is voor het komende jaar, levendig wordt gehoord.

Zalm onder de pelsjas

De originele versie van de Nieuwjaarsjas met zalm, verse appel, gebakken ui, gekookte aardappelen en ei. Het is gemakkelijker bereid dan de traditionele haring, maar de smaak is veel interessanter. Verras uw gasten met een ongewone salade.

Mushroom Glade salade

Een van de meest indrukwekkende salades van het nieuwe jaar wordt veel gemakkelijker bereid dan op het eerste gezicht lijkt. Het bouwen van een dergelijk decor maakt een eenvoudige ontvangst mogelijk, die in detail wordt beschreven met stapsgewijze foto's.

Kippensalade in sinaasappel

Een zeer populaire manier om een ​​salade te versieren voor een nieuwjaarstafel. Het vruchtvlees wordt niet weggegooid - het zal in een salade terechtkomen en zal niet alleen perfect passen bij kip, maar ook bij champignons en bij een gekookt ei. De belofte van zo'n "vriendschap" is een mayonnaise tanken.

De eenvoudigste kipsalade met champignons en kaas

We hebben het vaak eerst proberen de meest interessante en heerlijke salades Nieuwjaar, want elke vrouw probeert om het originele recept te vinden voor ten minste één of twee Nieuwjaar salades, dus ze nam de ereplaats naast de traditionele jas en Olivier. En niet per se hoeft een salade moeilijk te zijn. Het belangrijkste is een ongewone combinatie van smaken.

Salade van makreelgeep met ei en rijst

Pittige mayonaisesalade van goedkope en alle beschikbare ingrediënten - het recept kwam naar ons uit de Sovjettijd, toen de producten in de samenstelling ervan schaars waren en de salade zelf als voortreffelijk werd beschouwd.

Garnalensla met ananas en roze saus

De klassieke combinatie van ananas en garnalen met roze saus op basis van mayonaise en verse tomatenpuree aangevuld cherry tomaten, groene druiven en een stapel van verse sla.

Kippensalade met gedroogde pruimen en walnoten

Als u een goedkope feesttafel voor het nieuwe jaar 2018 wilt verzamelen, dan is deze salade met kip, pruimen, komkommers, eieren met een dunne laag walnoten een ideale oplossing.

Rijstballen met garnalen en ananas

Als je wilt leren hoe je Japans eten kunt maken, probeer dan met deze rijstballen te beginnen. Bereid ze veel gemakkelijker voor dan broodjes. Er zijn geen speciale producten nodig (nori, wasabi, enz.). Verpakt in een dubbel gepaneerd en gefrituurd, rijst ballen met een sappige vulling smaak voor de familie en gasten.

Uitzonderlijk heerlijke garnalen saladecocktail

Deze salade ziet er niet per ongeluk zo gemakkelijk uit. Het is zonder mayonaise, maar het is erg sappig dankzij een pittige zurige saus op basis van zure room. De samenstelling van de producten is de eenvoudigste: garnalen, eieren, komkommer en bladsalade.

Kerstboom met chocolaatjes

Een zeer eenvoudige en uiterst schattige, zoete kerstboom gemaakt van chocolaatjes zal een uitstekende decoratie zijn voor de nieuwjaarstafel. Vergeet niet om het in een van de menu-items op te nemen. Het is elementair gedaan. Zelfs lijm is niet nodig!

Wat te koken voor het nieuwe jaar 2018

Raden voor het kiezen van een menu voor de nieuwjaarstafel 2018 met nieuwe recepten die je niet precies hebt geprobeerd.

Eend met sinaasappelen in de oven voor beginners

De meest delicate, heerlijke, geurige zoete sinaasappels, met een heldere gouden korst, een feestelijke gebakken eend. We raden u aan u voor te bereiden op het nieuwe jaar 2018. Recept met gedetailleerde instructies. Het is gemaakt van de beschikbare producten. De minimale set ingrediënten.

Haring salade

Ben je wanhopig om in de winkel een heerlijke gezouten haring te kopen voor de nieuwjaarstafel? Dan is het tijd om te leren hoe het te zout. Dit is een heel eenvoudige zaak. Voor een dag zal de vis klaar zijn. Heerlijk - je komt er niet van af!

Salade met tonijn uit blik

Zeer frisse, lichte salade van budgetproducten (ingeblikte tonijn, verse en gekookte groenten, eieren, erwten) in komkommerbekers.

Gevulde snoek in de oven

Dit voorgerecht is zo tijdrovend voordelig om te kijken naar de tafel en zo goed voor de smaak, het is de moeite waard om het menu recept in het nieuwe jaar 2018 omvatten, als u zeker in de keuken voelen, genieten van het koken en waar gekoelde winter snoek leren kennen de plaatsen.

Chinese salade met kip en rijstnoedels

Een complexe set van producten en eenvoudig koken - uiteindelijk krijgen we een heerlijk smakelijke knapperige salade met kip in pruimensaus.

Rollen aubergine met kaas en knoflook

Tradities van onze breedtegraden zouden familiefeesten met rijke feesten moeten vieren. Misschien is het veel gemakkelijker om een ​​tafel te reserveren in een restaurant. Maar onze man zoekt geen gemakkelijke manieren. Familiefeesten zijn immers zowel tradities als een speciale sfeer gecreëerd door de inspanningen van de gastvrouw. Natuurlijk kost het voorbereiden van een feesttafel altijd veel tijd en moeite. Maar het moeilijkste is om een ​​menu te maken dat de voorkeuren van alle gasten weerspiegelt. Gelukkig zijn er vakantiehapjes die iedereen leuk vindt. Deze aubergine rollen bijvoorbeeld met kaas en knoflook.

Hoe rode vis thuis te eten

Als u verwacht een New Year's Eve de veelheid van de gasten, en je zou graag op de tafel te leggen een gerecht met rode vis, maar voor het geld dat u gewoon niet trekken, de makkelijkste uitweg - vis jezelf augurk. De economie gaat ongeveer vier keer per dag uit. Voor beitsen is niet nodig om dure forel recept te nemen is geschikt voor zalm.

Eigengemaakte pastei van kippenlever

Franse paté in een haast, in de wetenschap, met room en cognac. Zeer eenvoudig te bereiden. Zet hem aan in het menu als u het nieuwe jaar 2018 wilt ontmoeten zonder heroïsch culinair werk.

Salade met kippen- en ananaslagen

Deze feestelijke salade kan in slechts 5 minuten worden gesneden, als u de belangrijkste ingrediënten van tevoren bereidt.

Aardappel-accordeon in de oven, recept met spek en pruimen

Gebakken aardappelen aan de nieuwjaarstafel? Is dit een grapje? Nee, als je het in de vorm van "accordeon" maakt met een heerlijke vulling van spek en pruimen. Bevredigend, heet, voor een groot gezelschap, terugkomend uit het bos of na het spelen van sneeuwballen.

Salade met peren, gebakken spek, blauwe kaas in mosterd-honingdressing

Als het nieuwe jaar zul je elkaar ontmoeten, dus je zult het doorbrengen. Als u volgend jaar ongewone ontdekkingen wilt zien, bereidt u een ongebruikelijke salade voor aan de feesttafel. Gebakken peren, krokant spek, blauwe kaas en lichte mosterd-honingdressing zijn een recept van een Duitse chef-kok.

Salade "Olivier" - een vertrouwd thema in een nieuwe variant

Nieuw voor 2018, een ontmoeting met de nieuwe versie van de salade "Olivier": worst verandering in de gerookte kip, augurken op verse en voeg de geraspte appel taart. Salade blijkt heerlijker dan anders! Tegelijkertijd voelt het absoluut klassiek aan.

"Nisuaz" - een feestelijke salade voor degenen die "Olivier" beu zijn

Voor degenen die besloten om Nieuwjaar te vieren zonder mayonaise - een modieuze Franse Salade "Nicoise" - rijk en zeer eenvoudig te bereiden - met een interessante dressing van de wijnazijn met mosterd en verse basilicum.

Gelaagde salade «New Year's Tree»

Traditionele gelaagde kipsalade met pruimen, champignons en komkommers op New Year's Eve 2018, hebben wij, samen met kleurrijke groenten speelgoed - met slingers van paprika ballen van olijven en cherry tomaten, dille uitkijken spar poten.

Krabsalade in schilferige rietjes "Hoorn des overvloeds"

Bereid sleeën in de zomer, en de New Year's tafel in het begin december - dit is zo'n reeds op grote schaal Russische traditie kon nauwelijks wachten op de eerste dag van de winter, om de stad kerstbomen gehangen met winkels slingers leveren en geef het publiek genoeg om te wennen aan de feestelijke entourage dat geklede kerstboom is al in het nieuwe jaar waargenomen alledaags interieur. Maar tijden kiezen niet, dus we zullen niet origineel zijn en de nieuwjaarstafel beginnen te dekken, maar met enige vertraging: niet 1, maar 5 december. Maar er is nog steeds tijd 🙂

We rollen krab "rafaello"

In mijn jeugd droomde ik: hier zou uit de lucht een kleurrijke sneeuw vallen! Ik zou een handvol witte en een handvol rode sneeuwvlokken te krijgen, worden verblind van hen sneeuwballen en zij zouden krijgen dezelfde goed gekleed als sneeuwpoppen, die worden gevormd in de kleuterschool van onze gemarteld opvoeder, die bestaat uit mezelf rode wangen en neus en het dragen van een over wie spit met innovatieve functies, maar wie heeft baarden met vilten laarzen. Misschien zijn het deze herinneringen die mijn hart doen fladderen telkens als ik foto's zie met een heuvel met krabballen. Wat zijn ze, schattig, pluizig ... 🙂 Laten we ze samen koken!

Taart met forel en zoete vulling

Een ongebruikelijk recept van een Engelse chef-kok is een vis gebakken in een knapperig deeg, met een vulling van geurige olie met de toevoeging van rozijnen en gember. Geweldig idee voor een warme maaltijd op oudejaarsavond.

Hoe varkensvlees varkensvlees thuis te koken

Vlees gesneden uit zelfgekookt varkensvlees aan de nieuwjaarstafel is de droom van elke meesteres. Denk je dat het moeilijk is om gekookt varkensvlees te koken? Niets van deze soort! Het is makkelijker dan gebakken eieren. Alleen als u dezelfde ronde vorm wilt, moet u extra tijd besteden aan het verstrengelen van een stuk vlees met normale draden.

Hoe een salade te bereiden "Druiven"

Als je een mooi versierde salade op de nieuwjaarstafel wilt zetten, maar je bent niet zeker van je mogelijkheden, kies dan een eenvoudige kipsalade met kaas, pekekool en pistachenoten. Decor onder de bevoegdheid om het uit te voeren voor beginners. Leg rijen rijtjes met druiven precies strak.

Gemarineerde champignons voor snel koken

Tot ik het zelf probeerde, kon ik niet geloven dat het zo gemakkelijk is om zelfgemaakte gemarineerde champignons te maken. Je hoeft de marinade niet eens apart te koken. Hij stopte alles in een pan, kookte het en stopte het in de koelkast. De volgende dag is klaar. Zo heerlijk - niet in woorden over te brengen. Je koopt zoiets niet in de winkel of op de markt. Probeer het, ik weet zeker dat je het leuk zult vinden.

Hoe mojito te koken

Om de mojito-vrienden op oudejaarsdag een plezier te doen, moet je een paar plukjes verse munt, een mand met limoenen en citroenen en een zak rietsuiker in voorraad hebben. En vergeet natuurlijk niet het bacardi.

Taartjes met kaviaar en vulling koken

Wanneer u een feestelijke tafel verzamelt, is soms slechts één ongewoon gerecht voldoende om de tafel er het beste uit te laten zien. Rode kaviaar zelf kan elk feest decoreren. En als je haar tartlets versiert met een salade, en deze tartlets zelfs in de vorm van harten maakt, zal het gewoon super zijn. Gasten geloven hun ogen niet dat je zelf zo'n schoonheid kunt maken. We zullen ze niet teleurstellen en het geheim onthullen dat het eigenlijk vrij eenvoudig is om dergelijke taartjes te maken. True. tijd zal 40 minuten moeten spenderen, maar schoonheid vereist opoffering 🙂

LiveInternetLiveInternet

 • Bakken (161)
 • Recepten voor het nieuwe jaar (158)
 • Knuppels voor de winter (124)
 • Salades (108)
 • Vleesgerechten (82)
 • Groenteschotels (77)
 • Soepen (60)
 • Visgerechten (58)
 • Hoofdgerechten (56)
 • Zomer (55)
 • Voor het verliezen van gewicht (51)
 • Gerechten in de oven (46)
 • Zoet (45)
 • Kippenspecialiteiten (43)
 • Pannenkoeken (33)
 • Diner in een haast (30)
 • Gerechten met champignons (28)
 • Lente (27)
 • Nagerechten (27)
 • Paasgerechten (27)
 • Gebak (20)
 • Recepten voor kinderen (19)
 • Hoe te koken - Nuttige tips (18)
 • Voorgerecht (14)
 • Borden uit bessen (13)
 • Recepten (12)
 • Verjaardagsfeest (12)
 • Fruitgerechten (11)
 • Voedsel voor feesten (9)
 • Granen (rijst, boekweit, havermout, enz.) (9)
 • Zeevruchten gerechten (9)
 • Ontbijt met haast (8)
 • Maaltijden voor ontbijt (8)
 • Gerechten uit een aardappel (8)
 • Recepten uit Turkije (7)
 • Recepten voor multivarkers (7)
 • Keukens van de wereld (6)
 • Voor verjaardag (6)
 • Gerechten voor Kerstmis (4)
 • Non-alcoholische dranken (4)
 • Alcoholische dranken thuis (4)
 • Recepten voor magnetron (3)
 • Recepten voor stoomkoker (3)
 • Recepten (2)
 • Recepten voor brood (1)
 • recepten (0)

-Abonneer per e-mail

Top 100 gouden schotels voor het oudejaarsfeest!

In onze familie is het al lang een traditie om een ​​verkoudheid te koken voor het nieuwe jaar. De verkoudheid van het nieuwe jaar wordt gebrouwen van rundvlees, het blijkt vetarm te zijn en waardig om op de feesttafel te serveren.

Salades zijn een onmisbaar attribuut van de nieuwjaarstafel. Maar vandaag zal ik het met je delen "novinkoy9quot; - een recept voor salade, dat een traditionele smaak en een ongewoon ontwerp heeft! Zorg ervoor dat je het probeert!

Voor het nieuwe jaar is het symbolisch om een ​​salade te bereiden die is ingericht in de vorm van een kerstboom, toch? Ik wil je adviseren om dit soort salade te maken. Het is heerlijk, stevig en houdt perfect de vorm! Zie het recept!

Ik bied mijn favoriet aan "Nieuwjaar9quot; salade met kip. Lichte, stevige en eenvoudig smakelijke salade, die u op oudejaarsavond zal plezieren. Probeer te koken, ik hoop dat het je favoriet zal zijn!

Zoals je weet, 2016 zal worden gewijd aan een aap! Ik denk dat dit recept perfect in een feestelijke tafel past. Een gelaagde salade van stevige ingrediënten zal zijn heerlijke smaak aangenaam maken.

New Year's salade van rode vis met komkommer

Een zeer eenvoudige manier om een ​​lichte nieuwjaarsalade te bereiden op basis van komkommer, rode vis en andere beschikbare ingrediënten. Dergelijke salades worden in de regel geserveerd in geportioneerde vazen. Ik raad aan!

Feestelijke salade Kerstbal

Wat is het nieuwe jaar zonder kerstboomversieringen? En vandaag vertellen we je hoe je een echte tafeldecoratie kunt maken - een Nieuwjaarssalades. We hopen dat u en uw gasten het leuk zullen vinden!

Aan de vooravond van de jaarwisseling zoekt iedereen naar vakantie-recepten voor desserts of andere "zoete 9quot; gerechten. cake "Olka9quot; - dit is precies wat je nodig hebt! Een slimme cake zal u en uw dierbaren behagen!

We zullen het nieuwe jaar 2016 vieren onder het teken van de aap, dus ik wil iets thematisch koken. Het is vooral prettig als de kinderen deelnemen aan het proces. Probeer dit originele gebakje!

Gelaagde salades hebben lang hun plaats ingenomen op de feesttafel en in de harten van fijnproevers. Deze zeer bevredigende schotel trok velen aan voor de goed gekozen mix van smaken en mooie uiterlijk. Probeer het!

Ik hou van saladedressing. Ze creëren een soort van comfort. Ten eerste zijn de lagen zichtbaar. Ten tweede zijn dergelijke salades speciaal voor u gemaakt en hoeft u zich geen zorgen te maken dat de buur niet genoeg is.

"Haring onder de pelsjas" zonder appels en eieren

Dit gerecht is geliefd bij iedereen. Sommigen houden er niet van om een ​​appel of eieren in deze salade te gebruiken. Je kunt zonder hen een salade maken. Probeer het! Eenvoudig, eenvoudig, bevredigend en erg lekker!

We zullen een heerlijke salade koken, en met het oog op het feit dat het komende jaar 2016 tot de vurige Aap behoort, zullen we onze salade ontwerpen in de vorm van dit grappige dier. Lekker, eenvoudig en mooi!

Nieuwjaarstafel 2016 moet niet alleen de maag, maar het oog tevreden stellen! Ik besloot mijn gasten te verrassen met een aap-haan, de eerste jongen op de "dorp. Ik denk dat hij veel plezier en plezier aan tafel zal brengen!"

Haring onder een bontjas met een wortel - het klinkt te traditioneel, toch? Toch bied ik je mijn eigen versie van de voorbereiding van dit legendarische feestmaal. Zeer eenvoudig te bereiden!

Haring onder de pelsjas werd door iedereen geprobeerd, omdat het gerecht vaak op feesttafels te vinden is. Ik stel een diametraal tegenovergesteld beeld voor van een bekend gerecht: we bereiden een haring onder een bontjas in de vorm van ballen!

salade "Eerste januari" of "Het eerste blad van de kalender" - een gelaagde salade met mayonaise, die er geweldig zal uitzien op de nieuwjaarstafel. Kook het eenvoudig en de ingrediënten kunnen naar believen worden toegevoegd.

"Vlees in het Frans" van gehakte kip

Het recept voor het bereiden van een populair vleesgerecht met kippengehakt. In feite koken we hetzelfde vlees in het Frans, maar in plaats van vlees te hakken gebruiken we kippengehakt. Erg lekker!

Het recept voor het bereiden van gebakken karper in de oven. Gebakken karper wordt mals en heerlijk.

salade "Obezyanka9quot; met Koreaanse wortels

Laat het nieuwe jaar van de Vurige Aap rijkdom brengen bij u thuis! Dat is waarom ik besloot om zo'n vissalade te maken in de vorm van een piraat, een oude, aap-piraten aap! Kom op!

Uitstekende tartlets kunnen heel snel zelf op de feesttafel worden bereid. Nachinka is voor hen een kwestie van smaak, de belangrijkste uitstekende sfeer en fantasie! Allemaal met het komende nieuwe jaar. Met nieuw geluk!

Een gerecht voor de koninklijke tafel! De smaak is gewoon prachtig, maar hoe mooi het eruit ziet.

Studen is een traditioneel gerecht van de Oost-Slavische volkeren, vooral populair in het koude seizoen.

Eend met appels is een klassiek nieuwjaars- en kerstgerecht in veel Europese landen, vooral in Duitsland en Oostenrijk. Als je niet weet wat je moet koken voor het nieuwe jaar - probeer het!

Weet je niet wat je indruk moet maken op de nieuwjaarstafel? Salade Recept "Vader Frost" - wat je nodig hebt. Leg zo'n salade op tafel - en het wordt meteen een nieuwjaar.

Laten we een smakelijke jelly pike bereiden en een goede Sovjetfilm onthouden "De ironie van het lot. ". Ik beloof dat onze jellied snoek zeker niet smerig zal zijn. Probeer het - u zult het leuk vinden!

salade "Tiffani9quot; met gerookte kip

Een mooie en waanzinnig heerlijke salade zal niemand onverschillig laten. En met ons recept voor salade "Tiffany9rdquo; met gerookte kip laat u uw gasten niet onverschillig. We zien er nu uit!

Het recept voor kipkarbonades met kaas. Bereid deze karbonades van de kip in beslag en na de bereiding zijn sappig en heerlijk.

Weet ik niet welke salade ik moet koken voor het nieuwe jaar? Ik adviseer salade kerstkaars - een zeer mooie en zeer smakelijke salade die niet alleen gasten kan voeden, maar ook een feestelijke tafel kan versieren.

Het recept voor wintersalade. Salade lijkt erg op salade "Olivier9raquo;, maar het heeft zijn eigen bijzonderheden en nuances.

"Nieuwjaars aap" 2016 moet naar mijn mening zijn als een grootvadervorst om al onze dromen en verlangens te vervullen! En laat op tafel is een salade, en onder de tafel - een tas met geschenken!

Het recept voor een smakelijk, sappig en mooi versierd met granaatappelsalade, die heel vaak te vinden is onder de naam "Garnet Bracelet".

Krabsalade met krabstokken

Een klassiek recept voor het koken van salade van krabstokken met maïs en rijst. Salade met krabsticks is een uitstekende decoratie van de feesttafel voor elke gelegenheid.

Haring onder de pelsjas - het populairste feestschotel op de nieuwjaarstafels. Een klassiek salade-recept van haring, eieren en groenten.

Wortelen in het Koreaans (Koreaanse wortels)

Een populaire gemakkelijke salade is Wortel in het Koreaans. Zelfgemaakt recept voor pittige Koreaanse wortelen.

Zeer smakelijk en gemakkelijk te bereiden salade van inktvis met uien en gepekelde champignons. Als het feest nadert - probeer een inktvis salade klaar te maken, iedereen zal het leuk vinden!

Nieuwjaarssalade "Jade armband"

Het recept voor salade "Jade armband". In deze salade, een uitstekende combinatie van kiwi en vlees. De salade is mooi en smakelijk.

Voor u - een recept voor een populaire salade met kabeljauwlever, die tijdens het Sovjet-tekort bijna als een luxe werd beschouwd. Tegenwoordig wordt kabeljauwlever overal verkocht. Cooking!

Het recept voor het koken van een taart.

salade "Mushroom Glade" - het is een erg smakelijke en elegante salade voor de vakantie. Salade ziet er zo effectief uit dat je gasten maar één uitweg hebben - wees blij 🙂

Nogal een ongewone schotel - gefrituurde kippenpoten in deegzakken. Maar toch zeer smakelijk en vooral voedzaam. Elke gastvrouw zal gasten en huishoudens naar een puinhoop leiden.

Traditionele salade in een nieuwe uitvoering.

Welke vakantie kost het zonder dessert? Dat klopt! Dessert op oudejaarsavond 2016 zou moeten zijn, en laat hem een ​​mooie aap zijn! Zeer smakelijk en mooi, probeer het zeker.

Het recept voor een kippenkoeling. Kippelei, gemaakt volgens dit recept, zal de feesttafel versieren.

Wil je alle gasten op oudejaarsavond verrassen? Bereid de nieuwe jaarsalade dan voor: "The Snow Maiden9rdquo; van inktvis en groenten - de ideale oplossing voor een feestelijke tafel. Het resultaat zal elke gourmet verbazen!

Feestelijk gerecht op kerst- en nieuwjaarstafel. Een eenvoudig recept voor gebraden varkensvlees in de vorm van een kroon.

Salade met kip en gepekelde champignons

Salade met kip en gepekelde champignons is een zeer eenvoudige en tegelijkertijd heerlijke salade die wordt bereid met kipfilet, paprika, gefrituurde wortelen, ingeblikte champignons en mayonaise.

Het recept voor varkensvlees met champignons en kaas is een geweldig gerecht voor de nieuwjaarstafel. Feestelijke portie, zacht en sappig vlees, geweldig kruidig ​​aroma - het gerecht voldoet aan alle kwaliteitscriteria.

Op zoek naar opties voor snacks aan de nieuwjaarstafel? Probeer voor de vakantie verrassend lekker, origineel en vrij eenvoudig kaasbroodje met vis thuis te koken.

Nieuwjaarssalade "Chimes 9quot; is een salade die een stijlvol attribuut kan worden van uw vakantiefeest aan de vooravond van het nieuwe jaar. Neem het mee naar de klok, maak een wens - en het zal uitkomen 🙂

Bereid haring onder een bontjas voor, dit maakt het gebruikelijke gerecht eleganter en eleganter. Het kookproces is heel eenvoudig en het belangrijkste voordeel is de afwezigheid van gelatine.

Het recept voor het bereiden van kalkoen, de gemakkelijkste manier voor beginners.

Steur gebakken in de oven is een voortreffelijk en effectief gerecht, dat u een uur nodig heeft om klaar te maken. Gebakken steur - magere vis, die een rijke en onvergetelijke smaak heeft.

Als je moe bent van de overvloed aan complexe en hartige gerechten aan de feesttafel, raad ik aan kennis te nemen van een verbazingwekkend licht, verfijnd en eenvoudig salade-recept met zalm voor het nieuwe jaar.

Nieuwjaarssalade "Shishka9quot; ziet er geweldig uit op de feesttafel, het kan worden verward met decoraties. Het bereiden van een salade van kippenvlees, het is zeer zacht en aangenaam naar smaak. Salade moet de dag ervoor worden bereid.

Het populairste feestmaal in onze regio, waarvan de recepten bij veel huisvrouwen bekend zijn - een kip met aardappelen in de oven. Ik deel een goed en eenvoudig recept voor het koken van kip met aardappelen met een foto.

Nieuwjaarssalade met kabeljauwlever

Salades met kabeljauwlever zijn altijd erg lekker. En deze nieuwjaarsalade met kabeljauwlever is ook mooi! Prachtig ontwerp, waarover ik het je zal vertellen.

Wilt u gasten verwennen met een interessante koude snack, maar bent u bang om te horen "wat een vuiligheid, dit is jouw gelei"? Maak je geen zorgen! Met dit recept voor snoekbaars van snoekbaars bedreigt deze uitdrukking je niet!

Meestal is dit gerecht voorbereid op wintervakanties - bijvoorbeeld voor het nieuwe jaar. De salade ziet er erg helder uit en zal je vieringen versieren. En de eenvoud van het klaarmaken van een salade zal elke Meesteres behagen.

Een eend gebakken met sinaasappels is een zeer feestelijk en plechtig gerecht, dat ik meestal kook voor het nieuwe jaar of de kerst. De gastvrouw bereidt zich voor, de eigenaar snijdt en legt iedereen in de schaal. ah!

Zeer eenvoudige en goedkope salade in een verbluffend originele uitvoering.

Binnenkort zal er al een vakantie zijn, waarop volwassenen en kinderen wachten. Magisch, mysterieus en elegant! Verras familie en gasten, maak een salade klaar "Obezyanka9quot; voor het nieuwe jaar 2016!

Taartjes met kaviaar en kwark

Taartjes met kaviaar en kwark zijn de eenvoudigste snack voor een feestelijke tafel, vooral actueel voor het nieuwe jaar. Kaviaar en kwark is erg goed "druzhat9quot; onderling. Bereid je voor en wees overtuigd!

Het nieuwe jaar nadert, wat betekent dat het tijd is om na te denken over het feestmenu. Degenen die weten hoe ze een salade moeten maken "Kerstboom" want hun tafel kan zich niet langer zorgen maken. Het gerecht wordt het populairst!

Kippenborst koud met gelatine

Een klassiek gerecht, traditioneel voor de meeste nieuwjaarstafels, zonder welke de vakantie simpelweg niet zal komen. Voordat u een zeer eenvoudige optie, hoe een kip van een kipfilet met gelatine bereiden.

Ik wil een geweldig idee met u delen over hoe een salade te bereiden "Oud en nieuw vuurwerk", die perfect in elke feesttafel past. Mooi, heerlijk, eenvoudig en erg smakelijk.

Voor iedereen die van originele smaakexperimenten houdt, stel ik voor dat je je aandacht richt op deze meest interessante optie, hoe je een salade klaarmaakt "Oud en nieuw feest".

Kijken naar verschillende recepten, op zoek naar het perfecte menu op de feesttafel, kom niet langs en let op deze eenvoudige optie om een ​​nieuwjaarssalade te bereiden "Sunflower9quot;.

Wat een vakantie zonder een lieve tafel? Ik wil je laten zien hoe je taarten maakt "Monkey9quot;. Mijn zelfgemaakte apen vonden het erg leuk, baby's dipten een dessert in twee minuten!

Wanneer u op de feesttafel niet alleen lekkere, maar ook mooie gerechten wilt zien, let dan op het recept voor kropsla "Nieuwjaar draak".

Om je feestelijke tafel te diversifiëren, bied ik een vrij eenvoudig gerecht aan, maar dan met zijn pit. Dus, ik raad aan dat je aandacht besteedt aan deze optie, hoe een salade te bereiden "Nieuwjaarslip".

Biet is een onmisbaar ingrediënt op de nieuwjaarstafel. Maar niet veel mensen weten hoe ze een oudersalade van rode biet moeten bereiden en krijgen daardoor geen haringen onder een bontjas. Hier is mijn recept voor een verse snack voor het nieuwe jaar.

Zoek je op de feesttafel naar onverwarmde recepten? Dan is hier de originele versie van hoe je een salade maakt "New Year's exotica" met kipfilet en verrukkelijke zoete kiwi.

Wat te plezieren kinderen op oudejaarsavond? Ik wil dat ze niet alleen heerlijk eten, maar ook mooi, zoals in een sprookje! Mijn dochter en ik hebben zo'n nieuwjaarsneeuwman gemaakt van de oude Sovjet-cartoon.

Nieuwjaarssalade met zeevruchten

Ik wil het idee delen van wat voor soort nieuwjaarsalade met zeevruchten thuis kan worden gekookt. Zeer licht, voortreffelijk, ongelooflijk heerlijk.

New Year's salades moeten gemakkelijk zijn voor de maag en gevarieerd. Ik wil je een recept aanbieden voor het maken van een van deze salades met inktvis. Zorg ervoor dat je het probeert!

Aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie, rijst de vraag hoe je een nieuwjaarssalade van kip kunt bereiden en tegelijkertijd gasten kunt verrassen met originaliteit. Ik bied mijn exotische versie van salade aan.

Aan de vooravond van het nieuwe jaar is er een grote vraag: wat moet er gekookt worden? Ik zal je vertellen hoe je een salade met garnalen moet bereiden. Het recept is eenvoudig, maar de smaak zal u ongetwijfeld plezieren. Probeer het!

Om het nieuwe jaar 2016 van de aap te ontmoeten, is het beste van allemaal een groot, leuk gezelschap, in het gezelschap van vrienden, familieleden, mensen met een nauwe band. Hoe ze te verrassen? En bereid taartjes voor "Obezyanki9quot; - en succes is gegarandeerd!

Salade met zo'n geweldige naam kan gewoon niet lekker zijn! Kijk maar naar de ingrediënten: kanker baarmoederhals, avocado, kwarteleitjes, aioli saus en specerijen. Mooi, feestelijk en erg lekker!

Ik wil je als een idee voor een feestelijke tafel een eenvoudige optie aanbieden, hoe je een nieuwjaarssalade kunt bereiden "Caesar9quot;. Licht, smakelijk en geliefd door velen.

Dergelijke salades zijn in de regel voorbereid op speciale gelegenheden. Hier bijvoorbeeld het nieuwe jaar, dan geen reden? Salade bestaat uit chique ingrediënten: garnalen, rode kaviaar, zalm, avocado. Een uitstekende combinatie!

Voor diegenen die niet alleen heerlijk willen koken, maar ook om gerechten mooi te versieren, is het mogelijk dat ik de eenvoudige variant die door mij wordt aangeboden, moet proeven, hoe een nieuwjaarssalade te bereiden "Tigr9quot;

Sinds enkele jaren probeer ik te experimenteren met oud en nieuw en probeer ik alle verschillende en verschillende combinaties. Meng in deze salade de eenvoudigste ingrediënten op een harmonieuze manier. Probeer het!

Een traditioneel gerecht op de feesttafel, zonder welke je je het Russische nieuwe jaar nauwelijks kunt voorstellen. Ik raad u een zeer eenvoudige en betaalbare optie aan, hoe u een gelei van varkensvlees kunt bereiden.

Om een ​​feestelijk humeur te creëren, raad ik aan om aandacht te besteden aan deze eenvoudige optie om een ​​salade te bereiden "Nieuwjaarsverlichting". Het is niet alleen erg lekker, maar ook ongelooflijk mooi.

koekjes "Obezyanki9quot; voor het nieuwe jaar

Dit jaar wachten we op een vurige aap. Laten we hopen dat het ons alleen maar succes zal brengen. Een jaar zou met waardigheid moeten worden behaald. Dus ontdek hoe je cookies kunt koken "Obezyanka9quot; voor het nieuwe jaar.

Op oudejaarsavond wil iedereen een vakantie, een leuk, chic feest en smakelijke gerechten. Ik stel voor dat hier een salade is. Het is heel licht en aangenaam. Iedereen zal het leuk vinden, dus probeer het!

Soms trekt het uiterlijk van het gerecht veel meer aan dan zijn inhoud. Hier is een van de opvallende voorbeelden - een eenvoudige maar zeer originele salade "De tijgerwelp van het nieuwjaar" thuis.

salade "Nieuwjaar9quot; met kip en pruimen

Bij de bereiding van deze salade is er niets bijzonders ingewikkeld, maar er is een geheim: het is belangrijk om de kool goed en dun te hakken. Ik gebruik hiervoor een speciaal mes - shredder.

Hoe maak je ongebruikelijke oudejaars gerechten

menu verhuur opties kunt u heel veel te vinden, maar ons doel is niet alleen voedzaam en lekker aan de gasten te voeden, maar ook om te proberen ze te raken. Daarnaast is het noodzakelijk om tegemoet te komen aan de mascotte van het komende jaar - vredina-aap, en dus hoeven we alleen maar de meest originele recepten voor het nieuwe jaar 2016 vinden Onder de overvloed aan culinaire hoogstandjes is gemakkelijk om te verdwalen, dus kozen we de meest interessante opties voor traktaties die elke fijnproever zal voldoen.

Wat te koken op de nieuwjaarstafel

Voordat u tot koken en in het algemeen voor de aanschaf van de benodigde producten, moeten we beginnen te denken hoe ongewoon menu thematische voor het nieuwe jaar, een aantal originele en interessante gerechten kunt u het mogelijk maken, met een beroep op de aap (of andere) onderwerpen.

Heet - dit is een integraal onderdeel van het feest, maar het voorbereiden van 3 of meer verschillende items is duur en niet noodzakelijk.

Een of twee perfect bereide schotels van vlees, vis of gevogelte met een licht bijgerecht zullen meer dan genoeg zijn.

De tijden dat de Olijvenkorrels werden gegoten voor het nieuwe jaar waren al verdwenen. Nu wil je dat iets speciaals, exquise en steeds meer in stijl het buffet binnenkomt.

Daarom moet de nadruk liggen op het oorspronkelijke recept en portie-porties, bijvoorbeeld in lavakoeken of tartlets.

Voor liefhebbers van salades hebben we een echte gids voor ongewone salademengsels opgepikt.

Zonder vlees, vis, groente en kaas snijden, wat je ook zegt, je kunt het niet doen. Maak kleine maaltijden voor deze eenvoudige snacks, de gasten zullen alleen dankbaar zijn.

Daarnaast zouden canapés en andere minisnacks voor een buffettafel een grotere voorkeur moeten krijgen in de drukte van dit nieuwe jaar, omdat deze "one bite" -delicatessen eerst van tafel worden geveegd. Het is handig, mooi, creatief en smakelijk!

Champagne en Nieuwjaar - twee dingen kunnen niet worden gescheiden. Natuurlijk wordt tegenwoordig steeds vaker de traditionele "Sovjet" geprefereerd door exquise dure variëteiten van deze bubbels, maar is het niet tijd om voor de nacht van 31 op 1 allerlei soorten cocktails voor de consumptiemaat voor te stellen? Dit is diversiteit en opnieuw creatief.

Als aan de tafel op gelijke voet met de ouders zitten en kiddies, dan kunt u en bereiden ze een heerlijke niet-alcoholische drank, en zelfs niet-alcoholische glühwein.

Hier zijn een paar recepten voor cocktails en limonades, die zowel de kinderen als het volwassen bedrijf kunnen plezieren.

Heldere ideeën, originele presentatie, exclusief, gerechten, onze verfijnde recepten zullen een echte gids worden voor de wereld van het feestelijke koken en u vertellen wat de gasten moeten verrassen voor het nieuwe jaar.

Verschillende ideeën voor de voorbereiding van het nieuwjaarsijs vindt u in het volgende artikel.

Maar het is goed te beseffen dat wat gerecht hebben we besloten om de verzamelde bedrijf raakt, moet de smaak en esthetische waarde stijgen, dus vergeet niet over het verfraaien salades, snacks, desserts en warme vkusnyashek.

Alleen zo wordt het effect van een voortreffelijk oudejaarsdiner bereikt. Nou, om te doen zonder te veel eten, zoals vaak gebeurt aan de nieuwjaarstafel, zullen we ons in ons originele menu concentreren op recepten voor lichte maaltijden, mini-snacks, broodjes en drankjes.

En nu, in de uitrusting schorten, arm keukenapparatuur en producten bestaande uit de film "Nacht van Carnaval", en geïnspireerd met pre-kerststemming, beginnen we een echt magisch en de meest ongewone New Year's tafel te creëren.

Originele nieuwjaarsrecepten voor de tweede cursus

Warme gerechten aan de nieuwjaarstafel waren en zijn altijd een ware hoofdpijn voor de gastvrouw van het feest, want het is op deze dag dat je iets ongewoons en origineels wilt koken.

In principe zijn er behoorlijke recepten van de foto tot de nieuwjaarstafel in het netwerk. We hebben besloten om het zoekbereik te beperken en de meest interessante te bieden.

Voor dit gerecht hebben we nodig

 • Rundvleesfilet 0,3-0,5 kg,
 • 4 eieren,
 • Verse champignons (100 g),
 • 1 middelste kop uien,
 • paneermeel,
 • Elke greens smaak (1/2 straal),
 • zout,
 • Zwarte peperpoeder,
 • Slablaadjes,
 • Witte kaas van Adygei (100 g).

 1. Vlees in stukken gesneden van 15 cm lang, 0,7 cm dik, zout en peper en van 2 kanten afgeslagen met een hamer.
 2. Uien en champignons worden in plakjes gesneden en gebakken tot ze klaar zijn, licht podsoliv.
 3. Ondertussen ei zwaaien 3 met gehakte kruiden en verschuif de eiermassa champignons en uien, en vervolgens in een pan gegoten en gebakken met omletny pannenkoek 2 kanten.
 4. Vervolgens wordt de omelet in reepjes gesneden van 15 cm lang en over de karbonades verdeeld, die we rollen (het vlees is bedekt met een omelet aan de binnenkant) en bevestig het met een tandenstoker.
 5. Nu pannen we de broodjes in het ei, dan in de paneermeel en bakken tot de onbeschoftheid in de olie, verpak het dan in folie en stuur het naar de oven gedurende 30 minuten.

Bij het fileren op de "hennep" moet worden geraspt op een fijne rasp witte kaas, goed, of vervangen door ei gekookt eiwit.

Als je een stronkje maakt, kun je het versieren met paddenstoelen, zoals te zien op onze foto.

Dit originele en eenvoudige gerecht zal zeker de schuldige van het feest zijn - een aap.

 • Banaan - 2 stuks;
 • Kiwifruit - 2 foetussen of ingeblikte ananas - 3 ringen;
 • Kipfilet - 2 stuks;
 • Kaas hard - 180 g;
 • zout;
 • Zwarte peper - ½ tl;

 1. Kip gesneden in porties platen, podsalivaem en peper, dan van beide kanten een beetje afgeslagen.
 2. Bananen en kiwi's (ananassen) worden in cirkels gesneden.
 3. Spreid het vlees uit op een bakplaat, leg over elk stuk bananen, kiwi (ananas) en besprenkeld met geraspte kaas. Bak in de oven, de tropische kip moet 20 minuten op 180 ° C staan.

Voor dit mooie en smakelijke gerecht hebben we nodig:

 • 0,5 kg verse zalmfilets of meervallen,
 • 1 citroen,
 • zout,
 • olijfolie (2 eetlepels),
 • peper zwarte grond,
 • korianderbodem (naar smaak),
 • bamboestokken,
 • takken van rozemarijn,
 • gekleurde paprika's voor decoratie en garnering.

Visfilet gesneden in blokjes met een rand van 3 cm, dan moet gezouten, gekruid en geweekt in de marinade van citroensap en olijfolie.

Na 20 minuten rijgen vis op een bamboestok, zet spiesjes in een container, zodat de randen stok op de randen van de container en zalm lag raak het oppervlak van de schotel niet aanraken, en we sturen onze gerecht in een voorverwarmde 200 ° C oven gedurende 15 minuten.

Om een ​​shish kebab van zalm te versieren, volgen takken van een rozemarijn, een plakje van een citroen en gesneden met strokleurig gekleurde pepers.

Wil je blijven zoeken naar de variant die bij je past, dan kun je andere handige artikelen op onze website gebruiken.

Ongebruikelijke recepten voor salades en snacks voor het nieuwe jaar

Salades en snacks zijn misschien de meest interessante en heerlijke gerechten tijdens de nieuwjaarsvakantie. En zoals ze gewoon niet versieren.

Dat vuur aap - het symbool van 2016 kan niet worden genegeerd. Hier, in principe is het mogelijk om een ​​favoriete salade recept te nemen en plaats deze in een muilkorf primaat in de vorm van een banaan of kokosnoot versieren elke koude schotel palmen, olijfbomen geplant op een bamboe stok met ui veren aan een stuk.

En zelfs aspic of gelei voorafgaand aan koeling in de mal "kerstboom" kan worden gevuld, "Kerstman", "Monkey" of maken mooie gelei ballen met kleurrijke groenten (maïs, erwten, gehakte gekookte wortelen of bieten, paprika's, greens), waarin wordt beklemtoond verfijning van uw tafel.

We hebben ook enkele creatieve varianten van recepten voor het nieuwe jaar voorbereid met foto's die het thema van de vakantie onderstrepen.

Voor deze snack hebben we 0,4 kg spek, 3 bananen, tandenstokers en boter nodig om te frituren.

 • Bananenpulp wordt in plakjes van 3 cm gesneden en omwikkeld met spek dat in reepjes van 3 cm breed wordt gesneden. Om ervoor te zorgen dat de snack niet wordt afgewikkeld, moet u alle tandenstokers aanbrengen.
 • Leg de boter daarna in de koekenpan in een koekenpan en leg de bananen in spek en bak ze knapperig.

Serveer een snack op een bord, gelegd met slablaadjes en schijfjes citroen.

De ingrediënten

 • Rundvleeshart - 0,5 kg;
 • Inktvis van karkas - 9 stukken;
 • Oranje - 1 stuk;
 • Beierse mosterd - 1 eetl.
 • Mayonaise - 200 g;
 • Peking kool - 1 vork;
 • Zout - naar smaak;

 1. Goed gewassen uit de film en de viscera van het inktviskarkas wordt gedurende 3 minuten gekookt en in stroken gesneden.
 2. Het hart kookt ook tot het klaar is (1,5 uur) en in reepjes gesneden.
 3. Shinkuem dunne Beijing kool (3 bladeren laten voor decoratie).
 4. Sinaasappelen worden verpletterd met een kubus (sap, gescheiden tijdens het snijden, we verlaten).
 5. Daarna worden alle ingrediënten gemengd en gekruid met mosterd, mayonaise en zout naar smaak toegevoegd.
 6. Aan de rand van de schaal aan de ene kant spreiden we koolbladeren, zoals de bladeren van een palmboom, en leggen de salade in de vorm van een stam.

Deze snack moet portiegewijs worden gedaan, waarbij de schil van een halve sinaasappel de rol van een serveerschotel zal spelen. Om dit te doen, wordt elke zigzagfruit doormidden gesneden en verwijdert u voorzichtig de pulp.

Voor salade: 1,5 pulp sinaasappelen blokjes, 2 verse komkommer en gekookte kipfilet (borstkanker 1) - in dunne strips, waarna alle mix, mayonaise en zout op smaak.

Je kunt cranberries, rode aalbessen of natte cowberries als decoraties nemen.

Deze salade moet worden geserveerd in de bananen zelf, dat wil zeggen, in hun schil. Om dit te doen, maken we van elke banaan een soort boot, waarvan de onderkant enigszins is afgesneden voor stabiliteit.

Vlees wordt zorgvuldig geëxtraheerd (we hebben het nodig voor salade), en de binnenkant van de bananen "capaciteit" is bekleed met bladeren van Peking-kool.

Nu chop zelf salade: gekookte kip (1 st.) En pulp 2 bananen in blokjes gesneden, zure appel 1 en 100 g geraspte kaas drie, waarna het geheel werd geroerd en aangekleed met licht mayonaise en zout op smaak.

Na het koken sla in een bananen "slakom" doen en op tafel serveren.

Raak parade van originele vullingen voor tartlets

Tartlets met kaas en tomaten

Meng de geplette tomaten (2 stuks), peterselie greens, geraspte kaas (150 g) en ei (1 stuk), vul 1 eetlepel. room en zout naar smaak.

Geraspte kaas (100 g), in reepjes gesneden ham (100 g), Koreaanse wortel (2 eetlepels) en maïs (2 eetlepels) mix en zout mayonaise.

Asperges in het Koreaans (200 g) en gekookte kip (0,4 kg) malen, meng met groene erwten (200 g).

We vullen de saus met geconcentreerde melk (4 eetlepels), gesmolten boter (1 el), witte wijn (30 ml), 1 eetl. zetmeel, citroensap, zout en zwarte peper.

Melkorublennoe gekookt ei vermengd met gesneden gerookte zalm, geschroeide sla, gehakte dille en mayonaise.

We smeren de salade in een taartje en decoreren deze met kralen van gezouten rode kaviaar.

Interessante dessertschotels voor het nieuwe jaar 2016

Desserts zijn geliefd bij volwassenen en kinderen, maar voor de nieuwjaarstafel moet dit zoete menu-item worden bekeken van en naar.

Niemand in het holst van de nacht na een overvloedige plengoffer zal zich bijvoorbeeld niet willen bekommeren om een ​​taart - groot of voor vette roomkoekjes voor beide wangen na een dicht diner. Ja, en het is onwaarschijnlijk dat de aap iets van deze soort prefereert bij zijn viering.

De laatste fase van het feest is dus een uitstekende gelegenheid om de meest gewaagde en interessante ideeën van de heerlijke recepten voor desserts van het nieuwe jaar tot de feesttafel te realiseren.

 1. Aan de rand van het gerecht plaatsen we de gepelde mandarijnen of sinaasappels - gesneden plakjes - we zullen "zand" hebben.
 2. Verder, in de vorm van een stam van een palmboom, spreiden we de gesneden banaan over en snijden dan over.
 3. Aan het einde kiwi, geschild van de huid, snij in halve cirkels en verspreid van boven als een kroon.

Dus we hebben het originele snijwerk van tropische vruchten.

Voor het dessert crème hebben we 20% (0,4 L), curd (3 eetlepels), suiker (3 eetlepels), vanille knijpen, 50 ml water, 1 eetlepel gelatine en bessen voor decoratie;

 • Mix met een mixer de zure room en kwark met vanille gedurende 2 minuten.
 • Voeg vervolgens de suiker toe en blijf de massa kloppen tot de zoete kristallen volledig zijn opgelost.
 • In een aparte beker, zet gelatine heet (60-80 ° C) water aan, roer en blijf aandringen. Dan passeren we de gelatineuze vloeistof door een zeef om klonters te vermijden, en introduceren ze geleidelijk, roerend in de wrongelmassa.

Nu kunnen we alleen het dessert op de kremanki gieten en in de koelkast zetten om te bevriezen. Voor het opdienen versieren met bessen.

De ingrediënten

 • Bananen - 4 stuks;
 • Tegel van melkchocolade - 1 stuk;
 • Noten - 1 item;
 • Kokosnootchips - 100 g;

 1. Gepelde bananen in tweeën gesneden en elke helft op een spies of een ijsstick, waarna het fruit 2 uur in de vriezer wordt verzonden.
 2. Na 120 minuten 2 op een waterbad, moeten we de chocoladereep tot een vloeibare toestand smelten, waarna het bevroren fruit met chocolade wordt gegoten en besprenkeld met kokosnootschaafsel en geplette noot.

Chocolade op bevroren bananen bevriest erg snel en het dessert lijkt op een heerlijke Eskimo. Voor het opdienen moet het in de vriezer worden bewaard.

Cocktail ijsberg

Gekoelde melk (0,2 liter), 200 g roomijs, 2 eierdooiers en 50 ml kersensiroop moeten 2-3 minuten in een blender worden geslagen, zodat de vloeistof bevriest.

Giet daarna de cocktail over de glazen en decoreer met een paraplu, een tube en 2 kersen.

Dezelfde cocktail kan worden bereid met elke andere siroop, bijvoorbeeld met aardbei of blauwe bes.

Cocktail "Mahito" alcoholvrij

In de kom malen met 1 theelepel. suiker 1 schijfje citroen, 3 blaadjes verse munt en 2 eetlepels verdunnen. water.

Hierna wordt de resulterende siroop in een glas met ijs gegoten en vullen we de container met een gekoelde sprite. Als ornament gebruiken we muntblaadjes en een schijfje citroen op de rand van het glas.

Cocktail "Cheeky monkey" alcoholarm

Om de sfeer van de nieuwjaarsviering te coaten, worden de randen van het glas bevochtigd met water, waarna de natte rand wordt ondergedompeld in een schotel met poedersuiker.

Vul vervolgens 1/3 de bak met ijs en meng hierin 50 ml champagne en 50 ml sinaasappelsap.

Nieuwjaarswijnwijn: een recept voor elke smaak

Glühwein is niet alleen erg prettig, maar ook erg handig, als je hem goed kookt. En, natuurlijk, wat een nieuw jaar zonder deze warme verkwikkende "nectar".

Optie 1: glühwein met alcohol

 1. In een bak doen we 100 g rietsuiker, 2 kaneelstokjes, een snufje nootmuskaat, 1 laurierblad en vullen met 700 ml rode halfdroge wijn.
 2. Roer op een laag vuur, onder regelmatig roeren, het mengsel totdat de suiker oplost.
 3. Vervolgens voegen we 2 sinaasappel toe, in plakjes gesneden, in een pan, en verwarm de drank tot 70 ° C.
 4. Schakel nu het vuur uit en onder het gesloten deksel houden we het mengsel 10 minuten aan, voeg dan de gin (200 ml) toe en giet de glühwein over de glazen.

Optie 2: niet-alcoholische glühwein

 • Morse van veenbessen - 0,7 l;
 • Sap van appels - 0,4 l;
 • Apple - 2 stuks;
 • Kaneel - 2 stokjes;
 • Anjer - 5 st.;
 • Honing - naar smaak;
 • Oranje - 1 stuk;
 1. Meng in een pan het vruchtensap en het sap, voeg de gesneden appel, kaneelstokjes en kruidnagels toe, waarna we het drankje verwarmen tot 60 ° C en 20 minuten onder het deksel staan.
 2. Voeg vervolgens honing naar smaak toe en giet het afgewerkte drankje op de glazen, decorerend met stukjes sinaasappel.

Rood, oranje, geel. Het zijn deze kleuren die de meest originele recepten voor Oud en Nieuw 2016 zouden moeten bevatten om een ​​vurige aap aan te trekken. De overvloed aan tropisch fruit, verse groenten en zoetigheden zal ook deze eared hooligan aanspreken!

Abonnement op de portal "Je Povarenok"

Als u nieuwe materialen (berichten, artikelen, gratis informatieproducten) wilt ontvangen, geeft u uw naam en e-mail

Vond je het recept leuk? Deel met vrienden:

Laat een reactie achter Antwoord annuleren

Ontvang per post recepten van de kok

Nieuws van de kok

We publiceren regelmatig nieuwe interessante recepten. En het actief aanvullen van een team van auteurs, verwent onze site met verbluffende fotorecepties.

Houd contact en uw menu zal onvergetelijk zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

11 − = 4