Topvloeistof voor elektronische sigarettenaansteker

Beoordeling van de beste smaken voor elektronische sigaretten: TOP-3 in alle categorieën

Elektronische sigaretten zijn niet zo lang geleden populair geworden, maar op dit moment zijn veel rokers overgestapt op wapping (zweefproces). Bovendien zijn zelfs mensen die nog nooit een gijzelaar van nicotine zijn geweest verslaafd geraakt aan de nieuwerwetse lol. Voor- en nadelen van deze hobby worden in veel artikelen geanalyseerd, maar specifiek hier vindt u informatie over smaken, variëteiten en andere criteria voor goede vullingen. Deze term verwijst naar de vloeistof voor een elektronische sigaret (ES), die in bijna alle modellen in de stemming kan worden gebracht. Uitzonderingen zijn verdampers die zijn ontworpen voor een bepaald aantal tracties en niet worden gedemonteerd om onderdelen of iets anders te vervangen.

Wat is de vloeistof voor ES?

Gieten is een speciale, vaak gearomatiseerde vloeistof die tijdens het zweven een smaak geeft. Zodra de sluier populair werd, werden loketten van zelfs gewone tabakswinkels gevuld met verschillende soorten van deze apparaten voor het roken van elektronische sigaretten. Een keuze uit zo'n assortiment is best moeilijk, vooral voor beginners, maar hier is het vermeldenswaard dat alle vullingen in samenstelling op elkaar lijken en dit vereenvoudigt het koopproces.

De vloeistof wordt verkocht in flakonchikah, meestal plastic, voor 10 of 30 ml. Soms kunt u opties vinden voor "morsen" en dan wordt de prijs op het prijskaartje weergegeven voor 1 ml.

Belangrijk! Het is niet raadzaam voor beginnende dampen om onmiddellijk vullingen in grote flesjes te kopen, omdat een bepaalde smaak snel kan vervelen of helemaal niet.

Alle vloeistoffen verschillen in smaak door drie soorten:

Nu verkocht en mixen die in één keer twee opties uit deze lijst combineren. Dus naast de standaard smaken, zoals: mint, nicotine, koffie, chocolade, kun je vrij originele soorten ontmoeten, bijvoorbeeld: ijskers, sterke cappuccino. Een bepaalde top, die de beste smaak voor elektronische sigaretten bevat, bestaat niet. Er is alleen een beoordeling van de meest ongewone, heldere vulstoffen, die de roker absoluut niet onverschillig zal laten, maar dit zal later worden besproken.

Houd vloeistoffen op een koele en donkere plaats, zodat ze niet in korte tijd verslechteren. Na het openen van de fles kan de inhoud enigszins onduidelijk worden, dit is een normaal verschijnsel dat optreedt als gevolg van een aantal eigenaardigheden van de samenstelling.

In feite is het vulmiddel voor ES een bepaald smaakadditief, dat vaak chemische elementen bevat. Dus eerst en vooral moet je je realiseren dat er geen volledig natuurlijke vullingen zijn. Hun composities, ondanks de verscheidenheid aan assortimenten, verschillen weinig van elkaar.

De verplichte ingrediënten van elke filler zijn:

 • water (tot 12%);
 • Propyleenglycol (een medische substantie heeft geen negatief effect op een persoon);
 • Glycerine (een populair voedingsadditief, veilig in kleine hoeveelheden);
 • smaak.

Een optioneel element van de formulering is nicotine. Sinds het moment dat smakelijke dampen zijn gepopulariseerd, kopen veel mensen die niet verslaafd zijn aan nicotine ES uitsluitend voor de smaak en rook.

Bij het kiezen van een vulling, moet u aandacht besteden aan de inhoud en hoeveelheid nicotine in zijn samenstelling. Degenen die willen stoppen met roken, is het het beste om die opties te kopen in de beginfase, waarin het 14 mg / ml is, omdat bij een normale sigaret 0,7 mg. Dat wil zeggen, de hoeveelheid nicotine die op het tabakspakket wordt aangegeven, moet 20 keer worden vermenigvuldigd en op basis van dit resultaat de tanken kiezen.

Trouwens, als je op deze getallen vertrouwt, wordt het in 1 ml gieten van een fort van 20 sigaretten gewoon zwakker gevoeld. Na verloop van tijd moet de hoeveelheid nicotine geleidelijk worden verminderd en dan is het mogelijk om uit dit schadelijke onderdeel te komen.

Belangrijk! Degenen die geen voorkeur hadden voor roken, het is beter om geen vloeistoffen te kopen die deze schadelijke stof bevatten en helemaal geen stoom aan te wenden, omdat deze lol ook een negatief effect op het lichaam heeft.

De heerlijkste vloeistoffen voor elektronische sigaretten zijn die die de ziel aanspreken. Er zijn geen definitieve selectiefactoren geschikt voor elke wapper, omdat de vullingskeuze zelfs kan worden vergeleken met voedselverslavingen. Het enige waarop u moet vertrouwen, is het bovengenoemde nicotinegehalte, zodat u zich niet meteen vergist.

Bekende fabrikanten kunnen varianten vinden met de meest optimale prijs-kwaliteitverhouding, maar alle vloeistoffen verschillen weinig in samenstelling, dus deze factor wordt uitsluitend bepaald door de mening van de vaders van de "oude mannen". Daarnaast zijn er vullingen met zeer dubbelzinnige en interessante smaken, die geleidelijk worden onthuld, en dit is vergelijkbaar met het effect op parfum.

Zoals eerder gezegd, kan de beste smaak voor alle rokers niet worden gecompenseerd, maar er zijn zeer specifieke fabrikanten die voorrang hebben.

Als u ze verspreidt op basis van populariteit, krijgt u de volgende beoordeling:

 • 1 plaats. Tabak is een bedrijf dat al lang bestond en tijd had om de sympathie van veel rokers te winnen. Het bedrijf heeft een divers assortiment, dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe smaken. Bovendien onderscheidt het zich door de kwaliteit en rijkdom van smaken, wat vooral geliefd is bij de vampiers. Voor vandaag worden de producten die onder dit merk verschijnen verkocht in bijna alle gespecialiseerde winkels, wat nogmaals de status ervan benadrukt.
 • 2 plaatsen. Joyetech - dit bedrijf heeft meer dan 40 soorten beleg, waarvan de smaak begint bij klassiek en eindigt met bijna gourmet. Overigens produceert het ook een complete set voor elektronische sigaretten, vanwege wat een speciale plaats in de top verdient. De vullingen van dit bedrijf hebben een enkele minus: een dikke consistentie, waardoor de details van de stoombad kunnen branden. Er waren geen andere minnen voor de producten van het bedrijf.
 • 3 plaatsen. VARDEX - de kwaliteit van de vulstoffen van dit bedrijf is nog steeds een beetje verfijning waard, maar het scala aan smaken zal iedereen behagen die op zoek is naar iets nieuws en origineels. Citroen sorbet, honing, bosbessen en vele andere opties zijn opgenomen in de constante lijn van vullingen van dit bedrijf. Vloeistoffen zijn viskeus, maar van hoge kwaliteit, daarnaast hebben ze een acceptabele prijs: ongeveer 15 roebel per 1 ml.
 • 4 plaatsen. RED SMOKERS is een Russisch merk dat bijna ideale vullers voor elektronische sigaretten produceert. Dit bedrijf is vooral bezorgd over de kwaliteit, met name de consistentie, zodat het gieten praktisch geen nadelen heeft. Het enige nadeel: snelle vervuiling van ES door sommige elementen van de compositie. Maar ze hebben geen specifiek negatief effect op de verdamper en met het bereik van RODE ROKERS kun je opruimen.
 • 5 plaatsen. FLAVOURART is een bekend bedrijf dat zijn producten in Italië produceert. Het onderscheidt zich door een groot assortiment aan geuren, goede kwaliteit en relatieve beschikbaarheid. Vullingen van dit bedrijf zijn het gemakkelijkst te vinden en te bestellen op internet, maar in sommige steden is het ook vertegenwoordigd. Minder: nicotinesmaken voor veel klanten lijken niet op echte tabaksproducten en een beetje zuur.

By the way, de duurste vloeistof voor elektronische sigaretten is niet per se de meest heerlijke, maar deze waardering kan worden vertrouwd op onvoorwaardelijk, zoals het is samengesteld uit echte beoordelingen. Ten minste produceren deze bedrijven producten van hoge kwaliteit en vullen ze de lijn voortdurend aan met nieuwe geuren.

Op de vraag wat voor soort vloeistof voor elektronische sigaretten het lekkerst is, is er geen eenduidig ​​antwoord. Ongeacht de verschillende toppen, moet je een benzinestation kiezen op basis van persoonlijke voorkeuren. Als je bijvoorbeeld niet van de geur van watermeloen houdt, koop dan geen watermeloenvulling. Deze factor ligt voor de hand, maar velen geloven onvoorwaardelijk andere kijkcijfers en meningen van anderen, en gooien vervolgens de nieuw verworven vulling weg vanwege de onaangename smaak.

Hier is het de moeite waard om te vermelden: er zijn opties die leuk vinden, zo niet alles, dan veel. In fora gewijd aan zweven, worden dergelijke vloeistoffen bezet door afzonderlijke onderwerpen, en de veelzijdigheid van hun smaak wordt besproken door de meerderheid van de gebruikers.

Onder ongewone, exotische smaken adviseren wij u om op het volgende te letten. Deze smaken zullen ongetwijfeld onder de ziel van veeleisende fijnproevers vallen.

Top 3 exotische smaken:

 1. Crunch Coil "Qellep" - scherpe tonen van rum en een zekere zoetheid geven deze cast een duidelijke identiteit. De smaak is hard, maar de afdronk is eerder mild en aangenaam. De geur kan gerust bedwelmend worden genoemd, een beetje zelfs opdringerig, maar dit is de schoonheid van dit tanken.
 2. Vijf pionnen «Vier en zestig» - munt, likeur, grapefruit en groene komkommer. Deze piramide van smaken is op zichzelf ongebruikelijk en wordt bij het roken gewoon betoverende compositie gevoeld. Het gieten verfrist en stimuleert en de pikante geur van groen geeft het zijn pit.
 3. TMAX-sap "Snake Oil" - deze tanken heeft zelfs een aantal prijzen, dus de status van "beste" wordt bevestigd op een officieel niveau. Niet het feit dat iedereen het leuk zal vinden, maar de smaaktonen van anijs in combinatie met citrus zullen een hele reeks nieuwe sensaties brengen voor zowel de beginner als de professionele viper.

Wij houden allemaal vanaf de kindertijd van sappige bessen en fruit. Daarom zijn fruitaroma's voor e-cigs ook erg populair.

Top 3 fruitsmaken:

 1. Cosmic Fog "The Shocker" - het meest lijkt op een smaak van tropische limonade met tonen van aardbeien;
 2. Five Pawns «Grandmaster» - een veelzijdig aroma van exotisch fruit en tonen van een rijpe banaan;
 3. Crunch Coil "Mishmash" - Grenadine en gedroogde vruchten worden gevangen in de smaak, wat deze tint een speciale betekenis geeft in de vampiercollectie.

Smaken die klassieke smaaksensaties van sigaretten en tabak simuleren, blijven onveranderlijk populair.

Top 3 tabakssmaken:

 • Crunch Coil "Cavendish" - gieten wordt ondersteund in een eiken vat, heeft een rijke smaak van tabak en de nasmaak van hazelnoot.
 • Halo "Southern Classic" is een nogal niet-standaard variant met de toevoeging van citrustonen, vanille en honing.
 • Halo «Captain Jack» - een sterke, mannelijke versie voor liefhebbers van nicotinevullingen.

Veel mensen houden van versheid, niet alleen in tandpasta en kauwgom, maar ook wanneer ze zweven. Speciaal voor dergelijke vapers hebben we de meest interessante verfrissende vloeistoffen opgepikt.

Top 3 verfrissende geuren:

 • Five Pawns «Bowden's Mate» - chocolade, vanille en pepermunt: een combinatie die absoluut levendigheid geeft.
 • Kosmische mist "Kryptonite" - deze vulling geeft een dikke stoom en de smaak is meer een koude meloen en snoep.
 • EVO Vapor "Coconut Mojito" - deze optie is volledig kokosnoot, maar ondanks dit heeft het zijn veelzijdigheid en uniekheid.

Liefhebbers van snoep zullen zeker van smaken houden, ze imiteren allerlei desserts en heerlijke cocktails.

Top 3 zoete smaak:

 • Halo "Malibu Menthol" - pina-colada met menthol: niet-standaard vloeistof voor zoetekauw.
 • Five Pawns «Absolute Pin» - de geur van tabaks absint, vermengd met kaneel en karamel, bekend bij vele vamps.
 • Kosmische mist «Melk & Honing "- deze vulling bevat de smaak van warme melk, zachte marshmallows en honing.

Je kunt zien dat in de gegeven top alle opties in groepen zijn verdeeld: dit zal helpen bij het bepalen van de beginners en zelfs ervaren steamers. Vertrouw op de rating met absolute zekerheid is het niet waard, maar je moet minstens één exemplaar van de vulling van de lijsten voor elke viper kopen. Op zijn minst hebben deze vulstoffen voor EC een ongewone, veelzijdige smaak.

 • Bespaar niet op het kopen van vloeistoffen, want sommige dure opties kunnen eenvoudig indruk maken met hun kwaliteiten en originaliteit;
 • Om je persoonlijke top voor altijd te verzinnen, probeer zoveel mogelijk verschillende opties;
 • na een tijdje, moedig proberen om de meest geschikte voor elkaar of uw favoriete fillers zelf te mixen;
 • pas de smaak aan door het vermogen en de spanning van de ES te vergroten.

Bekijk een beoordeling van de beste smaken voor elektronische sigaretten van een populaire fabrikant.

Vloeistof voor elektronische sigaretten: welk bedrijf is beter, beoordelingen, fabrikanten en beoordelingen. Beoordeling van vloeistoffen voor elektronische sigaretten

Relatief recent zijn elektronische sigaretten populair geworden. Dit is een geweldige manier om van de verslaving af te komen - roken. Wat is de beste kwaliteit vloeistof voor elektronische sigaretten? Welk bedrijf is beter? Hoe maak je de juiste keuze? We zullen niet alleen analyseren hoe een vloeistof te kiezen, maar ook de soorten, de berekening van een fort, een verscheidenheid aan geuren en een heleboel interessante feiten.

Algemene informatie over vloeistof voor elektronische sigaretten. structuur

De vuller voor elektronische sigaretten wordt verkocht in gespecialiseerde flacons van tien tot dertig milliliter. Het heeft een verscheidenheid aan smaken: nicotine (met de geur van beroemde tabaksproducten), tonic (smaak van dranken en zoetwaren) en fruit en bessen. Aanbevolen opslagvereisten voor de vloeistof zijn koelte en gebrek aan direct zonlicht. Meestal wordt de inhoud na het openen van de fles troebel. Dit komt door het binnendringen van lucht en wordt als optimaal beschouwd.

In principe hebben alle vloeistoffen voor elektronische sigaretten dezelfde samenstelling, ongeacht het bedrijf en het prijsbeleid van de fabrikant. Meestal bestaat het product uit vijf ingrediënten:

 • Water. Wat de kwaliteit van dit element betreft, is het niet nodig om grondig te spreken, omdat hij het is die ons lichaam meer dan de helft vult. Gemiddeld bevat het watergehalte van de sigaret tot 12%.
 • Propyleenglycol is een visceus mengsel met een gebrek aan kleur, met een zwakke geur en een zoete smaak. Ook vloeistof voor elektronische sigaret, propyleen snel in de geneeskunde (behoeve van desinfecteren, aanwezig bij de vervaardiging van farmaceutische ingenomen, evenals in de uitvoeringsvorm van het bloedplasma substituut). Het wordt als een aanvaardbaar voedingsmiddeladditief (T1520) beschouwd, omdat het niet volledig toxines bevat. Propyleenglycol is herhaaldelijk bestudeerd in laboratoria. Wetenschappers hebben geprobeerd na te gaan hoe de stof een persoon beïnvloedt. Er werd bevestigd dat dit element absoluut geen negatief effect op het lichaam heeft, afgezien van individuele intolerantie.
 • Glycerine wordt vaker gebruikt als voedingssupplement (E422). Sta niet toe dat de test, die deel uitmaakt van, tijdens het koken bij elkaar blijft. Glycerine is in een bescheiden hoeveelheid onschadelijk voor het lichaam.
 • Smaak. Om vloeistoffen voor elektronische sigaretten in Joyetech, Dekang, Hangsen en vele anderen te produceren, worden alleen toegestane voedselaroma's van natuurlijke oorsprong of volledig vergelijkbaar met hen gebruikt.
 • Nicotine. Het zit niet altijd in de vloeistof voor elektronische sigaretten, omdat er ook niet-nicotinevarianten zijn. Natuurlijk kunnen we je niet verzekeren dat dit element volkomen veilig is, maar het percentage nicotine in het tankstation is klein. Het gehalte in de vloeistof voor elektronische sigaretten is vijf keer minder dan in conventionele tabaksproducten.

Veel mensen kopen elektronische sigaretten om te stoppen met roken. Soms is het moeilijk om te beslissen welke smaak te stoppen, maar weet iedereen hoe de vloeistof te kiezen voor elektronische sigaretten? We zijn zeker dat nee. Laten we dit in meer detail bespreken.

Allereerst moet je bij het kiezen aandacht besteden aan het percentage nicotinegehalte. Om erachter te komen welk niveau bij u past, moet u de sterkte aangegeven op de verpakking van uw tabaksproducten twintig keer zo groot maken. Als sigaretten bijvoorbeeld 0,7 mg nicotine aangeven, is de juiste dosering voor u 14 mg / ml. U kunt veilig een tanken kiezen met zo'n nicotinegehalte of er dichtbij. Om de benodigde hoeveelheid vulmiddel te berekenen, onthoud: 1,5 ml is ongeveer 20-25 sigaretten.

Het is moeilijk genoeg om een ​​vloeistof voor elektronische sigaretten te kiezen. De tips die in dit artikel worden beschreven, helpen u hierbij.

Ongetwijfeld wil iedereen een kwaliteits- en passend product kopen. De beste vloeistof voor het bijvullen van elektronische sigaretten is er een die je het leukst vindt. Ongeacht de prijs, zoals we eerder hebben ontdekt, hebben dergelijke producten bijna dezelfde samenstelling. Bovendien convergeren ook het effect op het menselijk lichaam van alle vullers voor elektronische sigaretten. Er zijn bekende bedrijven die ze produceren. In de goederen van populaire fabrikanten is er een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, maar daarover zullen we later praten.

Ongetwijfeld, om te begrijpen hoe een vloeistof voor elektronische sigaretten te kiezen, is het niet voldoende om alleen over de inhoud ervan te weten. Aroma speelt ook een belangrijke rol. Allereerst moet je persoonlijke voorkeur overwegen. Als je een allergische reactie hebt op een bepaalde geur, kies dan respectievelijk voor deze smaak is het niet waard.

Meestal is de vulling van elektronische sigaretten verdeeld in drie smaakcategorieën: fruit, koffie en nicotine. Producenten die hun waren promoten, creëren vaak hun eigen 'cocktails' waarin ze twee en soms drie geuren combineren of geheel nieuwe maken. De verscheidenheid aan smaken is vrij groot. Om je niet te vergissen, is het beter om je te laten leiden door je voorkeuren. Nu weet u precies hoe u een vloeistof voor elektronische sigaretten moet kiezen, wat u leuk vindt.

Hoogwaardige vloeistof voor elektronische sigaretten. Welk bedrijf is beter?

Ondanks dezelfde samenstelling is er één belangrijk verschil - de kwaliteit van grondstoffen. Als u vloeistoffen voor sigaretten vergelijkt, moet u niet vergeten dat hoe populairder het bedrijf is, hoe meer het de mogelijkheid heeft om de grondstoffen in alle stadia van de productie te controleren. Bovendien gebruiken vooraanstaande bedrijven vaak onafhankelijk onderzoek dat een kwalitatieve en veilige samenstelling bewijst.

De populariteit van de fabrikant en de kosten zijn geen garantie voor hoogwaardige grondstoffen. Onlangs is een groot aantal vervalsingen verschenen. Sommigen bevatten butaandion, gevaarlijk voor het lichaam. De compositie bevat niet altijd waarheidsgetrouwe informatie. Sommige fabrikanten gaan opzettelijk geen gevaarlijke stoffen in. Frequent gevonden topvloeistoffen voor elektronische sigaretten is een voorwaardelijke beoordeling. Bij het kiezen van een betere focus op de compositie, feedback van andere gebruikers en allereerst op hun voorkeuren.

Zoals we eerder al zeiden, is de beoordeling van vloeistoffen voor elektronische sigaretten slechts voorwaardelijke informatie. Als u zojuist een dergelijk product hebt gekocht en nog niet vertrouwd bent met de hele variëteit van smaken, zal deze informatie nuttig voor u zijn. We hebben de TOP-5 van de populairste producten verzameld, waardoor een groot aantal mensen zijn gestopt. Met deze informatie kunt u gemakkelijk de vloeistof voor elektronische sigaretten selecteren. Welk bedrijf is beter, en wat is de kwaliteit van haar grondstoffen, kunt u eenvoudig bepalen met behulp van onze beoordeling.

De eerste plaats in onze beoordeling wordt ingenomen door Tobacco. De producten van dit bedrijf hebben het vertrouwen van veel rokers verdiend vanwege hun goede waarde en onberispelijke kwaliteit. Deze fabrikant heeft al lang een geweldige ervaring opgedaan in de productie van elektronische sigaretten en hun componenten.

Wat zeggen de beoordelingen? Om de vloeistof voor elektronische sigaretten uit tabak klagen zeer weinig kopers. Velen geloven dat de producten van het bedrijf worden gekenmerkt door een onberispelijke smaak en aromatische eigenschappen.

Voors en tegens van producten van Joyetech

De tweede plaats in onze TOP-5 is gevuld met vloeistoffen voor het tanken van sigaretten van de firma Joyetech. Het is een van de grootste fabrikanten van elektronische producten en hun componenten. Er wordt aangenomen dat dit bedrijf de meest uiteenlopende smaken en smaken van vloeistoffen heeft, namelijk meer dan 40.

Wij presenteren onder uw aandacht de herziening van de firma van vloeistof voor elektronische sigaretten Joyetech. Dergelijke producten hebben zowel positieve als negatieve kanten. De consistentie van de vloeistof is dik genoeg. Dientengevolge kunnen sommige verdampers doorbranden. Het nadeel van vloeistoffen voor elektronische sigaretten van deze fabrikant is het feit dat dit buitenlandse product. De prijs is afhankelijk van de dollar. Niettemin bevindt de kwaliteit van de vloeistof zich op een hoogte.

De derde plaats wordt ingenomen door VARDEX. Het is een Russisch bedrijf dat vrij exclusieve smaken produceert, zoals limoenhoning, citroenzure sorbet en vele andere ongelooflijke smaken. Deze vloeistof heeft, net als de vorige, een hoge viscositeit, wat de e-sigaret zelf ernstig schaadt. Gemiddeld is de prijs 15 roebel per milliliter.

De vierde plaats in onze beoordeling wordt ingenomen door vloeistoffen van RODE ROKERS. Het is een Russisch bedrijf dat bekend staat om zijn producten en zijn onberispelijke kwaliteit. Kopers merken op dat dergelijke vulstoffen heerlijke additieven zijn. Behagen en de prijs in verhouding tot hoge kwaliteit. De enige nuance in vloeistoffen voor elektronische sigaretten van RODE ROKERS is dat de verdamper er snel vervuild van raakt.

Op de vijfde plaats staan ​​vloeistoffen voor elektronische sigaretten van de firma FLAVOURART. Het is een Italiaans bedrijf met een grote selectie smaken. Kopers zijn echter van mening dat sigarettenaroma's niet van tabak zijn. De beste optie voor het kopen van een dergelijk product is zijn proeverij.

Na beoordeling van onze beoordeling, kunt u eenvoudig de vloeistof voor elektronische sigaretten selecteren. Welk bedrijf is beter, dat kun je zien aan onze top-5.

Ongelooflijke vloeistofaroma's voor elektronische sigaretten

We hebben al gedemonteerd dat alle smaken in drie categorieën zijn onderverdeeld. Elk van hen is op zijn eigen manier interessant. Weet jij wat ongelooflijke smaken vandaag de dag bestaan?

Bij het najagen van populariteit begonnen veel bedrijven smaken te creëren die op zijn minst verrassend waren. Ongelooflijk, er vloeistoffen voor elektronische sigaret met smaak chips, cola, espresso, kaas, ketchup, snoep en zelfs een taart en pompoentaart.

Als u de zomer en verfrissende drankjes mist, kunt u gemakkelijk een vloeistof kopen met geuren van mojito en pinacolada. Naast cocktails kun je ook een tanken proberen met een voorproefje van wijn en champagne. Als je je eten bekijkt en je beperkt tot zoet, dan zal de smaak van ijs, cheesecake en andere lekkernijen bij je passen. Zelfs de meest kieskeurige roker vindt de vloeistof voor elektronische sigaretten naar eigen smaak.

Geschiedenis van de oprichting van elektronische sigaretten

Ieder van ons weet wat een elektronische sigaret is. Weet iedereen wie het in welk jaar heeft gemaakt? Ongelooflijk, een elektronische sigaret werd 16 jaar geleden ontworpen door een Chinese apotheker. Hij was ziek van longkanker, maar hij kon de verslaving niet opgeven en kwam daarom met een alternatief.

De eerste uitgebrachte elektronische nieuwigheden waren vrij duur, maar werden onmiddellijk verkocht.

De positieve kant van elektronische sigaretten

Elektronische sigaretten in de afgelopen 10 jaar zijn voortdurend aangepast. Fabrikanten beweren dat hun rook geen invloed heeft op de roker en het milieu. Ongetwijfeld is het positieve punt dat de dingen van de roker absoluut niet verzadigd zijn met de geur van elektronische sigaretten. Trouwens, in tegenstelling tot gebruikelijk is roken op openbare plaatsen toegestaan.

Welke positieve eigenschappen elektronische sigaretten ook hadden, ze hebben ook contra-indicaties. Ze worden niet aanbevolen voor zwangere en zogende vrouwen, minderjarigen, mensen met hart- en vaatziekten en allergische reacties.

Het is moeilijk genoeg om een ​​geschikte vloeistof voor elektronische sigaretten te kiezen. Welk bedrijf is beter - dat ontdekten we in ons artikel. Laten we het samenvatten. Als u alleen maar denkt aan het kopen van een elektronische sigaret, lees dan de individuele contra-indicaties en voordelen van de toekomstige overname. Als je al een aankoop hebt gedaan en niet weet hoe je er een vloeistof voor kiest, kies dan eerst een geschikt fort en bepaal de gewenste smaak.

Onze beoordeling van vloeistoffen voor elektronische sigaretten helpt u bij het kiezen van het meest hoogwaardige tanken. Bestudeer de samenstelling van de vloeistof zorgvuldig.

Elektronische sigaretten - dit is een uitstekend alternatief voor rokers met ervaring. Als je van de verslaving af wilt, zal de elektronische gadget met een verscheidenheid aan aangename en soms zelfs ongelooflijke smaken en smaken je zeker helpen.

De beste vloeistoffen voor de 2016 veeg

De vloeistof is het hoofdbestanddeel van de elektronische sigaret, die in staat is een ongeëvenaard genot aan de adder te geven. Maar hiervoor is het noodzakelijk om een ​​kwaliteitsmengeling te kiezen met een aangename, harmonieuze smaak, hoge dichtheid en een grote hoeveelheid stoom aan de uitvoer.

Aandacht van de de beste vloeistoffen voor het ontwaken voor 2016 - de top-10.

Vijf pionnen vierenzestig

vijf pionnen "zestig-vier" opent de top tien beste vloeistoffen voor een veeg. Sixty-Four »- mix voor elektronische sigaretten van het Amerikaanse bedrijf Five Pionnen heeft een lichte smaak van grapefruit likeur, die met succes in combinatie met noten van komkommer, zal citroenschil en pepermuntaroma u herinneren aan de beroemde verkoelend drankje Mojito. Tijdens het zweven zal de vloeistof je verrassen met een lichte smaak van dille, wat je zeker alleen positieve emoties en sensaties zal geven. Kenmerkend voor de geur van deze vloeistof is energie en levendigheid, die vanaf de eerste ademhaling wordt gevoeld. De verkwikkende kleuren geven de hele dag kracht en het gemak en de onopvallendheid van de geur, die op elk moment van de dag universeel is, zal zeker worden gewaardeerd door alle gebruikers van elektronische sigaretten. Dankzij de unieke combinatie van componenten lijkt de vloeistof van het bedrijf Five Pawns echt origineel, omdat de smaak niet is zoals een van de smaken van vloeistoffen die je eerder hebt geprobeerd.

TMAX Juice Snake Oil

TMAX sap "slang olie" behoort tot de top tien van vloeistoffen, die een verbazingwekkende en unieke smaak heeft. De eerste ademhaling zal de kraam verbazen met een heel boeket en een reeks tegelijkertijd felle en tegelijkertijd zachte onopvallende geuren. De hoofdviool wordt gespeeld door een frisse smaak van anijs, bekend bij iedereen op populaire drankjes gebaseerd op deze plant - sambuca, absente en ouzo. De foto eindigt met een lichte citrusachtige nasmaak, waardoor een gevoel van frisheid en zoetheid in de mond ontstaat. Bij iets hogere volt wordt de anijs de overheersende smaak, terwijl de rest van het palet van smaak blijft hangen op de achtergrond.

Kosmische mistmelk & honing

kosmisch mist "melk & honing" - Een prachtige vloeistof voor een doekje met een zoete smaak. Ze is klaar om weelderige en geurende wolken van stoom te geven. Smaak van de zoetste desserts zal elke stomer tevreden stellen. Een evenwichtige, harmonieuze vloeistof heeft voornamelijk een melksmaak, verdund fruit en zure bessen en zoetheid. Als je op zoek bent naar niet-banale monophonische smaken en precies geselecteerde dessertmengsels, dan is deze vloeistof precies wat je moet proberen.

EVO Vapor Coconut Mojito

EVO damp "kokosnoot Mojito" - de beste vloeistof voor een vejp met een verfrissend aroma. De geurige samenstelling van de vloeistof is geweven van verbazingwekkende ingrediënten, vertegenwoordigd door de delicate zoetheid van kokosnoot, verfrissende muntblaadjes en limoenschijfjes. Als resultaat van deze prachtige combinatie van componenten is een zoete, zachte, heldere en sensuele cocktail gebleken.

Five Pawns Absolute Pin

vijf pionnen "absoluut pin" verwijst naar de beste vloeistoffen met een zoete nasmaak. De vloeistof is een verzadigd mengsel bestaande uit kaneel met Ierse room en karamel, gecombineerd met de basistint van absint. Wie het eerst komt in het spel kaneel noten, die worden aangevuld met de kleuren direct Ierse room en caramel gepresenteerd romige tinten. En ten slotte is het in de "Absolute Pin" -pluim dat het zijn ware aard onthult, en de hoofdtoon van absint presenteert. Het aroma van de vloeistof is tegelijkertijd verzadigd, maar tegelijkertijd is het licht en luchtig, dus het is geschikt om overal te stijgen. Deze live smaak van de vloeistof, die is heel moeilijk om in woorden uit, zeker zou elke gebruiker van elektronische sigaretten die de hele reeks en de complexiteit van de smaak palet hebben ervaren en maak uw mening over deze vloeistof te proberen. "Absolute Pin" zal zeker liefhebbers van alcoholische smaken aanspreken.

Five Pawns Grandmaster

vijf pionnen "Grandmaster" - de beste fruitvloeistof, bedoeld voor elektronische sigaretten. Five Pawns is een rijke mix van verse room, pindakaas en bananencrème, aangevuld met een aangename karamelsmaak. De vloeistof is ideaal voor kenners van desserts en originele combinaties. Bij lage voltages, is de belangrijkste smaak de banaan, maar het is de moeite waard om de spanning te verhogen, en de aroma's beginnen elkaar te veranderen in een verbazingwekkende onophoudelijke vortex.

Crunch Coil Mishmash

kraken spoel "mengelmoes" - een van de beste vloeistoffen voor een doekje met een onovertroffen nasmaak. Zuur-tart, pittig aroma zal niet onverschillig blijven zelfs liefhebbers van rustige smaken. Op de voorgrond kan de grenadine duidelijk worden gehoord, op de tweede een lichte smaak van gedroogd fruit. De smaak wint met zijn nieuwheid en zuurheid. Het spel van het contrast van tabaks- en bloemenvruchtenessenties zal een onuitsprekelijk gevoel van zweven geven. Tabak op rij wordt duidelijk en goed gevoeld, en er zijn vruchten aanwezig tijdens de uitademing.

Halo Southern Classic

halo "zuidelijk klassiek" Opent de bovenste drie vloeistoffen voor een wisbeweging. Aan de uitgang geeft het zweefvliegtuig elite smaak van tabak met rijke aanvullende aantekeningen: honing, citrus, kruidnagel en onopvallend Madagascar vanille. De combinatie van al deze componenten geeft een uitstekende en niet te vergeten, harmonieuze smaak. De vloeistof geeft de wisser niet alleen een rijke smaak, maar ook dikke stoom.

Halo Captain Jack

halo "kapitein vijzel" - een van de beste vloeistoffen voor een veeg. Vloeibare premie voor elektronische sigaretten Halo geproduceerd in de VS. Vloeibare productie wordt uitgevoerd onder geschikte laboratoriumomstandigheden, alleen gekwalificeerde chemici nemen deel aan het proces. Het heeft een vrij sterke smaak van natuurlijke pijptabak, met de toevoeging van tonen van gekruide rum en nauwelijks voelbare zoetheid. Zelfs bij lage concentraties van nicotine, zal pittige smaak van de vloeistof u een goede TX geven en zorgen voor een moment vergeten dat in de handen van uw elektronische sigaret, in plaats van bewerkte houten pijp.

Crunch Coil Cavendish

kraken spoel "tablettabal" speelt de beoordeling van de beste vloeistoffen voor een veeg. Het heeft een frisse en enigszins aardse smaak van Cavendish pijptabak met zoetige tonen. Een onderscheidend kenmerk van deze vloeistof is een geweldige smaakoverdracht. Tijdens de eerste trekjes, voel je een zoete nasmaak op de verplichte tabaksbasis, die uiteindelijk verdwijnt en een nootachtige schaduw verschijnt. En dankzij het feit dat het mengsel, net als alle vloeistoffen uit de tabakserie van Crunch Сoil, in een eiken vat wordt gehouden, krijgt de vloeistof zachtheid en volheid van smaak. "Cavendish" zal zeker liefhebbers van pijptabak aanspreken en een belangrijke plaats innemen in de schatkamer met vloeistoffen voor elektronische sigaretten.

De beste mannelijke geuren in de mening van vrouwen

De warmste winterlaarzen voor dames

Warmste winter heren jassen

De beste winkels op AliExpress

Keuze van de lezers

Over de site

Onze site is niet alleen een leuke maar ook een cognitieve bron. Hier worden gepubliceerd: recensies, beoordelingen, interessante feiten en lijsten van de beste, over een verscheidenheid van onderwerpen. Dus na het lezen Top 10 de beste films van 2017, leert u over films die de moeite waard zijn een blik, en misschien je passie - auto's en je zou graag willen weten welke de eerste plaats neemt in de ranglijst van de snelste in de wereld? Een reis plannen om uit te rusten? Lees dan zeker beste top bezienswaardigheden, een bijzondere stad, die een bezoek waard is. Bovendien is het lezen van beoordelingen en beoordelingen uit verschillende gebieden een geweldige manier om uw horizon te verbreden. We hopen dat de informatie die op de site wordt gepubliceerd niet alleen voor u interessant is, maar ook nuttig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

2 + 5 =