Kleine hoekhal

Kleine hoekgangen in de gang: 5 functies

Prachtig en stijlvol in het interieur van de gang past een kleine hal met een hoekige vorm.Veel vaak hebben de gangen in moderne appartementen een klein gebied. Dit introduceert wat problemen bij het regelen van de woonkamer. Het is erg belangrijk om het ontwerp van tevoren te plannen en de stijl van de kamer te kiezen. Dit bepaalt het aantal en de stijl van meubels, decoratie en decoratieartikelen. Het is vermeldenswaard dat de hoekgangen in de kleine gang ruimte zullen besparen. Ze zijn vrij praktisch, functioneel en toch hebben ze een mooie en stijlvolle uitstraling. Met hun grootte moeten materialen en ontwerp van tevoren worden bepaald.

Door de indeling van het hoekmeubilair ziet de hal er harmonieus en stijlvol uit. Hoekige gangen kunnen verschillende vormen, gebogen lijnen of stippellijnen hebben. In elk geval is het belangrijk om het in het algehele interieur te laten passen.

Het voordeel van de hoekgang is dat deze praktisch niet veel vrije ruimte inneemt in de kamer

Hoekmeubilair moet overeenkomen met de kleur en tonaliteit van de rest van het interieur en de decoratie.

Met het ontwerp, materialen en kleuroplossingen kunnen kopers zich vertrouwd maken met gespecialiseerde websites op internet. Tegenwoordig zijn producten van natuurlijk hout erg populair. Volg de mode echter niet blindelings, als de kast niet in de gang past voor stijl.

Voordelen van hoekige gangen:

Bij het kiezen van meubels is het belangrijk om de interne componenten ervan te bestuderen. Het is noodzakelijk om aandacht te besteden aan het aantal kantoren en secties, om te beoordelen hoe ze gemakkelijk te gebruiken zijn. Het is belangrijk dat het hoekmeubilair de doorgang niet blokkeert en de beweging niet hindert.

Selectie van materialen voor hoekgangen in een kleine gang

Het kleine gedeelte van de gang beïnvloedt het meer complexe ontwerp van de kamer. Degenen die alleen de gang vormen, moeten rekening houden met veel factoren en ontwerpkenmerken. De belangrijkste regel is om dat te controleren. Zodat de ruimte niet overbelast wordt.

Om de inkomhal er mooi en voortreffelijk uit te laten zien, is het noodzakelijk om een ​​hoogwaardige meubelset van natuurlijk hout te selecteren

Meubilair in de gang moet worden gekozen volgens het principe van functionaliteit en bruikbaarheid. Het mag echter geen maat zijn.

Hoekmeubelen worden als een goede en ergonomische optie beschouwd. Hiermee kunt u een lege hoek vullen en ruimte besparen. Het is belangrijk om de grootte van meubels en de kwaliteit van materialen te bepalen.

Om het uiterlijk van meubels aantrekkelijker te maken, is het vaak bedekt met natuurlijk houtfineer. Als er geen geld is voor natuurlijk hout, is deze optie een uitstekend alternatief en geeft het meubilair een natuurlijke en verfijnde uitstraling. Er moet aan worden herinnerd dat meubels niet uit de algemene stijl in het interieur moeten breken.

Kenmerken van de kast in een kleine hoek hal

De kamer met een klein gebied is altijd erg moeilijk in te richten. Heel vaak weten de eigenaren van het appartement wat voor soort meubels zullen stoppen. De ontwerper wordt geadviseerd geen meubels te kiezen die te groot zijn. Het is belangrijk dat het meubilair compact was, maar het bevatte voldoende secties.

Veel mensen kiezen liever voor een hoekkast, omdat deze niet alleen mooi is, maar ook behoorlijk ruim

Wanneer u meubels in de gang kiest, moet u erop letten dat deze compact en ruim is. Een kleine hoekkast zal een uitstekende oplossing zijn.

De hoekkast-kast kan verschillende groottes en vormen hebben. Het is belangrijk om een ​​kast te kiezen waarin de deuren in open positie niet veel ruimte innemen. Let bij het kopen op de aanwezigheid van spiegels en hun locatie.

Voordelen van de hoekkast:

Met het gebruik van de kast is het niet nodig om extra planken, hangers en kluisjes te kopen. Spiegeldeuren helpen om de ruimte visueel uit te breiden. Bij het kopen, moet u erop letten dat er in de kast planken en compartimenten zijn voorzien voor het opbergen van kleine dingen.

Vereisten voor kleine hoekgangen voor kleine gangen

Elke eigenaar van een appartement bij het regelen van een appartement of huis stelt zijn eisen voor het ontwerp van kamers voor. Veel ontwerpers komen echter samen op basis van veelgebruikte methoden waarmee u de ruimte op de juiste manier kunt ordenen. Daarom is het zo belangrijk om de aanbevelingen van professionals te bestuderen voordat je doorgaat naar het onafhankelijke ontwerp van de gang.

Er moet bijzondere aandacht worden besteed aan het uiterlijk van de hoekkast, omdat deze op harmonieuze wijze het ontwerp van de gang moet aanvullen

Hoekmeubilair in een kleine gang moeten compact zijn, maar moeten ook voldoende ruimte hebben om spullen op te bergen.

Bij het installeren van hoekige structuren is het belangrijk om rekening te houden met de indeling van de gang. Meubilair mag het openen van deuren of het verplaatsen van de kamers niet hinderen. Plus de hoekige structuur is dat ze onder een speciale helling worden geïnstalleerd, waardoor de gebruikte ruimte wordt bespaard.

Vereisten voor de installatie van hoekige structuren:

 • Houd rekening met de indeling van de kamer;
 • Meubilair moet ergonomisch zijn;
 • Het ontwerp moet van binnen effectief zijn.

Bij het plaatsen van meubels is het belangrijk om deuropeningen te overwegen, vooral als de gang smal is. Het is ook noodzakelijk om ervoor te zorgen dat het meubilair niet de overtollige werkruimte van de muur bezet. Installatie van hoekige meubels omvat de oplossing van al deze taken.

Gangen in de gang: klein, hoekig, foto en mogelijke elementen

Traditionele modellen hoekige meubels laten een rationeel gebruik van de ruimte toe. Kleine gangen zijn geschikt om te installeren in de gangen met een minimum aantal vierkante meters. Dergelijke meubelontwerpen kunnen modulair zijn, wat de variabiliteit van hun keuze betekent.

Tot op heden zijn vrij populair modulaire hoekkasten

Modulaire structuren zijn tegenwoordig erg populair: ze zijn functioneel, praktisch, ergonomisch en stijlvol.

Hoekmodules nemen de optie aan, wanneer de koper zelf de modules kiest die voor hem noodzakelijk zijn. Hierdoor kunt u onnodige meubelelementen verwijderen en alleen het meest noodzakelijke achterlaten, wat de moderne stijl vereist. Dit zal op zijn beurt het mogelijk maken om een ​​minimalistisch ontwerp van een kleine gang uit te voeren.

Mogelijke elementen van de hoekige gang:

Een modulaire compositie van economy class bouwen met een hoekkast kan van alles zijn. Om de hal er stijlvol te laten uitzien, moeten de modules met smaak worden aangelegd. Het is heel belangrijk dat de hoekgangen hun functies volledig vervullen.

Soorten kleine hoekige gangen in de gang (video)

Kleine gangen kunnen stijlvol, mooi en functioneel worden ingericht. Tegenwoordig gebruiken veel ontwerpers mini-modules als meubelelementen, die ruimte besparen en tegelijkertijd de functie vervullen van het opslaan van dingen. Voor kleine appartementen is een interessante oplossing om hoekmeubilair te installeren. Bij het kiezen van het is het belangrijk om aandacht te besteden aan de afmetingen, de kwaliteit van het materiaal, het ontwerp, de kromming van de lijnen. Het is heel belangrijk om rekening te houden met het feit dat meubels harmonieus in de indeling van de gang moeten passen en niet breken.

Hoekgangen voor kleine gangen. Veel foto's!

De meeste appartementseigenaren zijn ontevreden over de afmetingen en het interieur van hun gang. Als in moderne huizen dit deel van het huis ruime parameters heeft, laten de dimensies in de meeste appartementen die tijdens de Sovjet-Unie zijn gebouwd veel te wensen over.

Repareren in een kleine hal is een creatief werk, waarbij zelfs de kleinste details in overweging moeten worden genomen. Voor kleine gangen zijn de volgende nadelen typisch:

 • lage plafonds;
 • smalle ruimte;
 • afwezigheid van raamopeningen;
 • de aanwezigheid van hoeken en uitsteeksels.

Als u uw eigen verbeeldingskracht heeft of de mogelijkheid hebt om de diensten van ontwerpers te gebruiken, kunnen deze tekortkomingen gemakkelijk worden omgezet in waardigheid. Originele ideeën verschijnen wanneer dit deel van het huis niet als een klein maar niet-standaard huis wordt gezien.

De donkere hal Mooi halontwerp

Voorlopig ontwerp van een kleine hal lost het probleem op: hoe je de hele ruimte rationeel gebruikt en hoe je de ruimte lichter maakt. Met rationaliteit bedoelen ze hoe functioneel een plek is.

In de gang moet er een kleine stoel staan, een poef, waar je kunt gaan zitten en aan kunt trekken, de schoenen dicht kunt ritsen. Het probleem ontstaat als ouderen in het huis wonen. Je hebt tenminste ruimte nodig voor het plaatsen van seizoensgebonden kleding en schoenen. Het is wenselijk om een ​​spiegel te hebben om je uiterlijk te evalueren voordat je erop uit gaat enzovoort.

Hoekgang kamer Dark Corner Entrance

Herontwikkeling is niet altijd acceptabel, maar om de ruimte in een visueel plan te vergroten, kunnen kleine tricks helpen.

 • Verticale en horizontale oppervlakken moeten beter worden afgewerkt met materialen van verschillende materialen;
 • de belangrijkste elementen van het interieur moeten lichte kleuren zijn;
 • Niet-standaard opstelling van spiegels is nuttig;
 • U kunt zonirovat-kamer gebruiken met verlichtingsapparatuur.

Gebruik voor kleine gangen een minimum aan sets. Moderne meubelproductie biedt een verscheidenheid aan oplossingen die aan vrijwel elke klantvraag voldoen. Als de gewenste optie ontbreekt, kunt u meubelstukken altijd afzonderlijk bestellen.

Als u het meubilair van lichte kleuren selecteert, moet u het algemene concept van het interieur onthouden. Donkere schaduw onderscheidt zich alleen door kleine decoratieve attributen.

Lichte kledingkast in de gang Kast in de hoek hal

Degenen die op zijn minst basisvaardigheden hebben in het ontwerp van Feng Shui weten dat het onwenselijk is om een ​​spiegel voor de toegangsdeur te hangen. Het kan in de kastdeur of aan de binnenkant worden geïnstalleerd.

Optie, als de spiegel in een smalle gang op de hele muur is geïnstalleerd, werkt niet. Deze locatie van het spiegeloppervlak maakt de gang alleen maar langer. Een alternatief is de opdeling van een grote spiegel in verschillende rechthoekige delen.

Wanden uitvouwen en het plafond omhoog brengen, helpt op de juiste manier geselecteerde en gemonteerde verlichting. Breid de ruimte uit van kleine lampen langs de rand van het plafond.

Hoekzaal Kast in het interieur van de hoek hal kamer

Sommige ontwerpers stellen voor extra verlichting in de lockers te maken en de planken op deze manier te markeren. Om energie te besparen, is het de moeite waard om naar LED-strepen te kijken. Niet alleen planken, maar ook spiegels, maar ook deuropeningen en nissen worden benadrukt.

Creëer de illusie van een grote ruimte om de juiste geselecteerde afwerking te helpen. "Til" het plafond op om verticale stroken op de muren te helpen. Ze moeten echter dezelfde kleur hebben als de panelen. De vloer kan worden gevarieerd met een mozaïek van vloertegels. Gebruik niet veel kleine onderdelen. Ze 'dichten' alleen de ruimte.

Kast in de gang Hoekkast in de gang

Voor een kleine hal wordt meubilair gekozen, afhankelijk van de grootte. Als er maar een paar vierkante meters zijn, is het de moeite waard om stil te staan ​​bij de minimale optie:

 • kleerhanger open type;
 • kleine kluisjes voor kleine spullen en seizoensschoenen zonder deuren;
 • een kleine poef, die kan worden gecombineerd met een spiegel en een spiegel.

Ze zijn uit elkaar geplaatst in de ruimte, maar hebben een gemeenschappelijke kleur en helpen een enkel interieur te creëren.

Hoekgang kamer Binnenland van een heldere hoekgang

Als de ruimte u toestaat om een ​​kabinet te installeren - uitstekend! De voorkeur gaat uit naar de hoekige modellen. Het is belangrijk om te onthouden dat voor een smalle gang de kast klein in de breedte kan zijn, maar een behoorlijke hoogte heeft. Vergeet de functionaliteit niet.

In een kleine hal is de keuze voor een hoekkast ideaal (te zien op de foto).

Hal ontwerp Hoekgang ontwerp

 • rationeel ruimtegebruik, ruimte laten voor beweging;
 • een enorme selectie modellen biedt u de mogelijkheid om een ​​kast van elk ontwerp te kiezen (met schuifrekken, schuifdeuren).

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hebben deze ontwerpen een voldoende grote capaciteit, waarmee je ze kunt opslaan als hoofddeksel, bovenkleding en schoenen.

Voor kleine hoeken is niet geschikt voor een brede, maar ruime kast. Meubilair is beter te kiezen met afgeronde hoeken, inclusief de bovenste delen. Een andere vereiste is de afwezigheid van kleine details. Ze visualiseren visueel "ruimte".

Hoekgang kamer Donkere kast in de gang

Het modelcompartiment maakt het niet alleen mogelijk om alle dingen te verdelen, maar ook om een ​​spiegel op de schuifdeuren te installeren, waardoor twee problemen tegelijk worden opgelost. Voor kleine gangen is het beter om modulaire structuren te kiezen.

De hoekkast is verdeeld volgens de configuratie. Zulke gevallen zijn:

 • hoek;
 • Lineair, waarbij de constructie slechts één muur beslaat;
 • ingebouwd, zonder achterpaneel;
 • Minimalistische gangen, die alle elementen van de kleedkamer combineren.

Hoe ze "passen" in het interieur, je kunt de foto zien.

Hoekkast in de gang Hoekkast voor de gang

Praktisch voor een kleine gang zijn ingebouwde of mini-modellen. De hoekkast is standaard. Het kan worden uitgerust met een kledingkast voor bovenkleding, een open kapstok, een afdeling voor schoenen, hoofdtooien, een stoeprand enzovoort.

Voor smalle gangen is de optimale diepte van de hoekkast niet groter dan 40 centimeter. Deze ruimte zorgt voor maximale werklast en laat ruimte vrij.

Bij het kiezen van meubilair voor kleine gangen, is het belangrijk om te onthouden dat ongeacht de gekozen modificatie, de diepte van het meubel niet groter mag zijn dan 40 centimeter, en de breedte - niet meer dan anderhalve meter. Met ingebouwde meubels in dit opzicht is het veel gemakkelijker.

Lichte hoekhal Interieur van de gang van de kamer

Compacte hoekmodellen, speciaal ontworpen voor kleine ruimtes, zijn gemaakt van verschillende materialen.

Veel kasten zijn bovendien uitgerust met mezzanines, maar appartementseigenaren proberen maximaal gebruik te maken van de ruimte tussen het bovenste deel van de kast en het plafond, door daar extra entresols aan te brengen.

Raad. Laat de deuren van deze compartimenten gemaakt zijn van transparant plastic. Op het eerste gezicht zijn ze onzichtbaar, waardoor er een visuele ruimte overblijft.

Er zijn verschillende andere opties (je kunt het op de foto waarderen), waarbij de kast zonder achterwand, maar met planken, ook dienst doet als binnenwand en nieuwe oplossingen opent. Bovendien kunnen meubels in één kleurstelling met wanden worden gemaakt.

Hoekgang ontwerp

Veel kamers in de gang gaan in de regel naar verschillende gangen tegelijkertijd. Tegelijkertijd opent elk van hen een bepaalde plaats. Een goede variatie is de vervanging van draaideuren door schuifdeuren.

Een andere optie, en doe ze weg, en laat alleen maar poorten over die kunnen worden geïdentificeerd in het algemene ontwerpconcept. En de gemakkelijkste manier om ruimte te sparen is om van richting te veranderen, dat wil zeggen, ze zullen zich openen voor de andere kant.

Garderobe in hoekkast

Met behulp van dergelijke oplossingen worden verschillende taken tegelijk opgelost:

 • biedt gratis toegang en uitgang van het appartement, thuis;
 • de aanwezigheid van planken van kasten voor het gebruik van kleine dingen (handschoenen, sleutels enzovoort);
 • er is een plek waar je kunt gaan zitten en rustig schoenen kunt dragen;
 • Bij het installeren van hoekmodules is er veel bergruimte voor winterkleding;
 • speciale compartimenten voor schoenen.

Onbetekenend, maar zeer praktisch en schattig kenmerk - een ondersteuning voor paraplu's. Het heeft niet alleen praktisch nut, maar heeft ook een decoratieve functie. De meeste van deze modellen zijn op de vloer geïnstalleerd, wat het reinigingsproces vergemakkelijkt.

Hoekgang kamer

Kies geen witte kleur voor decoratie, want de gang is een plaats waar vuil van de straat voortdurend wordt gevuld. En zelfs met een zorgvuldige reiniging krijgt de witte kleur na verloop van tijd een doffe schaduw. Een alternatief zijn beige, pastelkleuren. Heldere kleuren worden als een accent geplaatst, maar je moet ook voorzichtig zijn met hen. U kunt de opties bekijken door de foto te bekijken.

Video: hoekkast in de gang

50 foto-ideeën ontwerpen hoekenthal:

Artikelen per onderwerp

De originele poef voor de gang

Kleine gangen in een moderne stijl: foto's, aanbevelingen

Metalen plank voor schoenen in de gang: foto's, tips

Hoe een garderobe in de gang te kiezen: aanbevelingen, foto's, ideeën

Het is erg belangrijk om het gebruik van vrije ruimte in huis rationeel te benaderen. Om de "rommel" van de gang te minimaliseren, maar ...

Kleine hoekingang naar de gang: meubels kiezen met smaak

Maak de gang meer functionele kunt u de stijlvolle hoek gang Het belangrijkste verschil met de conventionele gangen kleine hoek is dat het gemakkelijk te gebruiken, kunt u regelen vrijwel elk interieur van het appartement en past gemakkelijk in de kleuren van de muur. Maar om niet te worden verward met de keuze van de gang, is het noodzakelijk om vooraf de exacte afmetingen van de muur in de hoekgang uit te voeren. Een ander verschil is de prijs. Immers, hoe minder materialen je besteedt aan het maken van je gang, de waarde neemt af. In onze tijd op de meubelmarkt kunt u werkelijk alles vinden en ophalen om uw interieur in het appartement goed uit te rusten.

Kleine hoekgangen voor kleine gangen: hoe te kiezen

Vandaag de dag, transformeren uw kleine gang kunt u de kleine hoek, die vandaag de dag zeer populair zijn te gebruiken, en de geringe omvang van de hal kan worden omgevormd tot een waardige ontwerp-oplossingen die de afgunst van alle gasten van dit appartement zal zijn. Een goede optie voor kamers van bijna elke grootte en elk gebied, u kunt de inkomhal op de hoek noemen. Om te vinden wat bij jouw interieur past, kijkend in een meubelwinkel, vertellen ze je over de prijzen en geven ze je foto's van kleine hoekgangen.

Ook praten over hun ideeën, wensen en een beetje over zijn interieur van het appartement vertellen, zul je in staat zijn om de keuze van de grootte van de zaal nauwkeurig vast te stellen, te halen zijn kleuren en zelfs materiaal.

De voordelen van de hoekgang zijn dat deze functioneel is, ruim en niet veel vrije ruimte opneemt in de kamer

Bij het kiezen van een schuine gang moeten de volgende kenmerken worden overwogen:

 • functionaliteit;
 • Eenvoudige installatie en installatie in het appartement;
 • roominess;
 • materiaal;
 • Hoekgang ontwerp.

Ongetwijfeld zijn kleine gangen eenvoudiger en goedkoper om uit te rusten en te optimaliseren voor een kamer, maar het is belangrijk om de nuttige ruimte voor deze doeleinden juist te gebruiken. Het is niet altijd mogelijk om dit te bereiken, maar het advies van een ervaren ontwerper is niet overbodig. Als u een grote gang heeft, is het beter om een ​​kledingkast te installeren, omdat deze meer ruimte-efficiënt is en geen extra secties hoeft te installeren, maar de prijs zal natuurlijk veel hoger zijn.

Beschikt over een kleine hoekgang

We hebben de verschillen van de gebruikelijke hoekgang al van klein formaat gedemonteerd. Nu zullen we vertrouwen op de ontwerpbeslissing bij het kiezen van meubilair voor de gang. Zoals reeds vermeld, is dit type van meubilair in het appartement is populair, ook al laat het een landhuis, waar de meubels goed zal zijn, als je een opslagplaats voor dingen die we op de site kan noemen.

Het belangrijkste doel is altijd de hoek gang voor outdoor kleding, maar er zijn een verscheidenheid van soorten en maten (met planken, individuele partities, inserts, spiegel en deuren) dat verschillende thuis bagage en zelfs schoenen kan opslaan. Maar hoe zit het met de mini-hoek voor kleine gangen, dan zijn ze vooral ontworpen voor het opslaan van bovenkleding.

Een kleine hoekgang zal snel en gemakkelijk zowel bovenkleding als schoenen verbergen

Afhankelijk van de gang eisen, de meest essentiële elementen die moeten worden uitgerust met gangen en goedkope varianten: een kast, een hanger en plaats voor de montage van spiegels, en indien nodig de aanwezigheid van de andere componenten aan uw interieur en headset corridor past, dan hangt er rechtstreeks vanuit je verbeelding. Het is altijd nodig om rekening te houden met een belangrijk feit: alle meubels moeten correct in het interieur van het hele appartement en de kamers worden ingevoerd.

Hoekige gang in een kleine gang: een optimale set

Wanneer u een voorkamer kiest, kijk dan naar de afmetingen en het gedeelte van uw kamer, zodat deze niet rommelig worden en de doorgang van de gang niet belemmeren. Een zeer belangrijk onderdeel van een ideaal huis is gemak, maar men moet niet vergeten dat het gezellig is.

Stel dat u een klein gedeelte van de gang heeft, dan raad ik u aan kleine hoekgangen met een modulaire vorm te kiezen, die noodzakelijkerwijs de meest noodzakelijke elementen bevatten.

Kies de hoekige gang, rekening houdend met de grootte en kenmerken van de gang

 • Commode met laden;
 • Schoenenkast;
 • Plank voor hoeden;
 • Mogelijkheid om extra secties te installeren.

Het laatste punt is erg belangrijk, want door een extra afdeling te installeren, kun je niet alleen de dagelijkse kledingkast opslaan, maar ook die dingen die moeten worden uitgesteld voor het volgende seizoen.

Bij het kiezen van een klein hoekje hal is het noodzakelijk om niet alleen de grootte van het appartement, maar ook het ontwerp als een geheel te beschouwen, als een soort hal laat zien wat de eigenaar hier woont. De gangmaterialen moeten zo zijn dat de vloer, het plafond, de muren en het meubilair zelf met elkaar worden gecombineerd. Alle kleinste details in het ontwerp zijn alleen afhankelijk van uw verbeeldingskracht en budgetgrootte. Lees hieronder voor een nauwkeurige bepaling van de grootte van uw gang.

Hoe een maat te kiezen: hoekige gangen voor kleine gangen

Laten we terugkeren naar wat de beste maat is voor de hoekige gang om te kiezen, zodat deze is geoptimaliseerd voor het interieur en bij het appartement past. Nu biedt de markt veel opties al verzameld meubilair, ja, het kan heel mooi, functioneel, maar niet geschikt voor uw appartement zijn. Daarom is het beter om een ​​inkomhal te bestellen met de afmetingen die u nodig hebt. Bij het kiezen van de hoofdafmetingen van hoekige vestibules wordt rekening gehouden met de hoogte en breedte van de secties.

Om het interieur van de gang gezellig en harmonieus te maken, moet de gang stijlvol aansluiten op het ontwerp van de kamer

De standaardafmetingen zijn: hoogte van 2-2,5 meter en een lengte van 1-2 meter, evenals de hoek van installatie, ik herhaal, het hangt allemaal af van de lay-out van uw appartement. Als we in aanmerking nemen dat de hoekstand hal bestaat uit aanvullende elementen, zoals spiegels, extra sokkels, enz., Dan moeten ze worden meegenomen in de volgorde. De meest voorkomende opties zijn gangen met afmetingen: lengte: 2 m breedte - 1,5 m, hoogte - 2,5 m.

Tip: het is het beste om de gang te plaatsen waar de hoek naast de deuropening is om de smalle gang visueel een breder zicht te geven.

Kleine gang in de gang (video)

Mee eens, het is leuk in het appartement, waar u zich direct comfortabel kunt zitten om te gaan, hebben een plek om de badjas en hoofdtooi vertrekken. Corner zaal in het appartement zal perfect gaan met de innerlijke interieur gang met een succesvolle plaatsing van dergelijke meubilair. De meest succesvolle optie voor een kleine hal, waarin de weg letterlijk elke vierkante centimeter, deze oplossing is perfect, maar als je goed het ontwerp besluit, een correcte hoekige gang hebben te behandelen, kunt u perfect het organiseren van de ruimte in de gang en kunnen de gasten comfortabel in uw appartement te voelen .

Voorbeelden van hoekgangen voor kleine gangen (foto)

© 2017, homeli.ru. Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Kopiëren is alleen toegestaan ​​met een verwijzing naar de bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 2 =