Klein magnetronmodel

Moderne kleine magnetrons

Het is voor niemand een geheim dat de moderniseringsprocessen recentelijk veel actiever zijn geworden. Dit geldt voor alle takken van het leven, inclusief het leven. Dus bijna elke moderne persoon koopt een enorme hoeveelheid apparatuur, vanwege wat na verloop van tijd het probleem van vrije ruimte zeer acuut is.

Dit is natuurlijk geen excuus om te weigeren om huishoudelijke apparaten te kopen. Daarom geven veel mensen de voorkeur aan compacte apparaten. Ze kiezen bijvoorbeeld kleine magnetrons, omdat zo'n functioneel apparaat de verwarming en zelfs het koken enorm vereenvoudigt.

Het belangrijkste kenmerk van een dergelijke magnetronoven is de compact formaat. Dankzij deze functie wordt het apparaat gekocht door mensen met een kleine leefruimte. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat compactheid niet alleen betrekking heeft op de afmetingen van het lichaam zelf, maar ook op het volume van de kamer waar de capaciteit met voedsel wordt geplaatst.

De kleinste magnetrons zijn verdeeld in twee groepen:

 • solo Oven. In dit model wordt koken in de magnetron gebruikt. Vanwege beperkte functionaliteit is het volume van de camera gemiddeld 8,5 liter, hoewel er apparaten zijn ontworpen voor 20 liter.
 • Magnetrons. Ze verschillen gunstig van het vorige ras door een groot aantal functies en modi. Het volume van de camera in dergelijke apparaten bereikt vaak 20 liter.

Het is vermeldenswaard dat de afmetingen van de solo-oven vrij klein zijn, omdat er geen onnodige functies zijn. Om deze reden, voordat u apparatuur koopt, moet u de voor- en nadelen zorgvuldig afwegen. Misschien is een eenvoudig model in plaats van een multifunctionele magnetron met een grill voldoende, wat veel minder kost.

Naast de bovenstaande classificatie zijn magnetrons onderverdeeld in de volgende types:

 • stationair - eenvoudig te bedienen en veroorzaakt geen problemen tijdens het transport.
 • draagbaar - Geschikt voor gebruik onder veldomstandigheden.

Het aantal stationaire modellen is aanzienlijk groter dan het aantal draagbare modellen. Dit komt door de lage vraag. Natuurlijk is het onwaarschijnlijk dat een kleine magnetron in de bergen nodig is. Een dergelijk apparaat zal echter onmisbaar zijn als iemand vaak naar halfwilde plaatsen gaat waar alleen elektriciteit wordt vertegenwoordigd door alle zegeningen.

Beoordeel de aanwezigheid van bepaalde functies alleen door de grootte van de magnetron kan dat niet zijn. Dus, moderne vooraanstaande fabrikanten bieden consumenten multifunctionele compacte apparaten, die praktisch niet verschillen van hun full-size analogen.

Veel huisvrouwen kiezen kleine magnetronovens die geschikt zijn voor verschillende taken. Dit is het koken van eenvoudige maaltijden, ontdooien en opwarmen van voedsel. Gelijkaardige modi zijn beschikbaar voor alle compacte modellen. Tegelijkertijd is het vermogen van de magnetron 700-900 W, en het aanbevolen gewicht van producten stelt u in staat voedsel op te warmen voor een gezin van 4 personen. Een kleine magnetron is ook een ideale oplossing voor mensen met kleine kinderen, want in dat geval is er behoefte aan een constante opwarming van babyvoeding.

Als u een compacte magnetron wilt kopen, moet u er in de eerste plaats voor zorgen dat deze weinig ruimte in beslag neemt. De meeste modellen hebben een breedte 40-50 cm en een diepte van 40 cm. In sommige modellen is de laatste parameter 30 cm, zodat ze zelfs op een klein keukenblad gemakkelijk passen.

Natuurlijk moet u niet vergeten wat de interne indeling van huishoudelijke apparaten is. Aldus fluctueert het kamervolume van de meeste kleine ovens binnen 15-17 liter, en de diameter van de roterende schaal is ongeveer 24-26 cm.

Bij het kiezen van een kleine magnetron moet u eerst bepalen waar deze zal worden geïnstalleerd. Als het een kast zou moeten zijn, dan zou de breedte van het product tot 44 cm moeten zijn.Ook is het noodzakelijk om vooraf de toelaatbare hoogte van het apparaat te bepalen, omdat verschillende modellen in de uitverkoop zijn.

Als een specifieke plaats is toegewezen voor het installeren van het apparaat, moet het vooraf worden gemeten om alle nodige informatie te hebben bij het kopen van een magnetron.

Zelfs compacte magnetronovens hebben een bepaalde reeks basisfuncties en modi, dus het is noodzakelijk om van tevoren te beslissen welke van deze opties echt belangrijk is.

Solo-stove is de beste optie in het geval dat het nodig is om de meest eenvoudige vaat- en ontdooiproducten te bereiden. Magnetronoven zal nodig zijn door die eigenaren die van plan zijn om toast en bakken te bakken en ook vlees en groenten bakken. In zo'n apparaat moet een grill zijn.

Het is het beste om aandacht te besteden aan het apparaat met kwarts verwarmingselement, dankzij die tijdens de voorbereiding een zachte korst wordt gevormd. Een ander voordeel van deze optie is dat minimaal energieverbruik.

Om de juiste afmetingen te kiezen, moet u de magnetron in de winkel openen en ervoor zorgen dat er borden zijn die vaak in een bepaald gezin worden gebruikt.

Sommige mensen maken zich zorgen over het feit dat het erg moeilijk zal zijn om voor een kleine magnetron te zorgen. In feite zijn er geen complicaties. De draaitafel, die compact is, kan eenvoudig met de rest van de vaat in de gootsteen worden gewassen. Om het binnenoppervlak te reinigen, is elk afwasmiddel geschikt. Het zal het product niet beschadigen, omdat de kast is bedekt met keramiek of email.

 • Bosch 75 M 451. Dit apparaat onderscheidt zich door een groot aantal automatische programma's en een stijlvolle uitstraling. Het model heeft drukknopbediening en de kast kan van glazuur of roestvrij staal zijn.
 • Gorenje MO 17 DE. Te koop zijn 2 varianten van dit model: met drukknop en mechanische bediening. De set functies is hier beperkt, maar dit wordt gecompenseerd door een stijlvol ontwerp.
 • LG MS-1744 W. De belangrijkste kenmerken van deze oven zijn een minimum aan functies, eenvoudige bediening en betrouwbaarheid. In dit model, dat verwijst naar de budgetklasse, wordt het aanraakbedieningspaneel weergegeven.
 • Panasonic NN - GM 230. Het model met mechanische bediening heeft een interne kamer, ontworpen voor 16 liter. Het apparaat steekt gunstig af bij analogen met een rijk kleurenschema.
 • Whirlpool MAX 25. Zo'n compacte magnetronoven heeft een kubusvormig lichaam. Het volume van de camera is 13 liter. Voordelen van het apparaat zijn de aanwezigheid van een grill en de functie "Crisp".
 • Fagor Spoutnik. Deze draagbare magnetron met een stijlvolle uitstraling. Dus, afhankelijk van de voorbereiding van het gerecht, zal de rompkleur veranderen. De breedte van het apparaat is 37 cm, diepte - 43 cm en het volume van de kamer - 30 liter. Het model werkt op een batterij, dus u kunt hem meenemen op reis.

Moderne magnetrons van kleine afmetingen zijn praktisch niet minderwaardig dan hun tegenhangers. Tegelijkertijd zullen ze heel weinig ruimte innemen in de keuken.

Stuur voor uw medewerking een e-mail naar [email protected]

Kopiëren van sitemateriaal is mogelijk zonder voorafgaande toestemming in het geval van het installeren van een actieve geïndexeerde link naar onze site.

© 2018 "In de keuken" Alle rechten voorbehouden

De kleinste magnetron: afmetingen en beschrijving. De nadelen en voordelen van kleine magnetrons

Magnetronovens hebben al lang een plaats veroverd tussen huishoudelijke apparaten. Ze verwarmen snel voedsel en koken, ontdooien voedsel, voeren andere operaties uit.

Wat te overwegen bij het kopen

Wanneer u een magnetron koopt, moet u beslissen over:

Varieert van 8,5 tot 41 liter. Voor iemand die met haar hulp alleen van plan is om voedsel op te warmen of voedsel te ontdooien, zal een kleine magnetron (10 liter) handig zijn. Een klein gezin heeft een magnetron nodig met een inhoud van 15-18 liter. Magnetrons met een volume van 20-27 liter zijn geschikt voor een groot gezin. Professionele ovens tot 41 liter worden gebruikt in de keukens van restaurants en cafés.

Binnen de muren zijn bedekt met verschillende materialen.

 • Glazuur. Dit oppervlak is glad, gemakkelijk te reinigen.
 • Bioceramics. Het is krasbestendig en gemakkelijk schoon te maken.
 • Roestvrij staal. Het oppervlak is sterk, mooi, niet bekrast. Maar de producten erin zijn doorgebrand.
 • Hittebestendig staal. Goede reiniging, bestand tegen hoge temperaturen. Het nadeel is gemakkelijk bekrast.

Mechanisch is beschermd tegen onbedoelde activering, gemakkelijk te gebruiken. Met de sensor kunt u het kookproces programmeren. Knop is betrouwbaarder.

Magnetrons hebben verschillende functies. Eenvoudig gewoon warm en voedsel ontdooien. Meer complex hebben veel programma's en modi, waarvan er veel niet geclaimd blijven. De prijs van deze apparaten is veel hoger. Hoewel de kleinste magnetron niet altijd goedkoper is. De kosten zijn immers omgekeerd evenredig met het aantal producten.

De meeste moderne middelgrote en grote fornuizen zijn uitgerust met een grill: kwarts of tenovym. De eerste snel opwarmen, minder groot, gemakkelijker schoon te maken. Tane goedkoper, hun positie kan worden gewijzigd.

 • Traditional.
 • Convectie.
 • Gecombineerd.

Traditioneel goedkoper, maar de kwaliteit van het voedsel dat erin wordt bereid, is lager. Ovens met convectie hebben een verwarming en een ventilator, waardoor het koken sneller gaat. Het voedsel dat in dergelijke ovens wordt bereid, is veel smakelijker. En als u een kwartslamp installeert, proeft het voedsel zoals gebakken in de oven. Gecombineerd kun je verschillende modi combineren en het bereik van voorbereide gerechten vergroten.

Voortdurend op de markt zijn er nieuwe ideeën en oplossingen, des te interessanter. Daewoo heeft een slimme magnetron ontwikkeld die de streepjescode leest van de producten die u wilt bereiden. De oven heeft de informatie geleerd en communiceert met de fabrikant en overlegt met hem hoe het gerecht het beste kan worden bereid.

Het formaat van een gewone magnetron laat het niet altijd toe om in de keuken te worden geplaatst. Er zijn moderne kachels die nog een nadeel hebben. Ze zijn erg zwaar. Het gemiddelde gewicht van een magnetron is 15 kg. Dit kan niet alleen worden gedaan tijdens een wandeltocht, zelfs tijdens een rit met de auto. Het was voor de liefhebbers van reizen dat de eerste kleine magnetron werd uitgevonden. Het is ook handig voor gebruik in keukens en kantoren waar weinig ruimte is. Houdt de kleinste magnetron 8,5 liter vast. Een miniatuurmicrogolf voor kantoren kunt u een kopje thee of koffie opwarmen.

Beanzawave is de kleinste magnetron van 18,8 x 15,79 x 15,0 cm en is verbonden met:

Het kan worden gebruikt in wandelingen en treinen. Turkoois, ronde vorm. Heeft een beschermend scherm en schakelt automatisch uit als u de deur opent. Voor een bepaald product wordt een bepaald niveau van microgolfstraling geselecteerd. Dit draagt ​​bij aan beter koken.

Iwavecube Personal Microwaven is een andere kleine magnetron. Afmetingen 25 × 269 x 30 cm Het gewicht van deze persoonlijke draagbare kachel is ongeveer 5 kg. Een kopje koffie of een sandwich wordt erin geplaatst. Misschien is het niet de moeite waard om zo'n reis te maken, maar in een auto doet het geen pijn.

Iets meer, 38 × 279 x 25,5 cm, afmetingen van de draagbare magnetron SPUTNIK ART-M1. Hij werkt op een spanning van 12 V en 220 V. Hij heeft drie kookmodi. De tas is gemaakt van duurzaam plastic, er is een handvat. Het gewicht is iets meer dan 7 kg.

De originele vorm heeft een kleine magnetron, waarvan de afmetingen 30,5 x 51,39 x 42,5 cm zijn, dit is BRANDT SPOUTGF. Van een afstand lijkt het als een speeltje op een yule.

Het voedsel in de kachel wordt door de transparante koepel gezien. Het product is vrij ruim. Het binnengebied wordt tijdens bedrijf verlicht. De diameter van de draaitafel is 28 cm. De magnetron voert het ontdooien van het voedsel uit. Er zijn drie niveaus van magnetronverwarming, uitgerust met een klok en een timer (tot 60 minuten) om de kooktijd te regelen.

Whirlpool MAX 25 ALU Mikrowelle heeft een inhoud van 13 liter. Uitgerust met stoomkoken. De diameter van de tafel is 28 cm. De bediening van de kachel is elektronisch. Er is JetStart-functie - reactieve start.

Magnetron van klein formaat Samsung MC285TATCSQ - convectietype, met een inhoud van 15 liter en een gewicht van 18 kg. Afmetingen - 51,7 × 319 x 46,7 cm. Heeft een grill met een vermogen van 1250 watt. Het is mogelijk om microgolven, convectie en grill in verschillende combinaties te combineren. Ontdooien is automatisch, snel en aanpasbaar, er is een mogelijkheid om "remember9raquo; bezit een exclusief gerecht. De oven is uitgerust met een willekeurig slot. De golven worden gelijkmatig over het volume verdeeld.

Daewoo KOR-5A0BW heeft een capaciteit van 15 liter. Binnen in het geëmailleerde staal. Er is ontdooien. Aanraakschakelaars bieden u de mogelijkheid om de gewenste bewerking te selecteren.

Relatief kleine magnetronoven, de afmetingen 5,49times, 31,79times, 36 cm, Electrolux EMS170060X volume van 17 liter. Uitstekende integratie in het interieur van de keuken. Op het elektronische display kunt u alle informatie over het voorbereide gerecht bekijken. Na het ontdooien kunt u onmiddellijk verder koken volgens een geselecteerd recept of een van de beschikbare automatische programma's gebruiken. Ze bepalen de juiste kracht voor elk gerecht.

De kleinste magnetrons zijn handig omdat ze als draagbaar apparaat kunnen worden gebruikt. Ze zijn klein van formaat en aanzienlijk kleiner in gewicht. Maar ze hebben die kansen en nuttige functies niet, die zijn uitgerust met een grotere oven.

Magnetron in kleine afmetingen: de voordelen van miniatuurapparaten

Een magnetron van een klein formaat is zeer nuttig, zowel in de keuken als op een openbare plaats.Magnetronovens hebben hun plek gevonden in bijna elk appartement. Deze keukenapparatuur kan immers binnen enkele minuten voedsel opwarmen of ontdooien. Helaas zijn de meeste typische gebouwen een miniatuurkeuken, waarin het erg moeilijk is om een ​​plaats te vinden voor grote apparaten. Een uitstekende oplossing voor dergelijke gebouwen zijn miniatuurmagnetronovens, die niet veel ruimte innemen, maar zeer functioneel zijn. Hoe kies je een kwaliteits-magnetron met minimale afmetingen - lees verder.

De kleinste magnetron: kenmerken

Als je een kleine keuken hebt, waar het heel moeilijk is om alle benodigde apparatuur te plaatsen, dan zijn de enige uitweg uit deze situatie kleine apparaten. Vooral in de vraag naar keukenapparatuur is magnetron. Standaardopties beslaan een vrij groot gebied, maar er zijn kleine modellen die hun plaats zullen vinden in een kamer van elke grootte.

Dergelijke magnetrons hebben vrij bescheiden afmetingen, hun breedte varieert van 40 tot 50 cm, de diepte is 40 cm en de hoogte kan anderhalve keer kleiner zijn dan bij standaardversies.

De smalste magnetron heeft een diepte van slechts 30 cm. Dankzij deze afmetingen kan deze bijna op elke plank worden geplaatst.

Een kleine magnetron is veel onschadelijker en zuiniger dan standaardopties

De interne afmetingen van een dergelijke magnetron zijn ook niet erg groot. Volume kleine magnetron camera bereiken van 15-17 liter en een diameter gerecht is niet meer dan 26 cm. Dit formaat is genoeg om op te warmen het diner voor een gezin van drie of vier personen.

De kracht van miniatuurmagnetronovens is veel minder dan die van grote apparaten. Gewoonlijk varieert het van 700 tot 800 watt. Deze indicator is echter geen nadeel, ondanks het feit dat deze capaciteit voldoende is om voedsel te verwarmen.

Kleine magnetrons vinden hun plaats in elke keuken. Vaak zijn ze goedkoper dan grote opties, maar ze hebben alle noodzakelijke functies voor het opwarmen en zelfs koken van voedsel voor een klein gezin.

Soorten kleine en smalle magnetrons

Wat zijn compacte miniatuurovens? Om een ​​antwoord op deze vraag te krijgen, moet u vertrouwd raken met de typen van dergelijke apparaten. Ze worden gedeeld door het aantal functies en door het type installatie.

Soorten miniatuurmagnetrons door het aantal functies:

 1. solo magnetron warm het voedsel op met microgolven. Dergelijke apparaten zullen perfect omgaan met het verwarmen en ontdooien van voedsel. Als je niet gaat koken in hoogwaardige magnetrongerechten, is het beter om je keuze voor deze optie te stoppen.
 2. Multifunctionele magnetrons met een grill hebben veel functies. Ze kunnen heerlijke gerechten bereiden met een knapperige korst. Ze kunnen kwarts of thermo-elektrisch zijn. De eerste verbruiken minder energie en warmen snel hun voedsel op, maar ze hebben hogere kosten. Thermo-elektrische microgolven kosten minder, maar ze hebben ook een lagere verwarmingssnelheid.

Een draagbare magnetron zal veel mogelijkheden voor u openen, het kan in elke ruimte worden gebruikt

Wanneer u beslist welke van deze opties het beste voor u is om te kiezen, bedenk dan waarom u een magnetron nodig heeft. Als u van plan bent om alleen op te warmen maaltijden voor uw familie en maak warme broodjes voor het ontbijt kunt u veilig solo oven te kopen, is het goedkoper multi-variant en het is minder dan de lengte. Microgolven met een grill meer dimensionaal. Ze passen bij liefhebbers van scherpe korst. Merk echter op dat de minimale grootte van zo'n magnetron je niet in staat stelt om een ​​grote hoeveelheid voedsel te koken, het maximum dat er in past is een kleine kip.

Hoe kleine magnetron te delen door de methode van verbinding:

 1. Draagbare magnetron een geweldige optie voor reismotiefhebbers. Dergelijke apparaten hebben een aansluiting voor aansluiting via een USB-kabel of zelfs de mogelijkheid van batterijvoeding.
 2. Stationaire magnetron meestal veel wegen en kan alleen werken vanuit het stopcontact.

Stationaire magnetrons zijn populairder dan portable omdat ze betrouwbaarder en goedkoper zijn.

Hoe een kleine magnetron te kiezen

Als je naar de winkel gaat voor een magnetron, moet je eerst de plaats bepalen waar deze zich bevindt en de parameters meten. Vergeet ook niet de diameter van uw platen te kennen. Van het vermogen om de juiste techniek te kiezen, hangt grotendeels af van de levensduur. Vergeet niet dat het beter is om iets meer te betalen, maar om een ​​kwaliteits- en veilig product te kopen.

Als je goedkope Chinese magnetrons koopt, loop je het risico een kortstondig en levensbedreigend apparaat tegen te komen

Waarop u moet letten bij het kiezen van een magnetron:

 1. Zorg er allereerst voor dat de door u geselecteerde apparatuur op de daarvoor voorbereide plaats past. U kunt de afmetingen van de verkoper achterhalen of deze zelf meten.
 2. Het is ook de moeite waard om de diameter van de cirkel in de magnetron te meten. Het moet overeenkomen met uw maat op uw bord, anders moet u geld uitgeven aan nieuwe gerechten.
 3. Let op hoe gemakkelijk het is om de deur in de magnetron te openen. Het feit dat de kleine apparaatjes die minder wegen dan de standaard, en is dus waarschijnlijk de deur te openen zonder te laten vallen van het apparaat uit de kast, je hebt om het te houden tweede hand.
 4. Het materiaal waaruit de magnetron is gemaakt heeft geen speciale betekenis. Het feit dat het metaal en emaille even goed schoongemaakt en hun leven is niet zo belangrijk, gelet op het feit dat de levensduur van een magnetronoven overschrijdt gewoonlijk niet 10 jaar.
 5. Let ook op de magnetron van het bedieningspaneel. Het kan drukknop, mechanisch of aanraken zijn. Voor miniatuurmicrogolf, worden de knoop of de mechanische varianten hoofdzakelijk gebruikt. Het touchpad is ook te vinden op mini-magnetrons, maar dergelijke modellen hebben een onredelijk hoge prijs.
 6. Het is erg belangrijk om aandacht te schenken aan welke fabrikant de magnetron produceert die u wilt. De meest onovertroffen optie is de aankoop van een magnetron door een bekende Europese of Amerikaanse firma, en sommige goede recensies gaan over in eigen huis geproduceerde apparaten.

Als u het model van een voor u geschikte miniatuur magnetron hebt gekozen, vergeet dan niet om de verkoper te vragen naar de beschikbaarheid van kwaliteitscertificaten voor dit product. Vraag ook naar de beschikbaarheid van een garantiekaart, als er geen is, probeer dan een vergelijkbaar model elders te vinden.

Standaard magnetronafmetingen

Als u niet zeker weet of u een kleine magnetron wilt kopen, raden we u aan de standaardopties van naderbij te bekijken. Ze zullen je toestaan ​​om een ​​vrij groot aantal mensen te voeden, maar ze zullen niet veel ruimte innemen.

Er zijn enorme magnetrons waarin je 6-10 personen kunt eten. Ze zijn vrijwel gelijk in volume aan de oven, gemiddeld is het volume van grote magnetrons 42 liter.

Microgolfstandaardmaten passen perfect in zowel grote als kleine keukens

Dergelijke magnetrons kunnen voedsel opwarmen of koken voor 4-6 personen. De standaard voor de grootte van dergelijke apparaten, noch voor welk document dan ook, is gereguleerd. Heeft echter meestal de volgende parameters: de breedte is iets minder dan 50 cm, de hoogte is 30 cm en de diepte is 40 cm, het volume van deze magnetron is ongeveer 23 liter.

Magnetrons van standaardmaten zijn erg populair. Als u een dergelijke mogelijkheid heeft, raden we u aan deze optie van naderbij te bekijken.

Typen microgolven in kleine afmetingen (video)

Miniatuur magnetron is een uitstekende optie voor een kleine keuken. Ze zijn in staat voedsel voor 4 personen op te warmen, terwijl ze niet veel ruimte innemen. Als u een voorstander bent van praktisch en compactheid - dan is mini-magnetron precies wat u nodig hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 5 =