Bed ikea

Kinderbed Ikea

De keuze van een slaapplaats voor een kind is een geweldige gebeurtenis in het leven voor bijna elk gezin. Er zijn veel verschillende soorten Ikea-bedden en populaire modellen. In de moderne wereld hebben fabrikanten dergelijke modellen uitgevonden die met het kind kunnen "groeien". Ook niet ongebruikelijk zijn bedden die een woonkamer en een bureau kunnen zijn. Om het gemakkelijker te maken om al deze diversiteit te begrijpen, moet u weten wat de meest gekochte modellen zijn.

criteria - een eenpersoonsbed, ideaal voor een kind tot 8 jaar oud Ze komen met decoraties in de vorm van puppy's, kittens of schapen aan het hoofdeinde van het bed. Dergelijke meubels zijn volledig gemaakt van echt hout. Het werkt niet als u een babybed moet kopen voor groei.

Minnen - een van de meest populaire bedden in de Ikea-winkel. Het is gemaakt van metaal, kan in zwart of wit zijn, gemakkelijk te gebruiken en duurzaam, de lengte kan worden veranderd. Het nadeel is dat het van metaal is en dat het koud kan zijn.

Sundvik - dit model is gemaakt van hout met een grenen voet, de achterkant is gemaakt van houtvezelplaat, bedekt met een film. Meubels kunnen witte en grijsbruine kleuren zijn. De dwarsligger heeft een universeel ontwerp - hij kan bijna elk interieur benaderen. Indien nodig kan de lengte worden gewijzigd. Een klein nadeel is de aanwezigheid van een film op de achterkant - deze kan uiteindelijk loslaten en er lelijk uitzien.

Leksvik - een klassiek meubelmodel in Ikea. Gemaakt van hout, de lengte kan worden veranderd. Natuurlijk is dit duurzaam meubilair, maar het is erg massief, wat ouders vaak afschrikken. Dit model van een slaapplaats past perfect bij zowel jongens als meisjes.

Gulliver - een kinderbedje dat geschikt is voor een kind tot 165 cm lang en is gemaakt van massief berken. Er is een speciale beschermende rand, die kan worden verwijderd in geval van nutteloosheid. Dergelijke meubels kunnen zowel meisjes als jongens gemakkelijk benaderen.

SNIGLAR - eenvoudig meubilair voor kleuters of iets ouder. Het is gemaakt van massief beukenhout, de achterkant is gemaakt van hardboard. Er is een zijlengte van 90 cm, die vanaf beide zijden van het bed kan worden geïnstalleerd.

Stuva - dit is een bed met een zolder en een trap. Ze wordt geleverd met een rek of een kast. En onder is er een comfortabele tafel met een nachtkastje, waarin u boeken of notitieblokken kunt neerleggen.

Dit model kan in de kleuren wit, beige, blauw, roze, groen en zwart worden gemaakt, er zijn zelfs modellen met lammeren. De kast en nachtkastjes kunnen worden aangevuld met laden of deuren. Een belangrijk nadeel van dit model is dat het is gemaakt van spaanplaat en vezelplaat.

HEMNES - Zeer beroemde meubels uit het assortiment van bedden Ikea, die drie laden heeft. Het is alleen beschikbaar in witte kleuren. De voordelen van deze slaapplaats zijn: een schattig ontwerp dat geschikt is voor elke kamer, gebruik bij de productie van milieuvriendelijke materialen, langdurig gebruik. Plus, naast opslagruimte, is er ook een extra uitrekking.

Dit eenpersoonsbed kan gemakkelijk een tweepersoonsbed worden. Bovendien kunt u dit meubilair indien nodig als een sofa gebruiken, waar u met vrienden kunt zitten. Het grootste nadeel is de relatief hoge kosten van een dergelijk bed.

Dit bed is perfect voor zowel een jongen als een meisje voor maximaal 3 jaar. Het voordeel is dat u op de "eerste verdieping" een mini-woonkamer of een creatieve zone voor het kind kunt maken. Dit bed is perfect in die appartementen waar de ruimte beperkt is.

Niet alleen geschikt voor het kind, maar ook voor de volwassene. Het onvoorwaardelijke voordeel is dat het in geassembleerde vorm weinig ruimte inneemt en als extra zitplaats dient. Een breed scala aan stijlen en kleuren.

Intrekbaar bed voor twee kinderen

Dit model is geschikt voor een gezin met twee kleine kinderen. Het heeft twee ligplaatsen, laag, waardoor de kinderen er gemakkelijk op kunnen klimmen. De lagere slaper kan volledig worden uitgetrokken en gebruikt als een apart kinderbedje.

Dergelijke modellen zijn zo gemaakt dat ze samen met het kind in lengte kunnen "groeien". Vanwege dit vermogen kunnen ze duurzaam worden genoemd. Hoewel het bed tijd heeft om te veranderen voor het kind, is het niet nodig om een ​​nieuw bed te kopen.

De box kan overal worden geplaatst: in de regel is in houten bedden onder de matras altijd plaats om dingen op te bergen, fabrikanten maken vaak laden. In bedden op zolder, soms voorzien van een kast of nachtkastje, waarmee je ook een heleboel dingen op te slaan.

De lengte van een dergelijk bed is meer dan 160 cm. Modellen kunnen hout of metaal zijn, dubbel of enkel, gekleurd of monotoon, met een specifiek ontwerp - zoals de tiener wenst.

Meestal wordt voor deze leeftijd meubels met een rand of een tussenschot gebruikt om de val van de baby te voorkomen. Deze bedden kunnen laag zijn zodat de kinderen er zelf op kunnen klimmen.

En je kunt natuurlijk bedden voor meisjes en bedden toewijzen voor jongens. De verschillen zijn in kleuren, decoraties en decoratie. In de regel gebruiken meisjes roze kleuren met verschillende prinsessen en poppen en voor jongens blauwe kleuren met auto's en superhelden.

De grootte van het bed voor een kind van 5-10 jaar is meestal 70 cm (breedte) en 130-160 cm (lengte). Voor een kind van 11 jaar en ouder is de standaard de afmeting van 90 cm (breedte) en 180 cm (lengte). Veel ouders kopen echter een bedmaat van 90 cm (breedte) en 200 (lengte).

Het materiaal waaruit IKEA nu kindermeubilair maakt, kan anders zijn. Dit is een reeks verschillende bomen, en ijzer, maken vaak bedden van spaanplaat en MDF, zelfs als er gesmede modellen zijn.

Meubels van MDF en spaanplaat dienen altijd een vrij korte tijd: na een tijdje zal zo'n bed ophouden om mooi te zijn of zelfs te breken. Over het algemeen wordt aangenomen dat het meubilair gemaakt van deze materialen duurzaam is en bestand tegen een vrij zwaar gewicht. Helaas is dit niet altijd het geval. Het gebruik van materialen van lage kwaliteit voor de productie van MDF en spaanplaat leidt tot een onbetrouwbaar bed.

Deze bedden en andere meubels hebben een prachtig uitzicht. Meubels van MDF kunnen worden afgedekt met verschillende kleuren, vergelijkbaar in dit geval met hout, metaal of andere materialen.

Er is een verkeerde veronderstelling dat structuren van spaanplaat en MDF een negatief effect kunnen hebben op de inwendige organen van de mens. Dit is helemaal verkeerd, alle producten zijn zorgvuldig getest op milieuvriendelijkheid.

Houten meubilair is een echte klassieker. Ze ziet er plechtig uit. Het gegeven bed ziet er perfect uit in elk interieur, het wordt de basis, alle andere meubels worden onder het bed geselecteerd. Dergelijke bedden passen bij zowel het meisje als de jongen, zowel een klein kind als een volwassene.

De kleur van de slaapplaats uit de reeksen kan alleen hout zijn.

Houten bedden zijn het meest comfortabel en duurzaam in gebruik. Ze hebben hier eenvoudigweg geen gelijk in. Het enige probleem kan een houtvirus zijn dat in twee jaar tijd meubels kan "opeten". Om dit te voorkomen, moet u constant de toestand van het bed controleren.

Strijkijzers en smeedijzeren bedden zijn een zeldzaamheid. Ze zien er koud uit, in bedrijf zijn ze zeer betrouwbaar en kunnen ze lang dienen.

Nu in Ikea is er een groot aantal verschillende kleuren, die als slaapplaatsen kunnen worden geschilderd. Vergeet natuurlijk niet dat houten meubels alleen houtachtige kleuren kunnen zijn. Een van de meest populaire kleuren onder de spaanplaat meubels is wit. Uiteraard wordt de kleurkeuze door het kind zelf of door zijn ouders afgehandeld.

Het kiezen van een babybed is natuurlijk een zeer ernstige zaak en moet met de nodige aandacht worden behandeld. Bij het kiezen van een bed voor een kind, worden ouders in de regel geleid door de wensen van hun kind. Als het kind echter nog klein is, kiezen volwassenen meubels volgens de volgende criteria: gebruiksgemak, materiaal en prijs.

De eenvoud bij het kiezen van een bed neemt ook niet de laatste plaats in. Het is heel belangrijk dat het meubilair comfortabel is voor het kind en zijn bewegingen niet belemmert. En hiervoor moet het correct worden geselecteerd. Kinderbedden Ikea kan zich aanpassen aan de groei van het kind, en dit lijkt erg op zowel ouders als kinderen.

Volgens gebruikersrecensies kopen de meeste ouders hun eigen houten bedden voor hun kinderen. Dit is begrijpelijk - meubels gemaakt van hout zijn het meest betrouwbaar in gebruik en veelzijdig. Meestal is het hele interieur van de kamer rond het bed gebouwd. En natuurlijk zet een bed van hout zijn toon.

Het positieve punt van deze kinderbedden ouders noemen hun prijs, "ademend" materiaal, gebruiksgemak.

Meubels van metalen ouders kopen ook gewillig voor hun kinderen. Afgaande op de beoordelingen, is het grootste voordeel van deze bedden het gemak bij de montage, bij het dragen, een betaalbare prijs en het vermogen om het gewicht van niet alleen het kind, maar ook bijvoorbeeld van moeder te weerstaan.

Als je meubels koopt voor een klein kind, dan nemen ouders zulke modellen, die noodzakelijkerwijs zijmuren bevatten. Ze kunnen het kind beschermen tegen vallen. En in geval van nutteloosheid, kunnen de zijkanten eenvoudig worden verwijderd.

Het kiezen van een kinderbed is geen gemakkelijke taak. Maar het belangrijkste is natuurlijk het gemak en de veiligheid van het kind. Daarom moeten ouders serieus zijn bij het kiezen van meubels voor hun kind.

Een uitstekende aanvulling op het interieur of zelfs het hoofdonderdeel kan een kinderbedmodel Sundvik zijn uit de winkel Ikea. Zo'n bed, gemaakt van grenen en vezelplaat en gemaakt in wit, zal de kamer licht en luchtig maken. Het neemt niet veel ruimte in, het kan bij de muur, het raam of in het midden van de kamer worden geplaatst, af te schermen met air tulle, zodat het kind comfortabeler is.

Babybed model Minnen is het meest populair in het assortiment van bedden Ikea. Ze trekt aan met haar uiterlijk. In een kamer in witte en lichte kleuren zijn dergelijke meubels zeer geschikt. Natuurlijk, in het geval dat een bed wordt gekocht voor een jongen, is het beter om een ​​zwarte kleur te kiezen.

Critter is een ideaal bed voor kinderen tot acht jaar. Het is gemaakt van grenen en past perfect in het interieur van de kinderkamer. De witte meubelkleur is universeel en past in elk ontwerp van de kinderkamer.

Alle rechten voorbehouden, 14+

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk als u een actieve link naar onze site installeert.

Rond bed "Ikea": beschrijving en beoordelingen

Degenen die op zoek zijn naar originele oplossingen voor de slaapkamer, komen niet langs het ronde bed "Ikea".

Het bedrijf "Ikea" produceert bedden in verschillende vormen. Enkel, anderhalf en dubbel, met verschillende mechanismen, laden. Ze zijn praktisch, handig en veilig voor gebruikers.

De bedden zijn structureel samengesteld uit drie delen:

 • Frame, dat een kader, poten, soms andere elementen bevat.
 • Reeknoe-bodem, voor ventilatie. Beuken- of berkenlamellen en plastic latoderzhateli houden de matras stevig vast.
 • Hoofdeinde in de vorm van een plank met planken. Het is aanwezig als een afzonderlijk element in sommige modellen.

Het ronde bed "Ikea" is een multifunctionele transformator. Zij "is cut9raquo; op vier gelijke delen, elk met een eigen uitbalancering.

 • Om te slapen worden deze segmenten vastgemaakt met speciale riemen.
 • Als je twee segmenten naast elkaar plaatst, krijg je een halfronde bank. Van het bed van deze twee.
 • Het bed kan in vier afzonderlijke poefs worden verdeeld.
 • Door de benen op twee segmenten los te draaien en tegen de andere twee te steunen, ontvang je twee stoelen of een lage bank.

Rond bed "Ikea" Sultan Sandane heeft in de complete set een rubberen mantel, die hem beschermt tegen vervuiling. Het beddegrad van het bed is licht, dus je moet het constant bedekken.

Waarom mensen bang zijn om een ​​rond bed te kopen:

 • Het kan alleen in een grote slaapkamer worden geïnstalleerd.
 • Het is duurder dan normaal.
 • Het is moeilijk om de juiste kleding te vinden.

Als het moeilijk is om over de grootte te argumenteren, wordt de prijs voor ronde bedden elk jaar kleiner. Bovendien kunt u kiezen als een duur en voortreffelijk model, en het product is eenvoudiger.

Nu zijn er veel modellen van linnen voor ronde bedden. Daarom zal het niet moeilijk zijn om een ​​geschikte te vinden.

Hoe slaap je op een rond bed? Deze vraag is van belang voor veel van de potentiële kopers.

In feite is slapen een beetje ongewoon, vooral in het begin.

Het ronde bed "Ikea" kan verschillende wijzigingen ondergaan.

 • Eenvoudig.
 • Met een hoofd dat het bed rijker en comfortabeler maakt.
 • Met de zijkanten die de kussens vasthouden en de eigenaar tijdens de slaap.
 • Met een tafel die stationair kan zijn of langs de rand van het bed kan bewegen.
 • Met trappen.
 • Op de grond, rond of vierkant.
 • Met ingebouwde laden en nachtkastjes.
 • Suspension. Dit is een originele structuur, hangend aan touwen of een raster.

Product "Ikea" - een rond bed waarvan de maat afwijkt van het gebruikelijke. De eigenaardigheid van ronde bedden is de ongebruikelijke afhankelijkheid van de "stoel" op de diameter.

De breedte van zo'n bed is immers gelijk aan de lengte en je kunt er alleen op liggen door de diameter of door het akkoord, dat iets groter moet zijn dan de lengte van de slaper.

 • Kinderen of tieners - tot 2 meter in diameter.
 • Eenpersoonsbed - diameter van 2 m.
 • Het tweepersoonsbed heeft een diameter van meer dan 2,5 m.

Voordat u in de slaapkamer reparaties uitvoert, moet u eerst een bed kiezen op basis van de parameters en het uiterlijk om de indeling van de kamer, de locatie van het meubilair en het ontwerp te plannen. U kunt zelfs een plan voor de ontwerper bestellen. Hoeveel kost het ronde bed van Ikea? De prijs is 30 duizend roebel. Het is niet erg duur voor dergelijke originele meubels. Maar is het functioneel?

Rond Ikea bed in de kamer

In sommige kleine slaapkamers kan een rond bed nauwelijks worden geperst. Maar als dit is gebeurd en gelukt, kan het blijken dat het er enigszins vreemd uitziet.

Om een ​​gezellig en luxueus interieur te creëren, is een rond bed geplaatst in een ruime kamer.

Dit is vooral belangrijk als het bed een ronde vorm heeft en de rest van het meubilair rechthoekig is.

Ziet er goed uit in bed om Ikea in een appartement met één kamer. Het dient als een bank voor gasten.

Een interessante toevoeging aan een rond bed in een ruime kamer kan dienen als een baldakijn, originele beddenspreien, rond meubilair.

Houd er rekening mee dat de matras op het ronde bed dezelfde vorm moet hebben. Een bed kan soms omhoog komen en rechthoekig zijn.

De kleur is in harmonie met de decoratie van de kamer, gordijnen en andere decorelementen.

Een matras en een bed voor ronde bedden kosten meestal 10 procent meer dan normaal.

Neon of andere verlichting in de vloer of rond het bed zal een intieme sfeer creëren, het interieur versieren.

De montage-instructie bevat gedetailleerde stapsgewijze illustraties van het proces. De juiste posities en bewegingsrichtingen zijn aangegeven. De methoden voor het correct plaatsen en vasthouden van onderdelen worden getoond. Door alle instructies te volgen, kunt u de montage snel en zonder letsel uitvoeren.

Gebruikers zeggen dat het ronde bed "Ikea" Sultan Sandane comfortabel en goed gemaakt is. Het heeft verschillende build-opties. Onder de nadelen - zwakke riemen voor screeding-segmenten. Ze rekken snel uit en de slaper valt door de opening ertussen.

De lichte kleur van de matras is ook niet erg aangenaam voor de kopers. Ja, en de mantel is ook heel licht heeft een rond bed "Ikea".

Gebruikersrecensies geven aan dat het bed veel ruimte in beslag neemt. Maar dit is geen huwelijk en geen fout, maar een constructief kenmerk.

Onder de tekortkomingen - een lage afstand van de vloer tot de bodem, 10 cm.

Gebruikers zeggen dat slapen op het bed niet erg handig is, vooral wij twee. De gewrichten worden echter gesloten door een ander matras van Ikea. Men slaapt in het midden. De tweede zit aan de zijkant, gebogen om op het geknipte deel van de bank te passen.

Kopers zeggen dat het bed "Ikea" maat 215h215 veel handiger is voor rust samen. En het is niet vastgemaakt met riemen, maar met metalen platen.

Het feit dat het bed "Ikea" erg zacht is, sommige gebruikers worden als een positief moment beschouwd, anderen als een nadeel.

Babybedden Ikea: een comfortabele nachtrust voor je kind

Voor een comfortabele nachtrust moet het kind kiezen voor een praktisch en comfortabel bed dat te vinden is in Ikea-winkels.Er is een comfortabel en veilig babybedje nodig voor de baby vanaf de geboorte. Vaak kiezen ouders een bed in uiterlijk, zonder na te denken over de functionaliteit ervan. Het gevolg is dat het kind wispelturig begint te worden en niet genoeg slaap krijgt, en ook zijn houding kan verstoord zijn. Om dit te voorkomen, moet u meubels kopen van vertrouwde fabrikanten die het product certificeren en verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit ervan. Ikea heb bijvoorbeeld veel vraag naar Ikea kinderbedden, want voor een kind van elke leeftijd kun je een interessant en origineel model pakken.

Ikea-bedden: catalogus en populaire modellen

In de Ikea-catalogus kunt u meer babybedjes vinden, waarvan het niet eenvoudig is om de geschikte babybedjes te kiezen. Ouders die al meubels hebben gekocht, laten hierover op verschillende openbare plaatsen commentaar achter. U kunt erop vertrouwen, uw keuze maken. En u kunt de catalogus en producteigenschappen zorgvuldig bestuderen en op basis hiervan een model voor uw kind kiezen.

U kunt kennis maken met verschillende babybedmodellen op internet of in de catalogi van Ikea

De meest populaire soorten bedden van ikea:

 • Een loft bed;
 • Bed met twee verdiepingen;
 • bank;
 • Gesmeed metaalbed;
 • Cot-transformator;
 • Houtbed uitrollen of uitrollen.

De keuze van het model hangt af van de leeftijd van het kind en zijn behoeften, de grootte van de kamer, het interieurontwerp.

Ikea-hoogslaper: 4 beste opties

Bed-loft is een universele oplossing voor kinderkamers met een klein oppervlak. Het helpt aanzienlijk om ruimte te besparen, omdat het een compact ontwerp is met een bed op de tweede verdieping en een bureau of een vrije ruimte eronder - op de eerste. Sommige modellen hebben ingebouwde kasten en planken.

Het lichte en comfortabele hoogslaper van Ikea zal uw kind zeker bevallen

De meest populaire bed-loft modellen van ikea:

 1. Stuva. De constructies uit deze collectie zijn gemaakt van hout en wit geverfd met de toevoeging van gekleurde elementen (deuren, laden, handgrepen). In de catalogus zijn er ook puur witte modellen. Op het bovenste niveau van het hoogslaper bevindt zich een comfortabel bed en op het lagere niveau bevindt zich een bureau met laden of planken. Aan de zijkant is er een ingebouwde kledingkast of planken.
 2. Sture. Dit model is gemaakt van massief hout. Op de tweede verdieping van de structuur is er een bed. Daarop zijn er kanten die beschermen tegen vallen. In het onderste deel blijft de ruimte vrij. Daar kunt u een bureau, een bank of een tweede bed regelen of een spelzone maken.
 3. Sverta. Dit model is een ijzeren frame bed-loft. In het bovenste gedeelte zit een begrenzer, die voorkomt dat het kind valt. Hieronder is er een vrije ruimte voor de installatie van een tafel of ander meubilair.
 4. Tuffing. Dit is een hoogslaperframe met een ladder in het midden, gemaakt van roestvrij staal, gepoedercoat. Boven is een bed - van onderen lege ruimte.

Hoogslapers worden niet aanbevolen voor kinderen jonger dan zes jaar oud of mensen die rusteloos slapen.

Ikea compact stapelbed: ruimtebesparend

Voor twee kinderen is de ideale optie om een ​​compact stapelbed te kopen, dat zelfs in een kleine ruimte gemakkelijk past. Het oudere kind kan aan de bovenkant slapen, en de jongste aan de onderkant. Als u in de catalogus kijkt, kunt u een model kiezen dat zowel kinderen als ouders aanspreekt.

Heel gebruikelijk zijn Ikea stapelbedden, omdat ze compact zijn en niet veel vrije ruimte innemen in de kamer

De meest interessante proposities van stapelbedden:

 1. weide. Een eenvoudig klassiek model van een stapelbed, gemaakt van massief grenen. Heeft een natuurlijke kleur en een patroon van hout. Het ziet er geweldig uit in elk interieur, en het compacte formaat stelt u in staat om meubels te plaatsen in een kleine kinderkamer.
 2. Sverta. Dit model is gemaakt van roestvrij staal, wit geverfd, wat in goede harmonie is met alle andere kleuren.
 3. Tuffing. Dit is een model met een stijlvol ontwerp, gemaakt van roestvrij staal, gecoat met een gepigmenteerde poedercoating. Het ijzeren bed is geschikt voor kinderkamers, ingericht in de stijl van minimalisme, modern of hightech.

Matrassen voor bedden zijn alleen orthopedisch gekozen, die perfect in maat passen.

Collectie Ikea Hemmes voor slaapkamer

De serie Hemes van Ikea omvat een verscheidenheid aan slaapkamermeubelen met een klassiek ontwerp, gemaakt van massief hout. Bijzonder populair is een bed en een bank met drie laden uit deze collectie. Vergelijkbare bedmodellen zijn ook te vinden in de Creter-collectie.

De voordelen van houten meubels van Ikea liggen in het feit dat het wordt gekenmerkt door milieuvriendelijkheid, veiligheid en ongelooflijk gemak

De voordelen van Hemna's houten meubels van Ikea:

 • Ecologische reinheid en veiligheid;
 • Eenvoudig te monteren;
 • Veelzijdigheid in toepassing;
 • Stijlvol ontwerp;
 • Veilige coating.

De bank of bed uit deze serie kan worden gecombineerd met meubels uit andere collecties, geschikt voor kleur of stijl.

Meubilair Hemmes in het interieur van de kinderkamer

Naast bedden en banken in de kinderkamer, kun je ruime kisten van Hemmes en kasten uit deze serie plaatsen. Voor een groot aantal kinderdingen en kinderspeelgoed zijn meerdere dozen voldoende met een kop.

In kamers met een klassiek of antiek ontwerp ziet het meubilair van Hemnas er perfect uit. Het is ook geschikt voor interieur in art-nouveaustijl.

Meubelset Hemmes, perfect voor het inrichten van een kamer in een klassieke stijl

Hoofdkleuren gebruikt in de verzameling:

Wit meubilair helpt de ruimte visueel te vergroten en de ruimte meer licht te maken, en het donker geeft het interieur een afwerking en helpt de accenten op de juiste plaatsen te plaatsen.

Ikea kinderbank: mogelijke opties

Moderne banken zijn ruim en comfortabel, ze kunnen rustig slapen, een kind van drie tot zestien jaar oud. In de uitgebreide versie kan een volwassen persoon er vrij op passen tot een hoogte van maximaal twee meter. Kortom, vouwmodellen worden gekocht om het kind te laten groeien. Wanneer de verandering van de kamer in de volgende leeftijdsfase eindigt, kan de bank niet worden veranderd in andere meubels, maar eenvoudig om de oppervlakte te vergroten. En afgestemd in toon, vormt de stoel een perfecte aanvulling op het interieur van de kinderkamer.

Niet minder populair is de Ikea-bank voor kinderen, die gemakkelijk kan worden uitgeklapt met een speciaal intrekbaar mechanisme

De beste bankmodellen voor kinderen:

 1. Brimnes. Dit model combineert de functies van een bank, een eenpersoonsbed, een tweepersoonsbed en een opslagruimte voor wasgoed. Het is gemaakt van spaanplaat en plastic.
 2. HEMNES. Een van de meest populaire modellen met drie onderste laden, die in een bank kunnen veranderen.
 3. Sverta. Het is in de catalogus gepositioneerd als een bank, maar in werkelijkheid is het een intrekbaar bed dat kan worden geïnstalleerd onder een structuur met twee niveaus of een hoogslaper. Het kan ook worden gebruikt als een extra bed, als de kinderen de nacht doorbrengen met hun vrienden. Het is gemaakt van staal en houtfineer. Om dezelfde categorie kan worden toegeschreven en glijden bed vlas.

Banken en banken worden niet aanbevolen voor kinderen jonger dan zes jaar, omdat ze zich nog niet volledig gevormd hebben.

De bodems van alle modellen zijn gemaakt van latten op basis van een reeks dennenbomen, die vrijkomen in de luchtsubstanties die nuttig zijn voor het menselijk lichaam - fytoncides.

Welke Idaa-luifel is het beste om te kiezen

De luifels zijn ontworpen om het kind tegen externe factoren te beschermen en gunstige omstandigheden te creëren om te slapen. Ikea verkoopt luifels die geschikt zijn voor bepaalde bedmodellen en veelzijdig.

Met behulp van een luifel is het mogelijk om het kind af te sluiten en gunstige omstandigheden te creëren voor een stille slaap

Het assortiment luifels van Ikea:

 1. Freestyle. Mooie, lichte en gekleurde gordijnen, gemaakt van 100% polyester, zijn alleen geschikt voor bedden uit de Curie-serie.
 2. Sufflett. Kleine luifels, geschikt voor bedden in de breedte van 70 - 90 centimeter, zullen bijdragen tot een gezellige sfeer voor het slapen of lezen van boeken.
 3. Hemmahos. Het ontwerp van deze luifels lijkt op een tent, zodat ze kunnen worden gebruikt in een wieg van elke grootte of afzonderlijk daarvan.
 4. Tsirkustelt en Sharmtroll lijken op de vorm van een circustent. Help een gezellige plek te creëren om te slapen en te spelen, niet alleen op het bed, maar ook op de vloer.

Baldahin is vooral relevant in de zomer: het helpt het kind te beschermen tegen te felle zonnestralen en vervelende insecten.

Glijdend smeed bed Ikea voor kinderen vanaf 6 jaar

Het gesmede Minneen-babybedje ziet eruit als een echt kunstwerk. Het is geschikt voor kinderen van 6-8 jaar. Meestal worden ze gekocht voor meisjes, omdat het bed vergelijkbaar is met het sprookjesbed van de prinses. Met het glijdende ontwerp kunt u het formaat van het meubilair vergroten terwijl het kind groeit.

Erg mooi en comfortabel is het bed van Ikea, dat geschikt is voor kinderen vanaf 6 jaar

De voordelen van het smeedijzeren bed Minnen:

 • Esthetische uitstraling;
 • Sterkte en duurzaamheid;
 • Aanwezigheid van een handige harkbodem;
 • De grootte aanpassen;
 • De aanwezigheid van zwarte en witte modellen.

Houd er rekening mee dat een smeedijzeren bed niet in alle interieurs past, dus het wordt aanbevolen om een ​​ontwerper te raadplegen.

Ikea babybed review (video)

De meeste voorstellen van Ikea zijn meubels die groeien met kinderen. Daarom kun je er bij het kopen van tienermodellen zeker van zijn dat de bedden minstens vijf jaar meegaan. Met dit account moet je nadenken over het ontwerp van het interieur, de rest van het meubilair kiezen uit dezelfde collecties als het bed, of het aanvullen met verschillende accessoires.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

68 − = 67