Bed in de vorm van een machine voor een jongen

Keuze uit machinebedden voor jongens van alle leeftijden - types, foto's, prijzen

Tegenwoordig gaat het uniforme kindermeubilair, dat alleen zijn functionele doel vervult, voorbij. Voor de vorming van de persoonlijkheid van een kind worden de voorwaarden voor spel en creativiteit, zelfbeschikking en initiatief gecreëerd. In het appartement hiervoor kunt u meubels, gordijnen en andere accessoires gebruiken. Het nachtkastje voor de jongen is direct gerelateerd aan zijn opkomende mannelijke opvattingen, karakter en interesses. Want een jongen met drie jaar is niet alleen een slaapplaats, het is een onderdeel van de inrichting van de kamer en de aflevering van de game.

Als je een gezellige kamer met comfortabel meubilair wilt maken, lees dan de volgende materialen:

 • artikel over het kopen van het juiste bed voor een tienerjongen
 • hoe maak je een knusse en goedkope slaapkamer voor een jongen?
 • bespaar ruimte in de kinderkamer - kies een transformator - niet alleen een bed, maar een bed-kledingkast

Het ontwerp van een bed in de vorm van een auto kan behoorlijk divers zijn: van de populaire redder Robocar Poli tot vandaag en eindigend met de kruiwagens van Lightning McVean.

De keuze hangt af van de leeftijd van de gastheer, zijn sportiviteit en emotionaliteit. Populaire reddingsvoertuigen zijn handig omdat ze van nature transformatoren zijn, wat, zelfs bij benadering, erg praktisch en handig is. De aanwezigheid van extra planken, laden en gaten zorgt voor veel aangename momenten tijdens het spel.

Favoriete auto's van de auto hebben lage zijkanten en een vrij breed deel van de motorkap. Met kinderbedden van deze vorm voel je je als stoere jongens die alles op de schouder kunnen doen.

Racemodellen kunnen veel extra gadgets bevatten:

 • Verwijderbaar dak;
 • De originele hoorn;
 • Een onmisbare link;
 • Muzikale begeleiding.

Voor twee kinderen kun je op een minibus van twee verdiepingen blijven - dit soort excursie van de Amerikaanse versie, die tijdens de rit alle voorzieningen biedt.

Welke materialen zijn er van dergelijke modellen gemaakt?

De belangrijkste vereisten voor grondstoffen voor kindermeubilair:

 • Milieuveiligheid;
 • sterkte;
 • natuurlijkheid;
 • Afwezigheid van allergische verven, mastiek, lijm en andere verbruiksartikelen.

Tot op heden is het meest geschikte materiaal gelamineerde spaanplaat. Het zijn heldere en mooie tekeningen, het is licht en hygiënisch praktisch.

Heeft een reactie gevonden bij fabrikanten en MDF. Maar het schilderij moet worden gemaakt met speciaal email. Voor een jongen met allergische problemen moet de keuze van de verf zorgvuldiger worden gedaan.

Niet het hele bed kan van hetzelfde materiaal zijn gemaakt. Dus, voor het maken van wielen is het mogelijk om plastic te gebruiken, en voor koplampen en stoplichten - een speciale lichtreflecterende film. Individuele componenten kunnen van metaal zijn, maar ze mogen zeker niet traumatisch zijn.

Bedden voor tieners zijn groter, dus deze modellen hebben een grote kamer en een minimum aan andere omstandigheden nodig. Heb je echter geen aparte kamer voor de jongen, lees dan hoe je een kinderhoek goed in het appartement kunt indelen.

Wat kan met dergelijke producten worden gedecoreerd?

Natuurlijk, achtergrondverlichting. Het licht moet gedempt worden om van ergens binnen naar binnen te gaan. Het is beter als het LED-koplampverlichting is, maar u kunt ook binnenverlichting gebruiken. Dergelijke elementen combineren meestal verschillende functies:

2. Help in de slaapstand (het lampje blijft branden, het nachtlampje wordt vervangen).

De bedden van de machine voor jongens lijken erg op hun originelen. Met achtergrondverlichting zijn ze ook geliefd en geclaimd. Ze kunnen op de vloer of op een voetstuk worden geïnstalleerd. In ieder geval moet veiligheid de eerste plaats zijn.

Hoe is het beter om ruimte te maken waarin een bed in de vorm van een auto is geïnstalleerd?

Op zichzelf zal het bed de decoratie van de kamer zijn, maar het ontwerp van de hele kamer zal niet interfereren. Dus, in de racestijl, kun je kasten en kasten opstellen, evenals planken en hangers. Zeer originele auto-trottoirbanden. Op hen kunt u vlaggen, bekers, een wimpel hangen. Aan de muren zien de roosters en wedstrijden er origineel uit.

Het kleurenschema moet worden gekozen op basis van de basiskleur van het machinebed. De fabrikant kan enigszins afwijken van het kleurenschema. En dit is logisch, soms vervelend veel rode kleur of vooral zwart.

Nadat u wat meer tijd hebt besteed aan het ontwerpen van de kamer, kunt u het juiste tapijt en gordijnen kiezen. Het tapijt kan worden gemarkeerd met axiale lijnen, tekenen van voetgangersoversteekplaatsen en andere kenmerken. Maar de installatie van verkeerslichten is niet nodig. Misschien is het genoeg om ze op de kasten te hebben. De prijs van een dergelijke omgeving zal hoger zijn, maar ook het plezier - de massa.

Is het mogelijk om een ​​dergelijk bed met uw eigen handen te ontwerpen?

Stroymarket biedt tegenwoordig een groot arsenaal aan benodigdheden voor meubels, waaronder kinderbedden zelf. Door op de relevante sites op het internet een foto van een geschikt model op te halen en kennis te hebben van het ontwerp van meubels, kunt u proberen de jongen uit 3 jaar originele bedmachine te maken. Zo krijgt u een individueel model, geschikt voor elke kamer, rekening houdend met de wensen van het kind.

Voorbeelden van dergelijke bedden die door ouders onafhankelijk van elkaar zijn gemaakt:

Bedden voor jongens vanaf acht jaar kunnen worden gestileerd als een brandweerwagen, ambulance, politie-auto en andere favoriete modellen. Prijzen voor hen worden gevormd op basis van het totale ontwerp en de gebruikte materialen.

Gemiddeld kan zo'n bed voor 2 - 3 duizend roebel worden gekocht, voor een hogere leeftijd - tot 2000 roebel.

Bedmachine voor de jongen: kopen is de moeite waard. Het kind zal tevreden zijn.

Er zijn modellen van autobedden gemaakt voor populaire automerken - Audi, BMW, Ferrari enzovoort. Hun beoordeling - in deze video:

Ik heb het kind een bed gemaakt in de vorm van een bus met twee niveaus - op de wieg, van onder de speelruimte. Hij vindt het echt leuk, ik raad het aan. En ongebruikelijk, en ruimte wordt opgeslagen

Bedmachine voor een jongen

Veel ouders willen hun kind plezieren en een gezellig nest in zijn kamer organiseren. Om dit te doen, repareren ze de kinderkamer, halen ze meubels en accessoires op. Een van de belangrijkste interieurartikelen is een bed. Het moet niet alleen comfortabel zijn, maar ook de fantasieën en verlangens van het kind weerspiegelen. Dat is waarom, in een kinderkamer voor een jongen, het beter is om een ​​wieg te kopen - een typemachine.

Wieg - de machine heeft zowel plussen als minnen. Kies daarom een ​​dergelijk bed en bestudeer zorgvuldig alle voor- en nadelen ervan.

Voordelen zijn onder andere:

 • Helder ontwerp en interessant kleurontwerp;
 • Bedden in de vorm van auto's zijn gemaakt voor zowel meisjes als jongens;
 • Voor het opmaken van bedden worden alleen veilige materialen gebruikt;
 • Veel modellen zijn uitgerust met laden voor het opbergen van linnen en planken aan de zijkant van het bed;
 • De kosten van deze bedden kunnen verschillen en zijn afhankelijk van de kwaliteit.
 • In vergelijking met een gewoon kinderbed, het bed - de auto kost meer;
 • Als je een bed kiest, moet je de hele stijl van de ruimte eronder aanpassen;
 • Het bed in de vorm van een auto zal naar een andere moeten worden veranderd zodra het kind opgroeit en vindt dat zo'n bed te kinderachtig is.

In meubelwinkels is er een enorme selectie bedden in de vorm van machines. Het kan een bed zijn in de vorm van een bus, een brandweerwagen of een raceauto. Het bed kan een hefmechanisme en een achtergrondverlichting hebben. Het kan worden uitgerust met planken en laden. Over het algemeen zijn er veel opties. Laten we een paar van hen overwegen.

De originele oplossing voor de kinderkamer. De bank in opgevouwen toestand neemt een beetje ruimte in beslag, en wordt in de uitgevouwen toestand een ruime slaapplaats. Диванчики zijn niet alleen bedoeld om op te zitten, maar ook om comfortabel te rusten. De slaapbank is comfortabel en daarom is er een box voor het opbergen van beddengoed, die na het slapen in deze doos kan worden gestopt.

Vuurbed - auto - nog een originele keuze voor een kleine jongen

Een brandweerwagen kan de droom van het kind weerspiegelen om in de toekomst brandweerman te worden. Het bed heeft een afmeting van 190 cm bij 80 cm en is voorzien van twee laden waarin u niet alleen ondergoed, maar ook speelgoed kunt opbergen.

"Lightning McVean" - een bed in de vorm van een geanimeerd personage

Een kind dat houdt van de cartoon "Auto's" zal zo'n bed nauwkeurig schatten. De afmeting van het bed "Makvin" is 170 cm bij 80 cm Het frame is gemaakt van berken. Dit model wordt geleverd met een la voor het opslaan van dingen.

Dit bed is gemaakt van spaanplaat. De grootte van het bed is 160 bij 70 cm. Het kleurontwerp van dit bed kan heel verschillend zijn. De verf en het glazuur die worden gebruikt voor het schilderen van het bed zijn niet giftig.

Bed in de vorm van een auto voor twee kinderen

Typisch is dit een stapelbed, dat in de vorm van een grote bus of een locomotief kan zijn. Dit bed is duurzaam en comfortabel en het is perfect voor een kleine kinderkamer. Afmetingen bedden 190 cm tot 90 cm. Sommige modellen hebben verschillende laden of planken. De trap kan op elke handige zijde worden geplaatst, waardoor u het bed overal in de kamer kunt plaatsen. Materiaal - MDF.

Heel veel fabrikanten van babybedden maken bedden - auto's met een ongewoon ontwerp. De verlichting van de bodem van het bed en de brandende lichten - dit is wat de jongen zal waarderen van 3 tot 12 jaar. Sommige kinderen zijn bang om te slapen in het donker, dus de achtergrondverlichting kan de rol van een nachtlampje spelen.

Bed - machine met hefmechanisme

Dit bed heeft een doos om het wasgoed binnenin op te bergen en om het te openen, moet je het bed oprichten. Het mechanisme kan handmatig zijn, op veren of op gasdempers. De goedkoopste optie is een handmatig mechanisme, maar een klein kind heeft niet zo'n fysieke kracht om de bodem van het bed alleen op te heffen.

Veel kinderen geven de voorkeur aan dit bed, omdat het geen geschilderde wielen heeft, maar echte wielen. Ze zijn gemaakt van plastic. Bij dergelijke auto branden koplampen, die het kind niet kunnen aantrekken. De grootte van een bed is meestal 170 cm bij 80 cm, maar soms meer.

Deze optie is erg gunstig voor een kleine kamer. De constructie zelf is een werkgebied op het eerste niveau en een bed op het tweede niveau. Aan de onderkant is een bureau met laden en allerlei planken, een kast voor dingen, een ladekast. De trap is gemaakt van natuurlijk hout of metaal, waarmee je veilig kunt klimmen en dalen. Bed - zolder kan worden gemaakt in de vorm van een bus of vrachtwagen. De afmeting van het bed is 170 cm bij 80 cm.

Bed - de machine is ontworpen voor een kind van 3 jaar oud, maar sommige modellen hebben een formaat waarmee u een volwassene kunt huisvesten. Maar het is onwaarschijnlijk dat een tiener in deze stijl een bed in zijn slaapkamer wil hebben, en het grote bed van de baby zal eenvoudig ongemakkelijk zijn. Daarom is het kiezen van een bed noodzakelijk voor de groei en de leeftijd van de jongen:

 • Grootte 210 cm bij 80 cm is ontworpen voor een tiener. In een kleine kamer kun je zo'n bed niet plaatsen, maar als het kind klein is, zal het daar gewoon ongepast zijn.
 • De afmeting van 190 cm bij 90 cm is ontworpen voor een tiener van 13 jaar. Zo'n bed kan interessant zijn voor een kind dat dol is op technologie, als het bed - de machine is uitgerust met kleine onderdelen (stuurwiel, wielen, verlichting).
 • De afmeting van 180 cm bij 80 cm is ontworpen voor een jongen van 5 tot 10 jaar. Dit bed - de machine is uitgerust met verlichting, laden en planken. Wanneer u een bed kiest, moet u rekening houden met de aanwezigheid van kleine en scherpe delen.

Materialen gebruikt bij de vervaardiging

Het babybedje moet zijn gemaakt van veilige, duurzame en milieuvriendelijke materialen.

 • Spaanplaat, MDF en hout - natuurlijke materialen voor het maken van babybedjes - machines. Maar het bed van de spaanplaat heeft een korte levensduur, hoewel het voordelig is voor de prijs. Maar een bed gemaakt van natuurlijk hout is duur, maar het is van kwaliteit en duurzaam.

 • Plastic. Een plastic bed kost weinig, maar heeft niet de kwaliteit, zoals een houten bed.

Als u besluit om een ​​plastic bed te kopen, zorg er dan voor dat het geen sterke geur van verf heeft. Goedkope modellen schilderen vaak niet op de productie zelf, maar daarna. Dit bed is niet van hoge kwaliteit.

Extra componenten en accessoires

Extra details zijn verlichting, verlichting, een stuurwiel, een doos voor het opbergen van speelgoed of linnengoed, sportuitrusting, een signaal.

 1. De koplampen schijnen meestal met behulp van LED-lampen met wit of oranje licht. U kunt de lichten in- en uitschakelen door op de speciale knop te drukken.
 2. De achtergrondverlichting is ook LED. Het siert niet alleen het algemene interieur van de kamer, maar wordt ook een soort nachtlampje.
 3. Het signaal is aanwezig op duurdere bedmodellen. Het kind is geïnteresseerd in het spelen van de rijder en op hetzelfde moment om te signaleren.
 4. De opbergdoos kan intrekbaar zijn, verborgen of geopend met een mechanisme. Voor een klein kind moet het mechanisme op veren of op gasschokbrekers zijn zodat het de bodem van het bed kan openen.
 5. Sportuitrusting kan worden gekocht naast de bed - zolder. Om dit te doen, moet u de beugel installeren en een ladder, touw of stangen ophangen.

In veel meubelzaken kunt u, naast een babywieg - machines, accessoires hiervoor kopen. Accessoires zijn onder meer:

Ze zullen het kleine kind beschermen tegen vallen.

De set bevat een kussensloop, laken en dekbedovertrek. De stof moet van hoge kwaliteit zijn en gemaakt zijn van natuurlijke materialen, zoals vlas en katoen. Dit is nodig om het lichaam van de baby te laten ademen en geen allergische reactie te krijgen.

Een slaapzak is gekocht voor een kind dat heel erg in een droom wordt gegooid. Slaapzak is erg warm en de baby gaat 's nachts niet open, omdat het gedaan kan worden met een deken.

Behalve beddengoed moeten ze ook milieuvriendelijk en natuurlijk zijn. De grootte van de deken of deken moet iets groter zijn dan de hoogte van het kind, maar niet erg groot, zodat het 's nachts niet verstrikt zou raken.

Het moet orthopedisch zijn, zodat tijdens de slaap het hoofdkussen de vorm van een baby heeft. Als het kussen niet orthopedisch is, moet het matig hard zijn, maar niet te zacht. Het is niet raadzaam dat het kussen gevuld is met katoen, omdat het vervormt snel.

Het moet stevig of orthopedisch zijn, om de ruggengraat van de jongen niet te vervormen. Het vulmiddel moet natuurlijk zijn, maar het mag geen watten of paralon zijn. Perfecte vulstoffen zijn latex en kokosvezel.

Moderne meubelwinkels in hun assortiment hebben een enorm aantal interessante modellen van kinderbedjes in de vorm van auto's. Maar hoe kies je het juiste bed in een kinderkamer?

Het is het beste om een ​​bed te kopen - een auto van de fabrikant. Als dit natuurlijk mogelijk is. Zo'n aankoop is in alle opzichten voordelig. Ten eerste kan de fabrikant een bed kopen zonder extra kosten en met korting. Ten tweede wordt de koper eerlijk en nauwkeurig geraadpleegd. Ten derde kan het bed onmiddellijk uit het magazijn worden gehaald of worden besteld, wat niet lang hoeft te duren. Ten vierde is het bed uit het magazijn absoluut nieuw en in de winkel zijn de goederen maanden oud.

Basiscriteria voor het kiezen van een bed

 • Je moet weten waar een babybed van gemaakt is. Idealiter zou het een natuurlijke hout- of spaanplaat moeten zijn. Controleer het bed zorgvuldig op gewrichten en afkeuringen.
 • De foto moet duidelijk zijn, zonder echtscheiding. De geur zou niet moeten zijn.
 • Besteed aandacht aan het land van de fabrikant. Het is beter als het Rusland of Duitsland is, omdat de producten van deze landen zijn beter en stabieler.
 • Het gewicht van het bed moet groot zijn. Bedden van goedkope materialen wegen een beetje, maar raken snel in verval.
 • Koop een bed met een afneembaar matras. Het kan worden verwijderd om te worden schoongemaakt of worden gewijzigd zodra het onbruikbaar wordt.
 • Specificeer wat er in de kit zit en controleer persoonlijk of alles verpakt is. Aarzel niet langer om de beschikbaarheid van de details te controleren. Uiteindelijk ben je een koper.
 • Controleer het certificaat en de garantie op het bed.
 • Lees de montage-instructies. Gedetailleerde tekeningen helpen om het bed zelf te monteren. Als je weet dat je het bed niet zelf kunt monteren, kun je een verzamelaar inhuren.
 • Vraag de consultant naar de regels voor gebruik.
 • Geef aan wanneer u de goederen levert en noteer het nummer van de leverancier.

Een kinderbed vanaf 3 jaar oud moet een afmeting van 170 × 70 cm hebben. Ze moet strikken hebben. Als het bed - de machine zal op het podium worden geplaatst, moeten de stappen stabiel zijn. Of het voor een kind handig zal zijn om in bed te slapen, hangt af van wat voor soort matras hij heeft. De best passende orthopedische matras.

De prijscategorie voor kinderbedden is heel anders. Als het bed is gemaakt van goedkope materialen en niet uit extra details bestaat, kost het minder. Dure modellen zijn uitgerust met verlichting, wielen die ze niet hebben geverfd, ze hebben een signaal. En nog belangrijker, ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Gemiddeld variëren de prijzen voor bedden - machines van 4000 tot 40000 r.

Het verzorgen van het babybed zal niet veel problemen veroorzaken en kost niet veel tijd. Het oppervlak van het bed - de machine moet regelmatig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Tekeningen of het afdrukken van foto's kan niet zwaar worden gewreven, om de afbeelding niet af te wassen. Het plastic bed kan worden gereinigd met reinigingsmiddelen. Soms moet u de wasruimte ventileren en de planken uit stof vegen.

De meeste kopers zijn tevreden met de aankoop van een bed - een machine voor een jongen. Het kind wil graag in dit bed slapen en hoeft 's nachts niet met zijn ouders naar bed te rennen. Veel ouders slapen graag in hun eigen kinderbed, als de grootte dit toelaat.

Interessante oplossingen in interieurontwerp

Het ontwerp van de kinderkamer moet passen bij de bedmachine. De kamer moet worden ingelijst in één kleurenschema met een bed, scherpe hoeken en uitsteeksels mogen dat niet zijn. Allereerst moet de kinderkamer veilig zijn.

Een interessante oplossing kan een kindermuur zijn, die in één stijl is gemaakt en een werkruimte, een kledingkast, een ladekast en het bed zelf omvat. Dit is handig omdat u geen meubels onder het bed hoeft te kiezen.

Een andere versie van het ontwerp van de kinderkamer - een achtergrond met een afbeelding van de weg in het veld. Dus het bed - de machine past perfect in de kamer.

Als het bed in de vorm van een auto een bepaald merk heeft, dan kan de muur worden gelijmd aan het embleem van dit merk. Bijvoorbeeld een BMW-bed en een BMW-bord op de muur.

Als de muren in de kinderkamer groen geverfd zijn, kan het bed blauw of donkergroen worden gekozen. De gordijnen moeten ook blauw of groen zijn.

De originele oplossing in het interieur van de kinderkamer kan bestaan ​​uit stickers of tekeningen. Het kind kan zelf deelnemen aan het ontwerp van de kamer. Plak stickers of beschilder de muren als elke ondeugende persoon.

Vergeet niet om de vloer in de kinderkamer te isoleren. Op de vloer kunt u een tapijt of tapijt leggen. Een interessante ontwerpoplossing kan een tapijt zijn - een puzzel. Het kind zal een tapijt graag verzamelen en demonteren.

Voordat je een bed in een kinderkamer koopt, moet je je zoon raadplegen. Zijn verlangens en voorkeuren moeten niet worden genegeerd. Per slot van rekening zal hij in dit bed moeten slapen. En het is aan de juiste keuze hangt af van het comfort en het comfort van het kind.

Een gezamenlijke shoppingtrip of het kijken naar bedden - auto's in de catalogus van online winkels zullen het kind een plezier doen. Kies samen bedlinnen, kussens, matras. Het kind moet deelnemen aan het aankoopproces. Het bed moet niet alleen alstublieft, maar ook worden benaderd op basis van leeftijd. Het moet in het interieur van de kamer passen en de algehele stijl benadrukken.

De persoonlijkheid van de jongen zal de nadruk leggen op de set bestaande uit een kast, bed, tafel en nachtkastje. De kit moet in één stijl worden gemaakt. Moderne aankopen zullen het kind helpen om onafhankelijker te worden en zich als een volwassene te voelen.

Alle rechten voorbehouden, 14+

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk als u een actieve link naar onze site installeert.

Bedmachine voor jongens

Levering in Moskou bestelt bij 25000rub - GRATIS!

Via de transportbedrijven zullen we de goederen naar elk punt van het land brengen. Snelle levering op een geschikt moment. Voor extra geld is bezorging 's avonds of in het weekend mogelijk. In onze magazijnen is altijd een voorraad van de meest populaire meubelmodellen aanwezig, zodat u de bestelde artikelen onverwijld ontvangt. Zelfbezorging is mogelijk.

Als meubelfabrikant zijn wij verantwoordelijk voor de kwaliteit ervan. Daarom gaan we met vertrouwen uit alle verplichtingen om eventuele problemen met de gekochte goederen van ons op te lossen. Hetzelfde geldt voor de producten van andere merken.

Alles over hoe en wie het meubilair van Funky Kidz produceert.

8 (800) 100-10-57 GRATIS bellen binnen Rusland

+7 (495) 287-73-83 - voor MSC's

Elke dag van 09:00 tot 22:00 uur

Laat uw telefoonnummer achter en wij geven u een GRATIS terugbellen gedurende de dag (tijdens kantooruren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

99 − = 89