Een uitschuifbaar bed voor twee kinderen

Intrekbaar bed voor twee kinderen

Moderne appartementen zijn in de regel niet ruim genoeg, dus apparatuur van een kamer voor twee of drie kinderen wordt een echt probleem. Om in deze situatie uit de situatie te komen, helpt een bed met een uitschuifbaar bed. Als je twee of meer kleuters hebt, dan moet je zeker meer te weten komen over dergelijke meubels.

Kenmerken van babybedjes met uitschuifbaar bed

Het ontwerp van dergelijke meubels is eenvoudig en economisch. In de ruimte onder één ligplaats wordt de tweede geplaatst, maar lager. Extra ruimte is uitgerust met wielen of rollen. Dankzij dit ontwerp neemt een uitschuifbaar bed voor twee kinderen overdag een minimum aan vrije ruimte in de kamer in beslag. Het model heeft veel voordelen:

 1. Een bed op twee niveaus voor kinderen beslaat veel minder ruimte in de kamer dan twee aparte bedden. Het creëert geen rommel van ruimte.
 2. Het meubilair is solide en stabiel, omdat het niet te hoog is. Het is zelfs geschikt voor die kinderen die bang zijn om aan de bovenkant te slapen. Vanwege dit kenmerk is een kinderbedje met een opklapbed zelfs geschikt voor de kleinsten.
 3. Het onderste deel van veel modellen is uitgerust met speciale dozen, waarin u beddengoed, boeken, speelgoed of andere dingen kunt opbergen.
 4. Meubilair is eenvoudig te demonteren en te monteren. Het oudere kind zal dit alleen aan.
 5. De prijs van een uitschuifbaar bed voor twee kinderen is veel lager dan een standaard bed op twee niveaus met een ladder of een paar stand-alone bedden.
 6. In gedemonteerde vorm, krijgt u twee grote ligplaatsen, waarvan het gebruik de ruggengraat van de kinderen niet zal beschadigen.

Er zijn enkele nadelen aan dergelijke meubels:

 1. Het kind, dat de bovenste plaats bezet, zal over dat ene moeten springen of het zachtjes omzeilen.
 2. Door het onderste niveau naar beneden te duwen, kunt u de vloerbedekking beschadigen met rollen, wat eenvoudig te compenseren is met de juiste coating of een dichte beschermende mat.
 3. Kinderen kunnen vaak niet beslissen zonder schandalen die beneden zullen slapen, en wie - boven. Dergelijke conflicten zijn typisch voor mensen die te veel leeftijdsverschil hebben.

Soorten ontwerpen voor twee kinderen

Er zijn verschillende wijzigingen:

 1. Met vastgemaakte niveaus. In dit geval wordt de onderste dwarsbalk naar de zijkant of naar voren geduwd, maar niet van de bovenkant gescheiden. Het is vermeldenswaard dat dit niet de meest praktische optie is. Als de onderste laag naar de zijkant wordt bewogen, zal het kind dat van bovenaf slaapt zich niet op zijn gemak voelen afdalen.
 2. Met aparte slaapplaatsen. De uittrekfase is niet aan de bovenste verbonden. Het kan in elke hoek van de kamer worden geduwd en geplaatst.
 3. Een opklapbed voor twee kinderen met linnen laden. Zeer praktische oplossing. Vooral handig als de onderste laag niet aan de bovenkant is bevestigd. Daarin staan ​​in de regel de vakjes.
 4. Twee slaapplaatsen. Laag meubilair, dat slechts lichtjes boven de vloer uitsteekt. Voor de prijs is deze optie de meest betaalbare. Voor de lagere slaapplaats is het raadzaam om een ​​dikke matras aan te schaffen zodat het kind in een droom niet verkouden wordt.
 5. Drie-tiered. In plaats van de wasboxen heeft ze nog een matras, de laagste. In de ongevouwen vorm neemt dit meubilair veel vrije ruimte in beslag, maar in de gemonteerde ruimte is het erg compact. Een goede oplossing voor een groot gezin.

Hoe een uitklapbedje te kiezen

Kindermeubels voor twee kinderen moeten met dergelijke parameters overeenkomen:

 1. Houd rekening met de afmetingen van de kamer en de leeftijd van de kinderen. Als het mogelijk is, is het beter om meubels met slaapplaatsen van volwassen maten onmiddellijk te bestellen, om binnen een paar jaar geen variant voor tieners te kopen. Het zal winstgevender zijn voor de prijs.
 2. Besteed aandacht aan de glijdende bedden voor twee kinderen van natuurlijke materialen, milieuvriendelijk en veilig voor de gezondheid. Voordeel is beter om modellen met de koffer uit een houtvijl te geven. Een goede optie is metaal.
 3. Voor een gezin waarin een jongen en een meisje, zal een model dat geen niveaus heeft geschikter zijn.
 4. Alle delen van de behuizing moeten stevig aan elkaar zijn bevestigd.
 5. Het is noodzakelijk dat alle elementen goed worden geschuurd, gelijkmatig erop worden gecoat.
 6. Het verlengingsmechanisme van de onderste laag van het bed moet betrouwbaar en gemakkelijk werken, alle onderdelen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal. Dit is vooral belangrijk als de kinderen zelf het bed ontmantelen en monteren.
 7. De hoeken van de rompelementen moeten afgeplat en afgerond zijn.
 8. Het is beter om te kiezen voor een model met afneembare beschermende randen op elke laag.
 9. Hoe breder de wielen van het schuifelement, hoe minder stress er op de vloerbedekking ontstaat.

Prijs voor kinderbedden voor twee kinderen

U kunt meubels kopen in een online winkel, een gewone meubelzaak, op bestelling maken. Geschatte prijzen voor verschuifbare babybedjes worden weergegeven in de onderstaande tabel:

Geschatte waarde in roebels

Uitrolbed met twee verdiepingen met linnen dozen Funky Kidz-8

Intrekbare tweepersoons slaapbank Latte

Two-tier modellen Fairy, Dalmatian, Formula 1, Kitti, Pony, Little Mermaid

Cilek Black Pirate

Zelf een bed opmaken met een extra bed

Meubels maken met hun eigen handen kost vrij goedkoop. U kunt geïmproviseerde materialen gebruiken en ze bestellen op internet. Dit bespaart u het bezoeken van meubelwinkels, bijvoorbeeld Ikea, om een ​​geschikt bed met twee niveaus op te halen. Zelfstandig kunt u zowel een eenvoudig als ongewoon origineel model maken. Stapsgewijze montage-instructie:

 1. Bereken de grootte van het toekomstige bed. De lengte van elk bed kan variëren van anderhalve tot twee meter, en breedte - 0,7-0,9 meter Deze parameters worden geselecteerd rekening houdend met de leeftijd van kinderen en de afmetingen van de kamer.
 2. Beslis over het materiaal. Het kan een bosachtig massief zijn, maar het is beter om de spaanplaat te nemen.
 3. Maak de tekeningen van de onderdelen. Bovenste niveau - twee brede vellen voor hoofdeinden, twee dunne zijstrips. Voor het schuifdeel hebt u dezelfde hoogte-elementen nodig (ongeveer 8-10 cm). Maak dunne beschermende randen. Merk op dat de lengte van het uittrekbare deel minder dan ongeveer 10 cm boven de bovenkant is. Maak twee basissen.
 4. Knip de details uit van het bed op twee niveaus met een elektrische decoupeerzaag of cirkelzaag.
 5. Giet de buitenste delen van het tweepersoonsbed met een speciale rand.
 6. Maak op de bevestigingspunten gaten met een boor. Gebruik een inbussleutel om de dekvloeren erin te schroeven.
 7. Bevestig de wielen aan het uittrekbare deel.

Intrekbaar bed voor twee kinderen

Als er één kind in het gezin is, is de plaatsing van de slaapplaats van het kind geen probleem. Als de kamer echter is ontworpen voor twee of meer kinderen, zullen ouders dit probleem serieus moeten oplossen. De oplossing voor dit probleem is een uitschuifbaar bed voor twee kleuters - dit wordt besproken in ons artikel.

Het ontwerp van deze eenvoudige kinderhoofdtelefoon heeft verschillende onderscheidende kenmerken die in dit artikel moeten worden vermeld.

De voordelen van het ontwerp van een verrijdbaar bed voor twee kinderen:

 • Ruimte besparen. Er is geen gevoel van krapte in de ruimte, omdat een enkele plaats achter de andere verborgen is.
 • Stabiliteit en sterkte van de constructie van het schuifbed. Vanwege hun lage afmetingen, zal de slaapkamer ook geliefd zijn bij de kleinste eigenaren van de kamer. Op zo'n bed slapen is niet verschrikkelijk, maar vreselijk interessant.
 • Beschikbaarheid van extra bedden voor verschillende dingen. Het onderste deel van de slaapkamer is meestal uitgerust met extra laden voor ondergoed of kinderspeelgoed.
 • Eenvoud in ontwerp en bediening. Dergelijke meubels zijn eenvoudig te monteren en te demonteren.
 • Er is geld bespaard. Zo'n set kost aanzienlijk minder dan twee bedden of één stapelbed met een ladder.
 • Gedemonteerde versie van meubilair zal in één keer twee bedden opleveren.

Maar er zijn ook negatieve aspecten van het glijdende bed:

 • Om naar de bovenste plek te komen of eraf te stappen, zal de baby het onderliggende kind voortdurend zorgen moeten maken of het voorzichtig moeten laten springen, wat niet helemaal handig is.
 • De onderste laag kan de vloerbedekking beschadigen wanneer deze wordt uitgetrokken.
 • Mogelijke conflictsituaties tussen kinderen: de vraag rijst wie waar zal slapen.

Het ontwerp van de intrekbare headset is praktisch hetzelfde als gewoonlijk. Bij sommige modellen zijn de onderste en bovenste delen verbonden door middel van een behuizing. Onder de structuur bevindt zich een doos voor kleding of een doos met speelgoed, die indien nodig kan worden uitgetrokken. In sommige modellen rolt deze volledig uit.

Voor het gemak van de afdaling van het kind vanaf de bovenkant van het bed, zijn in de meeste aanpassingen een ladder of trap gemaakt in de vorm van laden. Ze kunnen ook speelgoed en andere kinderaccessoires verbergen.

Het bovenste ontwerp van het bed in sommige modellen heeft extra bescherming tegen vallen in een droom - de rokken.

Een intrekbaar bed is een soort transformator, omdat het de functionaliteit kan veranderen en verschillende vormen kan aannemen. De verscheidenheid aan modellen van glijdende bedden voor kinderen stelt ouders zonder enige problemen in staat de gewenste aanpassing te bepalen. Momenteel kan de markt voor fabrikanten de meest originele versies van de headset voor twee kinderen vinden.

Laten we een paar van hen overwegen.

De catwalk is een frame meestal van een kleine hoogte, gemaakt van metaal of hout, afgezet met multiplex of planken, gemonteerd op poten. In de kinderkamer is de installatie niet kosteneffectief, omdat deze te veel ruimte in beslag neemt. De beste keuze in dit geval is het ontwerp van het bed dat van onder het podium verdwijnt.

In sommige gevallen kan het podium de helft van de kinderkamer beslaan, soms zelfs een derde. In deze versie wordt het gebruikt als een spel- en trainingszone. Overdag bevindt het bed zich in de hoogte en 's nachts - rolt het uit.

Kortom, het podium kost iets meer dan een slaapplaats. Om ruimte te besparen, wijst u een plaats toe voor een kledingkast of een rek.

Stapelbed

Geschikt voor kleine ruimtes, omdat deze aanpak een ruimtebesparing garandeert. Bovendien is dit meubel niet alleen een multifunctionele suite, maar verschilt het ook in zijn ruimtelijkheid, dankzij een verscheidenheid aan extra opbergruimte voor spullen en speelgoed. Ook uit de voordelen is het vermelden waard het prijsinterval: het is veel lager dan wanneer je twee volledige bedden zou kopen voor kinderen.

Naast het podiumbed en een tweedelige versie van kindermeubilair zijn er nog andere sets met laden.

 • Een opklapbed voor twee kinderen met laden. In deze variant worden de bovenste en onderste niveaus niet aan elkaar bevestigd. In het onderste niveau zijn er ook vakken voor de was.
 • Bed-Vyrastayka. Het verschil tussen deze variant van een intrekbaar bed is dat dit model samen met uw kinderen zal "groeien". Transformeerbare slaapplaatsen kunnen niet alleen ruimte in de kinderkamer besparen, maar ook lang meegaan. Dankzij de zijkanten, aan beide zijden geplaatst, zullen uw kinderen tijdens de slaap veilig worden beschermd.
 • Kinderbed met verstelbare mechanisme. Zo kunnen geplaatste slaapplaatsen in de kast in een rechtopstaande positie 's nachts worden omgezet in twee volle bedden, die zich onder elkaar bevinden, en de vakken voor wasgoed, gelegen aan de zijkanten van de constructie, interfereren niet met het kantelmechanisme. En in sommige versies van deze meubels kunnen dozen fungeren als stappen, die door het kind worden gebruikt om de tweede verdieping van een kinderbed te raken. Deze variant van de plaatsing van de headset past gemakkelijk in elk interieur van de kinderkamer.
 • Variant met twee verdiepingen van ligplaatsen met een haaks geplaatste opstelling van bedden. Dit ontwerp is handiger voor een kind dat op het lagere niveau slaapt dan wanneer het bed onder elkaar wordt geplaatst, omdat het een vrije ruimte op de bovenkant heeft. De bevrijde plaats kan onder de ladder worden gebruikt in de vorm van dozen onder kleding of speelgoed. Dit ontwerp is ideaal geplaatst op de hoek van de kamer, waardoor ruimte wordt bespaard voor de jongens.

De variant van bedden met sprookjesachtige personages helpt de sfeer van de kamer uniek te maken. Je kunt een illustratie verzinnen van personages uit sprookjes en stripfiguren. U kunt een bed in de vorm van een slot maken. Het belangrijkste is dat het in een sprookjesachtige of cartoonachtige stijl moet zijn, en planken en laden voor de was moeten worden voortgezet met thema's. Het gebruik van een dergelijke benadering zal natuurlijk zijn relevantie in de loop van de tijd verliezen, maar dit thema zal gedurende enkele jaren naar de zin van de kinderen zijn.

Voordat u een keuze maakt voor dit of dat model van een slaapset, wordt u sterk aangeraden om naar de mening van uw kinderen te luisteren, aangezien ze vanaf hun derde jaar al beginnen hun mening te verdedigen. Accepteer de argumenten van de kinderen niet met bajonetten - onder hun wensen, misschien vindt u echt de moeite waard argumenten. In de meeste gevallen houden ze misschien niet van de kleur van de slaapkamer.

Dit seizoen wordt gekenmerkt door een verscheidenheid aan kleuren en tinten. Dus nu werden populaire heldere en pastelkleuren, evenals hun combinaties.

Voor kleine grappenmakers worden klassieke roze tinten aanbevolen. Maar het zal niet overbodig zijn als je goed kijkt naar welke kleuren ze willen. De meeste meisjes geven de voorkeur aan karmozijnrode en perzik kleuren. Maar niemand sloot individuele opvattingen over het kleuren van bedden uit.

Jongens in de kleutertijd hebben een voorkeur voor afwisseling in het kleurenpalet. De combinatie van violet, groen, blauw en geel zal niet alleen zichzelf, maar ook de ouders verrukken. Helderheid van kleuren geeft een goed humeur en een positieve lading. Jonge mannen zijn meer vatbaar voor gedempte monochromatische paletten. Voor hen is de kleuring van de slaapkamer in grijze, donkerblauwe of bruine kleuren de beste optie. Deze leeftijd wordt tenslotte gekenmerkt door opgroeien en het verschijnen van tonen van onafhankelijkheid.

Welke kleur u ook kiest, het belangrijkste is dat u het leuk vindt en uw kinderen. De ruimte moet troost en gezelligheid heersen. En de optimale keuze is die versie van de kinderheadset, die het thema van de algemene stemming in de kinderkamer voortzet.

Het beste materiaal waaruit de kinderheadset kan worden gemaakt, is ongetwijfeld een houten massief. Het uiterlijk van dergelijke meubels is toonbaar en harmonieert met vrijwel elk interieur. Een populaire ontwerpoplossing is ook de gecombineerde productie van meubels uit hout en MDF en hout en spaanplaat.

Een andere optie voor kindermeubilair is de combinatie van hout, metaal en kunststof. Het belangrijkste is dat al het gebruikte materiaal veilig is voor het kind, omdat milieuvriendelijkheid en operationele veiligheid de belangrijkste criteria zijn voor het kiezen van een kinderheadset.

Vaak is er een variant van kindermeubilair, wanneer het frame is gemaakt van metaal of hout, en de rest van de details zijn gemaakt van spaanplaat of multiplex.

De meest voorkomende formaten die alleen op de markt te vinden zijn, zijn de volgende afmetingen van de intrekbare headset:

Vergeet echter niet dat de grootte van de headset direct afhankelijk is van de leeftijd van het kind. Het bed heeft geen formaat om bij de baby te passen.

We hebben een aantal tips voor u voorbereid die u helpen bij het maken van de juiste keuze voor een kinderheadset.

Let bij het kopen op de volgende punten:

 • Gewicht. Het ontwerp van de headset mag niet omvangrijk zijn. Dit is ongemakkelijk voor zowel de baby als zijn ouders.
 • Stabiliteit en sterkte van de gehele structuur. Vaak gebruiken kinderen het bed voor actieve spellen. Daarom moeten ouders zelf de stabiliteit en kracht van dit ontwerp controleren: hoe hoger en hoe beter het bed, hoe minder stabiel het is.
 • Betrouwbare bevestiging onderdelen van de meubelbehuizing.
 • Sterkte van extra structurele elementen. Besteed aandacht aan de fittingen en bevestigingen van de wielen. Ook moeten de wielen bestand zijn tegen schokabsorptie.
 • Breedte van de wielen. Hoe breder de wielen van de verlengde ligplaats, hoe kleiner de belasting op de vloerbedekking.
 • Het werk van de houders van het schuifdeel. Elk glijdend model van kindermeubilair heeft fixatieven, die de beweging van de wielen moeten stoppen.
 • Afneembare bedconstructie. Tiers mogen niet worden geniet. Dit geldt voor kinderen van verschillende geslachten.
 • Veiligheid van de slaapkamer. Afgeronde hoeken en goed geslepen details geven de veiligheid van kindermeubilair aan. Controleer op de aanwezigheid van plastic tips aan de uiteinden en de afwezigheid van chipping en rafels. Het moet mogelijk zijn om randen aan de bovenkant van de structuur te installeren.
 • De onderkant. De structuur van dit deel van het bed mag niet solide en plat zijn. De beste optie zou een ontwerp van houten rekken moeten zijn - het zorgt voor goede ventilatie. Een goede optie is ook een orthopedische basis. Deze optie is echter erg duur.
 • Matrassen en matrashoes. Kies geen verende matrassen - ze worden uiteindelijk gevaarlijk voor kinderen. Elke sprong op zo'n matras kan de laatste zijn in zijn bestaan. Het is beter om een ​​matras te kiezen met kokosvezel of latex, hoge of gemiddelde hardheid. Het matras mag geen vocht doorlaten. Het materiaal moet worden onderscheiden door zijn uitstekende ademhalingsstructuur.
 • Afmeting van de slaapkamer. Het uitschuifbare bed moet met enige marge worden geselecteerd. Dit geldt vooral als kinderen van verschillende leeftijden zijn.
 • Eco-vriendelijk materiaal. Het bosachtige massief is de beste optie, waaruit een kinderpakket kan worden gemaakt. Het voldoet aan alle veiligheidseisen. Metaal kan ook worden geselecteerd als het materiaal dat wordt gebruikt in kindermeubilair. Controleer de veiligheid van gebruikt in de bouw van vernissen en verven - vraag toestemming om te gebruiken.
 • Vraag van de verkoper een certificaat van kwaliteit voor producten.
 • Beschikbaarheid van extra accessoires. Hoe meer extra "chips" de slaapset heeft, des te meer de functionaliteit ervan, afhankelijk van de kosten, zal afhangen.
 • Esthetiek. Het uiterlijk van het bed moet gemakkelijk in het algehele interieur van de kinderkamer passen en het thema voortzetten.

De optimale optie voor het plaatsen van een dergelijk bed is de installatie langs een langs- of dwarswand. Dit geldt met name voor een lange, smalle kamer.

Een bed van twee verdiepingen met zijn locatie langs de muur kan niet alleen een standaard worden voor rationeel ruimtegebruik, maar ook een hele samenstelling zijn die bestaat uit een massa laden en planken. Hier kun je bijna alle babykleding, speelgoed en zelfs veel literatuur voor kinderen plaatsen.

Een andere optie voor het plaatsen van bedden is om ze onder het podium te rollen, dat is gemaakt in de vorm van een schooltafel. 'S Nachts rollen de bedden uit in het midden van de kinderkamer.

Als het nodig is om twee bedden in een te smalle kinderkamer te plaatsen, is de optie met ligbedden optimaal. Geheime bedden, langs een lange muur draaiend, overdag te verwijderen door ze erlangs te plaatsen. Voor kinderen is er dus veel vrije ruimte voor games en studie.

Uit de meeste beoordelingen over dit type bedden kunt u de belangrijkste accenten benadrukken die essentieel zijn bij het kiezen van kindermeubilair.

 • Het schuifdeel rolt gemakkelijk uit en kan als een apart bed dienen. Je kunt het in ieder geval in de volgende ruimte installeren.
 • Bezit weinig ruimte in de kamer.
 • Ik hou erg van kinderen.

De nadelen hebben vooral betrekking op een stapelbed:

 • Een stapelbed is niet geschikt voor een kamer met lage plafonds - het kind op de bovenste verdieping wordt benauwd.
 • Als het bed niet is uitgerust met een trap, zal de baby zich niet op zijn gemak voelen om vanaf de bovenste verdieping te snijden.
 • In de versie van het stapelbed is er niet genoeg ruimte voor bedlinnen, het is gewoon niet genoeg.
 • Besteed veel tijd aan het maken van een bed op de tweede verdieping.
 • Tussen de jongens zijn er constante geschillen voor de plaats op de tweede verdieping.

Alle rechten voorbehouden, 14+

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen mogelijk als u een actieve link naar onze site installeert.

Wat hebben de uitschuifbedden voor twee kinderen ten goede?

Intrekbare bedden voor twee kinderen - dit is een ideale oplossing voor kleine appartementen. Ja, het is moeilijk om de kamer van het kind uit te rusten, vooral als de yardage veel te wensen overlaat. De taak wordt nog moeilijker, wanneer het in de kinderkamer nodig is om 2 kinderen te plaatsen. Om 100% gezelligheid te creëren, harmonie en tegelijkertijd de kamer niet te belasten, worden er bedden voor twee kinderen uitgetrokken.

Varianten van glijdende constructies

Als er 2 kinderen in het gezin zijn, moet er voor beide kinderen een individuele plaats zijn, een mooie privéhoek. Dit geldt voor kluisjes en planken, waar wasgoed, kleding, persoonlijke bezittingen zullen worden geplaatst.

We moeten de thuisbalie niet vergeten. Er is een plek nodig voor het kind om lessen te nemen en te rusten. Er moet zorgvuldig aandacht worden besteed aan de indeling van het slaapgedeelte.

Op de markt vindt u een overvloed aan aanbiedingen, verschillende meubelopties. Er zijn een aantal vereisten waaraan moet worden voldaan bij het kiezen van bedden voor een jongen of een meisje. Ten eerste moet het interieur veilig zijn: er mogen geen scherpe hoeken zijn. Ten tweede moet bij de vervaardiging van meubels alleen ecologische bouwmaterialen worden gebruikt. Bedden moeten zijn:

 • compact;
 • eenvoudig;
 • makkelijk te gebruiken.

Het is belangrijk dat het uitschuifbed voor twee kinderen samenvalt met het algemene interieur van de kamer, bij het totale ontwerp past en populair bij kinderen is.

Het ontwerpproject van een kinderkamer, te weten slaap- en rustplaatsen, is afhankelijk van hoe oud het kind is en van zijn geslacht. Het kunnen uitrolbedden zijn met de aanwezigheid van verhuisdozen die alleen staan. Als kinderen van verschillende geslachten (jongen, meisje), met een voldoende groot verschil in jaren of adolescenten, kan de kamer worden verdeeld in zones met behulp van een scherm of decoratieve partitie. Maar als u voor deze optie kiest, kunt u geen ruimte besparen.

In een kleine ruimte is het goed om een ​​meubeltransformator te installeren. Het is duidelijk verdeeld in functionele gebieden, inclusief een plaats voor rust, speelruimte en een tafel voor training.

Een andere goede optie is een stapelbed-transformator. Dergelijke complexen zoals kleine kinderen. Bovendien, dat je hier kunt slapen, zal het ontwerp fungeren als een huis. De aanwezigheid van trappen en treden draagt ​​altijd bij aan de fysieke ontwikkeling.

Om 100% gezelligheid te creëren, harmonie en tegelijkertijd de kamer niet te belasten, worden er bedden voor twee kinderen uitgetrokken

Als een kind tiener is, is het beter om een ​​variant met een intrekbare slaper te kopen. Zulke modellen zijn laag en niet gevaarlijk, in tegenstelling tot twee verdiepingen. Indien nodig kan het bovenste bed fungeren als een beschermende barrière. Het uittrekbare mechanisme is gemakkelijk te gebruiken. In de uitgebreide vorm zijn er 2 functionele bedden voor jonge kinderen of tieners.

Galerij: uitschuifbedden voor twee kinderen (25 foto's)

Hoe is het mechanisme geregeld?

Een stijlvol uitschuifbed voor twee verschilt niet veel van het standaardmodel. Boven en onder combineert het hoofdgedeelte. Onder het gedeelte boven de vloer bevindt zich mogelijk een doos voor beddengoed en allerlei kleine dingen.

Het is belangrijk om meteen de installatieplaats te kiezen, zodat het glijbed van het kind de ruimte niet opruimt en de beweging niet hindert. De onderste laag kan indien nodig worden gebruikt. Er zijn modellen wanneer de doos vanaf de onderkant wordt ingedrukt. Hierdoor kan het naar een geschikte plaats worden verplaatst.

Een intrekbaar bed met twee niveaus kan een ladder of opstapkasten bevatten die u zullen helpen afdalen of fungeren als een opslagsysteem. De top kan worden voorzien van een board-limiter, zodat de baby niet valt tijdens de slaap.

Er is een stijlvol kinderbed met een opklapbed voor drie kinderen. Twee rijen rollen van onder uit en de derde is boven hen gerangschikt. Je kunt met een speciale ladder naar boven klimmen - het is handig.

In een kleine ruimte is het goed om een ​​meubeltransformator te installeren

Niet alleen kinderen uit de naaste omgeving groeien zo snel op, dus het is niet verrassend dat een bed voor kleintjes klein wordt. Het is duidelijk dat de bank minder ruimte inneemt. Maar een tiener moet op een gelijkmatig matras slapen, bochten en naden zijn onaanvaardbaar. De standaard is de lengte - 190 cm, breedte - 120 cm. Een rationele oplossing is een model gemaakt van MDF of slaapkamermeubilair gemaakt van hout.

Er zijn producten met een hefmechanisme en met een ingebouwde box voor beddengoed. Een glijdend bed voor tieners lost het probleem op van het slapen van twee kinderen. Als optie kunt u een modelhok kopen. De slaapplaats bevindt zich in dit geval bovenaan. Hieronder staan:

Dit is een interessante, praktische optie, het zal de jongere generatie aanspreken. Dergelijke producten zijn voor twee kinderen. Slaapplaatsen kunnen boven elkaar worden geplaatst, evenals in een hoek of in een vooringestelde toestand.

Voordelen van bedden met een uitrolbare bodem

Het grote voordeel is dat de bedden voor twee kinderen, die worden uitgetrokken, ruimte in de kamer besparen. Dit geeft een kans om de resterende ruimte correct te gebruiken door de nodige interieuronderdelen te plaatsen.

Uitrolbare kinderbedden voor twee kinderen zijn gemakkelijk te gebruiken, u hoeft uw beddengoed niet elke dag te verbergen. Als het model dozen bevat, kunt u speelgoed of accessoires plaatsen. Het bed is laag, de laag daarboven heeft een barrière die bescherming biedt tegen een mogelijke val. Het lagere niveau, dat in staat is om vooruit te komen, kan van tijd tot tijd worden toegepast, bijvoorbeeld wanneer het huis werd bezocht door familieleden of gasten.

De versie met twee lagen is handig, omdat het onderste element overal in de kamer op afstand kan worden geplaatst. Bij het kopen van een bed is het belangrijk om de exacte grootte van de kamer te kennen. De keuze van producten in vorm en kleur, evenals het materiaal van vervaardiging, is geweldig. Dankzij dit is het niet moeilijk om een ​​comfortabel bed te kopen.

Bij het kiezen, is het noodzakelijk om aandacht te besteden aan de stabiliteit van de structuur, de betrouwbaarheid van bevestigingsmiddelen, intrekbare mechanismen. Koop moet in de bewezen salons liggen of vraag om de beschikbaarheid van kwaliteitscertificaten. Uitschuifbare ledikant voor twee kinderen is comfortabel, functioneel en esthetisch. Meubels vullen de kinderkamer noodzakelijkerwijs met harmonie en warmte.

Babystapelbedtransformator (video)

Modern bed voor weer of een tweeling

Niet elk gezin heeft een groot appartement met meerdere kamers, dus om de zoon en dochter individuele ruimte te geven, en zelfs met het originele interieur, is er geen mogelijkheid. Dat is waarom we soms in een gemeenschappelijke kamer met pony's of een tweeling van verschillende geslachten moeten leven.

Een slaapkamer voor weer of twin moet gezoneerd zijn. De beste oplossing is visuele opdeling met behulp van kleur: de blauwe zone voor de jongen, en roze of zachtgroen voor de kleine prinses. Als de ruimte verdeeld is, is het onwaarschijnlijk dat kinderen klagen over de infiltratie van een broer of zus op hun grondgebied. Maar deze optie kan niet altijd worden geïmplementeerd.

Als kleuren niet combineerbaar zijn, probeer dan de kamer te splitsen met meubels - dit is een geweldig idee!

Het is belangrijk dat ouders nadenken over de installatie van een kledingkast. Het is beter om 2 aparte kasten te kopen. Kinderen zullen elkaar niet beledigen.

Wat betreft het bed, dan, met een gebrek aan ruimte, kunt u op de beproefde manier gaan - om in de kamer een versie met twee niveaus van de ligplaats op te stellen. Een dergelijk bed voor weer of tweeling zal interessant voor hen zijn. Ze kunnen van plaats wisselen, spelen en kiezen waar ze vannacht bij willen slapen.

De aankoop van meubilair dat is ontworpen om een ​​origineel interieur voor kinderen te maken, is geen probleem - het is moeilijk om de juiste optie te kiezen. Ouders moeten rekening houden met de indeling in zones, goede verlichting en, uiteraard, beveiliging.

Als de kamer niet 2 kasten of 2 bedden kan worden geïnstalleerd, maakt het niet uit, u kunt planken ophangen, een oprolbaar bed voor kinderen opstellen. En het allerbelangrijkste - mama en papa moeten in elk geval aan de zoon en dochter uitleggen dat, ongeacht het geslacht, elk van hen een eigen ruimte heeft. Alleen op deze manier zal het huis stil en vredig zijn, niemand zal lawaai maken en boos worden.

Stapelbed voor ouders

Als het gaat om een ​​bed voor twee, betekent dit de inrichting van een kinderkamer. Dergelijke kamers kunnen echter worden ondergebracht in een kamer voor volwassenen.

Wanneer is deze optie geschikt? Ten eerste toen de kinderen opgroeiden en de leefruimte in deze periode niet groter werd. Ten tweede is dit een uitstekende optie voor echtgenoten. De keuze voor dergelijk meubilair is vrij groot.

Het is belangrijk om te begrijpen dat een goede, eerlijke meubelfabriek in staat is om een ​​opklapbed te maken dat volledig voldoet aan alle behoeften van de klant.

Een bed van twee verdiepingen met een doos is harmonieus en esthetisch. Klassiekers van het genre - stapelbedden gemaakt van hout. Het is duidelijk dat het aanschaffen van een dergelijk product, niet noodzakelijk is door de mogelijkheid om geld te besparen, maar door gezond verstand.

Vergeet uw lichamelijke conditie niet, want de dagelijkse opwaartse klim is misschien niet geschikt voor ouderen. Echtparen kopen dit type bed zelden, omdat ze het liefst samen slapen. Een bed gemaakt van hout is duurder. Maar het is milieuvriendelijk en veilig.

Als je hebt verzameld om dit of dat model voor twee volwassenen te kopen, moet je de houtras specificeren waaruit het is gemaakt. Het is noodzakelijk om de documentatie te bestuderen. Houten producten zijn onmisbaar in het klassieke interieur. Ze kunnen met draad of een ander decor zijn. Zelfs een niet-ingekort model zal interessant lijken, omdat de boom een ​​ecologisch bouwmateriaal is met een ongelooflijk mooie textuur.

De duurste keuze is massief meubilair. Dergelijke items helpen om ruimte te besparen. Vaak zijn ze te zien in de huizen van extravagante mensen die zich met unieke dingen omringen. Houten model past elegant in het interieur.

Opgemerkt moet worden dat onder de naam van stapelbedden is er een enorme meubels rij, en niet alleen een klassieker met twee matrassen, die boven elkaar zijn gerangschikt. Tegenwoordig is het bed met een tafel relevant. Dit model ziet er prachtig uit, zelfs in de slaapkamer van één persoon. Het niveau vanaf de onderkant kan worden gebruikt als werkplek of als rustruimte, en de bovenkant fungeert als een slaapbed, overigens met succes verborgen voor de mening van anderen.

Handige optie - een bed van twee verdiepingen met een bank. In dit geval is de eerste laag een volwaardige sofa en de bovenste is een geweldige slaapplaats. Ontworpen sofa's, opening in 2 bedden, die boven elkaar zijn gerangschikt. Er zijn modellen wanneer een bank op de 1e verdieping kan veranderen in een 2-persoonsbed. Het is duidelijk dat deze optie niet goedkoop is, maar je kunt ruimte besparen in de kamer.

Dus, de keuze aan meubels is enorm. Als je het proces van kopen en regelen van een appartement met de geest benadert en luistert naar het advies van professionals, en soms profiteert van hun echte hulp, dan zul je een comfortabel, duurzaam interieur maken.

Heb je ooit pijn in de gewrichten ervaren? En je hoort niet wat het is:

 • het onvermogen om comfortabel en gemakkelijk te bewegen;
 • pijn tijdens of na het sporten;
 • ongemak bij het beklimmen en afdalen van de trap;
 • ontsteking in de gewrichten, zwelling;
 • een onaangename crunch, een snap niet naar wens;
 • onredelijke en ondraaglijke pijnlijke gewrichtspijn.

Beantwoord de vraag: bent u hier tevreden over? Is het mogelijk om dergelijke pijn te verduren? Hoeveel geld heb je al "samengevoegd" met ineffectieve behandeling? Het is tijd om dit te beëindigen! Ben je het daarmee eens? Vandaag publiceren we een exclusief interview met professor Dikul, waarin de arts de geheimen openbaarde van het wegwerken van gewrichtspijn, de behandeling van artritis en artrose.

Let op, alleen VANDAAG!

Recensies en opmerkingen

Bedankt, goede informatie voor een groot gezin.

Het probleem van het gebrek aan vrije ruimte in het appartement is bekend bij veel van onze landgenoten, niet bij geruchten. Ik heb ook een tweekamerappartement en twee kinderen van 7 en 9 jaar oud. In het begin hadden we twee bedden in de kinderkamer, maar toen de oudste naar school ging, bleek dat er nergens een bureau kon worden geplaatst. Ze verkochten oude kribben en bestelden een stapelbed-transformator - de kamer werd veel ruimer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

21 − 19 =