Bedkast voor meisjes

Kinderbed "Kasteel twee torens"

Kinderbed "Kasteel van de Twee Torens" verschilt van soortgelijke slaapstructuren door de aanwezigheid van twee ruime planken waarop u speelgoed, bloemen of boeken kunt plaatsen. Expressief ontwerp, onderstreept door een oogstrelend kleurenpalet, is een van de belangrijke voordelen van dit opmerkelijke model. Zo'n kinderbed is ontworpen voor twee bedden, of een met een ruime speelruimte aan de bovenkant. De gebruikte materialen onderscheiden zich door de hoogste hygiënenormen, en het ontwerp zelf bevalt gebruikers met uitzonderlijke betrouwbaarheid en doordacht comfort.

-afmetingen van een ligplaats 1900 * 900

-hoogte van het tweede niveau 1300

-uittrekken onder het bed,

-vouwdozen in de trappen van de trap.

Comfortabele bedden voor aangename dromen

De officiële website van het merk La Class in de stad Sint-Petersburg. Schoolmeubilair van de hoogste kwaliteit.

Bed-lock voor meisjes

Als je wilt dat je dochtertje zich een echte prinses voelt, geef haar dan gewoon een geschikt slot. En het maakt niet uit of het geen volwaardig sprookjesachtig gebouw is, maar gewoon een origineel ingericht bed. Zelfs dergelijke meubels zullen je baby een echt sprookje geven.

Velen van ons droomden van het sprookjesachtige kasteel. Maar het realiseren van kinderfantasieën werd pas nu mogelijk. Tot op heden is er een enorm aantal van een breed scala aan modellen van slotbedden die een kinderkamer werkelijk fantastisch kunnen maken.

Op het eerste gezicht lijkt het ontwerp van het bed onnodig omslachtig. Maar in feite, met de juiste opstelling, kan een dergelijke wieg zelfs in een kleine kamer worden geplaatst. Het bed-slot wordt meestal onder de muur geïnstalleerd, waardoor u ruimte kunt besparen, omdat het bed slechts een deel van het bed in beslag neemt. Zo blijft de rest van de kamer vrij.

Bovendien is een prettig pluspunt het feit dat een dergelijk bed niet alleen een slaapgedeelte is, maar ook een rustplaats, wat betekent dat het, nadat het is geïnstalleerd, in één keer twee functies zal vervullen.

Meestal wordt dit soort meubels op bestelling gemaakt. Hiermee kunt u de parameters van het bed kiezen, zodat deze volledig overeenkomen met de grootte van de kamer.

Een ander interessant punt is dat het ontwerp van het bed, afhankelijk van uw wensen, zeer divers kan zijn. Je kunt kiezen voor een minimalistische wieg, die alleen is ingericht, zoals een prinsessenkasteel, of de voorkeur geeft aan een volwaardige nabootsing van een kasteelkasteel.

Is originele babybedjes voor meisjes, die zijn uitgerust met speciale wenteltrappen, speeltuinen en hoge torens. Het zorgt ervoor dat kinderen om veilig te klimmen naar de top van het bed, of om daar te spelen in de overdag vremya.Naravne met ladders en glijbanen zijn populair, die u gemakkelijk terug naar beneden op de grond.

Torentjes zijn meestal niet alleen een decoratief element, maar ook een functioneel deel van de kamer. Binnen in de torens bevinden zich vaak lades of planken, waar u al het nodige speelgoed of decoraties kunt plaatsen, waardoor de kamer nog meer als een thuis van een echte prinses zal worden.

Bij het kiezen van een bed-lock voor een prinses, moet u aandacht besteden aan verschillende parameters tegelijk. Allereerst natuurlijk het uiterlijk van het bed en de mogelijkheid om in het interieur en de grootte van de kamer te passen.

Als de afmetingen dit toelaten, beperk je dan niet tot een eenvoudig bed, alleen beperkt door zuilen in de vorm van torens. In de grote zaal is het kasteel voor de prinses succesvol gehuisvest met een groot aantal spelelementen. Het zal heel handig en praktisch zijn, waarbij het op zichzelf de functies van de speeltuin en plaatsen voor recreatie combineert.

Ook moet het ontwerp voor het kind noodzakelijk volkomen veilig zijn. Dit is belangrijk, omdat het kind daar veel tijd zal doorbrengen, niet alleen rust, maar ook actief speelt. Daarom moet het bedframe sterk zijn en alle aanvullende elementen - stevig bevestigd.

Ten slotte is het vermeldenswaard de esthetiek van het bed. Als het kasteel lelijk is, heeft het geen zin. Het slaapgedeelte van deze prinses moet mooi en goed ingericht zijn. Alleen op zo'n plek voelt je dochter zich de heldin van je favoriete sprookje.

Om de kamer van je dochter echt fantastisch te maken, moet je hem aanvullen met passende decor- en interieurartikelen. Alles speelt hier een belangrijke rol, van de kleur van muren en plafond tot decoratieve elementen.

Een stijlvol sprookjeskasteel moet goed aansluiten bij de omstandigheden in de kamer. Het is zeer helder en aantrekkelijk op zichzelf. Daarom zou de rest van de kamer rustiger moeten zijn. De beste optie is een kamer in lichtroze, pastel of lichtgroene tinten. Bovendien, om indoor simulatie sprookjesbos maken, kunt u plakken over de muur met foto wallpapers met beelden van een fantasie bos met schaduwrijke bomen en het verbergen achter deze fantastische wezens.

Als tegelijkertijd de vloer is bedekt met een zacht groen tapijt of pooltapijten, wordt een charmante imitatie van gras gecreëerd. Een blauw plafond, bedekt met licht behang of beschilderd met verf, herinnert u aan de zomerlucht in zo'n sprookjesbos. Het is ook goed als het plafond wordt geverfd of bedrukt met wolken. Ook geschikte nabootsing van de nachtelijke sterrenhemel, versierd met kleine schijnwerpers.

In deze kamer kunt u geen ander meubilair gebruiken - het is voldoende om een ​​functionele bed-lock te kiezen, die niet alleen uit het slaapgedeelte bestaat, maar ook uit de werkruimte. Een deel van een dergelijk bed kan een werkruimte zijn bestaande uit kluisjes, een tafel en andere details. Vaak bevindt een dergelijke werkruimte zich onderaan het bed en bevindt het slaapgedeelte zich op de tweede laag. Deze indeling van de details van het slot maakt de decoratie van de kamer echt functioneel en praktisch.

Als je in de kamer van je kleine prinses zo'n origineel kasteel hebt gevestigd, kun je je baby echt een plezier doen.

Hoe een bed voor een meisje kiezen? (27 afbeeldingen)

Een slaapplaats is erg belangrijk in het leven van elke persoon, kind of volwassene. Het bed wordt gehouden ongeveer een derde van de tijd van zijn apparaten hangt af van hoeveel kwaliteit van de slaap is en hoe een goede houding. En als een volwassene opstaat uit bed in de ochtend en keert terug naar het alleen in de avond, kan het kind het gebruiken als een toevluchtsoord, als een springplank voor de games als een gezellig toevluchtsoord voor verbeelding.

Omdat het kiezen van een bed voor een meisje zorgvuldig moet zijn en alle nuances moet krijgen. De prijs van de fout is een onjuiste vorming van de wervelkolom, gebrek aan gezelligheid en ontevredenheid van het kind.

Nuances zijn altijd erg belangrijk. Je kunt een uitstekend bed voor een meisje kopen - een mooie, houten, echte slaapkamerdecoratie - maar mis met een matras. Of, in tegendeel, koop een zeer comfortabel, zacht, comfortabel bed, maar houd er geen rekening mee dat dit niet in het interieur past. Alleen een redelijke combinatie van alle factoren stelt u in staat om een ​​echt geschikt bed voor een meisje te kiezen.

Het kan een tweepersoonsbed of een eenpersoonsbed zijn, een hoogslaper, een bed-huis, een bed-lock. Ze heeft misschien benen, of misschien een stevige bodem, het kan zijn met een zacht hoofdeinde of zelfs een slaapbank. Het is belangrijk dat de vorm voldoet aan de behoeften van een bepaald meisje en geschikt is voor de kamer van een bepaald kind.

Kan zacht of hard zijn, gemaakt van synthetische of natuurlijke materialen, met of zonder veren. Welke te kiezen is afhankelijk van de leeftijd van het meisje - matrassen die vanaf 3 jaar worden gebruikt, verschillen sterk van die voor een tienermeisje op een bed.

Het kan een boom zijn, misschien metaal, misschien spaanplaat. Verschillende materialen hebben verschillende eigenschappen.

Als volwassenen denken over een bed voor de meisjes, ze komen vaak in iets roze hoofd, lucht, ongebruikelijk, maar gezien het meisje kan niet zoals roze kleur in een bepaalde ruimte, kon hij niet komen, omdat die nodig is om verstandig te kiezen, gericht op hun eigen situatie .

Pull-out bedden, sofa's, huizen, bedden met laden, met een hemelbed, grote bedden - bedden zijn verschillende soorten en elk van hen heeft zijn eigen kenmerken. Om er een te kiezen die het meest geschikt is, moet je de opties zorgvuldig lezen.

Het lijkt misschien dat de keuze is moeilijk en neposilen, maar echt genoeg om de moeite om te begrijpen te nemen, om de exacte, perfect bed, die zowel het meisje en haar ouders zal voldoen aan te kopen.

Het allereerste om over na te denken is de vorm die het bed zou moeten hebben. Er zijn veel opties hier, die kunnen worden onderverdeeld in verschillende groepen.

Het heeft geen grote originaliteit, het heeft een bodem, poten, een hoofdeinde. Indien nodig kan deze worden uitgerust met extra functionaliteit - onder het bed kunnen lades worden geplaatst, van boven een luifel boven het bed maken, bogen leggen, een kast bevestigen. U kunt deze optie beschouwen als een klassieker, die nooit achterhaald is en gemakkelijk kan worden gewijzigd. Sommige kinderen vinden het echter misschien saai.

Het verschilt van de gebruikelijke aanwezigheid van een bovenbouw boven het bed in de vorm van een sprookjesachtig huis, de tent van een tovenares, een kasteel of een andere structuur die de ontwerper vrij succesvol leek. Erg handig voor games en kan in een kinderkamer met het juiste ontwerp een onmisbaar onderdeel van het interieur worden. Het nadeel is dat wanneer een meisje de adolescentie in gaat, het ontwerp van een opvanghuis waarschijnlijk dom voor haar lijkt te lijken en zij het zal moeten veranderen.

Er zijn bedden met een heuvel waarop een meisje naar beneden kan glijden, met een gewone trap. Er zijn twee varianten:

 • bedden met twee verdiepingen - een uitstekende oplossing voor twee meisjes (het belangrijkste is dat geen van hen hoogtevrees heeft);
 • een hoogslaper voor een meisje is een uitstekende oplossing voor een kleine kamer, want onder het hooggeplaatste bed kun je een bureau, een boekenkast of een plek voor spellen plaatsen.

Eigenlijk liever de banken dan de bedden, want in de opgevouwen toestand is dat precies hoe ze eruitzien. Uitermate geschikt voor kleine ruimtes - overdag kunnen ze worden opgevouwen, een lege stoel en een slaapbank voor games. Ze worden echter meestal niet erg geschikt geacht voor kinderen, omdat ze niet overeenkomen met het nodige comfort voor het kind.

Kan overdag worden omgezet in een bank, in een kast of in de tafel. Voor een kleine kamer is dit een uitstekende oplossing, echter, duur.

De basisregel die moet worden gevolgd bij het kiezen van een formulier is een interesse in de verlangens van het kind. Eén meisje wordt achtervolgd door het beeld van een prinses en ze zal blij zijn als ze een slotbed voor een meisje heeft gekocht. Een ander kan sloten en prinsessen niet tolereren, maar droomt van races en zal blij zijn, in de gelegenheid om iets te kiezen in de categorie "babybedjes-auto's voor meisjes." En zelfs als het volwassenen lijkt dat het kasteel er niet pretentieus uitziet, en de auto's in jongens geïnteresseerd moeten zijn, is dit geen excuus om een ​​bed naar jouw smaak te kiezen.

Ook, zoals het kiezen van een bed voor een tiener, moet je je richten op zijn wensen, ook al lijken de rockartiesten, waarmee het meisje haar wil versieren, vreselijk voor haar ouders.

In tegenstelling tot de vorm waarover u moet raadplegen, moet de matras worden gekozen zonder rekening te houden met de mening van het kind, dat nog niet in staat is om echt te begrijpen wat iemand anders is dan de ander. Het is noodzakelijk om zich te laten leiden door de basisregels, in verschillende perioden heeft het meisje een andere matras nodig.

Het kost een harde matras, omdat het in deze periode is dat de bochten van de wervelkolom zich vormen en als de matras te zacht is, zal het proces verkeerd gaan en tot problemen leiden.

De houding blijft zich vormen, maar heeft iets anders nodig - in dit stadium is het noodzakelijk om alleen gevormde bochten in de juiste staat te houden. Een matig harde matras zou een goede oplossing zijn.

De houding wordt gevormd en de vereisten voor de matras zijn niet meer erg streng. Het mag echter nog steeds niet te zacht zijn - het kan de houding schaden.

Naast de stijfheidsparameters zijn er andere nuances waarop u moet letten.

Voordat je naar de winkel gaat, moet je het bed meten. Anders zal een te smal matras constant op de bodem glijden, en teveel zal krom buigen en scheef liggen, zelfs op een bed met een zacht hoofdeinde.

Synthetische materialen worden niet erg geschikt geacht voor kinderen, omdat ze allergieën kunnen veroorzaken, maar goedkope natuurlijke materialen blijken vaak verdund en synthetisch te zijn en kunnen ook schadelijk zijn. Kies meestal:

 • polyurethaanschuim - goedkoop, lichtgewicht, veerkrachtig materiaal met een korte levensduur;
 • latex - elasticiteit, weerstand tegen mechanische schade en duurzaamheid worden aangevuld door een hoge prijs en de waarschijnlijkheid dat het kind een allergie zal hebben;
 • kokosnoot of linnen - geen allergieën veroorzaken, geen vocht vasthouden, gemakkelijk lucht doorlaten, maar zijn duur en alleen geschikt voor jonge kinderen, omdat ze erg moeilijk zijn.

Het is ook handig om een ​​matras te kopen, speciaal voor een klein meisje, met wie nog steeds nachtproblemen kunnen voorkomen. Daarnaast moet u ervoor zorgen dat:

 • op de top van de matras en matras waren er geen naden die een rustige slaap konden verstoren;
 • de bodem van het bed was een tandheugel-lucht waardoor het de matras niet kon laten gaan;
 • Het oppervlak van de matras bleef plat - bij de eerste aanblik van deuken moet de matras worden vervangen;
 • het is beter als matrasovertrekken meer dan één zijn - het zal ze stilletjes wissen en zo nodig veranderen.

Als alles correct is gedaan, zal het meisje comfortabel zijn en gemakkelijk slapen op een nieuw bed.

Het materiaal is afhankelijk van hoe het kind is comfortabel en mooi te slapen in een bed (ongeacht de structuur - of genomineerd uit haar lades, of het is uitgerust met een gepolsterd hoofdeinde) - elk van hen heeft zijn voors en tegens.

Het bed van massief hout zal zwaar, mooi en zeer klassiek van uiterlijk zijn. Ze krijgt een edele vloed, comfortabel gelakte details. Misschien komt er een zwakke geur van dennen of eiken uit het massief, mogelijk wordt er een ingewikkelde gravure op gemaakt.

De bedden van de reeks hebben veel voordelen: ze zijn duurzaam, ze zijn comfortabel, ze zien er perfect uit in elk interieur, ze voelen aangenaam aan. Ze hebben echter ook nadelen - ze zijn duur en wispelturig. In een kamer met een hoge luchtvochtigheid moet u de algehele conditie van het bed controleren en de vernis regelmatig verversen. Als er iets op hem morst, blijft er waarschijnlijk een vlek achter.

De bedden van de reeks zijn goed geschikt voor tieners die veel minder achteloos zijn dan de kleintjes van 5 jaar en jonger.

Het bed van spaanplaat zal licht, goedkoop en ook comfortabel zijn, maar niet te duurzaam. In tegenstelling tot een reeks bedden, is dit type babybed minder goed bestand tegen beschadiging en het is onwaarschijnlijk dat het de kindertijd met een kind overleeft. Spaanplaat slijt, kan kraken, er zitten vlekken op. Maar het is gemakkelijk te vervangen en het kan er niet slechter uitzien dan een echte boom.

Bedden gemaakt van metaal zijn duurzaam, ze zijn bijna niet te breken. Ze vervormen niet, hebben geen last van vocht of temperatuurschommelingen, maar hebben in de winter koud contact. Altijd zwaar en duur. Bovendien is het niet mogelijk om een ​​bedhuis voor een meisje uit metaal te maken. Het ontwerp van bedden voor meisjes van dit type ziet er erg klassiek uit en is niet al te geschikt voor kleuters en lagere schoolmeisjes.

Naast het materiaal is kleur ook belangrijk - het hangt er van af hoeveel kinderbedden voor meisjes in het ontwerp passen. Het is noodzakelijk om de volgende factoren in overweging te nemen:

 • Compatibiliteit. Niet alle kleuren kunnen goed met elkaar overweg, daarom is het voor het kopen van een bed de moeite waard om een ​​combinatietabel te vinden en te kijken hoe goed deze past.
 • Shades. Voor een slaapkamer passen felle, heldere kleuren niet - ze zullen voorkomen dat je in slaap valt. Omdat de bedmachine voor een meisje niet te provocerend moet zijn, noch een ander bed. Zachte pasteltinten, warm, passend in de rest van het interieur.
 • Style. Slaapkamer Provence stijl aan te passen witte bed met plooien en kant, aan de high-tech heeft iets meer modern, voor een fantastische fantasie bed in wit pak alleen wanneer het zal worden getrokken patronen, bloemen en dieren.

De basisregel is compatibiliteit. Bedden voor meisjes van 10 jaar (of 15, of 2) kunnen op zich willekeurig mooi zijn, maar passen niet in een specifieke kinderkamer. Dit moet onthouden worden.

Alleen een bed is goed, maar nog beter, als het extra functies heeft die kunnen worden gebruikt:

 • Dozen. Een bed met een kast onder de bodem is een uitstekende oplossing voor een meisje met veel speelgoed, kleding en interessante kleine dingen die ruimte nodig hebben. Dit geldt met name voor kleine kamers, waarin het kabinet zich gewoon niet kan omdraaien. Er kunnen verschillende vormen zijn, zelfs ronde - en kunnen ook een belangrijke rol spelen in het interieur.
 • Canopy. Het eenvoudigste antwoord op de vraag is hoe een bed te versieren. Het heeft vele voordelen: ten eerste, mooi uiterlijk, en ten tweede, in de zomer kan beschermen tegen vliegen en muggen, en de derde, waardoor het meisje voelen als een prinses, zelfs als ze nog maar vijf jaar oud was. Daarnaast kan de luifel inrichting van de kamer, speelgoed, felle kleuren te verbergen - dit zal toestaan ​​dat het meisje om te ontspannen voor het slapen gaan, zelfs als de kamer ziet eruit alsof het moeilijk om in slaap te vallen.
 • Bumpers. Bedden voor meisjes met bumpers - een uitstekende oplossing voor kleuters, vooral met een rusteloze slaap. Bortics zullen het meisje redden van vallen, en bovendien kunnen ze een deel van haar spellen worden en zelfs een soort decoratie.
 • Het tweede niveau. Een stapelbed voor meisjes ziet er geweldig uit en kunt u ruimte besparen in de kamer. Bovendien kan het hele proces van slapen erop voor het meisje een avontuur worden, wat haar altijd zal blijven.
 • Zacht hoofdeinde. Bedden met een zacht hoofdeinde zijn zeer geschikt voor het creëren van comfort.

Kiezen ouders voor tienerbedden voor meisjes, bedden voor bijna volwassen meisjes of erg kinderachtig - in ieder geval moet het bed er geweldig uitzien, de matras moet comfortabel zijn en in het interieur passen. Als al deze voorwaarden is voldaan, en een tienermeisje en doshkolnitsa en mladsheklassnitsa zal tevreden zijn met de keuze en zal naar bed gestuurd zonder veel overtuiging en ruzies.

Bedden in de vorm van een koets of een kasteel vervelen snel, het is beter om een ​​gewoon bed en een apart kasteel voor kinderen te kopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + 3 =