Bed met een hoog hoofdeinde

De kop van het bed - een prachtig designbed

Kleine appartementen laten zelden een volledige slaapkamer bouwen. Maar met de hulp van herontwikkeling, scheidingswanden en vergelijkbare ontwerpoplossingen is het soms mogelijk om een ​​plek te vinden voor een afgelegen droom. In die zeldzame gevallen, wanneer er voldoende ruimte is voor een volwaardig bed, wil ik iets gezelligs en stijlvols vinden.

Van de voorgestelde types, zal het gemakkelijk zijn om het ideale ontwerp voor het hoofdeinde van het bed te kiezen. Alles begint met de selectie van hoogte en materiaal en eindigt met ingewikkelde ontwerpwerken. Als de algemene richting van het ontwerp van het huis is gekozen, is het veel gemakkelijker om te beslissen. Waar het moeilijker is, als het hoofd is gepland om het beginpunt van de gehele inrichting van de kamer te kiezen.

Wat je ook zegt, maar zo'n zeldzaam detail, zoals een hoogwaardig bed van het bed, moet een hoogtepunt worden in het ontwerp van de kamer. Of het nu gaat om een ​​bed met een zwart hoofdeinde of iets ontwerper, het moet noodzakelijkerwijs het centrale element worden waaruit je kunt opspringen bij het regelen van de hele vulling van de slaapkamer. Idealiter zou een hoge constructie een ruime kamer moeten versieren, omdat het op bescheiden vierkante meters er belachelijk uitziet.

De hoogte en breedte van het hele evenement bepalen een verscheidenheid aan oplossingen, het gebruik van alle bestaande stijlen en de originele presentatie:

 • kijkt zacht en stijlvol naar de bovenkant van het bed met knoppen, als het is gemaakt in pastelkleuren, geeft het gebruik van donkere kleuren het ontwerp een mannelijk karakter;
 • een verbazingwekkende tandem van luxe vormen en kleuren brengt een eclectische noot in je interieur, geeft het een charme;
 • print kan al het werk doen zonder het gebruik van dure materialen (soms genoeg om de stof gewoon met een prachtig patroon op een houten frame te trekken of de wand van gipsplaat te behangen);
 • het hoofdeinde van het bed zal worden vervangen door een scherm in oosterse stijl, hoog en gesneden;
 • Romantisch oogt een licht transparante stof, verzameld in plooien (je kunt het op hetzelfde frame van hout maken of aan een mooie kroonlijst hangen);
 • als je de perfecte oplossing niet hebt kunnen vinden, waardoor hij niet kan tekenen, omdat je dan de hele muur achter het bed tot je beschikking hebt.

Voor een dergelijk ontwerp zijn functionaliteit, eenvoud van uitvoering en laconisme van lijnen kenmerkend. Er is een bed met verlichting in het hoofdeinde, het ontwerp in de vorm van een stoeprand of een nis, soms is het slechts een horizontaal deel dat soepel overgaat in een verticaal. Een lage structuur achter het bed vormt een aanvulling op moderne stijlen, waarbij een minimum aan inrichting en maximale functionaliteit wordt verwelkomd.

Een hoog volumetrisch ontwerp wordt apart aan de muur bevestigd, waarna een bed eraan wordt bevestigd. Het lage hoofdeinde van het bed maakt deel uit van het bed, een monoliet. Het is handig als je een amateur bent die vaak een herschikking uitvoert. Als je wilt, kun je de slaper altijd helemaal verplaatsen. Wat de stilistische beslissing betreft, wordt hier meubilair gepresenteerd in klassieke en nieuwe klassieke richting, er is een strikt minimalisme en stedelijke hightech.

De slaapkamer is een privéruimte in het huis en appartement, het is gebruikelijk om persoonlijke spullen en items op te slaan, lieve kleine dingen. Een bed met een plank in het hoofdeinde wordt een opslagplaats voor gedenkwaardige foto's en verschillende decorartikelen. De plank zelf is veel functioneler dan je je kunt voorstellen, als je een beetje over zijn ontwerp nadenkt. Dit alles komt voort uit de gewoonten en voorkeuren van de eigenaar van de slaapkamer: vindt hij het leuk om veel te lezen, wil je sommige items altijd bij de hand houden?

Planken zijn anders: ze kunnen over je hoofd worden gehangen door een apart element in twee of drie rijen, of je kunt een richel aan de muur bouwen, die zich onder persoonlijke voorwerpen in een nis verstopt. Indien gewenst worden lampen voor het uitlezen op de plank gemonteerd en zijn schijnwerpers gemonteerd. De contrasterende kleur van de planken maakt ze tot een versiering van de muren, schaduwen in de tegenovergestelde toon - los op. Het effect hangt grotendeels af van de gekozen locatie: de planken kunnen in een verticale positie worden opgehangen, waardoor een hele compositie op de muur ontstaat.

Een verbeterd alternatief voor de plank is de stoeprand achter het kussen. Voor al zijn functionaliteit ziet het bed met de doos op het hoofdeinde er niet omvangrijk en ruw uit. Er zijn genoeg variaties op dit onderwerp en veel fabrikanten zijn erin geslaagd een doordacht en prettig ontwerp voor hun ogen te vinden. Er is meubilair van natuurlijk ongecoat hout, er zijn moderne oplossingen van fineer of kunstmatige materialen.

Bed met een breed hoofdeinde in de vorm van duimen heeft vele voordelen, die moeten worden gebruikt:

 1. Het belangrijkste voordeel van een stoeprand als een hoofdeinde van een bed - capaciteit. Niet iedereen kan bogen op ruime slaapkamers, waar het gemakkelijk is om een ​​volledige garderobe te regelen met alle benodigde laden en planken. Ergonomisch ontworpen meubilair zal deze taak moeiteloos aankunnen.
 2. De keuze voor een dergelijk ontwerp is op zich een decoratie van de ruimte, mits een aantrekkelijk ontwerp. Kisten in de vorm van een bedsupplement zijn zeldzaam, waardoor ze een originele oplossing zijn.
 3. Soms moet het bed diagonaal worden geplaatst en vervolgens zoeken naar manieren om de hoek er op te decoreren. Meubels om te bestellen is gebruikelijk, dus u ontwerpt een ladekast met een hoekontwerp voor meer dan één meubelsalon.

Als je alle sterke punten van het bed combineert met een ladekast en planken, krijgen we een variant met een kast. Deze oplossing is handig, omdat u vrij bent om te kiezen voor het vullen van planken of laden, de voorkeur geeft aan een open gevel of alles met deuren wilt decoreren. De kast aan het hoofdeinde van het bed kan ook worden besteld of onafhankelijk van elkaar twee delen van een slaapkamercomplex kiezen.

Onder het begrip 'kast' kunnen verschillende soorten meubels worden verstaan. De eenvoudigste manier is om een ​​open rek voor een slaapplaats te plaatsen, maar dit zal ervoor zorgen dat verschillende lagere cellen niet tegelijk functioneren. Een andere uitweg uit de situatie is om een ​​systeem met rechthoekige planken boven het bed te hangen - om een ​​kast te simuleren. De derde manier is om een ​​heel frame te bouwen, waarbij het onderste deel van de ruimte voor het bed, dan de planken boven het hoofd zullen worden geplaatst.

Bed met een hoog hoofdeinde

Een ongelooflijk gemakkelijke aankoop voor echte kenners zal in pastelkleuren vallen. Vanwege het speciale mechanisme gaat het bed met een verstelbaar hoofdeinde vanuit de horizontale positie schuin omhoog, handig om de film te bekijken of te lezen. Het volledige systeem is geïnstalleerd in het bedframe, de matras is al op de bovenkant geplaatst. Het vinden van een soortgelijk systeem voor een tweepersoonsbed zou moeilijk zijn, omdat ze bijna allemaal worden verkocht voor een standaardbreedte van 80 cm, maar dit neemt niet weg dat er een gepaarde frame moet worden gebruikt en er een dubbele matras op moet worden geplaatst.

Als de functionele kant van het probleem bekend is, is het tijd om aandacht te besteden aan esthetische voorkeuren en mogelijke ontwerpoplossingen. Om te bepalen hoe het hoofdeinde van het bed moet worden ontworpen, is het de moeite waard bekend te zijn met de beschikbare materialen en methoden van hun toepassing. Een aangename verrassing voor de creatieve aard zullen voorbeelden zijn met een ongebruikelijke benadering van decoratie, wanneer de meest onverwachte materialen worden gebruikt.

Natuurlijk edel materiaal kost een aardige cent, maar meubels met leer voegen de keuze van een persoon met een bepaalde status in. Mooie bedden met een zacht hoofdeinde van leer vereisen geen gecompliceerd decor of afwerkingsoppervlakken in de slaapkamer, ze worden zelf het centrum van de compositie. Je taak is alleen om de kleur van je huid te benadrukken, om een ​​goede combinatie te kiezen met de rest van de kamervulling.

De huid wordt in één keer gecombineerd met verschillende materialen, het hangt allemaal af van de gekozen stijl:

 • boom niet de prijs van het meubilair buiten te verminderen, maar drastisch invloed op de uiteindelijke uitkomst (ernstige vormen en donkere tinten zijn geschikt voor mannen slaapkamer, licht en witte kleuren met vloeiende lijnen oplossing voor een romantische stijl, originele kleurstelling accentueren het minimalistische moderne notes);
 • meubels, waar de gehele frame bekleed met leer is vaak een monolithisch ontwerp en in haar hoofd van het bed grenzend aan het horizontale gedeelte (ziet er geweldig uit in een kamer met een luxueus interieur in de stijl van Art Deco, Art Nouveau, vele modellen aan te vullen high-tech);
 • een luxueuze oplossing, wanneer het hoofdeinde van een natuurlijk leer soepel in een kast of legplanken past.

Bedden met een hoofdeinde van eco-leer

Uiterlijk is goed kunstleer om te onderscheiden van natuurlijk materiaal niet zo eenvoudig. Recente ontwikkelingen in de chemische en textielindustrie hebben ons verbeterde substituten opgeleverd, die het meest lijken op het origineel en met uitstekende eigenschappen. Het bed met het gebogen hoofdeinde van de vervanging ziet er bijna niet slechter uit, maar de kosten ervan zijn vele malen aangenamer. Als de natuurlijke huid ontwerpers tot complexe en duidelijk elegante lijnen dwingt, wordt de vervanger gerespecteerd en actief gebruikt voor het produceren van standaard seriematig meubilair.

Bed met een houten hoofdeinde

De boom is een van de meest favoriete materialen van ontwerpers, omdat deze in prachtige en niets als decorvoorwerpen kan veranderen. De gebeeldhouwde kop van het bed is de eenvoudigste oplossing als het de moeite waard is om een ​​bed voor hout te maken. Het is verbazingwekkend hoeveel je kunt bedenken met houten planken of items in je arsenaal. Je hoeft jezelf niet te beperken tot creatief zoeken.

Het scherm van hout ziet er stijlvol, fris en origineel uit, met zijn hulp is het gemakkelijk om een ​​oosterse sfeer te creëren, schaduw het natuurlijke donkere hout van de kop van het bed, lichte muren en textiel op voordelige wijze. Voor moedige onderzoekers zijn ontwerpoplossingen in de vorm van oude deuren of luiken, stukjes plaat die door de tijd worden gedragen, voldoende. Dit alles wordt gewaardeerd en geeft de kamer een speciale charme.

Metaal verwijst naar natuurlijke natuurlijke materialen, zoals hout of textiel. Gebruik het om veel interieurartiesten op te lossen. Het bed met een metalen hoofdeinde ziet er elegant en stijlvol uit, vooral gesmede kunstwerken van de meesters van deze zaak. Voor degenen die willen veroorloven een metalen hoofdeinde of ingewikkelde krullen lijken overbodig, zijn er laconieke opties van de seriële elementen.

Metaal is goed gecombineerd, niet alleen met verschillende stijlen, maar ook met verschillende materialen. Koninklijk ontwerp, wanneer gesmede producten de lederen inzetstukken aanvullen. Tandem is typisch voor een luxueuze barok of klassiekers, een excentrieke art deco die het niet slechter aanvult. Moderne klassieker is een combinatie van metaal met houten elementen. Een eenvoudig rooster met knoppen past in de setting van de Provence en de landelijke stijl.

Met een hoge mate van waarschijnlijkheid kan worden betoogd dat het textiel het imago van een bed met een hoofd van een koningin imiteert, zacht en volumineus. Alles is echter niet zo prozaïsch, omdat het ontwerpidee veel verder ging. Vooral effectief blijkt het niet de standaardmaten of de vorm van een kamer te zijn wanneer deze zich op de zolderverdieping bevindt, of het slaapbed van de oorspronkelijke vorm.

De kop van textiel kan worden opgebouwd door een interessante kroonlijst over het bed op de muur te hangen, deze methode werkt schuin op de muur. De cape op het hoofdeinde van het bed wordt gepresenteerd in de vorm van een tule, je kunt ook een etnisch tapijt gooien, een ongewone snit van stof. De meest creatieve mensen gebruiken de textuur en kleur van de stof, trekken deze op een houten frame of bedekken de basis met een materiaal. De laatste optie is handig in die gevallen waarin het bed zich in de hoek bevindt en je twee muren tegelijkertijd moet tekenen.

Parket en laminaat zijn al lang niet langer een materiaal voor het afwerken van de vloer. Met het bekwame gebruik van de coating ziet het winnen aan de muur het interieur een nieuw en modern uiterlijk. Het spel met de kleur, textuur van de boom en verschillende imitaties onder de oudheid laten je je accenten bijna in alle stilistische richtingen maken. De decoratie van het hoofdeinde met de planken zal vrienden maken met het interieur in de oosterse, mediterrane, rustieke stijlen. Op een witte en lichte achtergrond ziet het bord er indrukwekkend uit, terwijl het hoofdeinde de decorelementen in toon - kussens voor het bed - waard is.

Hoofdeinde bed van gipsplaat

Dit materiaal is ongelofelijk eenvoudig in het maken van ontwerpen van een nis tot een plankensysteem. Tegelijkertijd blijft het vrij sterk om het gewicht van veel afwerkingsmaterialen te behouden. Een bed met een wit hoofdeinde in de vorm van een plank of nis is geschikt voor elke kamer. Indien gewenst, in de gipsplaatstructuur, armaturen monteren, decoratieve steen of baksteen gebruiken, gips met textuur aanbrengen - dit alles helpt om enig resultaat te bereiken.

Desgewenst kan de hoofdeinde van het bed bijna alle beschikbare materialen en items afspelen: een favoriet geweven tapijt, oude houten schermen of patroonborden. Als je iets creatiefs wilt, kan het hoofd eenvoudig een paneel tekenen of ophangen.

Kopiëren van informatie is alleen toegestaan ​​met een directe en geïndexeerde verwijzing naar de bron

Nieuwe trend: bed met een zacht hoofdeinde - foto en review

Een bed met een zacht hoofdeinde is een van de nieuwste trends op het gebied van interieurontwerp, die wordt voorspeld door een grote toename in populariteit in de komende jaren. En dit is geweldig nieuws! Omdat zachte rugleuningen zeer comfortabel zijn voor rust en lezen in bed, en geweven bekleding biedt onbeperkte mogelijkheden voor het inrichten van een slaapkamer.

In dit artikel zullen we op verschillende manieren bekijken hoe een zacht hoofdeinde je slaapkamer kan versieren, voorbeelden kan geven van een mooie combinatie van materialen en stapsgewijze instructies voor het creëren van een zacht hoofdeinde voor een bed met je eigen handen.

Hoe een trendy bed met een zacht hoofdeinde te kiezen

De combinatie van een zacht hoofdeinde en dunne benen is de meest modieuze keuze die u vandaag kunt maken. Zoals u weet, zijn Italianen de belangrijkste experts op het gebied van meubeldesign, dus in de eerste plaats zullen we u 2 Italiaanse bedden met een zacht hoofdeinde presenteren uit de nieuwste collecties van de merken Bonaldo en Bolzan Letti.

De prachtige afwerking van het hoofdeinde creëert tegelijkertijd een gewaagd en charmant effect, terwijl het zeer elegant contrasteert met de eenvoudige dunne basis van het bed. Deze optie is gelijk, maar hij is niet de enige. Een zeer stijlvolle en praktische oplossing voor een slaapkamer is een bed met een zacht hoofdeinde en een romp van hout.

Dunne poten hebben hier de voorkeur. Daarnaast adviseren ontwerpers om natuurlijke stoffen (vlas, katoen) in natuurlijke tinten te kiezen - grijs, beige, enz. Een dergelijk ontwerp van het bed past perfect in het interieur van de slaapkamer in loft-, eco- of retrostijl, evenals in moderne en Scandinavische stijl. Universeel, maar cool!

Als u zich meer aangetrokken voelt tot klassieke bedden met een zacht hoofdeinde, let dan op fluwelen stoffen, eindig met knopen en gesneden vormen in de Marokkaanse klassieke stijl. Velvet keert vol vertrouwen terug naar de mode, met name heldere, luxueuze tinten.

Tweepersoonsbed met een zacht hoofdeinde - nog 8 foto's

Het bed, bekleed met stof, ziet er altijd elegant uit. Welk ontwerp u ook kiest, bedenk dat voor de slaapkamer milieuvriendelijkheid van materialen, tactiele sensaties en harmonie van kleuren belangrijk zijn. Probeer daarom een ​​rustige, aangename combinatie van lichaam en geest te kiezen, zoals in de volgende foto's. Aan uw aandacht - stijlvolle tweepersoonsbedden met een zacht hoofdeinde!

Lees ook: Modern slaapkamerontwerp - ideeën en foto's 2016

Bed met een hoog zacht hoofdeinde in het interieur

Deze fantastische bedden verdienen een speciale vermelding. Pak de stoffen bekleding van een luxueuze kleur (paars, smaragd) of met een rijke textuur (fluweel, suède, zijde) op en uw bed met een zacht hoofdeinde geeft de slaapkamer meteen een luxe uitstraling.

Hoe maak je een bed met je handen met een zacht hoofdeinde

Elk ding brengt twee keer zoveel vreugde met zich mee, als het door eigen handen wordt gemaakt. En het bed is in dit geval geen uitzondering. Om met uw eigen handen een zacht hoofdeinde voor een bed te maken, hebt u de volgende materialen nodig:

 1. Een sterke basis is een stuk multiplex, spaanplaat, MDF of plastic;
 2. Polyurethaanschuim, schuimrubber, latex of ander schuimmateriaal van de gewenste dikte (hoe dikker, hoe zachter het bed met een zacht hoofdeinde);
 3. Slaan, vilt, vilt of sintepon (gebruikt als een laag tussen de bekleding en schuimrubber);
 4. Bekledingsstof.

Op basis van hout of kunststof (minder vaak karton) afwisselend een zachte vulstof, tussenlaag en meubelstof aanbrengen. De eerste twee lagen worden meestal met een nietmachine bevestigd (foto hieronder), meubelstof - kan worden ingeregen.

Uiteindelijk blijkt het heel leuk:

Aan het einde van ons artikel voegen we een paar foto's bij met stapsgewijze instructies over hoe te presteren.

+ Een foto met populaire vormen voor een zacht hoofdeinde met uw eigen handen. Bedankt voor het lezen van Dekorin!

Bed met een zacht hoofdeinde (50 foto's): luxe en comfort

Helder rood bed met zacht hoofdeinde

Het bed is het belangrijkste element van het slaapkamerinterieur, waar we niet alleen slapen. Het is een traditie geworden voor veel e-mail checking rituelen in de ochtend en in de avond, een dringende klus voor een laptop, tv kijken in het weekend, het lezen van uw favoriete boeken voor het slapengaan of een romantisch ontbijt op bed - in bed liggen we niet alleen, maar zitten vaak ook. Om ervoor te zorgen dat het bed comfortabel was in elke positie, is het noodzakelijk om voor de rug te zorgen, dat wil zeggen, op het hoofdeinde van het bed. Het is het beste om het zacht te maken, laten we uitvinden hoe en waarom.

Classificatie van zachte bedhoofden

 • De traditionele optie is het hoofdeinde als onderdeel van het bedframe. Dit type is het meest betrouwbaar en daarom veilig. Het uitwendige ontwerp hiervan komt meestal overeen met het algehele ontwerp van het bed.

De traditionele optie is het hoofdeinde als onderdeel van het bedframe

Het gezellige grote hoofdeinde geeft de slaapkamer een gevoel van zachtheid en aangenaam comfort

 • Een bed van elk ontwerp kan worden aangevuld met een afzonderlijk staand zacht hoofdeinde. Het wordt bevestigd door verschillende soorten bevestigingsmiddelen, afhankelijk van de afmetingen van het meubilair en kan de grootte van het bed aanzienlijk overschrijden. Als het onderdeel te massief is, wordt het extra aan de muur bevestigd.

Bed van elk ontwerp kan worden aangevuld met een afzonderlijk staand zacht hoofdeinde

 • Het scharnierende, zachte hoofdeinde heeft meestal compacte afmetingen en wordt op een geselecteerde afstand van het bedframe aan de muur bevestigd. Het neemt bijna elke vorm aan, het is bovendien gemakkelijk te vervangen.

Een scharnierend, zacht hoofdeinde heeft meestal compacte afmetingen en is aan de muur bevestigd

Het zachte hoofdeinde kan een stevig frame hebben (van multiplex, hout, metaal) of niet, wat staat voor een tamelijk stijf maar flexibel product met een zachte vulstof. In dit geval kan het vaste element geheel of gedeeltelijk worden verborgen door de bekleding, waardoor een klein kader rond de omtrek achterblijft.

Zacht hoofdkussen van laag bed

Zacht hoofdeinde van een sneeuwwit bed

Fabrikanten bieden hoofdeinden van de meest uiteenlopende vorm - rechthoekig, halfrond, gekruld. Het tweepersoonsbed met een zacht hoofdeinde dat uit twee delen bestaat, wordt visueel in twee zones verdeeld. Er zijn opties met een verwijderbaar, zacht onderdeel - u kunt het type hoofdbord naar wens aanpassen. Vaak hebben deze onderdelen afneembare hoezen die de zorg voor meubels vereenvoudigen en de levensduur verlengen.

Zacht hoofdeinde met heldere bloemenprint

Tip! Als de bovenkant van uw bed niet de aanwezigheid van afneembare hoezen impliceert, is het beter om textiel op de huid, eco-leer of kunstleer te verkiezen. Deze materialen zijn pretentieloos en duurzaam.

Hoog zacht hoofdeinde

Laag zacht hoofd van het bed

De kleurenoplossing van het hoofdeinde kan overeenkomen met het kleurbereik van beddengoed of ander slaapkamertextiel. Maar er zijn enkele hoofdpunten die zullen helpen om de bovenkant van het bed met succes naar het interieur van een bepaalde stijl te brengen.

Turkoois zacht hoofdeinde

Modern. Kies fluweelachtige monofone stoffen met rijke kleuren. De kleur kan hetzelfde zijn als de kleur van het bedframe, maar het is beter om een ​​hangend hoofdeinde met een contrasterende kleur te gebruiken. Denk aan een ongewone vorm - een druppel, een hart, een bloem.

Bed met een zacht hoofdeinde in de slaapkamer in art-nouveaustijl

Neoclassicisme. In een dergelijke slaapkamer is het aangewezen om een ​​rechthoekig hoofdeinde te hebben, versierd met lichtbeige, gouden chocoladetinten. Meer origineel ziet er uit als een tweekleurig frame - met een donkere omtrek en een lichte middelste.

De zachte kop van het bed in neoklassieke stijl

De barok. Gebruik natuurlijk dure stoffen zoals zijde of fluweel. Het hoofdbord is gemaakt in de techniek van een koetswerkbalk of capiton, het is bovendien versierd met gedraaide koorden of gestileerde medaillons. De kleur van de stof moet stevig zijn - bordeauxrood, wijn, smaragd.

Bed met een zacht hoofdeinde in de barokstijl

Rijk. Hier wordt het zachte hoofdeinde het best aangevuld met een houten uitgesneden rand - met ingelegde inserts of vergulde coating. De kleur van het weefsel, zoals de kleur van de franjes, moet licht en nobel zijn. Geschikt wit, beige, champagne, melk, crème, ivoor.

Bed met een zacht hoofdeinde in Empire-stijl

Fusion. Het zachte hoofdeinde wordt zo goed mogelijk gecombineerd met het houten of metalen frame van het bed. Voor het inlijsten kunt u een stof gebruiken waarop fotografisch wordt afgedrukt - uw slaapkamer zal echt uniek zijn.

Bed met een zacht hoofdeinde in de stijl van fusion

Tip! Comfortabel en origineel zacht hoofdeinde is niet geschikt voor elk interieur. Het is volkomen misplaatst om zo een bed in de slaapkamer te worden in de stijl van techno of loft, dus het is de moeite waard om een ​​andere optie te overwegen voor het ontwerp van het hoofdeinde.

Helder turquoise zacht hoofdeinde

Zachte kop van het bed met je eigen handen

Als je het idee van een comfortabel ontbijt op bed en het lezen van boeken leuk vond voordat je naar bed ging, vroeg je je waarschijnlijk af hoe je het hoofd van het bed zacht kon maken. De eenvoudigste manier is om een ​​scharnierend model te maken. Neem hiervoor een stuk multiplex en met een decoupeerzaag geven we het de gewenste maat en vorm. Vervolgens snijden we schuimschuim van dezelfde vorm uit en plakken dit op het multiplex. Als het schuim te dun is, kunt u twee lagen gebruiken.

Comfortabel zacht hoofdeinde is geschikt voor bijna elk interieur

Neem een ​​stuk oude doek en span het resulterende werkstuk aan, waarbij de uiteinden van de stof vanaf de achterkant van het hoofd worden bevestigd met een nietmachine voor de bouw. Het is beter om een ​​synthetisch elastisch materiaal van lichte tinten zonder patroon te nemen, zodat het "ruwe" weefsel niet door het eindproduct heen verschijnt.

Noble bed met zwart hoofdeinde

Nu herhalen we de procedure van de bekleding, maar dan met de afwerklaag - de stof gekocht met de gewenste kleur en textuur. We repareren het met dezelfde nietmachine, repareren het hoofdeinde aan de muur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

30 − = 28