Croton voortekenen en bijgeloof

Tekenen en bijgeloof over de bloem Croton (codaium)

Croton (de tweede naam van het codaium) is een meerjarige, groenblijvende sierplant van de familie van wolfsmelk. Deze bloem heeft niet alleen een verbazingwekkende schoonheid, maar ook veel mensen tekenen en bijgeloof bevestigen zijn unieke mogelijkheden en invloed op een persoon.

 • Codyium is een plant met zeer krachtige energie. Als hij in huis is, zal hij controleren dat mensen met negatieve energie en slechte gedachten niet naar de woning komen. De bloem van ver weg voelt vampiermensen die in staat zijn zijn meesters schade te berokkenen. De plant heeft, volgens de tekens, een gunstig effect op de atmosfeer van het appartement, terwijl het de ruimte van negatieve energie opruimt en orde en dimensie schept.

Volgens de meerderheid wil, de bloem is niet alleen mogelijk, maar moeten ook in het huis te houden. Echter, er is een nuance - croton is een giftige plant. Het sap kan brandwonden op de huid, leiden tot braken, diarree, contact dermatitis veroorzaken, maar dit is niet de meest gevaarlijke: als het sap komt in de bloedbaan, kan de persoon niet redden - de bloem dodelijk gif. Dus voordat je begint te Crotone appartement, moet u de "voors" en wegen "cons."

Als een persoon heeft besloten om deze plant thuis te starten, is het noodzakelijk om te weten hoe je er goed voor moet zorgen:

 • Ten eerste moeten kinderen de plant niet mogen betreden en moeten volwassenen oppassen dat ze hun gezondheid niet schaden. Alles wat met hem samenwerkt, moet met handschoenen worden gedaan.
 • Watergift mag alleen worden gedaan met warm water en bij voorkeur in de slaapstand.
 • Het land tussen water moet niet volledig opdrogen.
 • De bloem houdt van goede verlichting, dus je moet hem op een lichte plek neerzetten, maar probeer direct zonlicht te vermijden.
 • De bemesting moet van het begin van de lente tot de herfst plaatsvinden, maar minimaal 2 extra bemesting per maand.
 • De plant zal zich goed ontwikkelen na speciale meststoffen. Je kunt ook een kleine hoeveelheid as gebruiken (voor 1 eetlepel 1 kilogram land).
 • Het is onmogelijk om scherpe veranderingen in temperatuurindicatoren toe te laten, het zou in de zomer voor de bloem optimaal moeten zijn - +26 graden; in de winter - + 16- + 18 graden.
 • Het is belangrijk om vochtige lucht in het appartement te houden: als het droog is, moeten de bladeren regelmatig worden besprenkeld met warm water of worden afgeveegd met een vochtige doek.
 • Jonge planten moeten 2 keer per jaar verpot worden, volwassen - 1 keer per jaar, en elke volgende pot moet 2 centimeter meer dan de vorige zijn. Wanneer de plant een pot zal met een diameter van 25 centimeter, zal dit de laatste verandering, maar verder moet jaarlijks aan de bovenste aardlaag uit de houder te verwijderen en te vervangen door verse grond.

  • Dromen van een goed verzorgd croton - naar de groei van welzijn, persoonlijk geluk, nieuwe kennis en vaardigheden. Voor ongehuwde meisjes voorspelt zo'n droom een ​​rijke bruidegom.
  • Een zieke en saaie bloem - een voorbode van zorgen, zorgen, waarna een gevoel van diepe voldoening zal komen.
  • Volgens andere bronnen betekent het zien van een giftige plant in een droom dat iemand in de nabije toekomst in de valstrik van kwaadwillende mensen terecht kan komen.
  • Het zien van de bloeiende croton is een droomwaarschuwing. Misschien probeert iemand van je vrienden gekwetst te worden of intriges op te bouwen.
  • Veel bloemen groeien in de buurt van het huis - tot welzijn en het vergaren van ervaring en kennis die helpt om gelukkig te worden.

  Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

  Ischias - een zeer pijnlijke sensatie in de lumbosacrale.

  Elk gemiddeld gezin geeft er bijna de helft van uit.

  Sneeuwvlokken en spruiten van snoeppapiertjes zijn overbodig.

  Om het interieur van het huis op te frissen, is het niet nodig om de herontwikkeling uit te voeren.

  De krampachtige samentrekking van kuitspieren is 's nachts.

  Croton in tekens

  Exotische en prachtige planten die naar de huizen van de Russen komen, zijn niet altijd nuttig voor een persoon. Dus de croton in het huis kan een bron van gevaar worden voor bepaalde categorieën mensen.

  De unieke eigenschappen alleen al zijn gunstig voor anderen, anderen veroorzaken schade. Om uw leven niet te bederven, onderzoekt u voordat u een plant koopt de eigenschappen ervan zorgvuldig.

  Tekenen over de energie van de plant

  Tekens noemen deze plant een echte bron van energie. Het vult de eigenaars met positief, duwt hen tot actieve actie, helpt om de strijd tegen moeilijkheden te weerstaan. Een persoon naast hem krijgt de kans om zijn energiereserves aan te vullen, kracht te herstellen.

  Maar niet al deze wijk is nuttig. Het wordt niet aanbevolen om het in de volgende categorieën te houden:

  • Conflicteer mensen, verveelt, hysterisch.
  • Voor degenen die al hun kracht aan het werk geven.
  • Talkers.
  • Degenen die eerst doen, dan denken.

  Als een persoon al rusteloos, actief of zelfs agressief is, zal de bloem deze eigenschappen versterken. Na bezwijken voor het effect van een spectaculaire kamerplant, zal de eigenaar de controle over zichzelf verliezen, een last voor het milieu worden. Het zal alle hysterie, zeuren, een constante staat van "op het peloton" ergeren.

  Het is niet aan te raden om zo'n bloem te hebben voor workaholics. Voor hen is de bloem croton gevaarlijk, tekenen wijzen erop dat het hen in een crisistoestand kan drijven. Wanneer een persoon al zijn kracht geeft om te werken, veroorzaakt een extra stimulator van actieve activiteit, zoals deze plant, een overbelasting. Een persoon zal een hele dag in het werk leven en dan gewoon "verbranden", terwijl hij al zijn krachten aan zijn werk overlaat. Voor een normaal leven moeten werk en rust gelijkmatig worden verdeeld.

  Een ander geval waarin het beter is om deze plant in huis achter te laten, is een te spraakzaam huishouden. Wanneer velen in het gezin voor onbepaalde tijd lege gesprekken leiden, mogen ze niet in dezelfde kamer zijn met een kleurrijke codeda.

  Hij zal ze duwen om verder te babbelen, waarvan je niets goeds mag verwachten. Eindeloze, zinloze gesprekken vullen zich snel met beledigingen, beledigingen, en ontwikkelen zich tot ruzie.

  Het is onwenselijk om een ​​croton in huis te nemen als de eigenaar een frivole houding tegenover mensen, de wereld als geheel, onwil om te plannen, na te denken over acties, verschilt. Tekens en bijgeloof zeggen dat mensen naast de code hun kalmte verliezen, controle vergeten. Irrelevante beslissingen, impulsieve acties eindigen vaak in een tragedie.

  Tekenen over de genezende eigenschappen van een bloem

  De positieve energie waarmee deze bloem verzadigd is, heeft een opwarmend effect op mensen. Als er verkoudheden in het huis zijn, in de buurt van de codeerzaal, krijgen ze de gelegenheid om van de ziekte af te komen.

  Croton voortekenen en bijgeloof worden een uitstekende genezer van ziekten genoemd die door onderkoeling worden veroorzaakt. Vertrouw echter niet alleen op de plant. Thee met honing, warme melk, frambozenjam is onvervangbaar bij de behandeling van verkoudheid.

  Er is een andere groep ziekten beschikbaar voor het effect van deze bloem. Bijgeloof zegt dat bij aandoeningen van het urinewegstelsel de aandoening kan worden verlicht met behulp van een cuneum. Hij kan helpen met de pathologie van de blaas, nieren.

  Opmerkingen over de rol van de Croton bij het vaststellen van de orde

  Borden letten erop dat de plant kan helpen orde te scheppen. Met de komst van de croton in huis zal alles worden geordend: de modus van de dag, dingen, objecten in de kamer, een manier van denken. Eigenaren organiseren hun wereld correct, zelfs zonder de impact van buitenaf op te merken. Het lijkt hun dat alles op zichzelf is veranderd.

  Bestellen zal zich niet alleen verspreiden naar de buitenkant van het leven. Eigenaren organiseren hun tijd en hun innerlijke wereld, waardoor het leven wordt gemeten, rustig. Tijdige rust is een verplichte garantie voor een volwaardig bestaan.

  Maar niet iedereen laat zich ontspannen, afgeleid van dagelijkse beslommeringen. Deze heldere bloem werkt op het onderbewuste, dwingt in het geheel om de dimensionaliteit, nauwkeurigheid, inclusief regelmatige rust te observeren.

  Tekens en bijgeloof. Velen geloven dat de tekenen en successen

  Tekens en bijgeloof. Velen geloven dat de tekenen en successen

  Hoe beïnvloeden tekenen en bijgeloof onze bestemming? kansen

  Hoe beïnvloeden tekenen en bijgeloof onze bestemming? kansen

  Waarom geen spinnen doden? Volksfuncties en vervolg

  Waarom geen spinnen doden? Volksfuncties en vervolg

  Elk huis begint met een drempel. Onze voorouders tellen nog steeds

  Elk huis begint met een drempel. Onze voorouders tellen nog steeds

  In sommige culturen van de wereld behoort de kam tot de bodem

  In sommige culturen van de wereld behoort de kam tot de bodem

  Veel mensen weten dat honden, zoals dolfijnen, vaak

  Veel mensen weten dat honden, zoals dolfijnen, vaak

  Er wordt aangenomen dat het pittoreske portret een deel van de zielen neemt

  Er wordt aangenomen dat het pittoreske portret een deel van de zielen neemt

  Maak een persoonlijke horoscoop voor 2014: http://vk.cc/2OMKP

  Maak een persoonlijke horoscoop voor 2014: http://vk.cc/2OMKP

  Laten we praten. Uitgave 29 van 20-08-2017. "Ze zeggen niet

  Laten we praten. Uitgave 29 van 20-08-2017. "Ze zeggen niet

  De tekens van mensen voor geluk en succes.

  De tekens van mensen voor geluk en succes.

  In het oude Egypte werd een kat als een heilig dier beschouwd,

  In het oude Egypte werd een kat als een heilig dier beschouwd,

  Begraafplaats is een plaats waar de wereld van de doden elkaar aanraakt

  Begraafplaats is een plaats waar de wereld van de doden elkaar aanraakt

  Een mes is een bekend object, zonder welke je niet zonder kunt

  Een mes is een bekend object, zonder welke je niet zonder kunt

  Het is erg als er veters aan de veters verschijnen. Dat zouden ze moeten zijn

  Het is erg als er veters aan de veters verschijnen. Dat zouden ze moeten zijn

  Volksborden: 10 dingen die het huis geluk brengen

  Volksborden: 10 dingen die het huis geluk brengen

  De video vertelt de beroemdste tekens en bijgeloof

  De video vertelt de beroemdste tekens en bijgeloof

  Noch geeuwen noch handen schudden - moderne man

  Noch geeuwen noch handen schudden - moderne man

  Tekens van kinderen, 11 volksraden en bijgeloof.

  Tekens van kinderen, 11 volksraden en bijgeloof.

  Het is al lang gezegd in de overtuigingen dat de raaf kan worden voorspeld

  Het is al lang gezegd in de overtuigingen dat de raaf kan worden voorspeld

  Tekenen over het huis. People's tekenen van huisvesting. Registreren

  Tekenen over het huis. People's tekenen van huisvesting. Registreren

  Bloeiwijzen van croton in de levende natuur - een prachtig natuurverschijnsel. In een kunstmatige omgeving is bloeien een ongewenste fase in de levensduur van de codering. Als het bloeit, moeten zorgzame eigenaren de bloeiwijze verwijderen, zodat het groene "huisdier" geen energie verspilt aan dit onnodige proces. Immers, de bloei van de croton is een slecht voorteken.

  Belangrijk! Bijgeloof zegt dat deze tropische knappe man bloeit vóór moeilijke periodes in het leven van de eigenaars. Deze bijgeloven worden verklaard door de eigenaardigheden van de vegetatie van de cyanide. Het vormt bloeiwijzen met onvoldoende vocht. Daarom, als de croton is opgebloeid, zijn de gastheren bezig met problemen. Ze hebben geen tijd om bloemen te geven, zelfs een minimale hoeveelheid tijd.

  Giftige componenten in de plant zijn gevaarlijk voor kinderen, huisdieren. Om rampen niet naar huis te brengen, zouden dergelijke families de cynische variëteit moeten verlaten. Het kan worden vervangen door andere veilige planten.

  Croton: tekens en bijgeloof voor thuis en op het werk

  Croton, een prachtige sierplant, is vaak te vinden in het huis op de vensterbank. Het geeft overvloedig blad van ongewone vorm en verschillende kleuren. Maar zoals elke plant heeft de croton zijn eigen energie. Wat heeft zij met de eigenaren van het huis, schade of voordeel?

  Goede tekenen van de croton (coda)

  Men gaat ervan uit dat de plant in de lucht speciale stoffen kan vrijmaken die de samenstelling van de lucht in de kamer verbeteren. Waar deze bloem binnenshuis is, is het gemakkelijker om te ademen, de hoofdpijn verdwijnt of is aanzienlijk verzwakt, waardoor bronchopulmonale ziekten beter worden genezen.

  Naast medisch is er een mentaal voordeel van het croton: het zou naar verluidt in staat zijn om het negatieve van buitenaf te absorberen, en mensen uit je deur durven duwen die je willen of kunnen schaden - vijanden, energievampiers, onbeduidende persoonlijkheden.

  De bloem egaliseert ook scherpe hoeken in de relaties van het huishouden en absorbeert de negatieve energie die ze mee naar huis dragen. Er zijn minder storingen, nerveuze spanning is verwijderd, als gevolg hiervan zijn schandalen en wederzijdse onvrede vrijwel geëlimineerd.

  Onze voorouders geloofden dat de croton de ziekten van lichaam en ziel geneest.

  Is het mogelijk om de croton thuis te houden? je kunt en zelfs nodig hebben, gezien de bovenstaande punten. Is het mogelijk om de croton in de slaapkamer te houden? Ook hieruit zal geen schade zijn.

  Niet alle planten die geschikt zijn voor thuis, kunnen in de buurt van hun werkplek worden gehouden. Maar Croton is een succesvolle uitzondering. Het voordeel hiervan op het werk is dit:

  • Verbetering van het algemeen welzijn en vergroting van de arbeidscapaciteit,
  • Eliminatie van nerveuze spanning,
  • Optimistische houding en vertrouwen in hun kracht,
  • De ontwikkeling van intuïtie,
  • Groei van creativiteit.

  Al het bovenstaande helpt de eigenaar van het croton promotie te maken op de carrièreladder, als hij dat wil, of zich eenvoudig op zijn gemak voelen op het werk.

  Het is vooral voor zo'n bloem nodig mensen van creatieve beroepen. Hij inspireert hen in inspiratie, helpt bij het realiseren en brengen naar de logische finale bedacht.

  Er zijn er weinig, maar dat zijn ze wel.

  • Het is erg als de croton is opgebloeid. Het belooft verandering en negatief. Dit teken heeft een logische rechtvaardiging - Croton is een van die planten die zelden bloeien en alleen in extreme omstandigheden. Als het wordt gestopt met drenken, naar een ongepaste plek wordt verplaatst of verkeerd begint te verzorgen, geeft het bloemen.
  • Niet alleen slecht, maar ook zeer gevaarlijk om in contact te komen met het crotonsap. Hij is giftig. Plaats de bloem daarom buiten de toegangszone van huisdieren en kinderen. En leg het niet in de kinderkamer.

  Lot en geval op het moment aanbevelen:

  Vergeving divination zal helpen bij het bepalen van de keuze in de huidige situatie.

  Een eenvoudige Poolse afstemming op het spelen van kaarten op het karakter van een man.

  Copyright © 2012 - 2018, The Delphic Oracle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

61 + = 68