Haken op zuignappen voor de badkamer

Haak voor badkamer

Ik werd benaderd door vertegenwoordigers van een Zwitsers bedrijf en bood een fatsoenlijke beloning voor het plaatsen van een artikel over hun producten.

Nou, hoe kan ik weigeren? ....

Het is moeilijk om het interieur van de badkamer in te beelden zonder aan de muurhaken te hangen, waarop u kleding of een handdoek kunt hangen. Het belangrijkste ding dat het mooi uitzag en gemakkelijk te gebruiken was. En als de badkamer tegels heeft gelegd en niet echt wil boren? Of nog erger - aan de muren van graniet en niet echt "kan"?

Alles wat ik kon bedenken, om te voorkomen dat ik de tegels boorde voor het vastmaken van de haken (plotseling wil ik in een paar dagen opwegen tegen) het is om de zuignappen te gebruiken. Maar herinneringen komen van de Sovjet-Unie, die geen regenbooggevoelens veroorzaken. Denk aan deze mirakel-zeepbakjes op sukkels? Je gaat in de badkamer - zeep is gebeeldhouwd op de vloer, en de zeepkist hangt aan een zuignap. Je bevochtigt het met water (met variaties), je hecht en na een paar uur herhaalt het proces zich. Dan gaat in de loop lijm moment en wanneer de zeepkist weer af valt, zijn er bevroren bruine cirkels op de muur ...

In de hoop op technische vooruitgang heb ik een rondleiding door de winkels gemaakt. Eén optie leek mij aantrekkelijk.

Op het Everloc badkamerbadpakket was er een insigne in de vorm van een wit kruis op een rode achtergrond en de inscriptie Zwitsers. Hoewel de prijs duidelijk Zwitsers was, werd dit product in het Midden-Koninkrijk vervaardigd en daardoor niet het vertrouwen in de kwaliteit veroorzaakt. Omdat het de bedoeling was om alle accessoires met een bevestiging op vacuümzuigers te kopen, was de som bijna 5.000. Ondanks de garanties van verkopers over de kwaliteit van de producten van dit bedrijf, wilde ik geen risico's nemen en kocht ik een haak om te testen.

Volgens de aanbevelingen voor installatie moet het oppervlak worden gereinigd en ontvet met een reinigingsmiddel.

De siliconenring van de zuiger is bedekt met een beschermende film. Verwijder het voorzichtig en druk de haak stevig op het bevestigingspunt.

Houd de haak met één hand vast, draai de dop met de klok mee. Ik weet niet met welke kracht het nodig is om te draaien, maar de randen van de dop zijn afgerond en ik probeerde het totdat mijn vingers begonnen te glijden.

Hiermee is de haakinstallatie voltooid. De volgende dag werden tests uitgevoerd onder belasting. Gelukkig blij met het resultaat, kochten we nog meer producten van dit bedrijf voor de badkamer.

Omdat de installatie meer dan zes maanden duurde en nooit problemen met onthechting had. Daarom kan ik vol vertrouwen een haak voor de badkamer aanbevelen aan een vacuümzuiger van Everloc.

Postscriptum Wanneer is het interessant dat Chinees Zwitsers mij de Franco-yuan vertaalt?

ARVE Fout: id en provider shortcodes attributen zijn verplicht voor oude shortcodes. Het wordt aanbevolen om over te schakelen naar nieuwe shortcodes waarvoor alleen url nodig is

Pruha jij! Suckers zijn goed uitgerust en mijn tandenborstel valt regelmatig af ... mmm, en mijn vrienden boorden de haken in de naden tussen de tegels ... oh ... ik weet niet of het klopt of niet, maar de tegel is zelfs heel

Het belangrijkste is dat de tegel heel blijft. En in principe is boren in de naad gevaarlijk, omdat de rand van de tegel de meest kwetsbare plaats is en als u in de naad komt, raakt u tegelijkertijd twee tegels aan!

Ja, een experiment met ouder worden in zes maanden! In de ogen van een heel leuk ding, is het begrijpelijk dat het praktisch is - zonder een haak in de badkamer overal!

Hier - hier alweer een half jaar, en geld verzendt niet!

Nu kan ik zelfs de badkamerhaak lijmen.

en toch gefeliciteerd, Denis met de eerste, maar niet de laatste reclameboodschappen, onstuimig, problemen beginnen, begin met haken, intersno, wat bieden ze dan aan voor reclame?

Haak in de badkamer is een zeer noodzakelijk ding. Ik heb ook 2 ontvoerde mensen, een jaar later begonnen ze af te vallen, ik vyle en priklela lijm

Ik ben nog lang niet op je site geweest. En hier heb ik de plug-in geplaatst - de TOP van de bezoekers met het meeste commentaar en je bent erin geraakt. Ik klikte op de foto en kwam naar je toe. En dan is het interessant en zou ik zelfs een echt artikel voor alle seizoenen zeggen, over de haken in de badkamer, tegelijk op alle knoppen van de zaretvittel. Kom binnen met goede mensen - ontmoet ...

Ik ben slecht in deze haak voor de badkamer! Ooit ruïneerde hij een paar mooie tegels!

En ik heb vaak gaten in de naad geboord tussen de tegels. Ik maakte spiegels, allerlei munitie in de badkamer, lampen. Nooit betegelen brak niet. De boor moet niet dikker dan de breedte van de naad worden genomen. En als u een groter gat nodig heeft, boor ik eerst een dunne boor en boor ik een dikker met een boormachine en zonder hard te drukken. Nou, en als je in de tegel zelf moest boren, zijn het niet altijd de naden tussen de tegels en het gat in de armatuur (bijvoorbeeld). Eerst is het nodig om de tegel lichtjes met een plug te binden, door het glazuur te breken en vervolgens te boren met een eenvoudige boor. De boor kan periodiek worden ondergedompeld in koud water, om niet te "laten gaan". Boor de tegel en als de muur steen of beton is, boor dan al met een winnende boor, plaats een plastic anker, waarin we de schroef schroeven. Vele jaren gebruik ik deze methode.

Ik geef de voorkeur aan een boor op tegels in de vorm van een gesoldeerde driehoek. Steken tussen tegels probeer ik zoveel mogelijk te doen, dus ze zijn niet meer dan 3 mm. En je moet iets hangen voor het deuvelgat van 6 mm. Dus ik zie niet het punt van "richten" op de naad.

Alles is correct geschreven, maar het gat is een opening en het moet waar nodig worden geboord, en niet waar de naad is. Een boorkop is beter voor boren. Onpersoonlijke modus. Als er geen leegte onder de tegel is, is er geen risico.

Ik zal nu uw site openen als een instructie voor gebruik tijdens de reparatie - voor de echtgenoot. Ze waren van plan om reparaties in de gang te maken en alles is nog steeds in de planning voor nu.

Niet zo dat je haken goed zijn. Val niet elke dag af, maar eens per maand met hetzelfde gerommel en wanorde. De tegel is natuurlijk jammer, maar het is beter om te boren.

Suckers on tile: manieren van betrouwbare bevestiging

Gerechtvaardigde onwil om de muur te boren in de badkamer of in de keuken voor de bevestiging planken, zeepbakjes, kopjes tandenborstels, haken en andere accessoires en apparatuur, en het gebruik van al deze apparaten met een zuignap, kan worden geconfronteerd met het probleem van betrouwbare gegevens vaststelling van de badkamer en keuken attributen om de vlotte het oppervlak van de tegel.

Accessoires op de zuignappen worden stevig bevestigd op een glad, vlak oppervlak, zoals tegels, spiegels, metaal of glas

Wat moet ik doen om de zeepkist en andere accessoires veilig op de zuignappen, op de tegel, het glas of de spiegel te lijmen? Er zijn verschillende methoden om de zuiger te bevestigen zodat deze stevig op een glad oppervlak vasthoudt en niet valt op het meest ongelegen moment, met het object erop gefixeerd.

De voordelen van het bevestigen van objecten op sukkels

Het belangrijkste toepassingsgebied van objecten met een zuignap om ze op een glad oppervlak van tegel of glas te bevestigen, is een badkamer of keuken. Als eerder, was bijna het enige accessoire dat met behulp van een zuignap aan de muur kon worden bevestigd, een haak, want vandaag is de lijst met dergelijke items vrij uitgebreid en wordt deze voortdurend bijgevuld. In de uitverkoop vindt u de volgende producten met bevestiging op zuignappen:

 • haken;
 • zeepbakjes;
 • bekers voor tandenborstels;
 • houders voor douchekop;
 • houders voor toiletpapier;
 • houders voor handdoeken;
 • decoratieartikelen;
 • planken voor badkameraccessoires en cosmetica.

De meeste items op de sukkels worden in de badkamer gebruikt

De groeiende populariteit van producten met dit type bijlage is te danken aan een aantal voordelen die de zuiger biedt:

 • zeepbakje, haak of elk ander object, kan snel worden bevestigd, binnen enkele seconden, op de juiste plaats op de keramische voering;
 • zodat het apparaat betrouwbaar op de tegel wordt ondersteund, vereist het geen gebruik van mechanische en elektrische gereedschappen en het boren van wanden, voor de installatie van verschillende beugels en vasthouders;
 • indien nodig wordt het product gemakkelijk gedemonteerd, laat geen sporen achter en wordt het naar een andere locatie overgebracht;
 • een kleine prijs.

Dit type bevestiging is bedoeld voor het monteren van extra grote producten en objecten met een laag gewicht.

Factoren die de sterkte van de bevestiging van de zuignap aan het oppervlak beïnvloeden

Er zijn verschillende factoren die van invloed kunnen zijn op de kwaliteit van het vastzetten van de zuignap

De betrouwbaarheid en sterkte van de bevestiging van de zuignap en de tegel hangen af ​​van drie factoren:

 1. Van het materiaal waaruit het oppervlak is gemaakt en de staat en kwaliteit ervan. De basis moet absoluut glad en schoon zijn, geen spaanders en kuilen hebben en het is beter als de tegel een glanzende voorkant heeft. Op mat keramiek daalt de hechting van de zuignap aan het oppervlak aanzienlijk, en het is nauwelijks mogelijk om iets op de reliëftegel te lijmen.
 2. Van het totale gewicht van het apparaat zelf met de zuignap en het gewicht van het object erop.
 3. Van de kwaliteit van het materiaal van het apparaat en de aanwezigheid van gebreken erop. Wanneer u bevestigingsmiddelen koopt met een zuignap, moet u goed letten op de binnenkant van het apparaat, zodat er geen hobbels en zwellingen zijn waardoor het apparaat niet goed op het betegelde oppervlak kan worden gelijmd.

Hummocks en uitgroeisels aan de binnenkant van de zuignap kunnen worden gesneden met een scherp mes of mes.

Welke versie van het fixeren van de zuignap op de tegel die u kiest, voordat u het plakt, moet u het oppervlak van het ceramiek voorbereiden. Het is de taak om de installatiesite op een toegankelijke manier te ontvetten. Dit kan zowel behandeling met speciale acetonachtige formuleringen zijn, als de gebruikelijke reiniging van de tegel met zeepoplossingen, gevolgd door grondig wassen van het oppervlak met water.

in de badkamer, help om de orde te handhaven, want met dit accessoire kunt u elk artikel op de juiste manier plaatsen

Er zijn verschillende manieren om de zuignap te repareren, waarvan de meest voorkomende worden overwogen:

 • Ontvetten de plaats van lijmen. Gebruik alcohol of aceton om een ​​beter resultaat te krijgen. De methode wordt gebruikt om apparaten met een klein totaalgewicht aan te bevestigen, samen met het object dat er later op zal worden geplaatst: een zeepbakje, een haak voor een kleine theedoek.
 • Behandeling van het werkoppervlak van de zuignap met vaseline. Met deze optie kunt u de belasting op het apparaat enigszins verhogen en de bevestiging in aquaria toepassen.
 • Gebruik van cirkels gemaakt van polyethyleen. Als dit apparaat niet met een zuignap in de set is inbegrepen, kan het eenvoudig worden gemaakt van een speciale film voor lamineren of een zelfklevende film waarvan de ene kant een klevende laag heeft. Knip een cirkel met de vereiste diameter uit de film, ze worden op de tegel geplakt en pas dan wordt de zuignap gelijmd.
 • Bonding met siliconenkit. Deze methode wordt gebruikt als er aanzienlijke belastingen op de montage met de zuignap zijn of als het gelijmde oppervlak niet glanzend is. Nadat het apparaat overdag met siliconen is gelijmd, moet hij de tijd nemen om te bevriezen en vervolgens kan de haak of plank worden belast.

Indien nodig kan de zuignap die met een dun mes of mes aan het siliconenafdichtmiddel is bevestigd, worden afgesneden en naar een andere locatie worden verplaatst.

Dus, correct gebruik van de opgesomde methoden voor het lijmen en het opvolgen van aanbevelingen voor de selectie van geschikte producten en methoden voor oppervlaktevoorbereiding, niet volledig betrouwbaar en voortdurend uittrekkend uitlopers, zal gedurende lange tijd en getrouw dienen, de taken vervullen die aan hen zijn toegewezen.

Ik wilde de tegels in de keuken niet met allerlei gaten bederven. En haken voor handdoeken en schorten, oh, zoals nodig. Ik koos een hanger op de sukkels, tk. ziet er goed uit, netjes en vervangen in het geval dat het gemakkelijk is. Maar ik kon het niet aan de tegel bevestigen. Hij wil op geen enkele manier vasthouden! Ik denk dat op zijn minst een van de manieren die je hebt voorgesteld mij zal helpen.

Het kopiëren van sitemateriaal is alleen toegestaan ​​als u een actieve en geïndexeerde link naar onze site opgeeft.

haken

Haak met dubbele vergrendeling op vacuümzuignap

De haak met een dubbele sluiting op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van hoogwaardige legering van verchroomd roestvrij staal en zink. De haak is uitgevoerd in matgrijze kleur, heeft een elegante uitstraling, waardoor deze organisch in het interieur van uw huis past. De haakzuiger bestaat uit een speciale rubbersoort, die zorgt voor een betrouwbare bevestiging aan de flat.

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van verchroomd roestvrij staal en een zinklegering en past perfect in elke kamer. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat u geen gat hoeft te boren en geen gereedschap nodig hebt. De haak op de vacuümzuiger staat je toe.

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-kunststof en vormt een perfecte aanvulling op elke hoek van uw huis of kantoor. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat u geen gat hoeft te boren en geen gereedschap nodig hebt. Met een haak op de vacuümzuiger kunt u opruimen.

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-kunststof in combinatie met verchroomd roestvrij staal, het zal helpen om badkameraccessoires en keukengerei, gereedschap en andere dingen op muren of andere oppervlakken te plaatsen. Door de aanwezigheid van een vacuümzuiger is de haak eenvoudig te bevestigen aan een glad, niet-poreus oppervlak, zonder te boren of te boren.

Roterende haak op vacuümzuignap

De haak op de vacuümzuiger Feca is perfect voor uw badkamer, keuken, hal, slaapkamer, kledingkast, kinderkamer, hij ziet er geweldig uit op kantoor of in de auto. Dankzij de vacuümzuiger is de haak eenvoudig te bevestigen op een glad, niet-poreus oppervlak en kan hij indien nodig eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd op een andere locatie, zonder gereedschap.

Dubbele haak op vacuümzuignap

De dubbele haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-kunststof, past perfect in elke kamer en zorgt ervoor dat je dingen op orde kunt brengen met het plaatsen van dingen. Met vacuümzuiger kunt u een dubbele haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat er geen gat moet worden geboord en er geen gereedschappen nodig zijn. Dubbele haak op.

Haak met dubbele vergrendeling op vacuümzuignap

De haak met een dubbele sluiting op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van verchroomd roestvrij staal en zinklegering. Gesneden in chromen kleur, zal de haak glans en elegantie toevoegen aan het interieur van uw huis. Feca vacuümzuiger is vervaardigd met behulp van gepatenteerde technologie en stelt u in staat om de haak op het oppervlak te bevestigen met een lichte aanraking van de hand. Accessoire.

Haak met dubbele vergrendeling op vacuümzuignap

De haak met het dubbele slot op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van verchroomd roestvrij staal en een zinklegering en past perfect in elke kamer. Gemaakt in goud, het is een perfecte aanvulling op elke kamer, met name het interieur met warme tinten en tonen (chocolade, groen, blauw, perzik, turquoise, paars, rood, roze) Vacuum.

Haak met dubbele vergrendeling op vacuümzuignap

Een haak met een dubbele sluiting op de vacuümzuiger Feca voegt een elegante sfeer toe aan uw badkamer of keuken. Uitgevoerd in het zwart past het organisch in vrijwel elk interieur. Het innovatieve systeem van vacuümbevestiging bespaart u de noodzaak om de wanden te boren. De haak is gemakkelijk te gebruiken en is bestand tegen een gewicht van 6 kg. Haak met dubbel slot aan.

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-plastic, past perfect in elke kamer en zorgt ervoor dat je dingen op orde kunt brengen met het plaatsen van dingen. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat u geen gat hoeft te boren en geen gereedschap nodig hebt. Haak de vacuümzuiger vast.

Roterende haak op vacuümzuignap

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-kunststof, perfect voor uw badkamer, keuken, hal, slaapkamer, kledingkast, kinderkamer, het ziet er geweldig uit op kantoor of in de auto. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die bij u past, u hoeft geen gat te boren en hebt het niet nodig.

Roterende haak op vacuümzuignap

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-plastic, onmisbaar in je badkamer, in de keuken, hal, slaapkamer en kledingkast. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, hoeft u geen gat te boren en heeft u geen gereedschap nodig. Een haak op de vacuümzuiger laat je navigeren.

Roterende haak op vacuümzuignap

De haak op de vacuümzuiger Feca is onmisbaar in uw badkamer, in de keuken, hal, slaapkamer en kledingkast. Dankzij de vacuümzuiger kan het accessoire eenvoudig op een glad, niet-poreus oppervlak worden bevestigd en, indien nodig, eenvoudig opnieuw worden geïnstalleerd op een andere locatie, zonder gereedschap. De speciale samenstelling van rubber zorgt voor een betrouwbare bevestiging.

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-kunststof en chroom, roestvrij staal, vindt een plek in elke hoek van uw huis of kantoor, op de weg of in de auto. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, hoeft u geen gat te boren en heeft u geen gereedschap nodig. Hook.

De haak op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-kunststof en chroom, roestvrij staal, het zal perfect helpen om op de wanden of andere oppervlakken keukengerei, spullen of gereedschap te plaatsen. Vacuümzuiger stelt u in staat om een ​​haak op een niet-poreus oppervlak te installeren, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat er geen gat moet worden geboord en niet.

De haak op de vacuümzuiger Feca vindt een plek in elke hoek van uw huis, villa of kantoor. Met de vacuümzuiger kunt u de haak op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, hoeft u geen gat te boren en heeft u geen gereedschap nodig. Met een haak op de vacuümzuiger kunt u de zaken op orde brengen, ruimte vrijmaken.

Hanger 2-sectie op vacuümzuigers

Hanger 2-delig op vacuümzuigers Feca is gemaakt van chroom, roestvrij staal en past perfect in het interieur van uw gang, kledingkast of badkamer. Door de aanwezigheid van vacuümzuigers kunt u de hanger op elk oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat er geen boorgaten nodig zijn. 2-sectie hanger op.

Multifunctionele houder met haken op vacuüm.

De multifunctionele houder met haken aan vacuümzuigers Feca is gemaakt van ABS-kunststof en chroom, roestvrij staal en past eenvoudig in het interieur van uw keuken of badkamer. Dankzij de aanwezigheid van vacuümzuigers, kunt u de houder op elk oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat er geen boorgaten nodig zijn.

Multifunctionele houder met haken op vacuüm.

De multifunctionele houder met haken aan vacuümzuigers Feca is gemaakt van chroom, roestvrij staal en past perfect in het interieur van uw keuken, badkamer of hal. Dankzij de aanwezigheid van vacuümzuigers kunt u de houder op elk oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat er geen boorgaten nodig zijn. Het gebruik van.

Haak met een slot op de vacuümzuignap

De haak met het slot op de vacuümzuiger Feca is gemaakt van ABS-plastic en zal perfect helpen om op de wanden of andere oppervlakken keukengerei, spullen of gereedschap te plaatsen. Vacuümzuiger stelt u in staat om een ​​haak met een slot op een niet-poreus oppervlak te installeren, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat u geen gat hoeft te boren en dat niet nodig is.

Houder met haken aan vacuümzuigers

De houder met haken aan vacuümzuigers Feca is gemaakt van ABS-kunststof en past perfect in het interieur van uw badkamer, douche, keuken of kinderkamer. Met vacuümzuignappen kunt u de houder bevestigen met haken op een niet-poreus oppervlak, op elke plaats die voor u geschikt is, er zijn geen boorgaten nodig en er is geen gereedschap voor nodig. Houder met haken aan.

Houder met haken aan vacuümzuigers

De haakhouder op de vacuümzuigers Feca is gemaakt van ABS-kunststof en chroom, roestvrij staal en vindt toepassing in uw keuken, badkamer, hal of garderobe. Door de aanwezigheid van vacuümzuigers kunt u de houder met haken op een niet-poreus oppervlak bevestigen, op elke plaats die voor u geschikt is, omdat er geen gaten voor moeten worden geboord en.

Haken voor handdoekhouder (2 st.)

Extra haken voor accessoires op vacuümzuigers Feca zijn gemaakt van chroom, roestvrij staal. Haken worden geleverd in een set van 2 stuks. Verchroomd, roestvrij staal maakt het gebruik van haken mogelijk in kamers met een hoge luchtvochtigheid, zonder roest voor hen, bijvoorbeeld samen met handdoekhouders op vacuümzuigers.

Extra haken voor houders

Extra haken voor houders (rails) op vacuümzuigers Feca zijn gemaakt van ABC-plastic. Er zitten 5 haken in de set. Deze haken zijn een aanvulling op Feca-handdoekrails, maar kunnen op houders van andere fabrikanten worden gemonteerd, met een geschikte staafdiameter. Ze zijn gemakkelijk en veilig aan de bar bevestigd.

Accessoires op de vacuümzuigers FECA stelt u in staat uw zaken op orde te houden in het huis, of appartement en op kantoor, en biedt een groot aantal verschillende oplossingen.

Elk type vacuümzuignappen is ontworpen met behulp van gepatenteerde technologieën waarmee ze bestand zijn tegen zware belastingen.

Feca zuignappen zijn ontworpen om hen zo weinig als nodig opnieuw kan worden geïnstalleerd te maken, heeft slippen niet toe te staan ​​en blijven waar je ze in te stellen, roesten niet en zijn bestand tegen koelen, verwarmen en ongevoelig voor luchtvochtigheid.

Vacuümzuigers FECA kan worden geïnstalleerd op niet-poreuze oppervlakken met een oneffenheid van maximaal 0,4 mm.

Accessoires op de vacuümzuigers FECA biedt u vele opties voor het opslaan van dingen in de badkamer, slaapkamer, keuken, kantoor of garage en op de weg.

Het bereik van de goederen op vacuümzuigers Feca gepresenteerd bijvoorbeeld oplossingen voor de keuken, met inbegrip van een verzameling van gemeenschappelijke en hoek planken, houders voor tijdschriften, universele haken, handdoekhouders en covers, en vele andere oplossingen.

Alle collecties accessoires op vacuümzuigers FECA houden zich aan het principe om de dingen "op de juiste plaats en op het juiste moment" te plaatsen.

 • Bij het voorbereiden van het wassen, kunt u de mand op de zuignappen met waspoeders op een geschikte plaats voor u op het moment fixeren;
 • Bevestig de afvalzakhouder aan de koelkast, het fornuis of de kast om een ​​handige plek te regelen voor bijvoorbeeld het schoonmaken van groenten of het schoonmaken in de keuken;

Daarnaast is het gebruik van de multifunctionele mand op vacuüm sukkels kan een praktische opbergruimte voor kleine gebruiksvoorwerpen te creëren, en het veiligstellen van hen bijvoorbeeld op een venster, krijgen een plek om sierplanten zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 82 = 89