Koop vloeibaar behang in leurua Merlin-prijs

Kies een vloeibaar behang in Leroy Merlin

Vloeibaar behang is een relatief nieuw origineel stuk in het thema van ontwerp en huisontwerp. Tegenwoordig zal een verscheidenheid aan bouwmaterialen en decorelementen niemand verrassen.

Nog een advies voor het lezen van een interessant artikel over hoe je zwart behang voor de muren kunt kiezen, en nu gaan we verder:

Mensen hebben geleerd om niet alleen aandacht te besteden aan het uiterlijk, maar ook, in de eerste plaats, aan de kwaliteit. Iedereen die ooit een reparatie is tegengekomen, begrijpt dat het kopen van de benodigde materialen het best niet op twijfelachtige punten terechtkomt, maar in gerenommeerde gespecialiseerde winkels die al heel lang en op grote schaal bij de levering van dergelijke goederen zijn betrokken. Koop vloeibaar behang in leurua meren een van deze opties.

Waaruit bestaat het vloeibare behang?

Vloeibaar behang wordt vrijgegeven in de vorm van een poeder, dat kan worden verdund met warm water of al klaar is. Dergelijke wallpapers hebben geen plus. Dit zijn in feite natuurlijke materialen, katoen en zijden vezels, waarvan de bindbasis de kleurstof en lijm is. Ze behoren tot milieuvriendelijke materialen. Hoe meer van dergelijke achtergronden van natuurlijke componenten, in het bijzonder zijde, hoe hoger de prijs van behangpapier. Hun goedkopere analogen bestaan ​​uit het grootste deel van de cellulose. In leurua merlen vloeibaar behang worden aangeboden voor elke smaak. De elementen die de basis vormen en de textuur van het behang tekenen.

Breng klaar of verdund behang op de muurspaan aan, terwijl ze mogelijke onregelmatigheden kunnen wegwerken. Een andere onmiskenbare positieve eigenschap van dergelijk behang is hun elasticiteit. Ze barsten niet en verliezen geen vorm als ze droog zijn.

Breed veld voor fantasie

Met vloeibaar behang kun je zelf met kleuren experimenteren en je eigen tinten maken. Van lichtste naar donkere goud, indien gewenst, toegepast niet alleen als een egale kleur, maar ook in de vorm van een foto. In de handen van een goede ontwerper vloeibaar behang leurua merlen kan een exclusieve decoratie van het huis worden. Kleuren kunnen worden gecombineerd, overgangen of combinaties maken, het belangrijkste is om een ​​fantasie en goede smaak te hebben, en dan worden absoluut onverwachte effecten verkregen.

Hoe om te zorgen voor behang

Het verzorgen van vloeibaar behang is geen probleem en vereist geen speciale aanpak. Het behang houdt niet van natte vodden. Voldoende stomerij of stofzuigen. Als het oppervlak ergens is gebroken, is het voldoende om het beschadigde gebied te verzachten en te corrigeren met een spatel. In het geval dat het behang wordt aangebracht op een kamer met een hoge luchtvochtigheid, gebruik dan een speciaal ontworpen beschermende lak.

Consultants in winkels die vloeibaar behang verkopen zijn meestal voldoende geïnformeerd over de nuances van hun verdunning en toepassing en kunnen de koper een goed advies geven.

Doe je thuis reparaties? Wij zullen u helpen:

Het is geweldig dat vloeibare vloeistof is uitgevonden - cool ding! Ik kocht vloeibaar behang van zijde, Moskou - nou ja, gewoon geweldig! Reparatie deed met plezier, nu leef ik in een milieuvriendelijke sfeer! En trouwens gekocht in leroua Mytischi - erg handig (ik woon in de regio Moskou)

Doorzoek de site

Aankoop van overalls voor werknemers

 • Lijm het vloeibare behang zelf.

 • Kies een achtergrond in de kinderkamer

 • Professionele reinigers van TD "NOVA": kwaliteit voor een betaalbare prijs

 • Tuin- en tuinmeubelen voor bewoning

  Copyright © 2011-2012. Alle rechten voorbehouden.

  Vloeibare behangprijs in Leroy Merlin

  Vloeibare behangprijs in Leroy Merlin - de kosten van basiscoating en decoratieve verven met vernissen voor het meest exquise ontwerp.De kosten van vloeibaar behang per vierkante meter bij aankoop in Leroy Merlin bedragen ongeveer 40-100 roebel, afhankelijk van de keuze van dekking en decoratie. Dit type materiaal wordt geproduceerd in droge en gebruiksklare vorm, maar de kosten hiervan zijn praktisch niet afhankelijk. Er zijn erg goedkope kant-en-klare verbindingen, zowel Russisch als geïmporteerd, en er zijn vrij dure droge mengsels. Het hangt allemaal af van het type textuur en de kwaliteit van het materiaal - als er een decor is in een droog mengsel, bijvoorbeeld deeltjes mica, marmer, mooie kiezels, kan de prijs per vierkante meter oplopen tot 500 roebel. En als dit een eenvoudige gladde coating is, dan is het mogelijk om binnen de 40-50 te houden.

  Koop vloeibaar behang in Leroy Merlin in containers, tot 10 liter, evenals in zakjes net van 1 tot 5 kg. Het verbruik van vloeibaar behang is ongeveer 200 - 300 gram per meter, maar hier hangt veel af van de kwaliteit van de wandvoorbereiding. Het feit is dat het mengsel de eigenschap heeft scheuren en onregelmatigheden te verbergen, maar er is veel meer nodig. Een ander kenmerk van vloeibaar behang - verhoogde thermische isolatie en de mogelijkheid om ruis te verminderen. Natuurlijk, hoe groter de dikte, hoe sterker het effect.

  Op vloeibaar behang kunnen de prijzen in Leroy Merlin uiteindelijk stijgen, als u een basiscoating van neutraal of wit koopt. Het is goedkoop, maar het is noodzakelijk om een ​​kleurstof, een vernis of een extra decor te kopen, waarvan de kosten 100 roebel bedragen. voor de fles. De hoeveelheid kleurstof hangt af van de verzadiging van de gewenste tint.

  Om veel te besparen op het kopen van vloeibaar behang in Leroy Merlin, is het raadzaam om ze in de stock te kopen, bijvoorbeeld op tijd liquidatie van magazijn saldi of verkoop. Voor zo'n grote winkel is dit een veel voorkomend verschijnsel, en naast een korting kun je ook raspen, rubberen handschoenen, vulstoffen en andere accessoires kopen. Het behang kan zelfs zonder ervaring worden aangebracht, het is alleen nodig om de laag 3 millimeter te houden met behulp van een rasp. Zelfs een kind kan deze taak gemakkelijk aan. Dankzij milieuvriendelijke cellulose en natuurlijke materialen is vloeibaar behang volkomen veilig, voert het vocht en lucht af. In een ruimte met een dergelijke afwerking is er nooit een schimmel of schimmel.

  Op vloeibaar behang kan de prijs in Leroy Merlin bij het kopen in een online winkel hoog zijn, dus het is de moeite waard om naar vergelijkbare composities op andere sites te kijken, waar vaak goedkopere opties te vinden zijn.

  Schuur log huis prijs per vierkante meter

  Kurk substraatprijs elke grootte

  Ceiling Armstrong prijs per m2, compleet met installatie

  Shingles gordelroos prijs per m2: zal er een prijsstijging zijn?

  Nieuws, analyses, voorspellingen en ander materiaal dat op deze site wordt gepubliceerd, zijn niet betrouwbaar en vragen niets.

  Vloeibaar behang

  Elk jaar wordt de markt van bouwproducten aangevuld met nieuwe producten die zijn ontworpen om het proces van reparatie en inrichting van het pand te vergemakkelijken. Een van deze innovatieve materialen zijn vloeibare achtergronden van Leroy Merlin - terwijl ze voor ons iets ongewoons zijn, maar veel kopers hebben al tijd gehad om hun kwaliteit en gebruiksgemak te evalueren.

  Coverage is een droog bouwmengsel met natuurlijke vezels van stoffen, kleurstoffen, lijm en nog veel meer. In vergelijking met papierbehang, het materiaal is eenvoudig te bedienen, hoge warmte- en geluidsisolatie-eigenschappen, sterkte.

  Catalogus van vloeibare wallpapers in Leroy Merlin

  Catalogus van vloeibare wallpapers in Leroy Merlin

  De catalogus met vloeibaar behang in Leroy Merlin wordt gepresenteerd in een breed scala aan kleuren, zodat u de perfecte hoes voor elke kamer kunt kiezen. Er zijn de volgende soorten vloeibare achtergrond:

  • zijde;
  • katoen;
  • cellulose.

  De coating, die zijdevezel bevat, wordt gekenmerkt door sterkte en weerstand tegen ultraviolette straling. Het materiaal brandt niet uit en behoudt zijn oorspronkelijke uiterlijk nog lang. Het behang, dat katoen bevat, voelt aangenaam aan en ziet er erg aantrekkelijk uit, waardoor er een sfeer van warmte en gezelligheid in het appartement ontstaat. Vloeibaar behang van cellulose zorgt voor een goede thermische isolatie, waardoor ze een uitstekende oplossing zijn voor het afwerken van onverwarmde kamers. Gezien de beschikbaarheid van pulp zullen de kosten van coating elke koper aangenaam verrassen.

  Prijzen van vloeibaar behang in Leroy Merlin zijn afhankelijk van het type hoofdvuller dat is opgenomen in hun samenstelling.

  De duurste dekking - decoratieve zijden pleister, Het wordt vertegenwoordigd door drie tinten: beige, groen en goud. Het materiaal zal een uitstekend alternatief zijn voor papierbehang in een appartement of kantoorruimte. Het wordt gemakkelijk aangebracht zonder voegen en onregelmatigheden aan het oppervlak te vormen, het droogt snel en houdt de warmte goed vast.

  Heb je een vloeibaar behang gekocht in Leroy Merlin, vergeet dan niet de gerelateerde producten, vooral omdat ze vrij goedkoop zijn. Een speciale kunststof vlotter zal het mogelijk maken om de defecten van de coating op tijd te detecteren en ze onmiddellijk na aanbrengen te verwijderen.

  Vloeibare behangen decoratieve basislaag № 1 glad

  Budget en zeer populaire goederen - decoratieve basislaag № 1, Geschikt voor binnenhuisdecoratie van muren. De basis zal ideaal zijn voor de woonkamer, slaapkamer of hal en kan ook worden gebruikt in combinatie met andere vulstoffen. De zijdevezel in de compositie geeft de muren een effectieve glans. De toepassing van het mengsel vereist geen speciale training en professionele vaardigheden - het effent kleine gebreken en vult de scheuren.

 • Populariteit geniet ook Basislaag № 2 van witte kleur, welke geschikt is voor het versieren van een woning of kantoor. Eco-vriendelijk materiaal verkruimelt niet en trekt geen stof aan, is bestand tegen temperatuurveranderingen en houdt warmte vast, wat kan worden opgemerkt in het koele seizoen, gewoon door een hand op de muur te plaatsen. Indien nodig kunt u het beschadigde deel van de muur snel bijwerken - dit geldt met name voor eigenaren van huisdieren.
 • Het nadeel van deze producten is er slechts één - ze zijn niet waterbestendig.

  Vloeibare behangen decoratieve basislak № 2 kleur wit

  Daarom wordt het niet aanbevolen om ze te gebruiken voor het decoreren van keukens en badkamers. Als u van plan bent vloeibaar behang te gebruiken in een ruimte met een hoge luchtvochtigheid, kies dan speciaal ontworpen producten (informatie over de eigenschappen van het product staat op de verpakking). Vloeibaar behang moet worden schoongemaakt met een stofzuiger. Soms als een beschermende laag over de coating is aangebracht acryllak, in dit geval, om vuil te verwijderen van de muren kan een natte doek zijn. Op de site van Leroy Merlin vindt u vele variaties op vloeibaar behang, afhankelijk van waar u ze gaat gebruiken.

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  31 + = 36