Een afbeelding van de tablet weergeven op de tv

Sluit de tablet aan op de tv

Een tabletcomputer is een apparaat met meerdere facetten, een toepassingsgebied dat nog niet volledig is bestudeerd voor het einde. Naast de hoofdtaken kunnen touch-apparaten ook kleine bewerkingen uitvoeren die bedoeld zijn om het leven voor de gebruiker gemakkelijker te maken. Daarom is het niet verrassend dat er op internet steeds meer vragen rijzen, zoals hoe je een tablet op een tv aansluit en op dezelfde manier.

Allereerst is het nodig om een ​​vraag te stellen - en, eigenlijk, waarom hebben we het nodig? De tablet is een krachtig multimediacentrum, een gameconsole en slechts een opslagapparaat. Waar het interessanter en gemakkelijker is om video's, afbeeldingen en andere informatie via een breedbeeldscherm te bekijken in plaats van te lijden aan een klein 7-inch of 10-inch scherm.

Sommige fabrikanten oefenen de productie uit van krachtige tablets, die exclusief voor games zijn ontworpen. En het zou heel stom zijn om zo'n beloftevol potentieel niet voor 100% te gebruiken. Daarom worden veel eigenaren geconfronteerd met de vraag: hoe de tablet op de tv aan te sluiten, tegen minimale kosten.

De eenvoudigste en meest effectieve manier om communicatie tussen apparaten te configureren, is om ze te verbinden met een van de mogelijke bekabelde interfaces. U kunt bijvoorbeeld verbinding maken via:

Dit is waarschijnlijk een van de populairste en meest voorkomende manieren om de tablet via een kabel met de tv te verbinden. Allereerst moet u bepalen of uw apparaat is uitgerust met deze connector. Gewoonlijk vermeldt de fabrikant in advertenties over deze mogelijkheid.

In de overgrote meerderheid gebruiken bedrijven micro-HDMI, zoals in de bovenstaande afbeelding. Hier zijn natuurlijk plussen, waarvan de belangrijkste de minimumafmetingen zijn. Als bij een gedetailleerde inspectie een dergelijke connector niet werd gedetecteerd, maakt u zich geen zorgen.

De USB HDMI-kabel komt te hulp, zoals te zien is in de bovenstaande afbeelding. Het signaal dat naar de micro-USB wordt gestuurd wanneer het door het apparaat gaat, wordt opnieuw gecodeerd in het vereiste formaat en naar de tv geleid.

Het voordeel van de HDMI-interface is de gelijktijdige overdracht van afbeeldingen en audio in een enkele gegevensstroom.

Controleer ook de aanwezigheid van de overeenkomstige connectoren op de tv zelf: deze zijn rood omcirkeld op de afbeelding. Als deze methode om de een of andere reden niet geschikt voor u is, gaan we door naar de volgende.

Helaas werkt de aangesloten tablet via een gewone USB-connector alleen als een extern geheugenstation. Maar dit is genoeg om de video- en audiobestanden te openen om ze op het grote scherm te bekijken.

Poort op tv

Hoewel fabrikanten geen manier bedachten om schermspiegelingstechnologie via USB te implementeren, door de tablet aan te sluiten op de tv. Daarom gebruiken we wat beschikbaar is en wachten we op nieuwe ontwikkelingen in deze richting.

Dit is een speciaal ontwikkelde standaard voor mobiele apparaten, die wordt beschouwd als een rechtstreekse afstammeling van de HDMI-interface. MHL - hiermee kunt u high-definition audio- en video-informatie overbrengen, bijvoorbeeld FullHD via micro-USB en een speciale adapter, zoals hieronder weergegeven.

Op een eenvoudige manier is MHL een combinatie van HDMI- en USB-standaarden, waarmee u tegelijkertijd video- / audiosignalen van hoge kwaliteit kunt overbrengen en de tablet kunt opladen. Een klein probleem is alleen de kosten die de gebruiker moet maken, het kopen van zo'n grote set adapters en snoeren, maar het is het waard.

Deze methode is geschikt voor mensen met een zeer oude tv en hebben niet de meeste moderne connectoren zoals HDMI of USB. Maar er is nog steeds een onuitblusbare wens om de tablet op de tv aan te sluiten en foto's op het grote scherm te bekijken.

RCA of de people "tulip", zal het mogelijk maken om zo'n connectie te realiseren: niets is moeilijk hierin. Laad je sensorische gadget op, koop hier zo'n kabel, verbind het via HDMI met de tablet en drie tulpen met de tv.

Als er geen HDMI-poort op de tablet is, wordt een speciale adapter gekocht van USB naar HDMI, zoals eerder is besproken. Veel deskundigen raden aan om een ​​afgewerkte converter te kopen, in dit geval wordt het aantal koorden dat overal vandaan steekt tot een minimum herleid.

Een meer exotische manier om de tablet aan te sluiten op een monitor of tv kan niet worden gevonden. Ondanks het feit dat de VGA-connector nog steeds veel wordt gebruikt in pc's, is het gebruik ervan in tablets niet aan te raden.

Net als in de eerder besproken versie wordt een combinatie van de HDMI-standaard met VGA gebruikt, bij afwezigheid van de eerste op het apparaat - een speciale adapter met USB. In dit geval wordt alleen de afbeelding verzonden en moet de geluidsoverdracht worden afgestemd via externe luidsprekers.

Nog meer exotische methoden zijn de combinatie van DVI met HDMI, zoals in de bovenstaande afbeelding. Deze optie wordt echter in sterkere mate gebruikt om de monitor aan te sluiten op de systeemeenheid (videokaart) in plaats van op sensorgadgets. Hoewel sommige gebruikers het niet erg vinden om de verbinding tot stand te brengen en via een dergelijke kabel.

Overigens gaan de kabels langzaam naar het verleden en worden ze vervangen door draadloze communicatie, wat het aanpassingsproces voor de eindgebruiker aanzienlijk vereenvoudigt. Veel tv-fabrikanten geven zelfs speciale toepassingen vrij voor apparaatinteractie.

Dit is een van de meest gebruikte methoden voor draadloze verbindingen, die veronderstelt dat er een overeenkomstige functie op de tv is, bij voorkeur SmartTV. Allereerst schakelt u de Direct-modus in de instellingen van uw tablet meestal in - het is het pad / Wi-Fi Direct.

Nu voeren we de vergelijkbare bewerking uit in de tv-instellingen, voor elk model is het pad naar de Wi-Fi Direct-parameter anders, deze instructie wordt beschouwd op het voorbeeld van LG.

Toegang tot bestanden

We schakelen de procedure van apparaatsynchronisatie via een draadloos netwerk in en voeren deze onmiddellijk uit. Tussen haakjes, de aanwezigheid van een router is optioneel. Nadat het systeem de benodigde modules heeft geconfigureerd, verschijnt een bijbehorend bericht over de succesvolle verbinding op het tv-scherm.

Nu met de hulp van gespecialiseerde programma's, bijvoorbeeld:

 • Panasonic TV Remote;
 • LG TV Remote;
 • SamsungSmartView;
 • Sony TV SideView;
 • ToshibaRemote;
 • PhilipsMyRemote.

U kunt de tv eenvoudig bedienen via een tabletcomputer.

Merk op dat dit niet de hele lijst van applicaties is: GooglePlay heeft er tientallen, elk heeft zijn eigen bijzonderheden.

Een revolutionaire technologie waarmee een draadloos netwerk, maar zonder tussenpersonen, een afbeelding van het tabletapparaat naar het tv-scherm kan uitzenden. Hoewel deze technologie niet is uitgerust met alle pillen, hoewel we in de nabije toekomst een doorbraak kunnen verwachten.

In de gadgetinstellingen, namelijk in het schermitem, kunt u de beschikbaarheid van Miracast-technologie controleren, let op het gemarkeerde menu-item. Deze technologie is nog jong, dus er kunnen storingen zijn, bijvoorbeeld inconsistenties tussen modellen en softwareversies.

Apple houdt ook gelijke tred met zijn naaste concurrenten en ontwikkelt zijn eigen AirPlay-standaard. Overigens is deze technologie alleen van toepassing op producten van de Amerikaanse fabrikant of apparaten die de juiste certificering hebben doorstaan.

Aanvankelijk werd de standaard alleen gebruikt voor gegevensoverdracht, maar na verloop van tijd werd het mogelijk om een ​​kwaliteitsfoto naar het scherm te verzenden. Van de gebruiker is het noodzakelijk om beide apparaten op één lokaal netwerk aan te sluiten en de software zal alles automatisch doen. Een geweldige oplossing voor het demonstreren van een project of presentatie, het bekijken van video- en fotomateriaal en natuurlijk het spelen van games.

Een multifunctioneel programma ontwikkeld door Samsung, waarmee u gegevens kunt uitwisselen tussen apparaten op hetzelfde lokale netwerk. Deze applicatie is echter niet erg populair geworden, maar de aanwezigheid ervan in de Samsung-apparaten is wel noodzakelijk om te onthouden.

In de instellingen van de verbinding is niets moeilijk, maakt verbinding met Wi-Fi en voert de toepassing op beide apparaten uit. Via de tablet verbinden we de tv een paar seconden en nu kun je met behulp van de afstandsbediening de inhoud van de tablet bedienen. Als de tv niet zo'n functie biedt, kunt u op internet een draagbare adapter vinden. Vraag je je nog steeds af hoe je de tablet op de tv kunt aansluiten?

IrDA - deze standaard is al lang vervangen door de markt voor mobiele apparaten, maar sommige fabrikanten, zoals Samsung, gebruiken het in hun eersteklas tablets. Waar is het voor?

Zoals u weet, worden bijna alle tv's bediend via een afstandsbediening die werkt volgens het principe van infraroodstraling. Hieruit volgt dat de tablet kan worden gebruikt als een volwaardige afstandsbediening, alleen met aanraakbediening. Voor een juiste werking is het noodzakelijk een gespecialiseerd programma te installeren: het is te vinden in de PlayMarket-winkel.

Kan ik de tablet op de tv aansluiten en er een afbeelding op weergeven?

De populariteit van tablets in Rusland groeit niet langer jaar na jaar, maar letterlijk van dag tot dag. Er zijn allemaal nieuwe gadgets in zowel premium- als budgetsegmenten, en de laatste zijn niet ver achter in de prestaties van dure modellen. Gebruik een tablet op veel gebieden: het bekijkt video's, foto's, muziek, entertainment en games. Heel wat gadgeteigenaren zijn geïnteresseerd in het feit of het mogelijk is om de tablet op de tv aan te sluiten om de lijst met taken die ze uitvoert aanzienlijk uit te breiden. Laten we proberen dit probleem goed te begrijpen en enkele nuances te identificeren.

Onmiddellijk moet worden opgemerkt dat niet alle apparaten deze functie ondersteunen. Soms kun je in principe geen afbeelding van de tablet op de tv weergeven, vanwege het ontbreken van de benodigde aansluitingen. In sommige gevallen volstaat het om de nodige kabels of adapters aan te schaffen, indien niet beschikbaar. Afhankelijk van het gadgetmodel dat u gebruikt, kunnen er verschillende basismethoden zijn om verbinding te maken. Er zijn er maar vijf:

Afhankelijk van wat voor soort doelen u nastreeft (tablet als schijf, video en foto's bekijken, games, enz.), Moet u de juiste verbindingsmethode selecteren.

Door de tablet via HDMI op de TV aan te sluiten, krijgt u het beste beeld in digitaal formaat. Bovendien is deze methode het gemakkelijkst en onpretentieus vanuit het oogpunt van de gemiddelde gebruiker.

Met de kabel kunt u samen met de HDMI-interface alle informatie overbrengen van het gadget naar het scherm, ongeacht of het een afbeelding of geluid is. Deze synergie omvat alles, en het is niet nodig om iets extra's aan te sluiten, zoals een geluid of een adapter voor rechten. Deze methode bespaart u extra draden en adapters.

HDMI-interface is uitgerust met bijna elke moderne tv, en meestal zijn er verschillende connectoren. Alles wat je nodig hebt om aan te sluiten is een speciale HDMI-HDMI-kabel. Het moet op de tablet en de tv zijn aangesloten en de synchronisatie van geluid en beeld moet automatisch plaatsvinden. Als dit niet gebeurt, moet u in de instellingen van de gadget bovendien aangeven: "Het apparaat aansluiten via HDMI" en in het tv-menu het item "Gegevens ontvangen via HDMI" vinden.

Sommigen vragen of het mogelijk is om de tablet op de tv aan te sluiten via een niet-standaard HDMI-ingang. Dat kan en zonder problemen. Soms rusten fabrikanten hun tablets uit met variabele interfaces, zoals mini- of micro-HDMI, dus u moet de juiste kabel aanschaffen. In plaats van HDMI-HDMI, verandert het voorvoegsel in uw uitvoer, bijvoorbeeld micro-HDMI-HDMI).

Voordat u tv op de tablet gaat kijken, moet u ervoor zorgen dat de laatste een analoge verbinding ondersteunt. Als de HDMI-interfaces bezet zijn of helemaal niet, is de RCA-aansluiting een goed alternatief voor de hogesnelheidsverbinding. Eenvoudig, worden een dergelijke interface en kabels "tulips9raquo;.

De nadelen zijn de lage kwaliteit van het beeld vanwege de analoge ingang en de overvloed aan draden. Om de tablet en tv te synchroniseren via "tulips9raquo; U hebt een converter nodig zoals HDMI-RCA of een andere (afhankelijk van het model van uw gadget).

Op het moment dat de kabel op de tv wordt aangesloten, is het belangrijk om de kleurverdeling te observeren: de gele kleur is voor de afbeelding en de witte en rode kleuren zijn verantwoordelijk voor het geluid. Als de gadget is uitgerust met de mogelijkheid om verbinding te maken via S-Video, hebt u een speciale converter voor video (S_Vide - HDMI) en twee RCA-draden voor audio (rood en wit) nodig.

Kan ik de tablet via wifi aansluiten op mijn tv? Ja, maar alleen als uw tv een Smart-functie heeft. Synchronisatie is op twee manieren mogelijk:

De meest eenvoudige manier is om verbinding te maken via wi-fi "Direct". Opgemerkt moet worden dat synergie alleen mogelijk is als beide apparaten deze functie ondersteunen. De verbinding wordt automatisch gemaakt nadat de functie "Zoeken naar een Wi-Fi Direct-verbinding" is geselecteerd op een van de apparaten.

De tweede methode impliceert het bestaan ​​van speciale software, gedownload van het netwerk of opgenomen in het pakket. Verschillende linialen van de tablet gebruiken onderscheidende besturingssystemen, dus er kunnen verschillende van dergelijke programma's zijn. Het vinden van de juiste software zal niet moeilijk zijn, noch op de website van de fabrikant noch op de bronnen van amateurassemblages. Na het installeren van de applicatie, volg de instructies, en de synchronisatie moet pijnloos zijn.

U kunt de tablet via USB met de TV verbinden, maar in de meeste gevallen zal de gadget de rol van een eenvoudige schijf (zoals een USB-flashstation) spelen. Als de tv een menu ondersteunt voor schijven van derden, kunt u alle gewenste multimediabestanden op de tablet vinden en rechtstreeks via de tv uitvoeren.

Om verbinding te maken, hebt u een gewone USB-kabel nodig op de tv aan de ene kant en een specifieke uitvoer voor uw tablet aan de andere.

Hierboven stonden de opgesomde belangrijkste manieren om de gadget en tv te synchroniseren, en deze zijn het populairst, maar zijn tegelijkertijd van goede kwaliteit beeld en geluid. Maar als uw gadgets dergelijke uitgangen niet hebben of fundamenteel anders zijn, is het dan mogelijk om de tablet op de tv aan te sluiten?

Ja, dat kan. Er zijn speciale multifunctionele converters die het signaal aanpassen of wijzigen tot het gewenste bereik (bijvoorbeeld van HDMI naar VGA). Zulke apparaten zetten bijna alle bekende formaten om, en je kunt alleen kiezen wat je precies nodig hebt van de een en de ander. Maar zelfs als deze methode niet bij u past, is het zinvol om uw tv bij te werken, want sinds 2002 zijn modellen van bekende merken uitgerust met high-format HDMI-interfaces en zelfs het kopen van handen kost u een vrij klein bedrag. Sinds 2007 beginnen alle bekende merken te worden uitgerust met universele uitvoer met een hoge resolutie, die geschikt is voor vrijwel elk apparaat dat videosignalen kan verzenden en ontvangen.

Als uw tablet de tv niet ondersteunt of niet wil synchroniseren, moet u de firmware van de gadget bijwerken en de forums bekijken op de officiële ondersteuningssites voor het apparaat, voordat u deze wijzigt. Het is mogelijk dat er een oplossing voor het probleem is.

Hoe video van de tablet op de tv te verwijderen

Momenteel is de tablet niet minder populair dan een smartphone. De keuze van apparaten is uitgebreid en zelfs budgetmodellen kunnen een breed scala aan functies bieden. De gadget wordt gebruikt voor kantoordoeleinden, het bekijken van video's, leuke spelletjes, enz. Natuurlijk hebben veel mensen een vraag, is het mogelijk om de tablet op de tv aan te sluiten en hoe je de afbeelding daarop kunt weergeven om films en video's op het grote scherm te bekijken. Laten we dit probleem oplossen.

Opgemerkt moet worden dat niet alle apparaten (zowel tablets als smartphones) zijn voorzien van connectoren voor aansluiting op de tv. Maar dit geldt voor zeer goedkope modellen. Soms moet de eigenaar van de gadget alleen de benodigde kabel kopen om verbinding te maken, maar deze is meestal al gebundeld.

Hoe krijg je de video van de tablet naar de tv? Er zijn zeven manieren om een ​​afbeelding van uw tablet naar uw tv te kopiëren:

De verbindingskeuze is afhankelijk van wat de persoon gaat weergeven: video, game of gebruik het apparaat als een flashstation.

Als het doel is om een ​​kwalitatief hoogstaand beeld van het Full HD-formaat te krijgen, moet u het apparaat via HDMI met de tv-ontvanger verbinden. Deze methode wordt als gemakkelijk en handig voor de gebruiker beschouwd. In tegenstelling tot andere verbindingsmethoden hoeft u zich niet bezig te houden met adapters van derden, alleen een HDMI-kabel is nodig. Daarom hebben geen extra draden die niet van gebruikers houden, niet nodig.

Omdat dit de populairste connector is, zijn bijna alle televisies daarmee uitgerust. Soms zijn er meerdere op de ontvanger. De gebruiker hoeft de draad alleen in de aansluiting te steken. Beeld en geluid worden zelf gesynchroniseerd. Als dit niet gebeurt, vinkt u in de tabletinstellingen het selectievakje naast 'Verbinding via HDMI-connector".

Er is een situatie waarin tabletfabrikanten hun apparaten uitrusten met een niet-standaard HDMI-ingang. Verbind het apparaat met de tv zelfs in deze situatie. Koop een mini-HDMI-kabel en het probleem is opgelost.

Deze connector biedt onschatbare hulp bij het uitvoeren van video vanaf de tv naar de tablet en omgekeerd. Niet elke televisie-ontvanger heeft zo'n connector en ondersteunt de juiste aansluiting. ook, RCA zal een goede vervanging zijn voor de HDMI-aansluitingen, als ze allemaal bezig zijn, of helemaal niet. Maar het beeld zal niet dezelfde kwaliteit hebben als het zou kunnen zijn bij aansluiting via HDMI.

Ongemak is de set draden die nodig is voor synchronisatie. Het belangrijkste is om te onthouden welke kleur daar verantwoordelijk voor is. Met behulp van een gele kabel kunt u de afbeelding overbrengen; rood en wit - geluid.

Als de tv de SMART-functie ondersteunt, is het mogelijk om verbinding te maken via WI-FI. Synchronisatie vindt op verschillende manieren plaats:

De eerste methode kost minder tijd, het is gemakkelijk te gebruiken. Maar synchronisatie zal alleen plaatsvinden als beide apparaten de betreffende functie ondersteunen. Het is noodzakelijk om op elk van de apparaten "Zoeken naar verbinding via Wi-Fi Direct" te kiezen en de synergie gebeurt automatisch.

De tweede methode vereist de beschikbaarheid van software, die via een computer kan worden gedownload. Omdat er verschillende besturingssystemen zijn, zijn er ook veel programma's voor tablets die deze functie uitvoeren. U kunt de software downloaden van de officiële website van de gadgetfabrikant of van services waar amateurassemblages worden gedownload. Wanneer het programma is geïnstalleerd, moet de gebruiker de instructies volgen en zal de verbinding plaatsvinden.

Bij aansluiting via een USB-kabel kan de tablet (en telefoon) worden gebruikt als een USB-flashstation. Veel moderne tv's hebben de mogelijkheid om een ​​menu met drives weer te geven. In dit geval kan de gebruiker op het tv-scherm de bestanden zoeken die hem interesseren, die zich op de tablet bevinden, en ze starten met behulp van de tv. Bladeren door bestanden, het terugspoelen van de video gebeurt met de afstandsbediening. Om de USB-ingang te gebruiken, moet u de kabel op de tv aan de ene kant en op de tablet op de andere aansluiten. Al het andere achter de gebruiker zal de techniek in de automatische modus uitvoeren.

Als de tablet van de gebruiker een hoger OS heeft dan Android 4.4, is deze procedure niet mogelijk - op dergelijke apparaten is er geen verbinding als schijf. Het wordt vervangen door MRT. Wanneer u het apparaat via USB op de tv aansluit, wordt het menu niet op het scherm weergegeven: de menustructuur wordt niet ingeschakeld of wordt niet herkend door de tv-ontvanger. Interessant is dat de tablets met Windows Phone niet zo'n probleem hebben.

Het komt voor dat het apparaat niet over de benodigde connectors beschikt, aangezien tablet en tv helemaal niet in elkaar passen. Is het mogelijk om in dit geval de foto van de gadget naar de televisie-ontvanger te sturen? Natuurlijk, omdat er converters zijn die het signaal aanpassen aan het gewenste frequentiebereik. Op dit moment kunnen converters elk formaat wijzigen. U kunt bijvoorbeeld HDMI naar VGA schakelen.

Het blijft alleen om te bepalen wat de gebruiker nodig heeft aan de ene kant van de draad, en wat er aan de andere kant is. Maar gevallen waarin geen indeling geschikt is, doen zich bijna niet voor, omdat alle tv's sinds 2002 zijn uitgerust met HDMI. Daarom is het zinvol om een ​​nieuwe tv aan te schaffen als er geen dergelijke connector is. Zelfs oudere modellen van het achtste en negende jaar van uitgifte hebben uitgangen met een hoge beeldkwaliteit en kunnen apparaten ontvangen die video weergeven.

Een andere manier om de tablet draadloos op de tv aan te sluiten. Hiervoor moeten beide apparaten op hetzelfde lokale netwerk zijn aangesloten. Vervoeging vindt plaats vanwege DLNA-technologie. Op alle moderne tv's is deze functie standaard geïmplementeerd. Als het gebruikersmodel deze technologie niet heeft, kunt u het DLNA-centrum van een gameconsole of mediaspeler maken. Een populaire manier is om technologie op een smartphone te installeren. Een moderne telefoon heeft standaard deze functie. Om hem te gebruiken, hebt u het volgende nodig:

 • Pak de smartphone en ga naar de instellingen van het mobiele apparaat;
 • Zoek daar het tabblad 'Netwerken' en selecteer 'Delen en verbinding maken';
 • Open de "mediaserver";
 • Markeer de regel "Modus van toegang tot inhoud";
 • Kies welke inhoud beschikbaar moet worden gemaakt (er zijn verschillende om uit te kiezen): video, muziek of foto's).

Na het voltooien van alle punten werkt de server en worden de bestanden beschikbaar voor de televisie-ontvanger. Op de Wi-Fi-router moet u de UPnP-modus inschakelen. Hoe dit te doen, staat in de instructies bij de router. Zodra de tv de verbinding met de DLNA herkent, moet u toestaan ​​dat deze verbinding maakt met de technologie. Nu verschijnt de tablet op het scherm. Het zal zichtbaar zijn voor de gebruiker als een schijf. Toegang tot mediabestanden is geopend, ze kunnen worden overgedragen.

De verbinding over het lokale netwerk is achterhaald. De moderne tablet (en ook een smartphone) is uitgerust met Miracast-technologie, waarmee u rechtstreeks verbinding kunt maken met apparaten met behulp van Wi-Fi. Om de functie te gebruiken, moet u Miracast zowel op de tablet als op de tv inschakelen. De gebruiker kan elke afbeelding, video, game van de tablet op het tv-scherm weergeven.

Tip! Wanneer het apparaat draadloos is verbonden (via wi-fi), verbruikt het veel energie. Het kan op dit moment niet worden opgeladen via de kabel. Daarom moet de gebruiker op voorhand oppassen dat het apparaat volledig is opgeladen. En dan zal hij niet op het meest ongelegen moment uitschakelen.

Als de gadget ondanks alle pogingen van de gebruiker niet met de tv wil synchroniseren, haast u dan niet om het apparaat te wijzigen. Het is logisch om de firmware van de tablet bij te werken of een oplossing voor het probleem te vinden in gespecialiseerde forums.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

81 + = 84