Hoe kool te bakken voor pasteien

Vullen met verse kool voor pasteien en pasteien

Ah, wat een heerlijke en geurige pasteitjes met kool. Bereid je voor op het opvullen.

1. Schil de kool van de bovenste bladeren, hak ze fijn. Als het hoofd groot was en de kool lang uitkwam, snijd het 3 cm lang.

2. Bestrooi kool en wrijf het met je handen om het zachter te maken.

3. Schil uien, snijd ze in blokjes.

4. Was de wortels, was en wrijf op een grote rasp.

5. Verwarm de plantaardige olie in de braadpan.

6. Bak de ui in een hete boter goudbruin.

7. Voeg de wortels toe aan de uien en bak deze 2-3 minuten onder roeren.

9. Giet kool in groenten. Roer. Bak 2-3 minuten, roeren.

10. Giet de kool met water, dek af met een deksel. Stoof op een vuurtje totdat de vloeistof volledig is verdampt gedurende ongeveer 15 minuten, af en toe roerend.

11. Voeg 5 minuten voor de klaargemaakte kool gestoofd met groenten zout, peper naar smaak, laurier toe.

12. De vulling is klaar. Koel het af en vorm pastei en cakes.

Waarom verse kool op water gieten ?! Zij tenslotte en geeft dus veel sap bij het blussen?

erg lekker, dank je

WATER TOEVOEGT WANNEER DE KOOL VAN DE OUDE AFVAL OOGST. KOSTEN ETEN

En ik voeg geen water toe, maar melk. Het lijkt mij dat het zo heerlijk is.

En wat gebeurt er als de kool niet gebakken is?

Voeg geen water toe!

kool is erg lekker bleek, bedankt!

Kool bleek heel erg lekker, maar iemand kan niet koken. Hartelijk dank.

Hoe maak je heerlijke vulling van kool voor pasteien

Deeg en vulling voor pastei kan zeer divers zijn. De kool midden in de boterachtige, gist, verse, gepofte, gebakken of gebakken bloemproducten harmoniseert op wonderbaarlijke wijze met andere groenten, gekookte eieren, rijst, gebakken champignons, sappig gehakt.

Zelfs zonder kookervaring kunnen beginners heerlijke voedzame, smakelijke en smaakvolle taarten maken.

Zeer smakelijke vulling: een eenvoudig recept

Voor de kool is het midden van de patty nodig:

 • witte kool - 500 g;
 • ui - 100 g;
 • wortel - 100 g;
 • kurkuma - 0,5 theelepel;
 • zout - 0,5 tl. (5 g);
 • mengsel van pepers - 3 g (snuifje);
 • mager olie - 50 g;
 • water 100 ml.

Het bereiden van een heerlijke vulling duurt 40 minuten en het caloriegehalte van zijn 100 g is 58 kcal.

Groenten moeten eerst worden schoongemaakt, gesneden vóór het thermische proces. Ui kan fijn worden gehakt in blokjes en wortels worden gewassen, fijn gemalen op een rasp. Kool moet vers zijn, hij moet fijn en fijn worden versnipperd, je kunt de maaidorser gebruiken.

De helft van de hoeveelheid olie om uien te bakken.

Als het transparant wordt, giet je wortels. Het roosteren van deze groenten duurt niet langer dan vijf minuten.

Kool kun je op dit moment een beetje in de handen stampen, zodat de vulling zachter en sappiger werd.

Wanneer de groenten in de braadpan hun kleur veranderen in rossig, goudkleurig, giet ze er kool, peper, zout in en introduceer je de rest van de olie. Na drie minuten kunt u water gieten. Periodiek roeren moet de massa twintig minuten worden gedoofd. Vervolgens wordt kurkuma ingeschonken, de taartvulling wordt opnieuw gemengd en een paar minuten op het vuur gezet.

Voordat u pirozhki gaat bereiden, moet u de heerlijke koolvulling afkoelen. Elke vorm van deeg is geschikt, maar let op het feit dat alle groenten fijngesneden moeten worden voor het gemak bij het vouwen van het bakken.

Verse koolvulling met rijst

Een van de lekkerste, verzadigde vullingen voor taarten is kool in uitstekende combinatie met rijstgraangewas. Een dergelijke traktatie kan een stevig tussendoortje worden, dat de honger snel afschrikt. Het hoofdprincipe van het bereiden van een overheerlijk midden voor een pasteitje is de snelheid van de thermische processen, waardoor de bestanddelen half klaar worden, zodat de kool zijn sappigheid niet verliest en de rijst gezwollen is, maar enigszins vochtig.

Om de vulling te maken, heb je nodig:

 • verse kool - 0,5 kg;
 • Rondkorrelige rijst - ½ kopje;
 • gemalen peper - 3 g;
 • Zonnebloemolie - 20 ml;
 • zout - 5 g (1/2 theelepel);
 • uien, wortelen - 100 g;
 • water - 0,2 liter.

Kool-rijstvulling is binnen 30 minuten klaar en voor het organisme is de voedingswaarde slechts 73 kcal per honderd gram.

Allereerst wordt de croupe gewassen, het water wordt aan de kook gebracht. In de hete vloeistof wordt rijst verzonden, gekookt gedurende tien minuten tot half klaar. Alle groenten worden schoongemaakt, gewassen en gesneden - uien in kleine vierkantjes, wortels worden ook op een fijne rasp ingewreven. Kool versnipperd en gemengd met de rest van de groenten.

Vervolgens in de pan, wordt de olie verwarmd, gevolgd door groenten en snel samen gebakken. De rijst kan worden gewassen en de kool wordt gekoeld. Nadat de ingrediënten voor de pastei gezouten en gemengd zijn.

Deze manier om een ​​heerlijk hart te maken is heel geschikt om taarten in een oven te bakken - en rijst zal komen, en de kool zal erg sappig zijn.

Een heerlijke, gezonde groente - kool, perfect gecombineerd met vele andere producten. Hieruit kunt u een vulling voor taarten bereiden en in een braadpan bakken en in de oven bakken. Eieren gekookt "hard gekookt", zullen een uitstekende toevoeging aan kool zijn, en taarten met zo'n kern kunnen warm of koud worden gegeten, net weggespoeld met thee. Om de eierkoolsaus te maken, hebt u nodig:

 • jonge kool - 0,75 kg;
 • water - 150 ml;
 • kippeneieren - 4 stuks;
 • plantaardige olie - 30 g;
 • uien - 150 g;
 • zout, een mengsel van pepers - voor ½ theel.

In het algemeen duurt het zelfs langzaam voorbereiden van de vulling voor pasteien vijfendertig minuten. De energiewaarde is gemiddeld 65 kilocalorieën per honderd gram.

Met het belangrijkste ingrediënt in de vulkool moet je de bovenste laag bladeren verwijderen en deze fijnhakken met stro. Ui ontdoen van kaf, gesneden in halve ringen, meng met kool. Plantaardige massa om toe te voegen, een beetje puree. Eieren gestuurd om te koken gekookt.

Verwarm de olie in de pan, bak de kool snel een paar minuten. Giet daarna de peper, giet in het water. Stoof twintig minuten onder het roeren. Eieren brokkelen af, mengen met de eerder gekoelde koolmassa.

De vulling is geschikt voor elke soort pastei, taart, het is in staat om de honger op een picknick perfect te stillen.

Hoe maak je koolvulling met champignons

Ongeacht het seizoen, kunt u vinden in de schappen van de winkel, markt, verse kool van de supermarkt. Dit is een zeer nuttige, niet dure groente, waarmee je een prachtige vulling met champignons voor taarten kunt bereiden. Het is beter om een ​​favoriete variëteit aan verse of gedroogde paddenstoelen te gebruiken, en om een ​​handige manier te kiezen om het deeg te kneden. Om een ​​geurig midden voor taarten in de oven te maken, heb je het volgende nodig:

 • verse champignons - 0,3 kg;
 • kool - 0,5 kg;
 • knoflook - 15 g (3 tanden);
 • Lenten olie - 2 el. l.;
 • uien - 1 st. (75-100 g);
 • gemalen peper, zout - 5 gram elk

Het vullen van de vulling kan eenvoudig worden bereikt in vijfenveertig minuten. Kilocalorieën in 100 gram koolzwammencentrum bevatten 56 eenheden.

Verse in tegenstelling tot gedroogde paddenstoelen hoeven niet te koken, dus worden ze schoongemaakt, gewassen, grote worden in blokjes gesneden en kleine worden in hun geheel gelaten. Ui wordt geschild, in kleine vierkantjes gesneden. Knoflook wordt ook gepeld van de kaf, geplet. Kool wordt versnipperd, niet met grote rietjes of fijngesneden met een keukenmachine.

Op de opgewarmde olie wordt eerst de ui met knoflook bruin en vervolgens in een apart bakje gegoten. Vervolgens kunt u bakken in dezelfde koekenpan tot ze klaar zijn, giet er kool naar toe, voeg zout en peper toe. Roer terwijl u roert met een houten spatel, een klein beetje vulling gedurende vijf minuten en giet de ui en knoflookmassa.

Hoewel de champignons helemaal klaar zijn, moet je de groentemassa op het vuur houden tot de kool transparant wordt, zacht, omdat de vulling dan in het deeg in de oven wordt gebakken.

Vullen voor pasteien uit zuurkool

Geen van de mogelijke pasteitjes voor taarten zal niet zo sappig, nuttig, met een enorme hoeveelheid vitamine C, als een heerlijke, geurige zuurkool. Het geeft het gerecht een uitstekende lichte zuurheid, gecombineerd met een krokant bladerdeeg en rijkelijk deeg. Zo'n lekkere middling met kool kan worden gebruikt voor taarten, vareniki. Als u een taartvulling wilt maken, heeft u het volgende nodig:

 • zure zuurkool - 0,4 kg;
 • wortel, ui - 100 g;
 • Lentenolie - 30-40 g;
 • suiker - ½ tl;
 • Gemalen peper - 5 g.

Om de vulling voor pasteien klaar te maken, heb je dertig minuten nodig, de calorische inhoud van de 100 gram is gelijk aan 69 kilocalorieën.

Voorbereiding van de binnenkant van de patty moet beginnen met het schoonmaken van groenten. Schil de wortel af met wortels of snij deze af, rasp deze groot en gebruik een rasp. Ui, ontdoen van schil, vermalen.

Het is beter om de vulling in een kleine ketel te bereiden, zodat de kool zijn sappigheid behoudt en enigszins is gedoofd. Na het opwarmen van de olie erin, giet uien, na een paar minuten wortelen. Roer de groenten lichtjes, wacht tot ze een gouden kleur hebben en voeg kool, suiker, peper toe. Stoofpot is noodzakelijk, bedek het deksel en roer regelmatig gedurende twintig minuten.

De vulling is klaar na de aangegeven tijd, maar vóór het bakken, moet deze worden afgekoeld.

Salade "Watermelon slice" - helder, origineel, niet alledaags, ze worden een echte decoratie van de tafel.

Beeld van een recept ongelooflijk heerlijke Charlotte met kersen. Probeer onze bakoptie.

Het recept voor wrongel braadpan zonder bloem en eieren is een heerlijke schotel voor elke dag.

Vulling van diverse soorten vlees en groenten

Geurige zelfgemaakte taarten worden in elk gezin bereid. Meesteressen proberen altijd hun culinaire vaardigheden te verbeteren, geliefden te verrassen met heerlijke gebakjes. Een belangrijke, vaak gestelde vraag voor het bereiden van dit gerecht is de keuze van de vulling - zodat het nuttig was en de familieleden goed gevoed werden.

Mannen geven de voorkeur aan vleesproducten en het is nuttig voor kinderen om groenten te eten, dus voor een pasteitje zal een harmonieuze combinatie van kool en vlees een prachtig middenstuk zijn. Om een ​​uitstekende, voedende vulling te creëren, hebt u het volgende nodig:

 • gehakt rundsvlees - 0,3 kg;
 • kool - 0,7 kg;
 • wortel -100 g;
 • groen, ui - 50 g;
 • Zonnebloemolie - 30 g;
 • zout, kruiden voor vlees - ½ theel

Maak een prachtige groente- en vleesvulling in vijftig minuten. Kilocalorieën in de voorbereide pasteltest zullen 106 eenheden bevatten. in 100 g.

In het gehakt in het begin is het noodzakelijk om zout in te gieten, kruiden. Meng goed, ontmoedig het, rek het uit. Op de meeste van de olie bak je de vulling tot het klaar is - het duurt twintig minuten.

Groenten schoongemaakt, fijngehakt - twee soorten uien met vierkanten, worteltjes dunne blokjes, kool versnipperd dun, korte rietjes. De resterende olie wordt verwarmd in een aparte braadpan en, gieten groenten, langzaam sudderen gedurende vijftien minuten, roeren.

Wanneer de groentemassa een gouden uniforme kleur krijgt, wordt er geroosterd gehakt in gestrooid. De vulling wordt opnieuw goed gemengd, afgedekt en naar een warme plaats geleid voor een geleidelijke inweking met alle sappen en afkoeling. Het kan worden gebruikt voor gist, bladerdeeg, gebakken en gebakken pasteien.

In elk land wordt een grotere voorkeur gegeven aan zelfgemaakt gebak, of het nu gaat om pastei, stoofschotels, platte cakes, cheesecakes of broden. Een uniek aroma en een groot voordeel van vulling voor meelproducten komt van de producten die in de samenstelling zijn opgenomen. Om taarten met kool tot een klein culinair meesterwerk te maken in de lijst van de meest favoriete gerechten, kunt u verschillende handige tips gebruiken:

 1. De frisheid van de kool wordt aangegeven door de kleur van de bovenste bladeren - enigszins groenig;
 2. Zure kool, zuurkool voor het koken, het is noodzakelijk om goed te persen, waardoor onnodige vloeistof wordt beroofd;
 3. Voeg in het thermische proces (blussen) niet alleen water toe, maar ook een beetje tomatenpuree;
 4. Wortelen, uien moeten zeker aanwezig zijn in de vulling met kool.

Op welke manier het deeg ook wordt gemengd, de vulling met kool moet sappig zijn, dus het uitdoven moet niet worden uitgesteld en de gehakte groente moet er een beetje voor worden geplet. Pies kan altijd worden genomen voor een picknick, ontbijt en thee, en een stevige lunchpauze.

Ik maak heel vaak pasteitjes en taarten met kool. En het heeft lang gemerkt dat voor smakelijke en sappige vullende kool het noodzakelijk is om niet erg fijn te hakken, omdat tijdens de bereiding heel klein pap wordt en groot geen tijd heeft om te worden gehecht.

Ik doe het. Ik heb een deeg gemaakt en terwijl het eraan komt, maak ik een vulling. Ik sneed kool af en sneed hem op de bodem en ik kneep er goed in tot ik hem in de braadpan stopte, de wortels en de ui ophing, stoof totdat hij half gaar was. Ik mix, cool en de perfecte vulling altijd.

Pasteitjes met gebakken kool

Pasteitjes met gebakken kool - het is heerlijk zelfgemaakt gebak, dat uw hele familie zal plezieren. Het is handig om ze mee te nemen naar de natuur: naar de datsja, naar het bos, naar de zee of het meer. Warme en rossige taarten met kool en kinderen, en volwassenen weven net meteen, want goed, het is erg lekker!

 • 25 gr. live of 1 tafel. lepel droge gist
 • 1 tafel. l. suiker
 • 0,5 eetl. warm water en 0,5 eetl. kokend water
 • 1,5 tafel. l. zonnebloemolie + voor frituren
 • ≈ 2 stapels. meel
 • 1/2 thee. l. zout
 • kool
 • 1 grote ui
 • water
 • zonnebloemolie
 • zout
 • zwarte peper poeder
 • 1-2 laurierblaadjes

 1. Maak schoon en mijn lamp, snijd hem in blokjes.
 2. Bak de uien in een verwarmde braadpan op zonnebloemolie. Zet het op een apart bord.
 3. Met kool verwijderen we de bovenste bladeren, wassen, niet te dun versnipperen. We gaan over naar een diepe koekepan met dikke bodem of een sauteerpan, die eerder in de bodem van zonnebloemolie is gegoten. Kool Ik neem iets meer dan onmiddellijk in een koekenpan geplaatst: ik voeg het toe in de mate van verzwakking.
 4. Doof de kool tot hij klaar is, en giet zo nodig water. Vergeet niet om zout, peper, geroosterde ui en laurier toe te voegen. Meer informatie over hoe en hoeveel kool te blussen voor taarten kan gevonden worden in het recept "Stewed Cabbage". Zo'n vulling kan van tevoren worden bereid, bijvoorbeeld vanaf de avond.
 5. Een deel van gestoofde kool - vulling voor pastei - voor het gemak doen we het in een kleine diepe kom, laat het afkoelen. De resterende kool kan worden geserveerd als een apart gerecht of als een aardappel, koteletten - ook erg lekker.
 6. We bereiden het deeg voor pastei, zoals beschreven in het foto-recept "Gist mager deeg", alleen nemen we 2 keer minder producten. Rol het deeg uit (dikte 0.7-1 cm).
 7. Een halve liter pot wordt uit het deeg geperst, het deeg in een bal gesneden en afgedekt met een handdoek of voedselfilm, om niet uit te drogen.
 8. Elke deegcirkel nemen we in handen, in het midden spreiden we gestoofde kool - vullingen moeten zoveel zijn dat de pastei niet leeg was, maar ook dat de vulling de randen niet scheurde.
 9. We verbinden de randen van elk van de cirkels, knijpen in de richting van het midden naar de hoeken. Pasteitjes verspreiden zich op het met meel goten oppervlak (snijplank, tafel) met een naad naar beneden. Dus we maken alle cakes. Zet de gesneden deegstukken in elkaar, kneed opnieuw, rol en snijd de cirkels totdat het deeg opraakt. Wanneer de test op één patty blijft, rolt u hem uit en geeft u hem een ​​ronde vorm. Kant-en-klare pasteitjes bedekken met een handdoek of een servet, laat het op een warme plaats liggen zonder tocht om min. Te naderen. op 15-25.
 10. Als je pasteitjes hebt met kool, bak ze dan in een hete koekenpan met zonnebloemolie op middelhoog vuur onder het deksel min. 5-6 - tot ze bruin zijn (je kunt ze desgewenst bakken en frituren).
 11. We draaien de taarten en bakken ze aan de andere kant op tot een rossige kleur.
 12. Gebakken pasteitjes worden overgebracht naar een grote en diepe pan, bedek met een handdoek, zodat ze langer warm blijven. Als alle taarten klaar zijn, kun je naar huis bellen.
 13. Hier zijn de taarten met kool! Serveer ze, evenals taarten met aardappelen, je kunt met thee of melk.
 1. [email protected]

Skol'ko pirozhkov (shtuk) poluchaetsya iz dannyh produktov?

Helaas kan ik uw vraag niet precies beantwoorden. Ten eerste heb ik niet geteld hoeveel stukjes ik kreeg 🙂 En ten tweede, de hoeveelheid zal zowel afhangen van hoe dun het deeg wordt uitgerold als van de grootte van de vorm die wordt gebruikt om de cirkeldiagrammen uit te snijden.

Spasibo za rezept!

Over gezondheid! Ik ben blij dat je van taarten hield 🙂 Met de komende wintervakanties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + 1 =