Een cadeau prachtig in een cadeau doen

Hoe een cadeau in een geschenkpapier in te pakken

Het geven van geschenken is niet minder plezierig dan krijgen. Het is interessant om te zien hoe familieleden, vrienden of collega's wachten op een wonder om een ​​verpakking te openen, wat ook belangrijk is bij het presenteren van een verrassing. Omdat ze niet weten hoe ze een geschenk in een geschenkpapier moeten inpakken, wenden ze zich tot deze winkel voor deze service. Het zelf doen zal niet echt een groot probleem zijn. Een mooie wikkel, zelfs de meest serieuze persoon zal vreugde brengen, en hij zal je verrassing zeker waarderen.

Iemand zal zeggen dat tijd doorbrengen op deze bogen, sachets, papier niet logisch is, omdat het gemakkelijker is om een ​​verpakking te bestellen door het ontwerp te selecteren. Geschenkverpakking met je eigen handen is een creatief proces, wanneer je zelf iets origineels kunt doen en dit aan een intiem persoon kunt presenteren. Mee eens, iedereen is blij om niet een eenvoudig, maar een buitengewoon geschenk te ontvangen. Er zijn veel manieren om een ​​geschenk met uw eigen handen prachtig in te pakken.

Het is vooral prettig om een ​​grandioze verrassing te maken, maar hoe pak je een geschenk van grote afmetingen in? Dit is soms moeilijk omdat het cadeau niet in een pakket past. Er zijn veel ideeën om een ​​geschenk met eigen handen in te pakken. Het concept 'groot' heeft geen specifieke dimensies. Het kan een meter per meter zijn of anderhalf, of het kan een voorwerp zijn zoals een koelkast. De eerste categorie van conventioneel grote geschenken zijn grote huishoudelijke apparaten, nachtkastjes of enorm zacht speelgoed. Hier zijn een paar manieren om ze in te pakken:

 1. Koop een doos in de winkel voor huishoudelijke apparaten, maar je kunt deze gratis weggeven. Gebruik vervolgens cadeaupapier en lijm het met een geschenk of beschilder het met een blikje. Er is al ruimte voor verbeelding - om een ​​mozaïek te maken, om het oppervlak met collages te versieren, om je eigen wensen of citaten van grote persoonlijkheden te schrijven.
 2. Gebruik de cadeautas als de verrassing voor een kind op oudejaarsavond of Kerstmis is. Bij het naaien van een nieuwjaarspakket is het eenvoudig om uw ideeën en ontwerpvaardigheden te vertalen door een tas toe te passen met applique, felgekleurde pompons of een inscriptie.

Voor grotere geschenken, zoals een koelkast of een auto, is er een andere uitweg - gooi gewoon een doek erover. Dan trekt ze meesterlijk terug en de persoon verheugt zich over je presentatie. Om u niet te storen aan een stof die in de war kan raken, probeert u aan een grote verrassing de juiste maat van de boog van kunststoffen te bevestigen.

Het is ongebruikelijk om een ​​klein cadeautje te verpakken, bijvoorbeeld een warme sjaal voor een man of een kind. De klassieke optie is een doos. Er zijn ook originele manieren:

 1. Gebruik een gewone pot met een sjaal. Plak daarna de verpakking met strikken, applicaties, pailletten of pailletten, gebruik hiervoor een PVA-lijm.
 2. Schroef een houten lade uit de houten rekken, versier deze met lint of kant en leg een zegel erop om het effect van een oud pakje te creëren.
 3. Zelf een zak fluweel of satijn naaien, die perfect bij een man in een ketting of armband past. Borduur hem de initialen of iets naar eigen goeddunken.
 4. Gelijmde kartonnen grote envelop en versier deze met een eigen ontwerp.

De meeste goederen die we vaak aan familie en vrienden geven, hebben geen spectaculaire verpakking van de fabrikant. Wanneer ze worden gekocht, worden ze gegeven in een conventionele polyethyleen zak. Hoe pak je een cadeau in voor een verjaardag of ander feest, als het een niet-standaardformulier heeft? Hier zijn een paar manieren:

 1. Vormloze zachte dingen, zoals een T-shirt, trui of trui, ontworpen voor een man of echtgenoot, verpak het in een rol of vouw het op een rechthoekige stapel. Leg dan het geschenk in de cilinder en leg de ontvangen voorvorm op het voorbereide karton. Plak voor hem de rand van het karton. Wikkel de cilinder in inpakpapier en knoop de resterende resten van het touw af, zodat de verpakking eruit ziet als een groot snoep.
 2. Mokken en hun analogen moeten worden ingepakt in stof van gemiddelde dichtheid. Snijd een klein stukje dat voldoende moet zijn om in te pakken en plaats het cadeau in het midden. Verzamel de randen van de stof, knoop ze vast met een groot lint, bij voorkeur een contrasterende tint.
 3. Zacht speelgoed op een cirkelvormig karton, dat is uitgeknipt zodat het cadeau er volledig op wordt geplaatst. Het resulterende ontwerp moet worden geplaatst op een groot stuk van mooie, betere monophonic materie. Verzamel de randen van boven en bind het met een bont lint.

Hoe een cadeau in geschenkpapier in te pakken

De gemakkelijkste manier om verrassingen te ontwerpen, is een doos of een kleurrijke verpakking. Gekochte artikelen zitten vaak al in het pakket van de fabrikant of hebben de juiste vorm, waardoor je een verrassing kunt verpakken met licht papier of in een mooie doos met een strik kunt doen. Dit proces kent geen complexe fasen, u hoeft alleen maar het aantal en de grootte van de materialen voor verpakking correct te berekenen.

Hoe een boek verpakken in geschenkpapier of een ander rechthoekig geschenk? Om dit te doen, moet u eerst de benodigde materialen voorbereiden: inpakpapier, decoratieve tape, schaar, centimeter en dubbelzijdige plakband. Hoe pak je een cadeau in in een geschenkpapier? Volg een paar stappen stap voor stap:

 1. Afhankelijk van de vorm van de doos een rechthoekig of vierkant stuk papier uitknippen. Centimeterband meet de breedte. Het is gelijk aan de som van alle vier de zijden met 3 cm toegevoegd voor de vouw. De lengte van de rechthoek bestaat uit de som van de lengte van de doos met tweemaal de hoogte.
 2. Plaats het geschenk in het midden van het uitgesneden stuk.
 3. Links of rechts, vouw de verticale rand 1 cm op, lijm het dubbelzijdige plakband op de vouw.
 4. Na het inpakken van de doos met papier, verwijder het plakband en lijm de gevouwen papierrand.
 5. Vergelijk de uiteinden van het papier dat uitsteekt van de uiteinden - ze moeten gelijk zijn.
 6. Het bovenste deel van het uitstekende papier is naar binnen gebogen en drukt stevig tegen de doos.
 7. Buiging, na op de doos te hebben gedrukt, vormde laterale driehoekige richels. Het onderste uitstekende deel van het papier moet eruit zien als een trapezium.
 8. Buig het overgebleven stuk papier. Buig het vervolgens opnieuw en buig het doormidden. Bevestig het tot het einde met scotch tape.
 9. Herhaal hetzelfde patroon vanaf het andere uiteinde van de doos.

Als er geen tijd is om de afmetingen van een cadeau met ongelijke randen of een platte vorm te meten, gebruikt u de methode om snel een cadeau in te pakken. Als het thee in de verpakking is of een souvenir dat geen extra ontwerp vereist, wikkel ze dan in een transparante film. Gebruik een papier met een prachtige textuur om het cadeau te verbergen. Het kan een gegolfde structuur hebben, een ornament in de vorm van steentjes. Hoe pak je een cadeau correct in inpakpapier in: koop het materiaal met een marge. Begrensde vrije randen zien er erg cool uit.

Video: hoe pak je een cadeau oorspronkelijk met je eigen handen

Nadat we een cadeau hebben gekocht, zijn we vaak verloren en weten we niet hoe we een cadeau moeten verpakken met lint of inpakpapier. De originele manieren om veel in te pakken. Hoe niet om daarin te verdwalen en het juiste ontwerp te kiezen om het geschenk niet te bederven? Dit zal nuttige video's helpen, nadat je hebt gezien welke, ben je klaar om aan het ontwerp van de verrassing te beginnen.

Hoe pak je een geschenk in 5 minuten in op papier en niet alleen?

Anastasia Skoryeva Geschenkverpakking 3.07.2015

Vrienden, hallo iedereen! Vandaag zal ik schrijven over het gemakkelijk inpakken van een cadeau en waarom niet altijd een stevige doos meenemen voor de klaring.

Geschenkideeën - dit is natuurlijk geweldig, maar in feite moet een cadeau juist, mooi en elegant worden gepresenteerd. Nou, andere bijvoeglijke naamwoorden. En zonder mooie verpakking is dit moeilijk om te doen.

Dus vandaag laat ik u een aantal originele verpakkingsmethoden zien die niet veel tijd kosten.

Hoe cadeau in cadeaupapier in te pakken: stap voor stap instructie

Met hun eigen handen is de verpakking vrij gemakkelijk te maken, zelfs zonder een doos, die al een traditioneel symbool is geworden voor bijna elke vakantie.

Er zijn verschillende opties:

1 Wikkel het geschenk gewoon in met cadeaupapier. In de onderstaande Masterclass is dit proces voldoende gedetailleerd beschreven. Ik gebruik het vaak, het blijkt geweldig te zijn)

Voor deze methode moet u een vel papier uitsnijden, in de breedte en hoogte voldoende om het cadeau in te pakken. Meestal moet voor dit doel de breedte en hoogte van de verrassing worden vermenigvuldigd met 2, zijkanten toevoegen, als het cadeau niet vlak is en een kleine marge nalaten voor de zoom. Dan moet je het cadeau verpakken volgens de onderstaande instructies.

Het beste van alles is dat je wordt ingepakt:

Vanwege het feit dat de vorm met behulp van pakpapier je afvraagt, kun je zelfs een zachte lapachtige verrassing versieren.

2 Origami. Het is heel origineel en je kunt zelfs zonder doos doen. Alles wat je nodig hebt is een dekblad en een beetje geduld (nou ja, een liniaal met een schaar is ook handig).

Zo'n gemakkelijke papieren doos is goed om te maken van het zogenaamde kraftpapier, dat een interessante eigenschap heeft om elke creatie iets stijlvols te geven. Probeer het en jou toe te passen. Een groot geschenk kan niet in zo'n doosje worden gedaan, maar een klein souvenir ziet er hier heel gaaf uit.

3 Er is ook een object waar het niet gemakkelijk te benaderen is - een ronde of ovale vorm. In feite is alles hier eenvoudig zelf te doen - neem een ​​vierkante verpakking, plaats de doos in het midden en. verzamel het overschot in een bundel.

We gebruiken golfpapier

Wat is het voordeel van golfpapier? Het zit in zijn golf. Zo'n wikkel kan worden uitgebreid, waar nodig, en de vorm die u wilt geven. En voor sommige van de hierboven beschreven methoden is dergelijk papier ook behoorlijk geschikt.

Idealiter zal het inpakken:

Dankzij de structuur van het papier is de fles gemakkelijk in te pakken. Je hebt het bovenste en onderste stuk nodig, dat je eerst over de bovenkant van de fles en dan de onderkant moet wikkelen. Om het harmonieus te laten lijken, bind je een fles met een dun lint en maskeer je de plaats van het gewricht met decoratieve ornamenten.

Voor ronde geschenken is alles vrij eenvoudig: u hoeft alleen maar een vel papier af te snijden dat de verrassing rond de omtrek bedekt. De onderste en bovenste delen moeten verzamelen en de gezamenlijke plaats zadekorirovat.

Een andere eenvoudige methode die geschikt is voor bijna elk klein of medium geschenk, is het omwikkelen van het principe van een snoepverpakking. Met deze taak kun je het in een paar minuten echt voor jezelf aan.

Dozen zijn er in vele vormen. Rechthoekig, ovaal, driehoekig - dit is slechts het topje van de verpakkingsijsberg, de verscheidenheid aan vormen is veel groter.

Laten we beginnen met de traditionele vorm, die niet moeilijk te maken is met een dicht karton.

Als u zich voorbereidt op een belangrijke vakantie, moet de geschenkdoos worden gedecoreerd. U kunt dit bijvoorbeeld doen zoals hieronder beschreven. Een geweldige manier om een ​​man te feliciteren, verpakt in zo'n doos, zeg maar, een hemd.

Om ervoor te zorgen dat je cadeau voor een lange tijd wordt onthouden, raad ik aan de eerder genoemde schijven te gebruiken. Maar deze keer heb je geen verpakking van ze nodig, maar ze zelf. Omcirkel de schijf zoals getoond op de foto, knip en buig de randen.

Voor een doos kun je meer borden, pannen en nog veel meer gebruiken.

En hier zijn enkele andere vakken, die u allemaal kunt gebruiken om uw verrassing op een unieke manier vorm te geven.

Knip de gewenste vakken uit de sjabloon (geschikt voor sterk papier). Speciaal voor jou heb ik een aantal schema's voorbereid (de kwaliteit van de foto's laat veel te wensen over, maar zelfs als deze sterk is toegenomen, is het acceptabel als sjabloon).

We pakken eenvoudig en mooi in: de snelste manieren

Naar mijn mening. de gemakkelijkste en handigste manier om een ​​geschenk in te pakken is een organza en zakjes ervan. Ik neem er niet alleen mijn toevlucht tot als er geen zakje van de juiste maat is.

Trouwens, onlangs zataralsya zo'n pakket van verschillende groottes. Om te zeggen dat ze helpen - zeg niets! Ik denk dat er in de toekomst nog meer grote pakketten moeten worden genomen, en dan heb ik ze anders en veel klein. Met hen, een echte verrassing in een minuut, niet dat voor 5.

O ja, ik ben het helemaal vergeten: de zakjes zijn ook zeer betaalbaar tegen kostprijs.

Niet die dure dozen, die ook niet hoeven te worden gemaild (alleen als ze in Rusland zijn of in superdrukbescherming). En toen kwamen er een paar keer dozen in een goede, zeer deplorabele toestand.

Trouwens, van organza (als je het in de winkel koopt) kun je leuke roosjes maken:

Deze optie is geschikt voor kleine geschenken, zoals een ring of snoep.

Of je kunt gewoon de gebruikelijke dozen in organza pakken en het lint omwikkelen - het zal ook geweldig zijn. En echt snel! Het blijkt een designer wrap met hun eigen handen in 3 minuten.

Heel vaak is deze manier vergeten en absoluut tevergeefs. In de film kun je bijna elk cadeau verpakken - het belangrijkste is om de juiste breedte en lengte te gebruiken.

Deze twee ideeën zijn geschikt voor mensen die hun cadeau willen uitgeven zonder papier (of bijna zonder).

In het eerste geval worden een transparante film en een kartonnen frame (dat kan worden verwaarloosd) gecombineerd. De verrassing zelf is verpakt in een film en er is een kartonnen laag bovenop geplaatst.

In de tweede versie wordt alleen de film gebruikt. Je kunt beide tassen gebruiken (ze zijn erg goedkoop, worden verkocht in kantoorboekhandels en winkels met goederen voor creativiteit) en kleine stukjes materiaal op hetzelfde principe als wanneer je met organza werkt.

Origineel en creatief: foto's van de meest ongewone verpakkingsopties

De meest creatieve en ongewone ideeën en materialen liggen soms op het oppervlak, het is alleen nodig om naar de omringende wereld te kijken.

Bijvoorbeeld deze schattige kleine dieren, die vrij gemakkelijk te bedenken en te tekenen zijn. In de poten van dergelijke baby's kun je een heerlijke traktatie geven (bijvoorbeeld snoep of een reep), een potlood, een sieraad of een klein speeltje. Bovenal is dit idee geschikt voor de verjaardag van het kind.

Ik wed dat je nog steeds niet wist over het juiste gebruik van sachets van CD's? En ze zijn bij uitstek geschikt om verrassingen te presenteren zoals gearomatiseerde kruiden, kleine snoepjes en zelfs een portemonnee.

Deze heldere en koele vakken kunnen worden uitgevoerd met slechts één sjabloon, die zich hieronder bevindt. Afhankelijk van de gekozen maat, kun je hier zelfs een redelijk groot cadeau doen.

U weet niet hoe u uw dankbaarheid moet uiten of wilt een ronde som van papieren rekeningen geven? Bekentenissen, snoep en geld - dit alles kan worden overgedragen aan uw vrienden en kennissen in deze charmante konijnenhoeden met gestikte transparante inzetstukken van zacht plastic. Je kunt ook een uniek ontwerp bedenken voor zo'n pakket.

Als je van walnoten houdt, dan is het geen probleem om een ​​mooi sieraad te verpakken voor je geliefde meisje of vrouw in de schaal van deze noot. Binnen kun je het decoreren met gouden verf en een substraat maken voor een verrassing.

Ik schreef hier onlangs over het verpakken in een ballon. Ik wil alleen maar zeggen dat het beter is om kleine cadeaus in te pakken (als je geen speciale uitrusting hebt).

Met alleen de tape kunt u een ongewoon ontwerp van uw verrassing maken. Je kunt er eenvoudig een geschenk in stoppen, en je kunt een bloem van het lint maken, die het centrale element van je decoratie wordt.

Je kunt het gewoon in een tape verpakken:

Wat als het geschenk erg groot is?

Er zijn tijden dat de verrassing niet zo groot is, maar gewoon enorm. In dit geval zullen geschenkzakken of -manden goed werken. Als je niet van beide manieren houdt, zoek dan naar het antwoord in dit artikel.

En hier is het pakket met geschenken in het videoformaat:

Dat is alles! We kwamen aan het einde van het artikel over het inpakken van een geschenk. Ik denk dat je iets geschikts voor jezelf hebt gevonden. Of misschien heb ik je nergens over verteld? Schrijf er dan over in de opmerkingen.

Postscriptum Zorg ervoor dat u zich abonneert en wacht op nieuws van de blog nyaskory. En vertel je vrienden ook via sociale netwerken en verras ze met magische geschenken.

Met vriendelijke groet, Anastasia Skoryeva

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

De site nyaskory.ru verzamelt de metadata van de gebruiker (cookie, IP-adres en locatiegegevens) voor de normale werking van de site, de mogelijkheid om advertenties weer te geven, interessant voor de gebruiker en het huidige materiaal te publiceren.

Als u niet wilt dat deze gegevens worden verwerkt, moet u de site verlaten.

Het artikel is over: 4 reacties

4 juli 2015 | 03:09

Bedankt voor het idee!

4 juli 2015 | 14:58

 • 5 juli 2015 | 02:29

  Ik pak meestal in organza of sachets, ik versier ook tassen van de dvuhnitki. Om een ​​of andere reden is er geen woonboot om in te pakken >_9gt;

  5 juli 2015 | 08:09

  Ja, papier moet meestal ergens heen gaan, het goede dat ik heb is gelijk in het volgende boekhuis, waarin het wordt verkocht

  Van dvidnitki - een geweldig idee, we zouden het de volgende keer ook moeten overwegen, zijzelf had ooit zo'n pruik

  Hoe een cadeau in een geschenkpapier in te pakken

  Fotogalerie: een cadeau in een cadeau doen

  Het is origineel en mooi om een ​​geschenk te presenteren is niet zo moeilijk, zoals het vaak lijkt op het eerste gezicht. Pak een geschenk in een doos en een cadeau papier met je eigen handen is heel reëel. Aan de hand van stap-voor-stapaanbevelingen, vergezeld van foto's en video's, kunt u prachtig een cadeau tekenen. Dankzij eenvoudige en intuïtieve tips, is het gemakkelijk om zowel een groot als een klein geschenk in speciaal papier te verpakken. En de vorm van de presentatie is niet fundamenteel. Hieronder staan ​​aanbevelingen voor het verpakken van rechthoekige en ronde geschenken.

  Stapsgewijze instructie over geschenkverpakking in geschenkpapier

  Lees drie gedetailleerde stap-voor-stap instructies voor het correct en mooi inpakken van een geschenk, en dan zult u zeker met deze kwestie omgaan!

  Doosverpakking van standaardformaat

  Iedereen kan een geschenk prachtig in een geschenkpapier verpakken als u de voorgestelde stapsgewijze instructie gebruikt.

  Voor verpakking is het noodzakelijk om voor te bereiden:

  Als de presentatieomslag voor de eerste keer wordt gedaan, is het de moeite waard om te beginnen met oefenen op de krant of onnodige bladen. Hiermee kunt u zich aanpassen aan het werk en fouten voorkomen wanneer het geschenk zelf wordt opgesteld.

  1. Als basis wordt een mooi geschenkpapier genomen. Het is noodzakelijk om de juiste hoeveelheid materiaal af te snijden. Leg het dan ondersteboven. Er staat een doos met een geschenk op. De onderkant moet omhoog kijken.
  2. Vervolgens moet u de geschenkverpakking aan de overkant omwikkelen. Om het geschenkpapier te fixeren, moet u een stuk dubbelzijdig plakband afsnijden. Vervolgens wordt het materiaal over de gave grondig uitgerekt, zodat er geen rimpels meer zijn en "waves9raquo;.
  3. Nu moet u de naad goed afsluiten, zodat de onderkant van het inpakpapier niet zichtbaar is in het lumen. Hiervoor is de rand gebogen. De breedte van de vouw moet variëren van 0,5 tot 1 cm, daarna wordt het materiaal goed uitgerekt en gefixeerd met stukjes whisky.
  4. Dan moet je de zijkanten van het geschenk verbergen. Het is het gemakkelijkst om het pakpapier langs de bovenrand van de doos te vouwen. Dat is waarom het wordt aanbevolen om vanaf de top te beginnen. Allereerst moet je het materiaal rond de hoogte van de doos wikkelen. Cadeaupapier wordt naar binnen gedraaid, zodat scherpe hoeken ongeveer 45 graden worden gevormd. De verkregen strips moeten op de behuizing van de doos worden geplakt. Dezelfde acties moeten van de andere kant worden herhaald.
  5. Dit is de basis voor verpakkingen.
  6. Wanneer u de presentatie op papier met uw eigen handen inpakt, kunt u een visueel schema gebruiken. Deze stapsgewijze instructie zal degenen helpen die besloten om voor de eerste keer een cadeau in te pakken in papier.
  7. Nu moet je de verpakking versieren. Om alles mooi te maken, moet je de tape als basis nemen. De lengte zou ongeveer 5 keer groter moeten zijn dan de langste zijde van het geschenk. Plaats de doos ondersteboven in het midden van de tape. Het rechteruiteinde van de tape moet boven de linkerrand worden geplaatst. Decor moet grondig worden uitgerekt.
  8. Dan wordt de doos omgedraaid. Beide randen van de tape moeten onder de strook worden geschoven, die al goed is uitgerekt.
  9. Dan moet je een strik knopen en voorzichtig rechtmaken.
  10. Met behulp van een schaar is het noodzakelijk om de vrije zijden van het lint te onderscheiden.
  11. Dat is alles! Cadeau, verpakt in fel en stijlvol cadeaupapier, klaar!

  Het is vrij moeilijk om mooie en nauwkeurig ronde geschenken in te pakken. Deze taak kan echter snel en creatief worden opgelost. De aantrekkelijkheid van de hieronder voorgestelde werkwijze is dat een dergelijke decoratie van het souvenir het gebruik van een minimale hoeveelheid papier en bijna een volledige afwijzing van extra decor met zich meebrengt. Deze versie van het pakket is onafhankelijk in zijn eenvoud en beknoptheid.

  Om een ​​rond cadeau te ontwerpen, moet je een lijmpistool, papier met een helder patroon, een kartonnen cirkel, schaar, tape of touw, een nietmachine maken.

  1. Om te beginnen, moet u eerst de diameter en hoogte van de doos meten. In overeenstemming met de ontvangen formaten is het nodig om een ​​rechthoek uit een geschenkpapier te verwijderen. De hoogte van dit onderdeel moet de figuur zijn die wordt verkregen uit de hoogte van de doos, die is vermenigvuldigd met 1,5. De lengte van het figuur is gelijk aan de diameter van het souvenir. De resulterende rechthoek moet in reepjes worden gesneden. Hun breedte mag niet meer dan 3 cm zijn.
  2. In alle resulterende strips moet je een klein gaatje maken. Het wordt uitgevoerd aan de smalle kant door middel van een stoot. De andere rand is bevestigd aan de kartonnen cirkel, zodat uit alle gesneden stukken een driedimensionale ventilator wordt verkregen. Dan moet je even wachten, zodat de lijm opdroogt.
  3. Plaats het souvenir in het midden van het ontvangen ontwerp. Knip een lint of een stuk touw. Leid het materiaal door de gaten op alle strips. Om handig te zijn, moet men de werkstukken één voor één naar het midden van de cirkel draaien. Twijn (tape) moet voldoende worden aangehaald.
  4. Wanneer alle strepen samen zijn gemonteerd, moet de tape (touw) aan de knoop worden gebonden. Dit zal de structuur repareren en voorkomen dat het "sprawl9raquo;. Overtollige hoeveelheid materiaal moet worden afgesneden en het werkstuk zelf wordt op een knoop bevestigd, die het beste gecamoufleerd kan worden met een boog. Het kan worden gevormd uit de resten van de tape.
  5. Dat is alles! Verpakking voor het geschenk van een ronde vorm is klaar.

  Als het geschenk groot genoeg en omslachtig is, is dit helemaal geen gelegenheid om het in een onaantrekkelijke vorm te geven. Zo'n cadeau kan ook stijlvol en prachtig gedecoreerd worden met cadeaupapier.

  1. Voordat u een geschenk verpakt, moet u de benodigde hoeveelheid cadeaupapier meten.
  2. Een geschenkdoos wordt op de achterkant van het verpakkingsmateriaal geplaatst. Bevestig aan de bovenkant van de doos over de hele lengte een strook dubbelzijdig plakband, waarna een beschermfilm wordt verwijderd.
  3. Nu moet de korte rand van het geschenkpapier op de verpakking worden gevouwen. Ter plaatse van het plakband moet het worden gladgemaakt en de vouwlijnen moeten met uw handen worden ingedrukt.
  4. Vervolgens wordt de tegenoverliggende rand van het papier omwikkeld met 2 cm en langs de vouwlijn gefixeerd met plakband, waaruit de beschermende film wordt verwijderd.
  5. Rond het souvenir wordt het papier strak gespannen en worden de randen op het deksel van de grote doos gebogen en vastgelijmd.
  6. Het is noodzakelijk om de zijkanten van de presentatie te sluiten. Eerder is het materiaal van boven gebogen en worden de resulterende wendingen met de hand gestreken. De hoeken worden bevestigd met plakband of lijm.
  7. De hoeken van de cadeaupapier worden afwisselend gerepareerd.
  8. De zijden van de ontvangen driehoek worden van binnenuit gevormd door dubbelzijdig plakband.
  9. Het resulterende werkstuk wordt strak tegen de bodem van de doos gedrukt, nadat alle dezelfde acties van de andere kant zijn herhaald.
  10. Het blijft alleen om het geschenk te versieren met een strik en speciale linten.

  Video: hoe je een cadeau prachtig verpakt in een cadeau papier

  Bekijk een video over hoe je een cadeau goed en mooi verpakt in een cadeau, en dan heb je zeker geen vragen!

  © 2018 strana-sovetov.com "Het land van raden"

  Artikelen, vertalingen, afbeeldingen en handelsmerken behoren toe aan hun auteurs en eigenaren. Bij een gedeeltelijke herdruk van materialen is het verplicht dofollow een hyperlink naar de site "Land van Sovjets". Kopiëren van de site materialen Het land van de Sovjets is volledig verboden.

  Overtreding van deze voorwaarden wordt beschouwd als een schending van de rechten van intellectuele eigendom beschermd door de wet en het recht op informatie.

  De site maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met bladeren op de site, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Sitemap

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 1 = 3