Hoe een getal 2 te tekenen

Nog een stap

Vul de beveiligingscontrole in om toegang te krijgen tot znanija.com

Waarom moet ik een CAPTCHA voltooien?

Als u de CAPTCHA voltooit, bewijst u dat u een mens bent en u tijdelijk toegang heeft tot de webproperty.

Wat kan ik doen om dit in de toekomst te voorkomen?

Als u een persoonlijke verbinding hebt, zoals thuis, kunt u een antivirusscan uitvoeren op uw apparaat om ervoor te zorgen dat deze niet is geïnfecteerd met malware.

Als u zich op een kantoor of in een gedeeld netwerk bevindt, kunt u de netwerkbeheerder om een ​​verkeerd geconfigureerd of geïnfecteerd apparaat vragen.

Cloudflare Ray ID: 3e0ef173c2cb6505 • Uw IP: 5.189.134.229 • Prestaties & beveiliging door Cloudflare

hoe figuur 2 te tekenen

In de sectie Onderwijs van kinderen op de vraaghulp, de taak in de school "fabelachtige figuren" komen met wat er uit ziet als cijfers en tekenen ze. vooraf bepaald door de auteur Ѓchilka het beste antwoord is 2 - op de slang, of de zwaan in de vijver, 3 - de zwaluw (nou, herinner in de kindertijd een zwaluw als een teek) 8 - voor een vlinder.

Maar over het algemeen is hier een geschikte foto

1 - haak voor kleding;

2 - zwaan in de vijver;

4 - omgekeerde ontlasting;

6 - deurslot;

7 - een poker, een zeis;

9 - een kat met een staart.

Kijk naar de foto en probeer ze te vinden.

Heb je het gedaan? Wel, vertel nu een klein sprookje "Een reis door het land van Tsiferia".

... We gaan op pad. In de lucht slikt swirl (nummer 3). Zwaan zwemt in de vijver (2). En hier is een sprookjesachtig huis. Je kunt rusten! Er is een sikkel op de veranda (5). We steken de sleutel in het deurslot (6) en openen de deur. We hangen de jassen aan de haak (1). Lekker ruikt pretzels, maar niet eenvoudig, maar wiskundig (8). De kachel heeft een pook (7). En op het fornuis wordt een kat verwarmd, waarvan de staart van rechts naar links hangt (9). Ze vonden een omgedraaide stoel (4) (iemand hier was schandelijk?), Legde het aan tafel, probeerde de pretzels en begon op de terugreis.

Ik stelde nog een vraag

1-reiger, 2-zwaan, 3-vogel tijdens de vlucht, 6-kikkervis, 0-schildpad,))

twee voor een zwaan, acht voor een bij

Teken een cijferblok - je kunt ze niet alleen rondschrijven, maar ook "ofitsialno9quot; - zoals op de e-mailenvelop.

Uit de boom eenheden goed) 2 - slang of vogels 3 - vogel in de lucht, 4 - hut op kurey been 5 - tafel met banken (zijdelings indien draaien) 6 - hangslot, 7 - paraplu, 8 verrekijkers, brillen, 9 - nogmaals, het slot.

Kinderen tellen vanaf internet:

1 - belangrijke meester, 2 - oog een leeuw, 3 - wens te maken 4 - rand van de letters in een woord, 5 - de vingers op de hand 6 - kegels in een rugzak, 7 - geluksgetal, 8 - de twee letters "9 - met een staartcirkel, 10 - goed gedaan, mijn vriend!

Hoe mooi is het om een ​​nummer 2 te tekenen (stap voor stap in potlood)?

Hoe mooi is het om een ​​nummer 2 te tekenen (stap voor stap in potlood)?

Cijfer 2 gelijkspel heel eenvoudig, moet u eerst de tekenstijl te bepalen - het kan een volumetrische cijfer zijn, waar je een paar bloeit toe te voegen, evenals door het luik en extra regels kan een 3D-effect op het papier te maken.

Om te bepalen hoe het allemaal nog beter en gemakkelijker is om figuur 2 te tekenen, kun je enkele videolessen bekijken:

We bereiden het papier voor, scherpen een potlood. U hebt ook gum (gum) nodig. We plaatsen een stuk papier op een vlak, goed verlicht oppervlak. Het is het handigst om aan een bureau op een comfortabele stoel of fauteuil te tekenen. Laten we nu beginnen met tekenen. Meteen kun je niet precies en mooi uitdraaien, dus in eerste instantie heel subtiel een schets tekenen. Een paar slagen geven de grenzen van de toekomstige tekening aan. Merk op dat de één een deuce van u heeft, of dat er naast deze figuur andere figuren in de figuur zijn. Selecteer voldoende ruimte en probeer alles in te passen dat is ontworpen in het toegewezen kader. Zeker trekken slechts één figuur 2 is niet veel, maar als je bijvoorbeeld nodig hebt om een ​​datum, of een aantal van het huis, evenals een ander nummer te trekken, is het de taak moeilijker. Het zal ook gecompliceerd worden door de aanwezigheid van andere objecten, zoals bomen, huizen, vogels, mensen of machines. In ieder geval is het nodig om de hele tekening van tevoren te plannen om het stap voor stap te realiseren.

Hier ziet u bijvoorbeeld een eenvoudig voorbeeld van een dergelijke lijst:

En hier op een gefaseerde manier verandert de deuce in een eend.

Daarnaast kun je speciale tekenlessen lezen.

En je kunt ook een video bekijken met een voorbeeld van tekenfiguren. Als je date samenvalt met 9 mei, dan is deze video ook heel geschikt om de vaardigheid te ontwikkelen.

Alle fase-voor-stap tekeningen van figuur twee kunnen in één eenvoudige afbeelding passen en er is al veel detail verteld over de algemene regels van het beeld. En ik zou graag stilstaan ​​bij wat altijd wordt vergeten bij het weergeven van cijfers en letters met een ronde kop of "ezel 9quot;. Zie de foto:

Het bleek wat onhandig, omdat de muis. Het maakt niet uit hoe je van plan bent je deuce te versieren, onthoud dat zijn ronde kop zou moeten zijn BOVEN, horizontale lijnen dan andere cijfers en letters, zodat bij afronding lijn door de optische indruk dat de twee (drie, nul, van zes en acht) more HIERONDER de resterende cijfers (zeven, vier, vijf, één) die geen afrondingen hebben.

Voor de duidelijkheid probeerde ik een vijf naast te tekenen. En denk je niet dat de deuce hoger is? Het is nu hoger wanneer het raster zichtbaar is en het verschil in rood is gemarkeerd. Wanneer de lijnen worden gewist en de contouren van de figuren dikker worden, dit het verschil zal verdwijnen. Als je ooit het gevoel gehad dat in sommige inscripties van cijfers of letters korter dan de anderen, is het alleen maar omdat Hij schreef ze negeerde deze eenvoudige regel en portretteren ze identiek.

Trouwens, over de vijf, haar "kont 9quot; is ook enigszins verminderd. Hoeveel u wilt verhogen of verlagen, is uw zaak, maar vergeet niet dat cijfers en letters gelijk in hoogte lijken te zijn, sterker nog, ze moeten verschillende hoogten hebben en de langste zijn 0, 3, 6 en 8, omdat ze een afronding hebben. zowel van boven als van onderaf.

De pijlen tonen "uitfasering9quot; bewegingen, omdat het zo nodig is. De regel is dat je waarschijnlijk nergens zult vinden, alleen in handleidingen over kunst van een lettertype voor grafische kunstenaars.

Een deuce tekenen is erg moeilijk. Het lijkt erop dat hij het heeft genomen en het heeft getekend. Ik herinner me dat er op school een hele les zou zijn over hoe je dvochki kunt tekenen

Twee is een zwaan. Teken de gebogen nek en trek helemaal onderaan de lijn naar rechts

Zie de onderstaande video als het niet al te duidelijk is (en dat is het waarschijnlijk ook)

figuur "29quot; het is heel gemakkelijk om een ​​potlood op een stuk papier te dragen. Op internet kun je heel veel trainingsvideo's vinden, die beschrijven hoe je een figuur in fasen correct kunt tekenen "dva9quot; met een potlood.

Laat me een voorbeeld geven 2 video's, waaruit het duidelijk zal zijn hoe een getal te trekken "29quot; in potlood in volume onafhankelijk:

We tekenen een figuur van twee met behulp van een kompas en een liniaal.

We tekenen twee even cirkels met een kompas, de een in de andere.

Vervolgens door het midden tekenen we twee loodrechte lijnen en volgen de instructies in de figuur.

Omcirkel de gekleurde viltpunt van de lijnen die we nodig hebben, als een resultaat slagen we.

Stap voor stap om te tekenen, nummer 2 zal niet moeilijk zijn!

Neem een ​​potlood in de hand, 2 figuren kunnen alles schrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 37 = 40