Hoe een kamer 12 m² foto te versieren

Slaapkamer interieur 12 m² M - een selectie van meubels en slaapkamer kleuren

De slaapkamer is de meest intieme, rustige en gezellige plek in het huis waar u na een dag hard werken wilt ontspannen, tot rust wilt komen en kunt ontspannen.

Onder de slaapkamer wordt vaak een van de kleine kamers in het appartement weggegeven. En aangezien een van de populairste gebouwen in de steden hoge gebouwen met een paneel is, voert een ruimte van 12 m² meestal deze functie uit.

Aan de ene kant lijkt dit nogal klein, aan de andere kant, met de juiste indeling van meubels en de juiste kleurenkeuze, kan het slaapkamerinterieur van 12 vierkante meter erg gezellig en schattig zijn.

Selectie van slaapkamermeubilair 12 m²

Het moderne ontwerp van een slaapkamer van 12 m² betekent hier accommodatie van de meest noodzakelijke en moderne meubels en accessoires. In de slaapkamer, een verplichte voorwaarde is de beschikbaarheid van een bed, een nachtkastje, een kleine kast en een ladekast, een tv indien gewenst. Accessoires in een dergelijke ruimte kunnen dienen als staande lamp, meestal in de hoek van de kamer geplaatst of als tafellamp op de nachtkastjes. Moderne meubels, in het bijzonder bedden, kunnen worden uitgerust met vouwmechanismen die het mogelijk maken om compacter te vouwen. Sommige extra tafels, kasten en andere interieurartikelen in een dergelijke slaapkamer mogen niet worden geplaatst, om de ruimte niet te vervuilen.

Slaapkamer kleuren 12 vierkante meter

Een kleine slaapkamer is visueel gemaakt om meer lichte kleuren en tinten te helpen bij het ontwerp van muren, plafond en vloer. Als het plafond zuiver wit is gemaakt, dan zal de ruimte visueel onmiddellijk naar boven worden uitgebreid, er zal ruimte worden toegevoegd. Muren die zijn geverfd of bedekt met behang van melkachtig, beige zachtblauw of lichtgroen, zullen kamervolume toevoegen dat nodig is in zo'n kleine slaapkamer. En tenslotte is de vloer ook gemaakt van een lichte vacht. Als de hele verdieping helder is, doe dan hetzelfde in de slaapkamer. Hetzelfde geslacht in het hele appartement zal de partitie visueel "wissen" en de ruimte groter maken.

Omdat de slaapkamer altijd als een meer intieme plek is beschouwd dan enige andere kamer, moet de verlichting hier geschikt zijn. Geen heldere en enorme kroonluchters. Een kleine kroonluchter in het midden van de kamer met zacht licht is wat u nodig heeft in de slaapkamer. Als je dol bent op lezen, hang dan een schans aan het hoofdeinde van het bed of zet de tafellamp op het nachtkastje.

Het echte ontwerp van een slaapkamer van 12 m² is niet zo'n moeilijke taak. Het belangrijkste is hem creatief, proactief en met fantasie te benaderen.

Ontwerp en interieur op 12 m². - advies en foto's over de indeling van de kamer

Bij het creëren van een kleine ruimte staan ​​veel eigenaren voor duidelijke moeilijkheden. Hoe plaats je alles wat nodig is in een kleine kamer, wanneer voor dit catastrofaal niet genoeg ruimte? Professionele ontwerpers kunnen echter praktisch advies geven voor de organisatie van een functioneel interieur. In navolging van hun aanbevelingen, kan het kamerontwerp van 12 m² de veeleisende eigenaars tevreden stellen. Wat u hiervoor moet doen en waar u moet beginnen - zullen we u later vertellen.

Sleutelmomenten van het ontwerp van een kleine kamer

Wanneer u de stijl van een bepaalde kamer kiest, moet u zich richten op de inrichting van het hele appartement. Het kan zowel strikt klassieke als moderne hightech zijn. Deskundigen adviseren echter om zich te onthouden van excessen van elk ontwerp, omdat de optimale oplossing slechts minimalisme is.

Dankzij de esthetiek, met een minimum aan decoratieve elementen, zal het ontwerp op 12 vierkante meter qua kwadratuur niet gebrekkig lijken. Als je op geen enkele manier designerlekkernijen hebt, dan is het heel goed mogelijk om stijltrends te combineren - de toevoeging van een minimalistisch decor met verschillende motieven en interieuritems. Zo'n eclecticisme heeft vaak betrekking op een meubelset. Over hem praten een beetje verder.

Zonering en verlichting van een kleine kamer zal ook van groot belang zijn. Om een ​​kleine spatie duidelijk af te bakenen, is het het beste om kleur te gebruiken. De belangrijkste aanbeveling van de meeste specialisten is de installatie van lichte kleuren.

Een dergelijke serieuze rol, die is toegewezen aan kleur, is te danken aan het vermogen om de ruimte visueel uit te breiden. Als het echter overhaast is om de algehele harmonie te verstoren door een contrasterende invoeging, kan dit tot het tegenovergestelde effect leiden. Er moet aan worden herinnerd dat donkere kleuren smaller worden en zo weinig ruimte. Hun impact wordt gekenmerkt door psychologische druk, een gevoel van ongemak. Dezelfde tapse eigenschap kan op warme tonen 'bogen'.

Ondanks het gevoel van warmte en comfort dat ze veroorzaken, heeft hun intimiteit een negatief effect op het ontwerp. Veel effectiever is het gebruik van koude, verfrissende tonen, omdat ze de omringende atmosfeer opfleuren. Maak het visueel koeler, wat door het oog wordt waargenomen als een teken van een ruime kamer. De meest levendige voorbeelden zijn alle tinten wit, zilver, roze en lichtblauw.

Aandacht alstublieft! Sneeuwwit schaduw is een win-win optie. Hij brengt lichtheid en een gevoel van vrede. De sfeer van een kleine kamer zal bijdragen aan een complete ontspanning na een druk dagelijks leven.

Als echter de ascetische decoratie van het interieur van een kamer van 12 m² niet is opgenomen in de plannen van de eigenaren, dan is het heel goed mogelijk om de accentmuur te gebruiken. Het wordt aan het hoofd van de bank of het bed geplaatst, zodat het 's nachts niet vredig kan slapen. De meest populaire zijn zandkleuren gecombineerd met een mengsel van azuur.

Een populaire schaduw is ook beige met een accent kastanje. Maar u kunt andere interieuronderdelen gebruiken om een ​​helder accent te creëren. Dit kan een sappige kleuring van textiel zijn, een kenmerkende textuur van een meubelset, een larkiness van muuraffiches. Ze verdunnen perfect de witte schaal van een kleine ruimte. En tegenstanders van contrasterende inserts kunnen worden beperkt tot het gebruik van semi-transparante ornamenten bij het ontwerpen van vlakke oppervlakken. Deze bekleding is te vinden tussen alle soorten behang en decoratieve pleister.

Bij het maken van een accentmuur is het belangrijkste om een ​​gevoel voor verhoudingen waar te nemen. Het zou er een moeten zijn. Alle andere muren moeten licht blijven.

Een andere belangrijke opmerking van ontwerpers is de strikte beperking van het aantal tonen. Zelfs als de eclectische stijl wordt gebruikt, zouden er niet meer dan drie moeten zijn. Alleen dan is het mogelijk om een ​​holistische indruk te maken van het ontwerp van een kleine kamer van 12 m.

Zelfs zo'n bescheiden kwadratuur moet soms in zones worden verdeeld. Aangezien massieve scheidingen hier niet geschikt zijn, wordt dezelfde kleur en bekledingsmateriaal gebruikt voor zonering. De verschillende structuur van de gebruikte materialen vervangt uitstekend de omslachtige elementen van de koptelefoon. Veel minder vaak gebruikt textiel om hetzelfde gordijn te gebruiken om de functionele zones te onderscheiden.

En het is erg moeilijk om het ontwerp van een miniatuurkamer van 12 m² te ontmoeten met een podium vlakbij een van de muren. Het is echter vrij multifunctioneel, omdat het een compacte opstelling van een slaapplaats met laden voor dingen veronderstelt. Aan de onderkant is de werkruimte met bewegingsvrijheid. Om dezelfde reden blijft de ruimte bijna altijd open.

Oppervlakteafwerking en -verlichting

Bij het leggen van de vloerbedekking, wordt het aangeraden om het textuurpatroon op een competente manier te gebruiken. Als u bijvoorbeeld laminaatpanelen gebruikt, kan de laatste op een diagonale manier worden gelegd. Deze benadering verruimt enigszins de visuele waarneming van het gebied van de kamer. Voor hetzelfde effect kunnen spanplafonds worden geprezen. Hun sneeuwwitte textuur verdiept visueel het bruikbare volume van de kleine cel.

Maar zelfs gewone glanzende verf kan het bovenstaande werk uitvoeren als het plafondoppervlak perfect vlak is. Op de muren is het de moeite waard meerdere spiegels te plaatsen. Ze vergroten a priori de ruimte in de kamer vanwege de optische illusie van verdubbeling. Of twee kleine, of één, maar meer. Het kan tegenover de raamopening worden geplaatst. Dan zullen de zonnestralen bovendien het interieur van de kamer van 12 vierkante meter extra verlichten en visueel vergroten.

Aandacht alstublieft! Drie of meer kleine spiegels kunnen het tegenovergestelde doen - visueel het oppervlak van de kamer verkleinen.

Glasoppervlakken worden over het algemeen als een goede vulling voor een bescheiden kamertje beschouwd. Ze kunnen worden gepresenteerd op een kleine salontafel, gevelelementen van meubels. Het effect van lichtheid zal de goede verlichting perfect aanvullen. Het gaat om het installeren van kleine armaturen, omdat volumetrische toepassingen het duidelijk niet waard zijn.

Lokaal, spotlighting is voldoende, mits het rondom de omtrek zal gaan. Elegante staande lampen zullen het gebrek aan licht gemakkelijk oplossen, als de eigenaars gewend zijn aan het felle licht van een grote kroonluchter.

Het is logisch om naar de afwijzing van de meeste meubels te kijken. In plaats van hoge kasten, wordt het aangeraden om compacte ladekasten te gebruiken, omdat hun nuttige volume eigenlijk niet veel verschilt. De bediening van verschillende nissen en zachte elementen van de headset lijkt ook te verkiezen boven zwaargewicht planken en kasten.

Als de schappen bij de muren zijn, zal de leegte van sommige schappen de luchtigheid van het ontwerp van een knusse kamer van 12 vierkante meter gunstig benadrukken. Het voor de hand liggende voordeel is de beschikbaarheid van consoles en vloeren. Hiermee kunt u nuttige meters van beperkte kwadratuur besparen, terwijl er voldoende ruimte is voor verschillende accessoires. De laatste moet best een beetje zijn.

De lay-out van een kleine kamer, afhankelijk van de bestemming

Hier zullen we mogelijke opties bekijken voor het gebruik van een kleine kamer.

  • Ontwerp van een kleine slaapkamer. Zonder een minimum aantal headsets in deze appartementen kan dat niet. Het moet bestaan ​​uit een nachtkastje of kist, het bed zelf, evenals een kast voor dingen. Vrouwen kunnen aandringen op een kaptafel. Maar hier is het belangrijk om te begrijpen dat alle meubels bescheiden van formaat moeten zijn. Als je de tv plaatst, koop je alleen een dun plasma op de muur. Om geen bruikbare meters te verbergen, raden wij aan om de deuren van de kast te laten glijden. Of om het te weigeren ten gunste van twee potloodcassettes met kleinere afmetingen. Om de ontwerpfouten visueel te verhelpen, is het de moeite waard om kunstobjecten op de muren te plaatsen. Foto's met een glanzend oppervlak, foto's van straten in de stad - dit alles ziet er bijzonder stijlvol uit. Het belangrijkste is om af te zien van massieve frames;

  • Registratie van een kleine woonkamer. U kunt het principe van koppelen gebruiken - wanneer alle dezelfde decors tegenover elkaar geplaatst zijn. Van spiegels tot meubels. Expand de woonkamer helpt plaatsing van de headset in de vorm van de letter "G". Dan is het aangewezen de monitor weg van de bank te plaatsen. Als de woonkamer een erker heeft, kan het plaatsen van meubels op deze plek het pand "verlengen". Naast de accentmuur kunt u een decoratieve open haard gebruiken met metselwerk en verlichting. De schijnwerpers passen perfect bij de spiegelpanelen;

  • Ontwerp voor kinderen. Voor een kind zijn deze afmetingen heel geschikt. Aangezien u de minimumset koptelefoon kunt beperken en tegelijkertijd voldoende ruimte overlaat. Voor twee kinderen moet een stapelbed of geprefabriceerde ontwerpers met laden worden gebruikt. Onderwerpen van de kinderen zijn de aanwezigheid van gestreepte bekledingsoppervlakken en het gebruik van luchttextiel. Het is belangrijk om alleen ecologische materialen van lichte kleuren te gebruiken;

Kleurrijk behang in de kamer van een jonge man of een meisje

  • Keuken ontwerp. Een kleine kamer van 12 m2 ontwerpen lijkt niet saai, het kan worden gedecoreerd met een gedurfd kleurenpalet. In de keuken zijn kleurexperimenten toegestaan, omdat deze kwadratuur voldoende is om alle benodigde items te bevatten. Experts raden echter aan de nichetechniek voor huishoudelijke apparaten te gebruiken.

Aandacht alstublieft! Om de opmaak zo praktisch mogelijk te maken, is het beter om de U-vorm te gebruiken. Het eiland of schiereiland is niet geschikt voor zo'n plein.

Als de ruimte extreem smal is, is het beter om te doen zonder een eettafel. In plaats daarvan kunt u een moderne bar kiezen en stoelen met krukken vervangen. De werkende module op de wielen zal er ook geschikt uitzien. De universaliteit ervan zal een belangrijke rol spelen bij de bereiding van voedsel.

Het ontwerpen van een kleine woning moet op een creatieve manier worden benaderd. Met bepaalde investeringen en naleving van de aanbevelingen van professionals - 12 vierkante meter is genoeg voor elk idee. Als u de verlichting correct afstelt, kunt u de woonkamer zelfs decoreren. Het is echter het gemakkelijkst om een ​​succesvol interieur te creëren voor een kinderkamer en een keuken. Maar overal zou u het aantal items van zwaar meubilair moeten beperken. Minimalisme is de beste keuze voor de eigenaar.

Hoe maak je een kamer met een M-foto van 12 m² in een succesvolle binnenruimte?

Het gebied van 12 m² M - een bescheiden kwadratuur voor een woning. Met een goed ontwerp, inclusief het maken van schetsplannen, evenals een objectieve beoordeling van de verdiensten en punten van elke optie, kan zelfs een dergelijke beperkte ruimte worden omgezet in een comfortabele, knusse kamer. Een massa goede ideeën bevatten kant-en-klare interieurprojecten voor een kamer van 12 m² M. De foto's illustreren hoe het bestaande potentieel rationeel en harmonieus kan worden gebruikt.

Kleine kamers in moderne appartementen zijn bedoeld om te slapen en te rusten, en ruimere kamers zijn gereserveerd voor woonkamers, eetkamers en kinderkamers. Dit heeft zijn eigen logica: het overweldigende deel van de tijd doorgebracht in de slaapkamer, de persoon ligt in bed en heeft geen vrije ruimte nodig. Er is echter een minimale set meubels die in de slaapkamer moet worden geplaatst. Een traditionele kamer voor individuele rust, naast een bed, moet omvatten:

Een vrouwenslaapkamer werkt ook niet zonder een kaptafel. De aanwezigheid van tv in de slaapkamer wordt niet aangemoedigd door artsen, maar zijn aanwezigheid in deze kamer wordt steeds vaker aangetroffen.

De tv kan rechtstreeks op de muur worden geplaatst of met een speciale houder aan het plafond worden bevestigd.

Het belangrijkste probleem bij het versieren van een kamer is 12 meter - hoe meubels te rangschikken, een foto waarvan je hieronder kunt zien. Voor een kleine kamer moet zich houden aan de hoofdregel - meubels kunnen niet breed zijn. Hoe bescheidener de afmetingen van het meubilair, hoe beter.

Ideale kledingkast voor een kleine slaapkamer moet worden uitgerust met schuifdeuren. Als u voor dit ontwerp kiest, hoeft u geen kostbare centimeters te berekenen om te bepalen of de deur zal openen vanwege de nabijheid van andere meubels of niet.

Bij het plaatsen van nachtkastjes is er geen ruimte voor verbeelding, maar de kledingkast kan een beetje "zoals" de kamer zijn. We mogen niet vergeten dat in de indeling van de ruimte de belangrijke rol wordt gespeeld door de locatie van de deur- en raamopeningen. Het gebeurt dat alle pogingen om een ​​symmetrisch ensemble te maken worden verbroken over de architecturale kenmerken van de kamer. Als je een lang kabinet hebt afgestaan ​​ten gunste van twee kleine pennendoosjes, kun je meer kansen krijgen voor de juiste geometrie van het interieur. Smalle dubbele kasten kunnen aan beide kanten van het bed staan ​​of een lichte compositie vormen, samen met een ladekast voor het bed. We nemen de hoogste modellen, waarin we allerlei dingen plaatsen. In de laatste versie wordt het onderste meubel tussen de twee andere geplaatst.

Het is noodzakelijk om het te proberen, zodat je vanaf de drempel van de slaapkamer het mooie hoofdeinde van het bed of het correct ingerichte meubilair kunt zien voor het opslaan van dingen. Als er een venster voor de deuropening is, moet speciale aandacht worden besteed aan de selectie van textiel, het wordt aanbevolen om een ​​lege muur toe te voegen aan een textuur of decoratief ontwerp.

Bij het ontwerpen van een ruimte van 12 m² in een moderne stijl, zijn foto's en schilderijen een integraal onderdeel van het interieur. Ze versieren niet alleen de ruimte, maar corrigeren ook de tekortkomingen ervan visueel. Het vermijden van lugubere motieven en massieve frames, met behulp van muurkunstobjecten in de atmosfeer van de slaapkamer, zal meer lucht en lichtheid kunnen brengen. Grootschalige schilderijen, transparante schilderijen met een passe-partout, minimalistische drieluiken en stadslandschappen dragen bij aan het interieur van de dynamiek en stijl.

De woonkamer is een andere kamer, waarvan het ontwerp is gebouwd op een combinatie van grote meubels. Met een beperkt deel van de ruimte om het probleem van het plaatsen van een visueel centrum (tv, monitor, open haard), sofa, fauteuils en tafels op te lossen - het is geen kwestie van de longen. We bieden een aantal tips over het spectaculaire ontwerp van de ontspanningszone.

De illusie van ruimte in een kleine ruimte creëert zowel de aanwezigheid van spiegels als het gebruik van de reflectiemethode. Het is voldoende om gekoppelde meubels of decorelementen te kopen en deze in relatie tot elkaar te plaatsen, zoals in een spiegelbeeld.

Traditioneel is de inrichting van meubels langs de muren. Als je afstand neemt van stereotypen, kun je een onverwacht resultaat krijgen. Als u een van de hoeken van de woonkamerkast voor een tv "afsnijdt", kunt u een hoekbank diagonaal installeren of twee afzonderlijke modules verschuiven met de letter "G". Deze beweging vergroot het zicht op de monitor en vergroot de woonkamerruimte.

Het ontwerp van een kleine kamer van 12 m² met een bank en fauteuils, ingericht met de letter "P", is ontworpen om een ​​comfortabele plek voor communicatie te organiseren. Wanneer het zachte meubilair van aangezicht tot aangezicht wordt opgesteld, zijn er voorwaarden voor een vertrouwelijke dialoog, kunnen de gesprekspartners de reactie van hun tegenhanger observeren. Een grote bank moet niet naar de deur worden teruggezet, deze situatie veroorzaakt emotioneel ongemak voor degenen die zijn stoel bezetten.

Als er een erker in de woonkamer in de richel is, kunt u een kleine groep meubels plaatsen en een aparte, gezellige hoek creëren, in zones onderverdelen en de kamer verlengen.

De abstracte muur zal de aandacht afleiden van de bescheiden afmetingen van de woonkamer. Omdat het onmogelijk is, zullen er spiegelpanelen worden gebouwd in een muur bij een open haard, een metselen, een reliëftegel of gewoon contrasterende geschilderde achtergronden. Een bekwame verlichting benadrukt de expressiviteit van de kleur en de textuur van de gebruikte materialen. Spotlichten, schansen en staande lampen richten hun stralen in de juiste richting. Kasten zijn uitgerust met autonome lichtbronnen, die automatisch worden ingeschakeld als de deur wordt geopend. We maken de achtergrondverlichting langs de muur met een aangenaam kleurengamma.

Ruimte 12 vierkante meter foto-ontwerp is optimaal voor een kind. Er is voldoende ruimte voor een kindermeubelset, een comfortabel bed en een speelhoek. Bij het versieren van een baby voor een kind jonger dan 3 jaar, volstaat het om jezelf te beperken tot een kinderbed, commode en zachte, frameloze meubels, waardoor het kind meer bewegingsruimte en actieve spellen heeft. Het midden van de kamer moet meer of minder ruim worden gemaakt.

Als twee kinderen van ongelijk leeftijd in een klein gebied wonen, is het veel moeilijker om een ​​comfortabele persoonlijke ruimte voor hen te organiseren. Het interieur voor kinderen van voorschoolse leeftijd zou moeten bijdragen aan de ontwikkeling van de verbeelding, het decor voor een jonge schooljongen is al ingegeven door een bepaald thema en de aanwezigheid van een werkgebied. In een kleine kinderkamer voor 2 kinderen kan niet zonder een stapelbed of modulaire structuren. Spaarruimte helpt op de podia waar bovenop slaapplaatsen zijn en binnenin laden voor het opbergen van spullen en kleding.

In de inrichting van een kleine kamer voor een kind, moet je lichte kleuren, doorschijnend textiel voor ramen, gestreepte muren gebruiken. Verticale banden heffen het plafond visueel op en horizontale strepen zullen de ruimte breder maken. Bij het afwerken met synthetische materialen kan de concentratie van schadelijke stoffen in een kleine kamer verschillende keren de toegestane norm overschrijden. Daarom is het voor een klein kind van groot belang om milieuvriendelijke coatings te kiezen.

Voor een keuken van 12 vierkante meter - een vrij groot gebied. Het is niet alleen geschikt voor een koelkast, een gootsteen en een kookplaat, maar ook voor een ergonomische eethoek met een klassieke tafel en stoelen. Bij het ontwerp van een ruime keuken gelden geen beperkingen voor het gebruik van kleurenpalet en complexe reliëfs. U kunt de meest gedurfde verf kiezen en een functionele nis organiseren voor verschillende accessoires en huishoudelijke apparaten.

In de keuken van 12 meter kunt u de U-vormige indeling van de meubelset in de woonkamer herhalen. In deze kamer dient deze regeling niet voor communicatie, maar voor praktische en veiligheidsredenen. Plaatsing van elk van de hoekpunten van de werkdriehoek op een aparte muur stelt u in staat om vrij te bewegen van de gootsteen naar de kachel en de koelkamer.

Voor langwerpige en doorloopkeukens is plaatsing van meubels langs twee parallelle wanden geschikt. Als de ruimte zo smal is dat het niet mogelijk is om een ​​volledige eethoek te organiseren, kan deze worden vervangen door een bar met hoge krukken.

Breidt de functionaliteit van de keukenset uit, geïnstalleerd in de vorm van de letter "P", een afzonderlijke module op de wielen. Het oppervlak is bedoeld voor het snijden van voedsel en het versieren van gerechten, en de binnenkant dient als een extra plaats voor het bewaren van keukengerei. In een vierkante keuken in het interieur en design is het toegestaan ​​om een ​​stationair meubeleiland te gebruiken. Compacte afmetingen en bruikbaarheid zijn de belangrijkste eigenschappen.

Het meubeleiland in het midden van de keuken verdient aandacht. Het is niet typisch in Russische interieurs, maar verbergt veel voordelen voor een moderne gastvrouw. Door een plaat in het oppervlak van het eiland te integreren, kunt u af en toe het aantal kilometers verminderen dat een vrouw tijdens het koken ondergaat. Door de kap naar het midden van de keuken te verplaatsen, worden de muren verlicht en ontstaat er creativiteit.

Het belangrijkste dat niet vergeten moet worden bij het ontwikkelen van het ontwerp van de keuken van 12 meter, is de noodzaak om de maat in het aantal meubels en huishoudelijke apparaten te observeren, om de ruimte niet te verstikken en om geen ruimte te verliezen tussen de bergen van de situatie.

Het ontwerp van een kamer van 12 m², ongeacht de bestemming, vereist:

  • creatieve benadering;
  • technische geletterdheid;
  • bepaalde investeringen.

Met deze drie componenten is het niet moeilijk om een ​​succesvol interieurontwerp te ontwikkelen en implementeren.

Succesvol interieur van de kamer 12 m² op 30 foto's:

Hoe een appartement met 1 slaapkamer te kopen

Een appartement kiezen om te kopen is niet zo eenvoudig. De meest populaire in de economische omstandigheden zijn 1 en 2 kamers.

Als u de eigenaar van het land bent en u moet de grenzen bepalen en de locatie ervan verduidelijken, moet u het kadastraal werk doen.

Voer je telefoonnummer in en we bellen je binnenkort terug.

Paneeldeuren binnen zijn het populairst en populair, niet alleen onder de bevolking, maar ook.

Moderne huisvrouwen bij het plannen van het ontwerp van de kamer, meer nauw en zelfs veeleisend betrekking hebben op.

Gordijnen in de slaapkamer met een balkondeur met één linnengoed De loggia of balkon in het appartement verwijst naar de onbetwiste en.

Regeling van een slaapkamer op een loggia is een uitstekende manier om een ​​woonruimte uit te breiden en ook te vinden.

De eisen gespecificeerd in SNIP 2.04.05-91 betreffen het ontwerp van ventilatiesystemen, verwarming en.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

77 − 71 =