Hoe een deurslot te openen zonder een sleutel

Hoe een slot openen zonder sleutels?

Zeker, ieder van ons heeft minstens één keer in zijn leven de sleutel van de voordeur verloren. Als je een deur voor je ziet die je toegang tot het huis of een andere kamer afsluit, begin je na te denken over hoe je binnen kunt komen zonder een sleutel te hebben. Om het gemakkelijker te begrijpen, moet u eerst het ontwerp van de deur evalueren, omdat alle modellen verschillende soorten sloten zijn. Vervolgens leer je over de meest voorkomende methoden waarmee je zonder sleutel toegang kunt krijgen tot afgesloten kamers. Maar ik wil u eraan herinneren dat u enige ervaring nodig hebt om dit probleem met succes op te lossen.

Is het mogelijk om het slot met uw eigen handen te ontgrendelen als er geen sleutel is?

Als u geen sleutel hebt en u dringend de deur moet openen, hoeft u niet in paniek te raken. Probeer het probleem te beoordelen. Immers, wanneer de ingang wordt geblokkeerd door een dunne binnendeur, kan deze vaak worden ontgrendeld zonder een bepaalde vaardigheid. Maar als je te maken hebt met een metalen voordeur van een bekende fabrikant, zal zelfs een specialist moeten zweten. Als je niet zeker bent van succes, dan Verspil geen tijd en moeite en laat de constructie bederven deuren met gereedschapskisten. In dergelijke situaties is het aan te raden om dit werk toe te vertrouwen aan professionals.

Als het werk door een specialist wordt gedaan, kan hij het slot van elk ontwerp openen. Hij is bekend met de eigenaardigheden van veel sluitmechanismen, dus het zal niet moeilijk voor hem zijn om de deur op een intellectuele manier te ontgrendelen, waardoor het slotmechanisme intact blijft. Daarom is het niet altijd een verstandige beslissing om te kiezen voor de diensten van een specialist. Betrouwbaarheid van sommige modellen kan denkbeeldig zijn, maar omdat je, als je de nodige hulpmiddelen hebt, ze snel genoeg kunt openen. We zullen meer praten over de meest toegankelijke van hen verder.

We openen de vergrendeling van de binnendeur

Hoe open je een slot zonder sleutels, zonder de hulp van een professional in te roepen? Als u te maken hebt met een binnendeur, is het niet erg moeilijk om deze voor u te openen. Meestal zijn deze deurblokken uitgerust met vergrendelingsmechanismen, waarvan de constructie aan één kant een grendel heeft en aan de andere kant een deel dat op een sleutelgat lijkt. Gezien dat deze deuren zijn zelden vergrendeld, eigenaars al in de eerste weken of maanden na installatie hun sleutels verliezen.

Vaak is de deur gesloten vanwege de onachtzaamheid van jonge kinderen. Eenmaal binnen kunnen ze de deur dichtslaan, de klink sluiten en, in tegenstelling tot de overredingskracht van volwassenen, de deur niet willen openen. Natuurlijk zijn ouders bang voor hun baby, omdat hij alleen in de kamer blijft. Vanwege dit is het belangrijk om het slot zo snel mogelijk te openen, zodat het later zijn werkende staat behoudt. Deze taak kan worden opgelost door de volgende bewerkingen uit te voeren.

 • Zoek het sleutelgat en maak uzelf vertrouwd met het ontwerp;
 • vind de tool die geschikt is om het slot te openen;
 • begin de deur te openen, doe alles heel voorzichtig.

Hoe te om sloten van verschillende vormen te openen?

Er zijn dergelijke modellen van sloten, waarbij de put een ronde vorm heeft. In dit geval is het het beste om een ​​dunne spaak, een grote open clip, een priem of een tandenstoker te vinden om deze te vinden. Na het bepalen met een geschikt hulpmiddel, plaats het in het gat, waarna druk zachtjes op één hand en tegelijkertijd de tweede hand loslaten of de hendel draaien. Als alles goed is gedaan, gaat de deur open.

Evenzo moet het worden gedaan in een situatie waarin de sluisput een platte vorm heeft. Zodat u met dit slot kunt omgaan, moet u een vlak gereedschap vinden. Voor dit doel kunt u een scherpe schaar, een mes met een smal lemmet, een nagelvijl of een theelepel handvat gebruiken. Als u het gereedschap selecteert, moet u het in de put steken, vervolgens met één hand indrukken en tegelijkertijd begint het tweede te draaien en laat u de deurhendel zakken.

Ontgrendel het cilinderslot zonder een sleutel

Grote problemen kunnen ontstaan ​​als de vergrendelde deur is uitgerust met een cilinderslot. Gezien de grote geheimhouding van dergelijke sluitapparaten, zullen intelligente autopsiemethoden niet altijd helpen om het probleem op te lossen. Hoewel je met ervaring binnen kunt komen als je een paperclip of een heel dunne gebogen schroevendraaier gebruikt.

Als we meer in detail praten over de intellectuele methode om de cilinderslotmechanismen te verbreken, dan hier van de persoon Het is vereist om bepaalde acties uit te voeren met een paperclip en een schroevendraaier, waarbij de eerste als een hoofdsleutel wordt gebruikt en de tweede de functies van een rol. Probeer om de vergelijkbare methoden van het slot te ontgrendelen, onthoud dat hier het belangrijkste punt is om het haakgat in te brengen zodat de geheime lettertypen de juiste positie innemen. Ze moeten op orde worden gebracht, terwijl ze de ingewikkelde helpen. Met due diligence, zal de larve beginnen te worden verkocht. Om te begrijpen of lettertypen correct zijn geïnstalleerd, moet u hun locatie ten opzichte van elkaar visueel beoordelen en zich richten op geluid.

Met behulp van een paperclip moet je alle pinnen één voor één verplaatsen om de rol te helpen. En elke keer moet u controleren of het mogelijk is om de cilinder te laten draaien. Pas als hij begint toe te geven, kun je je probleem oplossen. Besteed aandacht aan het feit, wat zijn de geluiden van de bron tijdens het werken aan het openen van het slot. Dus je kunt op tijd stoppen als je iets verkeerd doet. Anders kun je het gewoon breken.

Als de zelfgemaakte picklock niet helpt om het slot te verwerken, kun je een meer ruwe manier van hacken aan. Hier echter er is een belangrijke nuance: u kunt alleen rekenen op succes als het larvale slot geen bescherming biedt tegen stollen en boren. Als u besluit deze methode te gebruiken, moet u de volgende hulpmiddelen voorbereiden:

 • elektrische boor - bij voorkeur zoveel mogelijk kracht;
 • boor voor metaal;
 • dikke platte schroevendraaier;
 • hamer.

Maak je meteen op voor het feit dat je na het gebruik van deze methode van hacken een nieuwe larve moet installeren. Probeer eerst een krachtige rol in je werk. Neem hiervoor een schroevendraaier en plaats deze zo ver mogelijk in het slot. Je kunt er zelfs een paar slagen op toepassen met een hamer. Daarna beginnen we het vast te maken. Beseffend dat nadat de schroevendraaier begint te draaien en de larve, het noodzakelijk is om aan de schroevendraaier te trekken en het geheim te onttrekken. Door dit te doen, kun je naar binnen gaan.

We openen de deur met een stellingbout

Als na het onderzoeken van de deuren werd duidelijk dat het is uitgerust met een vergrendeling, dan kunt u kalmeren. Natuurlijk, dergelijke afsluiters voldoende goede bescherming wordt geboden van brute hacking. Als u echter intellectuele methoden tegen hen toepast, kunt u ze gemakkelijk aan. Om het openen van een dergelijke sluiting te vergemakkelijken, moet deze worden gesmeerd, waarvoor vloeibare WD-40 wordt gebruikt. Vervolgens kunt u een van de volgende methoden voor het hacken kiezen.

 1. Als gereedschap kunt u twee platte schroevendraaiers met dunne staven gebruiken. Houd er rekening mee dat het nodig is om schroevendraaiers te gebruiken die gemakkelijk zonder veel moeite het slot kunnen betreden. Ten eerste is het noodzakelijk om één schroevendraaier op een zodanige manier te plaatsen dat de bout er mee vastzit. Vervolgens moet het lichtjes worden verplaatst, waarna het nodig is om een ​​andere schroevendraaier te nemen en zijn positie te bepalen. Hierna moet je de bovenstaande acties opnieuw uitvoeren: een nieuwe inkeping vinden, alles verplaatsen en een andere schroevendraaier verplaatsen. Dit gebeurt totdat het slot wordt geopend.
 2. We gebruiken een houten sleehak. Misschien heb je geen sleutssleutel. Maak je daar echter geen zorgen over. Je kunt het eenvoudig zelf doen. Om dit te doen, elke zachte rots van een boom is vereist, van waaruit het noodzakelijk is om een ​​houten wig van passende afmetingen te maken. Neem vervolgens deze wig en steek deze in het gat van het slot totdat deze stopt, indien nodig, door fysieke inspanningen toe te passen. Dan moet het worden verwijderd. Na het inspecteren van de wig, ziet u er inkepingen op, waardoor u deze kunt wijzigen, zodat deze op een echte sleutel lijkt.
 3. Ontgrendel het slot door op de deur te drukken. Uw taak om het slot te openen is veel eenvoudiger als het vergrendelingsmechanisme zo is geplaatst dat u op het deurblad kunt drukken. Om dit te doen, moet je een "fomka" nemen, het tussen de deurpost en het canvas plaatsen, en dan moet je proberen het te persen totdat het stopt. Steek daarna een schroevendraaier in de gemaakte gleuf en verwijder de grendelbouten opzij. De deur wordt geopend.

De meesten van ons weten niet hoe zich te gedragen in een situatie waarin de sleutel verloren is gegaan, maar van binnen is het noodzakelijk om daar met spoed naartoe te komen. Hoewel experts weten hoe deursloten te openen zonder schade, kan ieder van ons ook dit probleem oplossen. Er zijn er veel eenvoudig genoeg in de implementatie van methoden, Het is mogelijk om het slot te openen, ongeacht het ontwerp. Daarom, als je jezelf binnen wilt krijgen, probeer dan alles heel zorgvuldig te doen. Als u geen vertrouwen hebt in uw mogelijkheden, is het beter om een ​​specialist te raadplegen.

Hoe een deur te openen zonder een sleutel: wat te doen als de sleutel verloren gaat of wordt verbroken in het sleutelgat

Open het slot voorzichtig zonder een sleutel, zonder de deur of het slot zelf te beschadigen, het is een kunst die mensen jarenlang leren en niet stoppen, omdat fabrikanten over het algemeen niet stoppen met het verbeteren van sloten en hen beschermen tegen ongeoorloofd openen . Het is om deze reden dat de vraag hoe deuren te openen zonder sleutel, of liever de oplossing met onze eigen handen, een twijfelachtige oefening kan worden genoemd - zonder dat de vaardigheden en ervaring in deze kwestie alleen maar erger kan worden gemaakt, vooral als het gaat om het openen van de toegangsdeuren. Hoe het ook zij, in dit artikel zullen we, samen met de site dveridoma.net, dit probleem zo gedetailleerd mogelijk bespreken - we zullen enkele methoden bestuderen die het mogelijk maken om het deurslot te openen zonder een sleutel.

Hoe een deur te openen zonder een sleutelfoto

Hoe een deur te openen zonder een sleutel: we openen het slot van de binnendeuren

Binnendeuren, of liever hun sloten en grendels, kunnen als de eenvoudigste worden beschouwd in termen van openen zonder sleutel - sloten voor binnendeuren zijn meestal niet gecompliceerd en openen voor zelfs een onervaren "beer" is niet moeilijk. Het belangrijkste is om te weten hoe dit te doen en welke "hefbomen" u moet indrukken.

 1. In de meeste gevallen wordt de situatie met gesloten binnendeuren van binnenuit voorzien door fabrikanten - het is een beveiligingssysteem dat zich goed heeft bewezen in situaties met kinderen. Als ze met het slot spelen, vergrendelen ze zichzelf vaak op de grendel en komen ze in een onaangename situatie terecht. Als je oplet, dan moet er op de plaats waar een grendel moet zitten een kleine schroef onder de platte schroevendraaier zitten - het is haar beurt en ontgrendelt het slot van de binnendeuren.
 2. Een andere situatie waarin de vraag opkomt is hoe de binnendeur te openen zonder een sleutel, het is iets ingewikkelder, maar het is eenvoudig opgelost. En het ontstaat in de meeste gevallen vanwege het defect raken van het sluitmechanisme. Laten we zeggen dat de deurklink zijn taken niet uitvoert en de grendel niet beweegt zoals het hoort. Deze vraag wordt opgelost met de opening van de deuren als volgt: op de plaats waar de grendel zich bevindt, moet u een sterke plaat rijden tussen de plaat en de doos. Duw het in de gleuf, druk op de tong van het slot en open de deuren.

Hoe de binnendeur te openen zonder een sleutelfoto

Vanzelfsprekend moeten al deze manipulaties zorgvuldig worden uitgevoerd, om niet het deurkozijn of het canvas te beschadigen - als iets door de fomka wordt weggeperst, dan is het noodzakelijk er iets onder te plaatsen. In de meeste gevallen zijn binnendeuren en hun voering niet bijzonder sterk en raken ze gemakkelijk verwond door metalen voorwerpen, die meestal worden gebruikt om het probleem op te lossen van het openen van een slot zonder sleutel. Uiteraard zijn al deze methoden niet geschikt om het slot van de toegangsdeur te openen zonder een sleutel - dit is meestal een apart onderwerp, en je kunt het in deze video bekijken.

Hoe een deurslot te openen zonder sleutel: toegangsdeuren

Als het gebroken slot in de deuren van de interdeuren, zoals ze zeggen, half slecht is, dan is hier niet het slot van de voordeur te openen - dit is al een ramp! Elke persoon probeert dit probleem zelfstandig op te lossen, en het eerste dat in je opkomt, is door het raam naar binnen te gaan. Welnu, wanneer het een privé-huis is of de eerste verdieping van een gebouw met meerdere appartementen - wat als je op de tweede verdieping woont en boven? "Bergbeklimmen" zonder training en vaardigheden - de onderneming is zeer riskant. Zorg eerst dat er geen andere opties zijn. Of simpelweg het hele arsenaal van manieren wordt geprobeerd, en niets helpt om de vraag op te lossen, hoe een ijzeren deur te openen zonder een sleutel?

 1. De eenvoudigste situatie is wanneer de sleutel in het sleutelgat breekt. In geen geval hebben we haast en proberen we de chip niet met onze handen weg te trekken. Het belangrijkste is om het niet diep te duwen. In plaats van te kloppen op de deur van de buurman (een, dan een ander, en, indien nodig, derde) en vragen te huur tang, kniptang, een zaag voor de ouderwetse puzzel. In het algemeen zijn al deze eerst proberen om de gebroken rand van de sleutel te begrijpen, en trek het voorzichtig uit, en als dat niet helpt, probeer zorgvuldig te halen een stukje van de puzzel voor het zagen en iets te trekken uit het sleutelgat. In het algemeen richten we al onze krachten op het verwijderen van de chip - we moeten dit heel voorzichtig doen om het geheim niet te beschadigen.

Hoe een keyless slot te openen met een fotoclip

Hoe een ijzeren deur te openen zonder een sleutelfoto

Over het algemeen moet je naar de plaats kijken - de omstandigheden zelf zullen aangeven hoe je moet zijn en wat je moet doen. In sommige gevallen, bijvoorbeeld als het slot één slag is gesloten, kunt u proberen het met een koevoet of schroot uit het frame te krijgen. U kunt ook proberen het slot te demonteren - verwijder eerst de hendel en verkrijg zo toegang tot de kern. Meer deuren kunnen worden geopend door de scharnieren af ​​te snijden. Deze optie is mogelijk als de scharnieren niet zijn verborgen en er geen pennen in de deuren zitten die het hacken belemmeren. Je kunt onder andere extreme maatregelen nemen - simpel gezegd, om fysieke inspanningen aan de deur te doen en ze uit te schakelen. Deze kamer werkt prima met houten deuren, maar niet met metalen en zelfs meer gepantserde deuren - het is onmogelijk om ze te verbreken zonder de pers zonder de pers.

Bij het afsluiten van het onderwerp, hoe de deur te openen zonder sleutel, zal ik u er nogmaals aan herinneren dat het beter is om niet zelf met dergelijke zaken om te gaan. Er zijn organisaties die professionele hulp bieden in deze kwestie - u hoeft alleen maar te bellen en te wachten op de komst van een persoon die alles snel en vooral voorzichtig zal doen, waardoor uw deuren zo min mogelijk worden beschadigd.

Hoe een deur te openen zonder een sleutel - verschillende beschikbare manieren

Als de sleutel verloren gaat of verbroken is en er geen duplicaat is, kan het openen van het deurslot de enige manier zijn om de kamer binnen te komen. U kunt deze situatie op twee manieren oplossen: probeer de deur zelf te openen of neem contact op met een commercieel bedrijf dat soortgelijke services biedt. Er is nog een andere optie: een slotenmaker uitnodigen bij het kantoor van de woning, maar in dit geval hoef je niet op een snel resultaat te rekenen, want je moet een oproep voor een start invullen en dan geduld hebben en wachten op het bezoek van de meester, de enige voor een kwart. Onafhankelijk om het slot te openen zal het ongemakkelijk zijn, in het bijzonder als het gaat om een ​​toegangsdeur waarop twee sloten zijn bevestigd. Laten we alle mogelijke varianten nader bekijken.

Het minst mogelijke probleem is het openen van de binnendeur, omdat eenvoudige sloten vaak in dergelijke constructies worden geïnstalleerd. Dergelijke ontwerpen zijn uitgerust met een grendel aan de ene kant en een sleutelgat aan de andere. Ouders van nieuwsgierige kinderen hebben vaak met dit probleem te maken. Het kind kan gemakkelijk de deur dichtslaan en de hendel verdraaien, maar het omgekeerde proces kan moeilijkheden veroorzaken. Dan staan ​​de ouders onmiddellijk voor twee taken: hoe het slot te openen en hoe de deur veilig en gezond te houden. Dit is wat u moet doen in deze situatie:

 • om het ontwerp van het slot te onderzoeken, de vorm van de put;
 • pak een gereedschap dat in de put kan worden ingebracht;
 • open de deur netjes en probeer het canvas en het slot niet te beschadigen.

De keuze van het gereedschap hangt af van de vorm van het sleutelgat. Als het rond is, heeft het een dun, vast voorwerp nodig: een priem, een ongebogen paperclip, een breinaald of een tandenstoker. Voor een put met een langwerpige vorm heb je iets plat nodig: een schroevendraaier, een nagelvijl, een schaar of een mes. Om het deurslot te openen, is het noodzakelijk om het gereedschap in de put te steken. Druk erop en draai aan de deurknop. Het belangrijkste is om het niet te overdrijven, zodat de tool niet kapot gaat of vast komt te zitten in de put.

Er is een andere manier om de dichtgeslagen deur te openen. Hiertoe wordt een plat voorwerp ingevoegd tussen het einde van de deur en de doos en moet de vergrendeling enigszins naar het slot worden geduwd. Het is voldoende om het slechts enkele millimeters te verplaatsen.

Als het slot aan weerszijden van een put is en er in een ervan een ingestoken sleutel zit, zal het niet moeilijk zijn om het probleem op te lossen als de drempel niet in het ontwerp is opgenomen. Onder de deur moet je de ongevouwen krant zover mogelijk duwen. Druk vervolgens met een scherp voorwerp de sleutel uit het gat, dat op de krant zou moeten vallen. We trekken hem eruit en openen de deur.

Een moeilijkere taak is om de toegangsdeuren te openen, omdat ze meestal ten minste twee sluizen hebben. Het is de moeite waard om goed na te denken voordat je dit probleem zelfstandig probeert op te lossen: een onprofessionele benadering kan de toestand van de deur zelf negatief beïnvloeden en het vervangen van de metalen invoerstructuur is geen goedkoop genot. Aan het werk gaan, vergeet niet dat het belangrijkste doel is om vergrendelde sloten te openen en niet om de deur te kraken.

Het proces van dit evenement hangt voornamelijk af van het type kasteel. Als de oorzaak van het openen van de deur een gebroken sleutel is, moet u eerst het fragment uit de larve verwijderen. Om dit te doen, moet u eerst een paar druppels smeermiddel in het sleutelgat gieten: WD-40 of motorolie. Het duurt 15-20 minuten om zich gelijkmatig over het boorgat te verspreiden, waarna het mogelijk is om de chip te verwijderen. Als een onbeduidend deel van het fragment naar buiten steekt, vereenvoudigt dit de taak. Het moet voorzichtig worden gehaakt met een tang of een pincet en, heen en weer zwaaien, naar buiten trekken. Als je geen chip van buiten krijgt, heb je twee dunne voorwerpen nodig, bijvoorbeeld een priem. De punten grijpen het vastgelopen deel, slingeren het en proberen het te verplaatsen. Wanneer de chip is verwijderd, opent u heel snel de deur naar het appartement: een goede meester maakt een duplicaat van de twee gebroken helften, en dit zal het probleem oplossen.

Overweeg nu manieren om de deur zonder een sleutel te openen, als de sleutel verloren was en een duplicaat maken niet mogelijk is.

Opties voor het openen van het cilinderslot

Als je de taak hebt ingesteld om het cilinderslot te openen en het in een werkende staat te houden, dan moet je over de deugdzame eigenschappen van de inbreker beschikken. Dergelijke apparaten hebben een hoge mate van geheimhouding, maar voor een ervaren meester is het eenvoudig om een ​​cilinderslot te openen met een haarspeld of een gewone paperclip, maar het zou handiger zijn om de hoofdsleutels te gebruiken. Overweeg een noodgeval: hoe open je het deurslot met een paperclip. We gebruiken het als een hoofdsleutel, maar we hebben ook een "rol" nodig, die als een schroevendraaier zal dienen. De taak is om de paperclip recht te maken, de rand iets met een haak te buigen en in de grub te plaatsen. Nu moet je focussen op horen. Onze taak: de pinnen van het geheime mechanisme in de juiste positie plaatsen. Ze moeten op hun beurt worden opgeheven, met behulp van een geïmproviseerde hoofdsleutel en een rol. Zoals al opgemerkt, is dit een zeer moeilijke taak, het is bijna onmogelijk om ermee om te gaan zonder de juiste vaardigheden.

Er is een minder delicate, maar beter toegankelijke manier om het deurslot te kraken. Hiervoor zijn gereedschappen nodig: een elektrische boormachine met een boor ontworpen voor metaal, een platte schroevendraaier en een hamer. Soms is het kasteel vatbaar voor breken zonder te boren, dus probeer eerst deze optie:

 • steek een platte schroevendraaier zo ver mogelijk in de larve;
 • zet veel moeite, probeer de schroevendraaier in het slot te draaien;
 • met een succesvolle poging om een ​​schroevendraaier naar buiten te trekken, waarmee het geheim zou moeten worden verwijderd.

Hiermee is de taak voltooid - de deur kan worden geopend. Als deze methode niet is geslaagd, is het noodzakelijk om een ​​oefening te doen. We sturen de boor rechtstreeks in de larve en boren totdat we het hele geheim tot het einde hebben doorgegeven. Daarna nemen we de larve en openen de deur.

Dit is belangrijk! De methode om de cilinderslot te boren of uit te schakelen is volledig ongeschikt als het apparaat is beschermd tegen inbraak.

Methoden voor het openen van de vergrendeling

Het mechanisme kan worden verbroken of geprobeerd om het op een delicate manier te openen.

Om het slot te breken, is het noodzakelijk om de hoofdconstructiepen te verwijderen, die verantwoordelijk is voor de beweging van de armen. Hiervoor heeft u een boormachine met een boor voor metaal, een haak of een gebogen, stevige draad, een clip nodig. Maar zelfs met een tool zal deze taak niet gemakkelijk zijn, omdat je strikt moet boren op het punt waar het referentiepunt van het geheime mechanisme is. Als het geboord is, moet u de gebogen haak in het gat steken en hem draaien. In dit geval bewegen alle hendels vrij en kan de deur worden geopend. Zoals in het geval van cilindermechanismen, is deze methode volledig onwerkzaam voor sloten die bescherming bieden tegen breken.

Overweeg nu hoe u het deurslot opent met een vergrendeling, met behulp van picks of items die deze kunnen vervangen: paperclips, haarspeldjes, pinnen. De opening van de deurslotvergrendelingen wordt uitgevoerd met twee skelet-sleutels. De eerste wordt in het sleutelgat geplaatst totdat deze stopt op het moederbord. De tweede is om afwisselend de gewenste positie van de hendel te selecteren zodat het hoofdwiel beweegt. Je moet je voorbereiden op het feit dat dit proces veel tijd kan vergen en eindigen in een complete mislukking als je nog nooit eerder sloten hebt geopend. Daarom is het redelijker om specialisten uit te nodigen.

Als er een rekmechanisme is geïnstalleerd op de invoerstructuur, zal het niet erg moeilijk zijn om het deurslot te openen zonder een sleutel. Omdat de beugelslot goed beschermd is tegen ruwe impact, zullen we geen opties overwegen om de voordeur te kraken. Als je een conventioneel hulpmiddel bij de hand hebt, kunnen we het mechanisme voorzichtig op een van de drie manieren openen.

 1. Neem twee platte schroevendraaiers. Ze moeten dun zijn om vrij in de put te kunnen komen op hetzelfde moment. Eerst zetten we een schroevendraaier in het gat. We moeten het op de inkeping van de bout plaatsen en naar de zijkant verplaatsen. Plaats vervolgens de tweede schroevendraaier en gebruik deze om de positie van de dwarsbalk te fixeren. Herhaal deze stappen totdat het slot is geopend.
 2. We kunnen de deursloten van de voordeur openen met behulp van een houten sleuissleutel. Voor de vervaardiging ervan hebben we een houten wig van zacht hout nodig. In grootte moet het overeenkomen met de parameters van de put. De Wig moet in de put worden gehamerd en vervolgens eruit worden getrokken. Op het oppervlak van het hout zijn inkepingen zichtbaar. We moeten het hout een beetje doorknippen, om een ​​schijn van de sleutel te maken en de deur te openen.
 3. Deze optie is alleen beschikbaar als er een afstand is tussen het deurblad en de doos waar u de auto kunt plaatsen. Het gereedschap wordt in de opening tussen de deurpost en de deur geplaatst en vervolgens geperst totdat het stopt. We hebben een opening, waar u een platte schroevendraaier en schuifbouten aan de binnenkant van het slot kunt plaatsen.

Hangsloten hebben geen grote sterkte, maar ze worden vaak gebruikt om werkruimten, schuren en kelders te beschermen. Wanneer u uw sleutels verliest, worden deze sloten meestal gehackt, omdat ze niet van grote waarde zijn. Hier is hoe de scharnierende sloten hacken:

 1. Pak de twee autosleutels en steek ze erin, zodat ze elk een slot van het slot vastpakken. De sleutels moeten in contact zijn met de zijribben. De vrije rand van de toetsen moet naar elkaar toe worden getrokken. Als gevolg hiervan breekt een deel van het slot bij de grendel.
 2. Snijd een klein bord uit een blik, buig één rand. Met de onafgeschermde zijde plaatsen we het werkstuk in de sleuf, die de slotbehuizing en de openingshaak scheidt. Een schroevendraaier duwt de plaat diep. Als gevolg hiervan wordt de vergrendeling geopend.
 3. Voor de derde optie hebben we een zelftappende schroef en een nagelstuurmachine nodig. Schroef de schroef in de larve van het kasteel, dan vangen we het met een spijker en trekken de larve eruit.

Het verlies van sleutels is geen reden tot paniek, maar het is niet het meest geschikte geval om de vaardigheden van een slotenmaker snel onder de knie te krijgen. Open deuren zonder sleutel, zelfs als u het juiste gereedschap bij de hand hebt, is dit geen gemakkelijke taak. Onbevangen behandeling van het kasteel kan de situatie alleen maar verergeren. Als u niet zeker bent van uw capaciteiten, is het raadzaam om contact op te nemen met een gespecialiseerd bedrijf waarvan de specialisten over alle benodigde apparatuur beschikken en precies weten hoe u de voordeur zonder sleutel kunt openen om de deur en het slot niet te beschadigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 71 = 72