Hoe de magnetron te wassen

Hoe de magnetron te wassen en welke middelen te gebruiken: gekocht of zelfgemaakt. Hoe de magnetron binnenin te wassen?

Een magnetron vereist constante zorg niet minder dan een conventionele kookplaat.

Je kunt nauwelijks bijhouden of te lui zijn - en al op de muren van je favoriete huishoudelijke apparaat krijg je een afzichtelijke dikke laag.

Hoe de magnetron binnen en buiten te wassen?

Hoe de magnetron met stoom te wassen

Als de oven niet te vuil is, is het heel eenvoudig om hem schoon te maken met gewoon water. Meer bepaald, een waterverdamper 9raquo; Het is noodzakelijk om overtollig vocht in de kamer te creëren, waardoor de vuile aanslag wordt verwijderd. Dit gebeurt heel eenvoudig.

• Zet in een ondiepe kom voor een magnetron met schoon water. Het gaat erom een ​​groot gebied van verdamping van vocht te bereiken, om alle wanden van de kamer te behandelen.

• Stel de verwarmingsmodus in, maximumvermogen.

• Tien minuten om water te verwarmen, kook nog eens vijf minuten.

• Schakel de oven uit, veeg de vetvlekken af ​​met een spons en veeg de binnenwanden af ​​met een zachte, droge doek.

Was de magnetron niet met schurende schoonmaakmiddelen. Ze zullen het oppervlak bederven. De zuiveringsmethode is ideaal voor lichte bodems, wanneer een dikke laag geen tijd heeft om in steenafzettingen te veranderen. Het is belangrijk om een ​​echte stoom te creëren, dat wil zeggen om de juiste gerechten met water te kiezen. Glas is duidelijk niet genoeg voor actieve verdamping van vocht.

Hoe een magnetron te wassen met azijn

Voor het oude vuil dat de magnetronkamer bedekt met onaangename zware strepen en vlekken, is waterdamp duidelijk niet genoeg. Een sterker middel is vereist. Bijvoorbeeld de gebruikelijke tafelazijn, die in elke keukenkast zit.

Natuurlijk zal het aroma van een dergelijke reinigingsprocedure voelbaar zijn, maar het effect zal uitstekend zijn. Alvorens te handelen, is het noodzakelijk om voor ventilatie van de kamer te zorgen, de kap aan te doen, het raam te openen. Hoe de magnetron binnenin te wassen met azijn?

• Bereid een azijnzuuroplossing in een hoeveelheid van een tot vier (bijvoorbeeld 10 ml azijn 400 ml water).

• Giet het in een geschikte brede kom, vergelijkbaar met de vorige methode. Azijn water moet intens verdampen.

• Schakel de oven in op het hoogste vermogen, plaats de sensor tien minuten lang.

• Open na het beëindigen van de behandeling de deur en was de wanden af ​​met een gewoon afwasmiddel en breng het op de spons aan.

• Veeg de camera schoon met een droge doek.

In geval van ernstige besmetting wordt alleen de eerste laag vuil verwijderd. Om de kachel schoon te laten schijnen, moet je de azijnbaden herhalen.

In plaats van azijn kunt u citroenzuur gebruiken. Om een ​​reinigingsoplossing te bereiden, moet u een gewoon pakje poeder (25 gram) per glas water (250 ml) nemen.

Hoe een magnetron te wassen met frisdrank en citroen

Een beproefd middel om vet te bestrijden is gewoon bakpoeder. Het wordt in veel bedrijfsprocedures gebruikt. Niets ingewikkelds in het wassen van de magnetron met frisdrank, nee. De betekenis is hetzelfde als bij de vorige methoden, alleen de actieve component van de andere.

• Bereid een frisdrankoplossing: een lepel natriumbicarbonaatpoeder op een glas water.

• Laat gedurende 15 minuten in een werkende oven staan.

• Was de rest van het vet met een vaatverwijderaar en veeg het weg.

Het is belangrijk dat het water in de kom niet hoog gevuld is, ongeveer een derde. Het is een feit dat bij het verwarmen de soda begint te schuimen (zoals het geval is, bijvoorbeeld wanneer azijn is gedoofd). Als er veel water is, zal het schuim de kamer vullen en de elektronica van het apparaat beschadigen.

Zeer goede methode om de magnetron te wassen met citrusfruit, vooral citroen. U kunt dus niet alleen vet kwijt, maar ook de lucht in de kamer en in de keuken aromatiseren en onaangename geuren verwijderen.

• Snijd de citroen in plakjes.

• Zet alles in dezelfde brede ondiepe kom met water.

• Schakel de oven gedurende 20 minuten op hoog vermogen in.

• Open de deur niet na de timer. De manier waarop citroenwater nog 2 minuten in het niet-verbonden apparaat zal werken.

• Verwijder de vlekkerige vetlaag met een spons en veeg de camera droog.

In plaats van citroen, kunt u een sinaasappel, grapefruit, mandarijn nemen. Fruit korsten zijn ook geschikt. Ze geven een prachtige natuurlijke smaak. De rest van de procedure wordt op dezelfde manier uitgevoerd als bij conventionele waterreiniging.

Andere manieren om de magnetron binnen en buiten te wassen

De magnetron binnenin wassen zal de erfenis uit de Sovjettijd helpen - stinkende en niet al te mooie huishoudelijke zeep. Veel jonge huisvrouwen behandelen hem met vooroordelen, maar tevergeefs. Het gaat gemakkelijk om met vuil, inclusief een dikke oude uitslag op de wanden van de magnetron.

• Een stuk zeep moet grondig worden ingezeept met een spons of een zachte doek.

• Veeg het oppervlak van de oven schoon en laat royaal een schuim op de wanden achter.

• Laat de zeep tien minuten staan.

• Was het schuim met vuil en veeg de camera af met een vochtige huishoudspons.

Na een wasmiddelzeep, kunt u een enigszins onaangename geur voelen wanneer u het voor het eerst gebruikt. In dit geval moet u de resten van de zeep opnieuw spoelen met schoon water.

Een ongewone maar effectieve manier om een ​​oppervlak te wassen dat niet te vervuild is in de oven, is een spons met een afwasmiddel erop. Dit is wat je moet doen.

• Breng een paar druppels van het product aan op de natte spons, knijp enkele malen ineen om een ​​schuimende dop te maken.

• Plaats de spons op een glazen ronddraaiende microgolfschaal.

• Stel het minimale vermogen in, tijd - 35 minuten.

• Open na het signaal de deur en spoel het vuil af met een spons.

Op deze manier is het gemakkelijk om zelfs ernstige verontreinigingen het hoofd te bieden.

Het laatste wat je moet zeggen: hoe je de magnetron buiten kunt wassen. Het is verbazingwekkend dat de middelen om een ​​bril te wassen om deze taak het hoofd te bieden uitstekend zijn. Vanwege het hoge gehalte aan de alcohol en wasactieve stoffen snel en middelen om de buitenste ovenwanden verwijderen zonder vlekken vuil, vet, stof, vuil hechtende deeltjes.

Er zijn veel manieren om met vuil om te gaan. U kunt natuurlijk een huishoudelijk chemisch product kopen, speciaal gemaakt voor het wassen van magnetrons. Het is echter niet goedkoop en het resultaat is vaak nul. Huismiddeltjes worden gecontroleerd door de huisvrouwen, ze werken zonder falen en zonder schade voor de gezondheid.

© 2012-2018 "Mening van de vrouw". Bij het kopiëren van materialen - een link naar de bron is vereist!

Hoofdredacteur van de portal: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

De redactie: +7 (965) 405 64 18

Hoe de magnetron binnen en buiten effectief te wassen

Magnetron is een van de nuttigste en belangrijkste apparaten in de moderne keuken. Maar voor adequaat werk van de magnetronoven is het noodzakelijk om niet alleen de bruikbaarheid, maar ook het uiterlijk te controleren. Veel huisvrouwen denken na over hoe en hoe de magnetron van binnen en van buiten schoon te maken zonder gebruik te maken van krachtige dure middelen of fysieke inspanningen. In elke keuken kunt u de middelen vinden waarmee u de magnetron snel en naadloos in de juiste vorm kunt brengen.

Reinig de magnetron: technieken en methoden

Over hoe de magnetron naar behoren te wassen, zijn er geschillen en gesprekken in alle keukens van het land. Iemand gelooft dat het de moeite waard is om alleen speciale middelen te gebruiken, iemand geeft de voorkeur aan volksrecepten, anderen maken het apparaat helemaal niet schoon, in de overtuiging dat deze procedure geen zin heeft. Maar aangezien u de magnetronoven vroeger of later moet reinigen, moet u de basisregels onthouden:

 • Was de magnetronoven pas na het loskoppelen van het elektriciteitsnet (behalve op bepaalde manieren).
 • Water in grote hoeveelheden kan het mechanisme van de oven ernstig beschadigen.
 • Agressieve middelen en harde borstels zijn verboden.
 • Het wordt ook afgeraden het apparaat te demonteren om het met de grootste zorg te wassen.
 • Neem de oven in het netwerk op nadat alle oppervlakken volledig zijn opgedroogd.

Aangezien het nog steeds nodig is om de binnenkant van de magnetron van het vet te reinigen, is het de moeite waard om een ​​van de vier bekendste methoden te kiezen om de kachel uit de modder te verwijderen:

 • Het schoonmaken van de oven met stoom of water wordt beschouwd als de eenvoudigste, veiligste en goedkoopste optie om de magnetron in orde te brengen, als er niet te veel verontreinigingen zijn en ze vers genoeg zijn. Voor deze procedure hebt u een magnetron nodig waarin u een glas schoon water kunt schenken. Nadat de container in de oven is geplaatst, moet deze gedurende 10 minuten op maximaal vermogen worden gestart. Kokend in de afgesloten ruimte, zal water een stoombad creëren dat het weken van voedseldeeltjes op de wanden van de magnetronoven zal veroorzaken.

Tip: om niet te denken aan hoe snel de magnetron binnenin te reinigen, moet je bij het kopen een apparaat kiezen met de functie van stoomreinigen.

 • Reiniging van het apparaat met azijn is de meest populaire optie voor huisvrouwen, omdat het de magnetron niet alleen ontlast van vet en vuil, maar ook van een karakteristieke geur. Om de procedure in de ovenkamer uit te voeren, moet u een container met deze oplossing plaatsen: 1 glas water en 3 eetlepels azijnzuur. Voor een goed resultaat is 10 minuten werking van het apparaat met het maximaal mogelijke vermogen voldoende. Na het einde van de "badprocedures" moeten alle wanden van de oven worden afgeveegd met een vochtige doek en vervolgens met een droge doek om de azijn van de oppervlakken te verwijderen.

Opmerking: door de onaangename geur van het apparaat kunt u tien geslagen tabletten actieve kool bewaren die voor de nacht in een gesloten magnetron zijn achtergebleven.

 • Sommige huisvrouwen gebruiken met succes de gebruikelijke afwasmiddelen of zelfs huishoudelijke zeep: het schuim van een dergelijke substantie, aangebracht gedurende een half uur op vuile muren, veegt zelfs de sterkste onzuiverheden weg. Het is belangrijk om na het reinigen de ovenkamer met speciale zorg van het schuim te spoelen.

Middelen die helpen de magnetron van vet te reinigen

 • Citroenzuur wordt ook beschouwd als een goede optie voor het schoonmaken van de magnetron. In de container moet ongeveer een halve liter water worden gegoten en een eetlepel citroen of 4 eetlepels vers geperst citroensap worden toegevoegd. Of doe gewoon water in de helft van een citroen. Met deze oplossing kunt u de magnetronoven 5 tot 15 minuten op hoog vermogen "reinigen", met de nadruk op de vervuilingsgraad. Als u de citroenzuuroplossing in soda verandert (1 eetlepel per 400-500 ml water), zal het reinigingsproces net zo effectief zijn.
 • Externe zuiverheid van de magnetron

  Als de huisvrouw heeft uitgezocht hoe de binnenkant van de magnetron moet worden gereinigd met azijn en andere middelen, is het tijd om de externe zuiverheid aan te pakken. Oppervlaktemagnetron - de muren, de deur en het dashboard hebben niet minder zorgvuldige zorg nodig dan de camera zelf. Degenen die vrienden komen bezoeken, kijken misschien niet eens naar hoe grondig de oven van binnenuit wordt gewassen, maar de besmeurde knoppen en het troebele glas zullen door iedereen worden gezien.

  Om te weten hoe de magnetron van binnen en buiten schoongemaakt moet worden, volstaat het om te profiteren van het advies van ervaren huisvrouwen, die graag informatie delen over alle methoden en opties voor schoonmaakprocedures.

  • Het reinigen van de glazen deur van de magnetronoven is een eenvoudige klassieker voor ramen en glazen. Wanneer dergelijke middelen of andere reden niet wenselijk is (bijvoorbeeld allergie of intolerantie penetrante geur) gebruiken, is het mogelijk om onafhankelijk bereide oplossing van 1 deel azijn, 1 deel ethanol en 2 delen zuiver water te beperken. Dit betekent perfect verwijdert alle onzuiverheden en op de deur, en op de muren, zodat de vraag wat de magnetron schoon te maken, niet meer kan ontstaan.

  Belangrijk: Aangezien magnetron wassen de buitenkant is niet altijd gemakkelijk, maar het proces kost veel tijd, moet de periode van "bad behandeling" apparaat worden losgekoppeld van het netwerk security begeleider.

  • De achterwand van de magnetron moet regelmatig met een droge doek van stof worden verwijderd. Dit geldt ook voor de zijwanden. Na het verwijderen van het stof, is het mogelijk om alle oppervlakken van de oven af ​​te vegen met dezelfde oplossing die werd gebruikt voor de deur. Als er ernstige vlekken op het voedsel op de muren zijn, kunt u een zeepachtige of poederachtige oplossing gebruiken, die na de procedure moet worden verwijderd met een vochtige doek met gewoon water.

  Kenmerken van zorg voor een magnetron

  Om niet na te denken over hoe snel de magnetron in of aan de oppervlakte te wassen vóór de aankomst van gasten, moet u de oven constant schoon houden. Het is de preventie van ernstige vervuilingswerken in dit geval beter dan alle wondermiddelen van eminente bedrijven. Als u bijvoorbeeld het koken of opwarmen in de magnetron bereidt met een speciaal deksel, verdwijnt automatisch de noodzaak om het apparaat te wassen.

  Na elk gebruik van het apparaat moet het voorzichtig met een natte doek worden afgeveegd om de vlekken van voedsel dat nog niet is ingevroren uit te spoelen. Als u deze aanbeveling gebruikt, hoeft u geen advies in te winnen over hoe u de magnetron in de magnetron moet wassen. Vers vuil wordt veel gemakkelijker verwijderd, zodat u er slechts een zeepoplossing van hoeft te verwijderen.

  Onnodig is het niet nodig om een ​​professionele tools of agressieve reinigingsmiddelen te raadplegen: het is niet alleen duur, maar niet te goed voor het apparaat zelf, en voor de persoon die deze procedures zal uitvoeren.

  Het bevrijden van de ovenoppervlakken tegen stof moet ook regelmatig worden gedaan, bijvoorbeeld één keer per week. Met een magnetron afvegen kan stof tegelijkertijd met deze procedure en op andere oppervlakken worden gebruikt om geen extra inspanning te leveren.

  Hoe de geur van kattenurine van de bank te verwijderen

  Hoe zich te ontdoen van de katachtige geur van urine in het appartement - folk en industriële producten

  Hoe een acryl bad - zorg producten te wassen

  Eerlijk, tot ik een microgolfdeksel kocht, moest ik dit apparaat vrij vaak wassen. Maar toen gingen alle problemen als een hand van start! Alles blijft in het deksel, hier ben ik en de mijne)) Nou ja, misschien een keer per maand, en ik wrijf de magnetron in met een spons met afwasmiddel, dit is voldoende.

  Ik kocht ook een hoes, maar haar man vergeet altijd en de magnetron moet nog steeds van vet worden afgewassen. Maar ik zweer het niet, want het duurt een paar minuten met de Unicum vetverwijderaar, het is heel gemakkelijk om met deze tool het verbrande vet kwijt te raken. Niet voor niets zeggen ze dat Israëlische huishoudchemicaliën van een uitstekende kwaliteit zijn, dat bevestig ik!

  Hier kan ook ik mijn man en zoon niet wennen om deze pet met voedsel te bedekken, wanneer ze opwarmen. Ik ging voor een paar dagen naar mijn moeder, kwam terug - en wat denk je dat met de magnetron was ?? : -0

  Marina, bedankt voor het advies over het schoonmaken van de voorbereidingen Unicum, nam dit zhiroudalitel, al de magnetron gemakkelijk schoon, had niet verwacht dat er zo snel en gemakkelijk te beheren, het was te veel oud oudbakken vet en andere vlekken waren (en overigens een plaat is dezelfde situatie) . Allemaal gewassen, een goede remedie.

  Hoe de magnetron van vet te wassen: 4 manieren

  De eeuw van technologische vooruitgang laat zijn stempel op de samenleving drukken. Mee eens, het is moeilijk om je een gemiddeld appartement voor te stellen waarin geen magnetron zal zijn. Het apparaat is van rechtswege een echte redding in het dagelijks leven, omdat het veel tijd bespaart. Net als elk ander keukengerei heeft een magnetron echter de eigenschap vies te worden. Verbrande voedseldeeltjes en vettige vlekken zorgen ervoor dat de huisvrouwen hun hoofden vasthouden, wat niet verrassend is. Deze soorten vervuiling worden als moeilijk te extraheren beschouwd en vereisen daarom speciale aandacht.

  Praktische zorgaanbevelingen

  1. Voordat u begint met het schoonmaken van de magnetron, koppelt u deze los van het netwerk. Trek hiervoor gewoon het netsnoer uit het stopcontact en wikkel de stekker vervolgens in met een plastic film of tape om contact met water te vermijden.
  2. Wanneer u de magnetronoven reinigt met vet, kunt u geen harde metalen sponzen, huishoudelijke borstels met stevige haren of grote schurende deeltjes gebruiken.
  3. Tijdens de natte behandeling van de magnetron moet er speciaal op worden gelet dat de hoeveelheid water die voor het reinigen wordt gebruikt, wordt gegarandeerd. Het is belangrijk dat de vloeistof de sensorelementen van het apparaat niet vult, die kunnen falen als vocht wordt opgenomen.

  Effectieve manieren om de magnetron van vet te reinigen

  Om vettige vlekken met frisdrank te verwijderen, is het nodig om een ​​oplossing voor te bereiden. Giet dit in een glas van 20 ml. kokend water, giet 40 gr. product, wacht tot de korrels zijn opgelost. Bereid daarna een diepe kom voor, die is ontworpen om voedsel in de magnetron te verwarmen. Giet de oplossing erin, zet op de rand van de draaiende schaal van de magnetron.

  Schakel het apparaat in op maximaal vermogen, stel de verwarmingstijd in op 20 minuten. Gedurende deze periode zullen de dampen die uit de soda-oplossing verdampen de vetafzettingen op de wanden verzachten. U hoeft het apparaat alleen te wassen met een schuimspons en afwasmiddel en het vuil te verwijderen.

  Wanneer het vet niet volledig is verwijderd, op een harde kant van de spons droge soda, bevochtigt met water, wrijf met vetvlekken. Dientengevolge zullen fijne schurende deeltjes u volledig van het probleem bevrijden.

  Als een effectieve methode om te reinigen, kunt u citroenzuur in poedervorm of sap van de vrucht van citrus gebruiken. Naast het verwijderen van sporen van vet, wordt de samenstelling bestreden met een onaangename geur, die vaak uit de holte van het apparaat komt. Zoals eerder vermeld, is het middel niet geschikt voor magnetrons met een geëmailleerd interieur.

  Verdun voor de juiste procedure 2 zakjes (25-30 g) citroenzuur 450 ml. kokend water, wacht tot de kristallen oplossen en de samenstelling afkoelt. Als u een natuurlijke citroen gebruikt, knijp het sap dan uit twee vruchten en meng het dan met water in een verhouding van 1: 1.

  Pak gerechten op voor een magnetron met brede zijkanten. Giet de resulterende oplossing erin, plaats het in het midden van de glasplaat, schakel het apparaat in voor maximale kracht. Wacht ongeveer 10-15 minuten, afhankelijk van de mate van vervuiling. Wanneer het apparaat uitschakelt, mag u de deur niet gedurende ongeveer 5 minuten openen. Behandel de wanden daarna met een keukenspons en afwasmiddel.

  Als u liever natuurlijke citroenen gebruikt, voegt u niet alleen de resulterende oplossing toe aan de container, maar ook de gesneden schil. Stel in dit geval de magnetron 10-15 minuten warm en 20-25 minuten, omdat de sapconcentratie 8 keer lager is dan de zuurwaarde.

  Giet in een diep glazen vat van 470 ml. warm water, voeg 40-45 ml toe. azijnzuuroplossing met een concentratie van 9% (verwar het niet met essences, het moet worden toegevoegd in een hoeveelheid van 10 ml).

  Zet de kom in een magnetron, plaats het apparaat rond de 7-10 minuten, het hangt allemaal af van de mate van vervuiling. Tijdens deze periode zal de azijn verdampen, waardoor de vetophopingen oplossen. Na de aangegeven tijd alle wanden, de deur en de roosters met een keukenspons afvegen, indien nodig, de procedure herhalen.

  De meest spaarzame en veilige manier om de magnetron te reinigen van vet. Deze technologie maakt geen gebruik van azijn, frisdrank, citroenzuur, dus de optie is geschikt voor alle soorten interne coating van de magnetron. Het is belangrijk om te begrijpen dat de techniek niet de behandeling van oude vetvlekken omvat, die zijn opgedroogd en afgebrand.

  Giet in een bakje voor een magnetron 400-430 ml. van gezuiverd water, zet een kom op de rand van een draaiende glasplaat, zet het apparaat op maximaal vermogen. De duur van de verwarming mag niet minder zijn dan een kwartier, de ideale optie is 25 minuten.

  Nadat de timer is uitgeschakeld, opent u de deur niet gedurende 10 minuten. Verwijder de verzachte voedselresten met een spons en veeg de hele caviteit van het apparaat af met citroensap verdund met water in een verhouding van 1: 2.

  Het is gemakkelijk om vetvlekken op de wanden en roosters van de magnetron te verwijderen, als u voldoende kennis hebt over de procedure. Gebruik professionele reinigingsmiddelen of toevlucht tot folkmethodes voor verwerking. De beste assistent voor u zal citroenzuur, frisdrank, azijn, gefilterd water zijn.

  Video: Hoe een magnetron in vet te reinigen

  Hoe te wassen overhemden: nuttige tips

 • Hoe een wit T-shirt thuis wit te maken

 • Schaal uit de pan thuis verwijderen

 • Wat het groene haar van de huid te wassen: nuttige tips

 • Hoe de kalkaanslag in het toilet te verwijderen?

 • Hoe Cashmere te wassen: praktische aanbevelingen

 • Hoe en wat om oude bloedvlekken te wassen

 • Hoe witte sneakers thuis te wassen

  Huisvrouwen, hulp bij advies. Verhuisd naar een nieuw appartement dat afneembaar is en de magnetron bevindt zich in een vreselijke staat, alles in vet verbrand. Hoe het te wassen? Of is het makkelijker om weg te gooien en een nieuwe te kopen?

  Waarom gooi je het eruit? Het kan gemakkelijk worden gewassen. Ik ben thuis en de oven en magnetron, ik maak alles schoon met de Unicum vetverwijderaar, het coolste gereedschap. En snel en schoon en ruikt goed, niet giftig, net als andere huishoudelijke chemicaliën. Spuit het product op een vuil oppervlak en was het na een paar seconden af, een paar minuten om de magnetron te wassen, zodat deze gloeit. Dit zijn Israëlische huishoudchemicaliën, zelfs het certificaat van Koosjer ontving deze faciliteit die ik ergens heb gelezen.

  Mijn magnetron is vreselijk vies. Ik kan het niet afspoelen.

  Probeer ons advies. En, voor de toekomst, wat zou de magnetron altijd schoon zijn, doe dan een meer frequente profylactische reiniging.

  Nog geen reacties! We werken eraan dit probleem te verhelpen!

  Nog geen reacties! We werken eraan dit probleem te verhelpen!

  De oude vertegenwoordigers van slangen hadden benen. Wetenschappers veronderstelden dat slangen meer dan 130 miljoen jaar geleden ledematen hadden waardoor ze snel genoeg konden bewegen.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  44 − = 37