Hoe pastei in de oven te bakken

Advies aan de huisvrouwen: hoe bak ik pastei in de oven

Steek je handen op, wie houdt er niet van gefrituurde pirzhki. Het is moeilijk te geloven dat iemand zal opvoeden. Omdat het heerlijk is. Toegegeven, niet iedereen weet hoe je pasteitjes in de oven moet bakken, maar velen denken niet, het belangrijkste is dat ze op tafel staan. Taarten kunnen op verschillende manieren worden gekookt. Je kunt in een koekenpan in plantaardige olie bakken, of je kunt in de oven bakken. Zoals je wilt.

Overweeg hoe u pasteitjes in de oven kunt bakken met verschillende vullingen. Allereerst moet je het deeg voorbereiden, wat een belangrijk punt is bij het bakken van taarten. Dit proces is nogal ingewikkeld, maar het is het waard. Een goed bereid deeg is de garantie voor heerlijke taarten, met welke vulling ze ook waren.

Neem een ​​lepel suiker en wrijf het in met 30 gram gist. Spoel tot de kristallen van suiker verdwijnen. Als de gist uit de koelkast wordt gehaald, moeten ze zelf op kamertemperatuur komen. Forceer ze niet. Dit is een van de regels voor het bakken van pasteien van een goed bereid deeg.

Giet vervolgens de melk in de borden met gist en doe de bloem erin. Het aantal ingrediënten hangt af van hoeveel u hebt besloten om de pastei te bakken. De inhoud van de container wordt langzaam geroerd en we bemoeien ons in één richting zonder de richting te veranderen. Daarna zetten we de borden opzij, laten we die bereiken, en op dat moment in een andere kop of bord breken we de eieren, de hoeveelheid, hangt weer af van hoeveel je gaat koken. Breek bijvoorbeeld drie eieren, voeg een theelepel zout en drie eetlepels suiker toe. Dit alles wordt gemengd en toegevoegd aan de eerste container met gist, melk en meel. Meng na het mengen de bloem, 700-800 g is voldoende. En nu beginnen we deze massa met onze handen te verfrommelen.

Over hoe je pasteitjes in de oven kunt bakken, weet elke meesteres zeker, maar niet iedereen kan de test tot het einde aan. Daarom is het deeg soms hard, dan "rubber". Om dit te voorkomen, volgen we de regels. Smelt dan de boter, gram 200-300, voeg de groente toe (zodat de pasteitjes niet uitdrogen), en al dit mengsel, voeg geleidelijk aan het deeg toe. Werk het deeg af, sluit het deksel en zet het op een warme plaats, bij voorkeur op de batterij. In de loop van de rijping moet het deeg een paar keer op de plek worden gelegd, omdat het in de warmte begint op te lopen.

Nadat het deeg is genaderd, zullen we op een tafel een beetje bloem inschenken. Waarom een ​​beetje? Die taarten hebben luchtigheid niet verloren. Nu over hoe je pasteitjes kunt bakken in de oven na hun volledige voorbereiding. Leg op de bakplaat de onafgewerkte stukken vlees, vet ze in met melk en doe ze in de oven. Van tijd tot tijd kijken we naar het kijkvenster. Als je een goede oven hebt, zullen de pasteien hetzelfde rougeren. Het belangrijkste is om niet te missen, maar tegelijkertijd niet uit de oven te halen. Ik herhaal, het hangt van de oven af.

Hoe ik taarten met aardappelen kan bakken, denk ik, is bij velen bekend. Eerst wordt het deeg ook bereid, zoals hierboven vermeld. Dan vulling. De benodigde hoeveelheid aardappelen wordt geschild en uitgezet. Aan het einde van het koken is het nodig om naar smaak te zout. Daarna bereiden we de afwas en leggen daar gekookte aardappelen neer. We voegen er melk aan toe en breken een of twee kippeneieren. De inhoud van de container begint te bonzen. Aardappelpuree moet zo ver zijn dat er geen korrels en brokken zijn, dit zal de kwaliteit van pasteien bepalen. Na het bereiden van de vulling, beginnen we pasteitjes te maken en ze op een bakplaat te leggen. Smeer ze ook in met melk of een mengsel van eieren en water, laten we een beetje staan ​​zodat ze doordrenkt zijn en beginnen met bakken.

Nu, terwijl je weet hoe je pasteitjes in de oven moet bakken, kun je ze in een koekenpan bakken. Sommige mensen houden van pastei gebakken in een koekenpan, zoals meer. Ze zijn sappiger, mooier uiterlijk. De korst is knapperig. Met andere woorden, er zijn geen kameraden voor smaak en kleur. Wie heeft voorkeuren.

En toch, hoe de cakes ook worden bereid, ze blijven nooit lang. Omdat het heerlijk is.

Pasteitjes in de oven - stap voor stap recepten met een foto. Hoe deeg en vulling te maken voor heerlijke gebakken pasteien

Heerlijke huisgemaakte gebakjes zullen niemand onverschillig laten. Het recept voor bakken is heel eenvoudig, dus je kunt snel een lekkernij voor thee maken. De vulling is het meest gevarieerd - bijvoorbeeld vlees, kwark, kool, kers, appel, aardbei, pompoen, jam, jam, jam, rijst, kip, aardappelen, enz.

Het is belangrijk om te weten hoe je pasteitjes in de oven bakt, zodat ze weelderig en zacht zijn. Eerst moet het deeg worden bereid, vervolgens de vulling - en je kunt zoet of hartig gebak maken. De oven moet goed opgewarmd zijn, anders komen producten gewoon niet omhoog, dat is onmogelijk te veronderstellen. Eerst moet u beslissen over de versie van de vulling en alle producten van tevoren voorbereiden, wat de voorbereiding aanzienlijk zal vergemakkelijken.

Vulling voor pasteitjes in de oven

Het bereiden van heerlijke broodjes met een vulling kost niet veel tijd, maar het belangrijkste is om de versie te kiezen, want hiervoor kunt u een breed scala aan producten gebruiken:

 1. Apple kookt met vers fruit.
 2. Kool variant is een van de meest populaire. Deze zelfgemaakte taart is erg lekker.
 3. Vleesverscheidenheid is de smaak van de kindertijd. Hoe te koken? Hak de uien fijn, bak en voeg gehakt toe (u kunt de lever gebruiken).

Bakken wordt op een afstand of ongepaard bereid. Koken taarten met het volgende recept geeft je de kans om een ​​zoete, magere, zure of zoute vulling te gebruiken, er zijn geen beperkingen. Een snelle variant van een zelfgemaakte muffin zal elke gastvrouw behagen, het belangrijkste is om verse en hoogwaardige producten te gebruiken, en dan zal het heel smakelijk worden.

 1. Dit recept helpt om een ​​gistvariant van het bakken heerlijk te bereiden. De opara is gemaakt - melk wordt verwarmd tot 30 ° C, gist met suiker en er wordt meel gefokt.
 2. In de afgewerkte lepelsuiker worden eieren met zout, meel en vervolgens olie toegevoegd en de samenstelling wordt gedurende enkele uren op een warme plaats geplaatst.
 3. Dit is niet het snelste deeg voor pasteitjes in de oven, maar een stap-voor-stap recept zal u toelaten om het resultaat te krijgen zoals op de foto van de culinaire tijdschriften.
 4. Loafies rollen uit, maar de laag mag niet te dun zijn.
 5. In het midden van elke beker wordt de vulling uitgelegd, de randen worden geschild en vervolgens wordt alles op een bakplaat gelegd. Het is noodzakelijk om een ​​blad 15-20 minuten op een warme plaats te laten staan, voordat de oven op de bovenkant van de producten een ei mist.
 6. Het wordt gebakken op 220 ° C.

Gemaakt met dit recept zijn de pastei ideaal voor hen die vasten, maar ze kunnen het plezier van het genieten van zelfgemaakt gebak niet ontkennen. Het wordt aanbevolen om zowel verse en zuurkool te gebruiken, wortels toe te voegen. Het is heel gemakkelijk om zo'n goede optie te maken, omdat je de opar niet hoeft te doen, en de pastei zal net zo goed zijn als de gebakken op de olie.

 • water - 500 ml;
 • zout - 0,5 theelepel;
 • bloem - ongeveer 1,5 kg;
 • kool - ongeveer 500 g;
 • gist (droog) - 10-11 g;
 • suiker - 1/3 van een eeuw;
 • plantaardige olie - ½ eetl.
 1. Dit gerecht, zoals gebakken pasteitjes met kool, is heel smakelijk. Ten eerste wordt water gemengd met zout, plantaardige olie en suiker.
 2. De samenstelling wordt op een plaat geplaatst, verwarmd totdat de eerste bellen verschijnen, maar het mengsel kan niet worden gekookt.
 3. De vloeistof laat men afkoelen tot kamertemperatuur.
 4. Dit is een gisttype bakken, dus het is belangrijk om te weten hoe je de basis moet bereiden. Gezeefde bloem wordt gemengd met gist en je moet een rijk deeg voor pasteitjes in de oven kneden.
 5. Voordat producten werden gebakken en ze op de foto van culinaire tijdschriften leken, worden dunne cakes uitgerold, cirkels uitgesneden.
 6. Hierboven wordt kool gelegd, de randen gescheurd, taarten op een bakplaat geplaatst en een half uur gelaten.
 7. Bak totdat er een blos verschijnt.

Elke gastvrouw moet zo'n gerecht als gebakken taarten met aardappelen kunnen koken, want dit is een geweldige aanvulling op het diner voor zowel familieleden als gasten. Gistdeeg zal worden gebruikt. Een perfecte toevoeging aan het bakken is zure room. Hoe je dit gerecht kunt bereiden, kun je zien in de video, die een gedetailleerd stapsgewijs recept weergeeft, of gebruik de volgende aanbevelingen van ervaren koks.

 • aardappel - 550-600 g;
 • ui - 1 stuk;
 • zout, groen, peper - naar smaak;
 • plantaardige olie - 1,5-1,75 st. l.;
 • boter - 50-60 g;
 • melk - 68-70 ml;
 • suiker - 1-1,5 theelepel;
 • droge gist - 7-8 g;
 • bloem - 200 g;
 • ei - 1 stuk;
 • champignons (optioneel ingrediënt) - naar smaak;
 • eigeel voor smering.
 1. Melk wordt verwarmd tot 30 ° C, het lost gist op, bloem, suiker wordt gevonden. Het mengsel wordt gedurende 2-2,5 uur voor fermentatie overgelaten.
 2. Opara wordt gecombineerd met zout, suiker, een ei wordt met meel geïntroduceerd.
 3. De boter wordt toegevoegd, alles wordt goed gemengd en gedurende 2 uur op een warme plaats bewaard.
 4. De aardappelen worden geschild en gepureerd. Vervolgens wordt gefrituurde ui met champignons geïntroduceerd (het beste is om een ​​witte schimmel te gebruiken).
 5. Rol kleine cirkels uit, leg er aardappelen op, bescherm de randen.
 6. Ze worden gedurende 15 minuten bewaard.
 7. Voordat het bakken begint, worden de pasteitjes besmeerd met eigeel.
 8. Bereid op 220 ° C. Zodra er een gouden korst is, kun je die krijgen.

Het recept voor taarten met appels in de oven is zeer eenvoudig in uitvoering, ook kunnen verschillende soorten vullingen met de toevoeging van geraspte pompoen of sappige kersen worden gebruikt. Het is niet nodig om verse bessen te nemen, omdat ze perfect geschikt en bevroren zijn. De smaak van het dessert zal veel feller zijn als je de zure appel variëteit kiest. Het is raadzaam om de schil van het fruit te verwijderen, dan zal de vulling veel malser zijn.

 • melk of kefir - 250 ml;
 • bloem - 560-610 g;
 • boter - 122-125 g;
 • vanilline, zout - naar smaak;
 • suiker ½ theelepel;
 • droge gist - 2,5 theelepel;
 • een ei voor smering;
 • appels - 6-7 stukken;
 • kaneel - naar smaak.
 1. In de melk los de gist op, voer gesmolten boter, suiker, ei, zout, vanilline in.
 2. Voeg bloem toe, meng alle ingrediënten, laat het mengsel 60 minuten op een warme plaats staan.
 3. Rol kleine tortilla's uit, plaats de geraspte appels met kaneel erin.
 4. Voor het bakken, invetten met eigeel.
 5. Kook 20-22 minuten bij 180 ° C.

Elke huisvrouw moet weten hoe ze pastei met vlees in de oven moet maken om hun geliefden te behagen met zelfgemaakt gebak. Hiervoor kan een gist of schilferige, ongezuurde versie van de test worden gebruikt, er zijn praktisch geen beperkingen. De vulling wordt bereid uit verschillende soorten vlees, gefrituurde of rauwe uien worden toegevoegd, omdat het dan sappiger wordt.

 • bloem - 720-740 g;
 • margarine - 370-372 g;
 • zout, peterselie, peper - naar smaak;
 • eieren - 1 stuk;
 • kalfsvlees - 760-780 g;
 • knoflook - 2 tanden;
 • cognac - 2,5-3 el. l.;
 • uien - 1 st.
 1. Het deeg wordt gemengd en gedurende 60 minuten in de koelkast geplaatst.
 2. Kalfsvlees, knoflook, ui wordt door de vleesmolen gevoerd, peper en zout worden toegevoegd, cognac wordt gemengd.
 3. Rol kleine cirkels, binnen wordt het voorbereide vlees gelegd.
 4. Bakken duurt tot een gouden korst verschijnt bij 200 ° C. Kant-en-klaar gebak wordt verkregen, zoals op de foto van culinaire tijdschriften.

Windtaarten met kersen kunnen worden gemaakt met de toevoeging van verschillende soorten bessen. Hiervoor kunnen verse, ingeblikte of bevroren kersen worden gebruikt. Indien gewenst, om de smaak te vullen interessanter en opvallend, is het raadzaam om rijpe appels toe te voegen (bij voorkeur kiezen zuur variëteiten) of zoete pompoen, eerder gekookt en gemalen op een rasp.

 • geperste gist - 45-50 g;
 • kroep van griesmeel - 1 eetl. l.;
 • melk - 470-480 ml;
 • kers - naar smaak;
 • suiker - 220-240 g;
 • meel - 7 items;
 • zout - ½ tl;
 • zure room - 2,5-3 st. l.;
 • eieren - 3 stuks;
 • plantaardige olie - 1,5-2 el. l.;
 • margarine - 100 g.
 1. De opara wordt gemaakt, vervolgens wordt het deeg gekneed en een half uur op een warme plaats bewaard.
 2. Dan volgt het rollen, de vorming van ovale blanks, binnen worden kersen gelegd, besprenkeld met een kleine hoeveelheid suiker. Bescherm de randen moeten sterk zijn, zodat er geen sap uit stroomt.
 3. Om een ​​gouden korst te hebben, moet je de bovenkant van de producten smeren met eigeel.
 4. Bak 20 minuten op 220 ° C.

Hoe deeg te maken

Niet weten hoe je een deeg voor pasteitjes in de oven moet maken, wees niet boos. Kijk naar de collectie van onderstaande recepten, experiment en kies degene die is meer geschikt voor de samenstelling en complexiteit. Aldus kan het substraat een gist (oparnoy, bezoparnym) of gelamineerd, bladerdeeg gist, kefir, kwark, kaas - en dit is slechts een klein deel van. Elk is anders met zijn eigen set van producten, maar ze zijn allemaal toegankelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Deeg voor gebakken gisttaarten

Gebakken producten zijn voor veel mensen een favoriete traktatie, maar er is niet altijd een mogelijkheid om ze in de winkel te kopen, en de kwaliteit van de producten is vaak in twijfel. Het is gemakkelijk om alles zelf te doen, maar om een ​​gerecht smakelijk te maken, is het het beste om te profiteren van het onderstaande recept, een beetje inspiratie toe te voegen en meer vaardigheden.

 1. Gistdeeg voor pasteitjes in de oven is snel klaar - de gist lost op in warme melk en blijft een tijdje staan.
 2. Geïntroduceerde gesmolten boter en andere ingrediënten, er blijft een tijd over totdat de massa verdubbeld is.
 3. Vervolgens wordt meel ingevoerd, geleidelijk gekneed, een grote bal moet weer een half uur opzij worden gelegd en dan uitgerold, gevormde taarten en gebakken.

Deeg voor kefir voor pasteitjes in de oven

Welnu, wat is er beter dan geurig bakken, vooral als het door uzelf is gemaakt? Veel minnaressen kunnen lange tijd niet kiezen voor de vulling voor pasteien, maar het echte probleem is het deeg, dat vaak lang duurt om te kneden. Met behulp van het volgende recept kun je snel het perfecte deeg krijgen, wat perfect is voor het maken van een verscheidenheid aan gebakken producten.

 1. Het deeg voor pasteitjes in de oven op kefir wordt heel eenvoudig gemaakt - gist met suiker lost op in het water.
 2. De oliemengsels, kefir - de samenstelling wordt verwarmd.
 3. Voer gist in met de rest van de ingrediënten.
 4. Het deeg wordt gemengd en 30 minuten met rust gelaten.

Bezdozhezhevoe deeg voor pasteitjes in de oven

Er was een verlangen om koperen pastei te koken, maar je kunt geen gistdeeg maken? Dan zou de ideale optie een lethargische look zijn, die heel eenvoudig en gemakkelijk wordt gedaan, en het hele proces kost niet veel tijd. Het belangrijkste is om strikt en nauwkeurig te houden aan het onderstaande gedetailleerde recept en verse, nuttige, hoogwaardige producten te gebruiken.

 1. Het deeg voor pasteien in de oven zonder gist wordt snel gedaan - margarine wordt gemengd met bloem, rijsmiddel, zout, kefir wordt toegevoegd.
 2. Het elastische deeg wordt gemengd.
 3. Er wordt een bal gevormd die 60 minuten op een koude plaats wordt geplaatst.

Kwarkgebak voor pasteien in de oven

Door kwark aan het deeg toe te voegen, wordt het afgewerkte zoetwarenproduct zacht en weelderig. Door het volgende recept toe te passen, zal elke vrouw, zelfs als je niet eerder te maken had gehad met gebak, een zeer smakelijk product krijgen als resultaat. Het wordt meteen uw favoriete familiemaaltijd, ideaal om gasten te trakteren, want dit is een geweldige aanvulling op thee of melk.

 1. Bereid deeg van kwark voor pasteien in de oven volgens het volgende schema - bloem wordt gezeefd, gemengd met zout en soda.
 2. Klop in een kom olie apart met suiker, een ei wordt geïntroduceerd.
 3. De massa wordt aan het meel toegevoegd - alle componenten worden grondig gemengd.

Bakkingspastei - kookfuncties

De bereiding van pasteitjes in de oven heeft zijn eigen bijzonderheden en subtiliteiten:

 • Het meel van de eerste klasse moet worden gebruikt, dat vooraf is gezeefd. Dankzij dit is het zoetwarenproduct erg lekker.
 • Het is belangrijk om de oven voor te verwarmen en pas dan de pan te plaatsen, anders zal het baksel niet opstaan.
 • Na het verschijnen van een gouden korst, kun je taarten krijgen.

Pasteitjes in de oven

Pasteitjes in de oven ze zijn zoet en hartig, rijk en gezwollen, maar ze zijn allemaal heerlijk. Meer over pasteitjes in de oven .

Uit deze test is het mogelijk om pasteitjes zowel zoet als zout te bakken.

Ze besloot om rossig gebak te bakken. Taarten als pastei, heerlijk. Het gaat hier niet om, maar om de test, waarvan het recept ooit op internet is opgenomen, maar nog niet in actie durfde te brengen. En dat allemaal vanwege gistdeeg en in dit recept wordt het niet op een warme plaats gezet, maar integendeel in de koelkast.

Gevoelige, geurige, luchtige pasteitjes met koolvulling.

Een eenvoudig en snel recept voor heerlijke gistdeegtaarten voor lui. De eigenaardigheid van dit recept is dat alle ingrediënten tegelijkertijd worden gemengd en niet in beurten worden toegevoegd. Ja, en je hoeft niet lang te wachten tot de klont en het deeg rijzen.

Pasteitjes zijn licht, in de oven stijgen-groeien. Myakish is prachtig en luchtig. Vullen - naar smaak, ik heb kaaswrongel.

Het belangrijkste in dit recept is deeg. Taarten met aardappelen, taarten met bessen, shaneshki, rol met maanzaad, enz. En wat u precies van deze gisttest moet maken, is de wil van uw verbeelding.

Gebakken taarten met aardappelen - het is gewoon een plezier. 🙂

Een recept voor weelderige en zeer smakelijke broodjes van een gistdeeg. De vulling kan elk zijn - zowel zoet als zout. We zullen de cakes in de oven koken.

Pasteitjes met kool - het recept is geschikt voor wie snel eet, taarten zijn erg lekker!

Het gistdeeg is geweldig. Hieruit kunt u een heerlijke taart bakken, heerlijke taarten afkoelen. En daaruit komen heerlijke paaskoekjes tevoorschijn. En ook een bruilofts brood. Ik raad aan.

Alles wat nieuw is, is zoals ze zeggen, goed vergeten. Het seizoen van verse greens kan het niet helpen, maar het vinden van een goede oude vullingen voor taarten, zoals uien met ei. Als je het leuk, ook de oproep om de taarten met ui en ei!) Het deeg voor taarten rijk geworden, weelderig (nog steeds in de hitte, wilde "weg" van een beker, maar ik heb de tijd om "slikken onze"). 🙂

Heerlijke zelfgemaakte taarten van gistdeeg.)

Pechem voor thee heerlijke pastei met jam. Ik ben dol op snoep sinds je kindertijd. En jij?

Deeg - super! Taarten zijn luchtig, niet muf.

We koken de meest heerlijke en ideale worsten in de test als in de kindertijd. Het best bewezen worstrecept in de gisttest volgens GOST.

Ongelooflijk heerlijke koperen taarten met aardappelen en lever. Het recept is budgettair, hierin is het een groot pluspunt. We bereiden gistdeeg op basis van kefir, zonder eieren, met als gevolg dat het wordt verkregen door lucht. Als vulling, neem kippenlever, aardappelen en een minimum aan kruiden.

Uitstekende taarten, een chique recept. Uit de serie "goedkoop en boos" 🙂

Eigengemaakte pastei, heerlijk - veel sierlaagjes en een dun deeg dat zijn zachtheid en smaak lang behoudt. We bereiden het gistdeeg voor pasteien op dooiers en melk, waardoor het smakelijker en malser wordt. Elke vulling, vandaag zijn het kippenvlees. Probeer het, een zeer betaalbaar recept en heerlijke taarten!

Het recept voor het bereiden van heerlijke zelfgemaakte samsa uit bladerdeeg. Deeg kookt erg snel en het lijkt onrealistisch heerlijk, goed, vulling van gehakt vlees - meer dan lof! Met plezier deel ik het recept voor samsa!

Wij bieden u een recept voor zeer smakelijke, eenvoudig te bereiden taarten met vlees, van een deeg zonder deeg op zure room of kefir.

Het eenvoudigste recept voor pasteien. Volgens artsen - dit is een voedingsrecept, maar erg lekker.

Gebakken pasteitjes met kool - klassiekers van het genre.

Uit de Editor: een bewezen recept voor taarten met aardappelen van de beroemde kok Inna Komarova. Woord aan de auteur. Met warmte, met warmte - plezier!

Het recept voor een zeer smakelijk zelfgemaakt bakken met wrongelvulling. Versla het - dit zijn open broodjes met kwark, erg lekker en erg beroemd in de tijd van de USSR.

Makkelijk te bereiden en heerlijke pasteitjes op kefir.

Kooktaarten met kip volgens dit recept zijn zelfs van kracht voor de gastvrouw, die niet bijzonder "vriendelijk" is met de gisttest. Een deeg voor taart maken is vrij eenvoudig en het hoeft niet erg lang te worden gemengd.

We koken thuis erg lekkere taarten met kool, zonder gist, op het water. Ik adviseer u een bewezen recept voor pasteitjes in de oven.

Ik wilde een heerlijke thee. Ik denk: "Misschien de cheesecake met kwark zababahat?" 🙂

Ze vullen taarten met vis, vlees, enz. We willen je taarten aanbieden met kool.

Het recept voor open gistpasteitjes met kwark. Weelderige, zachte, geurige en zeer zelfgemaakte pastei van gistdeeg worden in de oven gekookt.

Ik hou van zulke taarten - van gistdeeg op aardappelbouillon, gevuld met aardappelpuree met gebakken champignons en uien. Eenvoudig, snel, smakelijk en zeer bevredigend.

Fans van zelfgemaakt, gebakken zelfgemaakt gebak worden aangeboden om sappige pasteien te bereiden. De basis van de pastei is een kwarkdeeg en als een vulling nemen we smakelijke jam Maheev "Raspberry".

Dit woord is heerlijk - khachapuri. Voor degenen die al trek hebben gekregen, is het recept Georgische khachapuri.

Het is heel gemakkelijk om taarten met pompoen te maken. Je krijgt een recept voor pasteien van het 'valse' bladerdeeg - een snelle test op margarine en zure room, vergelijkbaar met bladerdeeg. Van bladerdeeg bakken wordt verkregen met een knal!

Bereide pastei van een kort gebakje, met een banaanvulling.

Zeer smakelijke appeltaarten voor de vastendag. Het is smakelijk, goedkoop, geurig. Dergelijke taarten zijn zelfs de volgende dag goed.

zandkoekdeeg op jus d'orange en vulling van rozijnen, appels en noten - een overvloed aan verschillende smaken en aroma's. Bak pastei in de oven. Probeer Griekse taarten, en ik weet zeker dat je een fan van deze partij zult worden! Deze magere pasteitjes verdienen aandacht niet alleen vegetariërs, maar ook fijnproevers - liefhebbers van zoet bakken.

Beroemde Israëlische gebakken pasteitjes-burekas gemaakt van licht, knapperig deeg. De vulling kan elke zijn; Hier - brynza, gebakken aubergines en greens.

De meeste competente bronnen zijn het erover eens dat knish een schotel is van de Wit-Russische keuken. Maar waar de knishies ook werden geboren, de smaak van deze taarten is ongeëvenaard. De vulling voor taarten-knips kan anders zijn. Wij brengen naar uw hof knish met aardappels.

Het blijkt dat je van een mager deeg uitstekende gebakken pasteitjes krijgt. En de vulling kan heel anders zijn. Bij mij een vulling van gedroogde vruchten.

Ochin '- een geweldig product, nou ja, heel lekker, een paar lekkernijen, daarnaast een dieet.

Als ik zin heb om mijn familie te verwennen, kook ik bladerdeeg met groene uien en eieren. Dit recept is heel eenvoudig te bereiden en het resultaat is gewoonweg prachtig. Bladerdeegjes op dit recept zijn zeer delicaat en luchtig, en met bouillon - het is gewoon heerlijk!

Vandaag stel ik een recept voor burekas voor met een interessante vulling van sardines en olijven. Deze vulling is echt sappig en smakelijk, en in combinatie met een bladerdeeg is dit een uitstekende snack of zelfs lunch. Een uitstekende optie zou zijn om burekas voor te bereiden op een picknick. Ik weet zeker dat jij en je gasten zulke taarten zullen waarderen!

Rollen worden bereid uit filodeeg, met zalm en tomaten.

Kant en klare bladerdeeg deeg-gist, het vullen van de zomer van kaas met veel groen - en snel pasteitjes zijn klaar in een mum van tijd!

Het enige deeg dat ik koop is een bladerdeeg. Vandaag maken we trekjes met appels en kaneel. Prachtig gebak gemaakt van bladerdeeg!

Samsa is Oezbeekse pastei gemaakt van bladerdeeg of gewoon deeg gevuld met vlees en uien. Een echte Oezbeekse samsa, gemaakt van lamsvlees, haar recept is helemaal niet gecompliceerd. Ik kookte Oezbeekse saus in Oezbeeks van verschillende rund-, varkensvlees- en lamsvlees en het was altijd heerlijk!

Heerlijke pastei van gistdeeg, met bonen en uien.

Khachapuri - Georgische tortilla's met vulling. Meestal koken ze Khachapuri met kaas, maar ze worden gekookt met eieren, vlees, bonen. Dus bereiden we traditionele khachapuri, een recept voor de test op basis van matzoni en vulling van kaas.

Ik bied om taarten te bakken met abrikozen in de oven, als een kind - wanneer de zomer hun grootmoeder bakken, abrikoos smaak was het hele huis.

Taarten zonder oven, bijvoorbeeld, gebakken en pasteitjes in de oven gebakken, het is, zoals ze zeggen, hemel en aarde. Ten eerste zijn gekookte pasteitjes op de oven nuttiger dan gefrituurde. Ten tweede lieten de geur en de pracht van de pasteien in de oven weinig mensen onverschillig. Het recept voor taarten in de oven is meestal ongecompliceerd. Eerst maken we het deeg klaar, vullen het en bakken de pasteitjes in de oven. Bereiding van het deeg is de belangrijkste tak van de wetenschap als kooktaart in de oven. Het recept voor het deeg en de verdere bereiding ervan hebben de meeste invloed op de smaak van uw pasteitjes in de oven.

Pasteitjes in de oven je kunt snel koken op gist, water. Snelle pasteitjes in de oven van een deeg zonder deeg, dit zijn pasteitjes op kefir in de oven. Ook pastei in de oven zonder gist kan worden gekookt en op melk. Dan moet je een recept kiezen voor taarten in de oven. De foto in het recept zal opnieuw niet overbodig zijn. Maar je kunt gewoon kopen een kant-en-klare deeg, en je ziet alleen hoe je taarten bakken in de oven. De receptfoto van stapsgewijze acties bespaart u fouten en helpt u echte cakes in de oven te bereiden. De vulling hier, zoals ze zeggen, voor elke smaak. Afhankelijk van of u wilt zoete gebak in de oven koken en bak de taart in de oven hartig, kunt u een patty met een ei in de oven te kiezen, taarten met appels in de oven, cakes met kersen in de oven gebak in de oven met het vlees taarten uit de oven met aardbeien, gebak oven met appels en wortelen, zoete gebak in de oven met aardappelen, heerlijke taarten in de oven met kool. Al deze recepten vertellen u hoe u pasteitjes in de oven goed kunt bakken. Deeg, het recept waarvan je kiest om te koken pasteitjes in de oven, met een foto kneden zal veel gemakkelijker zijn - dit is voor diegenen die zelden knoeien met de test.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 5 = 1