Hoe hepatische pannenkoeken te maken

Hepatic beignets zijn de beste recepten. Hoe je leverpannenkoeken kookt en kookt.

Hepatic beignets - algemene principes en bereidingswijzen

Hepatic beignets hebben hun eigen unieke smaak, met wat je niet zou hebben gekookt. De liefde van voedingsdeskundigen voor dit product is vrij verklaarbaar door de wetenschap - daarin zijn enge veel nuttige substanties (vitaminen, mineralen en ijzer) en bijna geen vet. De lever is vooral handig voor kinderen en zwangere vrouwen, het maakt zelfs babyvoeding. Maar niet alle baby's zijn er dol op, vooral als je doneert of striemt. Nog iets - leverpannenkoekjes. Weelderige pannenkoeken, die net in de mond smelten, worden gerespecteerd, zelfs door de pausen - dus we zullen de hemoglobine door de hele familie verhogen.

Hepatic beignets - bereiding van producten

Het belangrijkste is om een ​​lever te kiezen. Voor leverbeignets kan er maar één criterium zijn - het is versheid. Het lekkerst is de lever van een jong dier. Het kwaliteitsproduct heeft een aangename zoetige geur. Speciale diensten die een dergelijk product controleren, plaatsen een speciaal stempel dat voldoende kwaliteit aangeeft. Het is beter om gladde glanzende producten te nemen. De aanwezigheid van aderen, vooral bij slachtafvallen, duidt niet op een product van slechte kwaliteit, maar belangrijker nog, het bevat geen vlekken en grijze plak. De grootste kalfslever kan 5 kilogram bereiken, het varken weegt ongeveer de helft. Als u een bevroren lever koopt, kunt u alleen de verpakking controleren. Deze moet luchtdicht zijn. Dit is belangrijk, omdat dit product niet wordt aanbevolen om verschillende keren te worden ontdooid.

Hepatische pannenkoeken - de beste recepten

Recept 1: Hepatische beignets met wortels

Zoete lever combineert goed met wortels. Verrijkt met "carrots9raquo; vitamines het gerecht wordt twee keer zo nuttig, mis niet de kans om een ​​dubbel voordeel en plezier aan uw lichaam te bieden - kook pannenkoeken uit de lever en wortels.

De ingrediënten: Lever van de kip (350 gram, kunt u een beetje van de harten toe te voegen), uien (1-2 stuks), grote wortels, meel (3 eetlepels), ei, zout, peper, gemalen koriander (voor ½ theelepel).

De gemakkelijkste manier om een ​​blender te gebruiken is om de bijproducten en uien te malen. U kunt de componenten van een gewone vleesmolen malen. Rasp de wortels en voeg toe aan de vulling. Om een ​​ei te breken, een bloem, kruiden toe te voegen, te zout en voorzichtig roeren. Het blijkt massa, in consistentie die lijkt op dikke zure room of gewone beignets van bloem. Op een verwarmde braadpan met een kleine hoeveelheid olie, een lepel pannenkoeken uitspreiden, bak op middelhoog vuur als gewone pannenkoeken. Klaar pannenkoeken verspreid over een servet om zich te ontdoen van overtollig vet.

Recept 2: Hepatische beignets met vuller

Een opvuller is een of meer producten die op een pannenkoek liggen. Omdraaien, hij "perepaetsya9raquo; in de hepatische massa, en een rijker en bevredigender gerecht blijkt. Experiment, omdat de lever wordt gecombineerd met veel producten - paddenstoelen, eieren, groenten, kaas, enzovoort.

ingrediënten: leverrund (700 gram), eieren (2 stuks), uien, (2 stuks), peper, zout, meel. Als bak kun je opties gebruiken zoals groene ui, gekookte eieren, Bulgaarse peper, champignons, gestoofde of gefrituurde groenten.

We draaien de lever door een vleesmolen en werken op dezelfde manier met een boog. We verspreiden eieren, meel, boter, zout en peper. Op een verwarmde koekenpan met olie, spreid een lepel beignets in kleine intervallen, verschillende stukken voor de hele braadpan. Top met bestrooid met bakken. Na het bruinen aan één kant, draai en bak tot het gaar is. De lever kan niet worden gebakken, zelfs niet in de vorm van de grond, dus je hoeft niet 2-3 minuten aan elke kant te bakken. Als u denkt dat de oven meer tijd nodig heeft, bedek deze dan met een deksel wanneer u de andere kant bakt.

Recept 3: Rundvleesleverpannekoeken met rijst

Rijst helpt om de opbrengst van pannenkoeken te verhogen zonder veel schade aan de kwaliteit ervan, als je heel weinig lever hebt. Absoluut elke variëteit zal komen, gebruik degene die je hebt. Een interessante toevoeging is een komkommer saus. Het uiterlijk van blenders in onze huizen maakte het mogelijk om verschillende combinaties te proberen. Probeer en jij, het is heerlijk, hoewel ongebruikelijk.

ingrediënten: Kalfslever (600-700 g), uien (2 st.), Zout, peper, ei (2 st.), Sojasaus (3 eetlepels). Voor de saus: zure room (een half glas), gekookte rijst (3/4 kop) Parmezaanse kaas (30-50 gram). 1 verse komkommer.

Kook rijst, filter en koel af. In een blender of vleesmolen hakken we de lever en ui. Meng de massa met gebroken eieren en saus, verdeel de rijst en rasp op een fijne raspkaas (Parmezaanse kaas). Meng goed, voeg kruiden toe. Het bleek een mis te zijn voor pannenkoeken, die deed denken aan de consistentie van de gebruikelijke dikke zure room. Spreid de lepels uit in een koekenpan en geef ze aan beide kanten.

Serveer met saus: rasp komkommer, meng met zure room en geraspte kaas. Leg in het gerecht de pannenkoeken, giet ze op hun saus en versier ze met groen. U kunt groenten- of aardappel-garnering toevoegen. Perfect geschikt, bijvoorbeeld, gestoofde kool met champignons of aardappelpuree.

Recept 4: Hepatische pannenkoeken met aardappelen

Aardappelen, vooral rauw, zullen de smaak van het gerecht niet bederven, maar zullen het alleen minder duidelijk maken. Hepatische beignets met rauwe aardappelen zijn als schnitzels.

ingrediënten: middelgrote aardappelen (3 stuks), eieren (3 stuks), meel (1 glas), leverbeef (1 kg), mayonaise, knoflook.

We hebben keukengerei nodig om het deeg te mengen en de aardappelen te raspen (je kunt het op een grote rasp doen). We passeren de lever en ui door de vleesmolen samen met de geraspte aardappelen en mengen de resulterende vulling met mayonaise. Knijp de knoflook uit en voeg de eieren, zout, mix toe. Bak pannenkoeken en verspreid ze met een lepel met kleine cakes in een koekenpan. Vergeet niet dat de lever heel snel is gekookt, het kan niet worden onderdrukt, dus laat een voldoende groot vuur en meng. Afgemaakte pannenkoeken kunnen worden besmeerd met mayonaise met knoflook en besprenkeld met kruiden - je krijgt schattige mini-cakes van de lever.

Hepatic beignets - nuttig advies van ervaren culinaire experts

Om de specifieke smaak van de lever kwijt te raken en buitensporige bitterheid te verwijderen, moet de lever met melk worden gegoten en ongeveer een half uur worden bewaard. Melk wordt afgevoerd en draai de lever door een vleesmolen. In sommige gevallen wordt de lever met een kleine hoeveelheid wijn gegoten. In dit geval wordt de wijn toegevoegd aan het levergehakt.

© 2012-2018 "Mening van de vrouw". Bij het kopiëren van materialen - een link naar de bron is vereist!

Hoofdredacteur van de portal: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

De redactie: +7 (965) 405 64 18

Pannenkoeken met runderlever - recepten met een foto. Hoe je stap voor stap heerlijke leverpannenkoeken kookt

Gerechten uit de lever zijn specifiek en niet iedereen houdt van. Maar leverpannenkoeken, goed gekookt, geserveerd met een heerlijke saus, zullen zelfs voor een kind smaken. Producten voor het bereiden van gerechten zijn absoluut eenvoudig en toegankelijk: lever, eieren, uien, meel of griesmeel. Je hoeft alleen maar te weten hoe je een deeg maakt voor leverpannenkoekjes en een heerlijke traktatie kunt bakken.

Hoe leverpannenkoekjes te bereiden van runderlever

Voordat u pannenkoeken van de lever van rundvlees kookt, moet u de basisregels kennen voor het kiezen van dit nuttige bijproduct. Verse, hoogwaardige lever van donkerrode kleur (het wordt "de kleur van rijpe zoete kers" genoemd), met licht rood bloed, een aangename karakteristieke geur. Als je er met je vinger op drukt, verdwijnt de deuk snel. Galwegen moeten licht gekleurd zijn. Vlekken, deuken, schade aan het product mogen niet. Foto's van goede, hoogwaardige lever zijn te vinden op het internet en kookboeken.

Recepten van pannenkoeken met runderlever

Tijdens het koken zijn er veel recepten en variëteiten van leverpannenkoekjes. Ze worden bereid op basis van een deeg met toevoeging van soda, met wortels, kaas en mayonaise, met havervlokken en zelfs met boekweitpap. Grote pannenkoeken worden besmeurd met room en vormen een heerlijke levercake-snack. Het recept voor deze cake is erg populair bij huisvrouwen.

Lekkere, zachte, zachte pannenkoeken zullen zelfs de meest veeleisende fijnproever tevreden stellen. Eenvoudige producten, een minimum aan complexe processen en bestede tijd - dat zijn hepatische pannenkoeken met rijst. Bij het serveren van de tafel is het raadzaam om het gerecht aan te vullen met zure roomsaus met greens of op basis van ongezoete yoghurt - dit zal de speciale smaak van het bijproduct benadrukken.

 • lever - 600 g;
 • lange rijst - 100 g;
 • ei - 1 stuk;
 • Bulb groot - 1 stuk;
 • plantaardige olie - 50 ml;
 • tarwebloem of zetmeel - 100 g;
 • zout, peper, kruiden - de smaak.
 1. Eerst moet je de rijst klaarmaken. Spoel het af en bedek met gezouten kokend water. Laat het koken tot het gaar is - gedurende 20-25 minuten. Gooi de gekookte rijst in een vergiet en spoel af met koud water.
 2. Terwijl rijst kookt, bereidt u de lever voor op verwerking. Hoe runderlever te koken: maak het voorzichtig schoon uit het kanaal en plaats het dan onder zeer heet water om de film gemakkelijker te kunnen verwijderen. Verwijder het en snijd het bijproduct in kleine stukjes.
 3. Gloeilamp schoon en pas tegelijkertijd met stukjes lever door een vleesmolen.
 4. Meng in een diepe container alle ingrediënten van het leverdeeg (rijst, ui met lever, eieren, meel), breng op smaak met zout en kruiden en laat het 10-15 minuten staan.
 5. Leg het portioneerdeeg met een eetlepel op een koekenpan met goed verwarmde olie. Vorm prachtige, ronde pannenkoeken.
 6. De gerechten moeten worden afgedekt met een deksel - dan worden de producten goed verzorgd en worden ze luchtig.
 7. Bak heerlijke leverpannenkoekjes tot ze goudbruin zijn.

Pannenkoeken met lever en wortels en uien

Zachte, malse leverpannenkoekjes met wortelen laten niemand onverschillig. Zelfs kleine kinderen met plezier eten dit gerecht voor beide wangen. Om de lever goed te bereiden, moet je hem eerst klaarmaken: schoon maken, loslaten van de film. Foto's van al deze processen zijn eenvoudig te vinden op het internet en in kookboeken. Sommige huisvrouwen adviseren om beignets van kip of varkenslever te bakken, maar doe dit niet - rundvlees (vlees en lever) is het nuttigst.

 • lever - 800 g;
 • een grote lamp - 1 stuk;
 • wortelen - 1 stuk;
 • bloem - 150 g;
 • boter - 50 g;
 • zout, peper - de smaak;
 • ei - 1 st.
 1. Schil de groenten en hak: uienblokjes en rasp de wortels met kleine cellen.
 2. Geef de groenten in boter door tot ze zacht zijn. Het is beter om dit soort olie te gebruiken - het maakt pannenkoeken zacht en smakelijk.
 3. Lever vrij van aderen, duct en film. Snijd het bijproduct in middelste stukjes.
 4. Laat het door een vleesmolen of hak de blender.
 5. Leg de lever in een diepe kom met gehakt, gezouten groenten en eieren. Roer en breng op smaak. Voer de bloem in - de consistentie van de vulling moet vergelijkbaar zijn met de pannekoekentest.
 6. Spreid een eetlepel deeg op een goed verwarmde braadpan en bak de pannenkoeken in een kleine hoeveelheid boter.
 7. Vergeet niet: leverproducten zijn zeer snel bereid en het is belangrijk om ze niet overdries te maken.

Het recept voor pannenkoeken uit de lever zal zelfs geschikt zijn voor diegenen die dit nuttige bijproduct niet lekker vinden. Het geheim schuilt in de juiste behandeling van de lever - deze moet grondig worden schoongemaakt, verwijder de film, zodat deze zo zacht mogelijk is. Om van de specifieke geur en smaak af te komen, helpt citroensap ook - voeg gewoon een paar theelepels toe aan het deeg.

 • runderlever - 600 g;
 • manga - 100 g;
 • eieren - 2 stuks;
 • wortelen en uien - 1 stuk;
 • zout, peper - de smaak;
 • plantaardige olie om te frituren.
 1. Behandel de lever op de traditionele manier. Foto's van het proces zijn stapsgewijs te vinden in kookboeken. Het belangrijkste is om de kanalen, aders en film te verwijderen.
 2. Groenten schillen en snijd ze in blokjes.
 3. Plaats de lever, de groenten en hak deze in de blenderkom tot de toestand van de pap.
 4. Voeg het ei toe, roer, breng op smaak met zout en kruiden. Bestrooi aan het einde alle mango, roer opnieuw.
 5. In dit stadium moet je de test 30 minuten laten staan ​​om de manga op te zwellen.
 6. Leg het deeg in een koekenpan met goed verhitte olie en bruin het op middelhoog vuur tot het aan beide kanten gaar is.

Deze pannekoeken uit de lever zijn goed omdat ze, vanwege het gehalte aan aardappelen, bijna helemaal de smaak en geur van de lever missen. Het gerecht is goed om te koken en voor toekomstig gebruik - na het opwarmen verliest het zijn smaakkwaliteiten niet. Een ander voordeel van dit recept is de mogelijkheid om gekookte aardappelen te gebruiken, die na het diner van gisteren overbleven.

 • lever van rundvlees - 400 g;
 • gekookte aardappelen - 3 stuks;
 • lamp - 1 stuk;
 • eieren - 2 stuks;
 • mayonaise of vetzure room - 60 g;
 • aardappelzetmeel - 1 eetl. l.;
 • zout, peper, kruiden - de smaak.
 1. Behandel de lever op een traditionele manier: verwijder de kanalen, aders en film.
 2. Reinig de lamp en ga samen met het bijproduct door de vleesmolen. Hiervoor kunt u een blender gebruiken.
 3. Plaats de hepatische massa in een diepe kom en voeg het ei, zetmeel en zout toe met peper.
 4. Schil de gekookte aardappelen van tevoren en rasp ze op een fijne rasp.
 5. Meng op dit moment alle ingrediënten en voeg zure room of mayonaise toe. Deze componenten geven een bijzondere gevoeligheid aan beignets.
 6. Roer het beslag en laat het 20 minuten rusten.
 7. Bak de beignets van twee kanten tot een rossige korst in goed verwarmde plantaardige olie.

Hoe leverpannenkoeken in de oven te maken

Pannenkoeken van runderlever zijn zacht, geurig en prachtig - ze zijn zonder uitzondering voor iedereen heel nuttig! Er is een klein geheim dat helpt bij het aanvullen van de speciale smaak van het bijproduct - het is koriander. Het is de moeite waard enkele granen of een snufje gemalen kruiden toe te voegen, en de smaak van het klaar gerecht zal met nieuwe kleuren spelen. Het bereiden van het gerecht in de oven, evenals voor een paar, zal de calorische inhoud minimaliseren en pannenkoeken nog nuttiger maken.

 • lever - een halve kilogram;
 • lamp - 1 stuk;
 • havervlokken - 1 glas;
 • smeltkaas - 150 g;
 • aardappelen rauw - 2 stuks;
 • een snuifje koriander;
 • zout - naar smaak;
 • meel of broodkruimels voor paneermeel.
 1. Pechenka, aardappelen en uien schillen en snijd ze in grote blokjes.
 2. Door de vleesmolen, sla al deze ingrediënten en havervlokken over.
 3. Wrijf de gesmolten kaas op een rasp en voeg deze toe aan de pasta.
 4. Seizoen gehakt naar smaak. Moet een dikke massa krijgen.
 5. Vorm met natte handen, koteletten of pannenkoeken.
 6. Rol elke pannenkoek in paneermeel en leg ze op een bakplaat bekleed met perkament of folie.
 7. Bak pannenkoeken uit de lever van rundvlees in de oven op hoge temperatuur gedurende 20 minuten.

Pannenkoeken met pannenkoeken

Zelfs als je de lever niet lekker vindt, zoals dergelijke pancakes die je leuk vindt. Heerlijk, zacht, nuttig. Pannenkoeken kunnen van elke lever worden gemaakt.

Pannenkoeken uit de lever zijn erg delicaat, dankzij de ui. Ze zijn erg snel bereid en nog sneller gegeten!

Dit is een universeel recept voor het koken van schnitzels van elke lever. Het blijkt even heerlijk.

Deze pannenkoeken kunnen worden gekookt vanuit elke lever: kip, kalfsvlees en zelfs varkensvlees. Het blijkt onuitsprekelijk heerlijk te zijn.

Ik zal delicate, heerlijke leverpannenkoekjes aanbieden voor het avondeten. Een garnering is je favoriet.

De lever is erg handig, maar niet iedereen houdt van. Probeer pannenkoeken en je zult er geen spijt van krijgen!

Schotel uit de serie "snel, goedkoop, nuttig en smakelijk." Hepatische beignets worden zelfs gegeten door diegenen die niet van de lever houden.

Zo'n tussendoortje van de leverpannenkoekjes is goed voor een feestelijke tafel. En de nieuwjaarstafel kan worden geserveerd, en voor de verjaardag. Snel, goedkoop, lekker en mooi.

Koteletten beignets van kippenlever. Heerlijk, mals, snel bakken.

De lever is een handig, goedkoop en smakelijk product, en als je het niet-uniform kookt, met verbeelding, zul je je nooit vervelen. Het voorgestelde recept voor pannenkoeken uit de lever zal helpen om het gebruikelijke assortiment gerechten uit de lever uit te breiden.

Lekkere en delicate leverpannenkoekjes (leverkoekjes) met dit recept zijn heel gemakkelijk, gemakkelijk en snel klaar te maken! Ze zijn perfect te combineren met garnering en groenten.

Fijne pannenkoeken gemaakt van kippenlever met ui. Eenvoudig te bereiden, snel frituren.

Een eenvoudig recept en stevig ontbijt (of diner) van leverpannenkoekjes. Ik adviseer 🙂

Fijne leverpannenkoekjes met pompoen en ricotta. Geserveerd met heerlijke yoghurtsaus. Geniet van zowel kinderen als volwassenen.

Het recept voor kippenleverchotels is ideaal voor een familietafel. Koteletten uit kippenlever - een gerecht eenvoudig, maar lekker, bevredigend, economisch - al deze eigenschappen worden zo gewaardeerd door de gastvrouw!

We koken kniel, het is een chique en eenvoudig gerecht van runderlever.

Grechany met kippenlever.

Pannenkoeken uit de lever zijn erg handig, vooral pannenkoeken uit runderlever. Ze brengen gmololobine op en voeren veel vitamine B naar ons lichaam, daarom zal het voor velen nuttig zijn om te leren hoe ze leverpannekoeken te maken.

Het recept voor leverpannenkoekjes kan een andere lever gebruiken, pannenkoeken maken van de lever van rundvlees, pannenkoeken van varkenslever, beignets van kippenlever. Een van de meest goedkope in de bereiding - lever pannenkoeken van de kippenlever.

Nu direct over het bereiden van pannenkoeken uit de lever. Hepatische beignets worden bereid uit een rauwe lever, die eerst door een vleesmolen wordt gevoerd. Je hebt ook een gefrituurde ui nodig om leverpannenkoekjes te bereiden. Het testrecept voor leverpannenkoeken bevat ook meel en eieren, die gemengd moeten worden, en dan een geroete lever toevoegen. Neem daarna een lepel deeg en in een koekenpan met boter pannenkoeken uit de lever. Het recept voor pannenkoeken uit de lever kan worden gevarieerd door het toevoegen van gefrituurde wortels, verschillende kruiden. Bovendien Pannenkoeken met pannenkoeken kan worden bereid met een vulling. Om te leren hoe je leverpannenkoeken met bakken kunt bereiden, raden we je aan om naar de pagina met leverpannenkoekjes te kijken (een recept met een foto).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

3 + 7 =