Trog voor eiwit

We maken door onze eigen handen een goede voerbak voor eiwitten

Ontmoeting met een eekhoorn brengt altijd veel positieve emoties met zich mee. Als u deze grappige dieren naar uw site wilt trekken, kunt u de voedertrog voor de eekhoorns helpen, die met eigen handen worden gekookt.

De feeder, evenals het huis voor fluffy schoonheden moeten worden gemaakt in overeenstemming met bepaalde regels:

 1. Voor de voerbak voor eekhoorns gebruiken ze alleen natuurlijk hout met hun eigen handen, en niet geïmpregneerd met lakspaanplaat of, in het algemeen, plastic fragmenten. Ten eerste leven de eiwitten in het bos en allerlei soorten verven, laminaten en plastic attributen zijn uiterst gevaarlijk voor het delicate organisme. Ten tweede, de geur van vernis kan een eekhoorn afschrikken en uw werken zullen een verspilling zijn.
 2. Je moet een compacte structuur doen.
 3. Als de feeder gesloten is, is een ronde klim nodig.
 4. Om ervoor te zorgen dat de eekhoorns de voedertrog bezoeken, is het noodzakelijk om het correct op te hangen - alleen aan een boom en op zo'n hoogte dat je er veilig voedsel en heerlijk voedsel kunt neerzetten.

Voor feeders voor eiwitten kunt u natuurlijke platen gebruiken, inclusief platen. De belangrijkste eis is dat het gebruikte materiaal absoluut droog moet zijn. Het is aan te raden om planken te kiezen met een wanddikte van 2,5-3 cm, zodat de feeder langer meegaat en het dier zich binnen comfortabel voelt.

Er zijn verschillende basisopties voor het maken van een feeder voor eiwitten (een foto van enkele van de onderstaande opties).

Deze methode is het meest eenvoudig en snel. U zult borden nodig hebben met afmetingen van dikte / breedte / lengte van respectievelijk 1,8 / 30/300 cm. De totale lengte moet drie meter zijn.

 1. Gebruik een vierkant om een ​​55 cm lang bord te snijden, te meten en te snijden. Dit is de achterkant van de feeder. Van boven en van onderen annuleren ze 5 cm, zij zullen de trog aan de boom bevestigen.
 2. Snijd nu de zijwanden af ​​- twee planken 25 * 45 cm en een binnenwand met afmetingen van 20 * 25 cm.
 3. De resterende twee brusochka zullen de rol van een veranda spelen.
 4. Met behulp van een decoupeerzaag aan de voor- en achterkant van de toekomstige feeder wordt rond lui gesneden waardoor de eekhoorn te eten krijgt. Houten delen moeten zorgvuldig met een nest worden geschuurd, zodat de eiwitten niet worden beschadigd.
 5. Bedenk eens of je alles hebt gedaan, of alle details kloppen. Als er geen tekortkomingen zijn, kunt u de bak lijmen.

Om zeker te zijn van de sterkte van de voedertrog voor de eekhoorn, kunnen de delen ook met schroeven worden bevestigd. Nagels zijn in dit geval buitengewoon ongewenst, zodat dieren zichzelf niet snijden.

Vreemd genoeg, maar deze methode is niet alleen interessant, maar ook eenvoudig, populair en ziet er erg origineel uit. Bovendien wordt het voedsel betrouwbaar beschermd tegen vogels.

Kies een voldoende grote bank met een diameter van ten minste 15 cm, zodat de eekhoorn er niet alleen in kan klimmen, maar ook noten kan zitten en eten.

Een voedertrog voor eekhoorns met hun eigen handen (de tekeningen zijn bevestigd) is een huis, geplaatst op een lange richel-basis. Geschatte afmetingen van het huis zijn 45/25/20 cm (lengte / breedte / hoogte, respectievelijk):

 1. Knip twee zijwanden uit, een voorstuk, een dak en een achterwand, markeer een gat voor de pot.
 2. Maak in het voorste gedeelte ook een gat, maar het moet overeenkomen met de diameter van de hals van het blikje.
 3. In elke zijwand wordt een gat gesneden met een diameter van niet meer dan 10 cm, dit is de ingang naar de voedertrog. De basis van de feeder moet zo lang zijn dat hij een klein huis, een pot en een kleine reserve kan bevatten voor het plaatsen van een limiter, die de pot veilig zal bevestigen. Wat de achterkant betreft, deze is, naast de functie van de muur, nog steeds de houder van de hele constructie, omdat deze aan de boom zal worden bevestigd.
 4. Nadat alle details zijn weggesneden, wordt het verwerkt door schuurpapier, gelijmd en bevestigd met schroeven.
 5. Het blijft alleen om de trog aan de boom te bevestigen en het voer in te gieten.

Met behulp van de tips, kunt u zelf een feeder voor de eekhoorn maken en uw tuin revitaliseren.

Hoe maak je feeders voor eekhoorn met je eigen handen?

Het creëren van een voedertrog voor eekhoorns met hun eigen handen zal een ideale keuze zijn voor mensen die niet onverschillig staan ​​tegenover ondeugende harige wezens.

Observatie van eiwitten brengt ook de persoon positieve emoties. Feeders voor eiwitten (hun eigen handen), waarvan foto's op het internet te vinden zijn, hebben een ander ontwerp.

Dankzij dergelijke structuren kunnen knaagdieren in de winter extra voedsel vinden. De feeder laat de eekhoorn niet alleen niet verhongeren, maar wordt ook een sieraad van parken en binnenplaatsen.

Hoe voedt het eiwit in vivo?

Het belangrijkste eiwit in het dieet zijn de zaden van verschillende bomen. Dergelijk eiwit wordt zowel in de zomer als in de winter gevonden. Dieren zijn dol op het nippen van zaden van sparren, bomen, walnoot, hazelaar, beuk. Eikels knaagdieren eten in het geval dat je de honger niet kunt stillen met ander voedsel. Vaak is de populatie van deze dieren direct afhankelijk van het aantal naaldbossen en de hoogte van hun opbrengst. In jaren van slechte oogst is het bijna onmogelijk om eiwitten in bossen en tuinen te zien.

Het dieet van eiwitten omvat niet alleen de zaden en vruchten van verschillende planten, maar ook vogeleieren, die het eiwit neemt van de nesten die er door zijn verwoest. Er zijn tijden dat kleine eekhoorns dienen als voedsel voor de eekhoorn. Bovendien kan het dier een ander knaagdier aanvallen, waarvan de grootte kleiner is.

Voedingsstoffen voeden zich met noten, in de regel in de winter. Ze worden het belangrijkste product dat wordt gebruikt in het koude seizoen. Dieren verbergen de noten zorgvuldig onder de schors van bomen, in verlaten holten of in mos. In de voeding is een overweldigend aantal noten gemaakt van ceder en hazelaar.

Schimmels voor eiwitten zijn van ondergeschikt belang. Dieren zijn gevuld met paddenstoelen en hangen ze aan de takken van bomen. De dieren groeven ook de bevroren champignons uit onder de sneeuw. Vooral eiwitten zoals tubulaire soorten schimmels.

Naast schimmels en zaden voeden eiwitten zich met de bloeiwijze van bomen en struiken, plantenwortels, naalden, korstmossen en vele andere soorten plantenvoeding. Maar dergelijke producten zijn niet voor eiwit belangrijk. Ze dienen als voeding. In jaren van slechte oogst kunnen kleine dieren zich voeden met schors en nierbomen. Maar met een dergelijk dieet in eiwitten, worden vetafzettingen in kleine hoeveelheden gedeponeerd.

In natuurlijke habitatomstandigheden zijn deze knaagdieren te vinden in bossen en steppen. Sinds de tweede helft van de vorige eeuw zijn eiwitten verplaatst naar tuinen en stadsparken. Het dier bouwt zijn nest in een hol of genesteld nest. Ze zijn gebaseerd op ruige takken. Van binnenuit voert het eiwit zijn nest in met een zacht nestje uit de rafelige schors. In de stad kunnen ze houten huizen voor vogels nemen.

Begiftigd met veel vindingrijkheid, zal het knaagdier niet migreren naar de warmere delen tijdens de koude winter. Zverek begrijpt dat mensen hem aanvullende voeding geven. Het verschil tussen deze knaagdieren en anderen ligt in het feit dat dieren overdag actief zijn.

Het leven van eekhoorns in de stad wordt vergemakkelijkt. Mensen maken constant feeders voor eekhoorns met hun eigen handen en voeden het dier. Daarom is voedsel voor hen niet moeilijk te vinden. Smaakvoorkeuren van deze dieren verschillen. Niet elke eekhoorn besluit een koekje of cornflakes te proberen.

Velen vragen zich af hoe ze een feeder voor eekhoorns met hun eigen handen kunnen maken.

Het is niet zo moeilijk om thuis een voerbak voor eekhoorns onder de knie te krijgen met je eigen handen. Maar er moet nog een inspanning worden gedaan.

Een bak met blik wordt meestal gebruikt in West-Europa. En dit zou niet moeten verbazen. Een dergelijk apparaat heeft een uitstekend uiterlijk en is erg handig voor een dier, omdat het gemakkelijk is om voedsel uit het dier te halen.

De bouw van een logement helpt om te bereiken dat voedsel alleen wordt verkregen door eiwitten en niet door grote vogels die voedsel stelen van voeders van andere mensen.

Gebruik voor deze methode de meest voorkomende glazen pot. Transparantie van de container geeft de gelegenheid om te kijken hoe de eekhoorn noten liefkoost. Alleen het knaagdier kan op de bank klimmen.

Om deze feeder te maken, hebt u nodig:

 • een plank gemaakt van hout, met een lengte van 180 cm;
 • schroeven;
 • een blikje glas;
 • lijn;
 • zag;
 • schuurpapier.

In de wanden van het hout aan de zijkanten, is het noodzakelijk gaten van zodanige grootte te boren dat het lichaam van de eekhoorn er vrij in kruipt. De ideale diameter is 15 cm .In het midden van het bord is een groot gat uitgesneden, waarin de hals van de pot kan komen. Het ontwerp is extreem duidelijk en eenvoudig.

Het gebeurt dat de vogels toch in de pot komen om te verwarmen. Daarom moet u de feeder van tijd tot tijd reinigen van de veren en vogelpoep die erin zijn verzameld. Het belangrijkste is dat zo'n feeder de eekhoorn vreugde schenkt.

Feeders voor eiwitten met hun eigen handen kunnen op een andere manier worden gedaan. Opgemerkt moet worden dat deze methode ingewikkelder is dan de vorige. Om zo'n voeder te maken, heb je natuurlijke materialen nodig die erg aantrekkelijk zijn voor dieren.

U hebt de volgende hulpmiddelen nodig:

 • een hamer;
 • een ijzerzaag voor een houten oppervlak;
 • boor;
 • spijkers en zelftappende schroeven;
 • schroevendraaier voor schroeven;
 • plank gemaakt van hout;
 • bars en montageplanken;
 • waterbestendige lijm.

Tekening van een houten feeder met de geplande maten

Voordat u begint met het maken van het product, moet u een ontwerp tekenen. Hoe wordt de voedertrog gemaakt voor eekhoorns? Tekeningen die alle parameters van het toekomstige product bevatten, bieden de uitvoerder gemakkelijk werk. Er zijn veel opties.

De feeder voor de eekhoorn, waarvan het ontwerp de afmetingen van de achterwand, het dak, de zijwanden en de planken aangeeft, is completer (er zullen geen grote gaten, openingen of andere nadelen zijn).

De grootte van een dergelijke trog wordt individueel gekozen. Ongeveer 30 cm lang en 40 cm breed. De bijlage voor de feeder moet goed worden doordacht.

Op de gevel is een cirkel gesneden met een diameter van 10 cm, dit is de ingang naar de feeder.

De huisvoeder voor eiwitten mag niet zijn gemaakt van materialen die giftige stoffen bevatten. Een specifieke geur van het product zal de dieren afschrikken. Wees voorzichtig, stel het materiaal bloot aan een grondige controle. Zorg ervoor dat het product geen scherpe delen heeft, die het levendige dier ernstig kunnen verwonden.

De eerste fase van het werk is de overdracht van de geplande afmetingen van de tekening op een houten plank (materiaal van vervaardiging). Snijplanken met maximale precisie kunnen met een ijzerzaag worden gemaakt.

Wanneer alle delen van de toekomstige structuur worden afgekapt, moet u afzonderlijk aan elk onderdeel gaan werken. Alle details worden zorgvuldig gerookt.

De volgende fase is de bevestiging van de gevel aan een kleine plank, die "balkon9raquo" werd genoemd. De basis van deze plank is een staaf gemaakt van hout, die op een trede lijkt. Het komt voor dat een stuk plank aan de bar is bevestigd om de richel groter te maken. Het product wordt bevestigd met behulp van spijkers of zelftappende schroeven. Het hangt allemaal af van de voorkeuren van de fabrikant.

Vervolgens wordt een plank aan de zijkant geplaatst. Het moet strikt onder de ingang van het huis worden geplaatst, maar met de rekening dat de lagere structuur niet wordt geblokkeerd. Anders komt het dier gewoon niet naar de bodem van de feeder.

Feeder uit een plastic fles

Mensen hebben een plastic fles leren gebruiken voor verschillende doeleinden: van het maken van originele sieraden en souvenirs tot het bouwen van kleine huizen voor viervoeters. Als u een grote plastic fles gebruikt, kunt u gemakkelijk een feeder maken voor eiwitten.

Hoe worden feeders gemaakt voor eiwitten uit plastic flessen?

Neem een ​​flesje plastic in volume van 2 tot 5 liter. Een groot gat wordt gesneden in het onderste deel. Op de bodem van de fles is voedsel geplaatst. De fles zelf wordt opgehangen aan een boom in tuinen of parken.

Een feeder voor eiwit uit een plastic fles wordt gemaakt vanaf de bovenkant van de container, die een conische vorm heeft.

De uitgesneden trechter is bevestigd met een geschroefde dop op het bord. In de plastic container is voedsel geplaatst.

Hoe maak je snel een feeder voor eiwitten? Een uniforme optie is de productie van een voedertrog voor een klein dier uit een gewone doos. Maar als de vogels geschikt zijn voor kefir, dan is een grotere kist geschikt voor de eekhoorn.

In de zijkant van de doos is een ingang van voldoende grootte uitgesneden. Het touw is bevestigd aan de bovenmuur. Voor dit doel worden kleine gaten gesneden waardoor het touw wordt doorgesneden. De feeder kan aan een boom worden gehangen.

De basis van deze feeder is een pallet gemaakt van hout met planken en twee stukken multiplex. Stukjes multiplex worden met behulp van kleine spijkers aan elkaar bevestigd. Ze zijn genageld aan de randen van de pallet. De feeder is opgehangen aan een boom of op een lage paal geplaatst.

Voeder met maïskolf

De feeder met maïskolf is zeer eenvoudig in uitvoering. Ze trekt het eiwit aan met maïs, dat op een scherpe houten pen wordt gezet.

Het voordeel van deze trog is dat de vogels grote maïskorrels niet aankunnen en het voedsel alleen aan de eiwitten wordt gegeven.

De inhoud van de feeder is vooral belangrijk voor eiwitten. Het is duidelijk dat het voeren van knaagdieren met natuurlijk voedsel een zekere moeilijkheid oplevert. Daarom moet je bij het kiezen, geleid worden door producten die eekhoorns in grotere mate passen.

In de winter kunnen dieren gedroogde vruchten worden aangeboden zonder suiker en eventuele toevoegingen, evenals reuzel zonder zout. Het heeft veel calorieën en vitamines. Geschikte en droge paddestoelen, haver en lijnzaad. Knaagdieren kunnen worden gegeven en geschilde walnoten, zonnebloempitten en hazelnoten in de schaal. Het belangrijkste is dat de producten geen zout, suiker en aromatische additieven bevatten.

Vergeet niet dat de meest hongerige periode het begin van de lente is. Eekhoornvoorraden ontkiemen en worden ongeschikt voor consumptie. Stop daarom niet met het terugtrekken van koud weer.

Feeder voor de eekhoorn met je eigen handen: instructie

Heel wat eigenaren van stedelijk vastgoed proberen tegenwoordig vaker uit de drukte van de metropool te komen. De natuur stelt u in staat om frisse lucht in te ademen, en als uw site in de buurt van een park of bos ligt, kunt u de eekhoorns bekijken, want vriendschap met deze dieren levert veel aangename momenten op voor zowel volwassenen als kinderen.

Eiwitten zijn vriendelijke en zeer nieuwsgierige dieren die zich vaak in de buurt van een persoon nestelen, als ze het gevaar niet zien. Je kunt een eiwit naar je site trekken door er een feeder voor deze dieren op te bouwen. Je kunt het zelf doen.

Als je besluit dat je een feeder nodig hebt voor de eekhoorn op de site, moet je eerst nadenken over welk materiaal het beste is om te bouwen. In de natuur nestelen deze dieren zich in holten van naaldbomen. Het zijn deze rassen die de voorkeur moeten krijgen. Je kunt aspen of berken gebruiken, maar deze keuze is riskant genoeg. Als je een vogelvoeder van de populier maakt, is deze zeker leeg.

De feeder voor de eekhoorn kan alleen worden gebouwd nadat je alle benodigde hulpmiddelen hebt voorbereid, namelijk:

Pas nadat u kunt beginnen te werken.

Als u wilt een betrouwbare, duurzame feeder te maken, is het mogelijk om scherpkantig bewerkt, waarvan de breedte 30 cm voor te bereiden, terwijl de dikte van 1,8 cm is. De tekening is niet nodig te zijn, omdat het ontwerp is vrij eenvoudig, en de productie ervan niet gepaard gaat met moeilijkheden.

Voor het uitvoeren van werkzaamheden moet u 55 cm plank meten en het werkstuk afzagen. De achterwand van de feeder moet de volgende afmetingen hebben: 55 x 30 cm, gemeten van onder en van boven af ​​met 5 cm, deze onderdelen zijn handig voor het bevestigen van de structuur aan een boom. De zijwanden zijn zodanig voorbereid dat het uiteindelijk mogelijk is om 2 delen met dezelfde afmetingen te verkrijgen: 45 x 25 cm.

Wanneer aangebracht binnen de partitie, moet een deel bereiden met afmetingen van 20 x 25 cm. Het bovendeksel feeders moet een vierkante vorm met een zijde van 30 cm. Met opzichte van de bodem, dan is de afmeting van 25 x 30 cm. Voeder voor proteïnen kunnen kleine stappen hebben, twee platen moeten worden voorbereid. In de linkerbovenhoek van de gevel noodzakelijk een gat voor ingang, moet de diameter ongeveer 8 cm.

Alle onderdelen kunnen zonder tekening worden gemaakt. In de volgende fase moet de structuur worden samengesteld. Elementen worden goed verwerkt door nazhdachkoy dat de eiwitten niet gewond zijn. De basis van het huis wordt geassembleerd met lijm en daarna kan alles met schroeven worden bevestigd. Als de lijm een ​​vrij persistente en scherpe geur heeft, is het de moeite waard om hem niet te gebruiken.

De feeder voor het eiwit kan ook worden gemaakt met behulp van logs. In diameter, zou het 40 cm moeten hebben. Bij de eerste fase, wordt een cirkel gesneden, de dikte van die 4 cm is, zal het als deksel werken. Een ander detail is een log van 40 cm, die de basis van het ontwerp zal vormen.

De holte is uitgehold in het blok, de afmeting moet zodanig zijn dat de dikte van de muur en de bodem 3 cm is. De volgende stap is om de hoofdingang te maken, het deksel te spijkeren en de dikke tak aan de ingang van de veranda te versterken. Een dergelijke feeder ziet er zo natuurlijk mogelijk uit, zodat deze op elke locatie kan worden geplaatst en het ontwerp niet in tegenspraak is met het ontwerp.

Een voedertrog voor eekhoorns kan met de hand worden gedaan. Na de voltooiing van het werk, zou u het niet met vernis moeten behandelen en het verfraaien, het zal slechts kleine dieren afschrikken. Natuurlijkheid is in dit geval aantrekkelijker. Bij het installeren van de structuur moeten de volgende regels in acht worden genomen.

De feeder moet zich op 5 m van de grond bevinden, dit zorgt voor de veiligheid van de eiwitten, daarom wordt het niet aanbevolen om de structuur eronder te plaatsen. De inlaat moet op het zuiden of oosten zijn gericht. De meest voorkomende windrichting in het gebied geeft de juiste locatie van de constructie aan. Bij het bevestigen van de bak is het noodzakelijk om de bomen te beschermen, dus de structuur moet vastgeschroefd zijn en niet genageld.

Een kribbe maken uit de doos

De voedertrog voor de eekhoorn kan worden gemaakt van een conventionele doos, deze optie zal veel eenvoudiger zijn in vergelijking met het bovenstaande. Om het werk uit te voeren, is het noodzakelijk om voor te bereiden:

Als het enige verschil tussen de voedertroggen voor de eekhoorns en de feeder voor de gevederde, verschijnen dimensies. "Eetkamer9raquo; voor eiwitten zal iets groter zijn, de ingang ervan is ook groter. Knaagdieren kunnen echter de ingang uitbreiden in een krappe vogelbak. Je kunt een ontwerp uit de doos maken, maar als de tieten en mussen perfect op elkaar zijn afgestemd met melkpakketten, dan moet je voor eekhoorns een grotere container kiezen. Een doos onder de ketel is bijvoorbeeld geschikt.

Knip aan de zijkanten de ingangen open, waardoor de dieren naar binnen klimmen. Het touw is bevestigd aan de bovenmuur. Hiertoe worden in het lichaam gaten gemaakt, waardoor de uiteinden van het touw worden doorgesneden. Aan de achterkant moet je knopen knopen. Hierop kunnen we aannemen dat de feeder klaar is, nu kan deze aan een boom worden opgehangen.

Een feeder voor proteïne, een foto die je in het artikel kunt vinden, kan ook uit multiplex worden gemaakt. Gebruik daarnaast houten pallets met bumpers. Twee stukken multiplex moeten van bovenaf worden gefixeerd met anjers ertussen. Ze zijn genageld aan de randen van de pallet. Een dergelijke feeder kan niet alleen aan een boom worden opgehangen, maar ook op een lage pilaar worden gemonteerd. Daarop klimmen de dieren omhoog.

Je kunt ook een feeder maken van de maïskolf. Er doorheen passeert een touw of een scherpe tak, waarvan er een is versterkt tot een boom. Het gemak van zo'n trog is dat tieten en duiven dergelijk voedsel niet kunnen stelen, omdat het te moeilijk voor hen is. Zoals uit de praktijk blijkt, is de grootte van de feeder niet erg belangrijk voor de eekhoorn, het dier trekt eerder hazelnoten, pijnboompitten, gedroogde paddenstoelen, haver en lijnzaad, en ook zonnebloem aan. De moeilijkste tijd voor deze dieren is de vroege lente, omdat de stocks van noten en zaden beginnen te ontkiemen, zodat ze ongeschikt worden om te eten.

Een trog maken uit een glazen pot

Feeders voor eiwitten met hun eigen handen, waarvan foto's worden gepresenteerd in het artikel, kunnen worden gemaakt van glazen potten. Met een dergelijke aanpassing kan een persoon de eiwitten observeren, en voor het dier zelf is de constructie erg handig. Een dergelijk lokaas wordt alleen aan eekhoorns gegeven, grote vogels kunnen geen voedsel stelen.

Om werk te verrichten, moet u een gewone bank gebruiken, waarvan de transparantie het overzicht verbetert. Als u een feeder wilt maken, moet u aanvullend voorbereiden:

De voorbereiding van het hout, je moet overwegen dat de lengte van het werkstuk moet zijn 180 cm. De muren, boor 2 gaten, perfect diameter in dit geval zou zijn 15 cm. In het centrale deel van het bord te snijden een ander gat, dat de hals van de pot kon komen. Voordat je een feeder voor eekhoorns maakt, moet je er rekening mee houden dat vogels er van tijd tot tijd nog steeds zullen doordringen. Daarom moet het ontwerp worden opgeklapt, omdat het van tijd tot tijd ook moet worden schoongemaakt.

Een verscheidenheid aan materialen wordt vaak gebruikt om het werk uit te voeren dat in het artikel wordt beschreven. Als u bijvoorbeeld een kartonnen doos aanbrengt, moet u erop voorbereid zijn dat deze alleen voor het seizoen zal duren. Terwijl als je de constructie stationair en duurzaam wilt maken, dan is het noodzakelijk om hout te gebruiken.

Wanneer een voerbak voor eekhoorns met de hand gemaakt is van hout, kan deze een ladder bevatten in de constructie, waarlangs het eiwit omhoog klimt. Als alternatief kan ook een kleine plastic fles worden gemaakt. Het volume kan van 2 tot 5 liter zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 3 = 1