Feeder uit een pak melk

LiveInternetLiveInternet

-Zoeken op dagboek

-statistiek

Vogelvoeder voor de vogels uit het melkpakket

Om een ​​vogelvoeder van een melkpakket te maken hebben we nodig:

- een stuk touw om de kant en klare bak op te hangen

- rechte tak

- Een klerkmes, of iets dat helemaal kapot is

- markeerpen

Markeer en knip de ramen uit waardoor de vogels de voerbak binnengaan, aan weerszijden van de verpakking.

Je kunt de bak uit de verpakking iets anders maken en fixeren, stevig op de stam van de boom bevestigen en niet aan de takken hangen. Een dergelijke feeder slingert niet door de wind en trekt volgens waarnemingen vogels meer aan.

Feeder uit een pak melk

 • De meest populaire soorten handwerk
 • Gebreide octopus applique: stap voor stap instructie met foto
 • Valentines op 14 februari met hun eigen handen: TOP - 100 beste ideeën met masterclasses
 • Trinket "Dog" met hun eigen handen. Stapsgewijze masterclass met foto
 • Winterambachten met kinderen. "Sneeuwman-postbode" van gekleurd papier: een masterclass

Vogels in de winter, vooral in de winter, hebben onze hulp nodig en vandaag vertellen we je: hoe je een kribbe uit de doos haalt. Misschien is de raad van bestuur - niet het beste materiaal voor dit doel, want het is sterker dan hout of kunststof wordt blootgesteld aan atmosferische invloeden. Maar als je niet beschikt over een familie van ambachtslieden - timmerman aan een houten vogel feeder te maken, en dranken in plastic flessen je niet drinken in de winter, is het beter om een ​​vogel feeder te maken uit de doos of Tetrapak dan niet om niets te doen. Immers, volgens statistieken tijdens de koude winter in de stad, overleeft slechts één vogel van de tien.

Hoe maak je een kribbe uit de box master class

De eenvoudigste manier is om een ​​feeder te maken uit een pakje sap of melk. Het karton is gelamineerd en voldoende bestand tegen vocht. Bovendien is de vorm van een dergelijk pakket erg handig en vereist het slechts een minimale interventie. We zijn gevuld met een lege tetrapak, die we grondig wassen voor het werk van de resterende vulstof en worden gedroogd. We hebben een scherp mes en een touw nodig.

In principe kan het oppervlak van een tetrapack worden gelaten zoals het is. Maar als u een zelfklevende film heeft, bedek deze dan. Dit maakt het niet alleen duurzamer, maar ook decoratief. Het is ook mogelijk om het te schilderen met acryl verf voor buiten gebruik, stickers of tekeningen van andere verf met behulp van een stencil, pasta stukken takken versieren in de vorm van het dak, in het algemeen, toon verbeelding.

Zelfs als je de feeder zelf maakt, haast je niet en geef je hem een ​​decoratieve uitstraling. En vooral zal het overbodig zijn als kinderen aan het werk deelnemen. Zoals het gezegde luidt: een daad geeft geboorte aan een gewoonte, een gewoonte geeft geboorte aan het lot.

Het is heel belangrijk dat het kind gewend is om zich te omringen met dingen die niet alleen utilitair, maar ook mooi zijn. Al het werk zorgvuldig doen moet een gewoonte worden. Knip met een mes een gat in de zak. De vorm kan willekeurig zijn, maar de top is beter afgerond. U kunt het gat eerst iets minder dan nodig snijden, zodat u de rand kunt inkorten.

Het is wenselijk, hoewel niet noodzakelijk, om de rand van het gat te lijmen met een isolerende tape of stroken van dezelfde kleefstof als de rand. Dit versterkt het karton, maakt de randen van het gat niet zo scherp. U kunt twee gaten maken en niet noodzakelijkerwijs op een vlakke kant van de verpakking. Dit is handig als de feeder vrij hangt en niet aan één kant aan een boom of muur wordt genageld. Kleine driehoekige gaten met de top van een driehoek op de rand zijn ook geschikt, en niet te gewelddadig de sterkte van het pakket. In dit geval is het een goed idee om takken of sushistokken door de verpakking te steken, noodzakelijkerwijs vast te zetten met plakband, elektrische tape of op een andere manier, zodat ze er niet uit kunnen vallen. Vogels zullen zich comfortabel pikken, erop zitten. Het blijft alleen om gaten in het bovenste deel van de feeder te maken en er een touw doorheen te trekken zodat het aan een tak kan worden gehangen.

Masterclass hoe maak je een kribbe uit de doos liet zien en vertelde hoe dit te doen vanuit tetrapak. Dit is natuurlijk niet de enige mogelijke optie. Als u verpakkingsdozen van karton sterk genoeg is, dan komen ze en ze hebben alleen maar om ze zorgvuldig te beschermen tegen vocht. Het is alleen nodig om het buitenoppervlak met een sticker of verf te plakken. Geschikte waterbestendige verf of lak. De onderkast binnenkant goed gedupliceerd geschikte afmetingen stuk karton, verpakt, zoals voedingsmiddelverpakkingsmateriaal en geplaatst in een plastic bakje geschikte grootte.

Als je erover nadenkt, hoe maak je een kribbe uit de doos, foto afgewerkte ontwerpen helpen u een keuze te maken. Er is zelfs een tekening, als een doos onder de pampers om opnieuw in de feeder te maken. In dit geval kan het raadzaam zijn, als je geen verf of zelfklevende folie te snijden gaten netjes en stevig in enkele lagen plastic folie om de doos te verpakken, knip gaten.

Het is mogelijk om een ​​viltstift naar de gewenste vorm van de sleuven te trekken om niet te worden aangezien. De randen van de gaten moeten worden geplakt met plakband, tape of hechtpleister, zodat de film niet exfolieert en de randen sterker worden en niet zo scherp worden. Decoratieve afwerking is niet nodig, maar kijk hoe aantrekkelijk de voedertroggen lijken te zijn gemaakt, schijnbaar gemaakt van een terugwerpmateriaal. In de cursus gaat alles: verf, film, knopen, jutekoord en natuurlijke materialen. Geheimzinnig, maar het feit: dingen gemaakt met liefde en ijver, en langer dienen.

Hoe maak je een feeder uit de doos, ideeën zijn heel divers. Om bijvoorbeeld geen zorgen te maken over het frequent laten vallen van voedsel voor vogels, is het mogelijk om een ​​gesneden fles gevuld met voedsel in de binnenkant van de doos te plaatsen. Beveilig het zal extra gleuven in de muren helpen. Een interessante feeder kan komen uit twee dozen snoep - groot en kleiner. Van de deksel van de grotere doos, doormidden gebogen, is de bovenkant van de bak gemaakt en van de kleinere doos is het onderste deel. Om de structuur stijf te maken, moet u een nietmachine gebruiken.

Met zijn hulp kunt u de overkapping van bovenaf dupliceren met een geschikt stuk dicht tafelzeil, zodat het niet nat wordt. Je kunt een tafelzeil met een dubbelzijdig plakband plakken. Een gewone schoenendoos is ook geschikt, maar het is noodzakelijk om het te beschermen tegen vocht.

Als de feeder klein van formaat is, zoals bijvoorbeeld uit een tetra pack, maak dan verschillende en hang ze op korte afstand van elkaar. Dit maakt het gemakkelijker om een ​​feed te leggen, je hoeft niet naar verschillende plaatsen te rennen en de vogels zullen minder moeten ruzie maken, omdat er genoeg ruimte is voor iedereen om te voeden. Plaats trouwens uw producten op een voldoende hoogte, ontoegankelijk voor de kat.

Schorsing is het beste om ervoor te zorgen dat hij niet het punt, anders wordt de feeder zal blijven draaien, wat off vogels kunnen schrikken. De samenstelling van het voer kan zeer gevarieerd zijn: niet alleen graan, maar ongezouten spek, gehakte hardgekookt ei, tarwe kruimels (niet Rogge!) Brood, noten, zaden, stukjes appels en pompoenen, bos van mountain ash en viburnum. Druiven bessen kunnen van buitenaf aan de feeder zelf worden bevestigd, het zal vogels aantrekken.

Vond je de masterclass leuk? Vertel het je vrienden - klik op de onderstaande knoppen:

 • Hoe maak je een plasticine tank? Populaire ideeën en masterclasses met foto's
 • Knutselen naar school: populaire ideeën met foto's
 • Ambachten van kegels: de beste ideeën met een foto
 • Ambachten van karton: populaire ideeën met foto's
 • Verpakken voor nieuwjaarsgeschenken: de beste masterclasses met foto
 • Huis voor een kat met hun eigen handen: de beste ideeën en masterclasses met een foto
 • Een verjaardagscadeau voor jezelf: de beste ideeën met stapsgewijze foto's
 • Hoe maak je meubels voor poppen? beste ideeën, masterclasses met foto's
 • Ambachten gemaakt van papier voor kinderen! Beste ideeën en workshops met stapsgewijze foto's
 • Ambachten uit de boom door eigen handen: stap-voor-stap masterclasses met een foto

 • Mooie ambachten gemaakt van karton voor het nieuwe jaar
 • Valentines op 14 februari met hun eigen handen: TOP - 100 beste ideeën met masterclasses
 • Kralen met uw eigen handen. Stapsgewijze masterclasses
 • Trinket "Dog" met hun eigen handen. Stapsgewijze masterclass met foto
 • Ambachten voor 2019 met hun eigen handen. Het symbool van het jaar is een varken, een biggetje. 100 ideeën met turn-based foto's
 • Breien rokken voor meisjes. TOP - 20 ideeën met foto's, diagrammen en beschrijving
 • Prachtig patroon breien: honingraat. Top 10 breien ideeën + beschrijving
 • Armband "Pandora" met hun eigen handen: stap voor stap instructie
 • Kenmerken van het breien van kleding voor verschillende soorten poppen
 • Ambachten van papier met je handen: TOP-10-ideeën met foto's

Herdrukken van materialen is alleen toegestaan ​​met schriftelijke toestemming van de redactie!

vogelvoeder

In de sectie Tips, ideeën op de vraag Hoe een mooie vogel karmushka te maken. Mooi uit het pak melk. Wat te bedenken gegeven door de auteur Yergei Animesh het beste antwoord is

Een vogelvoeder maken van karton. Laten we beginnen:

2.Krasim karton in de gewenste kleur en versier het naar uw smaak - de foto ziet u het decor van de knoppen, het "dak" ingelijst sticks. U kunt uw verbeelding tonen en de decoratie naar wens maken.

3. We snijden de deur van de voorkant van de doos.

4.Na de deur maken we een klein gaatje voor de maat van de stok, die we vervolgens staken voor de zogenaamde baars. Je kunt doorgaande gaten maken om je toverstok door te steken - het geeft een slaapplaats van duurzaamheid.

5. Giet het voedsel naar binnen.

6. Aan de bovenkant van de doos bevestigen we een vislijn (een dunne draad) en hangen de feeder aan een boom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

71 − = 62