Hoe maak je een doos voor een herdershond

Stand voor de Duitse herder: afmetingen, schema, bouwinstructie

Voor het fokken van honden of jagen, is het erg belangrijk om het lichaam te verharden, dus het is uiterst noodzakelijk voor een dier om op straat te blijven. Een goede eigenaar is verplicht om zijn huisdier een normaal leven te geven, dus het is noodzakelijk om te begrijpen wat een hokje moet zijn voor een Duitse herder, die aan alle eisen van het huisdier zal voldoen en alleen plezier zal brengen voor de huurder.

Bepaal de plaats van constructie

De plaats van het hondenverblijf moet goed worden verwijderd van uw huis of andere structuren: een afvoerput, een weg en een toilet. Perfect geschikt voor gemakkelijke hoogte, bedekt met bomen of struiken tegen wind en heet zonlicht. Het is uiterst ongunstig als de doos voor de Duitse herder naast andere huisdieren staat, of het nu kippen, paarden of varkens betreft, omdat de producten van hun vitale activiteit het dier lastig vallen.

Sorteer twee soorten van dergelijke gebouwen: een klassiek model en een verbeterd model. Het meest gewone en algemeen erkende type is een uitgangspunt voor één ruimte. Het tweede type wordt voltooid met een tamboer. Een hondenhuis voor een Duitse herder wordt meestal gebouwd met behulp van de geavanceerde aanpassingsmethode.

Het meest prioritaire materiaal voor het bouwen van een hol is hout, meestal grenen. Randenbord is een ideale optie. Geperst spaanplaat wordt niet aanbevolen vanwege de snelle vernietiging onder invloed van vocht en de aanwezigheid van schadelijke chemicaliën in de compositie. Huisborden moeten worden geverfd om ze tegen vocht te beschermen.

Voor omstandigheden met een laag temperatuurklimaat, moet het gebouw worden gemaakt met dubbele wanden, gesandwiched met een verwarming. Het is beter om natuurlijk te kiezen: zaagsel, watten, vilt of stof. Bedek het dak kan dakleer, leisteen, dakbedekking.

Misschien zou een alternatieve optie zijn als het huisje voor de Duitse herder is gemaakt van cement-spaanplaat. De DSP is onschadelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Stand voor de Duitse herder: maat, schema

Om uw huisdier was comfortabel en gezellig in zijn huis, is het noodzakelijk om een ​​kennel te bouwen, gezien enkele van de factoren die hieronder worden gepresenteerd.

 • Meet het gebied dat de hond bezet tijdens de slaap, wanneer het op zijn kant ligt, zijn poten spreidt, met andere woorden, de grootste ruimte bezet, en bereken de minimale grootte van de kamer.
 • Als we de groei bij de schoft meten, krijgen we de gewenste hoogte van de structuur.

Ervaren fokkers worden geadviseerd bij de constructie van de rustruimte en het frame zelf om de ingestelde parameters (hieronder beschreven) te nemen.

De stand voor de Duitse herder Dimensions heeft het volgende:

Ook zijn er bepaalde parameters van de toegang tot de kennel, handig voor de hond.

Een stand voor een Duitse herder heeft de volgende afmetingen:

In elk geval, als je niet in staat bent om de vereiste parameters tot het einde te bepalen, is het beter om ze te overdrijven dan dat de constructie klein is voor het huisdier, anders zal er ongemak zijn.

Stand voor de Duitse herder: een schema van stap voor stap werk

 1. We bereiden het materiaal voor op de constructie, zoals hierboven beschreven.
 2. De vloer van de basis kan gemaakt zijn van bakstenen of een dekvloer maken, die belangrijker (warmer) zal zijn. Ook voor de vloer zijn twee lagen planken en een verwarming ertussen nodig. Het is belangrijk om het hout te laten weken met antibacteriële middelen.
 3. We verzamelen het frame van de muren. Allereerst worden grote staven samengesteld, zodat de vloer in overeenstemming is met de geplande afmeting in de vorm van een rechthoek. Vervolgens wordt dezelfde afmeting van de balk in hoogte vastgezet en, indien nodig, bovendien klein, als de constructie lang is. Bevestig meer metalen hoeken. Vervolgens is het dak afgedekt, in aanvulling op het frame, indien gewenst, leveren we het een stuk multiplex.
 4. Omhulling en isolatie van het huis. Van de voorbereide planken naaien we een skelet van twee partijen, zonder een verwarming te vergeten. We maken isolatie met het geselecteerde materiaal, of het nu gaat om zaagsel, watten of iets anders. Voor het dak en de vloer is het isolatieschema identiek.
 5. Afwerking en accessoires. Laz in de kamer kan zo worden gebouwd dat het iets boven de grond zal zijn, zodat stof niet met zand vliegt, dan zal de hond gemakkelijk de barrière passeren. Maak het ook mogelijk om de gordijnen aan het type deur te bevestigen. Buiten dekken we af met vernis of iets anders, het belangrijkste - van binnen laat alles natuurlijk, zodat het dier niet vergiftigd raakt.

Praktische tips voor het maken van daken

Hoofdzakelijk is het noodzakelijk om het dak zo te maken dat het mogelijk is om het dak te verwijderen of het te vouwen voor reiniging in een cabine of voor het uitvoeren van medische spoedhulp aan een huisdier. Er zijn twee soorten daken gedefinieerd:

Bij het bouwen van een kennel onder een luifel, is een dakoptie aanvaardbaar zonder een "attic9raquo;. Als het hokje voor de Duitse herder gescheiden is, is het beter om een ​​andere manier van bouwen te kiezen of het dak schuin af te laten lopen zodat er geen vocht of sneeuw kan ophopen.

Voor isolatie kunt u dezelfde materialen kiezen als voor muren. De ideale optie is zaagsel of schuim. Voor meer handige verwijdering van het dak, kunt u een handvat bevestigen. En dat er tijdens de regen binnen minder geluid was, kies leisteen of zachte gordelroos.

Om de kennel in het winterseizoen verder te isoleren, is het noodzakelijk om een ​​canvas gordijn bij de ingang te bevestigen en een lading op te hangen. Als verzwaringsmiddel kan zand ook in polyethyleen zakken worden gebruikt. Varianten van het vasthouden van gordijnen tegen sterke ijzige wind zijn er veel.

Hondenhok voor de Duitse herder: tekeningen en afmetingen

In de moderne wereld zijn er veel opties voor het leven van een lief hondje. De verscheidenheid aan feeds, kleding en speelgoed is erg groot. De inhoud in het appartement van ruime kleine honden is redelijk comfortabel. Maar hoe houd je een huisdier van een groot ras in huis? Kaukasische herder, alabai of Duitse herder zullen zich ongemakkelijk voelen in het appartement. Als de eigenaar van de hond in een landhuis woont, is de juiste beslissing om een ​​huis te bouwen voor een Duitse herder.

Met betrekking tot grote rassen van honden, is de eerste vraag de plaatsing van de hond buiten het huis. Welke is beter om te kiezen - volière of hokje?

Een behuizing betekent een premisse, waar het dier leeft en vrij leeft. Sommige omhuizingen bevatten een omheinde ruimte om te wandelen.

Hondenhokken verschillen ook in de verscheidenheid van het ontwerp, voor elke smaak en kleur.

Herdershond Booth heeft dezelfde functionaliteit als een huis voor een persoon, het heeft zowel muren als een vloer en een dak.

Het is belangrijk voor het dier dat de stand opwarmt in de kou en de nodige verkoeling geeft in de hitte. Aan de hond was comfortabel om in het hokje te zijn, de kamer is gemaakt rekening houdend met de grootte van de hond. Gewoonlijk, tot de hoogte en breedte van het huisdier, voeg 10 cm toe, zodat de hond comfortabel kan bewegen en van de ene naar de andere kant kan draaien, in zijn huis. Zulke afmetingen van de structuur voor de Duitse herder zullen hoogstwaarschijnlijk overeenkomen met de normale omstandigheden voor de hond.

Bij het kiezen van een ontwerp moet er rekening mee worden gehouden kenmerken van het dak. Het dak, het is wenselijk om een ​​afneembaar - stijgend, dan, zodat u de ruimte binnen en de lucht bij zonnig weer kunt schoonmaken. De structuur van het dak kan elk zijn. Alleen moet er rekening mee worden gehouden dat Duitse herders er dol op zijn om hun omgeving vanuit de hoogte te verkennen, wat betekent dat het het gemakkelijkst is om het dak aflopend en one-run te maken. Daarnaast zijn fysieke oefeningen zoals klimmen en springen van het dak zeer nuttig voor de hond, die in de hoofdtijd beperkt is in beweging en op één plek is vastgebonden.

Voordat u begint met de bouw, zou het leuk zijn om een ​​tekening van de stand te tekenen. Met berekeningen van maten. Afmetingen cabine voor de Duitse Herder moet rekening houden met de hoogte, lengte en breedte. Booth moet comfortabel en gemaakt zijn om het dier te beschermen tegen kou, regen en wind.

Materialen tijdens de bouw, het is beter om natuurlijk te kiezen. U kunt een dikke OSB-sheet maken. Als verwarming kan pergamina worden gebruikt, of elke bekende minerale verwarming.

Door een tekening te tekenen en alle afmetingen van de stand voor een Duitse herder te markeren, kun je beginnen met het bouwen van een hondenhok.

 • Bars.
 • Board.
 • Vellen multiplex of OSB-vellen.
 • Pergamum of ander materiaal voor bescherming tegen de wind.
 • Minerale wol, of vellen van polystyreen, of andere isolatie.
 • IJzer of ander dakbedekkingsmateriaal.
 • Scharnieren als de dakconstructie afneembaar is.
 • Siding of ander materiaal voor het omhullen van de buitenlaag.

Eerst moet je dat doen doe het frame. Toen de vloer. Bevestig het OSB-blad of de multiplexlaag op 4 staven, verbonden in de vorm van een rechthoek. De vloer is klaar. Op 4 hoeken, vertikaal, genageld 4 bruska, zal dit voor de muren gelden. In de muur, waar het verondersteld wordt te klimmen, worden de spijlen ook genageld, langs de grens van het ingangsgat.

Vervolgens wordt op de staven een vel materiaal genageld, dat van buitenaf kan worden geïsoleerd met een verwarming, waarbij de platen eerst worden afgedekt met waterdichting. Buiten kun je eindigen met gevelbekleding of een ander blad multiplex of OSB vastspijkeren.

Het dak, het is beter om een ​​verwijderbaar of scharnierend te maken, waardoor je het dak als een luik kunt kantelen. Hiermee wordt het gebouw schoongemaakt en geventileerd.

Optimale grootte van de herderskraam:

Vergeet niet om het gebouw te isoleren. De hond moet warm zijn, zelfs de hevigste winter.

Hoe een plaats kiezen om een ​​stand te installeren?

Aan de hond was comfortabel om in haar nieuwe huis te zijn, je moet goed plannen standplaats. De hond moet alle bewegingen buiten het huis regelen, ze heeft een goed zicht nodig.

Om iemand niet te storen en een persoon zich niet bemoeit met een hond, is het raadzaam om de bouw niet dichter dan 10 meter van het huis te regelen.

Het is wenselijk dat de woning van het dier op een verlichte plaats staat. Maar goed, als deze plek in de schaduw ligt, zodat de hond in de hete zomer kan schuilen voor de hitte. Installeer de constructie niet direct op de grond. Probeer een kleine eminentie te bouwen.

Welke gereedschappen zijn nodig in de constructie?

 • Hammer.
 • Schroevendraaier.
 • Roulette.
 • Fret zag het.
 • Nietmachine.
 • Saw.

Leg ook de schroeven en nietjes voor de nietmachine bij elkaar.

Het is noodzakelijk om een ​​verwarming te maken - minerale wol, waterdichting en dampscherm.

Een hokje voor een Duitse herder moet sterk genoeg zijn - wie weet wat voor soort beweging de hond zal produceren.

Het is heel goed om de hond uit te rusten met een voetstuk voor kommen met voedsel en water. Het kan naast het huis voor de hond worden bevestigd of in de vestibule worden ingebouwd. Een hondenfazuur is ook een noodzakelijk ontwerp. Het is ontworpen om het been van de hond te beschermen tegen wind en sneeuw, met een aangebouwde tamboerijn, directe windstromen kunnen de hond niet in de omgeving blazen en haar pijn doen. Als de constructie van de vestibule niet aanwezig is, probeer dan een dak van grotere breedte te maken, zodat er een voldoende luifel is voor de ingang van de herderstas.

Bij het ontwikkelen en bouwen, probeer het absoluut veilig te maken. In de muren, de vloer en het plafond mogen geen schroeven, splinters en andere obstakels zitten die de gezondheid van de hond kunnen schaden. En de wanden en andere delen van het ontwerp voor de Duitse herder moeten voorzichtig worden afgepeld, geprimed en bij voorkeur bedekt met een kleurloze lak.

De vloer moet zodanig worden gemonteerd dat er geen scheuren in de vloer zijn. Als een hond vast komt te zitten in een klauw in een gleuf, kan hij deze eruit trekken en daardoor een verminking veroorzaken, die dan voor een lange tijd zal genezen. Bovendien kunnen de scheuren in de vloer de wind uitblazen en zal de kamer koud zijn.

Als je een speciaal soort materiaal kiest voor de bouw van een huis voor een hond, kies je een boom met naaldsoorten. Het is milieuvriendelijker, het aroma ervan zal het dier niet afleiden en de hond schade toebrengen, omdat het de natuurlijke geur van de boom is.

Het hokje mag niet recht op de grond staan. Je kunt er een voetstuk voor bouwen van schuimblokken, of een houten platform maken. Dit beschermt de box tegen kou en wind en beschermt de hond tegen mieren, wandluizen en andere bloedzuigende insecten die op de grond bewegen.

Als het huisdier te veel weegt, of de maat groter is dan de standaard, kan de bodem van het hokje vastlopen en zelfs barsten. Om dit fenomeen uit te sluiten, is het nodig om meerdere staven onder de vloer van de cabine te plaatsen om doorbuiging van de platen te voorkomen.

Het is mogelijk voor speciaal comfort, maak de vloer triplex, of leg linoleum op. Hiermee worden de pootjes van het huisdier gered van onverwachte verwondingen.

Laz-hokjes, in het koude seizoen kun je een gordijn regelen. Het laat geen koude lucht toe om binnenin te dringen en voorkomt dat er warme lucht uit de cabine komt.

Meet de hond wanneer hij rustig op zijn kant ligt en zijn poten spreidt. Dit is de meest optimale en correcte grootte, waarvan het volume zo waar mogelijk is.

Het is erg belangrijk om een ​​hokje van de juiste maat te maken. Immers, in een krappe, ongemakkelijke box wil de hond nauwelijks lang blijven. Een comfortabele kamer, met de juiste muren, een aangename geur van naaldbos, zal de Duitse herder zeker behagen en een favoriete plek worden voor haar tijdverdrijf.

Als de cabine correct is ontworpen, een hond zal met plezier het betreden en zich in het nieuwe kleine huis vestigen. Als het ontwerp van het hok te smal of kort is, zal de hond er niet in wonen. Maar in een te ruime kamer zal de hond, hoewel hij vrij zal zijn, maar in de winter misschien bevriezen. Een hokje voor een Duitse herder moet een veilige haven zijn tegen kou, wind, regen en hitte.

Ik wil graag opmerken dat het in de sterkste ijzige dagen, of op ruwe, vochtige, regenachtige dagen, het beste is om de hond naar huis te brengen, waar een extra plaats zal worden uitgerust. Dit zal de hond redden van verkoudheid, ziekten en slecht humeur. Een gelukkige hond zal de meester trouw dienen. Een stand, die de eigenaar zelf heeft gemaakt, kan aan gasten worden getoond als hun eigen attractie.

Stand voor een herdershond: voorbeelden, optimale dimensies, zelf maken

De gebruikelijke uitdrukking over het leven van een hond in onze tijd is alleen van toepassing op zwerfhonden. Sentry-honden zijn nooit de aandacht van hun eigenaars onthouden. Voor hun huisdieren zijn ze klaar om aanzienlijke kosten te maken en ze te voorzien van comfortabele huisvesting.

Niet iedereen zal instemmen met het beschermen van het huis van een kort gekweekte hond die de rol van blaffend "alarm" vervult. Een ander ding is een Oost-Europese of Duitse herder. Het is een sterke en intelligente hond, goed aangepast van nature aan het leven buiten een warme kamer.

Op de een of andere manier inspireert ze respect en ontmoedigt ze de wens om op vreemd grondgebied te klimmen.

Ondanks de warme ondervacht en het dichte haar is een dappere hond niet gemakkelijk om dienst te doen op ijzige avonden. Daarom is de belangrijkste taak die door de eigenaar moet worden opgelost de bouw van een warme cabine.

Ons artikel zal de eigenaars van herders in deze kwestie helpen. Daarin zullen we succesvolle monsters van hondenhokken overwegen, evenals nuttige aanbevelingen doen over hun grootte en indeling.

Correcte meting - een handige doos

Bij het ontwerpen van een "hondenhok" moet men rekening houden met de anatomische kenmerken van de hond. Hier hebben we een doordachte aanpak nodig, zodat de ruimte niet dichtbij of erg groot is. In het eerste geval kan de hond er niet in leven. In een te ruime kennel in de winter is het koud.

De optimale grootte van de stand voor een Duitse herder wordt bepaald door het volgende schema:

 • de diepte moet gelijk zijn aan de lengte van het lichaam van het dier (L) + 10 cm;
 • breedte wordt genomen gelijk aan de hoogte van de hond bij de schoft (h);
 • hoogte gelijk aan de hoogte van de hond (H) + 10 cm;
 • de heup is 5 cm groter dan de breedte van de borst (a) en 5 cm onder de hoogte van de hond (H).

Als de hond nog jong is en de toestand van de volwassene nog niet heeft bereikt, haast u dan niet om het meetlint te nemen en te meten op de hierboven aangegeven afmetingen. Het is redelijker om een ​​stand "voor groei" te bouwen.

Voor Oost-Europese en Duitse herders bevelen de hondenexperts de volgende interne dimensies aan:

Voor volwassen blanke herdershonden moeten de afmetingen van de woning als volgt zijn:

Het dak van de cabine kan een enkele goot of een gevel (tent) zijn. De tweede optie ziet er beter uit, maar experts op herders kiezen vaak de eerste. Het is een feit dat de hond graag op het dak ligt te kijken wat er om hem heen gebeurt. Bovendien is het vermogen om op het dak te springen en eraf te springen nuttig voor de fysieke vorm van de hond, die het grootste deel van de dag aan de leiband wordt gehouden.

De hellingshoek van het zadeldak is niet erg groot (10-15 graden). Bedek het met een antislipmateriaal (leisteen, onduline of Euroruberoid).

Het zadeldak moet een helling van 20 tot 30 graden hebben. Als coating kunt u metalen of bitumen dakspanen gebruiken.

Een belangrijke nuance is de mogelijkheid om het dak op te tillen of te verwijderen voor het reinigen en zuiveren van de hondenwoning.

Als het hokje niet is afgesloten met een overdekte tamboer, moet het dakoverdek over het gat worden uitgetrokken met 60-70 cm, waardoor een beschermend vizier wordt gemaakt tegen regen en sneeuw.

De vloer in de kennel voor de herdershond is bedekt met damwanden of OSB-platen. De wanden van het hokje zijn dubbel gemaakt. Hiervoor is op een houten frame buiten de spaanplaat bevestigd en aan de binnenkant is het bekleed met een voering of multiplex. Tussen de voering lag ecowool, minerale wol of polystyreen van 5 cm dik.

De vloer en het dak moeten ook worden geïsoleerd, waardoor ze verdubbelen. Opwarmen van de vloer elimineert de noodzaak voor zwerfvuil. In de periode van strenge vorst, worden de plundering of het dekzeilen over de ingang gehangen.

Zoals ze zeggen, de theorie is goed, maar de praktijk is beter. Daarom raden we je aan om verschillende interessante varianten van cabines te overwegen voor het houden van schapenhonden.

Door een van de dakhellingen te verlengen en de schaal van de cabine te verlengen, krijgen we aan beide zijden van de vestibule een opening. Bij slecht weer beschermt hij de hond tegen de regen en op een warme zonnige dag bedekt hij de hond tegen de brandende zon.

Op de volgende foto zien we een voorbeeld van een cabine met een zadeldak, die aan drie zijden een vestibule vormt. Deze configuratie is niet alleen handig voor de hond, maar ook eenvoudig in uitvoering.

Goed zicht en bescherming tegen weersomstandigheden - de duidelijke voordelen van dit ontwerp. Buiten wordt de kennel gechipt met een plank boord. Voor de binnenbekleding van muren, vloer en dak wordt de OSB-plaat gebruikt. Dakbedekkingsmateriaal - zachte tegels.

De functionaliteit van een huis voor een hond is een belangrijk, maar niet het enige, punt waaraan aandacht moet worden besteed. Het uiterlijk van het hokje is ook belangrijk. Een van de originele opties is de imitatie van menselijke bewoning.

Na het bouwen van dergelijke "herenhuizen" voor een viervoeter met een overkapping en hek, kunt u met trots zeggen dat uw hond niet slechter leeft dan de eigenaar.

Een warm hokje is beter om te bouwen met de berekening van de grootte van een volwassen hond. Herdershonden groeien snel. Je hebt geen tijd om terug te kijken, want je tienerpup kan zijn oude kennel niet binnen.

De onderstaande foto toont een stand met een gecombineerd dak. Boven de slaapkamer is een eenbaan gemaakt en boven de ingang is een luifel. Met deze oplossing kunt u het doen zonder een vestibule, op voorwaarde dat de breedte van de overkapping niet minder is dan 70 cm.

Er zijn verschillende meningen over de plaatsing van het mangat. Sommige eigenaars van herders zeggen dat het beter is om het vanaf de smalle kant van het hokje te doen. Anderen geloven dat de hond handiger is wanneer de ingang zich op een lange muur bevindt. We denken dat dit probleem niet principieel is. Het is veel belangrijker om een ​​hondenhok te maken zodat de hond erin niet bevriest, vrij kan draaien, in volle groei kan komen en zich kan opkrullen voor de nacht.

Het feit dat de kennel niet erg groot moet zijn, hebben we al gezegd. Kijk nu naar de foto, waar de eigenaar overduidelijk overijverig is met zijn formaat. Als voor een indoor tambour van 4 m2 is toegestaan, mag een enorme stand voor overnachting niet zijn. De enige uitzondering is het onderhoud van de hond met de pups tijdens hun fokkerij.

Weinigen van de eigenaren vragen zich af op welke hoogte het beter is om voerbakken voor de hond te plaatsen. De praktijk heeft aangetoond dat plaatsing op de vloer niet de beste optie is. Daarom kunt u vandaag cabines zien die zijn uitgerust met steunen voor feeders.

Om direct contact met de grond te vermijden, moeten de vloer van de cabine en de vestibule boven de grond worden geheven. Een opening van 5-7 centimeter is voldoende.

Platte dakbedekking in de kennel mag niet worden gedaan. Water zal altijd een spleet vinden en uw bewaker nat maken.

Een vlakke flap kan alleen in een behuizing worden gebruikt. Het wordt gebouwd wanneer het huis wordt bezocht door mensen die onbekend zijn met de hond.

Om ervoor te zorgen dat de hond niet draait en niet hindert bij het schoonmaken van de ingang van de kennel, moet een stuk triplex worden geplaatst. Het beweegt op en neer de twee gidsen.

Hoe maak je een warm huis voor een herder?

We hebben je al verteld over de aanbevolen maten cabines. Nu, stap voor stap, zullen we het proces beschrijven van het samenstellen van een hondenhuis met een scharnierend deksel en een overdekte tamboerijn.

Om een ​​herdershokdoos met uw eigen handen te bouwen, hebt u de volgende materialen nodig:

 1. Een geschaafde bar met een doorsnede van 5x5 cm voor het frame van de basis, rekken en omsnoeren van het frame.
 2. OBS-plaat voor vloer-, dak- en gevelbekleding.
 3. Dennenrand voor binnenhuisinrichting.
 4. Styrofoam of minerale plaatdikte van 5 cm voor de isolatie van muren, vloer en dak.
 5. Stalen hoek voor frame-assemblage.
 6. Zelftappende schroeven.
 7. Dakbedekkingsmateriaal (asbestcement leisteen, onduline of metaal).

De eerste stap is het afsnijden van de staven en het monteren van het basisframe. Een volledig OSB-blad kan voor de vloer worden gebruikt. De afmetingen van 1,25 x 2,5 meter passen perfect in de aanbevolen afmetingen van de cabine en het tamboer voor de Duitse herder.

De breedte van het slaapcompartiment vanaf de buitenkant is 0,77 m. In dit geval is er binnenin 0,65 m (0,75 m - dikte van de verwarmer 0,1 m, OSB-platen en voering 0,02 m). De totale lengte van de cabine zal gelijk zijn aan 125 cm, en de interne hoogte - 90 cm .Er blijft 2,5-1,25 = 1,25 meter over op de vestibule.

De vloer in onze versie is dubbel gemaakt. De holte tussen de beplating in het slaapcompartiment is gevuld met een verwarming en onder de tamboer blijft deze leeg. Om een ​​geventileerde opening tussen de bodem van de basis en de grond te creëren, zijn vier antiseptische balken aan de plaat bevestigd.

De volgende fase van het werk is de installatie van rekken en het bovenste frame van het frame. Knip hiervoor de staaf in de afmetingen van de tekening en bevestig deze aan de bodemplaat met stalen hoeken. Daarna worden de staven van de bovenste karkasriem bevestigd aan de boveneinden van de posten.

Bij het verzamelen van het frame, maakt de binnenste (voering) en de buitenste (plaat OSB) de cabine bekleed. Daarna wordt een spatie tussen de voering en de OSB geplaatst.

Om de vestibule te beschermen tegen het blazen, wordt een spaanplaat bevestigd aan de achterkant van het frame, en bevestigd aan de posten van de cabine en het frame van de vestibule.

Tambour is bedekt met een OSB-fornuis en is verbonden met onduline of metaal. Het dak boven het slaapcompartiment is dubbel geïsoleerd en draaibaar gemaakt. Gebruik om het te produceren een staaf en twee stukken OSB-plaat. Nadat u de bundel van de bar op de plaat hebt bevestigd, legt u de isolatie vast en van dichtbij sluit u deze met het tweede stuk van de plaat. Nadat u ervoor hebt gezorgd dat het deksel plat en stevig op zijn plaats komt, worden er twee lussen aan bevestigd en met schroeven aan het bovenste koord van het frame vastgemaakt.

De roterende kap is bedekt met hetzelfde materiaal als de vestibule. Houd er rekening mee dat de lei zodanig moet worden geplaatst dat deze het blad boven de tamboer met de grootste golf bedekt. In dit geval zal het water niet onder het dak vallen.

Na het voltooien van de montage zijn de bekleding van de cabine en het frame van het frame gevernist of geverfd met hoogwaardige verf voor buitenwerkzaamheden.

Reacties (1)

Leuke hokjes. Nooit gedacht om de feeder omhoog te brengen, het plaatsen op de vloer is echt niet de beste optie. We moeten dringend raisen, alsjeblieft, mijn vriend.

Nieuw op de site

Zaailingen ontwikkelen en bouwen de vegetatieve massa op in een beperkt volume van het substraat. En dit volume.

Winter - een strenge test voor huisdieren. Bijzonder moeilijk te houden legkippen. Short.

De ophef van het nieuwe jaar met geschenken en de samenstelling van het feestmenu verwijst naar de inrichting van het interieur.

Het comfort van een huisje ver van gasnetten is ondenkbaar zonder een kachel. In de kou.

De dekking van het grondgebied van een buitenstedelijk gebied wordt beschouwd als een afzonderlijk uitvoeringsstadium met planningszones en.

De gebruikelijke uitdrukking over het leven van een hond in onze tijd is alleen van toepassing op zwerfhonden. .

Als je een stuk grond koopt en een plan maakt voor een toekomstig huis, moet je nadenken over plaatsing.

Gedurende de laatste 10 jaar is er een actieve discussie geweest over seminars en fora voor groenten en tuinieren.

Het is tegenwoordig moeilijk om iemand te vinden die niets van de platen gehoord heeft.

Kijkend naar zakken met cement en een hoop zand voelt niet elke ontwikkelaar zichzelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

84 − = 80