Hoe maak je een huis voor Barbie uit je eigen handen

Een huis voor Barbie's eigen handen: wij vervullen de wensen van prinsessen!

In moderne speelgoedwinkels kun je veel huizen voor poppen vinden - voor elke smaak en kleur. Maar ouders maken zulke huizen vaak zelfstandig, met hun creatieve verbeeldingskracht en vindingrijkheid. Immers, het is niet zo moeilijk om een ​​huis voor Barbie te maken met hun eigen handen.

Eerst beslissen - welke plaats u onder het huis kunt selecteren. Dit zal grotendeels afhangen van het ontwerp:

Huis met twee verdiepingen aan de muur

Horizontale locatie van het huis op de vloer

Het huis is aan alle kanten open, staat op een tribune

Er zijn twee opties om een ​​huis voor Barbie te maken. De eerste - eenvoudiger - een huis maken van geïmproviseerde materialen (dozen, oude boekenplank, enz.). De tweede is ingewikkelder: van nul af aan een huis maken. Laten we beide varianten bekijken.

Maar eerst: kijk in de voorraadkast. Zeker je (of je vrienden) na de reparatie waren sommige materialen: stukken laminaat, behang trimmen. Dit alles is perfect voor het maken van een huis. Daarnaast kunt u gebruik maken van trimdoeken, houten stokjes (bijvoorbeeld van ijs), details van de ontwerper en nog veel meer.

Een poppenhuis maken van geïmproviseerde materialen

De optie is vrij eenvoudig en gemakkelijk te hanteren. We hebben een of meer kartonnen dozen of een paar oude houten planken nodig. We lijmen dozen, decoreren met behangpapier, stukjes doek of gewoon schilderen.

Voor een horizontale versie hebben we een platte doos nodig (bijvoorbeeld van een tv), waarmee het nodig is de bovenklep af te snijden. Van de afgesneden afdekking maken we scheidingswanden die op de wanden zijn geplakt.

Een poppenhuis helemaal opnieuw maken

In deze versie kun je zelfstandig een lay-out van het huis bedenken. Vervolgens moeten alle onderdelen uit het triplex worden gesneden of uit dik karton worden gesneden en worden geplakt.

Overweeg bijvoorbeeld het proces om dit huis te maken:

Van het triplex snijden we de details (let op, de maten in inches, 1 inch = 2,54 cm.) U kunt echter uw maten nemen, de verhoudingen behouden):

Vergeet de veiligheid van kinderen niet! Alle details moeten op de juiste manier worden behandeld met schuurpapier, zodat het kind niet gewond raakt.

We verzamelen de gegevens volgens het plan.

De achterwand (A), de twee zijwanden (D), de voorwand (E) zijn bevestigd aan de bovenkant van de basis (B). De grootte van de vensters is ongeveer 9 x 6,25 inch, behalve voor het driehoekige venster met dezelfde breedte. De hoogte en de vorm van de lange zijde moeten overeenkomen met de hoek van het dak (zie de foto van de tekening van de onderdelen). De ramen zijn gezaagd met een decoupeerzaag.

Om het huis te bouwen heb je kleine afwerkspijkers en een hamer nodig. Als er openingen tussen de onderdelen zijn, moeten deze worden bedekt met een primer.

We schilderen het huis in de juiste kleuren.

Van binnenuit kan een poppenhuis voor Barbie worden geplakt met behang of een zelfklevende film.

Leg op de grond een stuk tapijt, fleece of vilt. En misschien is er een laminaat?

We versieren het huis met meubels en nodigen je favoriete pop voor inwijdingsfeest uit!

Bovendien kan het huis voor Barbie worden gemaakt om de deur te openen:

Of tegenlicht (met behulp van een traditionele kerstboomslinger).

Nog een paar ideeën voor een poppenhuis voor Barbie:

"Cross" garandeert een creatieve start voor het hele jaar! 🙂

Voeg een reactie toe Antwoord annuleren

categorie

kruissteek en andere soorten handwerken

Het plaatsen van sitemateriaal op andere bronnen is verboden!

Door een formulier op de site in te dienen, gaat u akkoord met

Huis voor Barbie met mijn eigen handen voor de vreugde van mijn geliefde dochter

Wat voor soort meisje droomde er niet van een poppenhuis als kind? Veel van de kindertijd is doorgebracht in dromen, omdat niet alle ouders een rond bedrag uit het gezinsbudget konden verdelen voor de aankoop van zo'n duur speelgoed. Maar er waren ook mensen die zich ertoe verbonden om met hun eigen handen een huis voor Barbie te maken.

Dus, waar begin je? Uit welke materialen is het beter om een ​​huis te maken, welk ontwerp te kiezen en hoe alles correct in een poppenhuis te verspreiden? Van materialen kun je alles gebruiken wat beschikbaar is: het kan multiplex, kartonnen dozen en zelfs schuim zijn. En het allerbelangrijkste is om te betrekken bij het proces van het bouwen van een kind, want wie kan beter weten hoe een ideaal huis eruit moet zien voor Barbie. Je kunt alles met je eigen handen doen: muren, meubels, textiel voor een poppenwoning. Hoe precies? Laten we samen begrijpen.

Kader voor het huis

Als frame voor het huis is een overbodige stelling of plank perfect. En hoe een huis voor Barbie te bouwen, als die er niet zijn? In dit geval kan de structuur worden gemaakt van een dik karton of multiplex. Hier zijn een paar manieren om een ​​frame te maken:

  • Huis voor Barbie met zijn eigen handen uit kartonnen dozen. Voor een huis met meerdere verdiepingen, moet je verschillende vakken van dezelfde grootte oppikken en ze veilig op de andere plaatsen. Het belangrijkste is om de grootte van de dozen juist te kiezen, zodat de pop in huis op de volledige hoogte kan passen en er minstens 10 centimeter boven haar hoofd staat.
  • Met inachtneming van dezelfde afmetingen, kunt u een huis van triplex bouwen. 4 stuks per verdieping ongeveer 40 cm hoog, 4 eenheden van de breedte étage, 2 stukken voor verdere verdiepingen: dit planochki vereist. Van bars dwaalt frame en de bodem, zij- en achterwanden en de opbouw van de top genaaid met multiplex die is bekend met de bouten met kleine stroken. Volgens hetzelfde principe worden er pieren gemaakt.
  • De eenvoudigste versie van het poppenhuis is de scheidingswand van het boektype, ze zijn gemaakt van karton en zijn geplakt met behang of bedekt met stof. In feite zijn het onderling verbonden vellen van dicht karton, die op de vloer worden geplaatst en pijlers vormen voor het poppenhuis. Als kind zag mijn huis voor Barbie er precies zo uit. Het voordeel van dit huis is dat het alleen voor de duur van het spel wordt geplaatst, en wanneer het wordt gevouwen, past het gemakkelijk in een doos met speelgoed.

Wanneer het frame is uitgesorteerd, kunt u naar de planning en afwerking gaan. Ramen en deuren in het huis zijn niet noodzakelijkerwijs gesneden, het is voldoende om de juiste foto's te selecteren en, nadat ze zijn afgedrukt, plak ze op de muur van het frame. Trouwens, deze optie zorgt voor een chique uitstraling vanuit het raam. De perfecte aanvulling zullen gordijnen zijn van de restanten van de stof.

Muren en plafond kunnen worden geplakt met behang of geverfd met waterverf en vloerbedekking met stukjes bont. De laatste fase is de inrichting van meubels, die je met eigen handen kunt kopen of maken, maar dit is een apart onderwerp.

In feite is het huis voor Barbie's eigen handen niet zo moeilijk, het belangrijkste - om de verbeelding mee te nemen en naar een kleine counselor te luisteren die precies zal vertellen hoe en hoe het eruit moet zien.

Hoe maak je een huis voor Barbie: foto's en turn-based ideeën

Bent u de eigenaar van een kleine dochter? Dan is ons artikel alleen voor jou. Nu heeft elk meisje veel verschillende poppen, waaronder er minstens één Barbie is, en welk klein meisje droomt niet over haar eigen poppenhuis? Natuurlijk zijn er in onze tijd geen problemen met de aanschaf van een dergelijk ontwerp. In elke kinderwinkel vindt u een verscheidenheid aan verschillende huizen voor poppen, in verschillende maten, kleuren en vormen.

We adviseren u echter om niet te haasten. Waarom geen klein geld uitgeven om een ​​product te kopen dat u eenvoudig zelf kunt doen. We zullen je leren, hoe je snel een huis kunt maken voor Barbie en plezier, met het hele gezin. De paus kan een structuur bouwen, de moeder kan "reparatie van woningen" doen en de dochter zal perfect omgaan met de decoratie van het ontwerp en het meubilair. Stelt u zich eens voor hoe interessant het voor uw kleintje zal zijn om met allerlei details te komen. Met welke trots kun je je creatie dan laten zien aan je vriendinnen.

Hoe maak je een huis voor Barbie - ideeën

Het hangt allemaal af van je verbeelding. Ideeën bestaan ​​anders. Het huis kan van alles gemaakt worden: kartonnen dozen van schoenen of huishoudelijke apparaten, multiplexplaten, plastic. Je kunt het bouwen vanuit een oude kast of boekenplank. Alle nuttige logs, de overblijfselen van behang, stukken van decoratieve folie, tandenstokers, ijs stokken, sponzen, luciferdoosjes, kortom alles wat je kunt vinden in het huis kan worden gebruikt om ons huis te leveren.

En dus, hoe je een huis kunt maken voor Barbie - een masterclass.

Laten we de eenvoudigste en goedkoopste optie kiezen, bijvoorbeeld. We zullen ons product uit gewone kartonnen dozen uitrusten. Denk om te beginnen na over hoe het zal zijn: groot of klein, hoeveel verdiepingen er zijn, of er trappen en balkons in zullen zijn. Schets een eenvoudige schets op papier, dus het zal veel gemakkelijker zijn om met het werk om te gaan.

Laten we beginnen en al het benodigde materiaal voorbereiden voor het begin:

- kartonnen dozen 2 - 4 of 6 stuks, (afhankelijk van het aantal verdiepingen dat u telt);

- Kantoormes (om ramen en deuren te snijden);

- Scotch-tape (eenvoudig en dubbelzijdig);

- een paar borstels (voor verven en lijmen);

- eenvoudig potlood, liniaal;

- gekleurd papier, stukjes behang, stickers, kaarten, kralen en andere kleine dingen die je ons 'droomhuis' kunt geven.

KHoe een huis te maken voor Barbie's Photo en taakomschrijving.

Stap een. Allereerst moet je alle dozen aan elkaar lijmen met holle zijkanten. Twee onder en twee bovenop, laat ons huis twee verdiepingen zijn. Als je drie verdiepingen wilt - lijm er nog twee bovenop, etc.

Stap twee. Neem een ​​eenvoudig potlood met een liniaal, teken de zijdeuren, ramen en het diafragma voor het balkon. We lijmen ze met stroken gesneden uit wit papier en imiteren de frames. Van de voedselfilm of de hoes voor notitieblokken, kunt u de vensters op de ramen snijden en eraan trekken.

Stap drie. Dan beginnen we stappen te zetten. Om dit te doen, moet je twee stroken golfkarton met een zigzag uitsnijden, dan in kleine rechthoeken snijden en deze twee stroken aan de projecties vastmaken - dat is alles. We zullen onze ladder lijmen naar waar we een doorgang naar de tweede verdieping zullen hebben.

Stap vier. Maken balkon, karton gesneden balkonbordes, rechthoekig van vorm, vervaardigd van hetzelfde materiaal in de rail gesneden en het bevestigingsmiddel is allemaal met elkaar verbonden tandenstokers of cut spiesen voor snacks kunnen meer partities worden gebruikt voor katoen watten (katoen die uit hen).

Stap vijf. Het is tijd om je creatieve verbeeldingskracht uit te spelen. We kunnen de muren verfraaien, behang in de kamers plakken. Op de vloer kunnen we een stuk wollige materie verspreiden, je krijgt een heel mooi tapijt. We maken kroonluchters van draad en kralen, we hangen foto's gesneden uit ansichtkaarten en tijdschriften. Voor de ramen hangen we zelfgemaakte gordijnen. Ze zijn eenvoudig te naaien en kunnen aan een lijn of touw worden getrokken. Improviseren - je zult slagen. Meubels voor ons "nest" worden eenvoudigweg gekocht of gemaakt van polymeerklei. Zelfs voor het modelleren wordt een zout deeg gebruikt. We moeten het product verblinden, het in de oven drogen en dan in de kleuren schilderen die we nodig hebben.

Ons huis is klaar! Je kunt beginnen om het te regelen met kleine vrienden van je dochtertje.

Als je een oude ongewenste keukenkast of boekenplank hebt, kan dit ook worden omgezet in een mooie woning voor een pop. Dit huis is gemakkelijk aan de muur te hangen, wat erg handig is voor games en weinig ruimte in beslag neemt, vooral als je in een eenkamerappartement woont. Versier een huis is ook niet moeilijk, en het materiaal dat we hierboven hebben aanbevolen, voor een kartonnen huis, zal doen. Wees slim. Heel goed als er deuren op de kast staan. Buiten kunnen ze worden versierd met appliqué, versierd met stickers of beschilderd met verschillende grappige tekeningen. Ramen en deuren tekenen op papier, schilderen en lijmen op de deur, het zal ook heel interessant zijn.

Je kunt ook een zacht huis voor poppen maken. Om dit te doen, wikkelt u kartonnen vellen in met schuimrubber of watten, en bedekt u de bovenkant van een willekeurige materie en voegt u alle onderdelen samen met een nietmachine voor de bouw. Als er wollen draden zijn, kunt u de onderdelen vastmaken door ze na te maken met een interessante steek. Het ziet er behoorlijk origineel uit. Zoals je kunt zien, is het belangrijkste om de doos zelf te maken en vervolgens - laat je fantasie de vrije loop. Prachtig zal worden gekeken naar de zacht huis genaaid kralen, kleurrijke knoppen en in het algemeen, alle kleine "schatten" die te vinden zijn in een kleine gastvrouw.

We raden u sterk aan om een ​​van deze huizen zelf te maken, het hele gezin. Dit is een uitstekende gelegenheid voor ouders om hun tijd met hun kind te delen. Stel je eens voor hoe gelukkig je baby is. Dergelijke activiteiten hebben onder andere een goede invloed op de ontwikkeling van het kind. Om nog maar te zwijgen over hoeveel positieve emoties je samen zult hebben.

Vergeet ook niet over veiligheid. Besteed aandacht of regel je hack, of er scherpe randen zijn die niet worden verwerkt, dat spel geen tegenslag heeft teruggedraaid.

Naast het huis, ben je ook geïnteresseerd in het maken van je eigen kleding voor de pop, zoals je kunt vinden op onze website.

Haal je testimonial op van Masterclassy.ru!

Meer informatie kunt u vinden in onze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 89 = 93