Hoe maak je een roos van golfpapier

Een door mensen gemaakt wonder: hoe maak je een roos van golfpapier. Drie varianten van rozen van golfpapier: masterclass met foto

Bloemen zijn altijd geweest en blijven een prachtige decoratie van het interieur en een aangenaam geschenk voor een vrouw.

Papieren boeketten zijn een goed alternatief voor het leven, omdat de knoppen weinig verschillen van de echte, maar ze verliezen hun uiterlijk niet lang.

En bloemen met een zoete verrassing binnenin zullen een voordelig geschenk blijken te zijn, dat aan een persoon van bijna elke leeftijd kan worden overhandigd.

Hoe maak je een roos van golfpapier: optie 1

De bloem onderscheidt zich van originaliteit door de volume-gedraaide rand van de bloembladen en het makkelijke maken - je hoeft niet veel details te knippen om ze vervolgens samen te verzamelen. Voor het vaartuig hebt u rood en groen golfpapier nodig, een tape.

Stap 1. Maak van het rode golfpapier een tapebreedte van 5-7 cm en een lengte van 45-47 cm.

Stap 2. Draai het snoer rond de bovenrand. Neem de band in de hand, buig naar je rechterbovenhoek en plaats je duim in het onderste deel van de resulterende driehoek. Pak met de tweede hand het bovenste deel van de strook vast en sluit de spijker met papier alsof je het van bovenaf gooit. We plaatsen de wijsvinger van de rechterhand op de grote en met onze linkerhand houden we de laag papier vast die is omgeworpen. We maken beweging met je rechterhand van jezelf, alsof je snoep verpakt. We herschikken de duim op de resulterende lus, sluiten deze weer met papier en draaien deze. Dus herhaal tot het einde van de band.

Stap 3. Pak de linkerkant van de strip vast en begin ermee te draaien. Van het onbehandelde papier van onderaf is het beter om kleine vouwen te maken bij het vouwen, dus het bovenste deel van de bloem zal volumineuzer blijken te zijn.

Stap 4. Bevestig het papier, wikkel het in met een draad en koppel de uiteinden. De bloemblaadjes kunnen enigszins worden geopend om de roos er natuurlijker uit te laten zien.

Stap 5. Plaats de spies en wikkel het onderste deel met een tape of een eerder gelijmde strook groen papier. Hieruit worden, indien gewenst, bloembladen gemaakt: het werkstuk wordt uitgesneden in de vorm van een hek en daarna wordt het onderste deel van de bloem eromheen gewikkeld.

Hoe maak je een roos van golfpapier: optie 2

Het volgende artikel is een Engelse roos met snoep erin. Een boeket van meerdere van dergelijke kleuren van verschillende grootte, geplaatst in een rieten mand, is zeker om je vrienden of kennissen te behagen als je het presenteert als een geschenk tijdens een vakantie.

Om een ​​Engelse roos te maken, hebt u wit of roze golfpapier, draad, draad, lijm, groen papier en een tape nodig.

Stap 1. Maak eerst 7 identieke vellen roze papier van roze papier &9times;6 cm.

Stap 2. Neem een ​​van de kleine blaadjes en vouw ze dubbel. Houd hem bij de vouw vast en knip een stuk papier vanaf de onderkant en bovenkant af met een schaar. Het resultaat is dat je een detail krijgt dat eruitziet als een bloemblad.

Stap 3. Neem het snoep (het is het beste om een ​​ronde te nemen, vergelijkbaar met een dragee), plaats het in de linkerhelft van het werkstuk en wikkel het. Bevestig het papier met een draad vanaf de onderkant (de draad kan worden vervangen door een draad, maar dan voor de stuurpen heb je een spies nodig).

Stap 4. Nu hebben we nog 6 bladeren over. Elk van hen moet worden gevouwen met een accordeon zodat 3 gelijke delen worden verkregen. Schaar knipte de plooien. Dat doen we met elk van de 6 stuks. Snijd daarna de rozenblaadjes: maak de bovenkant van de rechthoeken rond en de onderkant - smal.

Stap 5. Elk van de bloembladen strekt zich iets uit in het midden: plaats de duim en wijsvinger in het midden van het papier en strek het lichtjes naar de zijkanten. Het smalle gedeelte van het werkstuk is gedraaid (een beweging die lijkt op die bij het inpakken van een snoepje).

Stap 6. Wanneer alle bloemblaadjes klaar zijn, kunt u doorgaan met het samenstellen van de bloem. Leg achtereenvolgens papier op elkaar, waarbij het onderste deel vooraf is gesmeerd met lijm. De bloemblaadjes moeten strak tegen elkaar worden geplaatst en het snoepje is enigszins zichtbaar in het midden. Aan het einde wordt de onderkant van de bloem omwonden met een draad omwonden voor betrouwbaarheid.

Stap 7. Snij van het groene golfpapier de bladeren van willekeurige vorm en formaat uit, bevestig ze op de steel (draad) met een draad en maskeer het allemaal met een tape.

Hoe maak je een roos van golfpapier: optie 3

Als u het interieur wilt decoreren, dan zult u zeker een boeket van heldere en weelderige rozen van golfpapier willen. Je kunt materiaal van dezelfde kleur nemen en bloemen van verschillende grootte maken of kleurrijke rozen maken. U hebt dus gegolfd papier, draad of flexibele draad nodig, een handvat, lijm (indien gewenst), een tape.

Stap 1. Snijd stroken van verschillende formaten uit golfpapier - slechts 12 (4 stuks van elke maat). De lengte van alles moet 7-8 cm zijn en de breedte van 2, 3 en 4 cm.

Stap 2. Monteer de rechthoeken van dezelfde grootte in de stapel en rond de bovenkant en de onderkant van het stuk. Draai het papier iets van de bodem. Rek de bloemblaadjes in het midden uit met de duim en wijsvinger. Doe dat ook met alle lege plekken.

Stap 3. Pak een potlood en buig de bovenkant van de bloembladen. Het gevolg is dat je een schijn van een boot krijgt, zodat de bloembladen er realistischer uitzien in de bloem.

Stap 4. Verzamel de roos, te beginnen met de kleinste stukjes. Bevestig de papiervellen zodanig dat de randen van de vorige lob gesloten zijn. Ga door tot alle blaadjes die je hebt klaargemaakt voorbij zijn. Op dit punt kun je lijm gebruiken als je bang bent dat de bloem uit elkaar valt tijdens het oogsten.

Stap 5. Bevestig het werkstuk van onderen: knoop de randen van het papier met een draad of draad vast, draai aan de steel of steek een spies erin.

Stap 6. Verberg het onderste deel van het vaartuig, wikkel het in met een plakband (in plaats daarvan kunt u een strook groen golfpapier en lijm meenemen). Als u van plan bent om de bloem te gebruiken, zodat de stengel niet zichtbaar zal zijn, dan hoeven de bladeren niet noodzakelijkerwijs.

De gepresenteerde opties voor het maken van een roos van golfpapier stelt je dus in staat om een ​​heel boeket samen te stellen en daarin bloemen mee te nemen die gemaakt zijn met één technologie, en twee of drie tegelijk.

© 2012-2018 "Mening van de vrouw". Bij het kopiëren van materialen - een link naar de bron is vereist!

Hoofdredacteur van de portal: Ekaterina Danilova

E-mail: [email protected]

De redactie: +7 (965) 405 64 18

Steek uit golfpapier met je handen: MK met stapsgewijze foto's en videolessen voor beginners

Golfkarton is een uniek materiaal voor creativiteit. Met haar hulp kunt u ongelofelijk realistische en duurzame bloemen maken die het interieur versieren, een element van een vormsnoepje of een boeket bonbons worden. Laten we eens kijken naar de manier waarop een roos van golfpapier met de hand kan worden gemaakt. Onze stapsgewijze masterclass zal helpen om verschillende versies van verbluffende kleuren te maken die niet veel inspanning en tijd vergen.

  • gekleurd golfpapier;
  • houten spiesen of dikke draad voor stelen;
  • scharen;
  • een nietmachine;
  • extra decor: gekleurd papier, tapes, transparante lijm voor imitatie van dauw.

Laten we proberen een eenvoudige grote roos te maken voor beginners. Van gegolfd papier van roze kleur snijden we driehoekige preparaten van de verschillende grootte, geven we ze de afgeronde vorm, en het bovenste deel we gesneden. Snij een lang rechthoekig stuk papier af en lijm met lijm één van de uiteinden op een stuk dikke draad, stevig draaien en lijm toevoegen terwijl je beweegt. Finge de bovenste en onderste delen van het werkstuk met je vingers, proberen om een ​​prachtige ronde knop te vormen.

We plakken de knop met de voorgestelde bloemblaadjes een voor een, strekken het onderste gedeelte licht uit met je vingers en draaien de bovenkant voorzichtig met een mes of tandenstoker.

Knip een lange dunne strook groen papier uit en plak het met een stengel, smeer het papier in met lijm. Van een klein stukje groen papier snijden we een driehoekige pony en plakken die strikt onder de knop, waardoor kelkbladen worden gevormd. Om de roos een meer realistische uitstraling te geven, draai en trek de bloemblaadjes en kelkbladen een beetje uit.

Rozen van golfpapier kunnen worden gebruikt om topiary te maken - een miniatuurboom, die geluk en liefde brengt.

Rozetten voor vormsnoei kunnen absoluut worden gemaakt. We zullen bloemen op een vereenvoudigde manier vouwen. Knip het golfpapier hiervoor in lange stroken. Hoe kleiner de lengte en breedte van de blanco's, hoe kleiner de bloem zal zijn. De strook wordt aan de korte zijde dubbelgevouwen en tot een strakke buis gevouwen, waarbij het papier enigszins wordt gedraaid en bloemblaadjes worden gevormd. De buitenste bloembladen moeten meer brokkelig en open zijn dan de binnenste. Het einde van de strip is bevestigd met lijm.

Maak het nodige aantal rozen. Als basis van de toekomstige vormsnoei zullen we een schuimbal of een ander rond gevormd stuk gebruiken. Lijm de rozen stevig op het oppervlak van de bal met behulp van PVA-lijm, zoals op de onderstaande foto.

Als een resultaat moet je een bal vol kleuren krijgen, het materiaal moet niet doorgekeken worden. De openingen tussen de rozen kunnen worden versierd met grote parelmoer kralen. Als boomstam kunt u een plastic buis of een houten stok gebruiken, die eerder in wit is geverfd. We hechten de kroon aan de stam met behulp van de lijm "Moment9raquo; of een lijmpistool en steek het in een stuk bloemenspons. We installeren de gehele structuur in decoratieve bloempotten. Masseer de spons met decoratief mos en decoreer de stam van de vormsnoei met een strik.

Bloemen van golfpapier worden vaak gebruikt om populaire, zoete geschenken samen te stellen - boeketten met chocolaatjes. Laten we proberen een roos met snoep te maken.

Van golfkarton snijden we verschillende rechthoekige vormstukken van verschillende formaten uit en snijden de bovenhoeken af, waardoor een ronde vorm ontstaat. Vingers strekken de randen van elk bloemblad enigszins uit, zodat ze bol worden.

Neem twee kleine bloemblaadjes en leg er een snoepje tussen, vorm een ​​knop. Het is het beste om bloemen te maken met "rafaello9raquo; of een ander rond snoepje. Als wordt verondersteld dat zoetheid zichtbaar zal zijn tussen rozenblaadjes, moet de voorkeur worden gegeven aan snoep verpakt in folie of monofoon papier. Het onderste deel van de knop is stevig gebonden met draden van roze kleur. Blijf de bloemblaadjes aan de knop vastmaken. Ze moeten overlappen, uniform langs de hele omtrek van de bloem, elke lob hecht met een draad of fixeer met een druppel lijm. In sommige stadia kunt u een nietmachine gebruiken voor extra fixatie. Eerst leggen we de bloembladen zo strak mogelijk en dan brokkelig. Met behulp van een tandenstoker, draai de randen van de bloemblaadjes lichtjes, waardoor ze het meest realistische uiterlijk krijgen. In het laatste stadium, zo strak mogelijk, wikkel de draad met de resulterende staart.

Rose voor een boeket bonbons is klaar! Bloemen kunnen worden geplant op tandenstokers, draden of rietjes om te drinken en vormen een prachtige compositie. Gegolfd papier produceert bovendien bladeren en verschillende decoratieve elementen. Je kunt ook bloembladen verfraaien met kunstdauw, kralen, strass steentjes.

Als u andere rozen van golfpapier wilt maken, raden we u aan onderstaande videolessen te bekijken met een stapsgewijze beschrijving van het productieproces.

Hoe maak je een roos van golfpapier met je eigen handen?

Hoe maak je een gegolfde roos?

Ik stel voor de stap-voor-stap-instructie te gebruiken om een ​​roos van golfpapier op foto's te maken. Voor een knop van een roos knippen we twee cirkels van de benodigde diameter van rode kleur. De cirkel met een grotere diameter is gesuperponeerd op een cirkel van een kleiner formaat en moet worden gevouwen, zoals op de foto. Om de kegel te draaien, bevestigen we het midden van de toekomstige knop met een paperclip en draaien de bloemblaadjes naar boven, een kern met bloemblaadjes wordt verkregen. Nu moet je de knop versieren met prachtig omhullende bloembladen en dan de instructies volgen.

Dezelfde roos kan worden gemaakt van zacht weefsel.

Maak volgens dit schema een rozenblaadje apart.

Het is ook mogelijk om zo'n roos te maken van golfpapier.

De meest voorkomende bloem in papieren versie is natuurlijk een roos. Deze bloem is mooi en het is moeilijk om te maken. Nam van golfdocument met uw eigen handen toe het blijkt heel realistisch en in de buurt van het origineel te zijn.

Samen met complexe methoden zijn er heel eenvoudige. Voor een gemakkelijke manier hebben we nodig:

We snijden de golf in stroken van 2 * 20 cm

De resulterende blanco's worden langs één rand uitgerekt

De tweede rand (niet uitgerekt) wordt tot een accordeon samengevoegd, alsof een strip wordt gedraaid. Na het draaien binden we een touwtje.

Draai ons product om en pak deze roos

Zo'n bloem is geschikt om een ​​boeket van papier en andere papieren composities van het volgende plan te maken

Als u een enkele bloem nodig heeft die het meest lijkt op een levende roos, dan kunt u hier een gedetailleerde beschrijving met een foto en een stapsgewijze instructie bekijken.

Het resultaat is dit gegolfde roos

Als u rozen wilt maken op golfpapier, hebt u direct golfpapier nodig in verschillende kleuren, waaronder groen, waaruit u indien nodig bladeren kunt maken. Er is een draad, lijm, een eenvoudig wit papier voor nodig om sjablonen te maken.

Maak dus sjablonen van de benodigde formaten en maak er al vanaf golfpapier pa- pierbereidingen van.

Bij de volgende stap moet je de bloemblaadjes een vorm geven. Neem hiervoor de tandenstoker en de rand van de opening van de lob nr. 1 aan de ene kant en wikkel deze om de tandenstoker en dan aan de andere kant.

Wikkel de omwikkelde rand met uw vingers en druk het licht gegolfde papier in verschillende richtingen om het uit te rekken. Doe dan hetzelfde met de andere rand.

Middelste bladeren moeten hol worden gemaakt. We werken met het bloemblaadje nummer 2.

Nu werken we met raleples No. 3, 4, 5.

Maak vervolgens het bloemblaadje nummer 6. We winden de stroken golfpapier op de draad. Waar het papier op de draad eindigt, kan het uiteinde met lijm worden bevestigd.

Nu blijft het om de roos te verzamelen. We nemen de bloemblaadjes op volgorde en in verspringende volgorde lijmen we de bloemblaadjes. Je kunt het niet houden, dan werken we met draden, ze moeten gewoon worden geliquideerd.

Hier is een roos op het einde.

Om een ​​roos van golfpapier met uw eigen handen te maken, hebben we de volgende materialen nodig:

Golfpapier van twee kleuren: groen en roze, evenals floristische draad, lijm en schaar.

En nu doen we alles volgens de gedetailleerde foto van de masterclass:

Hoe u een roos van golfpapier kunt maken voor een boeket snoep, kan hier bekeken worden

En je kunt op de volgende manier een roos van papier maken, hier is een kleine fotomaster-klasse:

Om te beginnen hebben we nodig

gekleurd golfpapier.

Lijm, potlood, schaar, draad of stok voor de stengel van onze rozen.

Om te beginnen is het beter om een ​​patroon van ons rozenblaadje in de vorm van een hart te maken. De grootte hangt af van de grootte van de voltooide bloem.

De eenvoudigste manier is natuurlijk om een ​​strook golfpapier te verdraaien en een roos te vormen. Op deze manier kan een bloem zelfs een kind maken.

Bevestig de roos op de draad

Maak vervolgens het groene deel van de roos

U kunt de randen van de gegolfde strook enigszins snijden en de mooie roos verdraaien. Met deze methode maakt u kennis met een videoles

Een andere optie is om er een roos van te maken "podkruchennoy9quot; strips. Hier is een video-les

Van dergelijk pretentieloos materiaal als gekleurd golfpapier, met een beetje fantasie en geduld, kun je ongelooflijk mooie en weelderige knoppen van rozen maken die er niet slechter uitzien dan echte kleuren. Met zulke mooie namaakgoederen kun je je kamer versieren of aan iemand van dichtbij geven voor een vakantie.

deze weelderige roos, kan gemaakt zijn van golfpapier.

Hiervoor hebben we een rand van het golfpapier nodig om onze handen te draaien, dus

http: //www.bolshoyvo pros.ru/questions/84 8021-kak-krasivo-zas chipyvat-vareniki.ht ml # answer2419407 - 3 jaren geleden

Om een ​​roos te maken, heb je nodig:

  • vierkant van papier 12 bij 12 cm - 4 stuks.
  • vierkant van papier 6 tot 6 - 2 stuks.
  • rechthoek groenpapier 4 bij 6 cm - 7 stuks.
  • een strook groen papier van 1,5 cm dik.
  • de draad is 15 centimeter.

Veel verschillende technieken voor het maken van verschillende soorten rozen.

Bijvoorbeeld een dergelijke masterclass voor het maken van rozen van golfpapier:

Hier kun je zulke mooie boeketten zelf maken - het is heel leuk en leuk om zo'n wonder als geschenk te ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

− 2 = 3