Kossour-trappen

Kosouur - wat is het? Stair March. Kosoor staal

In mijn eigen huis wil ik alles doen, zodat het oog verheugt. Het gevoel van comfort en comfort moet overal aanwezig zijn. Daarom moet het creëren van een interieur met alle doortastendheid worden benaderd. Of misschien heb je een herenhuis op verschillende verdiepingen? Of bij de ingang van het huis is een mooie trap, die binnenkort moet worden gerepareerd? In deze situatie zou de focus dus moeten liggen op Kosovar. Het gaat over hen die in deze review zullen worden besproken.

Degenen die een behoefte hebben om hun eigen huis te repareren, kunnen een simpele vraag stellen: kosour - wat is het? Deze term verbergt het meest populaire type steunen, dat wordt gebruikt bij de constructie van trappen. Het heeft het uiterlijk van een balk en bevindt zich op elke laddermars, die de treden beveiligt. Over het algemeen dient deze hele structuur als ondersteuning voor de ladder. Het is noodzakelijk om dit element in meer detail te bekijken, en de vraag te beantwoorden: "Kosoura - wat is het?"

Wat kan ik gebruiken behalve Kosoura?

Door een dergelijk detail is het mogelijk om de hele ladder schoonheid en originaliteit te geven. Er zijn onder andere nog andere soortgelijke structuren. Hij draagt ​​de naam van een string. Het is vergelijkbaar met kosuro, maar de installatie van het loopvlak komt van binnenuit. De verbinding die de hele constructie als geheel hecht, is te wijten aan trekjes.

Bovendien verschillen houtsoorten van hout en hout in zowel de grootte als de soort. Deze parameters zijn volledig afhankelijk van de vorm van de treden, evenals van de belasting op de ladder, wat is toegestaan. Al deze factoren spelen een vrij belangrijke rol. Opgemerkt moet worden dat de gelijktijdige belasting van de interstraat en ingangsladders niet meer dan 250 kilogram mag bedragen.

Een belangrijke stap in verband met het berekeningsgedeelte

Het moet grondig worden benaderd voor een dergelijke procedure als berekening kosoura. Gemiddeld mag deze niet minder dan 50 mm breed zijn. Dit is het geval als de breedte van één mars niet meer dan één meter bedraagt. Als deze parameter gelijk is aan 1,25 meter, dan zou de breedte van de Kosovra zelf 60 mm moeten zijn. Op de breedte van de mars, gelijk aan anderhalve meter, moet de kosour 70 mm zijn. In deze paragraaf moet ook worden opgemerkt dat bij het gebruik van een boogpees de breedte van het trappenhuis veel groter is dan bij een steun.

Hoe is de productie van houten elementen?

Het is onmogelijk om de productiemethoden niet te noemen, en de vraag te beantwoorden: "Kosouur - wat is het?" Er zijn twee productievarianten.

 1. Rekening houdend met de lengte van de mars, is het noodzakelijk om balken (blanco's) te vormen. Zulke parameters als de dikte en breedte van schuine lijnen mogen niet te groot zijn. Daarnaast wordt een driehoekige vorm van de kam gemaakt (dit is de plaats waar de stappen worden vastgelegd). De grootte ervan moet worden geselecteerd, afhankelijk van de liftstap. Het is ook noodzakelijk om rekening te houden met de breedte van het loopvlak samen met de dikte van de balk. Het bevestigen van treden en stutten gebeurt in zo'n situatie ten koste van deuvels. Ze worden met behulp van lijm in speciaal gemaakte groeven gefixeerd. Als resultaat van al deze acties, zal een mooie trap met elegante sokken worden verkregen. Met deze technologie kunt u besparen op de aanschaf van duur materiaal.
 2. In dit geval moet de breedte van het werkstuk de totale breedte van de Kosowra zelf overschrijden. De lengte moet overeenkomen met de lengte van de gehele mars als geheel en de dikte moet gelijk zijn aan de dikte van de toekomstige Kosoura. Daarom is het in deze situatie belangrijk om vooraf te begrijpen welke maat het eindproduct moet hebben. Om nauwkeurig te voldoen aan alle maten, is het de moeite waard om een ​​dergelijke procedure als frezen te gebruiken. Deze technologie van de eerste wordt gekenmerkt door een hogere productiesnelheid.

Welke soorten Kosovar kunnen worden onderscheiden?

Opgemerkt moet worden dat, in tegenstelling tot de boogpees, houten kosoury - aansteker. Bovendien nemen ze minder ruimte in beslag. In dit opzicht gebruiken veel vrijstaande huizen Kosovaren, vooral als het trappenhuis klein is.

Er zijn verschillende soorten houten schuine. Directe elementen worden gebruikt in het geval van exact dezelfde marsen. De kam is noodzakelijk in het geval dat het de bedoeling is om de boventrap te plaatsen. Afgeronde schuine schoenen zijn nodig als er een verlangen is om de hele ladder rond te maken.

In welke gevallen is een omheining vereist?

Trappen waarin de boogpees wordt gebruikt, kunnen worden uitgerust met een vangrail in de volgende gevallen:

 1. Wanneer de baluster rechtstreeks op de boog wordt bevestigd.
 2. Wanneer grote maten kenmerkend zijn voor de baluster en niet voor de boogpees. In dit geval is een subbord bevestigd aan de trap, wat helpt om de draad met ongeveer 25 mm te verlengen. Later is de baluster ook op dit bord gemonteerd.
 3. Aan de zijkanten van de boogpees zitten balusters, waarvan de lengte in dit geval toeneemt. Deze techniek draagt ​​echter bij aan de bevrijding van de breedte van de mars. Er wordt vrije ruimte vrijgemaakt voor de trap.

Hierboven worden de voordelen genoemd die kenmerkend zijn voor de bevestiging van strips aan veel huizen. Er is een mening dat deze elementen een grotere betrouwbaarheid aan de gehele constructie als geheel verlenen. Een ladder met een touwtje kan in een kortere tijd worden gemaakt.

Welke parameter is de bepalende parameter?

Het belangrijkste kenmerk dat kosour bezit, is kracht. En het moet worden opgemerkt dat deze parameter specifiek is. Het is noodzakelijk om te begrijpen dat dit element veilig het gewicht van mensen en goederen moet weerstaan ​​dat een persoon de trap op zal tillen. Er mogen echter geen onnodige trillingen zijn. Weet dat dat kosour, dat beeft of zwaait, niet kwalitatief is. Hoogstwaarschijnlijk was er ergens een fout.

Onlangs is de trap op een metalen kosoura populair geworden. Het heeft een zeer hoge sterkte en betrouwbaarheid. Alle noodzakelijke elementen kunnen worden gekocht in het metaalmagazijn. Hun productie is een methode van lassen van een kanaal of een buis van rechthoekige vorm van een vrij grote omvang.

Als er geen ervaring is, is het beter om professionals te vertrouwen

Om een ​​metalen schuin metaal te produceren, is het noodzakelijk om ervaring op dit gebied te hebben. In het geval dat u voorheen niet met hem werkte, hoeft u geen risico's te nemen. De kans op een huwelijk is in deze situatie vrij hoog. Tenslotte is er vandaag de mogelijkheid om absoluut alle kosour, van welk type en materiaal dan ook, op de bouwmarkt te kopen.

Kan ik één balk in het trappenhuis gebruiken?

In het geval dat u van plan bent om één koosjer te gebruiken, die in het midden van de mars wordt geplaatst, is het beter om metaal te gebruiken in plaats van hout. Kosoryur-staal zal de trap stabieler maken dan in het geval van hout. Bovendien zullen de stappen aan de uiteinden niet buigen. Wat slecht is aan hout, is dat het niet mogelijk zal zijn om extra bevestigingssystemen te installeren. In het geval van het gebruik van metaal, zal dit heel gemakkelijk zijn om te doen. Het staalelement kan de enige in de hele constructie worden en het is ook vrij eenvoudig om alle belasting te beperken. Voor extra stabiliteit van het podium, is het noodzakelijk om het te versterken met behulp van speciale platen. Wil je zien hoe de trapmars er in zo'n situatie uit zal zien? De foto's laten het je zien.

Elementen gemaakt van metaal worden geproduceerd door het gebruik van gelaste delen. Gebruik ook een I-balk, een kanaal of een rechthoekige buis. Bovendien kunnen Kosovaren gemaakt van metaal verschillende vormen aannemen. Het is niet nodig om directe elementen te gebruiken. Heel vaak zie je trappen die rond een steun zijn gedraaid. Stappen in dit geval worden op een dergelijke manier uitgevoerd als "ganzenstap".

Gebruik echter nog steeds verschillende metalen elementen

In grootschalige trappen moeten immers twee Kosovra worden gebruikt. Ze hebben een positief effect op het externe ontwerp, omdat ze gemakkelijker zichtbaar zijn aan de visuele kant. In dergelijke situaties ziet de ladder er lichter en luchtiger uit. Om dit effect te bereiken, gebruiken fabrikanten het metaal met een bepaalde textuur en kleur bij het maken van het schuine metaal. Bovendien ziet het er eleganter uit dan hout.

De wens van de eigenaar is doorslaggevend bij het kiezen van een trap

De keuze van een dergelijk element als kosour, in veel opzichten, zal afhangen van de smaak en voorkeuren van de eigenaar van het huis. Een mooi ontwerp kan zowel van hout als metaal worden gemaakt. Bovendien is het bij het kiezen van een dergelijk essentieel element noodzakelijk om zich te laten leiden door de doelen waarvoor de ladder is gemaakt. Niet minder belangrijk is zijn vorm. Dus, het kiezen van kosuro en materiaal voor hun vervaardiging, is het noodzakelijk om specialisten te raadplegen. Zij zullen u adviseren over het gebruik van een dergelijk complex en belangrijk element in het ontwerp.

In deze review werd een poging gedaan om de vraag te begrijpen: Kosowor - wat is het? We hopen dat het artikel u heeft geholpen om te begrijpen wat dit element vertegenwoordigt en welke rol het vervult in het trappenhuis.

Trap over de kosoura met uw eigen handen - hoe u een koets maakt voor trappen

 1. Wat is een Kosower?
 2. Parameters en dimensies;
 3. Berekening van trappen op Kosovaren;
 4. Zelf trappen maken met kosuroh vanaf:
  • metaal;
  • hout;
  • beton.

De belangrijkste componenten van de ladder zijn dragende elementen, treden en relingen. Kosouur - dit is het draagelement, dat een hellende balk is, waarop de treden en hekken zijn gemonteerd. Trappen op Kosovaren zijn het populairst vanwege de betrouwbaarheid en eenvoud van het ontwerp.

Soorten Kosovaarse traptreden

De belangrijkste materialen voor de productie zijn hout, metaal en beton.

Kosoura bevindt zich aan de zijkanten van de trap (lateraal) of in het midden (centraal). Als de breedte van de ladder meer dan 1,2 meter is, wordt een gecombineerde bevestiging op de drie Kosowra geboden.

De parameters en afmetingen van de trap op de Kosovar

Hoe goed de ladder wordt berekend, hangt af van de betrouwbaarheid, veiligheid, gebruiksgemak en esthetische uitstraling. Om een ​​kwaliteitsproduct te maken, moet u de fundamentele parameters en afmetingen van de trappen op de strips kennen:

 • H is de totale hoogte van de ladder;
 • L1 - de lengte van de horizontale projectie;
 • H1 - hoogte van de ruimte boven het hoofd;
 • l - diepte van het loopvlak;
 • h is de hoogte van de stijgleiding;
 • n is het aantal stappen;
 • L is de lengte van de opening;

Deze hoeveelheden zijn voldoende om het ontwerp van de ladder op de stroken van een willekeurige inrichting te maken en om alle afmetingen van de structurele elementen te berekenen.

Om veiligheids- en ergonomische redenen zijn deze parameters onderworpen aan een aantal beperkingen die zijn voorgeschreven in GOST en SNiP, waarmee bij het ontwerpproces rekening moet worden gehouden:

 • hoogte H1 moet minimaal 2 m zijn;
 • De diepte van het loopvlak mag niet minder zijn dan 25 cm en meer dan 40 cm (optimaal - 30 cm);
 • de hoogte van de riser moet tussen 12 en 22 cm zijn;

Er is een algemene regel: het langs de trap gaan is handig als de som van de dubbele hoogte van de riser en de diepte van het loopvlak ligt in het bereik van 60 - 65 cm. 2 uur x l = 60..65 cm

Berekening van trappen op Kosourah - video-instructie

De berekening van de metalen ladder op de Kosovar is als volgt.

Er zijn altijd constante parameters en die kunnen worden gevarieerd. Stel dat de afstand tussen de vloer van de eerste en tweede verdieping 3 meter is. Dat wil zeggen, de parameter H is constant. Tegelijkertijd legt de grootte van de hal geen speciale beperkingen op aan de keuze van een plaats om de trap te beginnen. In dit geval moet het aantal stappen worden berekend met de parameter H.

Laten we de hoogte van de stijgleiding (h) gelijk aan 18 cm nemen. Dan delen H door h krijgen we dat 16 stappen nodig zijn. En aangezien de laatste stap al de vloer van de tweede verdieping is, moet je op onze trap 15 volle treden vinden. Als we de diepte van de traan voor 28 cm nemen en het vermenigvuldigen met het aantal stappen (n), krijgen we de lengte van de projectie van de ladder naar de vloer (L1) - 4, 2 m.

Stel dat de lengte van de opening (L) 3, 2 m is. Dan is de lengte van de ladder gelijk aan de meter (L1-L = 1 m), is onder de overlapping. Op deze site zijn er 3 eerste stappen en het begin van de vierde. Wanneer de stijging in elke trap de overlapafstand gereduceerd tot 18 cm. Zo heffen fase 4 geeft het hoogteverlies van 72 cm. Als we de overlap dikte van 20 cm neemt de waarde van H1 voor de vierde fase zal 300 - 20 - 72 = 208 cm zijn, wat voldoet aan de eisen van H1 ≥ 2m. Als de lengte van de ladder (L) kleiner was, zou het nodig zijn de diepte van het loopvlak te verkleinen.

De lengte van het kanaal, die nodig zijn voor de vervaardiging kosoura voor trappen, kan worden berekend met de stelling van Pythagoras zijn en kosour lijn L en H vormen een rechthoekige driehoek. In ons geval is dit 5, 2 m.

Ladder op metalen kosuroh eigen handen - eenvoudig ontwerp

Om een ​​ladder op metalen kosuroh in handen te hebben, kan als draagelement een U-vormig profiel (kanaal) worden gebruikt. Voor het bevestigen van de treden worden er lassen op gemaakt, gemaakt door twee segmenten van de hoek in een rechte hoek te lassen.

Op het kanaal, toepassing labels overeenkomen met de plaatsen waar zij worden gehecht merrie waarvan de afmetingen zijn bekend en gelijk aan 18 (h) en 28 (l) cm. Voor de eenvoud kunnen we labeling driehoek waarvan de loodlijn de volgende grootheden al gemarkeerd gebruiken. We combineren de labeldata met de rand van het kanaal en wijzen de laslocaties aan. Dus voeren we de markering van alle 15 stappen uit.

Voor een grotere nauwkeurigheid wordt het aanbevolen om eerst de filets op een van de kanalen te lassen en vervolgens te combineren met de tweede en de bevestigingspunten te dupliceren.

Op verschillende plaatsen zijn de Kosovaren verbonden door een hoek, waarvan de lengte gelijk is aan de breedte van de ladder. Zo bieden we extra stijfheid van de structuur.

Aan het horizontale deel van de hoeklasbeugels, die aan het podium worden bevestigd. U kunt extra baleinen maken door een hoek te lassen aan de buitenste rechthoekige uitsteeksels van de op beide kanalen gelegen ribbels. Zo'n constructie zal sterker zijn. Indien nodig worden leuningen vervaardigd en gelast.

De manieren om de treden aan het schuine metaal te bevestigen

Als er houten treden zijn, worden deze op het gevormde platform geïnstalleerd en met schroeven in zwaden of bouten bevestigd. Metalen treden kunnen eenvoudig aan het merrieveulen worden gelast.

Verschillende alternatieve manieren om de treden te bevestigen aan een schuin metaal

Indien nodig worden de uiteinden van het product geconfronteerd met decoratieve panelen.

Geprefabriceerde trap op de centrale metalen vlecht

Trap op houten kosoura met uw eigen handen - productiestadia

De ladder op houten kosourah wordt op dezelfde manier berekend als op het metaal. Maar hier, om de stappen vast te zetten, is het mogelijk om de variant met de filets te gebruiken, en zonder hen.

In het laatste geval op een houten balk, waarvan het de bedoeling is kosour hun handen worden gesneden rechthoekige driehoek, de schuine zijde samenvalt met de rand van de bundel te produceren, een van de benen gelijk is aan de diepte van het loopvlak en een - van de riser hoogte.

Voor het markeren van de staaf is het raadzaam om een ​​driehoek te gebruiken die is gemarkeerd met labels die overeenkomen met deze waarden. Het wordt op de balk aangebracht zodat de hoek erop ligt en de markeringen samenvallen met de rand van de balk. Hierna moet u alleen de hoek schetsen en zo alle stappen schetsen. Gebruik vervolgens een cirkelzaag om de schuinte weg te snijden en de hoeken aan de uiteinden van de balk af te snijden.

Als veulen gebruikt, worden zij door middel van schroeven, deuvels of pluggen bevestigd aan de balk, afhankelijk van het productiemateriaal en aanvullend verlijmd.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan de selectie van de boomsoorten. Het wordt aanbevolen dat alle elementen van de ladder van hetzelfde hout zijn gemaakt. Naaldrotsen worden het gemakkelijkst behandeld, maar ze zijn minder duurzaam dan eiken of beuken, waarvan de verwerking moeilijker is.

De minimale dikte van het bord van waaruit de stappen worden gemaakt, is afhankelijk van de breedte. Er wordt aangenomen dat de optimale verhouding 1:20 is. Dat wil zeggen dat bij een breedte van de ladder van 800 mm de dikte van het loopvlak minimaal 40 mm moet zijn.

De voorrand van de trede kan 2 - 3 cm voorbij de stijgleiding uitsteken. Het einde van de stap is beter om het te laten rond maken.

Betonnen trap op zwenkwielen: monolithisch en gecombineerd

Betonnen trappen op kosuroh worden als de meest betrouwbare en duurzame beschouwd. Ze zijn onderverdeeld in standaard en gemaakt volgens een individueel project. Ze kunnen geprefabriceerd worden, waarbij de rol van het ondersteunende element wordt uitgevoerd door een of twee betonnen of metalen balken waarop de treden zijn bevestigd, of monolithisch, waarbij de Kosovar niet te scheiden is van de treden.

Om met uw eigen handen een betonnen trap te maken, moet u allereerst een vakwerk bouwen. Het moet ondoordringbaar zijn, zodat de oplossing niet uitlekt. Plaats vervolgens het frame van de staven van de aan elkaar gelaste fittingen. De derde stap is het vullen van de voorbereide vorm met beton. Zorg ervoor dat u het cement tijdens het proces verdicht. Nadat de trappen zijn gestold, kunt u de afwerking van de betonnen trap dapper beginnen.

De berekening van een monolithische constructie verschilt niet van het ontwerp van zijn metaal of hout-analoog.

Het concept van kosoura voor trappen: wat is het?

Niet eens is er een idee van Kosovar voor trappen, wat is het? Velen die zich bezighouden met reparatie in een privé-huis worden zo'n vraag gesteld. En om de juiste keuze te maken en de volledige voorkant van het werk op de juiste manier uit te voeren, moet u het antwoord weten.

Knopen voor het verbinden van stappen voor stroken van welk type dan ook.

De belangrijkste taak waarmee werknemers worden geconfronteerd bij het maken van trappen, is de betrouwbaarheid en duurzaamheid ervan te garanderen. De meest voorkomende vorm van constructie - met de bevestiging van de boogpees en schuin. Deze elementen lijken op elkaar, maar er is één significant verschil. De boogpees maakt het bevestigen van treden in speciale groeven mogelijk, waarbij beide partijen van elkaar afkomen. Het tweede geval bepaalt dat er trappen zijn langs de Kosovaren. Dat wil zeggen, de basis bevindt zich onder alle stappen, een soort van ondersteuning. Dit ontwerp heeft speciale slots waarin de loopvlakken zijn geplaatst. Ook is het noodzakelijk om betrouwbare bevestigingsmiddelen te bieden.

En toch, wat is een koosour? Er kan worden geargumenteerd dat dit een dragende balk is, die zich aan de voet van traptreden bevindt. Een ladder kan een of meer strings in het bereik hebben. De balken zelf kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, afhankelijk van wat voor soort lading ze zullen dragen.

Zoals al eerder vermeld, is de Kosow een dragende balk die de hele laddermars ondersteunt. De belangrijkste taak is om te zorgen voor kracht en betrouwbaarheid. Afhankelijk van het trappenhuis kan een ander aantal steunelementen worden gebruikt.

In principe wordt het aantal ondersteuningen gebruikt, dat varieert van 1 tot 3.

De maximale waarde wordt gebruikt voor enorme overspanningen, die worden beïnvloed door grote massa's. Voor gewone privé-huizen is één element voldoende.

Het is de moeite waard om elk aantal ondersteuningen in meer detail te bekijken. Eén straal wordt gebruikt voor de lichtste structuren. Het bevindt zich in het midden van de hele overspanning en is uitgerust met extra bevestigingsmiddelen om de kans op losraken van het loopvlak te verkleinen.

De meest voorkomende is het gebruik van twee elementen. Ze laten toe de grootste betrouwbaarheid te bieden en extra bevestigingen te vermijden, omdat ze een betrouwbare ondersteuning bieden.

Regeling van een modulaire wenteltrap aan een ketting Kosower.

Bevinden zich schuin aan de zijkanten van de trap. Deze optie is de gulden middenweg, die wordt aanbevolen door de meeste specialisten.

Drie balken worden gebruikt voor de meest brede overspanningen, die met een zware belasting in wisselwerking staan. Wat betreft de locatie, de vorige twee opties worden hier gecombineerd. Er zijn 2 steunen aan de randen en 1 - in het midden van de trap.

Het aantal ondersteuningselementen is afhankelijk van het type materiaal waaruit ze zijn gemaakt.

Daarom is het de moeite waard om nader in te gaan op de belangrijkste materialen die in dit soort werk worden gebruikt.

Wanneer wordt besloten om een ​​ladder op een schuine houten ladder te plaatsen, is het in de eerste plaats noodzakelijk aandacht te schenken aan het hout. Specialisten raden aan de zwaarste houtsoorten te gebruiken. Ze kunnen omvatten: esdoorn, eiken of beuken. Meestal wordt een ladder gemaakt van hout gemaakt op 2 steunen. De dikte van elk mag niet minder zijn dan 60 mm, en de breedte moet ongeveer 30 cm zijn. Het is noodzakelijk om deze afmetingen te observeren zodat de steunbalken niet buigen onder het gewicht van de opmars en bestand zijn tegen de extra belasting in de vorm van mensen.

Er is nog een voorwaarde waaraan moet worden voldaan bij het kiezen van hout. Het bord moet een gelijk vlak van contact met de mars hebben zonder gebreken, zoals scheuren en knopen. Al deze nadelen kunnen de betrouwbaarheid van het element beïnvloeden. Omdat het vrij moeilijk is om een ​​plat bord te vinden, kunnen gelijmde varianten worden gebruikt. Ze zijn niet slechter dan hun technische kenmerken.

Er zijn 2 varianten van Kosovaren, die voornamelijk in de bouw worden gebruikt:

Locatie Kosovar.

 1. Met het merrieveulen. Het is zo'n prestatie van een ondersteuning die spleten heeft in een massief bord onder een bepaalde hoek. De hoeken worden gekozen uit de helling van de ondersteuning zelf. Het is absoluut noodzakelijk dat de loopvlakken zelf die in het voetstuk zijn geïnstalleerd, een horizontale positie hebben. De productie van dit element is een veel langer en ingewikkelder proces.
 2. Stapte. Het is een ontwerp dat op een trap lijkt. Korte houtelementen worden aan elkaar bevestigd en herhalen het uiterlijk van de mars. Als gevolg daarvan zullen ze planken worden geïnstalleerd die als trappen dienen.

Dit zijn de belangrijkste functies die u moet weten wanneer u met hout werkt.

Metalen steunen vervangen perfect hout, voor meer stevigheid en betrouwbaarheid. Het is echter raadzaam om ze te gebruiken wanneer er slechts één centrale ondersteuning nodig is.

Naast sterkte heeft metaal nog een voordeel. Het bestaat uit het feit dat het door middel van lassen mogelijk is om er extra bevestigingsmiddelen aan te bevestigen. Betrouwbaar gefixeerd, ze zorgen voor extra bescherming van het trappenhuis. Opgemerkt moet echter worden dat het werken met dit materiaal met hun eigen handen veel moeilijker is. Dit komt zowel door het gewicht van het element als door de noodzaak om speciale apparatuur te bezitten.

In het algemeen bevelen deskundigen het gebruik van stalen elementen aan. Omdat dit materiaal een hoge sterkte en weerstand tegen verschillende corrosie heeft. Trappen gemaakt van metaal kunnen worden gemaakt op basis van de volgende elementen:

Elk van de elementen heeft zijn eigen voor- en nadelen, maar ze vervangen elkaar perfect en hebben hun eigen sterke punten.

Video over de vervaardiging van een eenvoudige trap op kosuroh.

In bepaalde situaties kunt u twee metalen snaren gebruiken. Dit is relevant voor die gevallen waarin er veel fysieke stress is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

4 + 4 =