Hoe het spanplafond te verwijderen

Kan ik het spanplafond verwijderen? Hoe het zelfrekplafond te verwijderen: stap voor stap instructies en aanbevelingen

Als de kamer een spanplafond heeft, hoe moet deze dan worden verwijderd en niet worden beschadigd? Deze vraag wordt opgeworpen door vele verhuurders, die geïnteresseerd zijn in het behoud van het materiaal, want ze zijn gewoon extra bestrating van de communicatie van het plafond, het herstel van de bedrading en de andere problemen veroorzaken dat de ontmanteling van de structuur te elimineren.

Geschiedenis van het uiterlijk van spanplafond

De geschiedenis van spanplafonds gaat terug naar het oude Rome. Destijds werd stof gebruikt om te draperen, waarvan de kleur zorgvuldig werd geselecteerd, omdat het moest passen bij de schaduw van de muur. Een belangrijk nadeel was dat de levensduur van dergelijk materiaal erg laag was.

De tweede aanwijzing van het spanplafond in de latere historische periode is het gebruik van gemzen, geïmpregneerd met krijt, in Armenië in de 17e eeuw. Dit materiaal werd uitgerekt op het frame, dus het resultaat was een perfect vlak plafond.

Het uiterlijk van een modern spanplafond ontstond 30 jaar geleden in Frankrijk.

Spanplafond - dit is een vlak oppervlak, verkregen als gevolg van spanning van een speciale polyvinylchloride film. Als materiaal voor een spanplafond wordt ook polyesterweefsel vaak gebruikt. Gebruik in moderne ontwerpen vaak de eerste optie.

Het uitrekken van een dunne film of een dunne stof wordt gedaan op een speciaal frame (baguette), waarvan het bevestigingspunt het basisplafond is. Het resultaat is een perfect vlak en uniform oppervlak, vergelijkbaar met een massief plafond.

Stretch-plafond heeft veel voordelen ten opzichte van andere afwerkingsmaterialen:

 1. PVC-folie is de gemakkelijkste manier om een ​​perfect vlak oppervlak te krijgen.
 2. Bevestigingstechnologie wordt als de meest eenvoudige en snelle beschouwd. Eerst wordt een speciaal frame op de muur gemonteerd en vervolgens wordt er een film op verwarmd, verwarmd met een warmtepistool. De duur van een dergelijke installatie duurt niet meer dan 4 uur. Bovendien hoeft u voor het begin van de installatiewerkzaamheden niet alle meubels uit te nemen. Het volstaat om het naar het midden te verplaatsen, waardoor de toegang tot de muren wordt vrijgegeven.
 3. Een spanplafond kenmerkt zich door een hoge sterkte (tot 100 kg per 1 m 2), wat vaak bespaart in geval van overstroming van bovenaf.
 4. Dit oppervlak is gemakkelijk schoon te maken dankzij een dunne micronlaag van teflon.

Voordat u de vraag beantwoordt hoe u het spanplafond kunt verwijderen, moet u het uiterlijk bepalen. Deze informatie staat meestal op het briefhoofd van het bedrijf dat het product heeft vervaardigd.

Het canvas kan dus zijn:

 • Gemaakt van PVC. De installatie / demontage van een dergelijke structuur vereist een hoge temperatuur (ongeveer 70 graden). Als een dergelijke verwarming niet aanwezig is, kunt u het canvas gewoon bederven. Om deze temperatuur te bereiken, kan een thermisch pistool worden gebruikt.
 • Naadloze stof. Het voordeel van dit type is het volgende: de ruimte hoeft niet te worden verwarmd om het plafond te installeren of te demonteren. Het wordt aanbevolen om het werk vanaf het centrale deel van het plafond te starten en geleidelijk naar de hoeken te verplaatsen.

Dus het spanplafond - hoe het te verwijderen? De oplossing voor dit probleem hangt grotendeels af van het type bijlage dat wordt gebruikt voor de installatie:

 • Het harpoen-systeem, Alleen gebruikt als een PVC-linnen is geïnstalleerd. Deze manier van bevestigen vereenvoudigt het demontageproces aanzienlijk.
 • Bevestiging van het materiaal aan het stokbrood door middel van een wig- of niet-methode. Op een vergelijkbare manier kan worden gebruikt met betrekking tot PVC of stoffen stoffen. Is het mogelijk om het spanplafond met behulp van de hierboven beschreven optie met uw eigen handen te verwijderen en vervolgens op dezelfde plaats te installeren? Nee, dat is het niet. Debriefing is natuurlijk mogelijk, maar om een ​​wig uit te schakelen zonder ervaring is behoorlijk moeilijk.
 • Bevestiging met plastic clips Het kan alleen worden gebruikt voor een naadloze doek van een stof. Installatie en demontage van een dergelijke constructie worden als de eenvoudigste beschouwd.

Beantwoord de vraag hoe het spanplafond uitgerekt moet worden, u moet er rekening mee houden dat u dergelijke gereedschappen eerst moet opslaan:

 • Typische pleistertroffel, die hoeken heeft doorgebracht;
 • tangen, die worden gekenmerkt door een niet-standaard grootte van de werknemers "sponge9raquo ;;
 • met een standaard mes;
 • een warmtepistool van elk type;
 • haringen van groot formaat, waarmee de film meestal wordt opgehangen tijdens demontage.

Welke moet u de manier kiezen om het spanplafond te ontmantelen, moet u beslissen op basis van het type ontwerp.

We ontmantelen PVC-spanplafond

Hoe dit type plafond te verwijderen? Eerst moet u het type bijlage bepalen. Als de harpoenmethode werd gebruikt tijdens de installatie, is demontage en omgekeerde montage van het plafond mogelijk, en als de wig is, kunt u de hermontage van de constructie vergeten.

Hieronder vindt u een stapsgewijze instructie waarin wordt beschreven hoe u het spanplafond met uw eigen handen kunt verwijderen:

 1. Voordat u aan het werk gaat, moet u de ruimte en het meubilair dat niet kan worden gedragen maximaliseren met een doek op een hittebestendige basis.
 2. Verwarm de kamer met een warmtepistool. Als de ruimte niet genoeg wordt verwarmd, zijn de ontmantelingswerken gedoemd te mislukken - de film zal breken. De optimale temperatuur voor de analyse van het blad is minimaal 600 graden.
 3. Voorafgaand is het noodzakelijk om een ​​trapladder voor te bereiden en een assistent te vinden die het geweer zal houden. Dus over de vraag hoe u het rekplafond zelf kunt verwijderen, kunt u veilig antwoorden: op geen enkele manier, omdat u niet zonder de tweede persoon kunt.
 4. Het hele proces van demontage moet gepaard gaan met het verwarmen van het mes, omdat dit het werkproces aanzienlijk vergemakkelijkt en scheuren van het oppervlak voorkomt. Er moet echter aan worden herinnerd dat een te dichtbij geplaatst pistool het materiaal kan beschadigen.

Hoe te verwijderen, installeer het spanplafond, het materiaal voor de vervaardiging waarvan als naadloze stof diende? Als de bevestiging geweven of wig is, moeten de installatie- / demontagewerkzaamheden in dezelfde volgorde worden uitgevoerd als met een PVC-plaat. Het enige verschil is dat het niet nodig is om een ​​warmtepistool te gebruiken en de demontage begint vanaf het midden van de muur en gaat dan geleidelijk naar de hoek.

doek demontage, waarvan de bevestiging gebruikte Clip-baguettes, heeft de volgende eigenschap: als gedeeltelijke vervanging van het materiaal niet werkt, omdat het systeemplafond nodig is om volledig te verwijderen. Als dit niet gebeurt, springt vroeg of laat de clip eruit, waardoor het plafond gedwongen wordt vervangen.

Hoe te verwijderen, een spanplafond te installeren? Dit probleem kan van invloed zijn op iedereen, omdat de snee en de perforatie de schade zijn die het vaakst wordt aangetast door spanplafonds.

In geval van dergelijke problemen, begint elke eigenaar te denken hoe hij de situatie kan oplossen en tegelijkertijd minimaal kan spenderen. Het hangt allemaal af van wat voor soort materiaal werd gebruikt om het canvas te maken, en van de grootte van de "wond zelf" 9raquo;.

Hoe het spanplafond verwijderen en plaatsen? Als de tissuedoek te lijden heeft gehad van de snede, kunnen reparatiewerkzaamheden alleen worden uitgevoerd. De gedetecteerde schade moet eenvoudig worden verlijmd met behulp van een stuk glasvezel of een stuk materiaal dat overblijft na de installatiewerkzaamheden. Voor het lijmen van de pleister aan de achterkant wordt meestal transparante lijm gebruikt. Uiteindelijk wordt aanbevolen om het gerepareerde gebied te bedekken met een geschikte verflaag.

Indien de plaats van de locatie van een snede of punctuur structuur PVC folie - naast de wand (een afstand van maximaal 15 cm), dan demonteren de baan moet beginnen beschadiging, snijd de gehele lengte van het aangetaste gebied, opnieuw rekken de film en vul het in het frame. Deze procedure zal het uiterlijk van het oppervlak niet veranderen.

Als de schade enigszins is verwijderd van de muur, mag het plafond niet worden getekend, omdat dit het gewoon zal bederven. In deze situatie is het beter om de volgende trucs te gebruiken:

 • De plaats van een kleine snede kan heel goed geschikt zijn voor het plaatsen van een extra lamp of een ventilatierooster;
 • Een groot formaat kan worden gemaskeerd met een gekleurde applique of een paneel.

Om het lek op het plafond van PVC, waarvan de afmeting niet groter is dan 1-2 mm, te verwijderen, is het voldoende speciale lijm. Hij verbergt niet alleen de schade, maar staat ook niet toe dat het canvas verder divergeert. Maar om van een grote lekke band af te komen, moet je dezelfde acties uitvoeren als bij een snee.

Vergeet niet dat als de installatie van de plafondschilderingen gemaakt door experts, voor de reparatie, ook moeten om hen te bellen, in plaats van het bedenken van een manier om een ​​snee of lek te dichten. Het probleem is dat het onsuccesvolle, onafhankelijke werk de garantie voor de eerder uitgevoerde installatie annuleert, waardoor u moet betalen voor het elimineren van eventuele negatieve gevolgen.

Hoe het spanplafond te verwijderen

Verwijder het spanplafond, hoe het correct te doen en niet te scheuren. Basisregels en trucs

Er zijn gevallen waarin het nodig is om een ​​soort spanplafond te demonteren. Dit kan te wijten zijn aan de noodzaak om de communicatie verborgen onder het plafond, de kamer voor reparaties, enz., In dergelijke gevallen de vraag rijst te herstellen: .. Of is het mogelijk om de spanning te verwijderen otolok moet uitvoeren een volledige of gedeeltelijke ontmanteling.

Verwijder spanplafond en breek - de concepten zijn anders

Je moet begrijpen dat als je wilt het ontwerp van het plafond volledig te veranderen - het is één ding, maar als je nodig hebt om reparaties, waarna het is de bedoeling om door te gaan werking van het plafond te maken - het is een andere, meer moeilijke tijd. Laten we eens kijken naar verschillende opties voor het demonteren van verschillende soorten plafonds.

Demontage van het plafond met de hand gemaakt van doek. Ten eerste hebt u voor deze procedure het volgende nodig:

We hebben alle tools verzameld - u kunt aan het werk gaan. In deze versie wordt het spanplafond van de stof uitgerekt en aan de muur bevestigd door middel van ankers op houten blokken. Maar voordat je ze gaat demonteren, moet je het stokbrood verwijderen.

Opgemerkt moet worden dat bij conventionele demontage het hele plafond niet wordt behandeld, maar alleen bepaalde delen ervan. Als een volledige demontage gepland is, dan is het niet nodig om op ceremonie te staan ​​en voorzichtig te zijn.

Alle werkzaamheden aan de ontmanteling van het plafond zijn in de volgende stappen:

 • Eerst wordt een bepaald deel van het plafond gedemonteerd
 • ten tweede, gebaseerd op het feit dat het plafond aan vier zijden is uitgerekt - het zal voldoende zijn om de bevestiger uit twee te verwijderen
 • ten derde moeten de vrijgestelde partijen zich bevinden in het onderdeel waartoe toegang noodzakelijk is.

Types en soorten plint voor het plafond, het begin van de ontmanteling

Het ontkoppelen van het stokbrood begint met een smalle muur. Een verfmes, waarvan de aanwezigheid hierboven was bepaald, is nodig om soepel en precies een snede langs de naad te maken op een plaats waar een stokbrood aan de muur is bevestigd. Meestal is het vastgelijmd aan de muur, niet aan de spanplafonds.

Er zijn verschillende soorten baguettes:

In het geval dat de plint voor het plafond, dat wil zeggen het stokbrood, van schuim is gemaakt, zal het erg moeilijk zijn om het te demonteren. Zelfs een relatief grote baguette gemaakt van schuim is praktisch niet geschikt voor latere installatie. De prijs is niet hoog en geeft zonder problemen de kans om nieuw te kopen.

Alle werkzaamheden met betrekking tot de ontmanteling van de plafondbeplating bestaan ​​uit de volgende stappen:

 • nadat een dunne en gelijkmatige snede met een spatel is gemaakt, worden de baguettes verwijderd
 • Om het volledig te verwijderen, kunt u een nietje in de incisie steken en op de naad houden
 • Nietjes kunnen gemakkelijk worden verwijderd met een nietmachine, indien niet mogelijk - u kunt een tang gebruiken.

Speciale aandacht moet worden besteed aan het scheiden van het weefsel

De volgende fase van ontmanteling is de scheiding van weefsel. Deze fase van het proces kan het belangrijkste worden genoemd. Het belangrijkste probleem is de lijm, die werd gebruikt voor de installatie. In ieder geval zal het nodig zijn om gebruik te maken van een spatel en een mes. Als u redelijk voorzichtig handelt, blijft het weefsel dat is gescheiden van de blokken hout intact.

Het moeilijkste deel in het proces van weefselscheiding is om de eerste 100 mm succesvol te scheiden. Dan gaat het proces veel sneller en gemakkelijker.

Het scheidingsproces zal er ongeveer zo uitzien: de stof met één hand naar beneden trekken, de andere met een spatel, voorzichtig de bevroren lijm losmaken. Het loslaten van de lijm moet van de houtblok zijn, omdat de lijmresten op de stof tijdens de latere installatie de hechting niet zullen verhinderen.

Kenmerken van het verwijderen van het plafond met spanningsvinyl

Wat moet ik doen als ik het plafond met spanningsvinyl moet verwijderen? Bij het ontmantelen van dergelijke plafonds, soms moet je gewoon het water aftappen, wat "podelilis9quot; met je buren vanaf de top. In dergelijke gevallen wordt een geheel andere technologie gebruikt.

Om dit probleem op te lossen, hebt u het volgende nodig:

In het begin moet je weten dat het demonteren van zo'n plafond geen gemakkelijke taak is. Natuurlijk, als er sprake is van volledige ontmanteling, dan is dit werk vrij eenvoudig. En als er een kwestie van gedeeltelijke ontmanteling is met het latere gebruik van dit materiaal, dan zal het nodig zijn om te werken.

Om dit te doen, zijn bepaalde vaardigheden, maximale nauwkeurigheid, geduld en aandacht vereist. Een moment dat bij het installeren en demonteren van het plafond het gebruik van een warmtepistool belangrijk is. Ongetwijfeld heeft niet iedereen in de doos met gereedschap zo'n apparaat.

Opgemerkt moet worden dat bij demontage de temperatuur in de kamer moet worden verhoogd, dit kan worden gedaan met behulp van een verwarmingstoestel. En om een ​​bepaald demontabel gebied te verwarmen, kunt u de hulp inroepen van een apparaat zoals een draagbare industriële föhn. In principe is niets te doen.

Vergeet niet dat het demonteren van het spanplafond zonder gebreken veel moeilijker is dan het installeren ervan.

Hoe u het spanplafond zelf kunt verwijderen

Eerst moet je letten op de omtrek van de kamer, op plaatsen waar de muur in contact komt, een speciale decoratieve insert waarmee alles begint. In deze doos zit een naad. Met behulp van een trapladder zal het niet moeilijk zijn om het te vinden. Meestal is de plaats van de verbindingen in de hoeken van de kamer. Gebruik bij het demonteren geen scherpe voorwerpen. Ze kunnen de verwijderde plafondafdekking ernstig beschadigen. Met het verwijderen van de insert zouden er geen problemen moeten zijn, het wordt eenvoudig verwijderd. De volgende stap is om de lucht in de kamer goed op te warmen.

Meesters adviseren - als het onmogelijk is om een ​​temperatuur in de ruimte tussen +40 en +50 graden te handhaven, is het beter om de ontmanteling te weigeren. Bij een lagere temperatuur is een niet-herstelbare vervorming van de plafondbekleding onvermijdelijk.

Zoals hierboven beschreven, wordt de baan uitgerekt met behulp van een tang. Maar vergeet niet dat voordat je met een tang gaat werken, ze voorbereid moeten zijn. Voorbereiding is dat vóór gebruik alle scherpe hoeken moeten worden versleten, dat wil zeggen om ze glad en afgerond te maken. Na het slijpen, doe de verwerking met schuurpapier, dat de bramen elimineert.

Controleer na het voorbereiden van het instrument de volledige omtrek van de kamer goed. Het is de taak van inspectie om een ​​plaats te vinden waar er uitstekende randen zijn. Het is voor hen en het zal mogelijk zijn om een ​​tang te nemen.

Vlak voor het begin van de verhuizing moet je de plaats van het plafond waar je begint, opwarmen. Dan moet je de tang bij het uitstekende deel van de rand pakken en langzaam en voorzichtig trekken. Dit zijn geen kunstige en voorzichtige bewegingen zijn het ontmantelen van het plafond. Het belangrijkste ding - niet haasten, dat zou de dekking niet bederven. Verwarm regelmatig de plaats waar u de coating verwijdert. Tegelijkertijd moet men niet vergeten om de noodzakelijke temperatuur in de hele ruimte te handhaven.

Dergelijk werk tolereert geen haast en onrust. Als u zich aan alle bovenstaande tips houdt en al deze acties correct uitvoert, krijgt u het gewenste resultaat.

In dit artikel zullen we niet verder ingaan op het onderwerp hoe harpoenen desnoods te ontkoppelen. Het hangt allemaal af van het type harpoen en de methode van bevestiging. In dit artikel wordt het meest elementaire onthuld: hoe verwijdert u de plafondafdekking zonder schade?

Hoe het spanningsplafond te verwijderen - instructies voor demontage

Periodiek moet het spanplafond worden gedemonteerd. Hiervoor zijn er veel verschillende redenen - de elementen of communicaties achter het canvas zelf kunnen worden beschadigd. Het kan ook nodig zijn om de bedrading of leidingen dringend te vervangen of te moderniseren. Het komt voor dat je moet leren hoe je het spanplafond met je eigen handen kunt verwijderen, om het water dat door de overlapping op de film is gevallen, af te voeren. Daarom is het de moeite waard alles te weten wat je nodig hebt om het plafond te demonteren.

Gevuld plafond gevuld

Dit kan niet voor elk ontwerp worden gedaan. Er zijn verschillende soorten van een dergelijke plafondbekleding. Sommige zijn relatief eenvoudig te ontmantelen, terwijl andere eenvoudig wegwerpbaar zijn. Het is de moeite waard om alles te leren over de soorten bevestigingen van een dergelijke plafondcoating, stapsgewijze demontage en verschillende reparatiemethoden om te weten hoe u het spanplafond terugplaatst.

Soorten spanplafonds, methoden om ze te bevestigen

Om een ​​dergelijke plafondcoating te demonteren, moet u van tevoren weten wat de variëteit is. Al deze gegevens moeten worden vermeld op het briefhoofd van het bedrijf dat de installatie van het spanningsplafond produceert. Als deze documenten verloren gaan, is het mogelijk om onafhankelijk de variëteit van het canvas te bepalen, evenals de methode van de bijlage. Dit is nodig omdat het type materiaal afhankelijk is van het soort materiaal en of het mogelijk is om het spanningsplafond helemaal te verwijderen.

Er zijn verschillende soorten doeken:

 • PVC - de technologie voor het installeren of demonteren van dit plafond vereist blootstelling aan hoge temperaturen. De kamer moet ongeveer 700 graden worden opgewarmd. Als je niet opwarmt, kun je zelfs zonder canvas blijven. Het is gewoon onmogelijk om een ​​kamer zonder pistool te verwarmen. U moet weten dat de installatie of demontage van een dergelijk canvas vanuit de hoeken moet beginnen en naar het midden moet worden verplaatst.

 • naadloos stoffen plafond. Het is erg handig omdat het niet nodig is om extra gebruik te maken van warmtepistolen. Dit kan het hele proces enorm vergemakkelijken. De installatie van deze coating is omgekeerd, het canvas wordt in het midden gefixeerd en loopt soepel naar de hoeken.

Elk type doek maakt gebruik van verschillende soorten bevestigingen:

 • Een gespecialiseerd harpoen-systeem wordt uitsluitend gebruikt voor PVC-doeken. Dankzij een vergelijkbaar bevestigingssysteem is het plafond relatief eenvoudig te demonteren;

Harpoen bevestigingssysteem:

 • mes of nietmethode voor het bevestigen van het mes. Het wordt gebruikt tijdens de installatie van doeken of polyvinylchloride. Zo'n bevestiging is "eenmalig", het blijkt dat het kan worden gedemonteerd, en dan kan terughangen niet werken. Theoretisch is demontage mogelijk, maar het is erg moeilijk om de wig los te maken en het canvas niet te beschadigen, vooral als er in dergelijke gevallen geen ervaring is. Hierna is het onmogelijk om de wig terug te trekken om aan het canvas te trekken. Deze technologie wordt gebruikt omdat het relatief goedkoop is, en de afstand tot het plafond zelf blijft erg klein - slechts 2 centimeter;
 • gebruik een speciale plastic clip. Een dergelijke bevestiging wordt uitsluitend gebruikt voor naadloze stoffen plafonds, die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd.

Het is noodzakelijk om meer in detail te begrijpen met het proces van ontmanteling van deze plafondcoating. Gezien het feit dat spanplafonds vrij dure dingen zijn, is het noodzakelijk om het werk toe te vertrouwen aan die mensen die veel ervaring hebben. Als je jezelf echter moet ontmantelen, moet je je hier goed op voorbereiden. Het is natuurlijk wenselijk om een ​​assistent te hebben en niet te haasten, al het werk te doen. Tools en de technologie zelf hangt alleen af ​​van de variëteit van het canvas, evenals de methode van bevestiging ervan.

 • standaard niet brede pleistertroffel. Voordat het begint te worden gebruikt, is het noodzakelijk om alle scherpe hoeken met schuurpapier of schuurmachine te slijpen. Het is wenselijk om het hele werkoppervlak van dit gereedschap te wikkelen met een speciale versterkte tape. Dit kan de kans op doordringen van het canvas aanzienlijk verkleinen;
 • tang met gespecialiseerde langwerpige kaken;
 • voldoende stabiele trapladder of zelfs een tafel;
 • een snijmes;
 • elektrisch of gas-warmtepistool. Om het te gebruiken, moet u de juiste bedrading leveren of moet u ook extra bedrading in het huis repareren;

 • het is aan te raden gespecialiseerde grote wasknijpers te vinden, deze zijn nodig om de film op te hangen, allemaal omdat het erg lastig is om het doek vrij lang op gewicht te houden. Soortgelijke wasknijpers worden verkocht in standaard bouwmarkten.

Het is belangrijk. Het verwijderen van het spanplafond is afhankelijk van het ontwerp van de film en het stokbrood. Aangezien er verschillende soorten van deze plafondcoating zijn, kan het demontageproces verschillen. Het is de moeite waard afzonderlijk te overwegen.

Ten eerste is het noodzakelijk om alles dat overbodig is uit de kamer te verwijderen om gratis toegang te bieden tot een bepaalde reparatiesite. Het is noodzakelijk om plastic dingen te verwijderen door PVC-ramen te beschermen tegen de temperatuur in de kamer, met behulp van de stof. Met behulp van een warmtepistool is het nodig om de kamer op te warmen zodat deze op de foto lijkt. Daarna vindt de demontage plaats, rekening houdend met de verscheidenheid aan bevestigingen.

 • harpoen systeem. Om een ​​canvas te verwijderen is het noodzakelijk om met hoeken te beginnen. Als er een decoratieve inlage is, moet deze worden verwijderd en vervolgens met een tang het canvas van de harpoen halen. Je moet extreem voorzichtig zijn, want een tang moet niet een canvas pakken, maar alleen een harpoen. Als u het canvas grijpt en te hard trekt, kan het worden gescheurd. Dit kan gepaard gaan met de vervanging van het hele canvas. Bovendien is het de moeite waard om ervoor te zorgen dat de tool zelf geen bramen heeft. Alles moet grondig gepolijst zijn. Het canvas is vrij sterk, maar het is extreem gevoelig voor allerlei scherpe voorwerpen. Na het loslaten van een deel van het canvas, zal de rest van het proces om het uit de baguette te verwijderen alleen met behulp van handen plaatsvinden. Om dit te doen, moet u gespecialiseerde werkhandschoenen gebruiken, want op het verwarmde plastic zullen er altijd sporen zijn. Extractie van de film uit polyvinylchloride komt uit de hoeken en nadert het midden van de muur zelf. Je hoeft alleen maar een deel van het plafond vrij te maken om te beginnen met de juiste banen;
 • wig of wankelend systeem. Begin met de ontmanteling is vergelijkbaar met het vorige systeem. Help uzelf dan met uw handen of gebruik een spatel om het aluminium profiel voorzichtig te buigen zodat u de hiel kunt buigen. Gebruik een schroevendraaier met een speciaal gebogen uiteinde om de kraal eruit te trekken. Het is in dit geval erg belangrijk om het canvas niet te beschadigen en ook niet om de baguette te vervormen, daarom is het noodzakelijk dat de stinger van de beugel bot is. Als het ook nodig is om het terug te plaatsen, wordt de installatie in de omgekeerde volgorde uitgevoerd;
 • met een wig is veel gemakkelijker. U hoeft alleen de insert te verwijderen, het profiel te buigen om het canvas en de wig te ontgrendelen. Verwijder het canvas van de randen en benader het midden. Het succes van de demontage, evenals de daaropvolgende installatie, hangt volledig af van vaardigheden. Het is belangrijk dat de installateurs een kleine vergoeding nalaten, die slechts een paar centimeter is. Dit is erg belangrijk. Allemaal omdat na de installatie de stof moet worden getrokken en het niet mogelijk zal zijn om te presteren als deze te klein is. In de video kun je zien hoe het water wordt afgevoerd tijdens het demonteren van het plafond.

Aftappen van water tijdens de reparatie van het plafond

Het is niet nodig om hoge temperaturen te gebruiken. Met een wig of wankelend systeem is demontage vergelijkbaar met PVC. Het enige verschil is om vanuit het midden te beginnen. Installatie is vergelijkbaar. Het succes van de verwijdering en installatie hangt alleen af ​​van de nauwkeurigheid van de acties.

Natuurlijk hangt het succes van alle acties ook af van de consciëntieusheid van de mensen die dit canvas maken. Als het snijden tijdens de installatie "back-to-back" was, dan is het praktisch onmogelijk om een ​​ideale stretch te verkrijgen. Maar als er verschillende "extra" centimeters zijn, dan zal alles blijken.

Het is belangrijk. Als er opstaande vormstukken worden gebruikt, is gedeeltelijke demontage onmogelijk, het is noodzakelijk het canvas volledig te verwijderen.

Reparatie van het plafond is een nogal gecompliceerde en complexe taak, waarvan de vervulling vaak bepaalde problemen veroorzaakt. Momenteel zijn er verschillende ontwerpen om dit probleem op te lossen, maar de meest populaire worden beschouwd als rekstructuren. En dit is niet vreemd, want ondanks de verschillende soorten spanplafonds hebben ze allemaal veel voordelen ten opzichte van conventionele soorten afwerkingen:

 • Helpt alle gebreken in het plafond te verbergen;

 • Heb een lange levensduur;

 • Ze hebben geluidsisolerende eigenschappen;

 • In het geval van een overstroming in de buurt van buren, beschermen ze het pand tegen waterlekken;

 • Uitgevoerd in een groot assortiment;

  Soorten spanplafonds

  Tweekleurige spanplafonds verslaan alle records van populariteit, omdat recentelijk meer en meer mensen dit type spanplafonds hebben gekozen. Een van de factoren die de hoge vraag beïnvloeden is universaliteit - dergelijke plafonds worden perfect gecombineerd met opvallende en heldere interieurs, evenals met klassieke, ingehouden interieurs. De belangrijkste voorwaarde is om de juiste combinatie van kleuren van het tweekleurige spanplafond te kiezen in de hal, de hal of een andere kamer.

  Deze 2 foto's breken de as van sommige mensen uit dat tweekleurenplafonds niet geschikt zijn voor kamers in klassieke of retrostijl

  Opwarming van het plafond met schuim kan nodig zijn, zowel in een privéhuis, als in een appartement, een garage, op het platteland of in een badhuis. Nadat deze operatie in de kamer veel warmer is, zullen de eigenaars minder geld uitgeven voor verwarming. Natuurlijk zorgt de thermische isolatie van muren en vloeren ook voor een goede warmteopslag, maar u moet weten dat het ongeveer 20% van de warmte nodig heeft om door het plafond te gaan

  Momenteel is er een groot aantal isolatiematerialen, maar het meest gebruikt is het schuim.

  Platen van schuimplastic

  Wall-papers - een heldere oplossing voor de decoratie van het plafond van uw huis, appartement of kantoor, met hun hulp kunt u een gezelligheid creëren, visueel de ruimte van het huis vergroten en de hoogte van het plafond verhogen. Fotobehang voor het plafond is veel handiger en winstgevender dan plastic en andere materialen die in het verre verleden zijn achtergebleven. Stoutmoedig, met de komst van allerlei soorten fotobehang, was het ontwerp van het plafond een snelle stap voorwaarts.

  Fotobehang "Sterrenhemel"

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  + 60 = 67