Hoe de telefoon op de tv aan te sluiten

Hoe u uw telefoon op een tv kunt aansluiten: praktische aanbevelingen

De mobiele telefoon verandert snel in iets groters, het is lang niet altijd een eenvoudig communicatieapparaat geweest. Gewoon functioneel (om te bellen, een bericht te verzenden, het nummer op te schrijven in het telefoonboek) lijkt vandaag de dag wat primitief. Toch, omdat moderne apparaten zijn uitgerust met uiterst nauwkeurige GPS-modules en het oplossend vermogen van optieken die zijn uitgerust met moderne smartphones een ongelooflijke kwaliteit van fotograferen heeft bereikt. Het is natuurlijk en de schijn van de vraag hoe je de telefoon op de tv kunt aansluiten, want vandaag is het heel goed mogelijk. Er zijn echter enkele beperkingen en deze zijn verbonden ...

Natuurlijk hebben niet alle smartphones voldoende functionaliteit om als een volwaardige technische toevoeging aan uw tv te worden beschouwd. De verscheidenheid aan technologische oplossingen sluit echter niet de mogelijkheid uit om de meeste mobiele communicatieapparaten op tv aan te sluiten om foto's en videomateriaal direct vanuit het mobiele apparaat te bekijken. Er moet ook worden opgemerkt dat de tv-ontvanger ook aan bepaalde technische vereisten moet voldoen, en met name de aanwezigheid van de bijbehorende connectoren is een teken van "gunstige connectiviteit". Trouwens, succes bij het beslissen hoe je de telefoon op een tv aansluit, hangt in de eerste plaats af van de universele mogelijkheid van je tv om de bron van het signaal te herkennen.

Een ongelooflijk eenvoudige oplossing als uw "blauwe scherm" is uitgerust met een HDMI-connector. Voor aansluiting hebt u alleen een HD-kabel nodig met micro (type D) en standaard (type A) aansluitingen. Ontkoppel beide apparaten en sluit ze aan met behulp van het bovenstaande snoer. Zoek de bron van het HDMI-signaal in het tv-menu en vervolgens kunt u foto's, video's bekijken en muziekbestanden van uw smartphone afspelen op het tv-scherm. Met deze methode wordt de vraag hoe u de telefoon op de tv aansluit, volledig beantwoord. Er is echter nog een andere optie wanneer de smartphone geen HDMI-interface heeft. In dit geval kunt u een speciale adapter-converter micro USB-HD gebruiken. Vervolgd is de gebruikelijke standaard HDMI-kabel.

Vrij populair zodra IC opnieuw op "bewapend 9rdquo; van fabrikanten van mobiele telefoons. Natuurlijk is deze connectie niet helemaal in de context van dit artikel, maar het vereist zeker aandacht. Een smartphone die is uitgerust met deze poort is goed in staat om de afstandsbediening te vervangen. Mee eens, de telefoon met de tv in het "tandem comfort" - een mooie verleidelijke optie. Zoek niet constant naar de afstandsbediening, want de mobiele telefoon bevindt zich altijd in de "hoorbare zone", dus het is veel gemakkelijker om hem te vinden dan een plastic doos die achter de bank is ingestort. Trouwens, zelfs buizen-tv-ontvangers, waarin de IR-technologie is geïmplementeerd, worden volledig gecontroleerd door cellulaire superagregaten.

Smart TV en Smartphone: "Brothers on Mind"

De meest optimale combinatie voor een comfortabele verbinding is wanneer twee verschillende apparaten een gemeenschappelijke technologie voor gegevensoverdracht delen. Bijvoorbeeld wifi. Met de "Smart TV" -functie kunt u uw telefoon als afstandsbediening gebruiken. Het enige dat de gebruiker nodig heeft om de tv vanaf de telefoon te bedienen, is door een speciale toepassing op zijn smartphone te installeren die overeenkomt met de wijziging van het apparaat.

 • Voor Sony moet u Sony Remote downloaden.
 • Samsung heeft Samsung Remote nodig.
 • LG TV "begrijpt de 9rdquo; toepassing LG TV Remote.
 • Panasonic - neemt opdrachten van VIERA Remote waar.
 • Philips - bestuurd door Philips MyRemote.

Stapsgewijze instructies: via Wi-Fi verbinding maken met de tv

Beschouw de meest "moderne 9rdquo; synchronisatie methode:

 • Om een ​​draadloze verbinding tot stand te brengen tussen de telefoon en de tv, hebt u een wifi-router nodig. Het is ervoor dat Smart TV via een kabel via de LAN-interface is verbonden. Sommige TB-apparaten hebben geen ingebouwde Wi-Fi-eenheid. In dit geval moet de gebruiker een extra module kopen, die vervolgens wordt geïntegreerd via een USB-connector.
 • De smartphone bevindt zich ook in dezelfde adresruimte van de draadloze verbinding, met behulp van dezelfde router.
 • Gedownload vanuit de winkelapp moet overeenkomen met het model van uw tv. De lijst is hierboven gegeven.
 • Ga naar de geïnstalleerde "Remote9raquo; en koppel met het apparaat (TV). In dit stadium is het noodzakelijk om de optie in TV - "Afstandsbediening" te activeren.
 • Na het voltooien van alle installatie-instructies op de smartphone ("madly 9rdquo; begrijpelijke proces), kunt u genieten van Smart-comfort.

Hoe dan ook, de vraag hoe de telefoon op de tv moet worden aangesloten, veroorzaakt geen speciale problemen. Ongetwijfeld, als de tv-ontvanger of mobiele telefoon niet helemaal "ancient9rdquo ;. Gemakkelijke verbinding en intuïtieve interface van moderne software zorgen ervoor dat zelfs niet-ingewijde gebruikers de verbinding correct kunnen configureren. Een onbetwistbaar voordeel in zo'n "unifying 9rdquo; Bedrijven zijn nieuwe technologieën die de grenzen van het mogelijke verleggen en het gebruik van elektronica comfortabel maken. Slimme telefoon voor gezondheid!

Je telefoon verbinden met je tv

Hoe u uw telefoon op uw tv kunt aansluiten

Op dit moment zijn er bedrade en draadloze manieren om uw smartphone of tablet op de tv aan te sluiten.

Ten eerste heeft u een tv nodig met HDMI-connector. Idealiter zou het Smart TV zijn. Ten tweede - boord of smartphone en een HDMI-kabel.

Je hebt misschien ook nodig MHL-adapter - speciaal adapter microUSB - HDMI (als de smartphone dit type connector niet heeft). De adapter zelf moet constant worden opgeladen met de microUSB erop aangesloten lader.

De voordelen van deze methode - hoge kwaliteit en snelheid gegevensoverdracht. Alles wat de gebruiker op de smartphone doet, wordt vrijwel onverwijld op de tv weergegeven.

Voor dit type verbinding is het nodig in de uit-stand apparaten verbinden met elkaar via een HDMI-kabel en schakel deze vervolgens in. Na het instellen van de automatische verbinding, de mirroring, dat wil zeggen, het beeld van de smartphone kan op de tv worden bekeken.

Een USB-verbinding gebruiken zal niet werken dupliceer de afbeelding van uw smartphone. U kunt het echter gebruiken om uw smartphone te gebruiken in een verwijderbare kwaliteit rit.

De bediening zal worden uitgevoerd dankzij de interface van de tv. Maak verbinding met uw standaard USB-kabel.

Op moderne apparaten kunt u, naast het bekijken van video's en het luisteren naar audio, boeken lezen die zijn opgeslagen in het geheugen van uw smartphone of presentaties bekijken. Op dezelfde manier kunt u de gebruikelijke gebruiken USB-stick. We raden u aan deze methode te gebruiken wanneer u een diavoorstelling van uw foto's wilt bekijken.

Nu gaan we over op draadloze verbindingen, met name via het draadloze kanaal Wi-Fi. De meeste moderne tv's zijn uitgerust met geïntegreerde Wi-Fi module. Dus geen extra routers niet nodig. Afhankelijk van uw model kan de technologie verschillende namen hebben. Voor LG - Smart Share, voor Samsung - AllShare, Miracast.

De bezitters van iPhones hebben de mogelijkheid om met behulp van technologie verbinding te maken met tv's AirPlay. In dit geval hebt u een extra voorvoegsel op de tv nodig.

technologie Wi-Fi Direct maakt het ook mogelijk om rechtstreeks verbinding te maken. De telefoon en de tv moeten Wi-Fi Direct ondersteunen. Op een smartphone, deze functie is geactiveerd in de sectie "Draadloze netwerken en verbindingen". Op tv moet je naar de netwerkinstellingen gaan (op de console is meestal een knop waarmee je het snel kunt doen).

Verbindingsmethode Wi-Fi Direct. activeren en kiezen apparaat om verbinding te maken.

Een afbeelding van uw telefoon weergeven

Overweeg hoe u een afbeelding van uw telefoon kunt weergeven met behulp van het LG TV-voorbeeld.

Open de sectie met de afstandsbediening scherm aandeel.

We gaan naar de smartphone (of tablet). We openen instellingen.

Schakel in Wi-Fi.

Volgende tabblad Scherm / Draadloze projector.

Schakel in en klik Zoek schermen.

Na het vinden van uw tv aansluitende voor hem.

Nu wordt de foto van het telefoonscherm weergegeven op uw tv.

Afhankelijk van het telefoonmodel en de versie van het geïnstalleerde Android-systeem, kan de manier om de functie te activeren variëren.

Bijvoorbeeld voor Android 5.0 Deze optie is ingeschakeld op het tabblad Instellingen meer.

dan af te spelenTo.

Er zijn ook andere opties, raadpleeg de handleiding specifiek voor uw telefoon.

De enige een nadeel Deze verbinding kan een zekere worden genoemd vertraging afbeeldingen, in verband waarmee het onhandig kan zijn om een ​​aantal dynamische spellen te spelen. Voor het bekijken van video en surfen in de browser en andere acties is deze verbindingsmethode echter het handigst en optimaal.

Antwoord annuleren

Mail Gmail.com - login in e-mail en primaire instellingen

 • Google-account: account maken

 • Wat is het besturingssysteem? Typen besturingssystemen

 • Ccleaner - hoe maak je je computer van afval schoon?

 • Hoe Yandex-mail te registreren

 • Ouderlijk toezicht en accounts van Windows 10

 • Hoe Windows 10 terug te draaien naar Windows 7 of 8.1

  Kan ik mijn telefoon aansluiten op een tv?

  Bekijk films of tekenfilms gemakkelijker op een groter scherm. Daarom is het de moeite waard om te overwegen hoe de smartphone op de tv moet worden aangesloten. Opgemerkt moet worden dat elke gebruiker met deze taak zal omgaan, maar u moet alle bestaande methoden begrijpen. Pas daarna is het mogelijk om het mobiele apparaat met de tv te verbinden.

  Manieren om je telefoon op je tv aan te sluiten

  Aangezien het soms nuttig kan zijn om een ​​smartphone met een tv te verbinden, moet u alle methoden begrijpen. In feite zijn er verschillende manieren om een ​​afbeelding op tv te verzenden:

  Elk van de methoden is uniek, daarom wordt aanbevolen om alle mogelijkheden te bestuderen en pas dan het mobiele apparaat aan te sluiten op de tv.

  Omdat dit de gemakkelijkste manier is om via usb een telefoon met een tv te verbinden, is het de moeite waard om te overwegen. Elke smartphone heeft een Micro USB-poort en de tv heeft een USB-poort. Het is belangrijk om te begrijpen dat alleen moderne tv's zo'n connector hebben.

  Om de smartphone via usb op de tv aan te sluiten, moet u een kabel gebruiken om op te laden. Nadat beide apparaten zijn verbonden, moet u de leesmodus instellen. Opgemerkt moet worden dat een soortgelijke functie zich in de apparaatinstellingen bevindt.

  In de Samsung-tv moet u op USB of Multimedia klikken om de leesmodus in te schakelen. In de producten LG en Sony op de afstandsbediening is er een knop "Home". Een andere veel voorkomende optie waarmee u naar de leesmodus kunt overschakelen, is de "Bron" -toets.

  Nadat u op de knop hebt geklikt, wordt een gespecialiseerd menu geopend. Om de bron van het signaal te selecteren, klikt u op het pictogram "USB". Vervolgens verschijnt een menu waarin u moet bepalen welke soorten bestanden op de tv worden geopend. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de smartphone bij het verbinden via de USB-interface fungeert als een drager van informatie.

  Het is ook handig om te weten hoe je de tablet via usb op een tv aansluit. In feite is alles eenvoudig, de procedure is hetzelfde als de verbinding van de smartphone. Het enige verschil is de locatie van menu-items.

  Nadat je de film hebt bekeken, moet je onthouden dat je de bron van het signaal moet veranderen. Deze methode is handig omdat er altijd een USB-kabel onder handbereik is, zoals deze bij het apparaat wordt geleverd. Tegelijkertijd wordt tijdens het werken met bestanden de smartphone of tablet opgeladen.

  Wat als ik geen verbinding kan maken met tv via USB? Hoe kan ik in dit geval Android op de TV aansluiten? U kunt de HDMI-kabel gebruiken. In tegenstelling tot de USB-interface, kunt u met deze manier van verbinden de inhoud van het smartphonescherm op de tv dupliceren.

  Het is de moeite waard na te denken over de nuance dat voor het aansluiten van het apparaat op de tv een speciale adapter moet worden aangeschaft. Als zo'n hulpprogramma niet beschikbaar is, kan de gebruiker geen verbinding maken met de tv. Dit komt door het feit dat smartphones geen HDMI-poort hebben.

  Nadat u de kabel hebt aangesloten, moet u het HDMI-signaal op de tv instellen. Hetzelfde geldt voor de telefoon. Wanneer de instelling is voltooid, wordt de inhoud van het smartphonescherm weergegeven op de tv. Tegelijkertijd kunt u films bekijken, foto's openen, spelen en ook internetbronnen bezoeken.

  Een alternatief voor een conventionele HDMI-kabel kan zijn:

  Dit is een soort adapter, aan de ene kant bevindt zich Micro USB en aan de andere kant zit een connector voor HDMI-kabel. Ongeacht de gekozen standaard, kunt u video van hoge kwaliteit, evenals geluid, overbrengen naar het tv-scherm.

  De meest gebruikelijke manier om afbeeldingen over te zetten van een tablet naar een tv is via een draadloze verbinding. Met de ontwikkeling van informatietechnologie staat draadaansluiting op de tweede plaats. Dit komt door het feit dat de draden de normale beweging in de kamer verstoren. Bovendien kunnen de draden snel beschadigen. Moderne smartphones, zoals tv's, kunnen verbinding maken met een enkel Wi-Fi-netwerk.

  Om Android via Wi-Fi met je tv te verbinden, moet je een van de bestaande technologieën gebruiken:

  De meeste moderne tv's zijn uitgerust met DLNA-technologie. Wat het oude apparaat betreft, ze hebben geen vergelijkbare functie. Gebruikers die ouderwetse tv-modellen hebben, zouden niet van streek moeten zijn, omdat je een mediaspeler of een Android-stick kunt gebruiken.

  Wat de telefoon betreft, moet u een extra DLNA-server installeren. Hierna moet u het configureren:

  • Voer de instellingen in;
  • In de sectie "netwerk»Zoek het item«Delen en verbinden";
  • Zoek in de volgende stap de sectie "Mediaserver";
  • Als u video van de smartphone naar de tv wilt verzenden, vinkt u het selectievakje naast 'Contenttoegangsmodus";
  • Bepaal het type inhoud (u kunt een foto, muziek of video kiezen).

  Na het voltooien van de instellingen, kunt u het beeld van de telefoon weergeven op de tv. De smartphone fungeert als een server. Voor de juiste werking van de verbinding is het noodzakelijk om de UPnP-modus in de router in te schakelen.

  Hoe de telefoon op de tv aan te sluiten als er geen toegangspunt is? Moderne apparaten ondersteunen technologie zoals Wi-Fi Direct. Dankzij deze functionaliteit kan de smartphone rechtstreeks verbinding maken met de tv. In dit geval wordt de smartphone door de tv als een multimedia-apparaat gedefinieerd.

  Als u de telefoon op de tv wilt aansluiten, moet u de volgende stappen in de juiste volgorde uitvoeren:

  • In de smartphone-instellingen omvat Wi-Fi Direct-toegang;
  • Hetzelfde gebeurt op de tv. Als het moeilijk is om een ​​functie te vinden, moet u de instructie lezen;
  • De lijst met beschikbare apparaten verschijnt op de tv. Het is noodzakelijk om de gebruikte smartphone te kiezen. Hierna worden de apparaten gesynchroniseerd.

  Omdat video gemakkelijk van tv naar tv kan worden verzonden, kan iedereen deze gebruiken. Het enige om te onthouden is dat smartphones met verouderde versies van Android deze technologie niet ondersteunen.

  In moderne apparaten, een nieuwe technologie - Miracast. Dankzij deze mogelijkheid kunt u apparaten zonder router aansluiten. Om de functie in te schakelen, moet u:

  1. Ga op de tv naar het gedeelte Instellingen.
  2. Zoek en schakel de Miracast-functie in.
  3. Op de smartphone gaat u naar het gedeelte 'Scherm'.
  4. Selecteer de gewenste tv bij de beschikbare apparaten.

  Nadat de instellingen zijn voltooid, wordt de inhoud van de smartphone overgebracht naar het tv-scherm.

  Miracast heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere draadloze technologieën. Deze omvatten:

  • Snelle overdracht van "volumetrische" bestanden;
  • Bescherming van draadloze verbindingen met behulp van WPA2-codering;
  • Bilaterale overdracht van informatie;
  • Mogelijkheid van overdracht van 3D-bestanden.

  Dankzij de technologie kun je een film bekijken van elke kwaliteit of games spelen.

  Verbinding via analoge kabel

  De oude tv heeft geen USB- en HDMI-poorten en kan ook geen verbinding maken met draadloze netwerken. Hoe kan in dit geval de smartphone op de tv worden aangesloten en kan het überhaupt worden gedaan?

  In feite is alles niet zo slecht. Sluit een smartphone aan op een oude tv is mogelijk. Hiervoor raden we aan om analoge kabels te gebruiken:

  Opgemerkt moet worden dat aan de andere kant van de kabel een Micro USB-connector is. Er moet aan worden herinnerd dat dergelijke kabels niet in trek zijn, dus moeten ze worden doorzocht in online winkels. Alleen een afbeelding van lage kwaliteit kan worden verzonden.

  Hoe een afbeelding weergeven met behulp van een analoge kabel? Het is eenvoudig, u moet de draad op het apparaat aansluiten en vervolgens op de tv de AV-modus inschakelen. Daarna blijft het een mogelijk bestand selecteren. U kunt zowel een videobestand als foto's weergeven.

  Instructie voor video om de telefoon op de tv aan te sluiten

  Eigenaars van smartphones kunnen hun apparaten op tv aansluiten. Er zijn verschillende manieren om deze apparaten te synchroniseren. Opgemerkt moet worden dat oudere apparaten ook met elkaar kunnen worden verbonden. Gebruikers worden aangemoedigd om elke bestaande methode te analyseren en vervolgens een meer geschikte optie te kiezen. Het is het beste om een ​​methode te kiezen die aan uw behoeften voldoet.

  Als de gebruiker een moderne smartphone en tv heeft, kunt u het beste via Wi-Fi verbinding maken met Miracast-technologie. Hierdoor hoeft u geen afzonderlijke router aan te schaffen.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

  <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  − 7 = 2