Hoe te weven van de elastische banden van dieren op de machine

Instructies voor het vlechten van dieren van elastiekjes

Voldoende jong handwerk, een nieuwerwetse weving van gekleurde elastiekjes voor een paar jaar ontving miljoenen fans. Ze begonnen armbanden en ringen te maken, gewoon voor de lol, maar toen nam het het volledig over. Voor elke liefhebber van dergelijk handwerk is er een persoonlijke voorkeur voor de weeftechniek en de soorten producten die ze het leukst vinden. Het vrouwelijke geslacht wijdt zich aan de vervaardiging van sieraden en accessoires, zoals armbanden en ringen. Voor tieners en kinderen is er niets beters dan verschillende dieren en vogels te weven die gemakkelijk kunnen worden aangepast als snuisterijen of speelgoed gemaakt van elastiekjes. In deze les zal een analyse worden gemaakt van de technieken en technieken die worden gebruikt om de dieren uit het tandvlees te vormen. Dergelijke ambachten kunnen worden geweven met behulp van de meest primitieve technieken, zoals vingers of potloden, op vorken of katapult. Voor meer ervaren damesvrouwen, weven op een mini- machine en een klassieke machine, waarmee je beeldjes van dieren en vogels kunt maken, en zelfs vele andere handwerken. In deze les zullen we het proces bestuderen van het maken van enkele dierenfiguren die kunnen worden gebruikt als sleutelhangers of speelgoed. We beginnen met trainen met de eenvoudigste weefmethode, waarvoor alleen een gewone metalen of plastic haak nodig is.

Deze video verwijst naar die video's die je leren hoe je speelgoed kunt weven van elastiekjes in de vorm van figuren van verschillende dieren. In een bepaald geval is dit dier een schattige muis, die we met een haak zullen doen. Voor werk hebben we rubberachtig wit, roze en zwart nodig. Het eerste deel is vier keer om de haak gewikkeld. Dan wordt deze knobbel overgebracht naar de tweede iris, dan voegen we de derde iris toe enzovoort. Het is noodzakelijk om een ​​ketting van zeven roze details te weven, waarna we zeven witte details in het werk introduceren, waaraan een ketting wordt toegevoegd. Zonder het uit de haak te halen, vormen we knobbeltjes. Van de roze knobbeltjes, de poten van het dier worden verkregen, en van het blauwe oog. Daarna brengen we de roze knobbel over in drie irissen, we plaatsen het instrument in de eerste witte lus en we weven nieuwe witte elementen. In de loop van het werk voegen we aan de dierenfiguur een tweede knoop voor de voet toe.

Het volgende detail is verweven voor het oor en een zwarte knobbel voor de tuit van het dier. In dit stadium fixeren we het werkstuk van het dier aan twee zijden met plastic bevestigingsmiddelen en stellen het een tijdje uit. Dan moeten we twee stukken voor de benen en een voor het oor weven om ze tijdens het verder weven aan de dierenfiguur toe te voegen. Voeg zelfs tijdens het weven een tweede oog toe vanaf het zwarte gedeelte. Daarna is het werkstuk drie kettingen die moeten worden gecombineerd, de haak inrijgen en overbrengen naar een witte iris. Aan het scherpe uiteinde van de snuit, voeg een roze tuit toe en haal de laatste bevestigingslus aan. In dit stadium bestaat de figuur van het dier uit drie kettingen die aan het einde zijn verbonden. We moeten ze over de lengte verbinden, waarvoor nog enkele elastiekjes nodig zijn. Bekijk en herhaal de acties van de videolessen. Aan het einde van het werk zullen we de muis voorzichtig rechttrekken en overwegen. Dergelijke speelgoed gemaakt van rubber zijn een uitstekend cadeau voor kinderen.

Hoe een uil van elastiekjes op een machine te weven

In de volgende masterclass is de taak enigszins gecompliceerd, omdat het weven op een mini- machine wordt uitgevoerd. Eroverheen weven beide sleutelhangers en speelgoed gemaakt van elastiekjes. In ons geval moeten we een mooie uil weven, die een speelgoed kan zijn, of een bedel voor een pen en potlood. Maak de machine, haak en gekleurde elastiekjes klaar. We zullen zo'n dierlijke uil samen maken.

We beginnen met het uitrekken van twee keer de iris op drie kolommen van één rij. Maak vervolgens op de buitenste pennen twee oranje delen op om later de voeten van een uil te maken. Nu combineren we de extreme pinnen van tegenovergestelde rijen met twee groene elementen en de middelste zijn rood. We verplaatsen naar het midden van het werk de allereerste iris, die zich onder alle andere bevindt.

Onmiddellijk hierna, brengen we die elastische banden naar het midden over, die de basis van de voeten zullen zijn. Op de kolommen van één rij strekken we het groene gedeelte uit en dezelfde lijn ertegenaan aan de rechterkant.

Van uiterst rechts op de pen verwijderen we de scharnieren, behalve de onderste. Bardgom van de centrale tanden wordt overgebracht naar die in de buurt. Op de middelste en rechterkolommen strekken we ons dan uit over een paar elastiekjes en aan de linkerkant twee stukjes groen. Pak vervolgens de onderste irissen op en verplaats ze naar het midden van het werkstuk. Laatste barde lus naar het midden.

In dit stadium verbinden we de pinnen in groene iris met twee stukken en plaatsen de onderste elastische banden in het midden. Dit weven herhaalt drie regels achter elkaar. Nu plaatsen we de lussen op de twee pinnen en trekken ze voorover. En nu is het tijd om een ​​oranje iris toe te voegen, die dan een bek wordt en bovenaan een groen element.

Verwijder nu die groene eenheden die eronder zijn en daarna de oranje elementen. In het laatste stadium moeten we uilogen aan het werk toevoegen. Om dit te doen, maken we de werkstukken, draaien de twee zwarte delen aan de haak en passeren er een groene rubberen band doorheen. Dit laatste trekken we aan de tralies en we voeren de cirkel op de gebruikelijke manier uit.

Die lussen, die we nog steeds hebben, zullen we overbrengen naar de dichtstbijzijnde pinnen om de oren te maken. We zullen een element van een groene tint aantrekken en het weven wordt uit de machine verwijderd. Onze uil is klaar. We voerden een masterclass uit met stapsgewijze foto's en leerden dieren te weven van elastiekjes op de Monster Tail-machine.

Deze video laat zien hoe je dieren maakt van elastiekjes met behulp van een klassieke grote machine. In dit geval zullen we het hebben over het weven van speelgoed van elastiekjes die de rol spelen van hangers op potloden of pennen. We zullen het speelgoed weven in de vorm van een mooie kat.

De techniek van het weven op een grote machine wordt over de hele wereld erkend als een van de meest handige en perfect geschikt voor dergelijk handwerk. Laten we ons voorbereiden op het werk, met de middelste rij tanden een beetje voor op de andere twee. Open delen van de pennen moeten naar je kijken. Voor het weven maken we karamelkleuren. Om het hoofd van een kat te weven, vormen we een polygoon in de bovenste zone van de machine, waarbij in dit geval paren van bruine en witte irissen worden gebruikt en de acties van de videolessen worden herhaald. Het binnenste gedeelte van de figuur is ook gevuld met elastische banden en we besluiten met grote driehoeken. We zullen gebruikelijke voorbereidingen treffen voor oren, en we zetten ze op de eerste haringen van extreme cijfers, in het bovenste deel van een kop van een zegel. Vervolgens vormen we de ogen van de elastiekjes of van de kralen en rangschikken ze op de grond.

Vervolgens zetten we de details voor de hals en het lichaam van de kat op de grond en in het gebied van het lichaam zetten we grote driehoeken van elastiekjes op, waarna we ons wenden tot het proces van weven. Tegelijkertijd is het noodzakelijk om de binnenkant van het paar onderste elastische banden te pakken, ze van de paal te verwijderen en ze naar de kolom erboven over te brengen. Op deze manier zijn elementen van onder naar boven met elkaar verweven. We dragen ook de voltooide pers omhoog en de onderste voet blijft onder. Tegelijkertijd zijn beide voeten bevestigd op de kolommen van de uiterste rijen, boven en onder de stam. Wanneer de poten van de kat op de grond waren, moet je de lussen van het lichaam van de kat en vervolgens het hoofd van het dier weven. Het is tijd om een ​​blanco voor de tuit te maken, deze op de snuit te plaatsen en vervolgens de resterende steken van het gezicht van de kat te weven. Aan de bovenkant van het hoofd vormen we een lus en trekken deze zo ver mogelijk aan. Daarna wordt de hele structuur voorzichtig uit de machine verwijderd en wordt de bovenste lus door haken in de figuur gestoken. Strek het figuur recht en complementeer de zwarte elastische banden in de neus, waardoor ze een snor zijn. Het figuur is klaar, het blijft alleen om het op het handvat te plaatsen, als een ophanging.

Hoe te weven van de gekleurde kauwgom van dieren zonder een machine?

Maak je geen zorgen als je geen volledige set Rainbow Loom hebt voor het weven van beeldjes. Je kunt een haak gebruiken - het wordt niet erger, en het is makkelijker om te werken als je al elementaire vaardigheden hebt om te breien aan een haak. U kunt ook andere items gebruiken - vork, vingers en meer. Hier is om te helpen, zelfs als er masterclasses zijn over het weven van gekleurde elastiekjes.

Hier is een masterclass over het weven van een giraf aan een haak:

Hier wordt getoond hoe je een vis op twee vorken weven:

als je een set elastiekjes hebt gekocht zonder een speciale machine in de set, raak dan niet van streek omdat je de dierenfiguren niet kunt weven. In feite is het weven van de dieren zonder machine nog handiger. U kunt bijvoorbeeld een haak gebruiken om te weven. Je kunt katten en honden weven, en uilen en vissen, enzovoort.

Hier zijn videovoorbeelden van het weven van dieren van elastiekjes zonder een machine:

Een fascinerend weven van gekleurde elastiekjes stelt je in staat om kleine meesterwerken te creëren, zelfs zonder de aanwezigheid van een machine of katapult. Voor het weven heb je alleen maar videolessen, gekleurde elastiekjes, een haak en soms ook vorken nodig.

Ik stel voor masterclasses over de vervaardiging van de volgende dieren te overwegen:

Rubriek: dieren van elastiekjes

Videolessen Zeer eenvoudig in weven, maar zeer mooie vlinder gemaakt van elastiekjes. In slechts 15 minuten op de machine kan Rainbow Loom een ​​interessante sleutelhanger vormen en om erachter te komen hoe dat moet - bekijk onze ...

Om een ​​hond op de machine te weven, zal Rainbow Loom heel wat moeite moeten doen, maar wees niet bang, volg deze instructie zorgvuldig en je zult slagen. Laten we eens kijken wat we nodig hebben en doorgaan met het weven van de figuur.

Hoe schildpadden te weven van Elastieken

In dit artikel zal ik je vertellen hoe je een bug-schildpad op de Rainbow Loom kunt weven. Er zijn geen speciale vaardigheden voor nodig en als je onze stapsgewijze instructies zorgvuldig volgt, heb je een mooie schildpad. Laten we gaan.

Zoals je aan de titel kunt zien, zal deze les gewijd zijn aan het weven van de slang uit de Rainbow Loom. Volgens ons schema van weven, zul je zo'n leuke accessoire krijgen. Experimenteer met de kleuren van de elastiekjes, verander hun volgorde en hoeveelheid, je kunt veel soorten van dergelijke slangen weven.

Hier zijn zulke prachtige vissen van elastiekjes die nu al mijn armbanden versieren. Volgens mijn instructies kan zelfs een onervaren persoon zo'n vis weven. Welkom bij de les!

Veel mensen kopen beeldjes om armbanden te versieren, ik raad u aan de uil te weven! Ik heb een grote verzameling dieren en ik zal de methoden van hun weven met jullie delen.

Ambachten van elastiekjes © 2018. Alle rechten voorbehouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt deze HTML tags en attributen gebruiken:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

+ 65 = 71