Veit Judit - Képek az életemből című kiállítása a Szent Kristóf Pince Galériában

Judittal először találkozva egy nagyon pozitív, energikus, kreatív és közösségi személyiségre leltem. Hobbi fotózásnak indult az egész és talán még ma is az, de a szeme és a szíve nagyon meg van hozzá, elismerésem. "A kiállításon látható képek közül sok egy kis digitális kamerával készült, mert nem felszerelkezve indultam képekre vadászni hanem az élet hozta a képeket..."

Kicsit próbáltam kreatív lenni. Nektek mi a véleményetek?

veit: zúgó

Zúgó

Judit már több mint 20 éve fotózik. A kezdetkor kicsit félénken indulva, majd a valós pozitív visszajelzések hatására egyre inkább kezdte elhinni magáról, hogy jó és ez így is van. Van üzenete a képeknek és engem személyszerint érdekel a kép mögött rejlő nyers valóság. Ez az érzés a "Túlvilág" kép láttán merül fel a legintenzívebben. El kell mennem erre a helyre és ezt látnom kell. Ha jól tudom a Zamárdi temetőben található a helyszín.

veit: Túlvilág

Túlvilág

A kiállításon egy, az évek alatt készített képekből láthatunk válogatást.

veit: szilvafa virága

Szilvafa virága

Hétvégén ha Zamárdi környékén jár és érdeklődik a helyi művészek és borok iránt, akkor térjen be hozzánk egy kulturális felfrissülésre, egy tavasz-délutáni megnyugvásra és érezze kellemesen magát társaságunkban.

1 komment

100000827607774

Juditnak fantasztikus érzéke van a pillanatok megörökítéséhez. A képei természetesek, ebből adódóan megismételhetetlenek.Ja, és nem utolsó sorban eszméletlen humorú Nő.
Köszi, hogy a BARÁTOD lehetek:)))))

Zsuzsanna Takács | 2011. május 1. 9:42

Összes Komment

 1. Magunkról

  Szent Kristóf Pincészet, Rendezvényközpont, Borétterem, Galéria

  H-8621 Zamárdi, Alsópincesor 4602/1. | HUNGARY | +36 30 936 5092

  Szent Kristóf Borpince, Pincegaléria és Borkert. Egész évben várjuk kedves vendégeinket saját termelésű palackozott és kimért minőségi borainkkal, melyeket helyben lehet fogyasztani és megvásárolni.

 2. Social

  Kövess minket a Twitteren:

 3. Térkép

 4. Galéria

  Galéria

 5. Aktivitás

  Aktivitás

  Hamarosan...